Nieuwe buren

()

In het huis naast mij zijn sinds enkele weken nieuwe buren komen wonen, een stel van voor in de veertig en ze zien er erg aantrekkelijk uit. Een man die duidelijk veel aan sport doet en een vrouw met grote borsten en lekker volslank. Ik had hen al enkele malen bewonderend bekeken als ze in en om het huis bezig waren. Zij had een voorliefde voor strakke truitjes en strakke jeans waar haar rondingen zich duidelijk in aftekenden, en ook hij wist zich goed en modern te kleden. Bij mij begon het e.e.a. te kriebelen en ik fantaseerde hoe ze er naakt uit zouden zien en hoe we met z’n drieën seks zouden hebben. Toen ik op een middag thuis kwam van mijn werk en in de tuin een koel biertje open maakte zag ik door het hek mijn buurvrouw in de tuin scharrelen. We raakten aan de praat over de tuin en ik gaf haar wat tips, haar man kwam inmiddels ook thuis en met z’n drieën stonden we nog wat te kletsen tot zij opeens vroeg.

“Kom je vanavond nog wat drinken? We zijn aan kant en willen wel wat nader kennis maken met je”. Ik stemde toe en ging eten en douchen.

Om acht uur liep ik naar binnen bij mijn buren, Saskia was gekleed in een zwarte strakke broek met hooggehakte open muiltjes en een zwart halter topje, ze zag er zeer opwindend uit met haar zwarte haar strak in een staart naar achter en zeer verleidelijk opgemaakt. Na wat heen en weer gebabbel kwam het gesprek op mijn vrijgezellen staat en hoe het leven was voor een man alleen. Ik vertelde dat ik niets anders meer wilde na mijn mislukte huwelijk en mij uitstekend kon redden. Met een rood hoofd vroeg Saskia.

“En de seks?” Ik vertelde haar vrij uit over mijn losse vrouwelijke contacten, en dat ik ook nog een rechterhand had. Mijn biseksuele geaardheid liet ik nog maar even achterwege. En kom je wel eens in een seksclub was de volgende vraag. Ik vertelde dat dat redelijk duur was en onpersoonlijk, dus niets voor mij.

“En een trio”, vroeg Rick. Ik keek Saskia aan die met een rood hoofd naar de grond keek. “Heb ik wel gedaan met 2 vrouwen, erg lekker”.

“En met 2 mannen?” vroeg hij door. Oké, nu maar met de billen bloot en ik maakte mijn biseksuele kant kenbaar. Bleek dat Rick ook een voorliefde had voor seks met vrouwen en mannen, dit kon nog spannend worden! Maar bij hen was het er nog niet van gekomen een trio te hebben met 2 mannen.

Voor Saskia was het een vurige wens om ooit eens door 2 mannen geneukt te worden en haar man bezig te zien met een andere man. Bedoel je een sandwich? Vroeg ik. Zonder op te kijken antwoordde ze.

“Ja, dat bedoel ik”. Ik sta op en loop naar haar toe en trek haar hoofd omhoog en kijk haar lachend aan en zoen haar vol op de mond en trek haar mee naar de bank waar Rick al wacht en meteen in een diepe tongzoen geraakt met zijn vrouw. Ik maak de knoop van haar broek los en stroop hem naar beneden. Een zwarte string komt te voorschijn, Rick zijn handen stropen haar topje om hoog en ik ben er snel bij om haar grote memmen uit haar bh te bevrijden, die als een vodje om haar schouders blijft hangen, haar geile muiltjes houdt ze op mijn verzoek aan.

“Jongens ik naakt, jullie ook” gebiedt ze. Snel trek ik alles uit en kijk naar Ricks forse paal die al fier vooruit staat, ik voel mijn geiligheid stijgen bij de gedachte om mijn kont over deze paal te laten zakken maar ook spanning vanwege de grootte.

“Kom Daniel, jij ook” zijn handen trekken mijn boxer uit en mijn stijve pik springt tevoorschijn, eindelijk de vrijheid! Een heerlijke opwinding schiet door mij heen bij de verwachtingen van de komende avond. Ik begin met Saskia te tongen en mijn handen betasten haar heerlijke c-cup en glijden tussen haar benen op zoek naar haar geschoren kutje, haar slipje ruk ik opzij en haar grotje ligt open. Ik laat me tussen haar benen glijden en begin haar te likken terwijl Rick zijn harde pik in haar mond duwt en zich laat pijpen. Mijn tong gaat over haar klit en mijn vingers soppen door haar kutje, ik trek wat van haar sappen naar buiten, breng het naar haar aarsje en duw een vinger haar kont in. Ze kreunt en vraag me niet te stoppen en haar klaar te laten komen, haar orgasme laat niet lang meer op zich wachten. Met een diepe zucht dient deze zich aan. Ondertussen heeft Rick zich op mijn paal gestort, hij pijpt ontzettend lekker en weet de juiste plekjes te vinden. Ik lig onderuitgezakt op de bank met Rick tussen mijn benen en Saskia naast me. Zij begint me onwijs te tongen en dit te ervaren terwijl een ander persoon je pijpt is onbeschrijfelijk, wauw! Rick neemt mijn paal diep in zijn keel om daarna de schacht weer af te lebberen. Ook de overgang tussen balzak en anus heeft zijn aandacht, hierdoor loopt er al veel speeksel naar mijn kont en kan hij me dan ook vrij gemakkelijk vingeren.

Zijn vinger bereikt mijn prostaat en mede door de druk daarop en zijn orale spel plus nog het tongen van Saskia maakt dat ik nu geweldig klaar kom. Mijn zaad schiet met kracht naar buiten en dikke fluimen belanden op mijn buik. Saskia is er snel bij om het op te likken en drukt haar mond wederom op mijn mond en laat mijn eigen sperma in mijn mond lopen.

Rick is geil nu en wil z’n vrouw neuken, Saskia gaat op haar knieën op de bank zitten met haar volle kont uitnodigend hoog naar achteren en hangt wat over de rugleuning heen, Rick staat nu achter haar en drukt zijn grote paal tot aan zijn ballen in 1 keer diep haar kut in. Saskia geeft een gilletje vanwege de dominante manier hoe Rick toe stoot, (zijn pik is echt groot). Ik speel wat met de borsten van Saskia, kruip onder haar en neem ze om en om in mijn mond, wat een lekkere memmen. Met elke stoot van Rick schieten ze uit mijn mond en ga daarom maar weer naast hun zitten, speel wat met mijn pik en kijk toe hoe zij zo staan te neuken, doggy-style is erg geil en lekker om naar te kijken.

Tenslotte kruip ik naar ze toe en streel zowel Saskia als Rick, langzaam streel ik ze richting hun erogene zones en daar aangekomen gaat mijn ene hand naar Saskia’s kutje en Rick’s z’n ballen terwijl ik mijn andere vrije hand richting Saskia’s kont laat gaan. Te merken valt dat ze beiden richting een climax gaan en om hen te helpen het genot te verhogen streel en knijp ik intensiever, ik laat wederom een vinger in Saskia’s anus glijden en ze reageert met een luide kreun en wil hem dieper voelen, tevens moedigt ze Rick aan om het tempo te verhogen. Ik voel de paal van Rick langs mijn vinger heen en weer gaan, zodoende stimuleer ik zowel Rick als Saskia. De ballen van Rick heb ik nu vol in mijn hand en knijp er lichtjes in. Ik leg mijn hoofd zijdelings op de onderrug van Saskia en moedig Rick aan om als hij klaarkomt zijn pik in mijn mond te drukken zodat ik hem leeg kan zuigen, dit voorstel was het laatste zetje voor hem en hij haalt zijn pik terug uit de zuigende kut van Saskia en drukt hem mijn mond in en spuit zijn zaad tot achter in m’n keel. Mijn mond vult zich met zijn sperma en ik probeer zoveel mogelijk van dit hemelse vocht door te slikken, op zijn gezicht is zijn genot duidelijk af te lezen. Mijn vinger zit nog in de kont van Saskia en met mijn andere hand verwen ik haar clitje, dit genot en doordat Saskia, door om te kijken, alles heeft meegekregen maakt dat ze weer een geweldig orgasme krijgt. Bloedgeil wil ik mijn lul in haar lekkere spleet duwen maar ze houdt me tegen en zegt.

“Kom we gaan naar onze slaapkamer” en ze geeft me een hand om me mee te nemen naar boven. De slaapkamer is sfeervol verlicht en het spijlen bed is met zwart satijn opgemaakt. De wand aan het voeteneind is volledig voorzien van een spiegel. Saskia pakt uit een kastje twee zwarte stalen cock-ringen en gebiedt Rick en mij deze om te doen, onze ballen staan nu strak tegen onze palen aan, een machtig geil gezicht, visueel lijken onze palen groter nu. Dan duwt Saskia me ruggelings op het bed en gaat op me zitten, mijn lul kietelt tegen haar lipjes maar ze laat me er nog niet in. Ze houdt mijn handen stevig boven mijn hoofd terwijl ik begerig haar tepels lik en zuig.

“Ben je in voor iets verrassends Daniel“ vraagt Saskia. Ik knik enthousiast en plots voel ik koud staal tegen mijn polsen en voor ik het weet zitten mijn handen vast aan het bed en mijn voeten volgen snel. Mijn paal staat dankzij de cockring als een vlaggenmast recht omhoog en Rick buigt zich naar voren en pijpt me even, gelijktijdig reikt Saskia hem een, van wat glijmiddel voorziene, buttplug aan en hij plaatst deze in mijn anus. Dan stapt Saskia opnieuw het bed op en op haar hurken met haar kont naar mijn gezicht toe spietst ze zichzelf op mijn paal. Ze zakt in één beweging door tot aan mijn ballen en dankzij de cockring voelt ze deze goed tegen haar schaamlippen aan duwen. Ik heb een prachtig uitzicht op haar billen en sterretje en zie zelfs een glimp van haar schaamlippen.

Haar geile muiltjes zijn goed zichtbaar en winden me enorm op en ik voel met dit standje haar strakke kut over mijn stam gaan, wauw. Ik wil haar vol spuiten maar telkens als Saskia aanvoelt dat ik ga komen stopt ze even om dan weer door te gaan met het berijden van mijn pik, via de grote spiegel zie ik haar heerlijke borsten telkens op en neer zwiepen wanneer ze zich opricht en vervolgens weer laat zakken. Rick is ook gaan staan op het bed en houdt zijn pik voor Saskia’s gezicht en Saskia laat hem toe in haar mond, godsamme wat geil, ik wil spuiten en wel nu!

“Nee kerel”, zegt Saskia en stapt van me af, slierten van haar eigen geil hangen uit haar kut en over mijn paal die nog harder aanvoelt en met zijn rode eikel fier rechtop staat. Rick komt in 69 over me heen liggen en gaat aan mijn paal liggen sjorren, langzaam laat hij zijn vuist over mijn paal gaan, nu zijn kont zo boven mijn hoofd hangt kan ik zijn anus en balzak likken, zijn ballen neem ik een voor een in mijn mond.

“Lik zijn anus goed nat”, hoor ik Saskia zeggen en Rick duwt zijn kont op mijn mond. Ik zie Saskia boven mij verschijnen en ze duwt Rick weg en speelt met haar tong in mijn mond om Ricks z’n smaak te proeven.

“Pijp deze ook even”, zegt ze terwijl ze een zwarte voorbinddildo voor mijn mond houdt. Ik lik het naar rubber smakende ding aan alle kanten en laat hem m’n mond in verdwijnen. Saskia gespt de voorbinddildo om en smeert Rick zijn aars in met glijmiddel, kruipt vervolgens op mijn gezicht en terwijl ze met haar kutje op mijn gezicht rijdt neukt ze Rick met de voorbinddildo. Ze ontziet Rick niet en ramt de strapon in zijn volle lengte bij hem naar binnen, tegelijkertijd gaat de pik van Rick weer mijn mond in. Ik merk dat Rick geniet want zijn pik voelt nog harder. Rick likt ondertussen aan mijn ballen. Met lange halen pijpen wij elkaar terwijl Rick anaal geneukt wordt. Ik voel hem schokken en zijn zaad spuit in mijn mond, ik moet wel slikken! Ook Rick zijn mond wordt vol gespoten en ik zie hoe Rick en Saskia mijn zaad uitwisselen met hun tongen en ook mijn mond wordt uitgelikt door Saskia die daarna de boeien los maakt.

Rick staat aan het voeteneinde van het bed en trekt mijn lichaam naar zich toe, duwt mijn benen omhoog en trekt de buttplug uit mijn kont. Ik voel zijn half stijve pik tegen mijn billen aan glijden en mijn pik richt zich al weer op. Rick krijgt de bus met glijmiddel aangereikt door Saskia en smeert zijn paal en mijn aars uitgebreid in. Saskia komt naast hem staan, pakt zijn pik en leidt deze naar mijn anus, ze tongen elkaar en tegelijkertijd drukt Rick zijn pik mijn kont in, met één volle beweging duwt hij door tot aan zijn ballen, oef zijn paal is echt groot, groter dan dat ik tot dusver gewend was. Jeetje kijkt ze daar staan, twee geile mensen, een prachtvrouw met een strapon voor gebonden en een lekkere vent die net zijn paal in mijn kont gedrukt heeft.

Saskia duwt mijn benen nog wat verder naar achteren en pakt mijn pik vast en trekt deze langzaam af terwijl Rick vastberaden mijn kont neukt. Mijn paal is inmiddels weer op oorlogssterkte en ik neem het initiatief voor een ander standje en duw hen van me af, ik sta op en pak Saskia stevig vast en duw haar op het bed en zet haar op handen en knieën. Ik pak de besmeurde strapon van haar af en pers het nog gladde ding in haar kut, 20 cm tot het eind! Ik pak de tube glijmiddel en vet haar roosje in.

“Zij is daar nog nooit geneukt Daniel” zegt Rick en ik antwoord.

“Dan gaat dat nu gebeuren” en zet mijn eikel tegen haar ster en stoot toe. Even gilt ze van pijn maar dan draait ze wellustig met haar kontje terwijl ik haar neuk. Ik voel Rick mijn aars opnieuw invetten en een wee gevoel ontstaat in mijn buik. Ik voel zijn grote eikel tegen mijn anus en even later voel ik zijn pik wederom mijn kont in glijden. Pijn en lust wisselen elkaar af en ik voel Saskia klaarkomen. Rick laat zich niet onbetuigd en stoot zijn lekkere pik m’n kont in, langzaam voert hij het tempo op om tenslotte zijn pik, die glimt van het glijmiddel, bijna in zijn geheel uit mijn kont terug te trekken om vervolgens deze luid grommend met één harde stoot weer diep m’n kont in te jagen. Ondertussen voel ik de kringspier van Saskia om mijn pik knijpen, haar neuken gaat bijna niet meer. Plots zegt Rick.

“Ik heb nog nooit een echte pik in m’n kont gehad, alleen de strapon, wil jij me nu neuken Daniel?” Ik trek me terug uit Saskia en zij gaat ruggelings op bed liggen en gaat zichzelf verwennen met de voorbinddildo. Ik pak het glijmiddel en smeer mijn paal en Rick’s kont ruim in, vervolgens zet ik mijn eikel voor Rick’s aars. Ik geef Rick de opdracht om zichzelf naar achteren te duwen zodat hij zelf in control is. Eenmaal voorbij zijn kringspier gaat het makkelijker en Rick laat zich steeds verder naar achteren zakken om pas te eindigen als hij mijn ballen tegen zijn kont voelt aandrukken. Even laat ik Rick wennen aan het gevoel en begin dan langzaam met mijn pik heen en weer te gaan in zijn kont. Klinkt misschien raar maar het is toch of een mannenkont anders aan voelt dan een vrouwenkont maar beide zijn lekker.

Samen kijken we naar Saskia die voor ons op het bed ligt en ons ligt op te geilen met haar spel. Dan roept ze luid dat ik Rick’s aars nu eens flink moet pakken en komt zelf geweldig klaar van de dildo die ze in haar kut laat soppen. Langzaam trek ik terug om vervolgens Rick rustig maar gestaag te neuken, aan het kreunen van Rick te horen bevalt het hem prima en ook ik voel de sensatie in mijn onderbuik, al neukende gaat het tempo omhoog, Saskia kruipt op haar knieën naar ons toe en moedigt mij opnieuw aan Rick flink te neuken, ze roept.

“Jaag je paal z’n kont in, ja harder, laat je ballen tegen z’n kont aan petsen, stoot toe!” Ze geniet van de aanblik hoe Rick voor het eerst door een echte pik geneukt wordt. Dan kruipt ze onder Rick, hapt naar zijn paal en pijpt hem diep. Ik pak de heupen van Rick nog eens goed vast om mijn paal vervolgens krachtig en met een hoog tempo diep in Rick’s kont te beuken tot hij grommend zijn zaad in de mond van Saskia spuit. Na nog drie stoten spuit ik zijn kont vol en trek mijn lul terug.

We rusten even uit en na een poosje begint Saskia zich te roeren want ze wilde nog een sandwich, daar was het tenslotte allemaal om begonnen. Ze laat ons naast elkaar op het bed liggen zodat ze onze palen weer via orale bezigheden en handwerk weer op volle sterkte krijgt, wat haar uitstekend lukt. Een heerlijk erotisch gezicht om te zien hoe haar volle lippen zich sluiten over onze eikels. Nu is ook duidelijk te zien dat de pik van Rick een stuk dikker en langer is dan die van mij. Oké, actie nu, omdat ik Saskia al in haar kont geneukt heb is het nu Rick’s beurt om met zijn paal haar kont te vullen. Saskia bestijgt me en laat zich heerlijk zakken op mijn paal. Ze laat zich voorover vallen en zodoende kan ik haar volle borsten heerlijk met mijn mond verwennen. Nu mijn handen wel vrij zijn kan ik in dit standje me zelf vasthouden aan de hakken van haar muiltjes, wauw wat geil.

Nadat ze even heerlijk heeft kunnen rijden op mijn pik is het moment daar, Saskia buigt zich helemaal naar voren zodat haar sterretje bereikbaar wordt voor Rick. Hij heeft zijn grote paal van glijmiddel voorzien en zet deze tegen haar anus aan, drukt vervolgens onverzettelijk door en zakt weg in Saskia’s kont. Het is heel bijzonder om elkaars pik te voelen en hoe deze langs elkaar heen schuiven in het lichaam van Saskia. Ze kraait het uit van geiligheid, eindelijk voelt ze zich gevuld door twee heerlijke pikken en laat ons even onze gang gaan. Na een tijdje legt ze haar hand op haar klitje om deze te verwennen en komt zodoende luid gillend klaar. Haar onderlichaam is één soppende toestand geworden, voor ons is klaarkomen lastig maar nadat we ons teruggetrokken hebben pakt een ieder van ons de stijve paal van de ander vast om deze af te sjorren, onze vuisten vliegen op en neer.

“Ja, ja…” gilt Saskia, “wat een geil gezicht, twee lekkere kerels die elkaar afrukken, kom trek door, laat het eruit knallen”. Bijna tegelijkertijd komen we klaar en spuiten wat we nog hebben aan zaad op de borsten van Saskia. We zijn nu totaal uitgeblust na deze geweldige neukpartij en met z’n drieën verdwijnen we in de grote badkamer onder de regendouche om elkaar lekker schoon te soppen waarbij ook nog het nodige handspel wordt toegepast.

Als ik weg ga zegt Saskia “de volgende keer zorg ik voor een vriendin, goed?” Ik knik enthousiast van want een volgende keer komt er zeker!

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *