Weekend bijverdienen

()

Wie het eerst naar voren heeft gebracht wisten ze eigenlijk geen van twee-en meer. Het was op een avond dat ze met goedkope wijn zichzelf bedronken en gierend van het lachen allerlei plannen smeedden om rijk te worden. Anja en Mia woonden bij elkaar op een flat, allebei studerend. Met de huur liepen ze een maand of vier achter en het gas en elektra was ook een hele tijd niet betaald. En dan nog al die andere rekeningen die in een dikke stapel, de meeste enveloppen nog ongeopend, in een doos zaten. Wat konden ze meer doen dan om alle problemen te lachen? Huilen soms? Dat hielp ook geen zier. Ineens had een van hen een krant tevoorschijn gehaald en ze hadden de advertenties gelezen. Zo was het gekomen.

“We zijn alle twee jong, we mogen er zijn. We zijn niet vies van seks. Wat is er tegen om daar belastingvrij wat mee bij te verdienen.”

Fantaserend hoeveel dat per week kon opleveren hadden ze nog harder gelachen. Als ze een beetje doorwerkten en ze waren een beetje exclusief, kon dat wel tienduizend Euro opleveren. En zo met dronkkenmansmoed leek dit het plan om voorgoed al die vervelende schulden in een keer af te betalen.

“Kunnen we er nog van op vakantie ook.”

“Mm…, ja, vakantie, Kreta of Lesbos. Een week of wat luieren in de zon.” En na nog een fiks glas te hebben gedronken hadden ze in hun kleerkasten gezocht naar mooie lingerie. Anja had het meeste. Kousen en jarretelgordeltjes van kant en opengewerkte bh ‘tjes. Mia had er ook een geleend en samen liepen ze achter elkaar aan door het huis. Ze deden elkaar voor hoe ze het meest opwindend konden bewegen.

“Als iemand je vraagt om jezelf klaar te spelen moet je dat natuurlijk ook durven.”

Mia ging op een stoel zitten en sloeg haar benen over de stoelleuningen. Anja schonk zichzelf nog een keer in en keek toe hoe Mia haar handen strelend langs haar lichaam liet glijden. Eerst nog een beetje aarzelend. Ze sperde haar vagina wijd open. Liet haar vingers in de roze, van het vocht iets glinsterende opening glijden. Anja drapeerde zich op dezelfde manier op de andere stoel, deed hetzelfde. Ze keken naar elkaar. Nog nooit eerder hadden ze zich zo ver laten gaan Anja ging moeizaam staan en trok Mia overeind. Trok haar mee naar het bed en samen duikelden ze tegen elkaar aan. Eerst nog wat onwennig, maar al spoedig vrijer en opgewonden lieten ze hun lichamen tegen elkaar aankronkelen. Dronken wreven ze hun onderlichamen met hun vingers. Draaiden zich om en likten elkaars meest gevoelige plekjes.

De volgende ochtend werden ze wakker. Tegen elkaar aanliggend. Een beetje schaamtevol wilde Anja uit bed springen. Maar Mia hield haar tegen. Ze aaiden elkaar heel teder. Pas na een aarzelend orgasme liet Mia Anja los.

Die middag kwam Mia binnen en vertelde dat ze een advertentie op internet had gezet in een internetcafé.

“Advertentie?”

“Ja, natuurlijk dat waren we toch van plan.” Mia las de tekst voor. “Knappe studentes in geldnood zijn tegen vorstelijke beloning voor alles in. Mail naar M&A@nomail.com  Anja kreeg een rood hoofd. “Moeten we echt?”

“Ja natuurlijk. We wilden toch uit onze geldproblemen komen?”

“Ja maar, heu, ik bedoel. Stel dat we nu echt een reactie krijgen.”

“Dat is juist de bedoeling. Laten we nu eerst eens afwachten. We kunnen altijd nog nee zeggen.”

Daarmee was Anja gerustgesteld. De dagen gingen voorbij en de stapel rekeningen werd nog dikker. Pas na anderhalve week, ze hadden eigenlijk helemaal niets meer verwacht, zaten er twee mail in de box. Ze waren allebei zenuwachtig. Ze klikten hen open. Een mail was van een man die hun honderd euro in het vooruitzicht stelde als hij een avond langs mocht komen.

“Honderd Euro. Dan hebben we de kosten van de advertentie er nog niet eens mee uit.” De andere mail beloofde meer. Een of andere exclusieve club nodigde hun uit tegen betaling van een bedrag waar ze zeker geen spijt van zouden krijgen. Ze zouden een paar dagen in een villa verblijven waar ze ter beschikking van de clubleden zouden staan. Als ze geïnteresseerd waren moesten ze maar telefonisch contact opnemen.

Mia was opgewonden. Anja wilde geen spelbreker zijn en knikte toen Mia vroeg of ze maar meteen zou bellen. Dat moest in een telefooncel want hun eigen telefoon was sinds mensenheugenis afgesloten, en GSM krediet was ook al op.

Mia kwam met een geheimzinnige glimlach terug.

“Het is een groep heren die aan s.m. doet, verteld ze.” Anja keek haar vragend aan. “Je weet wel, net als in histoire d’O. Wij moeten elke gril uitvoeren. Wij moeten tegen een stootje kunnen. We kunnen in een dag of vier wel tienduizend euro verdienen.”

“Maar wat doen ze dan allemaal?”

“We worden vastgebonden. We moeten naakt door het huis lopen en zo meer.” Mia verzweeg verder details. Ze was bang Anja af te schrikken.

“Heb je al ja gezegd?” vroeg ze.

“Ja.” Zwijgend begonnen ze het karige avondeten klaar te maken. Na het eten sprak Anja.

“OK, ik doe het. Maar als het klaar is en we al onze rekeningen betaald hebben moeten we er niet meer over praten. Daarna geen nieuwe avonturen meer.” Mia slaakte een zucht van verlichting.

“Schat we zijn in een paar dagen van onze problemen af.”

De bel galmde door het huis. Mia en Anja hadden het hoognodige in een tas gedaan voor een paar dagen en stonden zenuwachtig te wachten tot de deur open ging. Een verzorgde heer deed de deur open.

“Ah, daar zijn de dames, kom binnen. Willen jullie om te beginnen een kopje koffie?” Dat begon tenminste een beetje gewoon. Geen in het leer geklede man die hen meteen naar binnen trok en de kleren van het lijf rukte en begon te jassen met een zweep.

Ontspannen zaten ze in het smaakvol ingerichte huis. De man heette Jan.

“We hebben met een paar heren en een enkele dame een exclusieve besloten club opgericht. Bij deze speciale gelegenheid, want dat zijn jullie tenslotte, hebben we ook nog enige zakenrelaties uitgenodigd. Het is de bedoeling dat jullie, in de komende dagen, precies doen wat we jullie zeggen. Hier heb ik nog een papier waar onze overeenkomst precies op staat getekend. Als jullie dat willen tekenen kunnen jullie je daarna even opfrissen in jullie kamers.”

Mia bekeek het papier zorgvuldig. Jan vervolgde. “Dat contract is niet meer als wederzijdse zekerstelling hoor. Jullie gaan ermee akkoord dat jullie over de aard van jullie bezoek zijn geïnformeerd. Dat jullie er mee akkoord gaan. En tevens natuurlijk de betaling.” Ze tekenden beiden. Jan bracht ze naar hun kamer.

“Blijf hier tot je gehaald wordt en het is de bedoeling dat jullie kutjes geheel kaal geschoren zijn”

“Ik breng dadelijk de scheerspullen.”

Anja en Mia gingen zich baden en hielpen elkaar met het kaalscheren van hun schaamdeel. Ze bekeken zichzelf in de spiegel. Het was wel een geil gezicht die kale kutjes. Mia liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan. Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld.

“De donkere is het eerst aan de beurt” zei Marius, een van de mannelijke leden. Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien.

Toen Mia aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar. Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit. Marius moest slikken. Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels. Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling. Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten.

Hij liep op Mia toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard. Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Mia wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd. Twee heren hielden haar armen stevig vast.

Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring. Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten. De ring zat ver naar achter. Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje. Het was een prikkelend gevoel. Ook de andere tepel werd van een ring voorzien.

Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn. Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven.

Anja moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte. Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek.

In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd.

Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd.

De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Anja angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken.

De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Anja. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen.

Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Daniël plaatste een koker tussen Anja’s schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Anja’s benen.

Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even. Anja kreunde. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af.

Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Anja schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje.

Nu maakte Daniël Anja’s handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat. Anja kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar.

Intussen had Marius Mia opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, “zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.”

Daar lag en stond dan Anja en Mia in het vertrek waarvan het licht gedempt was. Mia die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Anja.

“Kun je het nog uit houden Anja”.

Anja knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Mia kon wel reageren en zei tegen haar.

“Ik ben benieuwd wanneer en hoe het verder gaat Anja, ik vind zoiets toch wel geil. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m’n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil.”

Anja keek naar haar en zag hoe ze haar lichaam heen en weer liet gaan. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Anja voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen.

Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten.

“Zo dames wij willen jullie maar niet laten wachten tot vannacht, het andere gezelschap komt zo dadelijk binnen.”

Inderdaad, en iedereen was gekleed in een zwarte pij.

“Zo dames, wij zullen jullie beiden nu eens echt gaan behandelen, wees maar voorbereid op een heel geil spel. Zo Daniël, bewerk eerst het vrouwtje wat op de tafel ligt.”

Daniël liep op Anja toe met in zijn hand een injectiespuit. Eerst draaide hij de koker in Anja’s kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Anja kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Anja’s lichaam schokte. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje. Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Anja’s onderbuik wild te schokken.

De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Anja wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Anja verloor het gevoel van tijd. De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar. Ze wilde uitroepen “haal dat ding uit m’n kut en laat me toch klaarkomen!”

Ze kon echter geen geluid laten horen. Wel hoorde ze Marius zeggen.

“Kun je ook niet wat van dat spul in haar tepels spuiten?”

Zij vond alles goed als ze die koker maar uit haar kut haalden en haar lieten klaarkomen. Daniël liep op haar toe met een nieuwe spuit en spoot het in beide tepels. Die begonnen direct op te zetten.

De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels. Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten.

Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Anja. Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar.

“Oh ja” dacht Anja “steek die pik in m’n kut.”

Ze probeerde haar kale kutje omhoog te duwen om de dikke paal in zich te krijgen. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had. Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in. Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen.

De kut van Anja kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje.

Anja voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Ze wilde meer. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde. Ze bleven echter nog wel groot en zwaar.

Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn.

Mia stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje. Voor ze met Anja bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Anja wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was.

Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd. Stevige handen hielden haar echter goed vast. Ze keek het vertrek rond en zag Anja aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand. De mannen keken wellustig naar Mia’s slanke geile lichaam. Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard. Om de polsen en enkels van Mia kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen. Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken.

Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was. Door het afknellen van de bloedsomloop gingen haar bosten zwellen. Een van de andere leden pakte een zweep en liet die over de gespannen borsten gaan. Mia voelde een sterke pijn maar na meerdere slagen verdween die pijn en maakte plaats voor een wellustig gevoel. Ook haar tepels werden behandeld, Marius kneep en trok aan de harde punten. Ook dit deed eerst pijn. Maar, ook die pijn verdween spoedig. Bij iedere zweepslag op haar borsten en nu ook op haar billen kronkelde haar lichaam in de touwen heen en weer. Willoos voor ieder gebruik van haar lichaam hing ze in de ruimte.

Mia raakte een beetje van de kaart tot ze opeens voelde hoe iemand zijn lul in haar geile kutje duwde. Ze veerde op. Ze werd wild geneukt en voelde hoe een lading sperma naar binnen werd gespoten. Haar hoofd was achterover getrokken. Ze kon niet zien wat voor man haar had genomen.

Het enige wat ze zag was Anja aan het rad, nu met haar hoofd naar beneden gedraaid, en een man die haar kutje bewerkte.

Veel tijd om daar naar te kijken had ze niet want een volgende penis drong bij haar naar binnen. In de houding zoals ze nu hing ging dat gemakkelijk.

Deze man neukte haar nog wilder dan zijn voorganger. Hij gleed zeer gemakkelijk heen en weer want haar kutje had nog het sperma van de vorige in zich. Ze voelde zijn harige zak tegen haar kale spleetje kletsen. Ook deze man kwam met een enorme golf zaad klaar.

Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden. Hij moest het wel zijn want hij was de enige met zo’n dikke lul.

Marius was na de aanblik van de neukende mannen die haar hadden genomen door het dolle heen. Hij pakte haar gezwollen borsten een voor een vast en draaide ze bijna een halve slag om. Dit ontlokte bij Mia wel kreten van pijn. Of waren het kreten van geilheid? Pijn voelde ze eigenlijk niet. Wel enorme lustscheuten door haar hele lichaam. Haar snel bewegende hangende lichaam was precies wat Marius nodig had. Hij genoot ervan hoe ze geil kronkelde. Hij hoefde amper heen en weer te gaan dat deed Mia zelf wel. Het trillende geslacht van Mia maakte hem wild. Net voor hij klaar kwam trok hij zijn paal uit de al flink geneukte en klevende kut. Hij spoot zijn hele lading op haar buik en borsten.

“Oh kreunde Mia, stop ik ben al suf geneukt”.

Haar wens werd verhoord. De touwen om haar borsten werden verwijderd, maar het duurde wel even voor haar borsten weer kleiner werden. Ze lieten haar wel in de touwen aan het plafond hangen.

Met wijd gespreide benen en open kutje, waar het sperma uit droop, lieten ze haar achter, overgeleverd aan een volgende gril van de heren.

Toen werden ze beiden losgemaakt en mochten naar hun kamer gaan om te gaan slapen tot de volgende dag. De andere dag werd Anja het eerst gehaald. Ze werd op een stoel vastgebonden met de armen achter de leuning. Op de zitting was een kunstpenis aangebracht die toen ze gedwongen werd om te gaan zitten diep in haar drong.

Later werd ook Mia binnengebracht en onderging hetzelfde lot. Er werden klemmen op de tepels gezet met koorden. De andere kreeg de koorden aan het lichaam en zo ook omgekeerd. Door hun lichamen naar achteren te duwen trokken ze bij elkaar aan de tepels. Halverwege de koorden zat een contact. Als de een niet hard genoeg aan de koorden trok werd de dildo die in hun kutje stak dikker. Als de een de ander wilde sparen werd hun vagina toch wel pijnlijk uitgerekt. Door hard aan de koorden te trekken, de tepels uitrekkend, werden de dildo’s kleiner.

Uren brachten ze op de stoelen door terwijl de gasten in en uit liepen en geamuseerd toekeken hoe ze elkaar bewerkten.

De een trok nog harder aan de koorden dan de ander om te voorkomen dat de dildo’s hun kutjes verder uiteen zou rekken. Hijgend deels van genot deels van moeheid en soms van pijn werden beiden pas na uren bevrijd.

De volgende dagen werden afwisselend hun borsten en kutjes bewerkt. Ze beleefden momenten van diepe wellust soms ook wel eens wat pijn maar veelal intens genot en orgasmen. Hun kutjes werden nog vele malen door verschillende leden benut en volgespoten. Welke mannen het waren wisten ze niet want meestal waren ze geblinddoekt.

De prettigste neukhouding, vonden beiden achteraf, was die wanneer ze in de touwen aan het plafond hingen met wijd gespreide benen en goed geopende kutjes. Mia en Anja bleken achteraf blij te zijn dat ze dit beleefd hadden en dat ze – door het vele geld wat ze er voor gekregen hadden – nu uit hun schulden kwamen.

Ze spraken af zo nog één keer verder te gaan zodat ze een leuke vakantie konden verdienen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *