Dildo seks

()

Wij zijn veertigers en doen ons best om er goed uit zien, Eileen heeft wulpse vormen met een heerlijke D-cup en heeft lang zwart golvend haar, ze heeft een wat Zuid-Europees uiterlijk, ik zelf ben slank en bezit een flinke jongen van krap aan 20 cm. Eileen is hetero georiënteerd, daarentegen voel ik me wel aangetrokken tot beide seksen. Een tijdje geleden hebben we een contact oproepje geplaatst op het internet waarin wij vroegen om reacties van biseksuele mannen om samen met ons een trio te vormen.

Sinds wij samen ontdekt hebben dat ik een biseksuele kant heb is er de wens om eens een trio te vormen met een biseksuele man (zie deel 1). Ook Eileen keek hier naar uit want ze heeft al lang een wens, namelijk om te zien hoe ik geneukt word door een andere man. Sinds anale seks een extra dimensie geeft aan ons seksleven is dit al lang een fantasie van haar. Uit de vele reacties hebben wij samen die van Ivo gekozen, hij bleek dezelfde ideeën te hebben als ons over het beleven van een gezellig en geil trio avontuur. Hij had ook een paar leuke foto’s bijgevoegd waarop hijzelf en zijn geschoren ‘gereedschap’ in vol ornaat te bewonderen was, de grootte van zijn pik was nagenoeg gelijk aan die van mij (bleek later).

Op een avond was het dan zover, Ivo kwam bij ons op bezoek. Dit gaf bij ons beiden wel een zekere spanning en kriebels. We zouden gaan seksen met een man erbij en eindelijk zou ik geneukt worden door een echte pik i.p.v. door Eileen met onze strapon. Na een drankje en een leuke babbel besloten we een filmpje op te zetten om het laatste ‘ijs’ te breken. Eileen wilde eerst even wat anders aantrekken, ‘om ons op te geilen’, zei ze.

Even later kwam ze terug en ja, ze had haar best gedaan, sexy make-up, volle rood gestifte lippen, iets over de top zwarte oogschaduw en een sexy outfit bestaande uit een strak hemdje, rokje, open muiltjes met naaldhak en haar lange zwarte haren had ze in een staart gedaan. Als extraatje had ze een zwart Gothic halsbandje om haar nek gedaan. Dit gaf haar een super erotische uitstraling. Ivo en ik complimenteren haar dan ook met haar outfit en als dank daarvoor trakteerde ze ons beiden op een geile tongzoen. Mm…, zelfs haar parfum geurde erotisch.

We nestelden ons op de bank met Ivo in het midden en als opwarmertje zetten we een erotische film op. Na enige tijd het porno spektakel op de buis aanschouwd te hebben begon het betasten over en weer. Ik nam het initiatief en ontblootte mijn inmiddels harde leuter, waarop Ivo gelijk zijn hand om mijn paal legde en langzame trekbewegingen maakte, Eileen wilde niet achterblijven en haalde de pik van Ivo tevoorschijn en liet haar vuistje op en neer gaan over de harde stam. Inmiddels liet ik me pijpen door Ivo. Voor het eerst werd ik gepijpt door een man en het voelde geweldig, steviger en krachtiger. Eileen kijk geil naar mij en ik zag dat ze van dit schouwspel genoot. Na enige tijd gleed ik van de bank om op m’n knieën plaats te nemen tussen de benen van Ivo en nam ik zijn pik over van Eileen en liet deze lekker mijn mond in glijden. Ik had nu voor het eerst een pik in mijn mond en verrichtte de handelingen die Eileen altijd bij mij deed en te horen aan het kreunen en zuchten van Ivo beviel hem dit wel.

Eileen ging nu onderuit zitten en presenteerde haar onderlijf aan ons, Ivo duwde haar rokje omhoog waarna hij haar geschoren kutje begon te vingeren en te likken, ook haar heerlijke volle borsten werden daarbij niet vergeten. We waren nu behoorlijk opgegeild en verlangden naar de volgende fase van onze ontdekkingstocht en besloten naar de slaapkamer te gaan waar we het ons wat gemakkelijker konden maken. Daar ontdeden we ons van de rest van onze kleding en Ivo en ik vroegen Eileen de muiltjes en het halsbandje aan te houden, het stond haar lekker dominant en daardoor zeer geil.

Geheel ontkleed lagen we op het bed, Eileen tussen de heren in en ze voelde nu vier handen op haar lijf die haar lichaam verkenden en om beurten tongden we met haar. Eileen verzocht ons te zoenen en daarbij ons op te richten zodat zij dan onze pikken kon aftrekken. Zo zaten Ivo en ik elkaar te tongen en voelden hoe Eileen met onze leuters speelde, ze riep dat ze nog nooit zoiets geils had gezien. Nu Eileen zo tussen Ivo en mij in lag gaf haar dat de gelegenheid om ons mannen heerlijk af te zuigen

“lekker geil”, riep ze, “eindelijk eens twee heerlijke pikken voor mij, straks moeten jullie mij in de sandwich nemen”. Ivo en ik keken elkaar aan en beloofden Eileen dat zeker te doen. Tijdens het zuigen aan de twee grote palen vonden de vingers van Eileen hun weg naar haar kutje en na een poosje kwam ze al pijpend met de hulp van haar vingers voor de eerste maal deze avond klaar.

Ivo pakte nu een kussen en plaatste deze onder de billen van Eileen waarna hij haar begon te neuken, door het kussen kantelde haar bekken zo dat hij haar diep kon neuken. Ik kroop naar Eileen d’r hoofd en bood haar mijn pik aan. Mijn vingers gleden naar haar klitje en ik genoot van de blik die ik had van Ivo’s lul die in en uit de kut van Eileen schoof. Ik boog mij naar voren om Eileen te likken en Ivo trok zich af en toe terug uit de kut van Eileen zodat ik zijn paal kon pijpen, wauw wat geil! Ivo ontzag Eileen niet en nam een hoog tempo aan, zijn paal duwde hij telkens volledig in haar en ze genoot ervan! Onder het kreunen liet ze mijn paal uit haar mond glippen om deze even in haar vuist nemen zodat ze mijn paal stevig kon afrossen. Met hulp van mijn vingers op d’r klit kwam ze voor de tweede maal klaar.

Na deze geile actie nam Eileen even een kleine pauze, zodat Ivo en ik in een 69 houding belandden zodat we elkaar oraal konden verwennen en waarbij we, met hulp van wat glijmiddel, onze kontjes oprekten met onze vingers. Dit beeld van twee met elkaar geilende mannen was voor Eileen genoeg om weer warm en geil te worden en haar vingers zorgden ervoor dat ze weer zuchtend klaar kwam. Ivo en ik gingen gewoon verder met ons orale spel, niets werd er overgeslagen, ballen en pikken werden compleet opgezogen en vuisten gingen flink op en neer over onze grote palen. Het verlangen om een echte pik in mijn kont te krijgen was nu zo groot dat ik Ivo vroeg om mij te gaan neuken.

Eileen wilde actief deel uitmaken van deze ‘ontmaagding’. Ze wilde dat ik ruggelings ging liggen en duwde een kussen onder m’n billen en ik moest mijn benen hoog optrekken zodat mijn kont open lag voor Ivo. Eileen plaatste een condoom over de paal van Ivo heen en begon zijn pik en mijn kont flink in te smeren met glijmiddel, toen alles lekker ingesmeerd was zei ze.

“Lieve schat, het moment is daar, je krijgt nu een echte pik in je kont en ik weet zeker dat je ervan zult genieten”. Ze pakte vervolgens de paal van Ivo en begeleidde deze tot aan mijn kont en zette de eikel tegen mijn aars aan.

“Oké Ivo, druk je lekkere paal nu maar in Daniëls tunnel”. Ivo duwde zacht zijn eikel tegen mijn aars aan en met zachte stootjes drong hij naar binnen en zakte langzaam en voorzichtig dieper mijn kont in. Het gevoel van een echte pik is heel anders dan dat van onze voorbinddildo, zacht en warm. Het ging erg gemakkelijk en voelde heerlijk. Eileen zat ontroerd te kijken hoe ik door Ivo ‘ontmaagd’ werd en kroop naar me toe om me te kussen en vervolgens ging ze op mijn gezicht zitten, zo liet ze blijken dat mevrouw gelikt diende te worden, haar kut hing nu boven mijn gezicht en ik bewonderde haar kale schaamlippen, ze hingen uitnodigend boven mijn mond, klaar om verwend te worden.

Eileen drukte zichzelf op mijn mond en schoof haar onderlijf heen en weer over mijn mond, zo kon ik haar kut uit lebberen en zelfs haar rozet kwam binnen bereik. Het was een geil gevoel om door Ivo geneukt te worden, te voelen hoe ik gevuld werd door een echte pik. Het maakte mij een soort van trots en genoot van het gevoel. We verkeerden in een geile roes en ik begon ik zelfs met mijn onderlichaam tegen te stoten. Eileen vond dit zo geil dat ze van mijn gezicht afstapte en vooroverboog om mij een intense zoen te geven, onze tongen speelden een duivels spel en ze was blij voor me dat ik nu eens een echte pik i.p.v. onze dildo in me voelde.

We braken onze kus af en Eileen pakte nu mijn pik stevig vast, die onder dit alles heerlijk hard bleef en begon langzaam te rukken waarbij ze haar rood gestifte lippen ook regelmatig strak over mijn eikel liet glijden, een geweldig geil gezicht. Eileen richtte zich op om Ivo te zoenen en zei hem “dank je dat je mijn mannetje zo heerlijk laat genieten, een grote wens van ons beiden vervul je hiermee”. Er hing een enorme geile en erotische sfeer en we kreunden om het hardst. Ritmisch lag ik te zuchten en genoot van elke stoot die ik van Ivo te verwerken kreeg.

Eileen zei op een gegeven ogenblik dat ik me om moest draaien en toen ik voorovergebogen op mijn knieën lag pakte Eileen wederom Ivo’s pik, die inmiddels achter me gekropen was, en richtte die opnieuw op mijn kont. Ivo greep mijn heupen vast, zette zijn eikel tegen mijn aars aan en trok mij naar achteren over zijn paal heen. Dit was het beeld waar Eileen al heel lang over fantaseerde en ze stapte van het bed af om onderuitgezakt in een stoel te gaan zitten zodat ze dit van een afstandje kon bewonderen. Loom lag ze zich te vingeren en pakte daarbij een van haar vibrators. Ze liet deze trillen tegen haar klitje en schoof hem niet veel later haar kut in. De vibrator trilde op vol vermogen in haar kut en met haar vingers op haar klit kwam ze schreeuwend klaar.

“Ah… ja! Ah… ho… mannen wat machtig om dit te zien, zo geil, zo intiem. Oh Daniël als je jezelf eens kon zien hoe je daar voorovergebogen ligt en je geneukt wordt door Ivo. Ik zie zijn paal telkens je kont ingaan, dit beeld maakt me zo geil”. Eileen kwam uit de stoel en liep naar ons toe. Ze stapte opnieuw op het bed, kroop naar mijn hoofd, gooide haar benen wijd open en trok mijn hoofd aan mijn haren naar haar soppende kut toe, ze wilde weer gelikt worden, mijn tong ging geweldig tekeer en met mijn handen greep ik naar haar volle D cup.

Eileen had de vibrator meegenomen en wilde deze in haar kont hebben. Ze smeerde zelf wat glijmiddel op haar anus en vroeg mij om de gladde staaf in haar kont te drukken. Ivo naderde nu zijn hoogtepunt en haalde zijn pik terug uit mijn kont, trok het condoom van zijn pik af en rukte zich af boven mijn rug. Eileen keek over mijn schouder heen toe hoe hij zijn zaad op mijn rug en kont liet neerkomen. Ik rolde opzij en Ivo nam het likken van Eileen d’r kut van mij over. In deze houding staken zijn billen wel erg uitdagend naar achteren en nam ik op mijn knieën plaats achter zijn kont.

“Mag ik jou ook neuken Ivo?” Hij murmelde iets van “ja lekker” en ik plaatste een condoom om mijn pik heen en pakte wat glijmiddel, voelde met twee vingers in zijn gaatje, die leek mij ruim genoeg om er mijn pik in te schuiven. Voorzichtig gleed ik naar binnen en neukte met rustige halen Ivo in z’n tunnel, hij vroeg al gauw om een sneller ritme en wie daar om vraagt kan dat krijgen. Ik trok voor even mij pik uit zijn kont, ging staan en zakte wat omlaag zodat mijn pik in de juiste hoek kwam om hem diep te neuken, zette mijn eikel tegen zijn aars aan en in een beweging liet ik mijn paal langzaam zijn kont in zakken. Vervolgens pakte ik Ivo stevig bij z’n middel beet en zo kon ik hem op volle kracht diep neuken.

Ik stootte mijn pik telkens tot aan m’n ballen zijn tunnel in. Ivo’s kreunen werden gesmoord doordat hij vol met zijn mond op de kut van Eileen zat maar het was duidelijk dat hij genoot. Op het ritme van mijn stoten kletsten mijn ballen tegen de kont van Ivo aan en dit geluid wond Eileen erg op. De aanblik mij Ivo zo te zien neuken was teveel voor Eileen, ze duwde Ivo’s hoofd weg en met haar vingers en de vibrator jaagde ze zich zelf naar een nieuw hoogtepunt.

Toen Eileen van deze climax bijgekomen was kroop ze onder Ivo’s buik en ze hapte zijn pik naar binnen, ondertussen speelde ze ook nog met mijn ballen en kneep hier af en toe flink in. Ik gaf, door steeds harder te kreunen, aan dat ik dreigde te gaan spuiten, voor Ivo was dat teveel en hij spoot voor de tweede maal, deze keer diep in de mond van Eileen. Nu kon ik me laten gaan en met ferme halen beukte ik in Ivo’s kont, ik hield het niet langer meer en vulde het condoom diep in de tunnel van Ivo.

Na mijn hoogtepunt waren we alle drie wat rustiger geworden en besloten wat te gaan drinken. Ik haalde de wijn en glazen en we proostten op mijn ontmaagding. Ineengestrengeld lagen we tegen elkaar aan na te genieten en begonnen na een poosje elkaar te strelen en weer op te geilen. Eileen herinnerde ons aan onze belofte om haar in de ‘sandwich’ te nemen. Hiervoor moesten we natuurlijk wel weer ‘paraat’ staan en Eileen assisteerde ons om onze pikken weer in volle erectie te krijgen. Terwijl Eileen ons pijpte en aftrok stimuleerden Ivo en ik ons prostaat. Dit alles resulteerde dat onze palen weer hard en stijf werden.

Ik ging op m’n rug liggen en Eileen klom boven op mij en liet haar soppige kut over mijn paal heen zakken, deze gleed soepel naar binnen en terwijl Eileen zich voorover boog naar mij toe, pakte ik haar prachtige borsten en verwende deze met mijn mond, tegelijkertijd legde ik mijn handen op haar billen en trok deze voor Ivo uiteen zodat hij zicht kreeg op haar rozetje. Ivo nam plaats achter Eileen d’r billen, smeerde zijn paal, welke weer voorzien was van een rubberen jasje, in met glijmiddel en drukte zijn pik vervolgens bij haar naar binnen. Eileen maande ons tot enige voorzichtigheid, dit moest ze even verwerken. Maar al snel kon ze genieten van deze dubbele penetratie.

“Oh kerels van me, dit voelt machtig, zo geil, mm…, neuk me met jullie lekkere harde palen, vul me!’ Eileen lag te genieten, dit was dan eindelijk de sandwich die ze zo graag wilde en ze kraaide dan ook van geiligheid. Ze kreeg een machtig gevoel over zich heen om zo door twee mannen in bezit genomen te worden. Ivo en ik voelden elkaars pikken stoten binnen in het lichaam van Eileen wat ons weer enorm opwond. Ondertussen schreeuwde Eileen dat ze weer klaar wilde komen, ze frummelde een hand tussen ons in naar haar klitje om deze te bewerken, dit en het stoten van onze pikken in haar kont en kut veroorzaakte een orgasme bij Eileen die ze nog niet eerder gevoeld had. Ze viel als een slappe pop tussen ons in en we trokken onze pikken uit haar terug. Eileen liet zich op haar rug op het bed vallen.

Ivo en ik gingen staan en trokken elkaar af boven haar en waar we het vandaan haalden weten we niet maar ons laatste zaad lieten we neerkomen op de borsten van Eileen. Alle drie waren we zeer bevredigd en dit smaakte naar meer en komt Ivo eenmaal in de maand ons bezoeken en leven ons dan helemaal uit…..

Arcobelano

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *