Het begin

()

Mia stond op de speelgoedafdeling van het warenhuis. Het was er altijd kalm tijdens de zomervakantie, en veel van haar collega’s waren met vakantie. Anja, een meisje dat twee jaar ouder was dan Mia, was er ook. Ze zwaaide vanuit de verte naar haar. Mia had het meest contact met Anja hoewel er genoeg meisjes van eigen leeftijd, op de afdeling werkten. Anja, met pikzwart haar en donkere vurige ogen, trok haar echter het meeste aan. De jongere meisjes hadden het ook vrijwel altijd over jongens en uitgaan terwijl Mia daar geen belangstelling voor had.

Anja had Mia al eens verteld dat ze alleen woonde, en haar uitgenodigd om eens langs te komen. Mia had wel ja gezegd, maar het was er nog nooit van gekomen. Ze voelde zich altijd wat verlegen bij anderen thuis. Over het algemeen was ze niet erg spraakzaam, ook bij haar ouders praatte ze weinig. Ze leefde in haar eigen wereldje en was veel met zichzelf bezig. Vaak bekeek ze haar naakte lijf in de spiegel en streelde haar borsten en buik. Met een narcistisch verlangen drukte ze soms haar tengere lichaam tegen de koele spiegel en verbeeldde zich dat ze door haar tweede ‘ik’ begeerd werd. Haar seksualiteit uitte zich in een veelvuldig onaneren en met allerhande zelf uitgevonden spelletjes klaarkomen. Ze was zo heer en meester over haar eigen lichaam dat ze op de meest vreemde plaatsten een orgasme kon opwekken. Vaak kwam ze ’s morgens wakker en tegelijkertijd klaar, doordat ze onbewust met haar vingers in haar vagina had gespeeld. Zo’n begin van de dag vond ze subliem.

Ze droeg bij voorkeur strakke jeansbroeken omdat ze ondervonden had dat de druk in haar kruis een voortdurend prikkelend gevoel gaf. Als ze alleen was maakte ze weleens misbruik van de onderste stijl van de trapleuning, waarbij ze haar beide benen aan weerszijden plaatste en met haar kruis tegen het hardhout wreef. Door haar broek heen voelde ze de leuning tegen haar schaamlippen. Ze bewoog een paar maal heftig heen en weer, wat een kort orgasme tot gevolg had.

Ze pakte meestal de fiets om naar haar werk te rijden, en omdat de wrijving aan de binnenkant van haar dijen langs het zadel heerlijke prikkels opwekte moest ze zich soms haasten om niet met een kletsnatte slip aan te komen bij het warenhuis. Door haar knieën dichter of verder bij elkaar te brengen kon ze het gevoel in haar kruis heviger opwekken of juist wat uitstellen. Bij aankomst hijgde ze altijd, maar niemand kon merken of het van wellust of van de inspanning was.

Het was stil in de winkel en Mia droomde in verrukkelijke gedachten weg. Haar gedachten waren zo pikant dat ze vroeg aan Anja om op haar afdeling te letten. Ze stormde naar het toilet. Daar aangekomen trok ze al haar onderkleding uit en ging wijdbeens boven op de jachtbak van het toilet zitten. Ze duwde haar schaamlippen om de vooruitstekende trekknop en liet het koude metaal in haar kutje glijden. Hijgend bewoog ze haar bekken voor- en achterwaarts. Toen de trekknop hevig over haar klitje roste kwam ze binnen de minuut klaar. Even later veegde ze de knop af met wc-papier. Ze trok haar slip en jeans aan en opende de deur van het toilet. Ze schrok zich rot toen ze Anja zag staan.

“Wat heb je? Buikkramp? Ik hoorde je zelfs zachtjes kreunen.” Mia voelde zich betrapt. Met een schuldig gezicht wentelde ze de bezorgdheid van haar collega af.

“Ik heb waarschijnlijk iets te zwaar gegeten” gaf ze als smoes. Anja nam haar scherp op, terwijl ze wel door had waarmee dat heet teefje bezig was geweest. Ze besloot niet verder naar details te vragen om haar niet verder in verlegenheid te brengen en gooide het gesprek op een andere boeg.

“Je moet nu toch echt wel eens langskomen zoals je beloofd hebt!” Mia knikte gedwee, nog een beetje beschaamd van daarstraks. Wat Anja gezien of gehoord zou hebben wist ze niet. Ze durfde Anja niet in de ogen kijken toen ze aandrong en zei. “Wanneer kom je?”

“Morgenavond” beloofde Mia onbedachtzaam snel om haar zo snel mogelijk te kunnen ontwijken. Toen Mia die avond in bed lag was ze zenuwachtig. Ze moest denken aan de belofte die ze aan Anja gemaakt had om langs te komen. Ze was niet zo graag bij anderen, ze was het liefst alleen. Ze troostte zichzelf dat het allemaal wel zou meevallen. Iemand had haar ooit gezegd dat wanneer ze schroom had om iemand aan te spreken, je deze persoon naakt moest voorstellen. Ze bedacht hoe heerlijk Anja met haar zwaardere borsten dan de hare, en haar rondere buik er in evakostuum moest uitzien. Loom van de gedachten spreidde ze haar benen. Met het beeld van Anja voor ogen dreef ze weg op de golfslag van haar begeerte tot ze insliep.

Na een korte busrit was ze de volgende avond aangekomen bij Anja die onmiddellijk opendeed, alsof ze achter de deur had staan wachten. De sfeer in Anja ’s huis beviel haar wel. Ze praatten over koetjes en kalfjes tot Anja een glas rode wijn voor beiden uitschonk. Bij het inschenken had Anja zich voorovergebogen dichter bij Mia. Haar ogen glommen opgewonden, omdat ze wist dat Anja naar haar boezem lonkte.

“Je moet me het niet kwalijk nemen hoor…” zei ze terwijl ze terug haar plaats innam. “Maar ik vraag me nog steeds af wat je gisteren in het toilet deed. Ik kan er mijn gedachten niet van afzetten dat je bezig was met… je weet wel. Hoewel ik het mij niet kan indenken dat jij dat doet…” Terwijl Mia op deze directe wijze werd geconfronteerd met haar seksuele escapades liep ze rood aan. Anja bemerkte de verandering van kleur in haar gezicht, maar bedacht dat dat ook van de drank kon zijn. Ze boog zich nogmaals over, en fluisterde samenzweerderig. ”Jij bent een stout meisje!” Niet gek vinden dat ik je dit zeg hoor want ik ben ook een stouterd. Ze had Anja in een benarde positie gebracht, als een vers gevangen prooi, en genoot er duidelijk van. Ze speelde met haar prooi en feliciteerde haar met haar vindingrijkheid.

“Zo op de plee, je moet er maar op komen.” Er verscheen zelfs een glimlach rond haar mond bij de dubbelzinnige woordspeling. “Ik vond het geweldig” beaamde ze nogmaals.

Ze besloot haar prooi wat meer gerust te stellen door haar hand op haar voorhoofd te leggen. Mia voelde door haar hele lichaam een zachte rilling.

“Toen ik er aan dacht… gisteravond… wat jij gedaan had … ’t klinkt gek heb ik mezelf tegen de vensterbank gedrukt en keek naar buiten … tot ik een meisje zag die op jouw leek en toen… ja… toen… je weet wel toen heb ik gewreven tot ik klaarkwam…”

Ze kuste Mia tussen haar hand op het voorhoofd. Ze knielde en omvatte de knieën van het meisje.

“Mia…” Mia kon niks uitbrengen en hoopte dat Anja door zou gaan en haar de last wilde ontnemen van … Anja voelde het aan. Ze wreef met beide handen over Mia ’s strakke jeans, over de dijbenen en haar heupen.

“Mia” fluisterde ze, proberend haar stem in bedwang te houden. Maar de stembanden weigerden, er kwam een schor geluid uit. Ze slikte, kwam omhoog en kuste het meisje vol op de mond. Mia liet haar begaan, ze voelde de zwoele lippen van Anja op de hare. Ze opende zelfs haar mond om Anja ’s dringende tong toegang te verlenen. Trillend omarmde ze Anja. Anja frommelde aan haar blouse, ze ontblootte het bovenlichaam van de willoze Mia. Haar prachtige borsten, die ze zo vaak zelf had gestreeld werden nu door een ander onder handen genomen.

Volkomen ontspannen voelde ze hoe Anja haar tepels bewerkte en haar lustgevoelens in haar deed ontwaken. Tot verassing vond Mia geen beha onder de trui van Anja toen die haar volle zware tieten liet zien. Die zachte meloenen zorgden dat Mia ’s hart oversloeg. Ze waren prachtig om te zien. Je eigen borsten zijn leuk om te zien, maar die van een ander … Anja drukte haar weelderige boezem tegen die van Mia, de borsten schoven langs elkaar waardoor de tepels erotisch geprikkeld werden. De vier harder wordende tepels vochten een erotisch spel uit, waar niemand nog verliezer, nog winnaar kon zijn.

Mia onderging het uitkleden van de rest van haar kleding door een ander als een bevrijding. Gedwee strekte ze haar benen en tilde haar zitvlak op. Ze liet zich de kleren van het lichaam trekken, en zat naakt in de zetel. Anja stroopte de rest van haar eigen kleren af en vertoonde haar wulpse lichaam aan het jonge meisje. Mia ’s ogen hechtten zich aan de zwarte pruik tussen Anja ’s dijen, de glanzende nachtzwarte beharing op het onderste deel van haar buik.

Het leek of ze droomde, een ander meisje raakte haar aan, Kleedde haar uit, deed dingen die ze tot nu alleen bij zichzelf had gedaan. De twee naakte meisjes omhelsden elkaar. Mia boetseerde de zachte vormen van Anja ’s lichaam. Deze zocht op haar beurt de meest kwetsbare plekken van Mia. De meisjes gingen in mekaar op. Anja trok het jonge meisje, krimpend en tegen elkaar wrijvend, als een poes haar jongen, mee naar haar slaapkamer. Eens op het bed beland genoten ze nog uitvoeriger van de betastingen en strelingen van elkaars rondingen. Ze lagen naast elkaar, Anja ’s been was over dat van Mia geslagen. Haar zachte borsten drukten tegen Mia ’s zij aan.

Herhaaldelijk en hartstochtelijk tongzoenden ze elkaar, terwijl Anja zich op Mia wentelde. Met haar bovenlichaam drukte ze Mia ‘s benen uit elkaar. Ze wreef haar buik krampachtig tegen die van het jongere meisje waarbij de beide venusheuvels tegen elkaar duwden. Ze gleed tussen Mia ‘s gespreide benen en perste haar sappige pruim tegen die van haar geliefde.

“Mia …” kreunde ze “jij en ik…” hijgde Anja.

“Sst …” kreunde Mia terug…

“Ik kan er niet genoeg van krijgen.” Anja schoof haar schaamlippen krachtig langs die van het meisje onder haar. Ze waren verrukt, hitsig en geil. Anja kromde haar rug en omvatte Mia ‘s heupen. Mia greep met beide handen Anja ‘s fel bewegende billen en greep als een bezetene van lust in haar vlees. Ze genoot van de ongeremde manier waarop het naakte lichaam van Anja op haar bewoog. Beseffend dat ze haar minnares evenveel genot moest schenken klemde ze haar benen om Anja ‘s beweeglijke dijen. Hun borsten plettend tegen elkaar schoven de buiken hitsig tegen elkaar op.

Anja ‘s kut droop, het vocht gutste uit haar dikke schaamlippen. Mia voelde hoe de kleverige vloed waarmee haar kruis bedekt werd. Het smeer op de schaamlippen voelde zalig aan. Ze trok haar knieën op, en boog haar bekken omhoog zodat Anja haar nog beter kon raken. Dit was anders dan een trapleuning of een wc-trekker! Dit was een levend lichaam en wat voor één!

Een wringend en kronkelend lichaam dat haar hete wellust en genot verschafte! Een ogenblik verstrakte haar lichaam, ze spande het als een boog en liet de diepe belevenis van een tot uiterst geprikkelde zinnelijk op zich inwerken. Schreeuwend en kermend onderging ze het geweldigste orgasme dat ze ooit had meegemaakt. Sidderend en huilend van genot voelde ze hoe ook Anja zich bevredigde met een paar laatste heftige halen van haar kut langs de hare.

Rillend lagen de meisjes op elkaar, blazend van opwinding en inspanning. Ze hoorde Anja hijgen en voelde haar de deinende borsten van haar vriendin. Anja rolde van Mia af en zuchtte. “Oh… Mia wat heerlijk …”.

Anja streelde Mia ‘s nat schaamhaar en vingerde haar langzaam “Is dit lekkerder dan wanneer je het zelf doet?” Mia richtte zich op en knikte bevestigend. Ze kusten elkaar innig, en maakten er nog een romantisme en hete avond van. Ze zouden nooit meer dezelfde band als collega’s hebben als voorheen maar wat ze in de plaats kregen was onbeschrijfelijk.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *