Vrijdagmiddag verrassing

()

Op een vrijdagmiddag in de zomer zit ik nog op kantoor. De rest van mijn personeel is inmiddels al naar huis. Ik ben bezig met het afronden van het werk om daarna naar huis te gaan. Aangezien mijn kantoor in de binnenstad staat komen er veel mensen langs de ramen. Deze ramen zijn zo behandeld dat naar buiten kijken wel gaat, maar naar binnen kijken erg moeilijk is, alleen als je erg dichtbij staat zie je wel iets. Verveeld van het werk sta ik naar buiten te kijken naar de voorbij lopende en fietsende mensen. Ik vestig mijn aandacht vooral op de voorbij komende dames. Sommige zijn erg zomers gekleed waardoor je duidelijk hun borsten ziet deinen op het loopritme, of de vrouwen die langsfietsen met een wat kortere rok waarbij je een deel van de bovenbenen ziet, of die iets naar voren moeten buigen om bij het stuur te kunnen waardoor je een beetje zicht hebt op hun borsten. Ongewild windt dit me op en even denk ik er over om mijn broek te laten zakken en mijzelf te bevredigen.

Ik herpak me en zeg luid op dat dat niet kan. Ik ga nog een kop koffie halen. Teruggekomen in mijn kantoor zie ik jou staan aan de andere kant van het raam direct bij mijn bureau. Je bent bezig met het in orde brengen van je haren en je controleert je make-up in de spiegelende ramen en je rommelt wat in je tasje. Je denkt dat het kantoor niet meer bezet is. Voorzichtig sta ik op en begin je te bekijken. Het opwindende gevoel van daarnet is direct weer aanwezig, mijn onderbroek begint enigszins in de weg te zitten. Ik bekijk je goed, mooi lief koppie, bruine lange haren en een paar heerlijk mooie bruine ogen. Je lippen zijn vol en niet te opvallend gekleurd met lippenstift. Dan trek je aan je strakke topje om je bh goed te schuiven, even zie ik je mooie grote volle borsten die verdwijnen in een roze bh met kant afgezet. Er vindt bijna direct een reactie plaats down under. Je doet nu een stap achteruit en draait je half om en kijkt of je topje aan de achterzijde nog goed zit. Ik zie dat je een mooi jurkje aan hebt, niet te kort maar wel erg speels. Je hebt een werelds figuur. Je billen zijn perfect gevormd. Onder de jurk steken een paar heerlijke benen uit en je slippers passen perfect bij de kleur van je topje. Je nagels zijn kleurig gelakt, zowel van je tenen als je vingers. Ik ontdek een speels teenringetje aan je rechtervoet. Ik vind je er super sexy uitzien en mijn fantasie slaat op hol.

Je ziet dat je er keurig uit ziet en maakt aanstalten om door te lopen. Ik bedenk me geen seconde en wil met je mee lopen om nog even van je te genieten, maar ik kom hard in aanraking met mijn bureau. Hinkend sprint ik er omheen en ik zie dat je bijna aan het einde van mijn kantoor bent. Onderweg twijfel ik of ik de deur zal openen en of ik je zal aanspreken.

Zonder erbij na te denken ben ik je voorbij gerend en sla ik de deur naar buiten open. Shit denk ik bij me zelf, daar sta je dan met je mond vol tanden te grijnzen. Ineens zie ik in mijn ooghoek een stukje stof liggen op de plaats waar je zonet stond.

“Hallo mevrouw” zeg ik vrolijk. “U hebt iets laten vallen geloof ik”.

Je kijkt me verbaast aan en kijkt daarna in de richting van mijn wijzende vinger.

“Ja, inderdaad,” zeg je, “dat is mijn sjaaltje”. Je keert om en loopt terug. Bij het knielen om het sjaaltje op te pakken zie ik de stof van je jurkje strak trekken waardoor je billen iets beter te zien zijn qua vorm. Ook zie ik je jurkje iets omhoog kruipen waardoor ik een aanzet van je billen zie. Een heerlijk gezicht. Inmiddels kom je weer op me af lopen met en lach.

“Bedankt dat je me er op wees. Stond je te kijken?”

“Nee, neen” antwoord ik veel te snel, “ik kwam net binnen lopen met een bakje koffie en zag het per ongeluk vallen. Het is zo koud buiten dat je zonder je sjaal vast verkouden was geworden,” grapte ik. “En dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren”. Je glimlacht terug en zegt dat je het erg fijn vindt dat ik zo om je geef.

“Ik ben Ilse” zeg je en je steekt je hand uit. Ik pak deze vast en zeg dat ik Johan heet. Ineens horen we de stationspeaker van het treinstation achter mijn kantoor. Er wordt gezegd dat er een storing is waardoor alle treinen minimaal 60 minuten vertraging hebben.

“Nee he,” zeg je, “dat is fijn nu kan ik niet naar huis”.

“Nou” zeg ik tegen je, “omdat ik zo veel om je geef, krijg je van mij een kop koffie”. Je glimlacht weer en gaat in op mijn aanbod. Je gaat zitten aan de vergadertafel in mijn kantoor, je schopt je slippers uit en kijkt rond. Intussen haal ik een bakkie koffie voor je. “Waarom was je in de stad” vraag ik, “werk? Of was je aan het shoppen?”

Je zegt dat je hier werkt, maar dat het vandaag je vrije dag was. Je was op koopjesjacht. Trots vertel je dat je voor erg weinig leuke zomerkleren hebt gekocht, waaronder een mooie bikini en bijpassend zwembroekje. Ik flap eruit dat dat je vast fantastisch zal staan. Even kijk je me aan en begint dan te lachen.

“Weet je dat ik vaker langs je raam loop en me dan afvraag of er iemand is?” Terwijl je het zegt kijk je naar buiten.

“Je kan hier in je blote kont staan en niemand zal het door hebben” merk ik als grap op. Gelukkig moet je lachen na die opmerking en je kijkt me ondeugend aan met je mooie ogen. Ik besluit om te kijken hoever ik kan gaan voordat je me zegt dat ik moet stoppen. “Schat, wil je nog een kopje koffie?” Je zegt ja. Teruggekomen in het kantoor raak ik met mijn been per ongeluk jouw blote voet.

“Sorry,” zeg ik, “ik hoop niet dat ik je pijn heb gedaan”.

“Nee hoor” zeg je terug, “dat geeft niet. Zeg eens Johan, wat heb je allemaal gezien toen ik voor het raam stond. Nou antwoord ik, eerlijk gezegd wist ik al dat je mooi gelakte teennagels hebt en een teenringetje voordat je binnen liep. Jouw roze bh had ik ook al gezien en daarin verstop je een paar mooie borsten”. Je glimlacht weer ondeugend en zegt dat je het een mooi compliment vindt. Ik zeg daarop dat de rest ook erg mooi is. Ik voel ineens je blote voet op mijn scheenbeen, langzaam omhoog gaan naar mijn knie. Je kijkt me uitdagend aan terwijl je dit doet. Je schuift iets onderuit om verder te kunnen komen. Je stopt vlak voor mijn kruis om over te steken naar mijn andere been.

Helaas voor mij gaat mijn mobiel over. Het is een collega van een ander kantoor, die kan ik niet weg drukken. Ik neem op en hij begint een lang verhaal over een project. Jij stopt gelukkig niet, maar gaat juist door. Ik besluit daarop met mijn vrije hand je voet beet te pakken en ik breng deze boven de tafel. Terwijl ik naar mijn collega luister masseer ik je voet en je tenen. Je zucht en slikt omdat je daar opgewonden van raakt. Direct voel ik je andere been op mijn scheenbeen. Deze volgt langzaam dezelfde weg als de eerste. Als je bij mijn kruis in de buurt komt begin ik je voet en tenen zachtjes te zoenen en te likken. Een kreun ontsnapt je als ik mijn tong tussen je tenen steek en speel met je teenringetje.

Mijn collega praat inmiddels door en ik besluit dat het beter gaat met twee vrije handen. Ik gebaar dat ze stil moet zijn en zet de telefoon op speaker. Nu heb ik ook mijn andere hand vrij en kan dus ook jouw andere voet pakken. Ik masseer ze nu gelijkmatig en verdeel mijn likjes over jou linker en rechter voet. Je ademt inmiddels zwaar en je moet moeite doen om niet te veel geluid te maken. Met mijn mond op je voeten laat ik mijn handen over je kuiten glijden. Zo nu en dan roep ik even hm… hm… en ja ja zodat mijn collega het idee heeft dat ik nog met volle aandacht luister naar zijn saaie verhaal. Als ik met mijn vingers over de achterkant van je knieën streel terwijl ik je voeten lik zie ik kippenvel verschijnen op je dijbeen. Je vindt het heerlijk. Dan zet je één voet recht op mijn inmiddels erg stijf geworden paal. Je wrijft er over en probeert met je tenen mijn pik te pakken. Dit voelt heerlijk. Ik neem nu je tenen een voor een helemaal in mijn mond en laat mijn tong er bij langs gaan. Omdat de stoel waarop je zit wielen heeft trek ik je met een ferme ruk dichterbij. Ik kan nu met mijn handen helemaal tot aan je nat geworden roze slipje komen.

Ik streel de binnenkant van je dijen en speel plagerig met de randen van je slipje. Ik trek er aan zodat het slipje strakker over je vagina komt te zitten, dit vind je erg fijn zodat een kreun ontsnapt. Verschrikt kijk je naar de telefoon, maar mijn collega heeft het niet gemerkt, want hij is inmiddels over het juridische gevolg van de actie van de klant begonnen. Je gooit je hoofd achterover en geniet met volle teugen van mijn aanrakingen op je voeten en bij je slipje. Zachtjes wrijf ik over de stof van je slipje op de plekken waar je erg gevoelig bent. Ik steek een vinger in de stof en deze rekt net genoeg mee zodat ik een vinger voor een klein deel over je klitje kan laten gaan. Ik voel dat je je heupen heen en weer beweegt om zo maximaal te genieten. Ineens houd je je adem in en je knijpt je benen bij elkaar, mijn hand omklemmend. Ik kan alleen maar mijn vingers nog bewegen. Met een lekkere lik op de voetzool van jouw voet en een paar bewegingen van mijn vinger die net in je spleetje zit, kom je klaar. Ik voel de spieren aan de binnenkant van je benen aanspannen om daarna te ontspannen. Je kijkt me aan met een geile glimlach en fluistert zacht.

“Mm… lekker!”

Ik ben inmiddels de telefoon helemaal vergeten. Je bent zo mooi en zo geil dat ik mijn ogen niet van je af kan houden. Ik zie dat je stijve tepels door de stof van je topje heen priemen. Ik wil dol graag mijn handen op je borsten leggen en met mijn mond ze helemaal verkennen. Ineens hoor ik mijn collega roepen.

“Hallo, hallo, is daar wel iemand?”

Verschrikt laat ik je grote teen uit mijn mond vallen en antwoord ik “ja hoor, ik eeuh nam even een hap van mijn avond eten”.

Ok zegt mijn collega en hij begint weer een saai verhaal af te steken. Zachtjes lachend sta ik op en pak je hand. Je staat op en loopt met me mee naar het raam waar je zo even aan de andere kant stond. Het is inmiddels druk geworden in de straat. Je kijkt naar buiten. Ik kom achter je staan en druk mijn stijve pik tegen je billen aan terwijl ik mijn handen op je mooie borsten leg. Ik fluister in je oor dat je erg mooie borsten hebt. Je zucht en legt je hoofd in mijn nek om met je tong aan mijn oor te likken. Ik hoor nu extra goed dat je weer zwaar ademt. Je kontje draai je tegen mijn pik aan en ik kan mijn gang gaan met je borsten. Ik trek je topje omhoog zodat alleen de bh nog in de weg zit. Het haakje maak ik los en je borsten springen een klein eindje naar voren. Ik masseer ze met mijn handen. Ik sla geen plekje over. Ik druk ze tegen elkaar aan en ik speel met je stijf geworden tepels.

Ondertussen heb je een hand achter je rug gestoken zodat je op zoek kunt gaan naar mijn stijve paal. Je wrijft heerlijk langzaam over mijn broek en voelt daar een machtige stijve pik. Je steekt je hand achter mijn broeksband en gaat op zoek naar mijn paal, deze is rap gevonden en er ontsnapt een geile kreun vanuit je mond. Je vingers omsluiten de schacht en je kunt net onder bij de ballen komen. Met één hand masseer ik je borsten en met de andere ga ik langzaam strelend over je strakke buik naar beneden. Je hebt een navel die iets uit steekt dus daar speel ik even mee om daarna verder te gaan naar de rand van de jurk. Ik voel aan de rechterkant van de jurk een ritsje. Deze maak ik los waarna de jurk op de grond valt om je voeten.

“Wat moet dit een heerlijk gezicht zijn” fluister ik in je oor, “als je aan de andere kant van het raam staat en er wel doorheen kon kijken”. Je fluistert zachtjes in mijn oor.

“Ga door, ga alsjeblieft door…”

Ik steek mijn hand van boven in je slipje om een kaalgeschoren kutje te vinden. Je bent erg nat want mijn vingers glijden er heerlijk gemakkelijk door heen. Twee vingers glijden over je schaamlippen en ik voel je geile sappen en ze glijden als vanzelf naar binnen. Even haal ik mijn hand terug om mijn vingers af te likken.

“Je smaakt heerlijk” zeg ik zacht in je oor.

“Oh wat geil” zeg je als je mij mijn vingers af ziet likken. Je maakt nu met beide handen achter je rug mijn broek los. Deze valt ook op de grond. Een hand van jou verdwijnt in m’n slip en begint me heerlijk langzaam af te trekken. Zo nu en dan voel ik je vingers over het topje van mijn piemel gaan. Dat voelt geweldig. Ik wil jou echter nog eens klaar laten komen, dus ik laat je borsten los en zak door mijn knieën achter je neer. Kussend en likkend bereik ik via jouw rug je slipje. Je doet een klein stapje naar achteren en leunt iets voorover zodat ik er beter bij kan. Toevallig staan er drie vrouwen vlak voor het raam te bellen, waardoor jij met je hoofd daar erg dichtbij bent. Je durft bijna niet te ademen omdat zij je wellicht kunnen horen. Ik trek voorzichtig je slipje naar beneden waardoor ik een heerlijk uitzicht krijg op jouw kaal geschoren kutje en zie je opgezwollen schaamlippen. Je buigt nog iets verder naar voren zodat je volle schaamlippen binnen bereik komen van mijn mond en kan me dan ook niet inhouden en zet mijn mond er vol op, daarbij mijn tong zo diep mogelijk in je stekend. Je kreunt nu erg luid.

“Oh ja!” En de vrouwen aan de andere kant van het raam horen klaarblijkelijk iets want ze reageren er op en proberen naar binnen te kijken. Met de handen boven het hoofd turen ze naar binnen en zien vaag het schouwspel. Jij hebt dit helemaal niet door want doordat je door mij van achteren gelikt wordt in je kut wordt je helemaal gek van opwinding. Als ik ook nog mijn tong over je anus laat gaan voel je een tweede orgasme aankomen. Afwenden lukt helemaal niet meer en als ik mijn tong in je kontje steek en twee vingers ritmisch in en uit je kutje laat gaan, explodeer je!

Je komt heerlijk klaar en je kunt je niet inhouden om luid te kreunen. De vrouwen aan de andere kant vragen zich verwondert af wie jou daar zo heerlijk verwent. Eentje voelt met haar hand in het kruis van de ander die daardoor een diepe zucht laat. Ineens denken we aan de telefoon en de collega. Ik stop en draai me half om. Op het scherm staat verbinding verbroken. Ik vraag me even af wanneer dat precies is gebeurd en hoeveel de collega heeft meegekregen van deze heerlijke vrijpartij. De vrouwen zijn inmiddels ook op zoek gegaan naar de toegangsdeur van mijn kantoor want ze hebben ook zin gekregen. Helaas is dat niet mogelijk want ik heb deze op slot gedraaid. Ze zullen ergens anders hun geiligheid kwijt moeten raken.

Jij hebt je inmiddels omgedraaid en ik herhaal mijn kunstje nu anders om. Al likkend en lebberend aan jou kutje steek ik tevens een aantal vingers diep in je kutje om even later mijn duim in je kontje te drukken, je zet grote ogen op van genot bij deze ervaring en kreunt geil. Je pakt mijn hoofd vast en drukt deze vol tegen je kut aan zodat mijn tong zo diep mogelijk komt. Ik zuig en lik aan je klitje en tegelijkertijd gaan mijn vingers en duim traag heen en weer, wederom zware kreunen van jou. Nog even en een nieuw orgasme kondigt zich aan, de heftigheid van dit orgasme overvalt je en je laat het vervolgens langzaam weg ebben…

“Ik wil je pik nu in me voelen” zeg je dan luid. Ik ga staan en je trekt mijn overhemd uit en mijn slip moet er ook aan geloven. Rechtop staat mijn flinke jongen naar jouw navel te wijzen en als je tegen me aan gaat staan en me een heerlijke tongzoen geeft voel je hem prikken tegen je buik. Je handen trekken me ondertussen traag af. Je laat me op mijn bureaustoel zitten en je kruipt op me. Ik voel mijn pik langzaam en diep in je gaan. Langzaam ga je op en neer, je heerlijke geile borsten deinen voor mijn hoofd en vragen er om gelikt te worden.

Mijn handen heb ik op je kontje geplaatst en ik help je op en neer te gaan. Ik zie mijn kans schoon om een vinger wederom bijna helemaal in je kontje te doen, dit resulteert in een luide kreun van jouw kant. Mijn vinger schuift in en uit op jouw ritme, een soort van double fuck dus! Net als ik een hoogtepunt voel aankomen gil je en stop je. Ik voel wederom een samenspanning van spieren en ik voel een warme vochtige drup over mijn ballen lopen. Hijgend hang je tegen me aan en ik vraag je of ik het af mag maken door je van achteren te nemen. Hiermee stem je in en kruipt van mij af om met je benen gespreid tegen mijn bureau aan te leunen. Ik stop mijn, van jouw kutsappen glimmende paal, van achteren tussen je kale schaamlippen door vol je kut in en begin rustig in en uit te stoten. Ik kan met mijn handen bij je borsten dus ik pak deze stevig vast.

Wauw, wat is dit lekker. Mijn pik laat ik diep in je stoten en mijn ballen slaan telkens tegen je billen aan terwijl ik mijn handen vol om je borsten heb liggen. De bewegingen van ons worden heftiger en ik heb wel wat houvast nodig. Als de bewegingen nog heftiger worden pak ik je billen vast om het tempo op te voeren. Ik heb zicht op jouw prachtige ster tussen jouw billen en wederom krijg ik de behoefte om mijn duim naar binnen te drukken. Je kijkt achterom en moedigt me aan mijn duim dieper in je kont te drukken. Ik voel met mijn duim hoe mijn pik in jouw kut heen en weer gaat, heerlijk! Dan roep je me toe dat het heftiger moet en ik versterk mijn greep op je billen en laat mijn pik volledig in een hoog tempo in en uit je kut gaan, het gevoel is overweldigend. Ik trek je nog één keer helemaal over mijn pik heen en kom bijna diep in je klaar, STOP roep je.

Ik laat mijn paal uit je kut floepen en je draait je om en zet me wederom op mijn bureaustoel en knielt voor me. Na hijgend zie ik je mond en tong over mijn fier rechtopstaande paal gaan. Ik voel je handen mijn ballen masseren en je pijpt me heerlijk langzaam, terwijl je me aankijkt met je mooie ogen. Je likt mijn ballen en ik duw je hoofd nog iets lager.

“Oh Ilse wat ben je een lekker wijf zeg!” Verlekkerd richt je je hoofd op en kijk je me aan.

“Meen je dat,” vraag je.

Ja, knik ik. Je verdwijnt weer tussen mijn benen en ik voel je mond weer over mijn pik gaan, ook mijn ballen neem je één voor één in je mond. Tussendoor laat je speeksel naar mijn kont lopen. Dit vindt je erg spannend. Hierover had je wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn een man anaal te verwennen. Je voelt een geil gevoel opnieuw opkomen als je met je vingers over mijn anus wrijft.

“Oh ja,” kreun ik. Dat hoef ik niet nog eens te vragen, direct voel ik je vingers rondjes draaien over mijn anus. Steeds kleiner en ineens voel ik een vinger naar binnen glijden. Langzaam gaat deze heen en weer. Ondertussen trek je mijn pik rustig af. Onze ogen vinden elkaar en ze vinden vertrouwen en genot. Je ‘neukt’ me nu in een traag tempo en blijft me pijpen en aftrekken. En je andere hand? Die heb je tussen je benen laten zakken om jezelf te vingeren. Je raakt erg opgewonden van het feit dat je een vinger in mijn kontgaatje mag stoppen. Je vingers verdwijnen steeds sneller in je kutje en ik kan een hoogtepunt niet meer tegen houden, want dit voelt zo ongelooflijk lekker je vinger in mijn kont en je handen heerlijk pompend over mijn paal. Je laat nu twee vingers m’n kont in gaan en maakt neukende bewegingen en ik kreun luidt zodat je weet wat er gaat komen. Je neemt direct mijn pik op het juiste moment helemaal in je mond en als ik spuit vang je alles op en slikt het door. Daarna lik je de zijkant langzaam af tot aan mijn ballen. Een heerlijk gevoel en een fantastisch gezicht!

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *