De offerte

()

Sinds ruim een jaar werk ik nu voor dit bedrijf. Ik ben verkoper van kunststof kozijnen en ik denk dat ik het best aardig doe. Zo nu en dan probeer ik iets extra’s te doen om een goede order binnen te halen. Meestal komt dit neer op een keertje rustig bij mensen langsgaan en een uurtje of twee de tijd nemen om die mensen goed advies te geven. Dan komt de opdracht vaak al vanzelf.

Deze keer was dat wel iets anders, maar ook het formaat van de opdracht was wel erg anders. Een goede vriend van mij belde vorige week op om mij te vragen of ik nog steeds in de kozijnen werk. Hij wist namelijk wel een opdrachtje voor mij in Spanje, en of ik daar interesse in had? Ik was natuurlijk één en al oor, en al gauw kwam ik er achter dat een groot nieuw bungalowpark nog op zoek was naar een betrouwbare leverancier. Mijn vriend had de vrijheid genomen om een beetje op te scheppen over mij en de kozijnen die ik verkocht. Hij gaf mij het nummer en zei dat ik zelf maar even moest bellen voor een afspraak. Ik schreef alles op en besloot gelijk dit telefoontje maar te plegen.

De vrouw waarnaar ik moest vragen sprak gelukkig vloeiend Engels en met mijn beste beentje voor legde ik haar uit waarvoor ik belde. Mevrouw Alfilado – zo heet ze – wist gelukkig nog waar het over ging en zij vroeg mij of ik ook naar een vakbeurs in Parijs zou gaan deze week. Zij stelde voor dat we daar dan af zouden spreken. Nu wist ik niet eens dat die beurs er zou zijn maar ik vertelde haar toch maar dat ik daar zeker heen zou gaan, dus we maakten een lunch afspraak voor de woensdag middag. Ik stuurde gelijk dezelfde dag vast wat documentatie en prijsopgaven naar het hotel in Parijs dat zij mij opgaf zodat mevrouw Alfilado dat vast door kon kijken voor onze afspraak.

Die woensdag ochtend stond ik heel vroeg op en stapte vol goede hoop in mijn auto. De weg was nog rustig op dit vroege uur en ik hoopte tijdens de spits ver bij de grote steden uit de buurt te zijn. Het regende een beetje en mijn radio stond zachtjes aan. Ik had er wel zin in vandaag. Mevrouw Alfilado klonk aan de telefoon alsof ze heel positief tegenover mijn producten stond, waarschijnlijk had die vriend van mij wel goede dingen beloofd aan haar. Om elf uur reed ik het centrum van Parijs binnen. Het weer was hier iets beter, al hing er wel een bui in de lucht. Het zou best eens kunnen gaan regenen. Ik volgde de aanwijzingen van mijn GPS om bij de beurshallen te komen, parkeerde mijn auto en ging op zoek naar het restaurant waar ik een afspraak had. Eenmaal daar aangekomen zag ik dat zij er nog niet was. Ik wist niet precies naar wie ik op zoek was, maar in ieder geval een Spaanse mevrouw die er goed georganiseerd en vakbekwaam uit zag. Dat was de indruk die ik van haar had na ons telefoongesprek. Ik ging vast zitten en bestelde een koffie bij de opvallende grote en dikke serveerster. Ze had wel iets, maar het leek mij toch wel gevaarlijk om onder haar terecht te komen. Net toen de serveerster mijn koffie bracht stapte een mooie vrouw het restaurant binnen.

Haar donkere ogen en haren en haar licht getinte huid verraadde haar Zuid Europese afkomst. Ze was in één woord adembenemend. Ik hoopte stiekem dat dit mevrouw Alfilado zou zijn, dan had ik met zekerheid al genoeg aan lunch met haar en kon het mij niet zoveel meer schelen of ik nu een opdracht kreeg of niet. Ik keek haar even aan met een vragende blik en ze liep direct met een prachtig zelf verzekerd loopje op mij af. “Mijnheer Vandenburg?” Probeerde zij te zeggen in haar beste Engels.

“Erik”, zei ik enthousiast terwijl ik opstond. “Mevrouw Alfilado? Aangenaam kennis te maken.” en dat meende ik uit de grond van mijn hart!

“Noemt u mij alstublieft Manuela”.

“Met plezier!” Zei ik hardop terwijl ik de serveerster wenkte en vroeg om een kopje koffie voor Manuela. Zij lachte even en ging tegenover mij zitten. Haar knie raakte heel even de mijne, ik voelde een golf van zenuwen door mijn buik gaan. Ik keek aandachtig naar haar terwijl zij een slokje van haar koffie nam. Haar blik leek ontspannen maar waakzaam, en er was iets van een geraffineerde zelfverzekerdheid in de manier waarop ze zat en bewoog. Haar mooie figuur kwam heel goed uit in het rode mantelpakje dat ze aan had, en een smalle subtiele ketting hing om haar hals. Ik probeerde te zien of zij een trouwring om had, maar geen van de ringen die haar vingers sierden leek op een trouwring. Het kon natuurlijk zo zijn dat trouwringen in Spanje anders zijn dan in Vlaanderen.

Toen mijn ogen die van haar ontmoetten besefte ik pas dat ze mij nu strak aankeek.

“In plaats van mij zo aan te staren zou je eens om je heen kunnen kijken. Dit is één van mijn favoriete restaurants. Het heeft een bepaalde sfeer die je nergens anders vindt”, zei Manuela terwijl haar blik iets versoepelde. Ik keek aandachtig om mij heen maar moest mijn uiterste best doen om iets anders in mij op te nemen dan die prachtige vrouw met die mooie ogen. Achter mij hingen een aantal kleine schilderijen die toch op zijn minst erotisch genoemd konden worden. Bijna allemaal hadden ze een tafereel waarop een man een vrouw neukte. Nu ik nog eens goed keek zag ik dat alle vrouwen in de schilderijen waren vastgebonden, allen in verschillende posities. Eronder stond een tafel waarvan de poten toch verdacht veel op lullen leken, de stoel die erbij stond had riempjes over de leuning hangen. Het leek mij dat ze je in die stoel vast zouden binden als je niet betaalde. Dan moest je vast die dikke serveerster in natura betalen, dat kon een feestje worden!

“Interessante kunst”, stamelde ik. Ik wist niet goed hoe ze verwachte dat mijn reactie zou zijn.

“Heel interessant, ik krijg altijd trek als ik naar die schilderijen kijk. Zullen we eten?” Ze wenkte de serveerster en bestelde iets in het Frans. Ik wilde om de kaart vragen maar Manuela vertelde dat ze voor mij ook al besteld had.

“Wat heb je voor ons besteld?’ Vroeg ik voorzichtig.

“Een oester salade met eierbrood, heel lekker en het is goed voor je potentie” lachte ze mij toe. Ik lachte mee maar voelde mij toch wat ongemakkelijk met die wel hele vrije opmerking. Ik probeerde de aandacht te verleggen naar de brochure die ik op de hoek van de tafel legde. Heel even lukte dat. Ze vertelde mij dat ze de papieren had gefaxt naar haar hoofdkantoor en dat zij inmiddels al in bespreking was met haar collega’s om mijn aanbod met eventuele andere leveranciers te vergelijken. Ik legde haar uit dat mijn bedrijf over het algemeen flexibeler omging met de afnemers dan onze concurrenten en dat service, ondanks onze lage prijzen, hoog in het vaandel staat. Ze keek mij even vriendelijk aan, knikte begrijpend en wees op de serveerster.

“De proteïnen komen eraan, laten we gaan eten. Straks praten we wel verder”. De sfeer was weer helemaal niet zakelijk. Zij vertelde wat over Parijs en wat ze zo mooi vond aan de stad. Ik keek haar weer belangstellend aan en moest mezelf bedwingen haar niet van top tot teen in mij op te nemen. Wat was ze mooi! Ik deed mijn best om haar leeftijd te schatten. Ik had het vermoeden dat ze een paar jaar ouder was dan ik, maar dat kon ook komen door haar geraffineerde manier van doen. Ze was typisch zo’n vrouw waarbij je eigenlijk nooit goed kon schatten hoe oud ze was.

“Ik wil even nadenken over wat je allemaal hebt toegestuurd en verteld’, zei ze plotseling. “Ik zal straks mijn kantoor even bellen en met mijn collega’s overleggen. Misschien kunnen we later vandaag nog eens bij elkaar komen, dan laat ik je wel weten hoe je ervoor staat”.

We rekenden af en spraken af dat ik om half acht die avond buiten het beurs gebouw zou staan. Zij zou mij daar dan ophalen. Ik vond dat idee wel prettig, dat gaf mij mooi even de tijd om een rondje langs een paar straten te lopen en iets van Parijs te zien nu ik er toch was.

Ik liep de hoofdstraat uit waar ik even iets gegeten had bij de McDonalds. Het verbaasde mij niets dat er hier ook een was, en na die lunch van vanmiddag kon ik best een snelle hap nemen. Het was al bijna half acht, ik dacht dat aan het einde van die straat links het beurs gebouw was. Gelukkig had ik gelijk. Precies voor de hoofdingang stond een grote zwarte auto te wachten. Ik probeerde naar binnen te kijken maar de ramen waren geblindeerd. Een grote man stapte uit de portier aan de bestuurderszijde en keek mij nors aan.

“Voor mevrouw Alfilado? Instappen! Zei hij kort en beslist niet vriendelijk. De auto was bijzonder luxe ingericht, maar er zat niemand in. Ik stapte toch maar in en dacht even na over wat er kon gaan gebeuren.

“Kon mevrouw Alfilado zelf niet komen?”

“Mevrouw was even druk’, was het weer niet zo vriendelijk klinkende antwoord. Ik besloot maar niet verder te vragen en gewoon af te wachten wat er ging gebeuren. Het was toch ook wel even een belevenis om in een gigantische auto als deze naar een afspraak met een waanzinnig mooie vrouw gereden te worden. Beslist iets om te onthouden voor als de mannen van de sportclub weer eens aan het opscheppen zijn, dan heb ik eindelijk eens wat inbreng in die grote verhalen. De auto stopte voor een klein, zeer luxueus ogend hotel. De deur werd geopend door een oudere heer in een prachtig maar ongemakkelijk ogend kostuum. Ik graaide snel wat geld uit mijn zak en stopte het de heer toe nadat hij ook de deur van het hotel voor mij had geopend. Hij keek mij vreemd aan. Ik wist niet of ik nu veel te weinig had gegeven of dat het niet gebruikelijk was dat hij fooi kreeg. Veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken want er kwam al een nog ongemakkelijker geklede vrouw op mij af stormen die mij vertelde dat ik met haar mee moest lopen naar mevrouw Alfilado’s kamer. De vrouw vertelde mij trots dat ze al jaren kon rekenen op de aanwezigheid van mevrouw Alfilado. Sinds enige tijd had ze zelfs een vaste kamer die continue voor haar bezet werd gehouden. Mevrouw had er zelfs eigen meubels in staan, vertelde ze. Met een groeiende nieuwsgierigheid klopte ik op de deur waar ik nu voor stond. Met een zwaai ging de deur open. In de deuropening stond Manuela, in al haar pracht en praal. Ik stond daar even roerloos zonder iets te zeggen. Zonder dat ik eigenlijk besefte dat het ongebruikelijk was, pakte Manuela mijn hand en trok mij rustig de kamer in. Ik liep achter haar en kon nu zien hoe haar billen zwoel heen en weer wiegden in haar strakke zwarte lange jurk. Haar ranke schouders waren niet bedekt en ik kon zien hoe mooi glad en glanzend haar huid was. Ik kon een bijna bedwelmend parfum ruiken. Het was een beetje zoetig, maar zeker niet te zwaar. Zoals alles, precies goed. Ik ging zitten waar ze mijn hand losliet, en Manuela schonk een whisky voor mij in. Zelf nam ze een ander drankje wat ze zelf mixte. Ik kon niet herkennen wat het was. In ieder geval geen drankje wat ik normaal voor een vrouw in een bar of restaurant zou bestellen.

“Ik hoop dat je het niet erg vond dat ik je niet zelf op heb gehaald? Ik had het nogal druk en dacht wat tijd te kunnen winnen. Dan hebben wij nu meer tijd om onze zaken af te handelen.”

“Nee, helemaal geen probleem hoor. Ik hoop dat mijn aanbiedingen naar wens waren?” Eigenlijk was ik blij dat ze over zaken begon. Even was ik bang dat dat er helemaal niet van zou komen.

“Is het goed als ik naast je kom zitten?” Manuela liep al op de plaats naast mij af terwijl ze dit vroeg.

“Natuurlijk, graag zelfs”. Ik keek aandachtig naar haar elegante manier van bewegen, zelfs terwijl ze ging zitten leek iedere beweging tot in de perfectie uitgedacht te zijn. Ik vroeg mij af of dit bewust ging of dat dit gewoon haar manier van bewegen was.

“Ik wil een toost uitbrengen op Parijs en alles wat het heeft!” Manuela hief haar glas en raakte subtiel mijn glas terwijl ze mij diep in mijn ogen aankeek. Ze bracht haar glas langzaam naar haar lippen, haar mond ging een stukje open en zij likte heel even de rand van haar glas. Ze kiepte haar glas langzaam zodat het leegliep in haar mond. Ze slikte niet maar leek het vreemde bruinrode vocht wel naar binnen te laten glijden. Plotseling schokte haar hele lichaam. Haar ogen leken even weg te draaien en een rilling ging over haar lijf. Ik zag het kippenvel op haar armen staan en stond op.

“Gaat het wel goed met je, moet ik iemand roepen?”

“Hm… ik voel me heerlijk. Kom eens dichterbij!” Haar woorden klonken duidelijk maar toch warrig. Een beetje zwoel eigenlijk wel. Ik vroeg me af wat er met haar gebeurd was. Haar ogen waren feller, maar nog steeds mooi. Ze had een scherpe, mooie maar bijna hebberig ogende uitdrukking op haar gezicht. Waarschijnlijk had dat rare drankje er iets mee te maken. Zij zat nu nog op de bank voor mij en zo van boven keek ik gemakkelijk in haar jurk. Haar tieten zagen er rond en stevig uit, maar ik kon ze niet heel goed zien. Stiekem wenste ik dat dat wel zo was. Alsof ze mijn gedachten kon lezen keek ze mij plotseling aan.

“Kom eens dichterbij, straks mag je verder kijken. Maar nu wil ik jou eerst even bekijken.” Haar toon was rustig maar dwingend. Ik deed een stap naar voren.

Met een stevige ruk maakte Manuela mijn broeksknoop en gulp open. Mijn broek zakte naar mijn enkels terwijl haar handen ruw mijn onderbroek naar beneden trokken.

“Oh, wat een mooie pik. Wat een mooie pik heb jij!” Mijn lul stond half overeind, maar ik had zo het vermoeden dat ik binnen enkele seconden op volle sterkte zou zijn! Haar hand pakte mijn lul beet en trok mij dichter naar zich toe terwijl zij zich op haar knieën op de grond liet vallen. Zachtjes liet ze mijn ontblote eikel langs haar wang gaan. Ik voelde hoe ze mijn gevoeligste plekje van haar wang over haar kin langs haar lippen haalde. Eindelijk ging haar mond langzaam open en liet ze mijn hele lul tot diep in haar mond verdwijnen.

“Ah, lekker… ja, heerlijk,” fluisterde ik terwijl ik voelde dat haar tong van onder naar boven over mijn lul gleed. Plotseling begon Manuela hard en snel te zuigen. Haar tong ging razend snel over mijn eikel en haar hoofd bewoog heel fel op en neer. Het leek wel of ze alles wat ik in me had er in één keer uit wilde zuigen. Haar hand streelde mijn ballen terwijl haar andere hand de wortel van mijn lul stevig vasthield. Ik voelde haar tong nu overal om mijn eikel. Steeds sneller en feller voelde ik de spanningen en schokken door mijn lichaam gaan. Ik riep even haar naam en vroeg haar het rustiger aan te doen. Ze keek heel even omhoog terwijl ze haar tempo gewoon volhield. Haar ogen zeiden genoeg, ze zou vanavond niet meer stoppen voordat ze alles gekregen had wat ze wilde hebben! Ze verplaatste haar mond van mijn eikel naar mijn ballen en zoog een bal in haar mond. Met haar hand trok ze mij nu snel en stevig af. Het kon niet lang meer duren voordat ik uit elkaar zou spatten. Ik voelde mijn lul alsmaar harder en harder worden. Mijn eikel leek wel ontzettend opgezwollen te zijn en ik voelde alles veel erger dan ik mij ooit kon herinneren. Ik kreunde hard toen zij in mijn bal beet. Even stopte ze. Ik keek haar aan terwijl zij even van een iets grotere afstand mij van top tot teen leek te bekijken. Ik voelde de spanning in mijn kruis een beetje afnemen en haalde even diep adem. Precies toen ik dat deed hapte zij mijn lul weer helemaal in haar mond. Nog harder zoog zij aan mijn eikel. Het gevoel dat ik al had kwam nu in alle hevigheid weer terug. Ik zag hoe haar tong langs mijn eikel ging en hoe ze daarna weer gretig hapte om mijn eikel diep in haar keel te laten verdwijnen. Ik hield het niet meer vol.

“Aa… ah, ik kom klaar! Oh… Manue… oh!” Met een enorme kracht spoot ik in haar mond. Ik voelde het sperma gaan en zakte bijna door mijn knieën van genot. Manuela kreunde terwijl ze mijn warme vocht probeerde door te slikken. Een dikke straal sperma liep langs haar mondhoek naar buiten en viel naar beneden. Het verdween in haar decolleté en liep tussen haar tieten door verder naar beneden. Zij kreunde weer terwijl ze de laatste scheut doorslikte en haar tong langzaam over mijn eikel liet gaan. Ik schokte even, mijn eikel was nu heel gevoelig. Zij grinnikte en zoog even aan mijn lul zodat ik weer schokte. Wat een heerlijke vrouw is zij toch. Ik keek naar de deur in de hoek van de kamer. Het leek mij dat de slaapkamer daar was en ik vroeg me af hoe ik haar daarheen kon krijgen met mijn broek om mijn enkels.

Manuela stond nu op. Zij had weer die vreemde uitdrukking in haar ogen en nog voordat ik iets kon zeggen legde zij een hand op mijn mond alsof ze wilde zeggen dat ik moest zwijgen. Met vlugge bewegingen maakte zij de rest van mijn kleding los en hielp ze mij alles uit te trekken. Geheel naakt stond ik voor haar toen ze zich omdraaide en mij gebaarde haar jurk los te maken. Langzaam deed ik de rits op haar rug open. Haar huid was mooi en had een prachtige kleur. Ik gaf een kusje op haar rug. Zij draaide zich om en liet haar jurk over haar tieten naar beneden zakken. Haar zwarte jurk verdween nu ook over haar heupen naar de grond. In een minuscuul klein slipje stond ze met haar mooie stevige tieten trots vooruit. Ik boog mij voorover en sloeg mijn armen om haar heen terwijl ik even een tepel in mijn mond nam. Ze voelde warm aan en haar lijf leek nog steeds te trillen. Ik tilde haar op, ze sloeg haar armen om mijn nek. Ik zag dat haar blik zich naar mijn lippen verplaatste, en toen hapte ze er vol overgave in. Het deed heel even zeer totdat ik haar wild zoende. Onze tongen verstrengelden in elkaar. Het was alsof wij allebei verschrikkelijk hongerig waren en dit de enige manier was om aan eten te komen. Zoen na zoen volgde en haar handen zochten mijn hele rug af, terwijl ik mijn hand over haar mooie billen liet gaan.

Ik liep met Manuela in mijn armen op die deur in de hoek van de kamer af. Ik duwde de deur open en liep voorzichtig naar binnen. De kamer was donker maar ik meende de contouren van een bed te herkennen. Ik ging erop zitten en liet mij achterover vallen. Manuela lag nu half bovenop mij.

“Welkom in mijn genotskamertje, geile bink. Nu is het jouw beurt om mij te verwennen!” Haar stem klonk bijna kreunend, maar de toon was overduidelijk en heel zelf verzekerd. Manuela stapte van het bed af en liep naar de deur. Ze sloot de deur waardoor het nu helemaal donker in de kamer was.

“Hè, net zag ik hier nog een prachtige vrouw. Waar is dat lekkere ding nou?” Grapte ik. “Jij moet niet zoveel praten, daar heb je geen tijd voor.” Haar vingers gingen langs mijn lippen terwijl ze dat zei. Ik kon nog steeds niets zien. Ik voelde dat haar handen mijn enkels beet pakten. Ze legde mijn benen half gespreid neer en duwden mijn enkels tegen de rand van het bed.

“Niet meer bewegen nu,” zei ze terwijl ze mijn linkerhand pakte en die via haar tiet naar de andere rand van het bed bracht, “leg hier je hand maar eens neer. Zo, ja.” Ze drukte ergens op en plotseling hoorde ik een harde klap. Mijn enkels en mijn hand zaten nu vast aan het bed met zachte beugels. Alleen mijn rechterhand was nog vrij. Het licht ging nu aan. Het was een rood licht en ik kon nu eindelijk zien waar ik was.

De kamer was heel mooi ingericht, maar alles hier had iets bizars. Een beetje zoals de schilderijen en die meubels in dat restaurant was alles niet helemaal wat het leek. Inclusief het bed!

Manuela stond aan het voeteinde van het bed. In haar hand had ze een gigantische dildo. Het apparaat was glimmend zwart met een enorme eikel. Ik denk dat hij zeker twee keer zo groot was als de eikel die Manuela daarnet nog zo heerlijk had leeggezogen. Langzaam bewoog ze de dildo langs de binnenkant van haar dijen. Het gigantische apparaat bewoog steeds dichter naar haar Venusheuvel toe terwijl zij aandachtig naar mijn lul keek. Ze tilde een been op de rand van het bed zodat haar schaamlippen zich opende. Langs het slipje kon ik in haar glimmende kut kijken. De sappen vloeiden eruit en plakten aan de dildo toen het haar lippen raakte. Langzaam trok ze haar slipje uit en tilde haar been weer op de bedrand.

“Zie je dit poesje? Dit geile poesje heeft een beetje plezier nodig, en jij en mijn zwarte glimmende vriendje hier gaan daarvoor zorgen!” Ze liep naar de kant van het bed waar ik een vrije hand had en stopte de dildo in mijn hand. Ze tilde haar been weer op de rand van het bed en leidde mijn hand met de dildo naar haar natte kut. Het leek mij haast onmogelijk dat de dildo zonder problemen bij haar naar binnen zou glijden, het ding was zo enorm! Ze hield mijn arm vast en maakte duidelijk dat ik mijn arm stijf moest houden. Toen liet ze zich langzaam met een lange kreun op de dildo zakken. Centimeter voor centimeter zakte ze en vulde haar kut helemaal op.

“Ah… mm… pompen, nu!’ Beval ze me. Met veel kracht duwde ik de dildo nog verder en trok het apparaat er toen bijna helemaal uit om met veel kracht weer toe te stoten. Haar lichaam werd naar voren en achteren geduwd door de kracht en het formaat van het gevaarte. Haar gezicht liep rood aan en haar kreunen hield niet op. Voor het eerst in de avond voelde ik heel even dat ik controle had over de situatie. Het was een beetje moeilijk om dit goed vol te houden met alleen mijn rechterhand vrij, maar aan haar houding kon ik zien dat dit haar al genoeg moeilijkheden en genot gaf om vol te houden.

Opeens sloeg ze haast dubbel en begon heel snel over haar klit te wrijven. Ik voelde de schokken door haar dijen gaan toen ze hevig kreunend en grommend haar lippen samentrok om de dildo en heerlijk klaarkwam. Ze nam de dildo uit mijn hand en trok hem langzaam uit haar nu vuurrode kut. De eikel van de dildo liet los met een floppend geluid en het geile sap stroomde uit haar kut vandaan. Ik keek ernaar en zij zag het.

Zonder iets te zeggen stapte ze op het bed en stond rechtop boven mijn gezicht. Haar drijfnatte kut was nu ongeveer een meter boven mijn mond en ik kon een druppel aan haar lipjes zien hangen. Ze schudde haar heerlijke kont even en de druppel viel nu naar beneden op mijn mond. Met mijn tong likte ik het vocht van mijn lippen, en toen zakte ze door haar knieën en duwde haar kut tegen mijn mond. Ik stak mijn tong in haar spleet en kon haar nu goed proeven. Ze smaakte vol en heerlijk zoetig. Ik zocht haar opening en duwde mijn tong naar binnen terwijl ik met mijn rechterhand haar anus zocht. Het was daar nat genoeg om mijn vinger naar binnen te laten glijden, ze kirde zacht en stak haar hand uit naar mijn nu weer keiharde lul.

Ze liet zich vallen en duwde snel weer haar kut naar mijn mond, maar kon nu mijn eikel bereiken met haar heerlijke tong. Snel flitste de tong langs de rand van mijn eikel en de schokken schoten door mijn lichaam heen. Ik beantwoorde haar tong met een solo van de mijne in haar kut. Ik ging van haar anus langs een kant van haar lippen naar haar klit en dan langs de andere kant van haar lippen weer terug naar haar openstaande poepgat. Steeds sneller en sneller bereed zij mijn tong en mijn vinger in haar anus.

“Jij geile klootzak, ik wil je lul voelen!” Riep ze. Ze maakte zich los van mijn gezicht en kroop naar voren, met haar rug naar mijn gezicht toe. Ze pakte mijn lul met haar hand en bracht die naar haar natte kut.

“Even natmaken voor het echte werk”, zei ze. Ik vroeg me heel even af wat ze bedoelde, maar toen ze op en neer ging op mijn stijve lul ging die gedachte al snel weg. Haar hoofd ging naar achteren en haar ogen draaide langzaam weg. Toen begon ze te schokken “Oh… ho… oh… aa… oh… ik kom!” Haar schokkende lichaam bleef rijden op mijn lul en ik wist zeker dat ik dit niet lang vol kon houden zonder haar vol te spuiten. Ze kwam toen echter onverwacht omhoog en liet mijn stijve uit zich schieten.

“Nee, nog niet komen! Je hebt nog werk te doen’, zei ze duidelijk niet tegen mij maar tegen mijn kloppende eikel. Ze bukte zich en beet met kracht in de rand van mijn eikel. Het was pijnlijk maar door het heerlijke gevoel wat haar kut mij daarnet nog gegeven had leek moest ik mijn spieren spannen om niet te komen.

Manuela greep de dildo en duwde de grote zwarte eikel ruw tegen haar kut aan. Haar kut was nu rood en soepel en de eikel gleed naar binnen terwijl haar lippen glanzend en gapend openden. Ze ging weer rechtop zitten en kwam vastberaden naar mijn lul tot met haar mooie billen. Haar vrije hand greep mijn lul.

“Hm… Nat genoeg, lekkere bink”. Ze duwde mijn eikel in de richting van haar anus. Toen mijn eikel haar anus raakte draaide ze met haar heupen terwijl ze mijn lul stevig tegen haar poepgat aanduwde. Door de draaiende beweging en haar langzaam zakkende kont gleed mijn lul tergend langzaam maar ongelooflijk heerlijk bij haar kont naar binnen. Ik duwde mijn heupen omhoog zover als ik kon en stootte diep in haar darmen. Ik kon de dildo die diep in haar kut zat voelen. Haar lange zwarte vriendje was stevig tegen mijn ballen aangedrukt waardoor mijn zak ferm op en neer werd bewogen iedere keer als zij haar lichaam bewoog.

Haar reet masseerde mijn geile eikel zoals ik dat nog nooit heb gevoeld. Iedere stoot duwde mijn eikel tegen de eikel van de dildo, en haar spieren knepen stevig om mijn lul heen. Manuela ging sneller en sneller, hevig stotend met de dildo terwijl ze haar hoofd achterover gooide.

“Ah… dieper! Stoot die lul dieper in mijn reet! Ik wil je voelen spuiten in mijn reet!” Plotseling begon ze te draaien en kermen. “Oh… Ik kom, ah, dieper!”

Hard stotend kon ik mijn ballen niet meer in bedwang houden. Ik voelde mijn ballen zich spannen terwijl Manuela’s geile kont hard naar beneden stootte. Hard pompend spoot mijn sperma diep in haar darmen en schreeuwde ik het uit van genot. Manuela ging door maar had nu de dildo uit haar kut getrokken. Nog sneller pompte ze haar kont op en neer om mijn nu langzaam zachter wordende lul. Het sperma droop uit haar anus en liep in stralen langs mijn heupen op het laken.

Met een zucht liet ze zich plotseling achterover vallen en gaf mij een ruige tongzoen. Toen deed ze het licht uit en kroop tegen mij aan met haar hand op mijn ballen. “Bedankt, lekkere bink” zei ze en sloot haar ogen.

De volgende morgen werd ik wakker door geklop op de deur. Ik keek om mij heen, maar kon Manuela niet zien. Ik kon mij weer bewegen, de klemmen waren open. Ik holde gauw naar de deur en zag door de kier een oude vrouw met een schort voor staan.

“Ik kom uw kamer schoonmaken’ zei ze.

“Kunt u later terugkomen?” Vroeg ik haar. Toen ik de deur sloot en naar het bed terugliep zag ik het briefje op het bed liggen. Ik las het hardop en lachend aan mijzelf voor, maar er stond niet veel: “VERKOCHT”

Ano&Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *