De ontdekking

()

De telefoon gaat. Tim is op zijn kantoor en neemt hem aan. Niet veel later hoor ik hem met twee treden tegelijk van de trap af denderen. Haastig komt hij de keuken in. “Lievie, zorgen op het werk. Ik moet even gaan, ben zo terug hoor”. Hij geeft me een lekkere zoen en stormt de deur uit. “Doehoeg.” roep ik hem nog na maar ik betwijfel of hij mij nog hoort. Lachend ga ik verder met mijn klussen.

Ik bedenk dat ik zijn kantoor wel even kan opruimen nu hij er niet is. Dat moet nodig gebeuren. Met een sponsdoek, emmer en schoonmaakmiddel in mijn hand schop ik de deur open die nog op een kiertje staat. De spullen zet ik op de grond, loop naar de radio en klik die aan. Een swingende soul-deun vult de kamer. Zo dat is veel beter, zeg ik tegen mezelf. Ik begin met het opruimen van zijn bureau en stapel alle papieren op die her en der verspreid liggen. We hebben afgesproken dat ik alles in de onderste la van zijn bureau verzamel, zodat er niets kan kwijt raken. Met een natte doek reinig ik het blad en pak daarna een zachte droge doek voor het beeldscherm en de computer. Terwijl ik er over wrijf, valt me op dat zijn mailbox openstaat en dat daar een “Eva” in staat. De mail staat open en mijn ogen vliegen over de regels.

Ik heb niet het idee dat ik iets fout doe totdat het tot mijn brein doordringt wat ik nu eigenlijk lees. Hete stomende woorden spatten van het beeldscherm. Geschrokken ga ik op de bureaustoel zitten. Ik begin opnieuw te lezen, maar de woorden veranderen niet. Er wordt een heet samenzijn geschetst, inclusief spetterend orgasme. Koortsachtig denk ik na. Dit is een vergissing. Dit kan niet waar zijn. Ik controleer de gegevens. Maar het klopt, het is aan Tim gericht, en de afzender is E. Mijn hart klopt zenuwachtig in mijn keel. O nee, laat het niet waar zijn, fluister ik zacht. Zonder er verder over na te denken scrol ik door de andere berichten. Er zijn bijzonder veel mailtjes van Eva. Willekeurig klik ik er een paar open. Sommige mailtjes zijn niet erotisch, maar heel veel zijn bijzonder expliciet.

Langzaam dringt de waarheid tot me door. Hij heeft een cyberliefje! Tim heeft een cyberlief en ik heb niets gemerkt. Ik kan het niet geloven. Nee, het kan niet waar zijn. Tim is juist bijzonder lief voor me de laatste tijd. Hij is vrolijk en opgewekt en hij heeft gewoon meer energie. Hij is attent en zorgzaam en we vrijen weer de sterren van de hemel. Ik heb nooit gedacht dat hij een cybercontact zou willen. En nu ik er over nadenk, is het wel een cybercontact of is het misschien zelfs iets meer?

Hier moet ik echt even mijn gedachten over laten gaan. Misschien trek ik overhaaste conclusies. We hebben het zo heerlijk samen de laatste tijd en ik kan het me niet voorstellen dat hij een andere vrouw in zijn leven heeft. Een heel scala aan verschillende emoties trekt door mijn hoofd. Vol ongeloof en helemaal in de war, overdenk ik de situatie. Wat moet ik doen? Hoe kan ik hier nu het beste op reageren? Een diep gevoel van kwetsbaarheid en eenzaamheid trekt door me heen. Is het over? Wil hij bij me weg? Verslagen denk ik na over de getypte woorden die mijn wereld op de kop hebben gezet. Ik besluit om even niets te doen. Hier wil ik even grondig over nadenken. Ik wil mijn wereld nog niet kwijt. Ik wil dat het gewoon is, normaal, zoals altijd! Ik wil mijn leven van tien minuten geleden terug! Van schrik komen mijn tranen. Wanneer ze zijn opgedroogd besluit ik net te doen alsof er niets is gebeurd. Ik kan het nog niet onder ogen komen. Ik wil er nog niet over praten. Ik kan toch gewoon doen alsof er niets is gebeurd?

Daarom wis ik zo goed en zo kwaad het kan mijn sporen uit. Snel leg ik de papieren weer terug op het bureau en scrol terug naar de oorspronkelijke mail.

Op automatische piloot doe ik wat klusjes in het huis. Mijn gedachten gaan naar Tim. Zou hij werkelijk…? Ik denk aan de afgelopen jaren. Het waren fantastische tijden. We hebben elkaar juist terug gevonden Tim en ik. Voorheen glipte het leven een beetje aan ons voorbij. We ruzieden veel, konden het niet meer samen vinden en raakten elkaar kwijt. Maar ik weet het nog goed: na een lange bittere ruzie en een heel lang gesprek achteraf keerde het tij. Er zijn veel dingen uitgesproken. Het was niet gemakkelijk maar wel noodzakelijk. Hij voelde zich vaak tekort gedaan door mij en ik voelde me op mijn beurt genegeerd door hem. Het is een ommekeer voor ons geweest. Daarna leek Tim toegankelijker, hij luisterde, ik voelde me begrepen. Hij zette zich in voor onze relatie. Moest het eerst meer van mij komen, nu stelde hij ook voor om dingen samen te doen.

Zo kwam hij een keer met concertkaartjes, zomaar. Hij had oppas geregeld en ik hoefde niets te organiseren. Alleen dat was al een traktatie. Hij zoekt ook naar dingen die we samen leuk vinden om te doen en is veel meer attent in kleine dingen. Hij heeft aandacht voor me, speelt met me. Een poosje terug vond ik een ondeugend briefje in mijn agenda waarin hij me uitdaagde om die middag om half twee naakt in bed te gaan liggen. En hij kwam toen klokslag op de afgesproken tijd thuis, om zomaar midden op de dag, waanzinnig lekkere seks te hebben. Wauw, ik word nog warm als ik er aan denk!

Voorheen was ons seksleven nogal kleurloos, gewoontjes. Maar Tim wilde meer. Hij wilde verkennen en ontdekken en het liefst samen met mij. We zijn meer gaan uitproberen. De seks is er intenser door geworden maar ook explicieter. Ik durf ook meer toe te geven wat ik lekker vind. Hem verleiden is een heerlijke uitdaging voor mij geworden. Tim vindt het alleen maar fantastisch hoe ik hierin ben veranderd. Het is een waanzinnig goede ontwikkeling geweest en seks met Tim is geweldig.

Ik kan en wil niet geloven dat Tim er niet hetzelfde over denkt als ik. Is alles wat hij doet dan gelogen? Houdt hij niet meer van me? Ben ik ingeruild voor een andere vrouw? Vele vragen malen door mijn hoofd.

Als Tim weer van kantoor terug komt, sta ik te koken. Hij komt achter me staan, en legt zijn handen op mijn volle heupen. “Hm… dat ruikt lekker lief”, murmelt hij in mijn oor. Zachte kusjes komen terecht op de gevoelige huid onder mijn oor. Een warm gevoel van opluchting stroomt door me heen. Ik heb het me verbeeld, dit is echt, dit is niet gespeeld. Ik wil niet eens denken aan de verwarring waaraan ik ten prooi ben gevallen. Dit is wat ik wil. Ik wil Tim en de geruststelling van zijn aandacht. Moedwillig dwing ik mijn gedachten naar de achtergrond. Ik wil ze niet voelen, ik wil Tim!

“Het moet nog even een uurtje pruttelen hoor.” Gniffel ik, omdat ik weet dat Tim het liefst zou willen aanvallen op de stoofpot die ik op het gasfornuis heb staan. “Ah, des te beter” pareert Tim. “Dan neem ik het voorgerecht nu direct maar”. Hij glijdt met zijn koude handen onder mijn shirt. “Eeehh” protesteer ik. “Je bent steenkoud!”

“Ah dat denk je maar, ik ben juist erg heet”, grijnst Tim.

Voor heel even gun ik mezelf de luxe om mijn donkere gedachten over Tim te vergeten. Heel even wil ik net doen alsof ik niets weet. Misschien is het zelfs zo dat ik wil voelen dat hij nog steeds gek op me is en niet zonder me kan. Ik weet het niet maar ik geef me graag over aan de vaardige handen van Tim. Mijn tepels richten zich onmiddellijk op wanneer hij met zijn koude handen er over streelt. Hm… wat is dat toch een lekker gevoel, zijn handen op mijn warme zachte borsten, zeg ik tegen mezelf. Terwijl Tim zo met zijn armen om me heen staat, drukt hij mijn rug tegen zijn buik. Ik kan nog net op tijd mijn handen op zijn kruis leggen voordat zijn omhelzing dat niet meer mogelijk maakt. Ik wrijf met mijn handen over zijn stugge jeans en voel de bult onder zijn gulp. Wat voelt dat toch lekker aan. Goedkeurend kreunt Tim in mijn oor. Zijn handen zijn al op zoek naar de broeksband van mijn jogging broek. Wanneer ik druk in huis bezig ben, draag ik het liefst gemakkelijke kleding en dat is weer heel handig voor Tim die nu bijna ongehinderd zijn gang kan gaan. Zijn hand verdwijnt in mijn slipje en hij streelt zachtjes over de volle breedte van mijn kutje. Zalige warme scheuten trekken door mijn onderlijf. Tim draait me om in zijn armen en kijkt me intens aan. “Ik heb zo’n zin in je.” bromt hij. Hij begint me te zoenen. Lange lome zoenen waardoor het bloed in mijn oren gaat suizen. Zoenen die alleen maar vragen om meer, zoenen die mijn onderbuik doet verlangen naar aandacht.

Hijgend maak ik de riem van zijn jeans open en knoop één voor één de stugge knopen open. Ongeduldig schuif ik zijn slip en jeans in een keer naar beneden. Zelf trekt hij snel het shirt over zijn hoofd uit. De langzame zoenen worden hete en verlangende zoenen. Ik omvat met beide handen zijn ondertussen prachtige erectie. Mijn hemel wat is hij toch heerlijk! Verzucht ik in genot. Ik wil hem aanraken, voelen, hebben, proeven. Ik laat een regen van kusjes over zijn indrukwekkende borst glijden, over zijn bruine buik naar zijn navel, over de intrigerende streep haartjes die de weg wijzen naar de plaats waar zijn heerlijke paal fier en trots op mij staat te wachten. Ik zak door mijn knieën en zoen over de schacht naar zijn scrotum. Ik streel zachtjes met de palm van mijn hand. Langzaam lik ik over een van zijn ballen en probeer hem in mijn mond te zuigen. Tim vindt dit heerlijk en hij grijpt me vast in mijn haren. Opgewonden kijkt hij naar mij, hoe ik zijn ballen verwen, hoe ik er op sabbel en lik. Zijn schacht tikt ongeduldig tegen zijn buik een dun drupje geil blijft achter op de huid en spint een draadje naar zijn eikel. Het windt me op. Het lijkt zo geil, die druppels die langs zijn eikel glijden. Ik wil ze proeven. Mijn hand omvat de stevige paal en langzaam laat ik mijn lippen over zijn eikel glijden. Ik proef zijn opwinding de zilte, wat weeë smaak van zijn sperma. Het maakt dat de vlinders in mijn buik op volle toeren op en neer buitelen. Stevig laat ik mijn mond langs zijn paal glijden daarmee trek ik de huid volledig naar beneden en leg zo zijn eikel bloot. Met langzame halen trek ik hem af en laat mijn tong ondertussen over zijn toompje glijden.

Met een woeste grom trekt Tim me na een tijdje overeind. Hij grijpt de broeksband van mijn broek. Met een ruk trekt hij mijn broek en slip in één keer uit. Dan tilt hij me op en zet me met mijn blote billen op de tafel. Hij pakt mijn benen en spreidt ze wijd open voor hem. Zonder verdere inleiding zuigt zijn mond zich op mijn openstaande lipjes. Een schok van opwinding trekt door me heen. Woest neemt zijn mond bezit van mijn kutje. Zijn lippen glijden onophoudelijk door de gleuf tussen mijn lipjes en zijn tong verdwijnt heel even in mijn kutje. Ja dat is wat ik wil! Tims ervaren mond weet precies waar ik helemaal wild van word. Ongeduldig til ik mijn heupen op voor meer. Maar hij is alweer weg. Zijn tong baant zich tussen mijn lippen een weg naar mijn klit. Ik grijp in Tims haar om hem zo te sturen naar de lekkerste plekjes van mijn kutje. Hij stopt heel even met likken om mijn lipjes uit elkaar te doen, zo kan hij er nog dichterbij komen. Ik voel hoe nat ik al ben. Dan schuift Tim zijn middel- en ringvinger naar binnen. Hij vingert me zo intens dat mijn vocht over zijn pols loopt. Steeds meer en meer. Hij weet precies wat hij doet, hij weet me als geen ander op te winden. Ik vergeet alles om me heen en ben als was in zijn handen. Ik voel hoe een orgasme zich samenbalt in mijn buik. Het kruipt op vanuit mijn bovenbenen en centreert zich rond mijn klit en de likkende tong van Tim. Dan voel ik hoe de kracht zich bundelt en een uitweg zoekt uit mijn lijf.

Ongecontroleerd luid kreunend onderga ik het overrompelende orgasme. Schokkend en trillend lig ik voor Tim op de tafel. Heel zachtjes trekt Tim zijn vingers uit mij terug. Zijn volle hand legt hij beschermend over mijn nog openstaande lipjes en hij streelt ze langzaam.

Even laat hij me uitblazen. Dan trekt hij mijn billen naar de rand van de tafel en hij legt mijn benen over zijn schouders. Hij glijdt met zijn eikel een paar keer plagend door de gevoelige gleuf en duwt heel langzaam voorbij mijn lipjes. Dan neemt hij me diep. Eerst rustig maar steeds sneller. Mijn toch al op hoogspanning staande kutje is opnieuw het centrum van genot. Tims lekkere lijf veroorzaakt stroomgolfjes die door mijn buik vloeien. Zijn harde stoten brengen me al snel naar de rand. Dan overspoelt me voor een tweede keer een zinderend orgasme en Tim spuit, niet lang daarna, dikke warme stralen diep in mijn lijf.

Nahijgend kruipen we even in elkaars armen. De emoties tollen door mijn hoofd. Tranen wellen op in mijn ogen. Ik wil ze tegen houden maar het lukt gewoon niet. Overweldigd door het intense moment van vrijen en de schokkende ontdekking op de pc, heb ik mijn emoties niet goed in de hand. Tim merkt het en bezorgd kijkt hij me aan: “Lief, wat is er? Heb ik je pijn gedaan?”

“Nee, nee, sorry, het is niets, het was gewoon heerlijk!” antwoord ik leugenachtig. “Ja dat was het” gromt Tim en hij trekt me dicht tegen zich aan. Ik verberg mijn hoofd tegen zijn borst en ruik zijn geur, vermengd met die van mij. Een gevoel van geborgenheid glijdt over me. Zijn mond zoent mijn haren, zijn stem bromt geruststellende woordjes. Lang kunnen we er niet van genieten want de kans op betrappen hier op de tafel is best groot. We glippen naar de badkamer en na een snelle heerlijke douche kleden we ons weer aan. De kinderen zullen zo thuis zijn dus ga ik alvast naar beneden. Ik zet het drinken klaar en zet voor Tim en mijzelf een kopje koffie. Dit was zo heerlijk, zo intens. Zo goed. Dit mag en kan ik niet kwijt raken. Ik voel de verlammende onzekerheid weer opkomen. Maar toch weet ik intuïtief dat Tim zo-even oprecht was in zijn gevoelens naar mij. Wat moet ik nu doen?

Tim komt wat zenuwachtig de keuken in. “Lief, ben jij nog op het kantoor geweest”? Ik schrik want ik wil eigenlijk niet tegen hem liegen. Daarom zeg ik tegen hem: “Sorry lief, ik ben nog niet aan het kantoor schoon maken toegekomen. Dat ga ik zo snel mogelijk doen”. Tim kijkt me niet aan en zegt: “Oké, geen probleem”. Ik draai me om zodat Tim de schuldige blik in mijn ogen niet kan zien. Ik kan en wil niets zeggen over mijn ontdekking.

Ik wacht een moment af dat ik helemaal alleen ben. Dan ga ik op zoek naar de mail van Tim en Eva. Systematisch begin ik de mailwisseling te lezen. Ik kom er achter dat hij al drie jaar met haar mailt. Ik denk even terug. Het was de periode waarin het net beter ging tussen Tim en mij. De briefjes zijn warm en lief. Over en weer moedigen ze elkaar aan. Ik moet wel even slikken want onze relatie is vaak onderwerp van gesprek. Tim vertelt over zijn frustraties en over de pogingen die hij onderneemt om het anders te doen. Wanneer ik het zo zwart op wit zie, schaam ik me. Ik ben ook niet altijd zo redelijk geweest. Heel veel pogingen om dichter naar mij toe te komen heb ik helemaal niet opgemerkt. Ik lees dat Eva ook getrouwd is en kinderen heeft. Ook zij vertelt over haar relatie en over de moeilijkheden waar ze tegenaan loopt. Over en weer worden tips en advies gegeven. Ik merk hieraan dat ze geen van beiden eigenlijk hun relatie kwijt willen.

En dan lees ik over hun ontmoeting.

Ik schrik ervan. Ze hebben elkaar dus echt ontmoet! Mijn bange vermoedens zijn hierdoor bevestigd. Het was tijdens de bedrijvenbeurs die ieder jaar wordt gehouden. Ik lees over de nacht die ze hebben gedeeld. Mijn hart klopt me in de keel. Jemig, hij ging vreemd.

Snel zoek ik naar andere bewijzen. Dan blijkt dat hij de afgelopen drie jaar, telkens één nacht door heeft gebracht met Eva. Iedere keer wanneer er een bedrijvenbeurs is spreken ze af. Steeds een week na zijn verjaardag. Als verdoofd laat ik deze informatie op me inwerken. Tim slaapt met een andere vrouw. Ik vind dat ik boos en furieus moet zijn. Maar dat ben ik niet. Ik vind dat ik woedend moet worden en hem de waarheid moet vertellen, maar ik doe het niet. Ik besluit dat ik niets zeg. Ik besluit dat het beste wat ik kan doen, het voor mezelf houden is.

Lang geleden hebben we het eens over vreemdgaan gehad. Ik was toen heel stellig in mijn beweringen. Als je vreemd gaat, bedenk dan wel dat ik dat niet wil weten. Je moet zelf voor je eigen acties instaan. Ga geen boete doen bij mij om jezelf een schoon geweten aan te praten. Laat mij in de zalige wereld van onwetendheid. Heb ik hem hiermee een vrijbrief gegeven? Is het mijn eigen schuld? Toen leek alles zo duidelijk, nu is niets meer duidelijk. Diep in mijn hart snap ik zijn behoefte ook wel. Ik heb zelf ook wel nagedacht over hoe het zou zijn met een andere man. Maar ik heb het nooit in de praktijk gebracht. Misschien had ik het ook gedaan wanneer ik in dezelfde situatie had gezeten als Tim. Ik weet het niet. Ik kan zeker niet zeggen dat ik er nooit aan zou toegeven.

Tim is niet van plan om bij me weg te gaan. Wanneer hij dat zou willen had hij dat allang gedaan, is mijn conclusie. Ik wil hem voor geen goud kwijt. We zijn gelukkiger dan ooit. En wanneer hij Eva nodig heeft om één keer per jaar even een andere Tim te kunnen zijn, dan gun ik hem dat. Het gaat immers al drie jaar zo. En voor mij heeft dat tot nog toe alleen maar voordeel opgeleverd. Het enige wat nu anders is, is dat ik het weet. Maar dat houd ik voor mezelf.

Morgen is het zover. Morgen gaat Tim weer naar de beurs. Maar nu liggen we op ons bed en ik zit op hem, hij in mij. Met grote cirkels draai ik mijn heupen. Vastbesloten maak ik hem de mijne. Doelbewust heb ik hem uitgedaagd en verleid tot deze vrijpartij. En hij was zeer gemakkelijk over te halen. Dat stelt me gerust. Ik knijp mijn spieren hard aan. Langzaam neuk ik Tim. Ik kijk hem aan. Ik kijk naar zijn vertrouwde gezicht, geil en opgewonden. En met alles wat ik in me heb, berijd ik zijn pik. Telkens laat ik hem tot het randje komen om dan van vooraf aan met mijn liefkozingen te beginnen. Ik kan dat, ik weet waar hij opgewonden van wordt. Ik weet dat dit hem ophitst. Zijn ogen zien mijn gewillige lijf. Mijn grote zachte borsten met de keiharde tepels, die op iedere beweging van mijn heupen voor zijn ogen deinen. Ik terg hem tot het uiterste. Mijn mond heeft zijn werk gedaan, ik heb hem gepijpt als of het de laatste keer zal zijn. Ik wil dat deze keer hem bij blijft. Ik wil hem laten voelen dat hij van mij is! Ik eis hem op. Ik heb hem op zijn rug gedwongen en hem gespietst. Zijn lijf is bezweet. Zijn adem gaat gejaagd. Ik ben in controle en geef dat niet uit handen.

‘Hij is van mij!’ Gonst het door mijn hoofd. Het maakt me hebberig en wild. Zijn kloppende erectie lijkt nu het centrum van mijn wezen. Met alles wat ik in me heb, liefkoos ik zijn prachtige verlangende lijf. Mijn handen strelen zijn strakke ballen terwijl zijn pik in en uit me glijdt. Dan weer buig ik me voorover om zijn tepels te zuigen en te bijten. Ik daag hem uit, ben wild, neem alles wat hij kan geven. Ik ga op mijn hurken zitten om hem zo uitzicht te geven op het in en uitglijden van zijn heerlijke pik tussen mijn kletsnatte lipjes. Plagend berijd ik een tijdje niet meer dan het topje van zijn kloppende erectie tot hij met een gekwelde grom zijn keiharde geslacht diep in me beukt.

Dan laat ik hem uit me glijden, ga op mijn handen en knieën voor hem zitten, om hem zo uit te nodigen mij te nemen. Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn gevoelige lipjes zet en doordouwt. Zijn warme kloppende lijf in dat van mij. Het voelt vol, het is geil, het is heet. Hij duwt zijn stijve paal diep in me. Zijn ritme is opzwepend en dwingend. Er is geen rem meer, mijn sappen vloeien al snel over zijn buik langs onze benen. En wanneer Tim voelt dat ik op het punt sta om te komen laat hij alle remmen los. Zijn zaad, mijn sap. Alles komt samen. Het is alsof ik mijn “zijn” op hem wil achterlaten. Alle samengebalde energie van ons samen explodeert in een intens heftig orgasme.

Heftige emoties barsten uit tot een krachtige ontlading. Schokkend komen onze lijven aan het einde van de roes. Nahijgend komen we langzaam weer op adem. ‘Dit ben ik!’ Wil ik naar hem schreeuwen. ‘Ik ben van jou!’ Heel even voel ik de paniek, ik wil hem smeken om morgen niet te gaan. Machteloos nahijgend zoek ik zijn warme bezwete lijf en ga veilig in zijn armen liggen. ‘Ik kom hier wel door. Dit kan ik wel aan.’ Als een mantra herhaal ik deze woorden in mijn hoofd. We vallen in elkaars armen in slaap.

Nu is het dan zover. Hij is weg. Straks verwacht ik het telefoontje dat hij goed is aangekomen. Ik heb hem laten gaan. Net zo vaak dat ik op het punt stond om hem tegen te houden, net zo vaak heb ik dat gelaten. Ik heb op hem gelet. Hij zag er gelukkig uit. Hij was kalm en lief. Geen moment heb ik getwijfeld over zijn gevoelens voor mij. Daarom kan ik hem laten gaan. Ik weet dat hij van me houdt. Ik weet nu dat hij mij niet kwijt wil dat voel ik met heel mijn wezen. Ik had nooit hiervan op de hoogte mogen zijn, maar ik ben het. En dat houd ik voor mezelf. Het zou teveel veranderen tussen ons wanneer hij weet dat ik zijn geheim ken.

Wat mensen hier ook van zullen zeggen wanneer ze weten wat er speelt: dit is van Tim en mij… of eigenlijk alleen van mij… ik neem deze beslissing. Of men het nu begrijpt of niet.

Ik toost met mijn glas naar een denkbeeldige Tim. “Have fun, lief. Haal het uit je systeem, wees voor een nacht even een andere Tim……”

Maar kom daarna terug bij mij.

Anja

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De ontdekking”

 1. Een 2e geweldig mooi geschreven verhaal, met volop (echt?) gevoel erin! Ik hou het erop, uit je eigen leven geschreven.
  Anja, er zit een schrijfster in je, is mijn mening.
  Prachtig. BEDANKT!!!

  Ik heb verzoek…:
  Wil je verhalen schrijven, bv dat je in Spanje bent, strand, eind v d middag, heerlijk warm weer nog……Rest laat ik aan jou over….

  En bv ook dat je in club bent, swingers en dat je dan ook switched v partners, samen met veel andere mensen….
  Vul maar in, ik hou je verhalen in de gaten!

  Allebei de verhalen graag hetero….

  Met dank!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *