Onze getuige

()

Met mijn vriendinnetje Mia heb ik alweer twee jaar hechte verkering, sinds ons zestiende. In twee jaar hebben we alle mogelijke lekkere dingetjes bij elkaar ontdekt en uitgeprobeerd, en zodoende hebben we een paar keer in de week lekkere seks zoals alleen meisjes seks met elkaar kunnen hebben. Likken, beffen, vingeren, elkaars tietjes zuigen, kontje likken en vingeren, alles doen we met elkaar. Niks “normaal” is ons vreemd als er maar geen jongens bij te pas komen, want we zijn niet voor niets lesbisch. Een half jaar geleden hebben we elkaar ontmaagd met een dubbele dildo en sindsdien kan onze relatie helemaal niet meer stuk.

Een maand geleden zaten we lekker op de bank bij mij thuis te rotzooien. Toen we uit school kwamen was het beginnen regenen, dus thuis was het: kleren uit, badjas aan, kachel aan en lekker relaxen met een mok hete koffie. We zaten zo een half uurtje te knuffelen toen er werd gebeld. Ik stond op, liep naar de deur en deed open. Op de stoep stond een meisje van, ik schatte, een jaar of 18,19, flink natgeregend en gekleed in de truttigste kledij die je maar kunt bedenken. Plooirok, oubollig jack, een brilletje uit het jaar ting&tang en haar blote voeten staken in bruinleren open schoenen, meer bestemd voor veertigers met een bruine pij. Haar kapsel zat strak naar achteren en was in een vlecht samen geknot. “Typisch een hypocriet gereformeerde trutje,” dacht ik nog.

Ik begroette haar en ze zei. “Ik wil je graag wat vertellen over de Bijbel en de hemelse liefde van God en de Heer Jezus.” Dacht ik het niet? Een Jehova getuige. Ik wilde haar afpoeieren en de deur dichtgooien, toen ik me bedacht dat het schandalig was dat deze organisatie jonge meiden in de bloei van hun jeugd in hun naam voor het karretje spant. En dat ook nog eens met dit hondenweer! Ik bedacht me en vroeg haar binnen voor een kop hete koffie, daar was ze wel aan toe. Amper in de gang begon ze, als gehersenspoeld, haar verhaal af te draaien. “Niks ervan, eerst koffie. Doorlopen graag!” Ik leidde haar de kamer in en stelde me voor. Ook Mia begroette haar vriendelijk. Het Jehova meisje stelde zich voor als Rebecca en wilde gaan zitten.

“Wacht,” zei Mia, “eerst die natte zooi uit, die gooi ik wel in de wasdroger.” Rebecca aarzelde. “Ja, maar…”

“Niets te maren, …uit die zooi, we hebben nog wel een badjas van mijn moeder, die trek je maar zolang aan.” Voorzichtig en onwennig kleedde ze zich uit, tot ze enkel nog in een slip, hemdje en bh stond. We bekeken haar en dachten eigenlijk hetzelfde. Ze zag er namelijk helemaal niet slecht uit. Lief gezichtje, lekkere puntige b- cup tietjes, leuk bol buikje, stevige dijen, mooie benen en leuke voetjes. Toch bizar dat foute kleding zo’n leuke meid volledig kan ruineren! Goed, Rebecca stond daar in haar ondergoed, rillend van kou. Ik kreeg ineens een idee. “Kom op, douchen, daar warm je van op.”

“Maar… waar moet ik… en hoe…?” Stamelde ze. Ik nam haar mee naar boven en showde haar de badkamer. Aarzelend kleedde ze zich verder uit en volledig naakt stond ze daar. In stilte bewonderde ik haar lekkere meisjeslijf en zonder haar tuttige bril en met loshangend haar was ze eigenlijk gewoon een lekkere stoot! Het begon nu echt te kriebelen in mijn onderbuik en ik zette haar onder de douche. Snel liep ik naar beneden en gaf Mia de nodige instructies. Ook zij was wel in voor een geil verzetje. Snel liep ik weer naar de badkamer, gooide mijn badjas, slip en T-shirt uit en stapte bij Rebecca onder de hete straal. “Hé, wat kom jij doen?”

“Niks zeggen, lieverd, laat me je rug lekker inzepen.” Ik pakte een bad spons en de douche- gel en begon met trage draaibewegingen haar mooie rug te wassen. Met overvloedig schuim wreef ik over haar rug, schouders, langzaam naar omlaag, over haar billen, ertussen… Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat zij het een prettig gevoel vond en meende zelfs een zachte kreun te horen. De bad spons had ik in een hoek gegooid en ik ging nu verder met mijn handen. Heerlijk zo over haar zachte huidje! “Draai je om,” zei ik zacht. Ze draaide zich half om en keek me vreemd aan. “Maar dat kan ik zelf…”

“Niks, gewoon omdraaien,” zei ik met zachte dwang. Rebecca gehoorzaamde en nu kon ik haar lichaam van dichtbij bewonderen. Haar tietjes met dikke roze maagdentepeltjes bezorgden me vlinders. Ik keek omlaag en zag haar kutje bedekt met een bosje zwart schaamhaar. Nog eens spoot ik een lading douche gel op Rebecca ’s lijf, op mijn handen en begon haar voorkant in te zepen. Al snel gleden mijn handen over haar borstjes, over haar tepels en een diepe zucht ontsnapte aan haar mond. “Je hebt een mooi lijf, en lekkere borsten,” zei ik zacht. Ze keek me wat verbaasd aan en ik ging nu door. “Heb jij al een vriendje of zo, heb je al eens seks gehad?”

“N –n -nee…” Hakkelde ze, “jij wel?” Deed ze stoer. “Ik wel, heel vaak zelfs, maar niet met jongens.” Rebecca schrok en deinsde een stukje achteruit. “Maar ben je dan…?”

“Jazeker,” lachte ik, “Ik ben al een paar jaar met Mia, en we hebben lekker en veel seks met elkaar.” Rebecca werd nu wat nieuwsgieriger. “Heb je dan nooit met een jongen…?”

“Ik niet. Jongens, daar heb je niks aan, die doen alleen maar druk en willen maar een ding. Als je dan later getrouwd bent kan jij jezelf rotwerken voor ze, terwijl zij met hun poten op de tafel op de bank blijven zitten.” Rebecca lachte flauw, het leek wel of ze zo iets uit haar thuisomgeving herkende. Ondertussen was ik verder gegaan met het inzepen van Rebecca ’s lichaam, wat nu zowaar op mijn aanrakingen begon te reageren. Haar tepels richtten zich naar voren en ik trok haar tegen me aan. Ik nam haar in mijn armen en gleed met mijn handen over haar rug en billen. Met mijn tieten maakte ik trage draaiende bewegingen zodat onze tepels elkaar telkens weer raakten. Rebecca begon nu vaker en luider te kreunen. Even keken we elkaar aan en ik zoende haar vol op haar mond, de eerste zoen in haar leven!

Ze stokte even, maar lachte toen lief. Op dat moment wierp ze haar remmingen af en zoende terug. Langzaam raakten we verstrengeld in een heerlijke lange tedere tongzoen waarbij we heerlijk elkaars lichamen streelden. Zacht duwde ik mijn onderlijf tegen het hare, wat zij direct beantwoordde. Ik bracht nu mijn hand omlaag en wreef over haar behaarde poesje. Mijn vingers vonden haar kutlipjes die licht gezwollen waren. Met een vinger gleed ik ertussen en ging teder heen en weer. Rebecca kreunde nu luid en het duurde niet lang of ze onderging schokkend haar eerste orgasme. “Oh, wat is dit fijn, je hebt gelijk, ik wil nooit een jongen, ik…”

“Rustig maar liefje, kom, afspoelen en afdrogen en dan gaan we naar beneden.” Beneden had Mia alles voorbereid. “Ik geloof dat we er een vriendinnetje bij hebben,” zei ik lachend tegen haar. “Wauw, echt?” Zei Mia, “laat me kijken!” Ik deed Rebecca ’s handdoek af en Mia bewonderde haar lijf. “Jeetje, je bent echt mooi zeg! …en hebben jullie boven?”

“Nou en of,” zei ik. Rebecca lachte verlegen en stond daar onbevangen mooi te zijn. “Kom op, we gaan je nog mooier maken.” Rebecca keek ons vragend aan. “Toe, ga maar zitten,” zei ik. Ze ging spiernaakt op een stoel zitten en Mia pakte een koffer met make-up en nagellak. “Eerst een mooi kleurtje” zei Mia en knielde bij Rebecca’ s voetjes. “Goh, jij hebt lekkere voetjes zeg!” Terwijl Mia dat zei, nam ze Rebecca ’s voetjes in haar handen. Mooie kleine slanke, die ze half begon te masseren en half te strelen. “Ja, sorry, maar ik raak nou eenmaal opgewonden van meisjesvoeten,” lachte ze. Ze masseerde Rebecca ’s voetjes en nam haar teentjes in haar mond. Gulzig zoog ze de tenen naar binnen en likte en sabbelde tot het speeksel er vanaf droop. Rebecca sloot haar ogen en kreunde zacht. Ik ging naast haar zitten en omhelsde haar. “Lekker hé, zo’n voetmassage?” Rebecca knikte. “En wat is ze lief, vind je haar ook lief?” Ze knikte heftig en vervolgde. “Ik vind jou ook lief.”

“Wil je ons vriendinnetje worden? Zullen we met z’n drietjes allerlei fijne dingen doen? Zoals dit en ook net zoals onder de douche net?”

“Oh ja!” kreunde ze nu luid. “…ik wil met jullie… ik wil net zo worden als jullie.”

Rebecca was nu helemaal los. Ik zoende in haar nek, op haar gezichtje en we gingen heftig liggen tongzoenen. Mia likte nu langzaam vanaf Rebecca ’s tenen naar omhoog, langs haar kuiten, haar volle dijen tot haar harige kutje, wat flink nat was geworden. Mia kon dit uitnodigend glinsterende maagdenkutje niet weerstaan en begon gulzig en hartstochtelijk het spleetje uit te likken. Rebecca kreunde en jankte dat het een lieve lust was. Al zoenend kneedde ik haar tietjes en kneep in haar dikke roze tepels die lekker hard naar voren priemden. Rebecca schokte, draaide met haar lijf en met een luide schreeuw kwam ze klaar op Mia ’s tong. Mia kwam omhoog. “Lekker?” Vroeg ze onze nieuwe vriendin. “Mm…” bromde ze, en Mia gaf haar dankbaar een diepe tongzoen.

We dronken wat, en Mia zei. “Maar, we gingen je mooi maken, weet je nog?” Lachend gingen we aan de slag. Ik maakte Rebecca ‘s gezichtje mooi op. Mia lakte haar handen en teentjes in een verleidelijk kleurtje. “En dit doen we ook anders,” zei ik, wijzend naar Rebecca ’s behaarde spleet. “Dat haar gaat eraf!” Zei ik resoluut. Rebecca wilde nog protesteren, maar ik zei. “Van dat haar heb je alleen maar last bij de seks, kijk eens naar ons.” Rebecca bekeek onze gladgeschoren kutjes. “Hier, voel maar eens,” zei Mia. We gingen allebei aan een kant staan en pakten Rebecca ’s handen en leidden die naar onze kutjes. ‘Hé, wat lekker zacht, zo glad, en geen enkel stoppeltje!” Zei ze verrukt.

“Het voelt pas echt lekker als je likt,” zei Mia en zette een been op de leuning zodat ze precies met haar kut voor Rebecca ‘s gezicht stond. “Hier, proef maar eens hoe een meisje smaakt, je wilt nooit meer iets anders.” Langzaam overwon Rebecca haar laatste drempels en likte voorzichtig aan Mia ’s natte kutlipjes. Ondertussen was ik met een schaartje, scheerschuim en een scheermesje bezig Rebecca van haar schaamharen te verlossen. Nu ze een lekkere gladde poes had kreeg ik ook enorme trek en vingerde haar gleufje, dat snel lekker vochtig werd. Ik werd steeds geiler en begroef mijn gezicht nu tussen Rebecca ’s benen. Rebecca hijgde en steunde van genot, maar bleef gretig aan Mia ’s kut likken.

“Wow! Fantastisch,” hijgde Mia. “…alsof ze nooit iets anders heeft gedaan, een echte geile lesbo, net als wij.” Ik keek omhoog en zag de draaiende en schokkende billen van mijn Mia. Ik kon het niet nalaten om mijn hand tussen haar billen te laten glijden en even mijn vinger in haar poepgaatje te duwen. Dit was de laatste druppel en Mia kwam met een gil klaar. Rebecca had ook weinig meer nodig en zuigend aan haar klit bracht ik haar tot een nieuw hoogtepunt.

Helaas, we moesten een beetje opschieten. Over een klein uurtje zouden mijn ouders thuis komen. We gingen verder met Rebecca, gaven haar een mooie string en een sexy bh aan. (Rebecca heeft dezelfde maten als ik), een lekkere strakke jeans tot net onder de knie, een frivool bloesje en een leuk jasje. Ze kreeg ook nog een paar open schoentjes met een hoge hak van mij, met heel dunne zwarte leren bandjes. Mia maakte Rebecca ’s lange haar mooi, wat nu los langs haar mooie gezichtje hing. En… Kijk daar! Er stond geen Jehova- tutje meer, maar een verleidelijke vamp! Haar kleren waren ondertussen droog, maar of ze die ooit nog aan zou trekken? Alles werd in een tasje gedaan en met een paar lekkere tongzoenen nam ze afscheid van ons, ze zou snel weer langskomen.

Toen ze de straat op ging was de zon weer gaan schijnen. Haar mede- Jehova’s stonden op de hoek van de straat te wachten. Het duurde even voor zij Rebecca herkenden. Met een schok wendden zij zich van haar af. Rebecca haalde haar schouders op, pakte haar fiets, zei haar vanaf dat moment ex-sekte leden nog eenmaal gedag en fietste er vandoor. Rebecca werd onze huisvriendin. Bij de Jehova’s werd ze er uitgegooid, alsmede uit haar ouderlijk huis. Binnen een paar weken woonde ze op kamers bij ons in de buurt. We hebben nog altijd veel plezier met elkaar.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *