Genomen door Elise

()

Eindelijk was ik zover dat een lang gekoesterde wens in vervulling zou gaan. Regelmatig schoof ik bij het masturberen, ter verhoging van het geile genot, een dildo of buttplug m”n kont in. Nu ben ik niet bi of homoseksueel maar geniet wel erg van anale seks en verlangde al een poosje naar een vrouw die mij met een voorbinddildo wil verwennen. Dergelijke vrouwen hebben een onwijze aantrekkingskracht op mij. Maar ja hoe pak je dat aan, het is toch wel een bijzondere vorm van seks wellicht. Uiteindelijk is het gelukt een vrouw te vinden via een (betaalde) seks chatsite die ook over een voorbinddildo beschikte. In de chat heb ik mijn fantasie met haar doorgesproken en oké er moest wat geld tegenaan maar dan kon ik het ook echt meemaken.

Thuis de noodzakelijke voorbereidingen uitgevoerd en op de afgesproken tijd was ik bij haar. Een prachtige (lichtelijk) volslanke dame opende de deur. Ze zag er leuk uit met haar 34 jaar, haar lange zwarte haren droeg ze in een staart en ze droeg een dun kort kamerjasje waarin al duidelijk de aftekening zichtbaar was van de voorbinddildo, mijn fantasie maakte gelijk overuren. Elise heette ze en zag er lief maar ook sexy uit. We babbelden en dronken wat maar ik wilde liever naar boven.

“Zal ik je eerst masseren,” vroeg ze, “dat breekt de spanning wat. Kleed je maar uit en ga maar op je buik liggen”. Ik voldeed snel aan haar verzoek.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat ze haar kamerjasje uitdeed maar ik wilde me laten verrassen dus ik sloot even mijn ogen. Kort daarna voelde ik haar handen mijn rug masseren. Ze complimenteerde mij met mijn slankheid en spieren in mijn rug. Ik knorde slechts wat, tevreden over haar knedende vingers. Ze gleden ook over mijn billen, het knedende gevoel was heerlijk en ik ontspande me oprecht.

“Schuif je benen eens uit elkaar”. Hoorde ik haar zeggen en gedwee volgde ik haar verzoek. Elise ging tussen mijn benen zitten en masseerde nu ook mijn bovenbenen. Langzaam schoof ze naar boven en tipte mijn ballen aan. Het voelde als een schok. Nu gleden haar vingers ook tussen mijn billen en ik voelde de erotische spanning als een wolk over mij heenkomen. Ik voelde hoe ze wat olie tussen mijn billen liet lopen en haar vingers gingen opzoek naar mijn opening. Langzaam gleed ze met haar vingers tussen mijn billen en over mijn ster om aanvankelijk eerst een vinger naar binnen te drukken. Elise merkte dat ik gemakkelijk te penetreren was en liet meer vingers naar binnen glijden.

Mijn pik vulde zich en ik wipte even op. Ik voelde direct dat Elise haar hand onder mij liet glijden en met haar hand vol massageolie gleed ze heen en weer over mijn stijve stam. “Hm… lekker hard is je pik” en ze kneep met haar glibberige vingers nog even flink in mijn pik en ballen voordat ze haar hand wegtrok. Ik voelde hoe Elise tussen mijn benen bewoog en plotseling twee zachte drukpunten op mijn rug. Ze verdeelde haar gewicht zo dat precies haar borsten met harde tepels over mijn rug gleden. Heerlijk zacht trokken haar tepels een spoor tot over mijn billen. Maar nu ze weer overeind kwam en haar borsten in mijn nek legde voelde ik ook de harde voorbinddildo tussen mijn billen glijden. Kreunend schoof ik met mijn heupen om deze beter te kunnen voelen.

“Lekker he zo’n harde tussen je billen” en Elise schoof weer naar achteren. Dat deed ze nog een paar keer en ik probeerde mijn billen zo te draaien dat ik de top van haar dildo kon vangen en haar subtiel te laten merken dat ik naar meer verlangde maar het lukte steeds net niet.

“Omdraaien” zei Elise en ik rolde me om. Nu zag ik eindelijk Elise ’s naakte lichaam. Mooie stevige borsten, geen buikje maar brede heupen en een heerlijke volle kont maar mijn meeste aandacht ging naar haar voorbinder, een rode in gladde uitvoering, enigszins soepel, zo’n 18 cm en redelijk dik. In ieder geval dikker en langer dan mijn eigen speeltjes en kreeg sterke kriebels om deze dildo in mij te voelen. Met brede zwarte banden om haar buik heen en onder haar heupen door werd de voorbinder op zijn plek gehouden. Hij priemde machtig naar voren boven haar geschoren kutje. Ik reikte meteen met mijn handen naar haar gladde borsten maar ze weerde me af.

“Alles op zijn tijd” zei ze en ik ging weer liggen. Ze streelde mijn borst, en met haar andere hand verwende ze mijn half slappe pik. Ze liet hem lekker tussen haar vingers heen en weer rollen en dat stimuleerde het bloed snel. Ik liet mijn hand langs haar rug glijden en tussen haar benen streelde ik de dildo en haar kutje. Mijn vingers liet ik over de geschoren lippen glijden op zoek naar haar genotsknopje, zachtjes verwende ik deze en merkte dat dit zijn uitwerking had op Elise. Ze kreunde en werd nat. Ik likte me om mijn eigen lippen en Elise zag dat met een glimlach.

“Wacht” zei ze en kwam half over mij heen hangen, “zuig hier maar aan” en duwde een borst in mijn gezicht. Gretig likte ik haar borst en zoog aan haar tepel. Met mijn hand streelde ik nu haar andere stevige borst en duwde die borst ook richting mijn zuigende mond. Elise haar lijf volgde en ze zakte boven op mij. Met een hand richtte ze mijn paal op haar kutje en liet zich erover heen zakken, mijn paal vulde haar op en Elise wipte zichzelf neukend naar een ontlading. De voorbinddildo zwiepte hierbij machtig heen en weer, wow, wat een geil plaatje is dit. Fantastisch en geil om te zien hoe deze prachtige vrouw met haar voorbinder omgegespt mijn pik zit te berijden.

Mijn handen streelden nu haar rug en stevige billen terwijl mijn mond wisselde van tepel naar tepel. Elise wilde echter de regie houden en stapte na haar orgasme van mijn pik af. Mijn tong trok een spoor langs haar nek naar haar mond. Eindelijk de eerste zoen en voorzichtig proefden we elkaars tong. Het ging er snel heftiger aan toe. Een van mijn handen stuurden haar hoofd zo dat ze de zoen niet kon afbreken, mijn andere hand zat strak om haar borst met haar harde tepel tussen twee vingers. Dan breekt ze de zoen toch af en schuift naar beneden.

Het is haar beurt om een nat spoor te trekken langs mijn nek. Ze schuift door na een kort bijtje in mijn tepel, direct verder omlaag. Bij mijn harde paal stopt ze niet en ze sluit haar volle lippen om de eikel neemt direct mijn pik in haar mond. Een warm gevoel van haar hete mond komt via mijn eikel in mijn zenuwbanen terecht en genotsvol streel ik haar zwarte haar, waarmee ik ook meteen het tempo van haar pijpende mond bepaal. Ze komt iets overeind waardoor mijn paal rechtop komt te staan. Ik zie nu nog beter hoe haar lippen van boven tot halverwege over mijn eikel glijden. Ik wil nog lang geen orgasme maar door haar harde zuigen zuigt ze het sperma zowat uit mijn ballen. Ik duw haar hoofd dan ook van mijn lul. Met een natte plop schiet mijn harde lul op mijn buik. Elise zit met een glimlach op haar gezicht naar mij te kijken.

“Lekker he, ik vind pijpen zo lekker ik had je zo klaar kunnen laten komen”.

“Ja, dat komt nog wel” zeg ik terwijl ik iets overeind kom. “Nu eerst eens lekker neuken met die dildo”. Elise pakt een tube glijmiddel en smeert een klodder op mijn anus, duwt er wat van naar binnen en tegelijkertijd smeert ze ook de voorbinddildo lekker vettig in. Ik kijk er met verwondering naar, mijn handen op haar kont en de andere tegen een borst. Ik voel me heerlijk op mijn gemak bij haar en zoen haar nog eens lekker.

“Ik ga je nu lekker nemen, doe je benen maar de lucht in”. Ik laat me weer achterovervallen en trek mijn benen vol verwachting op. Elise leunt iets naar voren en dan voel ik het topje van de dildo tegen mijn anus. Ik ontspan en de dildo glijdt er gemakkelijk een stuk in. Ik voel hoe ik opgevuld raak en kreun zachtjes. Ik bijt op mijn lip om me voor te bereiden maar ben blijkbaar zo geil en heb zo’n zin dat ik geen pijn voel, alleen maar genot. Elise verplaatst haar handen naar mijn buik en duwt haar heupen naar voren. Dieper glijdt ze naar binnen en nu kreun ik hardop van genot en mijn handen glijden langs haar strakke buik.

“Dieper” kreun ik “mmm lekker, vul me maar”. En Elise duwt haar heupen naar voren. Een diepe oer-kreun komt uit mijn keel en mijn strelende hand die haar borst heeft bereikt knijpt samen.

“Wow wat geil”, nog een keer” roep ik uit. Maar de dildo zit er al helemaal in. Haar heupen beginnen nu langzame neukende bewegingen te maken. Haar handen steunen op mijn buik en borst, haar lippen staan open en haar tepels hard. Ik lig achterover en ontvang haar stoten met een hand op haar borst de ander tegen haar buik. Ik kreun genotsvol, dit is zo lekker en zo vol overgave, het mag uren duren. Maar Elise stopt. Haar hand glijdt over mijn half-stijve pik en haar strelingen in combinatie met het gevoel van de dildo in mij maken dat mijn pik in een mum van tijd snoeihard omhoog staat. Met een draaiende beweging laat ze haar vuist op en neer gaan langs mijn stam, dit voelt fantastisch! Ritmisch gaat ze op en neer met haar hand en telkens als haar vuist de rand van mijn eikel bereikt knijpt ze wat harder zodat deze strak door haar vuist heen gaat, een geweldig geil gevoel!

“Lekker he” kreunt ze “kom we gaan draaien dan kan ik je harder neuken” en ze trekt de dildo uit mijn kont. Ik draai me om en wil mijn benen uit elkaar doen.

“Nee, doe maar niet” zegt ze “tegen elkaar dat is lekkerder” en ik volg haar commando. Ik lig nu op mijn knieën en met de schouders op het bed zodat mijn kont hoog naar achteren steekt. Elise gaat op mijn benen zitten en schuift in één keer de dildo erin, ‘oef’ die komt binnen zeg! Met haar handen op mijn rug begint ze fors te stoten. Ik kan alleen nog maar kreunen, dit is zo lekker en ik begin zelfs terug te stoten. Elise pakt me nu bij mijn schouders en begint hard te stoten. In en uit glijdt haar rode dildo. Ik zak door dit geweld plat op mijn buik en kan het alleen nog maar over mij heen laten komen. Elke zenuw is gespannen en ik voel haar harde tepels over mijn rug schuren, hoe haar onderlijf tegen mijn billen beukt. Dan hou ik het niet meer, ik duw haar heupen weg en direct stopt ze.

“Oh ik kom zo klaar en dat wil ik nog niet” kan ik er kreunend uitbrengen. “Kom omdraaien” en ik duw Elise op het bed. Op haar rug met de voorbinder fier omhoog. Ik klim er op en laat me er overheen zakken. Hij is zo heerlijk glad dat ik hem gemakkelijk kan opnemen en zak gelijk tot het einde door. Ik blijf even zitten om Elise te bekijken. Haar stevige borsten, stijve tepels, ik streel ze en trek eraan en weeg ze in mijn handen.

“Trek me af” zeg ik en haar handen gaan naar mijn stijve paal, “stoten en trekken” en ik buig iets naar voren. Ik kus haar terwijl haar handen mijn stijve proberen te trekken. Dan kom ik weer overeind en voel hoe Elise naar boven stoot. Een hand naast haar schouder, de andere stevig op haar borst. Ik voel de dildo in mijn kont schuiven en haar handen trekken aan mijn lul. Ik voel het komen, sluit mijn ogen en met een diepe kreun ontlaad ik mij. Elise stoot en trekt en ik laat het over me heen komen. Ik voel mijn spieren om de dildo trekken en mijn hand knijpt haar borst. Elise stoot nog harder maar dan valt de ontspanning over me heen en laat ik mij op Elise vallen. Haar hand probeert nog wat na te trekken en we zoenen passievol. Dan duwt ze me wat omhoog en van haar af.

Haar hand verzamelt de dikke klodders sperma op haar buik en hand, tot bijna aan haar borst ligt een dikke sliert. Ik kijk ernaar terwijl ik naast haar ben gerold op mijn rug, Ze smeert de klodders bij elkaar en over haar borst, “tijd voor je toetje” zegt ze en komt met haar besmeurde borsten richting mijn mond. Ik sluit mijn ogen en steek mijn tong uit. Ik proef de ziltheid maar ook zoet en sluit dan mijn mond om haar borst. Mijn tong sabbelt rond de tepel en ik lik al het sperma in mijn mond. Elise duwt mijn gezicht van haar borst af en buigt naar voren. We zoenen passievol terwijl ze weer op mij rolt. Ze moet het sperma proeven maar het lijkt haar niet te deren. De glibberige dildo voel ik tussen mijn benen. Ik ben gevoelig maar nog zo opgewonden en werk met mijn heupen Elise wat naar beneden. Ze voelt wat de bedoeling is en werkt mee, ze schuift de dildo er met één beweging weer in.

Kreunend laat ik het volle gevoel nog een keer over mij komen maar het doet te veel pijn. Dus toch er maar weer uit…

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *