Twee geile zussen

()

“Hoor jij wat ik hoor,” fluister ik tegen mijn vrouw Noortje, nadat we al een poosje in bed hebben liggen uitpuffen van een heerlijke vrijpartij. Zo nu en dan hoorde ik duidelijk zacht gekreun uit de slaapkamer tegenover ons. Die behoorde toe aan de jongere zus van mijn vrouw, Mira, die met ons was meegegaan op vakantie.

“Die is lekker met zichzelf bezig, ze zal ons ook wel gehoord hebben”. Allebei bleven we luisteren, de kreuntjes volgden elkaar sneller op. Ik weet dat mijn vrouw het opwindend vindt naar seks te kijken en te luisteren en al snel voelde ik haar handje om mijn weer snel verstijvende lul glijden.

“Oh Benny, wat geil om mijn eigen zusje te horen”. Mijn vingers gleden van achter tussen haar billen en soepel gleden er twee in nog steeds natte kutje. “Kom, stop ‘m erin”. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Bovendien vond ik het idee dat mijn schoonzus zichzelf aan het klaarmaken was, ook supergeil. Mijn pik gleed tussen de schaamlippen van mijn vrouw en ik begon haar snel te neuken. Mijn vrouw ging op haar knieën zitten en vervaarlijk te kreunen. Het was duidelijk dat ze haar zus in de andere kamer wilde laten horen dat wij weer begonnen waren met seksen. Dit ging niet lang duren. Vanuit de andere kamer kwamen Mira’s hardere kreunen en onder mij jammerde mijn vrouw dat ze klaar ging komen, zo snel al. Ik stootte wild in mijn vrouw en voelde mijn eikel zwellen. Dat was mijn vrouw ook niet ontgaan.

“Geef het me Benn… geef het me” en met een ingehouden kreet spoot ik voor de tweede keer die avond mijn sperma in mijn van krampen schokkende vrouw die haar zoveelste orgasme kreeg die avond. Uit de andere kamer waren nog hele zachte zuchten te horen. “Mm..”., kreunde mijn vrouw Noortje voldaan. “Daar ga ik het morgen eens met Mira over hebben. Die kant ken ik nog onvoldoende van haar”.

Ik ga nog nagenietend achterover liggen, mijmerend over de broeierige middag en avond die we achter de rug hebben met zijn drieën en die tot deze seksuele uitspatting heeft geleid. Volgens mij zit er nog veel meer in het verschiet.

Mijn vrouw Noortje is tweeënveertig en haar jongere zus Mira is negenendertig. Zolang als dat ik mijn vrouw ken – vanaf haar drieëntwintigste – heb ik steeds ook oog gehad voor haar zus. Prachtig rood, lang, krullend haar, mooie sproeten, blauwe ogen en een heerlijk lichaam. Net zoals mijn vrouw trouwens. Die heeft ondanks haar tweeënveertig jaar nog steeds kadetten op haar buik, vanwege het vele sporten en het feit dat ze geen kinderen heeft gekregen. Noortje is geen zeer frequente vrijer, maar als ze vrijt, heeft ze vaak leuke invallen en staat ze ook open voor experimenten. De kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Noortje is vrolijk, open en spontaan en het lijkt wel of ze altijd goedgemutst is. Haar zus Mira is daarentegen is veel meer gesloten, soms wat nukkig en ze heeft mij lange tijd op afstand gehouden. Het contact met haar zus heeft soms ook op een laag pitje gestaan, maar de laatste acht jaar zijn die twee meiden twee handen op één buik geworden. In de tijd dat mijn vrouw en ik een moeilijke periode in onze relatie doormaakten, heeft Mira zich ook meer voor mij opengesteld en zijn we goede vrienden geworden. Het verbaast me echt dat ze nog steeds geen vriend heeft, ik weet dat ze een tijd een vriendin heeft gehad en twee wat langere relaties met een man, die helaas voor haar onbevredigend verliepen. Mijn vrouw weet dat ik geil op haar zus en heeft al vaker gezegd dat ik mijn gang mag gaan, ze is bereid alles met haar zus te delen. Zegt ze. Want hoewel dit als muziek uit de hemel mag klinken, weet ik dat mijn vrouw dit zegt, omdat ze toch weet dat haar zus er niet voor open staat. Vanwege haar principes betreffende relaties en vreemdgaan.

Ik vond het leuk dat Mira met ons meewilde naar Spanje. We hebben een heerlijk boerderijtje gehuurd midden in Arenas de San Pedro en genieten overdag van het wandelen en het bezoeken van dorpjes, kastelen en andere bezienswaardigheden. Het weer is prachtig, heet zelfs en als we zijn uitgewandeld, nestelen we ons in de enorme tuin rondom de boerderij met wijn, hapjes en boeken, of we kletsen over de gekste onderwerpen. Het is net alsof deze vakantie ons in de gelegenheid stelt over onuitgesproken barrières te stappen. De beslotenheid van de tuin en het gegeven dat er niemand om ons heen woont, maakt ook dat we vrijer zijn in ons doen en laten. Dat geldt dan met name voor Noortje en mij. Als het aan ons zou liggen, zouden we de hele tijd naakt rondlopen. De hitte maakt Noortje en mij altijd meer opgewonden dan dat we thuis zijn in Nederland. Als we daar in de sauna zijn geweest, zit Noortje onderweg naar huis al mijn lul te friemelen, zo opgewonden is ze daar geworden van de blote mensen en de hitte.

Maar hier houden we rekening met Mira, die ons niet bloot kent en die een stuk preutser is dan wij. Het is ongelooflijk, maar Mira schaamt zich ook voor haar lichaam en het heeft twee dagen geduurd, voordat ze ook net als wij in zwemkleding durfde rond te lopen. Ze weet dat mijn ogen regelmatig op haar zijn gericht. Maar ze ziet er dan ook geweldig uit. Inderdaad is ze wat voller dan mijn vrouw, ze heeft volle billen en een licht buikje, maar haar borsten zijn fier en zo nu en dan kan ik genieten van die twee extra bobbeltjes in het BH, die mij de suggestie geven van heerlijke tepels. Als Mira met haar ogen dicht ligt te zonnen, scan ik haar hele lichaam uitgebreid en zo nu en dan kan ik dan ook een erectie niet onderdrukken. Noortje heeft het allang in de gaten. Stiekem streelt ze dan mijn erectie door mijn zwembroek heen en fluistert dan in mijn oor dingen als.

“Laat Mira het maar niet zien, het zou haar afschrikken” of “vanavond mag je me neuken, dan doe ik alsof ik Mira ben”. Je snapt, mijn hormonen draaien de hele dag op volle toeren en elke avond hebben Noortje en ik heerlijke seks. Op de derde dag staan de twee zussen in de keuken met elkaar te praten, terwijl ik in de tuin lig te bakken.

“Heb jij er problemen mee als Benny en ik naakt in de zon zitten”, vraagt mijn vrouw. “Nee, als je dat maar niet van mij verwacht”, antwoordt Mira snel.

“Joh kom op, je weet toch dat we van je houden, zoals je bent, je hoeft je nergens voor te schamen” probeerde mijn vrouw tegen beter weten in. “Je hebt zo’n prachtig lijf, Benny en ik vinden het niet erg om daar naar te moeten kijken”.

“Nee” lacht Mira, “dat had ik van Benny ook wel verwacht. Ik merk echt wel dat hij me begluurt”.

“Vind je dat vervelend dan?” Op nieuwe ontkent Mira.

“Ik vind Benny ook best een lekkere vent, maar hij vindt me vast te dik”.

“Schat”, besluit Noortje het gesprek, “doe wat je wilt, het is ook jouw vakantie, maar misschien is het nu wel een goed moment over je schroom heen te stappen. We zijn onder elkaar en het blijft onder elkaar. Zie maar, mijn zegen heb je” En meteen stapt Noortje de tuin in en ze trekt haar bikini uit. Ik kijk verbaasd naar haar wippende borsten met die lekkere bruine tepels als haar bovenstukje valt en mijn verbazing groeit, als ze haar broekje uittrekt en ik dat mooie streepje schaamhaar boven haar verder glad geschoren kutje zie. ‘OK, denk ik bij mezelf, als de vlag er zo bijhangt’. En meteen stroop ik mijn zwembroek naar beneden. De eerste reactie van mijn schoonzusje is.

“Wat zijn jullie mooi geschoren”.

Ik doe alsof ik lig te soezen, maar zie door de spleetjes van mijn ogen Mira gluren naar mijn volledig geschoren piemel en het geschoren poesje van haar zus. Ik moet nu wel voorzichtiger zijn, want een erectie is nu gelijk zichtbaar. En zoals elke namiddag maken we ook nu al snel de tweede fles rosé open. Mira zit nog steeds in bikini, maar is gewend aan onze naaktheid. De sfeer is heel ongedwongen en ja hoor, het gesprek komt langzaam op erotisch getinte onderwerpen. De zussen praten over vroeger, over de eerste vriendjes, de eerste tongzoenen en zelfs over de tijd daarvoor, dat ze als jonge meisjes hun lichamen aan elkaar lieten zien, wetend dat het verboden was, maar daardoor des te spannender.

“Weet je nog Mira hoe je reageerde toen je mijn eerste schaamhaar zag” vraagt Noortje op een bepaald ogenblik. Ik spits mijn oren, want het is voor het eerst dat ik dit verhaal hoor. Noortje, inmiddels heel vrij geworden door de rosé en de zeg maar blote entourage, proest het uit.

“Ik wilde het ook hebben en heb toen met viltstift wat haartjes op mijn vagina getekend. Maar ik baalde omdat het niet hetzelfde voelde als bij jou Noortje”. Ik rol haast uit mijn ligstoel.

“Hebben jullie toen bij elkaar zitten voelen”, vraag ik ietwat gespannen.

“Ja, maar we zijn er mee gestopt, omdat we er allebei heel nat van werden en we wisten absoluut niet wat dat betekende”. Wat een ontboezeming. Mijn vrouw en haar zusje hebben elkaar vroeger als pre-pubertjes gevingerd. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul begint zich te verstijven. Ik ga rechtop zitten om het te verbergen, maar dat hebben de dames al snel in de gaten.

“Ik geloof dat mijn mannetje een beetje opgewonden wordt van ons verhaal. Wat vind je er van Mira?”

“Dat hij opgewonden wordt, of van zijn erectie”, vraagt Mira een beetje onnozel. Ik zie de blik in de ogen van mijn vrouw, ik zie dat ze qua opwinding aardig aan haar theewater zit.

“Van allebei” en ze haalt ondertussen snel mijn handen weg uit mijn kruis. Ongegeneerd kijkt Mira naar mijn tot volle wasdom gekomen pik. Het kan mij ook niets meer schelen en laat haar op haar gemak kijken. Ik vind het ook extra opwindend dat zij me zo bekijkt, terwijl mijn vrouw en haar zus naast me zit en de boel een beetje opfokt.

“Ik vind het fijn om te weten en lekker om te zien. Het is voor mij al weer een hele tijd geleden en het voelt goed dat ik zo vrij kan zijn met jullie en jullie dat met mij zijn.

“Maar vertel nou eens verder,” inmiddels ben ik zeer nieuwsgierig geworden, “hebben jullie dat vaker gedaan?”

“Ja”, antwoordt Noortje, terwijl ze de glazen nog een volschenkt. “Iedere keer als er iets veranderde aan ons lichaam, lieten we dat elkaar zien en voelden we er aan. Dus toen Mira zelf ook schaamhaar kreeg en toen mijn borsten begonnen te groeien en daarna de borsten van Mira. Het was reuze spannend, maar gek genoeg zijn we er nooit verder mee gegaan. We hebben elkaar nooit echt klaar gevingerd of zo”. Het onderwerp bleef daarna even rusten, de avond was al stevig gevorderd en we moesten nog eten. Sinds deze middag hadden we geen schroom meer bij elkaar, hoewel Mira haar bikini aanhield. Toen we ’s avonds naar bed gingen lag Noortje er al in. Ze lag wijdbeens met een film van zweet over haar hele lichaam. Met haar vingers hield ze haar schaamlippen open en in het maanlicht zag ik het roze van haar schaamlippen glanzen; ze was heel nat.

“Sorry Wout, maar ik ben zo geil, ik kon niet op je wachten. Ik ben al twee keer gekomen”. Geen voorspel, geen voorzichtige toenadering, we gingen direct over tot actie. Noortje ging op handen en knieën zitten. Zacht fluisterde ze. “Stel je voor dat ik Mira ben. Ik mag geen kind krijgen, dus je mag me alleen maar in mijn kontje neuken”. Ik was stomverbaasd, want dat hebben Noortje en ik nog nooit gedaan. Noortje vond het altijd maar niks. Maar nu wilde ze dat ik meteen haar kontje ging neuken. ‘God, wat hou ik van deze vrouw’ dacht ik bij mezelf, terwijl ik eerst soepel mijn lul in haar kutje schoof om hem goed nat te maken. Ondertussen spuugde Noortje op haar vingers en dit samen met het geil uit haar kutje smeerde ze op haar sterretje. Ze kreunde hardop, geneerde zich niet voor haar zus in de andere kamer, niet nadat we deze middag zo open tegen elkaar waren geweest. Noortje stuurde haar wijsvinger haar anus in. Ik voelde de vinger door de dunne tussenwand tegen mijn kloppende lul aanduwen. Ze was zichzelf in haar kontje aan het vingeren.

“Vind je het lekker om je schoonzusje te neuken… heb ik een lekker kutje, oh als ik had geweten dat mijn zwager zo’n lekkere lul had, dan had ik me eerder laten neuken… oh Benny, ik wil geen kind, ik wil je in mijn kontje..”.Ik bleef me verbazen over mijn heerlijk vrouw, vooral toen ze nog een tweede vinger in haar mooie anus liet glijden. Ze kreunde hardop en smeekte om mijn lul. “Kom Benny, snel! Ik wil je dikke lul in mijn kontje voelen… oh wat is dat lekker zo opgevuld worden… ik wou dat Noortje zag hoe lekker ik met je neuk… ga door… ha… ja… als je vrouw er was dan zou ik haar kutje vingeren en likken… stop die pik in mijn kont”. Noortje ging nu zo te keer dat ze het in een naburig dorp wel hadden kunnen horen. Ik onderdrukte mijn kreunen nu ook niet, Mira moest alles nu wel goed kunnen horen. Ik was nog geiler geworden door de uitroep van Noortje dat ze eigenlijk seks met haar zus wilde. Geen seconde wachtte ik meer, pakte de hand van Noortje die haar anus vingerde en legde die tegen haar eigen kutje. Ik haalde mijn pik uit haar heerlijke spleetje en zette mijn eikel tegen haar anus.

“Ja, ja… voorzichtig… duw door”, kreunde Noortje, ondertussen haar kutje vingerend. Langzaam maar zeker duwde ik mijn lul in haar nauwe anus. Het gevoel was heerlijk, zo strak en zo warm. Allebei zouden we het niet lang meer redden en toen ik helemaal in Noortjes kontje zat, begon ik haar wild te neuken. Ik sloeg Noortje beheerst op haar billen, boog me voorover en zocht steun bij haar heerlijke borsten. Haar tepels waren loeihard en toen ik daar stevig aan begon te draaien, begon Noortje te kermen dat ze klaar ging komen. “Oh, ja, ja… ha… ja, sneller… sneller, ik kom alweer,” piepte ze en na een paar laatste stoten, spoot ik voor het eerst van mijn leven mijn zaad in de kont van mijn vrouw. Amechtig hijgend lag ik over Noortje heen, die langzaam door haar knieën zakte. Toen we naast elkaar lagen, fluisterde Noortje.

“Als je de kans krijgt schat, mag je van mij, maar reken er op dat ik meedoe. Nooit geweten dat het zo lekker was om je pik in mijn kontje te voelen”. Terwijl ik zachtjes haar nog stijve tepels streelde, vielen we in slaap, tot ik werd gewekt door het kreunen uit de kamer tegenover ons, wat ons uitnodigde om weer met elkaar te neuken. Ja, ik voelde me als God in Spanje en keek uit naar de volgende dagen

De volgende ochtend bij het ontbijt proberen we alle drie luchtig over koetjes en kalfjes te praten en bespreken we wat we die dag willen gaan doen. Maar het kan niet anders dan dat de sfeer wat gespannen en afwachtend is. Wie zal er beginnen over gisteravond. Dat Mira onze uitbundige seks heeft gehoord kan niet missen, want Noortje en ik hebben haar ook heel goed kunnen horen.

“Zullen we vandaag eens gewoon bij de boerderij blijven? Het is nu al zo warm,” stelt Mira voor. Ik knik goedkeurend, ondertussen haar hemdje monsterend, want ik zie daar toch heel duidelijk twee knopjes bewegen, als Mira over de tafel reikt om koffie te pakken. Mijn vrouw Noortje is het er ook helemaal mee eens.

“Benny als jij nou eens wat wijn en zo gaat halen, dan hoeven we vandaag niet meer weg. Kunnen we de hele dag in de zon luieren en misschien nog wel meer spannende verhalen vertellen. Haha!” Lacht mijn vrouw samenzweerderig naar Mira. Die kleurt hevig en gaat opeens druk doen met koffie zetten en zo. Als ik ben vertrokken, pakt Noortje de koe bij de horens.

“Zo schat, vertel eens. Was jij gisteravond een beetje opgewonden of zo. Benny en ik hadden sterk de indruk dat je het erg naar je zin had”.

“Jullie niet zeker”, reageert Mira. “Wat zijn jullie een wild stel zeg. We hadden al lekker gevreeën, maar toen hoorden we jou kreunen. Ik vind dat altijd zo geil om te horen en dus zijn we weer in actie gekomen. De hele dag gisteren heeft me zo opgewonden, ik ben wel vier keer klaargekomen. En Benny heeft me voor het eerst in mijn kontje geneukt”.

“Echt? Vind je dat fijn,” vraagt Mira verbaasd.

“Nou dat wist ik niet, maar na gistermiddag was ik tot alles in staat”.

“Ja, daar had ik ook last van Noortje. Ik was door al die verhalen en jullie blote lijven heel geil geworden. Vooral die stijve pik van Benny stond me gisteravond terwijl ik me vingerde heel duidelijk voor de geest”.

“Volgens mij ben je weer geil” merkt Noortje op, als ze naar de borsten in het hemdje van haar zus kijkt. Inderdaad prijken er twee keiharde puntje door het textiel. Ondertussen klopt het bij Noortje ook weer aardig tussen haar benen. Ze merkt dat het lijf van haar zus als katalysator werkt voor haar eigen vlindertuin.

“Waarom ga je vandaag ook niet in je blootje zitten. Het is zo lekker en daarnaast ook opwindend”. Hoewel Mira zich nog steeds een beetje geneert voor haar lichaam, voelt ze steeds meer voor het voorstel van haar zus, maar aarzelt nog.

“Maar jullie zijn zo mooi geschoren. Ik heb er nog flink wat schaamhaar op staan”.

“Ach lieverd, als dat het enige probleem is, dan lossen we dat toch op. Ga maar mee naar de badkamer”.

In de badkamer trekt Noortje resoluut haar string uit. “Wil je het zo hebben, net als ik?” vraagt ze haar jongere zus. Mira bewondert het kutje van haar zus.

“Ja, doe maar, ik ben benieuwd hoe mij dat staat”.

“Doe je string maar uit en ga maar op de rand van het bad zitten”. Noortje pakt een schaar en scheerspullen. “Benen uit elkaar”, commandeert ze. Als Mira haar benen spreidt, pakt Noortje het schaamhaar van haar zus en begint de langste plukjes te knippen. De warme hand van haar zus bij haar intiemste plekje, doet haar meer dan ze had verwacht. Mira was al opgewonden, maar ze voelt nu al haar bloed naar haar kutje stromen. Als Noortje na verloop van tijd de scheerzeep pakt en Mira’s schaamlippen begint in te zepen, ontglipt haar een zucht. ‘Mijn zusje is opgewonden’ denkt Noortje, maar zelf heeft ze het ook heel warm gekregen. Ze voelt stiekem even tussen haar benen en merkt dat ze kletsnat is. Haar klitje steekt al helemaal naar buiten. Rustig smeert Noortje het kutje van haar zus in en steeds komt er wel een vinger tegen de lipjes van Mira.

“Weet je nog Mira? Vroeger… toen vond je het ook al zo fijn”. Mira zegt niets, maar sluit genietend haar ogen als ze voelt dat de vingers van Noortje vakkundig haar schaamlippen strelen. Maar ze waren hier voor een ander doel en Noortje haalt met het scheermes de overgebleven stoppeltjes weg. Mira moet weer kreunen als Noortje haar schaamlippen pakt om voorzichtig ook daar de laatste haartjes weg te halen. Noortje voelt bij zichzelf het vocht langs haar benen lopen, zo geil is ze. ‘Het moet toch niet gekker worden’ denkt ze. ‘Ik heb nog nooit echte seks met een vrouw gehad, maar wordt nu wel bloedgeil van mijn eigen zusje.’ Noortje trekt Mira overeind en samen gaan ze voor de grote spiegel staan, Noortje achter haar zus.

“Kijk zegt ze, hiermee breng je Benny aardig het hoofd op hol vandaag”. Het ziet er prachtig uit. Mira’s wat vollere lichaam ziet er uitermate lekker uit, met dat kleine toefje schaamhaar boven haar blote spleetje. “En zo ziet het er helemaal perfect uit,” gaat Noortje nu door en trekt tegelijkertijd het hemdje van haar zus omhoog. De harde borsten van Mira schieten tevoorschijn. Haar kleine tepels staan kaarsrecht naar voren. “Mm… je bent prachtig”, zegt Noortje en ze streelt zachtjes de armen en schouders van haar zus, die zich nu genietend een beetje achterover tegen haar zus laat aanzakken. Deze uitnodiging ontgaat Noortje niet en ze beweegt haar handen nu naar de harde borsten van haar zus. In de spiegel zien ze dat Noortje direct naar de harde tepels van haar zus gaat. Mira begint te zuchten en spreidt haar benen.

“Oh zusje’” zegt ze, “wat maak je me geil”. Noortje duwt haar kutje tegen de billen van Mira, terwijl ze de tepels van haar zus naar voren trekt. “Ja, ja… lekker..”., zucht Mira. Noortjes linkerhand blijft de borst van haar zus kneden en knijpen. Haar rechterhand heeft het poesje van Mira al gevonden. Behendig beginnen Noortjes vingers hun verkenningstocht door het natte spleetje van Mira. Ook Mira laat zich niet onbetuigd en voelt naar achter naar het kutje van Noortje. Die spreidt haar benen en meteen heeft Mira het klitje van haar zus te pakken. Tegen elkaar aanrijdend staan de zusje elkaar te vingeren, ondertussen in de spiegel kijkend naar wat ze doen.

“Neuk me met je vingers, geil zusje”, jammert Noortje, …ah, ga door… door”. Ze trekt de linker tepel van haar zus bijna van haar romp, maar Mira geniet van de pijn. Ondertussen voelt ze ook de vingers van Noortje als een razende over haar klitje wrijven. Langzamerhand kondigt zich bij beide zusjes een orgasme als een orkaan aan. Noortje neukt haar zus met drie vingers en wrijft met haar duim over de kletsnatte klit. Mira op haar beurt wrijft twee vingers tussen de beide schaamlippen en over de clitoris van Noortje. Hijgend en piepend strelen ze elkaar naar een orgasme. Mira komt als eerste, als Noortje de borst van haar zusje loslaat en de duim van haar vrije hand tegen de anus van Mira aanduwt. Dat is teveel voor haar. Terwijl Mira klaarkomt als een molenwiek, vergeet ze Noortjes klitje niet en terwijl Noortjes geil over haar vingers loopt, voelt ze het kutje van Noortje verstrakken en zich om haar vingers spannen. Noortje komt ook hevig schokkend klaar. Hijgend vallen ze in elkaars armen. Ze kussen elkaar en genietend laten ze hun tongen in een minuten durende tongzoen, in en uit elkaars mond gaan.

“Pffff… wat lekker Mira. Hadden we dit maar eerder gedaan. Maar we moeten ons wel een beetje gaan opknappen, want Benny kan elk ogenblik terug zijn,” is Noortje weer het eerst bij haar positieven. Ze zitten nog niet in hun ligstoel in de tuin, of Benny komt het erf oprijden. Eerst heeft hij het nog niet in de gaten, maar als hij uitstapt, vallen zijn ogen op zijn naakte schoonzusje. Met open mond blijft hij staan. Hij kijkt ongegeneerd naar de heerlijke borsten van Mira en haar bijna kale kutje.

“Zeg, kijk je niet al het moois er van af. We hebben trek in wijn” lacht Noortje naar haar verbaasde echtgenoot. Snel pakt Benny de boodschappen uit en komt even later naakt de tuin inlopen met glazen en een wijnkoeler. Hij kan er niets aan doen, maar zijn pik is al half-hard en zwiept tussen zijn benen. Waarderend kijkt Mira naar haar zwager, als deze de wijn voor haar inschenkt. Haar kutje klopt nog van het zalige orgasme dat ze net heeft beleefd.

“Zo… eh..”., stamelt hij, “…eindelijk de stoute schoenen aangetrokken”.

“Ja, en volgens mij ben je heel blij mij te zien,” antwoordt Mira gevat als ze naar zijn zware pik kijkt.

“Ja, sorry hoor, maar het ziet er allemaal zo lekker uit”.

“Dat kan je wel zeggen ja” en Noortje trekt een paar keer plagend aan zijn piemel. Deze staat nu op volle oorlogssterkte. Maar nu zijn alle barrières verdwenen. Zonder schroom zitten ze nu alle drie in hun blootje en al kletsend en wijn drinkend wordt de spanning tussen hun drieën weer naar een interessante hoogte gebracht.

Het is heerlijk zo met mijn vrouw en haar zus ongedwongen bloot in de hete zon te zitten. Mira schaamt zich nergens meer voor en zit net zo gemakkelijk wijdbeens als mijn vrouw Noortje. De wijn en de zon doen hun werk en al snel hebben we het weer over seksueel getinte onderwerpen. Ik heb alle tijd de lichamen van Noortje en Mira te vergelijken. Mira met haar harde borsten en wat vollere lijf en die prachtige bos rode krullen. Ook het toefje schaamhaar op haar kutje is roodblond. En mijn prachtige vrouw met haar harde buik en billen, en haar grote borsten die – eerlijk is eerlijk – toch iets meer hangen dan die van Mira. Ik maak een opmerking over hun verschillende lichamen.

“Jullie zijn wel zusjes, maar verschillen nogal qua lijf. Hoe weet ik dat jullie echte zusjes zijn?”

“Nou volgens mij houden Mira en ik van hetzelfde”, merkt Noortje op.

“En dat is?” We gaan er alle drie eens goed voor zitten, de spanning wordt groter.

“We vinden het allebei fijn om met vrouwen en mannen te vrijen en we vinden het lekker om naar seks te kijken. Ja toch Mira?” Mira knikt en ik kijk mijn vrouw bevreemd aan. “Maar jij hebt toch nog nooit echt met een vrouw seks gehad Noortje. Hoe kan je dat dan weten?” Het oogcontact tussen mijn vrouw en haar zus ontgaat mij.

“Tja schat, zegt Noortje,” soms heb je ineens een prachtige ervaring”. Voordat ik verder kan vragen, leidt Mira mij af.

“Wat ben je toch een nieuwsgierig mannetje”, plaagt Mira mij. “Wat wil je nog meer weten?”

“Ga je op al mijn vragen antwoord geven?”

“Probeer maar schat, je hoort wel tot hoever je mag gaan”. Ik krijg spontaan weer een halve stijve en mijn hart klopt in mijn keel.

“Dan zou ik wel eens willen weten waar jij aan dacht, toen je gisteravond met jezelf bezig was”.

“Mm… , tja waar dacht ik aan? Mira gaat er eens goed voor liggen”. Verbeeld ik het me nou, of zijn haar tepels hard geworden? Terwijl Mira genietend haar handen over haar lijf laat gaan vertelt ze over haar fantasie van die avond ervoor. “Ik was heel erg geil geworden van die hele middag en jullie naakte lijven. Terwijl ik mezelf begon te strelen, hoorde ik in jullie kamer gekreun, maar toen was jij nog beneden. Het kon niet anders dan dat Noortje met zichzelf bezig was. Daar werd ik nog geiler van. Daarna kwam jij boven en ik kon bijna alles letterlijk horen. Ik heb mijn slaapkamerdeur opengezet om het nog beter te horen en stiekem hoopte ik dat één van jullie mij bezig zou zien. Ik hoopte in ieder geval dat jullie me zouden horen. Ik stelde me jullie al neukend voor en ik fantaseerde dat ik erbij was en met jullie mee zou doen”.

Het verhaal van Mira, maakte ons allemaal bloedgeil. Mijn pik was keihard en ik zag dat Noortjes tepels op volle sterkte waren, doordat ze er zo nu en dan zogenaamd per ongeluk aankwam. Ook Mira had zichzelf opgewonden met haar verhaal, want ze kneep even haar dijen bij elkaar. Ik had goed uitzicht op haar kutje omdat ze recht tegenover ons lag en nu zag ik toch duidelijk dat haar schaamlippen wat uit elkaar stonden. Ik weet dat de wens de vader van de gedachte is, maar volgens mij glansde de binnenkant van haar lipjes. Ik reageerde als eerste.

“Nou van mij mag je er vanavond bijkomen”.

“Maar waarom wachten tot vanavond Mira,” was de onverwachte reactie van Noortje. Ik keek naar mijn vrouw. Ze lag gewoon haar borsten te strelen en haar rechterhand gleed naar mijn kruis, waar ze zachtjes mijn stijve lul begon te strelen.

“Ja, waarom wachten tot vanavond, ik zou jullie nu wel bezig willen zien”, fluisterde Mira.

“Wat wil je zien schatje?” Ook Mira had het niet meer. Ze streelde nu ook haar tepels en kneep voortdurend har dijen tegen elkaar.

“Ik wil graag zien dat je die harde pik van Benny in je mond neemt, dat zijn lul spekglad in en uit je mooie kutje glijdt en dat hij je helemaal onderspuit”. Noortje had zich inmiddels over mij heen gebogen en mijn eikel in haar mond genomen. Kreunend zakte ik achterover. Daarbij had ik een mooi uitzicht op Mira, die nu helemaal los was. Wijdbeens lag ze in haar ligstoel, een hand kneep in een borst en van haar andere hand was nu een vinger verdwenen in haar blijkbaar kletsnatte kutje. Noortje liet haar tong over mijn eikel glijden, waarna ze de schacht van mijn pik nat likte. Daarna liet zijn mijn kloppende lul in haar mond verdwijnen. Wat een geile toestand. Gepijpt worden door je vrouw, terwijl haar zus zich op een meter afstand ligt te vingeren.

“Wil je ook even Mira?” Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik stapte van de ligstoel en ging in het gras liggen. ‘Eindelijk’ schoot het door mijn hoofd. Ik word gepijpt door mijn schoonzusje, waar ik al zo lang mee naar bed wilde. Mira boog zich over mij heen en hapte mijn lul in haar mond. Gretig pakte ze hem met beide handen vast en begon me ook langzaam af te trekken. Noortje kroop naast haar en samen namen ze om de beurt mijn steeds groter wordende eikel in hun mond. Dit ging ik niet lang volhouden. Ik boog mij naar voren en kon nu kiezen uit vier heerlijke borsten en tepels. Net een snoepwinkel. Ik liet mij niet onbetuigd en kneedde de heerlijke tepels en borsten van mijn vrouw en haar zus. Terwijl ze allebei aan mijn eikel likten, zag ik hun tongen ook zo nu en dan langs elkaar gaan. Soms lieten ze mijn eikel met rust en dan waren ze even heerlijk aan het tongzoenen. Dikke scheuten voorgeil ontsnapten aan mijn op barsten staande pik. Jezus, wat geil, nu waren ze ook met elkaar bezig. Ik zag dat Noortjes hand tussen de benen van haar zus was verdwenen. Het was niet moeilijk te raden wat die hand daar aan het doen was.

“Oh, ja… ach… o, ja… steek je vingers in mijn kutje,” jammerde Mira. “Ik ben zo geil… zo nat… vinger mijn klitje… oh, ho… ja… ha, oh ja, ja… já!” En woest zuigend aan mijn lul, kwam Mira als eerste klaar. Noortje trok haar zus achterover en stak haar tong in haar mond. Ze gaf haar zus geen rust en duwde Mira’s benen uit elkaar.

“Neuk haar”, siste ze, “neuk die natte kut van mijn zus”. Mira was het er helemaal mee eens, want ze spreidde zelf haar schaamlippen.

“Ja, neuk me Wout, neuk me gek”. Was dit nu mijn bedeesde, wat nukkige schoonzusje? Ik zette mijn paarse eikel tegen haar glimmende schaamlippen en drukte moeiteloos mijn pik tot aan de stam in haar gloeiende kutje. Intens geil kreunend ontving Mira mijn op springen staande lul. Ze was door het dolle heen en drukte haar bekken omhoog. “Neuk me… neuk me… neuk me…,” zei ze als een soort mantra telkens als ik in haar stootte en ik voelde haar sappen langs mijn ballen lopen.

Noortje was intussen met haar kutje boven het gezicht van Mira gaan zitten. Ik zag dat haar schaamlippen wagenwijd openstonden, haar klitje stond keihard naar voren en druppels kutvocht vielen op de kin van haar zus. ‘Mijn hemel, ook dat nog. Mijn vrouw vrijt met een vrouw en dan ook nog met haar eigen zus’. Mira bedacht zich geen moment en liet haar tong in en langs het kutje van Noortje glijden. Ik pakte de borsten van Noortje, kneep in haar tepels en stak mijn tong in haar mond. We waren op deze manier een driehoek van wellust. Dit was de apotheose van dagenlang opgeilen, verhit langs elkaar heen draaien en begluren. Ik stootte hard in het nauwe kutje van mijn schoonzus, die hard op weg was naar haar tweede orgasme. Noortje kwam echter als eerste klaar. “Oh God, oh Mira… oh já… já, ik kó… kom!!” Ze kwam zo hevig klaar dat er straaltjes vocht uit haar kutje op de kin en hals van Mira spoten. Onder mij voelde ik Mira ook verkrampen om mijn pik en daar diende mijn orgasme zich ook aan. Ik voelde mijn ballen zich samentrekken en mijn pik opzwellen. Snel haalde ik mijn pik uit het zalige kutje van Mira en met mijn heupen schokkend spoot ik mijn eerste krachtige stralen sperma tegen het geopende kutje van Noortje en de mond van Mira. Ik boog me voorover en samen met Mira likte ik mijn sperma van de schaamlippen van Noortje en likte ik ook Mira schoon.

Nog nahijgend vielen we in elkaar armen. Overal was het nat van kut- en pikvocht en zweet. Maar het was nog niet gedaan. Nu de grootste, eerste spanning eraf was, namen we de tijd om elkaar uitgebreid te strelen en te likken. Mijn lul werd schoon gesabbeld door Mira, ik knabbelde aan de tepels van Noortje, die voorzichtig de sappen tussen de benen van haar zusje weg likte. Haar tong bewoog zich steeds sneller tussen de lipjes van Mira. Ik draaide Noortje op haar rug en spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Terwijl ik haar glinsterende schaamlippen spreidde, stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Mira hurkte nu op haar beurt boven het gezicht van Noortje. Ondertussen maakte ik mijn vingers nat in het kutje van Mira. Daarna zette ik mijn wijsvinger tegen het sterretje van mijn vrouw.

“Dat zou ik graag nog eens willen zien Benny. Dat je Noortje in haar kontje neukt”. Mira droeg haar steentje bij door mijn geslonken pik in haar mond te nemen. Terwijl ik mijn vrouw likte en vingerde in haar anus, zoog Mira mijn pik weer tot volle kracht. Ze was alweer aardig op weg door de snelle tong van haar zus. Om aan de wens van Mira gehoor te geven, haalde ik mijn pik uit haar mond en trok Noortje over me heen. Ze kwam op haar rug op mijn buik en borst te liggen.

“Ga je gang Mira”, kreunde Noortje, “stop ‘m er maar in”. Ik voelde Mira’s handen om mijn inmiddels weer keiharde pik. Ze zette mijn eikel tegen de anus van Noortje. Voorzichtig drukte ik door en langzaam gleed het grootste gedeelte van mijn pik in het kontje van mijn vrouw. Mira hield mijn pik vast en duwde het onderlijf van Noortje heen en weer over mijn pik.

“Oh wat een geil gezicht, dat wil ik deze vakantie ook nog een keer voelen, zo’n harde knoert in mijn kontje”. Noortje begon steeds wilder te bewegen. Ik stootte ook sneller in die warme, vochtige anus. Haar zus stond op en pakte een lege wijnfles. Knielend tussen onze benen, schoof Mira voorzichtig één, twee en drie vingers in de kletsnatte kut van haar zus.

“Oh jullie maken me gek… ah… ho… wat lekker om zo opgevuld te worden”. Ik voelde de vingers van Mira tegen mijn pik aanwrijven en het zaad begon alweer op te borrelen in mijn ballen. Mira wil niet achterblijven en terwijl ze haar zus steeds sneller vingert, duwt ze de hals van de wijnfles tussen haar schaamlippen. Zuchtend en kreunend laat ze de hals sneller en sneller in en uit haar kutje glijden. Ik laat mijn tong in de mond van Noortje glijden en houdt me vast aan haar heerlijke borsten. Noortje houdt van pijn, dus als ik haar tepels begin rond te draaien, til ik haar over de rand.

“Ja, ja… Ho… ja….ik ko… kom… Ah… ha, ja!”. Is het enige dat ze nog kan uitbrengen. Het geil stroomt over de vingers van Mira. Deze staat op, trekt de fles uit haar kutje en hurkt over onze gezichten. Ze schuift haar gloeiend hete kutje over mijn mond en als ik haar klitje vind, komt ze kermend boven ons klaar, onze gezichten overgietend met overvloedig kutvocht. Dit is voor mij ook het sein om me wild stotend leeg te spuiten in het kontje van mijn vrouw.

Voorzichtig komt Mira boven op ons liggen en ze steekt afwisselend haar tong in mijn mond en die van Noortje.

“Lief zusje”, hijgt deze, “echte zusjes delen alles, Benny is ook van jou. Ga je gang met hem zoveel je wilt”.

Ik kan alleen maar bevestigend kreunen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *