Kerkbank

()

“Oh shit… Die kutkerk!” Roep ik luid als ik wakker schiet uit een onrustige droom. Ik kijk op de wekker en zie dat het kwart voor tien is. Voorzichtig leg ik mijn hand op de schouder van mijn vrouw. Zachtjes schud ik haar wakker. “We moeten naar de kerk, mop. Zeg ik zacht. Bartje en Rosa, weet je nog wel. Het heilige communiefeest gaat zo beginnen.” Ik zeg het op een manier waaruit blijkt dat ik er helemaal geen zin in heb. Ik kijk naar mijn vrouw en zie een nat washandje op haar voorhoofd liggen. “O jee, heb je hoofdpijn?”

“Hij barst uit elkaar,” zegt ze zachtjes en zuchtend draait ze op haar rug. Haar frivole borsten komen net boven het dekbed uit en staan er ondanks haar pijntjes prachtig bij. Ik draai naar haar toe en neem een tepel in mijn mond. Ik streel haar buik en laat mijn handen afzakken richting haar kutje. Als mijn vingers haar schaamlipjes bevoelen, kreunt ze licht. Ik wurm mijn middelvinger naar binnen en voel dat ze nat is. Ondanks dat draait ze zich om en zucht diep. “Ik barst van de koppijn Joey. En het is bijna kerktijd…”

“Je hebt gelijk, schat. We moeten voortmaken.” Zeg ik teleurgesteld. Terwijl ik gammel uit mijn bed stap, maakt mijn vrouw echter absoluut geen aanstalten om overeind te komen. “Wil je even zo’n pil voor me pakken,” zucht ze. “Ze liggen in het bovenste laatje… Ik red het echt niet. Ik blijf in bed.”

Snel geef ik haar het tabletje en een glaasje water. Ze gaat even rechtop zitten en slokt haar medicijn naar binnen. Ik kijk naar haar welgevormde tieten en voel mijn pik groeien. Het voorvocht druipt ondertussen over mijn stijve paal. Ik smeer het over het topje van mijn lul en streel haar harde tepels vervolgens met mijn natte kwast. Het is vreemd, maar als ik gezopen heb, ben ik altijd zo geil als een aap. Mijn ballen tintelen en ik twijfel even of ik mijn sperma over de tieten van mijn vrouw ga spuiten. Ik besluit het niet te doen. ‘Ik spaar het op.’ Denk ik bij mezelf. ‘Er komt ongetwijfeld een beter moment.’ Ik kus mijn vrouw op haar mond en wens haar beterschap. “Sterkte meisje… Dan ga ik er maar alleen op aan. Met mijn stijve roede. Drank maakt meer kapot dan je lief is, schat…” Zeg ik nog even plagerig voordat ik de kamer verlaat. “Ik drink nooit meer,” is haar overbekende antwoord.

Met een dikke kater sluip ik om even voor tienen de matig gevulde kerk binnen. Het altaar wordt bevolkt door een stuk of dertig keurig geklede kinderen die vandaag allemaal hun eerste communie doen. De ouders, broertjes en zusjes zitten in de voorste banken. Daarachter de opa’s, oma’s, omes en tantes en andere gelovigen. En helemaal achter in de kerk zit tot mijn verrassing ook iemand. Helemaal alleen; tante Marieke. Marieke is het zusje van mijn vrouw en komt ook speciaal voor Bartje en Rosa. Ook zij ziet het gebeuren waarschijnlijk als ‘een moetje’. Ze zit er wat afwezig bij. Ik zie Marieke graag. Niet alleen vanwege haar zalige tieten en dito lichaam, maar ik kan gewoon goed met haar overweg. Als ik bij haar aanschuif, trakteert ze me dan ook op een gracieuze glimlach.

“Hoi, Joey.” Zegt ze met een wat hese stem. Ze kucht even en schraapt haar keel. “Het was gisteravond weer veel te gezellig, hè.” Vervolgt ze haar verhaal verontschuldigend. “Daar moeten we nu voor boeten. Voor het aangezicht van God onze Vader…”

“Gij die wegneemt de zonden van de wereld, ontfermt u over ons.” antwoord ik lachend. “Maar is je vriendje niet mee?”

“Nee,” zegt Marieke lachend. “Koppijn en een enorme kater. Iets te diep in het glaasje gekeken, vermoed ik.”

“O jee. Dat komt me bekend voor.” Zeg ik. “Je zusje redde het vanmorgen ook al niet. De sterken blijven over, hè.” Antwoordt Marieke lachend. Ik knik bevestigend, mezelf nog niet bewust van het feit hoe zwak ons vlees is als het er op aankomt…

Dan klinkt vanaf het altaar de zware gong ten teken dat de heilige mis begint. Iedereen in de kerk gaat staan. Op dat moment wordt Marieke overvallen door een enorme gaap-aanval. Omdat ik meer oog heb voor mijn schoonzusje dan voor pastoor, ontgaat dat me natuurlijk niet. Als ze is uit gegaapt kijkt ze me betrapt aan. “Oeps,” zegt ze zacht. Ze puft even en fluistert vervolgens in mijn oor dat zij ook een beste kater heeft. En dat de nacht veel te kort was. Beteuterd kijken we elkaar aan, waarbij ik voel dat ik bij het passeren van de kerkdeuren niets aan geilheid heb ingeboet. Sterker nog. Ik denk dat onze lieve heer vanuit de hemel me een extra portie heeft toebedeeld. Ik vond Marieke altijd al een schoonheid, maar nu lijkt ze nog mooier dan de maagd Maria. Haar mond, haar ogen en haar blonde haar. En tot slot haar imposante borsten.

‘Die tieten… Wat zou ik daar toch graag mee spelen. Echt… Ik houd van mijn vrouw, maar haar zusje zou ik er best bij willen hebben. Zou dat kunnen?’ Denk ik bij mezelf. Mijn verdorven brein gaat er zelfs in geloven. Het is zo erg dat ik de boel niet meer helder zie. Marieke glimlacht weer vriendelijk naar me en ik zie aan haar lach dat zij geil is. Of wil ik dat alleen maar zien? Zie ik dingen die er niet zijn? Fantaseer ik er nu maar wat op los? Ik zal het me waarschijnlijk verbeelden, geile beer die ik ben.

Als pastoor zijn openingsgebed heeft uitgesproken, mogen we allemaal weer gaan zitten. En als ik mijn kont weer op de harde kerkbank deponeer, leg ik mijn rechterhand zonder het te beseffen op Marikens dijbeen. Verbijsterd door mijn helse brutaliteit word ik tegelijkertijd blij verrast door het feit dat Marieke het oogluikend toestaat. Vroom kijkt ze voor zich uit richting het altaar waar pastoor zijn verhaal begint. Ze gedoogt mijn opdringerige hand met een vriendelijke glimlach. Wat een gelukzaligheid.

“Liefde en vrede zij met u,” roept pastoor vanaf het altaar en gelijk heeft hij. En omdat Marieke na deze godsvruchtige uitspraak weigert mijn hand weg te duwen, word ik al gauw brutaler. Langzaam komt mijn hand in beweging en begin ik zachtjes haar dijbeen te strelen. En wat is dat godverdomme een geil gevoel. Mijn hand glijdt zachtjes over haar panty en ik voel haar benen gloeien. Ze spreidt zelfs enigszins haar benen, zodat ik ook de binnenkant haar dijen gemakkelijk kan bereiken. Ik hap maar al te graag toe en langzaam maar zeker arriveer ik bij haar erogene zones. Marieke streelt ondertussen mijn hand en als echte gelovigen sluiten we zo nu en dan onze ogen, al is het in dit geval niet om te bidden. Ik fantaseer er ondertussen lustig op los. In mijn gedachten ben ik Marieke al aan het neuken. Gewoon in de biechtstoel, veilig achter de gesloten gordijntjes. Haar weelderige tieten schudden vrolijk op en neer, terwijl ik haar van achteren in haar kletsnatte kut neem.

Ik open mijn ogen en kijk weer even richting Marieke. Ze zit er net zo vroom bij als de maagd Maria, die iets verder toekijkt vanaf een pilaar. Ik blijf haar tussen de benen strelen en maak zo nu en dan een pikant uitstapje richting haar onderbroekje. Ik ontdek de randjes van haar slipje onder haar panty. Haar kruisje is heet, bloedheet. Zo nu en dan snakt ze naar adem. Als ik mijn vinger wat forser over haar venusheuvel laat glijden, drukt ze zelfs gewillig haar kutje vooruit. Mijn roede bonkt ongeduldig in mijn broek. Geil, maar ernstig kijkt ze me aan. “Hey Joey, we moeten nu stoppen hoor…” Fluistert ze zachtjes. “Dit gaat fout. Ik ben godverdomme botergeil geworden.”

“Ik ook,” fluister ik grinnikend. “De hele ochtend al. Heb jij dat nou ook?” Vraag ik brutaal. “Als je hebt gezopen. Dat je de volgende ochtend altijd zo verdomde geil bent?”

“Ja, klopt,” antwoordt ze blozend terwijl ze kreunt van genot. Marieke gaat iets meer achterover hangen en maakt haar jas los. Ik blijf haar tussen de benen strelen en het lijkt er op dat ze mijn verleidingen niet meer kan weerstaan. “Ik doe mijn jas uit.” fluistert Marieke. “Het is bloedje heet hier.”

“Je hebt gelijk,” zeg ik en ik volg haar voorbeeld. Als we de jassen naast ons hebben neergelegd, kunnen we ons iets beter bewegen in de hoekige houten kerkbank. En nu Marieke is bevrijd van haar jas, heb ik bovendien veel beter zicht op haar geile lijf en haar ronde tieten. En het mooie is dat niemand ons ziet. Iedereen heeft zijn blik gericht op het altaar en niemand is dus getuige van ons gefrunnik achter in de kerk. Of het moet mijnheer pastoor zelf zijn, want die overziet natuurlijk alles. Gelukkig is hij intensief met de dienst bezig en heeft hij ons niet in het snotje. Het gaat er achter in de kerk wel steeds heter aan toe. Marieke biedt geen enkel verzet meer en strijkt met haar zachte handen over mijn bovenbeen. Iedere keer als ze bijna bij mijn stijve is, trekt ze haar hand plagerig terug. Ik word er alleen maar geiler van en verplaats mijn jachtterrein stap voor stap steeds verder tussen haar benen. Ik laat mijn vingers langzaam over haar venusheuvel glijden en voel de randjes van haar broekje onder haar panty. Eerst blijf ik nog netjes aan de zijkant, maar uiteindelijk leg ik mijn middelvinger gewoon op haar hete kut. En ik voel door haar panty en slipje heen dat ze kletsnat is. Het liefst wil ik mijn hand in haar panty schuiven en op zoek gaan naar haar snoepdoosje, maar haar panty zit zo hoog opgetrokken dat ik niet bij de ingang kan komen. Nog niet tenminste. Gelukkig is de mis nog lang niet teneinde en bovendien merk ik dat Marieke steeds geiler op mijn handelingen reageert. Zachtjes kreunend sluit ze haar ogen. Ze likt haar lippen even en legt haar hand hoog op mijn dijbeen. Dan schuift ze haar hand een stukje omhoog en ze stuit ze op mijn bonkende, keiharde fallus. Lieflijk aait ze over mijn bobbel en opent ze haar ogen.

“Zo… Die is hard Joey,” fluistert ze. Kordaat maakt ze het knoopje van mijn broek los, ritst mijn gulp open en laat haar hand in mijn onderbroek glijden. Ze pakt de top van mijn pik vast en trekt mijn voorhuid een paar keer over mijn glimmende eikel. Overvallen door deze kloeke daad slaak ik een diepe zucht en voel ik het voorvocht uit mijn eikel over de vingers van Marieke stromen. Zo geil heb ik het in de kerk nog nooit meegemaakt. De drang naar Marikens kutje wordt in één klap onhoudbaar. Haar strakke slipje en panty vormen echter een enorm obstakel. Ik moet snel de weg vrij zien te maken, maar hoe? Plotseling krijg ik de juiste ingeving. Slopen. Ik pak haar panty vlak boven haar kutje beet en met beide handen en scheur het bruut aan flarden. “Sorry Marieke. Het kon even niet anders,” fluister ik verontschuldigend.

In haar natte, witte slipje zie ik precies de plek waar haar gezwollen schaamlipjes tegen de stof van haar onderbroekje aan drukken. Mijn dadendrang is niet meer te stoppen. Terwijl Marieke mijn eikel met haar vingers blijft bestoken scheur ik het gat in haar panty een flink stuk groter en steek mijn hand in haar haar minieme slipje. Een gevoel van euforie overvalt me als ik haar zijdezachte, kaalgeschoren poesje voel. Marikens kut sopt overdadig en brandt van verlangen. Ze is vreselijk geil geworden. Ik duw mijn vinger in haar natte kut en neuk haar even met mijn middelvinger. Dan leg ik mijn vinger op haar gezwollen kittelaar. Ze zucht diep en haar kutje begint licht te trillen. Haar klitje is spekglad en als ik er een aantal keren met veel gevoel over wrijf, komt Marieke voor de eerste keer klaar. Gedempt en netjes. Ze knijpt haar benen bij elkaar en er ontsnapt een diepe zucht en een zacht euforische kreetje. Er wordt gelukkig net een lied gezongen zodat pastoor niet hoeft mee te genieten van de onkuise klanken achter in de kerk.

Als Marieke bekomen is van haar stiekeme orgasme kijkt ze me tevreden aan. “Nu is het jouw beurt,” fluistert ze zachtjes in mijn oor en op hetzelfde moment daalt haar mond neer op mijn stijve joekelaar. Ik lift mijn kont op zodat ze mijn broek naar beneden kan trekken en alle ruimte heeft om mijn paal in haar mond te nemen. Ik voel hoe ze eerst mijn eikel likt en langzaam maar zeker mijn toorts tot mijn ballen in haar zuigende mond neemt. Mijn kloten gloeien in haar vingers en mijn eikel begint te tintelen. ‘Godverdomme…’ Denk ik bij mezelf. ‘Dit gaat wel erg snel.’ Ik leg mijn handen op Marikens hoofd en druk haar hoofd strak op mijn pik. Op hetzelfde moment voel ik mijn sperma al door mijn staaf stromen. Ik houd het niet meer.

“Ik kom…” Fluister ik zachtjes en terwijl het koor het Hosanna zingt, spuit ik mijn witte zaad schoksgewijs in de mond van Marieke. Kronkelend en schuivend op de harde, houten kerkbank kom ik klaar. Ik zucht nog een keer diep en laat dan Marikens hoofd los. Met blosjes op haar wangetjes komt ze weer omhoog. Ze kijkt me wulps aan en met haar tong verwijdert ze een mondhoekje zaad. Keurig nemen we weer plaats op de bank en kijken grinnikend naar het schouwspel op het altaar. Even lijken we verlost van alle onrust en volgen we de heilige mis weer op de voet. Zoals het hoort. Lang houd ik het echter niet vol. Als we toe zijn aan de consecratie, het hoogtepunt van de heilige mis word ik weer opgezweept door onkuise gedachten. Ik zie de forse borsten onder Marikens blouse wulps op en neer deinen als ze voor de consecratie op haar knieën gaat. Mijn maag lijkt zich om te draaien in mijn lijf.

“My goodness… Die verdomde tieten. Die prammen zijn te mooi om waar te zijn. Ondanks mijn zaadlozing van een paar minuten geleden, ben ik al weer zo geil als een bok. Ik kan het niet laten om mijn hand op Marikens kont te leggen en ik begin haar achterste lichtjes te strelen en te kneden. Nu we knielend de mis volgen heb ik daar alle ruimte voor en gelukkig laat Marieke het allemaal toe. Gluiperig ga ik door op zoek naar de limiet. Al rap verdwijnt mijn hand onder haar rokje. Ik bevoel haar zijdezachte blote kontje. Via haar bilnaad zoek ik mijn weg verder omlaag totdat ik haar kletsnatte kut bereik. Het onderlichaam van Marieke siddert van genot. Langzaam maar zeker duw ik mijn duim in haar kut en streel ik met mijn middelvinger haar spekgladde kittelaar. Marieke draait haar kontje lustig heen en weer en ze neemt tot mijn grote genoegen mijn pik tussen haar vingers. Ik voel mijn voorhuid geil over mijn helm schuiven.

Tegelijkertijd vinger ik Marieke graag naar een tweede orgasme. Ter afwisseling streel ik met mijn middelvinger haar bilnaad en het gebied tussen haar kutje en haar kontgaatje. Marieke sluit haar ogen en geniet intens. Om het af te maken, duw ik mijn middelvinger vervolgens diep in haar hete spleet en bewerk ik haar zwalkende kittelaar met mijn andere hand. Marieke snakt nu serieus naar adem en haar kontje en bovenbenen beginnen onsamenhangend te trillen. Het kan niet anders of Marieke gaat snel komen. En ik wil haar tieten absoluut in mijn handen houden terwijl ze klaarkomt. Ik steek dan ook snel mijn linkerhand onder haar blouse en merk tot mijn verbazing dat ze haar kanjers los in het bloesje heeft hangen. ‘Mijn God… Wat een zalige memmen.’ Denk ik bij mezelf als ik ze in mijn handen voel. Mijn andere hand bevindt zich nog steeds in Marikens slipje, waar mijn vinger over haar bloedhete kittelaar glijdt. Even stokt haar adem, maar dan komt Marieke pruttelend klaar. Haar tieten beven in mijn handen en haar kut trilt van plezier als ik mijn vingers diep in haar grotje steek.

“Oh… ho… ho…! Prevelt ze zachtjes. Ze kijkt me aan met een gelukzalige glinstering in haar ogen. Ze rukt nog een paar keer aan mijn stijve toorts en dan kom ik ook klaar. Met golven tegelijk spuit ik mijn sperma in haar handen en op de betegelde kerkvloer. En terwijl pastoor is begonnen met de dienst van de tafel fatsoeneren wij snel onze kleding en ontdoet Marieke haar handen van het zaad. Het is tijd voor de heilige communie. De mis heeft ook bijna het hoogtepunt bereikt.

“Dit is mijn lichaam, dit is mijn bloed, blijf dit doen om mij te gedenken.” roept mijnheer pastoor vanaf het altaar. Dan weten wij hoe laat het is. Met een stoïcijns gezicht lopen we naar voren om onze hostie op te halen. De hostie doe ik dit keer echter niet in mijn mond. Ik bewaar hem als aandenken. Als aandenken van de allergeiligste eucharistieviering die ik ooit heb meegemaakt in een kerk. Een van de weinige kerkbezoeken die ik nog wel eens wil overdoen. Zachtjes fluister ik in Marikens oor: “Dit is jouw lichaam, dit is mijn zaad, blijf dit doen om ons te gedenken…”

Joey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 reacties op “Kerkbank”

  1. Ben ook wel eens enorm geil in de kerk geworden. Zat naast een klasgenootje, was een jaar of zeventien en zat met een stijve naar haar tieten te staren. Verder kwam het helaas niet. Dat deed Joey beter… hahahahaha

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *