Residence Staet Hoogduynen deel 2

()

Ik, Odette, bewoon een van de drie hoogste appartementen in Residence Staete Hoogduynen. Dit was onder andere mogelijk door een beleggingsadvies van een van mijn vrienden en hij was toevallig ook de projectontwikkelaar van deze woontoren zodat ik het voordelig kon aankopen. Enige voorwaarde was dat mijn appartement zou worden ingericht voor ons clubje ‘friends with benefits’. Dit clubje bestaat uit enkele dames en heren, die ruimdenkend zijn en van elkaar willen genieten. En allen zijn vrijgezel en bi. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een ruim dakterras met een jacuzzi en verschillend zit-lig meubilair. Het uitzicht is fenomenaal, je kijkt uit over de weilanden naar de verderaf gelegen rivier en ’s nachts heb je prachtig zicht op de sterrenhemel. Elk weekeinde komen we hier bij elkaar in wisselende samenstellingen, genieten van heerlijk eten, drankje, jointje, muziekje en natuurlijk seks in allerlei samenstellingen. Soms komt een enkeling door de weeks hier voor een één op één pleziertje met of zonder mij. De overige twee appartementen op deze verdieping worden bewoond door twee dames. Odette en Eloise zijn mijn twee buurvrouwen.

———————-

Dit verhaal start een paar dagen na het geile seksfeest met Odette, zie deel 1.

Odette was bij mij voor een drankje en meer… we zaten op de bank en ik vertelde haar in detail wat mij was overkomen met onze buurvrouw Eloise. Odette was een en al oor en vlijde zich tegen mij aan, klaar voor het geile verhaal.

Het was na een lange vermoeiende dag dat ik (Odette) vermoeid en vuil naar huis ging en bij het appartement van Eloise passeerde. Ze rukte haar deur open en vroeg mij op dwingende toon binnen te komen. Ze droeg een kort laag uitgesneden kamerjas waardoor ik zicht had op een stel prachtige benen en een heerlijk decolleté. Ik wist direct dat ze ging proberen mij te verleiden en daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen. Ze viel meteen met de deur in huis en wond er geen doekjes om. Ze had mij en Odette gehoord en begluurd hoe we elkaar beminden. Ze vertelde dat ik haar bijna betrapt had en daarna was ze naar binnen gegaan en had zichzelf bevredigd met haar grootste dildo. In tranen vertelde ze verder dat ze jaloers en verdrietig was.

Ze wilde beslist seks met mij, en kon zich niet langer bedwingen. Ze had besloten alles of niets te spelen en had mij vandaag opgewacht met de bedoeling mij in haar bed te krijgen. Ik nam haar in mijn armen om haar wat te troosten. Ze wist natuurlijk niet dat ik super geïnteresseerd was in haar. Haar houding leek mij altijd een soort van masker en ik was heel nieuwsgierig naar die kant van haar achter dat masker. Ze biechtte op dat ze door haar arrogante uitstraling en haar baan als projectleider bij een groot ICT-bedrijf, geen vaste partner kon krijgen. Wel had ze vaak gigolo’s besteld en vakantie- minnaars gehad. Toen ze ons zo bezig zag was ze onder de indruk geraakt. “Dat je ook nog een pik hebt Odette ” dat had ze totaal niet verwacht en dit prikkelde haar fantasie. Ook smachtte ze na het zien van mijn pik om deze in haar lijf te voelen.

Dit alles maakte haar zo ontzettend jaloers dat ze kost wat kost mij wilde verleiden om haar te neuken. Bij het luisteren naar de verhalen die ik Odette vertelde was ze zo geil geworden dat ze zichzelf neukte met haar grootste dildo en daarbij fantaseerde ze dat het mijn pik was die haar penetreerde. Ze smeekte mij haar te neuken, liet haar kamerjas afzakken en toonde mij haar prachtige lijf. Ze is niet lang, schat ik slechts zo’n 1 meter 60, en heeft een volle cup C. Haar rode krullen zijn ook zichtbaar tussen haar benen, ze heeft er een mooie vacht staan. Eloise trok mij mee naar haar grote badkamer waarin een enorme dubbele regendouche was geïnstalleerd, groot genoeg voor een half voetbalelftal. Daar kun je flink losgaan hoor met een paar mensen. Het stof en het vermoeidheid spoelden al snel van mijn lijf. Eloise en ik zoende elkaar vurig en passievol. Onze tongen speelden een uitdagend spel met elkaar en onze handen vlogen over elkaars lichaam. Ik legde mijn handen op de billen van Eloise en trok haar stevig naar me toe. Ik voelde haar stijve tepels tegen mijn borst drukken. De handen van Eloise lagen al snel rond de stam van mijn pik. Toen ze voelde dat deze al in volle erectie stond kreunde ze verwachtingsvol en fluisterde in mijn oor.

“Ik heb al een tijdje geen pik in mij gehad, en ik wil dat je mij zo dadelijk lang en diep neukt met deze prachtige pik van jou.” Ze liet zich op haar hurken zakken en bewonderde mijn pik die zich nu vlak voor haar ogen bevond. Al snel voelde ik hoe de lippen van Eloise ’s mond zich rond de eikel stulpten die als een flinke kastanje boven op mijn pik lag. Eloise zoog en likte de eikel van mijn pik en met haar hand trok ze mijn pik af. Haar andere hand ging via mijn balzak naar mijn kont en al snel voelde ik eerst één en snel daarna twee vingers mijn kont in sluipen. Ik keek omlaag naar Eloise, tegelijk keek ze omhoog en geil keken we elkaar aan. Ik zag ondertussen dat Odette een hand haar joggingbroek deed en zag als snel de contouren van haar stijf wordende lul. “Mm… geil dit Odette, kom vertel snel verder.” Ik zag hoe haar hand heen en weer bewoog in haar broek. Gevolgd doordat Eloise haar mond wegtrok van mijn pik en zei; “kom Odette, laat je gaan, spuit dat heerlijke zaad over mijn borsten en dan gaan we zo dadelijk verder in de slaapkamer want je moet me neuken”. Haar vuistje kneep hard in de stam van mijn pik en ze trok me in hoog tempo af. Tegelijkertijd gingen de vingers in mijn kont op zoek naar mijn prostaat. De massage hiervan en het heerlijke trekwerk veroorzaakte een explosie van sperma, het kwam met grote fluimen op de borsten van Eloise terecht. “Wow Odette wat veel zaad schiet je weg zeg! Fantastisch! Wat een geil gezicht dit.” Eloise nam met haar vingers wat sperma van haar borsten op en likt haar vingers af. Ze richtte zich op, kuste mij vol op mijn mond en liet mij zo mijn eigen zaad proeven.

“Zo knul, de eerste druk is er af nu kan ik lekker lang genieten van jouw pik, kom mee naar de slaapkamer”. Zonder ons te bekommeren om het afdrogen ploffen we nog nat op het kingsize dubbel bed in haar slaapkamer. Odette zuchtte geil en stroopte haar joggingbroek omlaag zodat haar pik de vrijheid en ruimte kreeg. Zo kon ze verder gaan met zichzelf af te trekken. Ik stond even op om een drankje in te doen en Odette vroeg “Oh… Odette wil je je broek uitdoen voor mij? Ik wil de pik zien die mijn buurvrouwtje zo verwend heeft”. Geen enkel probleem natuurlijk dus ik kwam half ontkleed terug met de drankjes en vertelde verder.

Ik moet zeggen haar slaapkamer is met zorg en smaakvol ingericht als je houdt van een erotisch sfeertje. Veel zwart met goudkleurige accenten. Licht van onder uit het bed en een sterrenhemel aan het plafond. Gek genoeg geen spiegel. Zachte loungemuziek is hoorbaar en het meest opvallende was de pontificaal uitgestalde bonte verzameling van dildo’s, vibrators, buttplugs en ander erotisch speelgoed op het dressoir naast het bed. Eloise liet geen tijd verloren gaan en ging vol voor de actie en besteedde geen tijd aan ‘romantische spielerei’. Ze duwde mij op mijn rug op het bed en kreunde tevreden toen ze zag dat mijn pik alweer in volle erectie stond. Eloise zette zich in 69 houding op mijn gezicht en wilde gelikt worden: “Kom Odette, lik mijn kut en zorg dat ik klaarkom!”. Mm… dacht ik, interessant dit, ze is een beetje bitsig. Benieuwd waar dit heen gaat en ik liet haar begaan. Ik begon haar kutje te likken, iets wat ik altijd graag doe en liet mijn orale kunsten los op haar sneetje en anus. Ze boog zich naar voren en liet mijn pik weer in haar mond glijden. Bij het afluisteren en begluren van ons had ze opgevangen dat maar weinig vrouwen of mannen mijn pik volledig kunnen opnemen en ze wilde per se mij dat genot geven, maar helaas lukte het haar niet en al kokkend en vloekend dat het haar niet lukte, moest ze het opgeven.

Ik liet mij ondertussen niet onbetuigd en ging vol door met het orale spel. Het was lang geleden dat ik een kut gebeft had die niet geschoren was en eerlijk is eerlijk het is even wennen. Eloise liet mijn pik los en concentreerde zich op haar naderende orgasme waarbij ze haar kut volledig op mijn gezicht liet zakken. Eigenlijk zat ze op mijn gezicht als ware het een stoel. Het benam me haast mijn adem maar al snel gaf ze aan dat ze ging komen en ik zoog haar klit mijn mond in en pompte, nat van haar eigen geil, een duim in haar kontgat. Dat was het zetje dat ze nodig had om tot een overweldigend orgasme te komen. “Oh! Ja, Odette, maak me gek, ik kom! Godver ga door!” De sappen van Eloise vloeiden over mijn gezicht en ik moest haar omhoog drukken om me niet te verslikken. Eloise gunde zich geen rust en draaide zich om en zette zich boven mijn pik. Ze greep deze vast, liet de eikel op en neer gaan tussen haar schaamlippen. Snel zakte ze er overheen en liet zich zo vullen met mijn paal. Ze veerde gelijk weer op en riep; “Oei Odette, wat een knoert heb je… even kalm aan hoor”. Zachtjes aan nam ze mijn pik steeds verder op in haar kut. Na wat gewenning ging ze los en danste ze op mijn pik. Telkens zag ik deze glimmend van haar sappen in haar rode vacht verdwijnen. Wild neukend bereed ze mijn pik en riep allerlei geile woorden, “ja, neuk me Odette met die grote pik van je! Lekker diep, ja zo… oh… ah… ik voel de eikel tegen mijn baarmoeder aan stoten, lekker!”

Ik greep een dildo van het dressoir, trok Eloise naar me toe zodat haar billen bereikbaar kwamen te liggen en duwde de dildo haar anus in. “Ja! Doe het… lekker in mijn kont… oh Odette je maakt me gek!” Eloise zat weer tegen een orgasme aan, in hoog tempo neukte ik haar kont met de dildo en trok haar naar mij toe om haar vurig te zoenen. Haar orgasme kwam snel en heftig en uitgeput lag ze te shaken boven op mijn borst. Voorzichtig trok ik de dildo uit haar tunnel en duwde haar zachtjes opzij waarbij mijn pik uit haar kut gleed en een spoor van haar geile sappen mee naar buiten trok.

Ondertussen trok Odette flink door aan haar volledig stijve pik en kreunde “oh… wat een geile story dit, kan het bijna niet geloven dat onze buurvrouw zo’n geil seksbeest is.” Ze greep ook naar mijn pik en kneedde flink mijn ballen. We zoenden elkaar even voor ik weer verder ging met vertellen. Eloise liet ik even op adem komen en bedacht wat ik, nu ze mij min of meer gedomineerd had, kon gaan doen met haar voor mijn eigen genot. Wilde ze wel gedomineerd worden? Ik besloot het uit te proberen. Ze wilde toch mijn pik voelen? Ze wilde toch geneukt worden? Ze geilde toch op mijn grote paal? Ik nam me voor haar flink te neuken en haar te geven wat ze wilde, maar of dit het was wat ze bedoelde…

Ik trok Eloise op haar rug naar de rand van het bed en liet haar hoofd over de bedrand omlaag hangen. Een beetje angstig vroeg ze mij wat ik van plan was en ik kwam terug op haar wens mij het genot te geven van een ‘Deep Throat’ ervaring. Ik legde haar uit hoe te gaan ademen en zette mijn pik tegen haar mond aan. Door het omlaag hangen van haar hoofd kwam haar keel open en langzaam duwde ik mijn pik haar keel in. Met verbazing en bewondering, zag ik hoe het Eloise goed afging en ze telkens ietsjes verder mijn pik kon opslokken totdat ik met mijn ballen tegen haar mond aan kwam. Tot ze daadwerkelijk de gehele lengte van mijn pik in haar keel opgenomen had. Langzaam begon ik haar mond te neuken en zag hoe de eikel van mijn pik de huid van haar keel telkens oprekte bij het binnendringen van haar keel. Een fantastisch geil gezicht, wouw.

Ik ging nog iets heftiger haar mond neuken. Toen ik merkte dat Eloise het te veel werd, trok ik terug, maar gunde haar geen rust. Ik wilde ook nog niet klaarkomen in haar mond want dat wilde ik graag diep in haar kont doen. Ik beval Eloise om op handen en knieën op het bed te gaan staan. Ik positioneer mij achter haar billen. Eerst nog even in haar kutje, ik duwde mijn paal in één beweging vol in haar kut waarbij Eloise door deze kracht voorover valt en met haar schouders diep in de matras zakt. Ik klauwde mijn vingers in haar billen, trok haar kont naar me toe en neukte haar kut even kort en heftig. Eloise genoot er blijkbaar van want ze kreunde geil en vroeg mij om meer “oh ja… neuk me Odette met die lekkere joekel van je, toe maar, stoot me vol en spuit je leeg in mijn kut” Hm… ze verwachtte blijkbaar dat ik in haar kut ga spuiten, tijd voor een surprise. Odette lag nu wild te rukken aan haar en mijn pik en ik stopte haar wat af, eventjes kal maan Odette, ben bijna aan het eind van mijn verhaal en dan kunnen we dit verder voortzetten.

Ik trok mijn pik terug uit haar en ging staan op het bed en zakte iets door mijn knieën heen zodat mijn pik in de juiste hoek voor haar kontgat kwam. Eloise besefte toen wat ik van plan was en riep verschrikt “nee… Odette, niet in mijn kont, je pik is te groot, kom neuk mijn kut, die mag je lekker vol raggen” Ik negeerde haar smeekbedes en zette mijn eikel tegen haar ster aan en bouwde de druk op, maar wachtte nog met het binnendringen. “Nee, buurvrouwtje… je wilde mijn pik, je wilde geneukt worden en je kon hem hebben in je keeltje dus in je kontje moet geen probleem zijn.” Ik vertelde haar dat ze zich open moest stellen zodat het gemakkelijker en pijnlozer zou gaan. Met enige moeite en onder gejammer van Eloise ging mijn pik haar kontgat in. Gelukkig was deze nog flink voorzien van haar eigen geil en zonder aarzeling duwde ik mijn paal volledig naar binnen. Oef, wat is ze nog strak. Ik voelde haar kringspier knijpen in de stam van mijn pik en dacht dat mijn orgasme te snel ging komen. Ik greep me vast aan de heupen van Eloise en trok haar kont nog iets verder omhoog en zo kwam ze nog dieper met haar hoofd en schouders in de matras te liggen.

Toen ik eenmaal in haar kont zat begon ik haar te neuken en voerde het tempo geleidelijk op. Ik merkte dat Eloise meer en meer ontspande en ze begon te kreunen. “Oh Odette wat geil om jouw pik te voelen in mijn kont dat jij dit ook voelt als jij geneukt wordt, te geil dit! Kom neuk me… neuk mijn kont… ja… kom, spuit je ballen maar leeg diep in mijn kont.” Eloise moedigde mij met haar geile praat aan om nog heftiger te stoten en met flinke halen dreef ik mijn pik haar tunnel in en uit. Ik voelde mijn zaad opborrelen en pompte nog eenmaal mijn pik in haar kont waarbij we samen plat op het bed vielen en schokkend kwam ik diep in haar tunnel klaar…

“Wow wat geil dit Odette” zei Odette. “We moeten haar beslist eens uitnodigen voor een trio.” Ze sprong op en ze trok me mee de slaapkamer in waar we de seks die ik met Eloise had na speelden, waarbij ik de rol van Eloise op me nam…

Wordt vervolgd

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *