De geile trucker

()

Het was begin augustus, ik was op terugweg vanuit Griekenland. Toen ik aan de Grieks-Joegoslavische grens stond kwam er een ongeveer veertigjarige vrouw naar me toe, die vroeg of ik op weg was naar België. Toen ik bevestigend antwoordde, vroeg ze of ze dan samen met haar vriend mee mocht rijden. Nu is het niet mijn gewoonte om zo maar iemand mee te nemen en zeker geen twee personen, maar zoals die vrouw erbij stond, leuk gezicht, lang haar, een beetje mollig, korte rok en zo te zien een paar grote borsten in haar T-shirt, zei ik.

“Als jullie niet teveel spullen bij je hebben, mag je wel meerijden.”

“Oké” zei ze, en ging haar vriend halen. Toen ze weer terugkwam bij de auto, viel het me op dat haar vriend een stuk jonger was. Ze stelde nu zichzelf en haar aan me voor. Zij bleek Anny te heten en haar vriend Dave bleek een Engelsman te zijn. We laadden de spullen in de auto. Ik ging nog even naar de douane en we konden vertrekken.

Anny vertelde dat ze samen twee maanden in Griekenland waren geweest. Met de tent. Ze hadden veel gezwommen en in de zon gelegen. Nu waren ze weer op weg naar huis. Ze bleek al drie jaar in Engeland te wonen. Nadat we een uur of vier hadden gereden, stopten we om wat te eten.

Het viel mij op dat zij steeds het woord voerde en dat Dave niet veel zei. Zelfs toen hij naar het toilet moest, vroeg hij dat eerst aan Anny. Tijdens het eten spraken we ook over het slapen en we spraken af dat zij buiten in hun tent zouden slapen. Rond een uur of tien stopten we nog een keer om een kop koffie te drinken en tanden te poetsen. Weer vroeg Dave of hij naar het toilet mocht. Anny zei dat het goed was en gaf hem een sleutel.

Toen hij weg was, vroeg ik Anny wat hij nu met een sleutel moest. Ze vroeg of het me al was opgevallen dat zij de baas over hem was. Ik zei dat me dat zeker was opgevallen. Anny zei: “Ik ben een dominante vrouw en hij is mijn slaaf… Wat vind je trouwens van mij?”

Ik antwoordde dat ik haar een echt stuk vond en dat ik best eens met haar naar bed zou willen. Ze antwoordde.

“Wie weet, ik hou van een lang voorspel en als we straks naar bed gaan, zal ik je laten zien waar Dave de sleutel voor nodig heeft.”

Toen we verder gingen, stortte opeens de regen met bakken naar beneden. Ik zei tegen Anny.

“Dat slapen in de tent wordt niets met dit weer. Als Dave het bovenste bed neemt, kunnen wij samen wel in het onderste.” Ze vond dat wel een goed idee. Rond middernacht stopte ik op een donkere parkeerplaats.

Anny gaf Dave de opdracht om zich geheel uit te kleden. Hij deed dat, alsof ik er helemaal niet bij was. Toen hij naakt was, bleek hij een leren gordel om te hebben, waarachter zijn pik zat verborgen en dit bleek met een hangslotje te zijn afgesloten. Anny legde me uit dat hij dan niet met zijn pik kon spelen als zij daar geen toestemming voor had gegeven. Zij ontdeed zich ook van haar kleren, zodat zij ook naakt in de auto zat. Ze had inderdaad een paar grote borsten en was behoorlijk bruin. Ze draaide zich naar me toe en spreidde haar benen. Ik zag dat ze een kale kut had. Ik kon recht in haar kruis kijken en zag dat ze glinsterde van het geil. Ze zei tegen mij.

“En? Ziet het er mooi uit of niet?” Ik bevestigde dat, en toen zei ze tegen Dave.

“Waar wacht je op? Doe je werk en lik mijn kut!” Meteen dook hij tussen haar benen en ik hoorde de smakkende geluiden van het gelik. Anny vroeg mij waarom ik me niet uitkleedde.

Door deze voorstelling was ik dat helemaal vergeten te doen. Maar nu ging ook ik vlug uit de kleren. Anny pakte mijn pik en begon hem geraffineerd te masturberen. Na een tijdje al voelde ik dat ik bijna klaarkwam. Anny had dit ook gemerkt en kneep mij ineens hard in mijn ballen, zodat ik het uitkermde van de pijn. Ze greep Dave bij zijn haar en trok zijn gezicht van haar natte spleet af. Op harde toon zei ze tegen hem.

“Je hebt voor vandaag je portie gehad, kruip maar in je bed!” Ik keek naar zijn kruis en zag dat zijn pik nog steeds ingepakt en achter slot zat. Ik ging in het onderste bed liggen. Anny kroop bij me, op zo’n manier dat haar kut boven mijn gezicht kwam en zij met haar mond mijn harde lul kon beroeren, wat ze dan ook gretig deed terwijl ik haar natte spleet sabbelde en likte. Heerlijk was dat.

Na een tijdje draaide ze zich om en stak mijn pik in haar kletsnatte kut. Zo neukte ze ons samen naar een hoogtepunt. Hierna speelden we nog wat samen en vielen toen vermoeid in slaap. De volgende dag reden we verder, we maakten enkele stop ‘s en kletsten wat. ’s Middags vroeg ik Anny eens enkele dingen te vertellen over haar seksleven met Dave. Ze vertelde onder andere het volgende…

Thuis had ze een groot bureau, waar ze onderaan vier haken had bevestigd. Als ze er zin in had, deed ze Dave twee banden om zijn polsen en ook twee om zijn enkels en die maakte ze dan vast aan de haken van het bureau. Dan ging ze er zonder slip aan zitten schrijven of lezen en kon Dave dan haar kut en kont met zijn tong bewerken.

De rit ging voorspoedig en we waren al gauw via Oostenrijk ’s avonds op Duits grondgebied gekomen, alwaar wij stopten om te eten en uitgebreid te douchen. We gingen rond een uur of negen ’s avonds weer verder.

Toen we een tijdje gereden hadden, zei Anny.

“Ik word zo vreselijk geil van dat schudden in deze auto, ik denk dat daar maar eens iets aan moet gebeuren.” Ze deed haar rok en slip uit en ging met haar kut zitten spelen. Je kunt begrijpen dat ik hier zelf ook bloedgeil van werd. Even later zette ze haar voeten tegen het dashboard en gaf Dave de opdracht om haar te komen likken.

Nu hield ik het niet meer uit en stopte op de eerste de beste parkeerplaats, deed de gordijnen van de truck dicht en kleedde me uit. Anny boog zich opzij en begon aan mijn pik te zuigen. Even later drukte ze me achterover en zei.

“Doe je ogen dicht, ik ga het sperma uit je lekker ballen zuigen!”

Net voordat ik klaarkwam hield ze even op met sabbelen en zuigen en ging dan opeens weer flink door. Kreunend van genot kwam ik klaar. Anny zei.

“Doe je ogen eens open en kijk wat Dave voor je gedaan heeft…”

Ik keek… en tot mijn grote verbazing moest ik constateren dat het Dave was die me had klaar gezogen! Anny vroeg of ik wel vaker een man aan mijn lul had laten zuigen. Toen ik hier ontkennend op antwoordde, begon ze te lachen en zei.

“Zie je nu wel, dat je geen verschil merkt?” Tegen Dave zei ze. “Lik zijn pik weer hard zodat hij weer bruikbaar is.”

Ik wilde eerst nog nee zeggen maar dacht toen: Ach, wat maakt het ook uit! Anny schoof haar kut in mijn richting en ik begon die met mijn vingers te bewerken. Toen mijn lul weer in vorm was, ging ze met haar rug bovenop me liggen en leidde mijn pik langs achter in haar natte spleet. Ik pakte haar borsten en begon die te kneden. Opeens voelde ik Dave met zijn tong tegen mijn pik en Anny ’s kut komen en na een paar tellen kreunde Anny dat ze klaar ging komen. Dave pakte mijn ballen in zijn mond en beet er heel zachtjes op. Nu kwam ik ook op een heerlijke manier klaar. Anny deed met de sleutel de gordel van Dave af zen zei.

“Nu heb je wel een beloning verdiend.” Ze begon hem af te trekken. Even later nam ze zijn pik in haar mond en sabbelde er aan. Hierbij kneep ze hard in zijn ballen maar hij gaf geen kik. Toen pakte ze een handdoek en gaf hem die zeggend: “Trek je slaven-lul zelf maar af en spuit dat smerige zaad hier maar in.” Ik geloof dat hij dit maar al te graag deed.

De volgende morgen reden we weer verder. Na enkele malen een pauze genomen te hebben, waren wij rond de middag in België aangekomen. Ik bracht hen naar het station, alwaar zij de trein naar de boot konden nemen, zodat ze de volgende dag thuis waren. Nadat ik het adres van Anny gekregen had en beloofd had eens langs te komen als ik in Engeland was, namen we afscheid.

Nu kom ik niet zo vaak in Engeland. Maar, laat ik nu drie weken later op een donderdag een vrachtje voor dat land krijgen met een terug lading voor maandagmorgen en nog geen twintig kilometer van de plaats waar Anny woonde.

Toen ik vrijdagmorgen in Engeland aangekomen was, belde ik dan ook meteen naar haar op om te vragen of het okay was dat ik in het weekend langs kwam. Ze zei dat ze blij was wat van me te horen en dat ik zonder meer langs moest komen. Daar ik vrijdag vrij laat leeg was, besloot ik om zaterdagmorgen naar haar toe te gaan. We hadden afgesproken dat als ik bij mijn laadadres was, ik daar zou bellen en dan zou Dave me met de auto komen halen. Toen we bij Anny thuis aankwamen bleek ze in een prachtige vrijstaande woning te wonen. Ze begroette me op een uitbundige manier.

Nadat Dave koffie voor ons had ingeschonken, stelde zij mij voor om eerst een bad te nemen, waarbij zij mijn rug zou wassen. Nou, dat vond ik natuurlijk een prima idee. Ze riep Dave en gaf hem de opdracht om het bad vol te laten lopen. Toen hij weg was, schonk ze twee glazen cognac in en gaf er een aan mij.

“Dit brengt ons alvast op temperatuur,” zei ze. Na een poosje kwam Dave zeggen dat het bad gereed was. Toen nam Anny me mee naar de badkamer. We konden gemakkelijk samen in de grote kuip. Ze pakte een grote fles met badschuim en gooide een flinke hoeveelheid in het water. Zoals afgesproken begon ze met mijn rug te wassen en mijn nek te masseren. En ze vertelde me dat ze het heerlijk vond dat ik gekomen was. Ze begon me in mijn nek te zoenen en haar handen zakten af tot tussen mijn benen, waar ze mijn staf begonnen te masseren. Terwijl ze dit deed zei ze.

“Weet je wat ik eigenlijk graag zou willen? Ik zou je graag dit weekeind als mijn slaaf willen hebben.” Ik antwoordde dat ik daar niet geschikt voor was, maar ze zei dat we het in ieder geval konden proberen. Toen ik er uiteindelijk mee instemde spraken we af dat ik ’s middags van vijf uur tot de volgende middag vijf uur haar slaaf zou zijn en alles zou doen wat zij wilde.

Nadat we van een goede maaltijd genoten hadden, sloeg de klok al snel vijf uur en Anny gaf me de opdracht om met Dave mee te gaan om me om te kleden. Dave gaf me een leren slip en een vijftal leren riempjes en zei.

“De meesteres wenst je terug te zien in deze slip en met riempjes om polsen, enkels en nek.” Dit deed ik dan maar. In de slip zat een opening, waardoor mijn lul en ballen er buiten hingen. Zo nam Dave me weer mee naar Anny, die me goed bekeek. Ze kwam dicht voor me staan en zei.

“Vanaf nu doe jij precies wat ik wil, heb je dat goed begrepen?” Ik zei “ja”. Anny kneep hard in mijn ballen en zei dat ik toch wel had geleerd met twee woorden te spreken? Ik zei: “Ja Anny,” en weer greep ze hard in mijn ballen en zei.

“Voor jou ben ik nu je meesteres en ik doe met je wat ik wil. Begrijp je dat goed?” En ik antwoordde nu braaf.

“Ja meesteres.”

“Goed, dan ga je nu op je knieën,” klonk het hard tegen mij. Ze liep naar een kast en kwam terug met een ketting, die ze vastmaakte aan de riem die rond mijn nek zat. Ze liet me als een hond een paar rondjes door de kamer maken en ondanks de situatie was ik toch enorm geil geworden en had ik een harde lul gekregen, iets wat Anny ook had gezien, want ze wees ernaar en zei.

“Daar zullen we iets aan moeten doen.” Ze nam me mee naar de keuken en pakte een bord. Ze beval me mijn knieën verder uit elkaar te plaatsen, zette het bord tegen mijn knieën en begon mijn lul van achteren op een ruwe manier af te trekken, zodat ik binnen een paar tellen mijn zaad in een paar flinke stralen op het bord spoot.

Anny pakte het bord weg en plaatste het onder mijn gezicht. “Likken!”

Toen ze merkte dat ik zou gaan protesteren, pakte ze met een hand mijn haar en met de andere hand pakte ze mijn ballen, drukte mijn gezicht met veel kracht naar beneden en snauwde me toe. “Lik op!”

Ik kon niet anders, dus begon ik mijn eigen sperma op te likken. Ik likte het bord schoon, aangespoord door de hand die mijn ballen vasthield en er af en toe in kneep. Ik kreeg als toetje nog een bakje met water op de grond voorgezet. Hierna trok ze me weer naar de kamer, waar ze plaatsnam in een stoel en de benen over de leuningen legde, zodat ze goed wijdbeens kwam te zitten. Ze wees op haar reeds glinsterende kut en zei. “Laat me nu genieten.”

Ik kroop naar haar toe en begon gedwee aan haar kut te likken. Na een tijdje begon ze te hijgen en te kreunen en kwam ze tot een orgasme. Ze nam me mee via de keuken, waar ik nog iets uit de bak met water mocht drinken, naar een andere kamer. Hier moest ik gaan staan. Ze zette me tegen de muur, waar zij mijn handen en voeten vast maakte, zodat ik me bijna niet kon verroeren. Ze pakte nog een riempje en deed dit om mijn lul, direct achter de eikel en hieraan hing ze een gewichtje. Toen ging ze weg. Na een tijdje was het gewichtje een gevoelige zaak geworden. Ik weet niet hoelang ik daar gestaan heb voor ze weer terugkwam. Ze was nu gekleed in een leren pak waar haar borsten door naar buiten priemden. Ze kwam voor me staan en grijnsde.

“En? Hoe voel je je nu?” Ik antwoordde dat het goed met me ging en ze gaf een slinger aan het gewichtje. “Daar zullen we dan eens verandering in gaan brengen,” zei ze. Ze maakte me los en nam me mee naar een brits, waar ik op mijn rug moest gaan liggen. Mijn armen en benen moest ik spreiden en zo bond ze me weer vast. Het riempje rond mijn eikel maakte ze gelukkig los. Op dat moment werd er op de deur geklopt. Anny deed open en er kwam een mollige vrouw binnen van ongeveer 45 jaar. Anny begroette haar hartelijk. Ik hoorde de vrouw zeggen.

“Ik ben blij dat je me gebeld hebt om naar je nieuwste aanwinst te komen kijken.”

“Nou, dit is ‘m dan,” zei Anny, wijzend op mij. Ze kwamen op me toe en Anny zei.

“Dit is Els, een goede vriendin van mij, nog uit België. Samen gaan we de les voortzetten.”

Els kneep hard in mijn tepels en zei. “Dat ziet er lang niet slecht uit.” Ze pakte me bij mijn kin vast en zei. “Steek je tong eens uit.”

Ik voldeed aan dit bevel. Haar reactie.

“Hm…, een lekkere lange tong. Daar kunnen we nog veel plezier van hebben!” Anny stelde voor dat Els zich uit zou kleden. Dan konden we verder met de les. Toen Els terugkwam, was ze hetzelfde gekleed als Anny, een zwart leren pak, waar haar grote, zware borsten van boven eruit puilden. Ze had een groot, open kruis, netkousen en aan paar hoge laarzen. Anny zette een paar klemmetjes op mijn tepels en Els kwam op haar knieën boven mijn gezicht zitten. Ze drukte haar grote spleet op mijn mond. Anny kneep in mijn ballen en zei.

“Lik haar kut, nu!” Dus begon ik de grote kut van Els te likken en ik vond het heerlijk om dit onder dwang te moeten doen! Na een tijdje ging Els wat naar voren zitten zodat ik haar tussen de billen moest likken. Ondertussen trok Anny af en toe zachtjes aan de klemmetjes aan mijn tepels en met de andere hand trok ze heel langzaam mijn lul af. Nadat Els was gekomen, maakte Anny mijn enkels los en zei.

“Jij hebt wel een beloning verdiend.” Samen met Els boog ze me dubbel en maakte mijn enkels bij mijn polsen weer vast. Daarna begon Els me af te trekken. Mijn lul stond precies boven mijn mond. Anny pakte me bij mijn kin vast en zei.

“Doe je mond ver open, zodat je de beloning in ontvangst kunt nemen!” Nauwelijks had ik mijn mond geopend of ik kwam klaar. Els richtte hierbij mijn eikel, zodat ik het meeste in mijn mond kreeg.

Anny maakte me los en ik kon gaan staan. Ik werd weer vastgezet tegen de muur. Samen met Els verliet ze de kamer en na een tijdje kwam Dave me wat te drinken brengen. Ik weet niet hoelang ik zo gestaan heb, maar eindelijk kwamen de beide vrouwen weer binnen. Els maakte me los. Ik moest op mijn buik op een soort brits gaan liggen. Deze was nogal hoog van de grond, zodat mijn voeten nog op de grond stonden. Els bond mijn enkels vast aan de poten van de brits en mijn armen maakte ze vast aan de voorkant.

Hierna pakte Anny een potje van een rek en zei tegen mij.

“Bereid je maar voor, je zult nu gaan meemaken wat wij vrouwen zo vaak moeten meemaken.” Ze smeerde mijn bilnaad in met zalf uit het potje en hierna pakte ze een vibrator uit de kast en hield deze voor mijn gezicht.

“Alsjeblieft,” zei ik. “Niet doen, want ik heb nog nooit wat in mijn achterste gehad.” Maar ze lachte en zei dat het dan juist hoog tijd werd en dat ik vooral niet moest gaan gillen. Ze ging achter me staan en drukte de vibrator tegen mijn aars aan. Ze drukte door en ik begon te jammeren. Nu gaf ze Els de opdracht om Dave te roepen. Toen Els weg was, maakte Anny me met de halsband vast aan de brits, zodat ik me bijna niet meer kon bewegen. De andere twee kwamen nu binnen. Anny gaf Dave de sleutel en zei.

“Maak je pik zo hard, dat je hem in zijn mond kunt steken, zodra hij weer begint te piepen.” Toen Dave zijn lul stijf had, gaf Anny da vibrator aan Els en zei.

“Stop maar diep in zijn hol!” Tegen Dave zei ze.

“Je gaat voor hem staan en zo gauw hij zijn mond opendoet, steek je je lul naar binnen!” Ik besloot om mijn mond niet open te doen, want een lul had ik er nog nooit in gehad. Toen zette Els de vibrator tussen mijn billen en ze vroeg aan Dave.

“Ben je zo ver?” Die antwoordde bevestigend. Els drukte de vibrator langzaam in mijn achterste en ik hield mijn lippen stijf op elkaar en ik hoorde Els zeggen.

“Zo, die zit er helemaal in!” Ik zuchtte heel diep. Anny zei.

“Wil je Dave geen plezier doen door zijn pik in je mond te nemen? Els… knijp hem maar eens in zijn ballen!” Els wachtte even en pakte dan mijn kloten beet en begon ook de vibrator in mijn neuk-hol heen en weer te pompen en toen opeens kneep ze hard en ik schreeuwde: “Aa…ah…!”

Meteen toen ik mijn mond opende, stootte Dave zijn lul tot achter in mijn keel, zodat ik dacht te zullen stikken. Anny prees Dave om zijn snelle reactie en zei tegen mij.

“Zuig hem klaar!” En om haar woorden kracht bij te zetten, kneep Els nog een paar keer in mijn ballen. Ik had gedacht dat het erger zou zijn een lul in mijn mond, maar het viel toch wel mee. Ik begon de pik af te zuigen. Dave hielp goed mee door zijn lul in en uit te bewegen, zodat het niet erg lang duurde dat zijn zaad achter in mijn keel spetterde. Ik slikte alles door en likte zijn lul schoon. Anny was zeer tevreden en zei.

“Dave, jij ruimt hier de boel op,” en tegen mij. “Jij mag onder de douche en naar bed.” Els trok de vibrator uit mijn kont. Enige tijd later lag ik op het bed en viel als een blok in slaap, ik was doodop.

’s Morgens werd ik ruw wakker gemaakt door Anny.

“Kom mee, het is tijd om ons te dienen.” Ze nam me mee naar haar slaapkamer, waar ik op mijn rug op het bed moest gaan liggen. Ze maakte me weer vast aan mijn pols- en enkelbanden, die ik ’s avonds na het douchen al weer aan had moeten doen. Op haar knieën kwam ze met haar kut boven mijn mond zitten en zei. “Lik me klaar!”

Ik rook dat ze net onder de douche vandaan kwam. Even later hoorde ik nog iemand de kamer binnekomen, het bleek Els te zijn. Anny kwam al gauw klaar en stapte van het bed af, zonder dat er iets over gezegd werd, nam Els haar plaats in. Ook haar lekker ruikende kut likte en zoog ik tot ze klaar was gekomen. Ze waren erg tevreden over mij en Anny stelde mij het volgende voor.

“We laten Dave hierheen komen en dan maak je hem ook klaar op de manier zoals hij dat wil. Dan mag je vanaf drie uur de baas over ons tweeën spelen.”

Ik dacht na en stemde hiermee in. Dave kwam binnen en zei dat ik hem moest afzuigen en vooral zijn zak en billen niet vergeten. Ik likte hem tussen zijn billen, zoog aan zijn zak en pijpte hem alsof ik altijd een bi-man geweest was en zo te zien kon Anny het wel waarderen. Ik had niet lang nodig om het zaad uit zijn zak te zuigen, binnen de tien minuten spoot hij het in mijn keel. Hierna gaf Anny hem de opdracht om eten klaar te maken en ik mocht gaan douchen. Onder de douche dacht ik na wat ik met de beide vrouwen zou gaan doen. Toen schoot mij het bureau te binnen, waaraan je kon worden vastgemaakt.

Na het eten, was het al na drie uur. Ik zei tegen Anny en Els dat ze pols- en enkelbanden moesten omdoen en mij naar het bureau moesten brengen waaraan je vastgeketend kon worden. Daar aangekomen zei ik tegen Els dat ze voor mij een fles wijn moest gaan openen en ik gaf Anny de opdracht om onder het bureau te gaan, waar ik haar aan polsen en enkels vastmaakte. Nadat ik haar de opdracht had gegeven mij op een zalige manier af te zuigen, ging ik op de stoel aan het bureau zitten en Anny begon met haar opdracht, ze pijpte me heerlijk en het duurde ook niet lang of ik kwam klaar.

Ik maakte Anny los en gaf Els de opdracht op dezelfde wijze als Anny onder het bureau te gaan zitten, alwaar ik haar vastmaakte. Ik zei haar dat ze mijn slappe lul nogmaals hard moest maken en daarna nog maar eens klaar pijpen.

Ik wist wel dat dit heel lang kon gaan duren, daar ik voor de tweede keer nu eenmaal meer tijd nodig heb. Ik vond dat ik met Els nog wat te verrekenen had, omdat ze er de vorige avond eigenlijk zomaar bij was gekomen. Nu moet ik wel zeggen dat ze erg goed haar best deed. Ze zoog aan mijn ballen en likte me tussen de billen, zodat ik uiteindelijk nog sneller klaarkwam dan ik uiteindelijk wou.

Nu had ik genoeg seks gehad, maakte Els los en gaf beide dames de opdracht de tafel te gaan dekken zo, dat we met zijn allen konden eten.

We zijn ’s avonds nog wat gaan drinken in een pub en daarna ging Els weer naar haar eigen huis. Ik ben die nacht nog bij Anny gebleven, waar we op de normale manier nog eens gesekst hebben. Daarna heeft Dave me op maandagmorgen weer naar mijn truck gebracht.

Ano&Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *