Het zal je maar overkomen

()

Hoe ik onverwacht weer ontwaakte uit een leven zonder erotiek.

Eerst mij even voorstellen, ben Guido een man van 40 en goed uitziend zoals vele vrienden en kennissen mij altijd laten verstaan, maar had alleen maar erotiek in mijn dromen daar ik op dit gebied niet de moed had om andere daarover aan te spreken. Ben getrouwd, 2 kinderen en een lieve vrouw die jammer genoeg wel een aanslepende ziekte heeft waardoor seks zelden nog ontspanning geeft. Toch ben ik nog steeds actief en zoek op allerlei andere plaatsen voldoening.

Dan veranderde het lot plots en werd mijn droom werkelijkheid.

Het begon aan het einde van de schoolvakantie van de kinderen tijdens een wedstrijd vissen waar ik zeer actief mijn vrije tijd mee doorbreng. Naast mij zat een zeer goed uitziende jonge dame van rond de 30 jaar schatte ik en het was ongelooflijk warm aan het worden. Ik had mij al behoorlijk uit de kleren gewrongen en zat in een zwembroekje te vissen en lekker te bruinen. Dit waren twee van mijn lievelingsbezigheden die ik die dag in een klap beleefde. Dus kon het mij niet veel schelen dat de vissen niet zoals anders te vangen waren want ik bruinde er maar op los.

De jonge dame naast mij (Anja) liep het zweet van haar hoofd en maakte haar kleding behoorlijk nat zodat deze al vlekken vertoonde van het zweet en ze zat na een uurtje steeds vaker naar mijn goed getraind lichaam te kijken in plaats van naar haar dobber. Toen ik dit opmerkte begon ik dan ook steeds meer te genieten van deze zwoele blikken van die mooie jonge dame en voelde mijn ‘beste stuk’ al stilletjes wakker worden. Ik bezat op dat moment noch wel de kalmte om mijn ‘beste vriend’ in toom te houden en zo merkte Anja dit nog niet.

Dan ging plots mijn dobber onder en had ik een prachtige vis aan de haak die ik slechts met veel moeite onder bedwang kon houden. Pas na 10 minuten hard labeur had ik hem onder controle aan de kant van het water. Maar, deze vis was wel erg groot en ik kon hem niet scheppen omdat telkens ik het schepnet wou nemen hij zich weer draaide en weer een stuk weg zwom.

Daar kwam Anja mij ter hulp. Ze legde haar visstok in de beugel en kwam dan mijn schepzak overnemen, hierbij kwam ze ‘toeval of niet’ vlak achter mij staan. Toen de vis dan weer binnen schepbereik was boog Anja zich over mij heen en zo kwam ik in aanraking met haar zeer stevige goed gebouwde borsten die ik net aan weerszijde van mijn nek voelde drukken. Ook ving ik haar lichaamsgeur op die door het mengen van haar zweet en het erotisch parfum dat ze op zich had een ongelooflijk resultaat had op mijn ‘beste vriend’. Na het scheppen van de vis hield ze het schepnet te hoogte van mijn steeds verder in opstand komende lul en kon ik de vis onthaken. Haar borsten drukte steeds op een andere plaats in mijn rug en zo werd mijn ‘beste’ steeds stijver wat haar niet ontging. Hierbij maakte ze schalks de opmerking dat het een ‘prachtexemplaar’ was waar ik haar alleen maar gelijk in kon geven en vroeg haar spontaan of ze hem eens wou vast houden. Had ik natuurlijk niet in de gaten dat Anja het over mijn ‘beste stuk’ had, ik dacht dat ze de vis bedoelde.

“Oh, graag!” Was haar antwoordt, waarop ik haar antwoordde dat het mij niets uitmaakte en dat ze haar gang kon gaan. Ik had nog steeds niet door dat mijn lul zich in een zeer vergevorderde toestand bevond en keek dan ook onbevangen om naar haar mooie gezicht dat zich achter mij bevond. Toen ze mijn dikke en goed gevormde lul ter hand nam schrok ik zo fel dat ik bijna in het water viel. Daar ik haar nog steeds recht in de ogen keek en zij mijn verbaasde blik zag maakte ze ook nog een knipoogje. Ze gleed zo ook nog eens heel geil met haar tong over haar lippen waarna ze mij ook nog een natte geile lik over mijn neus gaf. Daardoor slaakte ik een luide kreet van verbazing. Zij  gleed snel met haar handen verder onderaf naar de grote vis. Ze nam deze snel vast zodat de rond ons zittende andere visser die mijn kreet hadden opgevangen en omkeken niets in de gaten kregen van het gebeuren.

Anja hief zich weer omhoog en kon het niet laten om met de vis over mijn stijve lul te wrijven waardoor mijn ‘beste vriend’ zich nog meer oprichtte. Ik keek nu recht tegen haar nat kleedje aan en de volle mooie borsten waarvan haar tepels duidelijk zichtbaar waren geworden. Anja liep dan ook rugwaarts van mij vandaan en door het zicht van haar heerlijk lichaam en van het toch wel wat tekort kleedje dat ze droeg was ik zo uit mijn lood geslagen dat ik het pas merkte toen het te laat was. Ze plaatste prompt mijn gevangen vis in haar leefnet.

“Hé! Wat nu?” Was dan ook mijn enige reactie toen ik het zag.

“Geen nood” zei ze, met nog een geil knipoogje en zette zich weer neer op haar zitje met de woorden “heb ik toch voor gewerkt en zal straks je wel verder helpen als ik niet genoeg heb gedaan.”

Na weer bekomen te zijn van het onverwachte gebeuren haakte ik nieuw aas aan mijn haak en begon verder te vissen. Ik kon het nu ook niet laten om steeds weer naar haar te kijken en zo kwam het dan ook dat ik maar weinig vis ving maar wel met haar in gesprek kwam. Vanuit het gesprek kwam ik te weten dat ze graag een man zou zijn op dit moment zodat ze ook in een zwembroekje kon verder vissen, waarop ik grijnzend antwoordde dat ze als vrouw dit ook wel mocht doen van mij. Hierop kreeg ik antwoord in ‘natura’. Ze draaide zich zo op haar zitje, knoopte de twee bovenste knoopjes van haar kleedje los en liet mij een blik werpen op haar naakte borsten. Dan maakte ze ook nog de drie knoopjes onderaan haar kleedje los en spreidde haar benen zodat ik ook daar een blik op kon werpen. Toen viel ik weer bijna van mijn vis-korf in het water want wat ik daar zag was een glad geschoren mooie roze geopende kutje.

Daarop maakte ze alles weer in orde en vroeg mij toen of ik begreep waarom ze zich niet kon ontkleden. Door dit gebeuren was mijn ‘beste’ weer in topvorm en brak het zweet mij langs alle kanten uit.

Dan vertelde ze me dat ze al eerder had meegedaan aan een viswedstrijd maar dan samen met haar man. Die was door zijn werk opgeroepen en zo nam Anja vandaag zijn plaats in. Op mijn vraag hoe of wat haar ertoe had aangezet dat ze met zo weinig kleding hier was kreeg ik prompt zonder er doekjes rond te draaien het antwoord.

Toen haar man haar naar hier bracht waren ze beide plots erg geil geworden en hadden ze op de parking voor de afslag naar het water waar wij ons bevonden nog snel de liefde willen bedrijven. Maar, toen ze net uit de kleren was werden ze bijna betrapt en had ze snel alleen haar jurkje aangetrokken en waren ze verder gereden. Ze zou de rest hier op de WC wel aantrekken had ze haar man gezegd. Maar bij aankomst bleek dat ze al aan de late kant waren en haar man dadelijk verder moest. Zodoende was deze weg met haar slip en bh die nog in hun auto lag. Op de vraag hoe ze dan weer naar huis zou gaan vertelde ze dat ze een taxi zou laten komen.

Net toen ik wou antwoorden dat ik haar wel een lift naar huis zou geven ging het fluittoontje voor de pauze. Ik legde mijn gerief terzijde, stond op om naar de kantine te gaan en nodigde Anja uit om mee te gaan wat ze met veel plezier aanvaardde. Daar bestelde ik twee biertjes terwijl zij een plaatsje op het terras voor ons vrij hield. Bij het plaatsen van de glazen viel mijn wisselgeld en moest ik onder tafel om het op te rapen. Daar zag ik weer het mooie maakte kale kutje van Anja. Ze deed op dat moment nog vlug extra haar benen ver uit elkaar en daar ik ook een wisselstuk vanonder haar stoel moest nemen was ik zo ondeugend om dit langs voor te doen wat ieder van jullie ook wel zou doen denk ik. Zo kwam ik dan gevaarlijk dicht bij haar roze kutje terecht. Terwijl ik het geldstuk nam voelde ik een hand in mijn nek, werd mijn hoofd tegen Anja’s kutje gedrukt en hoorde haar in mijn oor fluisteren daar ze voor het mooie zicht dat ze mij gunde op haar kutje een kusje verlangde om zo wat ‘afkoeling’ te bekomen tussen haar lipjes. Daar viel ik voor de derde keer bijna om die dag. Omdat het snel moest gebeuren drukte ik vlug mijn mond op haar kutje, zoog haar lipjes naar binnen, ging vliegensvlug een paar keer met mijn tong kussen haar lipjes door en dook dan weer onder de tafel vandaan.

Anja zat noch met gesloten ogen na te genieten en ik zette mij bij haar. Als ze weer terug bij haar positieve was kwam er een zucht uit haar keel die mij duidelijk maakte dat ze meer wou. Ik stelde voor om vlug onze biertjes op te drinken en dan met korte wandeling terug naar onze plaats te lopen. De biertjes waar erg snel leeg en zo verdwenen we vlug en ongezien, richting onze plaats. Zoals ieder van jullie zich wel kunnen voorstellen ging dit niet anders dan langs een beschut plaatsje waar we beide onze geile en oververhitte gevoelens konden ventileren.

Ik schrok dus deze keer helemaal niet toen ze, al lopend naar een mals stukje vers groen gras, al haar knoopjes los maakte met de woorden dat ik ze anders misschien zou stuktrekken en dat ze zelf ook zo geil was dat ze mijn hard opgezwollen pik zo vlug mogelijk in haar lekker strak kutje wilde hebben.

Op het gras aangekomen rukte zij mijn zwembroekje letterlijk van mijn billen. Dij deze plotse hevige beweging kreeg ‘mijn beste’ nog niet de kans om zijn schuilplaats te verlaten. Daardoor werd hij mee naar onder getrokken en kwam hij met de veerkracht van een opspringende zalmforel weer omhoog. Waardoor mijn ‘beste vriend’ nog eens met alle kracht tegen haar neus knalde en ik een kreun van jewelste liet ontsnappen.

Anja schrok er zelf ook van. Ze nam dadelijk mijn keiharde pik, leidde deze naar haar mond en verwende hem dan direct met een dozijn van kusjes en likjes om hem op pijl te houden zodat hij in vorm zou blijven.

Zodra ze van op haar knieën, in mijn ogen keek. Ze zag dat ik op springen stond, liet ze zich achterovervallen in het malse gras. En trok mij aan mijn harde pik mee. Zo gleed ik in een beweging in haar drijfnatte kutje waar ik haar dan met mijn laatste krachten om niet te vroeg klaar te komen, haar een orgasme bezorgde en mijn sperma over haar gladgeschoren kutje en haar stevige borsten liep spuiten.

“Oh! Ja!” Gilde ze en trok mij in haar armen zodat mijn sperma tussen onze naakte lichamen gemengd werd met het zweet dat bij ons beide uitbrak alsof we in een sauna waren beland.

We bleven zo noch een tijd in elkaars armen liggen alvorens we ons weer aankleedde en ons naar onze plaats terug begaven. We hebben daarna nog vele avonduren met een knipoog gemaakt.

Ano&Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *