Dringend

()

Miremba fietste naar huis. Ze had een leuke dag aan het openlucht zwembad achter de rug, samen met haar vriendinnen. Ze was een beeldschoon zwart meisje van negentien; lang zwart haar dat ze nu in een staart had; een ongelooflijk gave, gladde huid; borsten die perfect pasten bij haar meter zeventig; oneindig lange, slanke benen. Ze droeg op het ogenblik haar vuurrode bikini, een wit topje dat tot aan haar navel kwam, een ultra kort blauw rokje en groene flip-flops.

Ze haastte zich, want ze moest plassen. ‘Verdomme, dacht ze, waarom ben ik niet nog “ns snel geweest voordat ik vertrok?’ En hoe harder ze trapte, hoe harder ze moest. Ze ging het nooit halen. Thuis was nog zeker tien minuten rijden. Als vader nu eens een klein beetje had geholpen, zat ze nu in haar eigen auto en was ze al thuis geweest. En als ze nu nog ergens tussen de bosjes kon duiken, zou het niet zo erg zijn. Plassen in de vrije natuur, daar maakte ze geen punt van. Maar ze zat midden tussen de bebouwing, tussen de rijwoningen, en zo zou het zijn tot bij haar thuis.

Shit shit shit! Ze zag het al gebeuren; haar blaas begaf het en haar pis liep al fietsend langs haar dijen. Dat zou ze besterven. Zeker als één van haar vrienden of klasgenoten het zou zien. Je zult altijd zien dat je op zo’n momenten betrapt wordt. Zou ze durven stoppen aan een huis en aanbellen? Waarom eigenlijk niet? Wat konden ze zeggen? Hooguit “neen”. Maar het was zo gênant, vond ze, ergens aan te bellen om te vragen of je naar het toilet mocht gaan.

De druk op haar blaas werd onhoudbaar. Ze moest stoppen, willen of niet. Ze zetten haar fiets tegen de gevel van het rijhuis waar ze tot stilstand kwam en belde aan, haar rechterhand tegen haar kruis gedrukt om haar kut af te sluiten. Van het moment dat de bel ging, sloeg ze haar linkerhand ook tegen haar poesje. Van de ene voet op de andere dansend, wachtte ze af. Het duurde een eeuwigheid voordat de deur openging.

“Kan ik je helpen?” vroeg de vrouw die opendeed. Het was een rijpere blonde dame van een jaar of vijftig, met een vol figuur en een mooi gezicht.

“Mevrouw, ik moet zo dringend plassen. Mag ik naar het toilet gaan?” Het gezicht van Miremba was van inspanning zo verwrongen, dat ze nauwelijks kon praten. De dame bekeek haar een ogenblik met een uitdrukking in haar ogen die Miremba niet thuis brengen kon. Ze gaat toch niet neen zeggen? Dan antwoordde ze.

“Natuurlijk meisje, kom maar binnen.”

“Dank u. Dank u wel.” Miremba voelde zich oneindig dankbaar. Met haar handen in haar kruis gedrukt en haar knieën tegen elkaar, hobbelde ze achter de vrouw aan. Tot haar ontzetting zag ze dat ze een trap op moest. Fuck fuck fuck. Als dat maar goed afliep…

Boven kwamen ze in een korte gang. De dame duwde de eerste deur links open. Miremba volgde haar naar binnen. Wow! Zo’n badkamer had ze nog nooit gezien. Witte tegels met een fijn beige accent erin; matte, zwarte tegels op de vloer; twee lavabo’s met vergulde kranen; enorm grote spiegels erboven; een grote witte linnenkast in de hoek; een douchecabine; en half verzonken in de vloer, de grootste badkuip die het meisje ooit gezien had. Daar konden met gemak twee mensen tegelijk in baden. Spotjes tegen het plafond. Maar geen toilet, merkte Miremba tot haar ontsteltenis.

“Mevrouw!” riep ze uit. “Er is hier geen toilet. Waar moet ik plassen?” De tranen stonden haar in de ogen. Zou ze nu toch nog in haar bikinibroekje moeten pissen?

“Je mag hier plassen,” zei de vrouw met een ondeugende blik in haar ogen, “maar je moet het op mij doen.”

“Wat?” Hiervan schrok het zwarte meisje zo hard dat ze een ogenblik lang haar behoefte vergat. “Hoe bedoelt u?”

De blonde dame stapte over de rand van het bad en ging erin liggen. “Ik wil dat je op mij zeikt,” verklaarde ze onomwonden. “Zo’n zwart snolletje dat op me plast, daar droom ik al zolang van.” Ze had inmiddels haar roze bloes opengetrokken en de cups van haar bh naar beneden geduwd, zodat een prachtig stel joekels tevoorschijn kwam. “Doe het!” beval ze.

Miremba moest gehoorzamen. Het was dat of zichzelf te schande zetten. Ze trok haar broekje uit, schopte haar flip-flops uit en klom op de rand van de badkuip – één voet op de linkerkant, de andere op de rechter. De rand van het bad was zo breed dat het niet anders kon dan dat de tobbe hiervoor ontworpen was. Ze hurkte en leunde achterover, zodat ze achter zich op haar handen steunde. Haar poesje was recht op de vrouw gericht. En dan liet ze de natuur haar gang gaan. Haar urine spoot uit haar vagina. “Aa…” Miremba kon het niet helpen. Ze gaf luidkeels uiting aan haar opluchting. Ze hield haar ogen dicht en genoot van het pissen. Als je echt moest en dan kon, was het toch een geweldig bevrijdende ervaring.

Maar eenmaal de grootste druk van haar blaas, keerde het besef terug dat dit een bizarre, foute situatie was. Ze opende haar ogen en kon niet geloven wat ze zag. De vrouw had zich zo onder haar geplaatst dat ze zoveel mogelijk van haar gouden stralen met haar mond opvangen kon. Het meeste spuugde ze terug uit, maar Miremba zag haar duidelijk af en toe slikken. Met haar handen kneedde ze haar borsten, wreef de urine erover uit. Af en toe gleed één hand naar beneden. Door zich een beetje te verzetten, kon het meisje zien dat ze haar slip naar beneden en haar rok naar boven geschoven had. Drie vingers verdwenen zonder enige moeite in haar dikke, donker behaarde kut.

Het zwarte meisje wist dat walging de enige juiste reactie was op wat ze zag. Dat voelde ze ook, maar niet alleen dat. Het wond haar ook op. Ze voelde hoe haar tepels stijf werden, hoe haar kutlippen opzwollen. De laatste druppels en dan was haar blaas leeg.

Op het moment dat ze van de badrand wilde afstappen, zette de vrouw zich recht. Ze greep het meisje bij de billen zodat ze niet weg kon.

“Hé!” riep ze uit. “Wat doe je?” Dat werd snel duidelijk: de vrouw drukte haar mond op de kut van de tiener. Miremba hapte naar adem. Dan voelde ze de tong van de dame in haar zwart doosje dringen. “Mm… mm… mm…” deed ze, terwijl de vrouw pis en geil uit haar kut lebberde. Haar tong beroerde iedere centimeter van het intieme binnenste van haar lichaam vooraleer ze de aanval op haar clitoris inzette. Die aanslag werd Miremba fataal. Binnen de kortste keren kwam ze kreunend klaar. Het kostte haar de grootste moeite om te voorkomen dat ze in de kuip viel. Maar haar sterke armen en benen lieten haar niet in de steek. Eenmaal het orgasme van een kortsluiting over gegaan was in lichte, prettige tintelingen, sprong ze van het bad af. Ze raapte haar slipje op en stapte terug in haar flip-flops. Vervolgens stormde ze ervandoor, de blonde vrouw achterlatend in de kuip, in haar pis. Op de trap hoorde ze haar nog “tot ziens, lekker sletje” roepen. Nou, dat kon ze wel mooi vergeten, hoor!

De volgende dagen leerde Miremba veel over zichzelf. Wat er bij de vrouw gebeurd was, raakte ze niet kwijt. Als ze haar ogen sloot, zag ze zichzelf op de vrouw urineren. Voelde ze weer haar tong in haar kut. Ze surfte naar pornosites die over het onderwerp extra veel clips hadden. Vroeger had ze ook wel al eens plasseks filmpjes gezien, maar had er nooit echt aandacht aan besteed. Ze had ze altijd vies gevonden. Dat hoorde nu eenmaal zo. Maar nu, in de beslotenheid van haar kamer, kon ze er niet genoeg van krijgen, moest ze toegeven. Onderuitgezakt op haar bureaustoel, klikte ze filmpje na filmpje aan en keek toe hoe mannen en vrouwen, jongens en meisjes elkaar bepisten. Op het lichaam, in het gezicht, in de mond. Of gewoon hoe mooie grietjes hun blaas ledigden op de grond. In hun keuken, in de woonkamer, of ergens in de vrije natuur. Haar vingers zaten dan diep in haar kut en dreven haar naar een hoogtepunt. Om te voorkomen dat haar ouders haar zouden horen gillen, stopte ze dan een zakdoek in haar mond.

‘s Avonds, voor het slapen gaan, nam ze een bad. Op haar rug gelegen stak ze haar benen kaarsrecht omhoog en liet dan haar bekken kantelen. Zo kon ze zichzelf in het gezicht plassen. Jeezes, wat werd ze hier geil van! Ze opende dan haar lippen een weinig, zodat een beetje van haar urine in haar mond liep. Dat spuwde ze dan terug uit. Doorslikken zag ze toch niet zo dadelijk zitten, hoe opgewonden ze ook was. Dan masturbeerde ze tot ze klaar kwam. Dat duurde echt niet lang! Vervolgens nam ze een échte douche.

Tussen de lakens fantaseerde ze weer over pissende lullen en kutten. Meestal viel ze in slaap met een paar vingers in haar poesje. Na een paar weken, gilde haar lijf. ‘Dit is niet voldoende! Ik heb meer nodig!’ Dus deed ze het onvermijdelijke; op een avond fietste ze terug naar het huis van de blonde dame. Haar ouders wisten niet beter dan dat ze naar een vriendin ging om een schoolproject af te werken.

Ze belde aan met knikkende knieën, ditmaal van opwinding, niet omdat ze met alle middelen haar plas wilde inhouden. Een paar tellen later deed de blonde vrouw de deur open. Miremba zag aan het gezicht dat ze haar onmiddellijk herkende. Logisch, veronderstelde ze. Hoe kon je het gezicht van iemand die over je gepist had, vergeten? Toch vroeg ze, bij gebrek aan inspiratie.

“Herkent u me nog, mevrouw?”

“Natuurlijk!” Reageerde de vrouw. Het was duidelijk aan haar stem te horen dat ze blij verrast was. “Kom binnen, meisje.” Ze deed een stap opzij en het zwartje deed wat ze vroeg. “Wat kom je doen?” Voordat het meisje antwoorden kon, zei ze. “Kom anders mee naar de keuken. Wil je iets drinken?”

Ja, dat wilde Miremba wel. Het was nog steeds zeer warm buiten, ondanks het late uur. En de fietstocht hierheen, had haar dorstig gemaakt. Bovendien had ze een droge mond van de zenuwen.

“Ja, ik wil wel een glaasje drinken.”

Eénmaal aan de keukentafel, wilde de dame weten waar ze zin in had. Water? Cola? Limonade? Bier?

“Een glas water, dank u.”

“Komt eraan,” verzekerde de vrouw haar. “Hoe heet je trouwens? Ik ben Janine.”

“Miremba.”

“Mooie naam. Hier.” Janine zette het glas water voor het meisje.

De tiener dronk het voor de helft leeg. Janine had zelf ook een glas water genomen, maar dronk dat van haar in één teug leeg. Waarop ze het prompt terug vulde.

“Zo, vertel nu eens wat je komt doen?”

“Ik kan wat er hier gebeurd is, niet uit mijn hoofd krijgen.”

“Dat is toch goed,” zei Janine; ze keek Miremba verwachtingsvol aan.

“Ik weet het niet,” zuchtte het meisje. “Ik dacht altijd dat plasseks iets vies was. Dat alleen mensen waarbij iets mis was hiervan opgewonden raakten.”

“En nu ontdek je dat je er geil van wordt. En dat er dus met jou iets mis moet zijn…”

“Zoiets, ja,” gaf Miremba bedeesd toe.

“Bezie het zo; als er met de helft van de wereld niet meer mis was dan dat, dan zou het hier op aarde véél beter toeven zijn.” Ze dronk haar tweede glas leeg.

“Zo had ik het nog niet bekeken.”

“Gaan we nu naar boven?” Janine greep het meisje bij de hand en trok haar overeind.

Gedwee volgde de tiener de rijpere vrouw. Haar knieën waren op beginnen knikken. In de badkamer trok Janine haar autoritair tegen zich aan. Al snel waren ze elkaar aan het tongen. Miremba genoot van het gevoel toen Janine op het puntje van haar tong zoog. De handen van de vrouw verdwenen onder het T-shirt dat ze droeg en bepotelden haar borsten – ze droeg geen bh vanavond. “Mm…,” kreunde ze zachtjes.

“Is dit de eerste keer dat je een blanke vrouw kust?” Wilde Janine weten.

“De eerste keer dat ik een vrouw kus. Punt.”

De guitige ogen van de rijpere vrouw lichtten op. “O, twee premières op één avond?”

Miremba lachte. “Zoiets ja.” Om zich niet onbetuigd te laten, begon ze de bordeauxrode bloes van de vrouw los te knopen. Met één beweging trok ze ze na het laatste knoopje uit. Onmiddellijk drukte ze haar lippen op de blanke joekels. Janine hielp haar door haar bh los te knippen. Het meisje zoog zich vast aan één van de grote tepels. Janine ging verder. Ze deed de knop van haar rok los en deed de rits naar beneden. Het kledingstuk viel rond haar voeten.

Miremba liet de tepel los; ze kuste de buik van de vrouw, eerst net boven de navel, dan op de navel en vervolgens eronder. Terwijl haar mond zakte, duwde ze de slip van Janine naar beneden. Voor het eerst in haar leven stond ze oog in oog met de kut van een andere vrouw. Je vriendinnen naakt zien vanop een respectabele afstand was één ding, zo dicht met je gezicht bij een kut zijn dat je ze kon ruiken, was een ander. Maar ze vond het zeker niet vies! Tien seconden later, na een paar kleine kusjes op de buitenste schaamlippen, drong haar tong voor het eerst door in de poes van een andere slet. Een andere, want ze moest toegeven dat wat zij nu aan het doen was, van haar ook een slet maakte.

Janine genoot, uiteraard. De tong van het negerinnetje zette haar onderlijf in vuur en vlam. Ze kreunde en zuchtte, en fluisterde geile aanmoedigingen. “Ja, doe zo verder, ja, dat is lekker, ik ga klaarkomen, meisje, en dat ga ik op je pissen, want dat wil je, hé, lekker sletje van me, ja, ja, ja, ik kom, ik kom, ik ko… om…!” Haar bekken schokte; ze duwde de mond van Miremba vast op haar kut terwijl ze klaarkwam.

De tiener liet begaan. Ze kreeg haast geen adem meer, maar dat was maar even het geval. Haar lippen, wangen en kin waren nat van de sappen van de vrouw. Man, wat was dat wijf geil! Zij ook trouwens. Een paar seconden later liet Janine haar los. Ze stond recht en kuste de vrouw opnieuw. Janine onderging de tongzoen. Ze was buiten adem, had niet de kracht om actief mee te doen. Toen Miremba de zoen verbrak, zei ze.

“Kom, kleed je nu ook uit.” Een tel later waren beide vrouwen naakt en stapten in het bad.

“Ga daar zitten,” zei Janine en wees naar het voeteinde van de kuip. Miremba gehoorzaamde. Ze zag hoe haar nieuwe vriendin zich op handen en knieën voor haar zette, mond ter hoogte van haar poesje. “Klaar?” Vroeg ze.

“Altijd,” antwoordde Janine en likte snel even aan de frisse kutlipjes van het meisje. “Vooruit, doe het.”

Miremba sloot haar ogen, concentreerde zich even terwijl ze met haar vingers haar kut stimuleerde en piste dan. Janine genoot duidelijk van haar zilte vocht. Het meeste ervan spetterde tegen haar voorhoofd, neus en wangen. Maar de vrouw ving toch redelijk wat van het meisjesvocht op in haar mond en slikte het door. Twee weken geleden zou ze dit nog walgelijk gevonden hebben. Nu werd ze er alleen maar heter van. Dan was haar blaas leeg. Janine kwam onmiddellijk dichterbij – ze voelde hoe de rijpere dame haar lippen op haar kut drukte. Heerlijk, die rillingen die door haar lichaam trokken – vooral toen Janine haar tong in haar kut duwde. Ze voelde hoe de vrouw een vinger tegen haar kontgaatje duwde. Miremba had moeite om haar niet aan te moedigen. Ze verlangde die vinger in haar darmen te voelen, maar wilde de andere niet dwingen. Anale seks dat gebeurde spontaan.

Maar ze werd niet teleurgesteld. De middelvinger van de vrouw schoof in haar kont. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen haar tong de aanval op haar klitje inzette.

“Mm… mm… ja… a… fuck ja, ja… ja… ja… ha… ja!” Het duurde maar een paar minuten voordat een orgasme door haar lijf raasde. Janine genoot van het geil dat uit het poesje van de tiener stroomde. Ze vond het haast zo lekker als haar urine. Toen haar orgasme een weinig weggeëbd was, zei ze.

“Kom, ga jij nu in het bad liggen.”

Zonder erbij na te denken, deed Miremba wat de vrouw verlangde. Ze legde zich op haar rug in haar eigen pis. Ze zag hoe Janine wijdbeens boven haar ging staan en dan hurkte. De behaarde kut van de blondine bevond zich ter hoogte van haar borsten. “Hm… mm…” hoorde ze dame doen en vervolgens werden haar tieten onder geplast. Miremba voelde hoe het warme vocht zich over haar bovenlichaam verspreidde en langs haar buik en onderlichaam wegliep. Ze vingerde zich ondertussen. “Oh ja.. ha… ah, ja… oh…ho… Janine, niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen!”

Janine stopte niet. Ze piste zolang ze kon. Voorzichtig duwde ze haar bekken een beetje naar voor, omdat ze het gezicht van het meisje wou onder pissen. Maar ze mikte wat te hoog en haar gouden straal kwam op haar hoofd terecht en maakte haar haar kleddernat. Dit was ook wel geil, dus hield ze haar straal daar een paar seconden op gericht. Dan mikte ze beter en trof het zwarte snolletje vol in het gezicht. In eerste instantie hield Miremba haar mond stijf dicht. Ze voelde de pis van de oudere vrouw tegen haar voorhoofd, haar neus en op haar lippen.

Wie A zegt, moet B zeggen, bracht ze zichzelf in herinnering. Ze opende haar mond een weinig – net zoals ze deed wanneer ze in bad lag. Maar nu dronk ze niet van haar eigen pis, maar van die van de oudere dame. Op het moment dat de eerste druppels door haar slokdarm gleden, kwam ze opnieuw klaar. Ze gilde en gierde. Wat was het toch met haar? Dit was toch niet normaal? Dan zei een mannenstem.

“Zo, wat gebeurt er hier?”

Twee paar ogen gingen in de richting van het geluid. In de deuropening stond een man van rond de zestig. Groot, kaal voorhoofd, bierbuik, maar in z’n geheel niet onknap te noemen. Miremba dacht dat ze een hartstilstand kreeg. Ze was betrapt bij het smerigste wat ze ooit gedaan had. De schande! Dit zou ze nooit te boven komen. Janine glimlachte breed.

“Dag schat,” zei ze terwijl ze met een druipende kut uit het bad stapte. “Dit is dat zwarte snolletje waarover ik je verteld heb. Ze heet Miremba. Is dat geen aparte naam?” Dan richtte ze zich tot het doodsbleke meisje. “Dit is mijn man, Stan. Mag hij ook in je bekje pissen? En je daarna neuken?”

Miremba wist niet wat ze hoorde. Dit was meer dan ze verwacht had. Waarom wist ze niet, maar ze had gedacht dat Janine alleen leefde. De rijpere vrouw beoordeelde de uitdrukking op het gezicht van het meisje verkeerd. Zij dacht dat ze twijfelde, en probeerde haar over de streep te trekken door “Je hoeft het niet voor niets te doen, uiteraard. Wat dacht je van tweehonderd euro?” Te zeggen. De jonge vrouw haalde adem en wilde protesteren. Dat ze verdomme geen hoer was. Maar… tweehonderd euro? Daar kon je toch niet zomaar “nee” tegen zeggen. En ze had een nieuwe jeans nodig. Dus zei ze het enige logische.

“Ik doe het als je er driehonderd van maakt.”

“Deal!” zei Stan onmiddellijk en haalde z’n portefeuille boven. “Ik heb honderddertig euro. Hebben we de rest in huis, schat?”

“Ik denk van wel. Ik zal eens gaan kijken.” De vrouw verliet de badkamer.

“Je bent zeer mooi,” zei de man tegen het meisje; intussen deed hij zijn hemd uit en ging op de rand van het bad zitten.

“Dank je,” zei Miremba. “Doen jullie dit al lang?”

“Plasseks? Ja, al heel lang. Al van in het begin van ons huwelijk. Het begon als een grap. Janine zat op de pot en ik moest ook dringen pissen. En zij zei dat ik het maar tussen haar benen door moest doen. Nou, ik kreeg daar zo’n stijve van, dat mijn zeik overal terecht kwam, vooral op haar, maar geen druppel in de pot!” De man lachte hartelijk om de herinnering. Op dat ogenblik kwam Janine terug binnen.

“Ik heb nog honderdvijftig euro. Dat is net geen driehonderd in het totaal…” Ze trok een teleurgesteld gezicht. Miremba kon het niet over haar hart krijgen.

“Dat is wel goed.” Ze zette zich op haar knieën en leunde dan naar achteren, zodat ze op haar hielen zat. “Vooruit, doe maar.” Ze moest de man echt niet aanmoedigen. Hij schopte zijn schoenen uit, en binnen de kortste keren lagen zijn broek, onderbroek en sokken op een hoopje in de hoek van de badkamer. Miremba zag hoe Janine intussen de tweehonderdtachtig euro in de achterzak van haar jeans stopte. Fijn, dacht ze. Dan was het zover. Stan nam voor haar plaats, met zijn pik op haar gezicht gericht.

“Wacht even!” Riep Janine. Snel stapte zij in de badkuip en zette zich naast Miremba. “Weet je wat hij extra lekker vindt? Als we hem even pijpen.” Daad bij het woord voegend, leunde ze naar voor en nam de lul van haar echtgenoot in haar mond. Haar hoofd ging op en neer en maakte hem nog stijver dan hij al was. Vooruit, dacht het zwarte meisje, tijd om mijn geld te verdienen. Ze nam de ballen van de man in haar linkerhand en speelde ermee. Haar rechterhand verdween tussen de billen van Janine; haar rechter middel- en ringvinger vond feilloos de ingang van haar prachtige, rijpe kut. Per slot van rekening had zij ook gedeeltelijk voor haar betaald…

Janine kreunde aangenaam verrast. Een zeer prettig gevoel nam bezit van haar lichaam, vertrekkende vanaf haar vagina. De tepels op haar grote borsten werden keihard. Ze liet de lul van Stan uit haar mond glippen omdat ze een orgasme zeer snel voelde naderen. Onverwachte penetraties – of die nu door een vinger of een lul gebeurden – hadden dit effect op haar. Terwijl ze de vrouw op haar vingers voelde klaarkomen, nam Miremba haar pijpwerk over. Het maakte haar extra geil dat ze nu voor het eerst de lul van een vent die bijna haar grootvader kon zijn, in haar mond had.

“O… ho… oh… ja… oeh…” deed Stan. Deze behandeling zou hem snel fataal worden. Hij voelde zijn ballen samentrekken en zijn zaad opborrelen. Ogenblikkelijk duwde hij het meisje van zijn pik af.

“Ik ga komen,” kondigde hij aan terwijl hij aan zijn pik rukte. Spontaan duwden de dames hun wang tegen elkaar. Ze openden hun mond en keken met grote, verleidelijke ogen naar de man. Brullend spoot deze zijn zaad over hun gezicht. De eerste straal was voor Miremba, de tweede voor Janine, de derde weer voor de tiener, de vierde voor vrouw. Miremba voelde het warme sperma van de man van haar voorhoofd aflopen, over haar neus naar haar lippen. Ze zag dat hij Janine haar rechterwang getroffen had. Dat zag er zo geil uit, dat ze niet anders kon dan het zaad eraf likken.

Op dat ogenblik zei Stan “Ja!” en begon te pissen. Zijn gouden straal kwam net terecht waar de tong van Miremba met een lange haal over de wang van Janine ging. Spontaan boden de twee snollen hem hun gezicht aan zodat hij zijn sperma weg pissen kon. “Mm… mm… mm… Wat kan pissen lekker zijn”.

Dat vonden de blondine en het zwartje ook. Ze genoten van het bruisende vocht dat hen vol in het gezicht trof en vandaar wegliep over hun borsten, buik en kut. De stroom ging na een twintigtal seconden over in nadruppelen – die hij ook weer eerlijk verdeelde over het tweetal.

“God, dat was lekker,” beëindigde hij zijn plaspartij.

Over je heen laten plassen werkte stimulerend, merkte Miremba.

“Als jullie willen, kan ik jullie nog eens onder pissen. Ik moet alweer.”

“Hola, we hebben hier een natuurtalent,” kraaide Janine. Haar gezicht, haar haar, haar lijf dropen van de pis. Toch ging ze onmiddellijk terug in de kuip liggen, waar ze nu het gezelschap kreeg van haar partner. Ze omarmden elkaar en keken verwachtingsvol naar boven – hun nieuwe vriendin stond nu boven op de rand van het bad. Miremba boog een weinig door haar knieën en trok haar kutlipjes uit elkaar. En daar kwam haar vocht opnieuw. Niet zoveel dit maal, maar toch genoeg om het kussende koppel goed nat te maken. Vooral dan Stan, die nog relatief droog was.

Toen het meisje leeg was, ging de douchekraan open en ze wasten zich. De dames wasten vooral hun haar grondig. Vervolgens deelde Janine grote badhanddoeken uit. Van de badkamer ging het naar de slaapkamer. Niet alleen het bad van het geile stel was kingsize, ook het bed. Miremba ging op haar rug liggen en deed haar benen open.

“Wie wil er eerst aan mijn geile, zwarte doos lebberen?”

Ze kon het nauwelijks geloven dat zij het was die zulk een dingen zei. Ze voelde zich een echte hoer. Een plashoer dan nog wel.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *