Twee en een half

()

Toet! Toet! ‘Dat gaat hier niets vooruit! Weer zo’n enorme file. En met de zon op ons is het wel bakken in de auto’, denkt Linda. Ze trekt haar jasje uit en doet een paar knopen van haar bloesje open. Een mooi decolleté wordt zichtbaar, niet onopgemerkt door voorbij-rijders die haar aangapen. Maar ze let er niet op. Ze neuriet wat mee op een vrolijk deuntje van de radio als ze plots merkt dat een ander chauffeur haar beloert. Hij staat met zijn wagen naast de hare. ‘Een knappe en sympathieke man’ denkt ze. Ze tovert een speelse glimlach tevoorschijn en doet teken dat het warm is. Na elkaar enkele tekens toe te werpen doet hij zijn raampje naar beneden en begint een vriendelijk gesprekje met haar. Als er terug wat beweging in de file komt vraagt hij haar vlug of ze samen iets kunnen gaan drinken. Een afspraakje ‘s avonds komt voor hen beiden goed uit.

Het is alsof ze elkaar al jaren kennen. Terwijl dit nog maar hun tweede ontmoeting is, praten ze ronduit over elkaars privéleven. Linda verneemt zo dat Marc getrouwd is. Spijtig genoeg is zijn vrouw, Renate, verlamd geraakt bij een auto- ongeval drie jaar geleden. Daar zij geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel tot en met haar tenen, hebben ze al lang niet meer gevreeën. Wel elkaar strelen, masseren, masturberen en pijpen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ze elkaar zo benaderden. Na het ongeval had Renate het moeilijk te aanvaarden dat ze niet meer kon genieten van seks zoals tevoren. Met veel geduld en liefde heeft hij zijn vrouw open kunnen krijgen om te genieten van hetgeen ze nog wel samen kunnen doen. Toch mankeert hij het zijn vrouw te kunnen penetreren. Marc houdt enorm van zijn vrouw en zou haar niet kunnen bedriegen, hoewel zijn verlagen om nog eens heerlijk te vrijen enorm is. Hij zou nog eens graag helemaal uit de bol willen gaan.

Hij vertelt dit alles aan Linda zonder enige schroom daar ze goed met elkaar kunnen opschieten. Zijn vrouw zou het hem gunnen dat hij een andere vrouw berijdt, als zij er tenminste bij mag zijn. En dat laatste is juist wat de meeste vrouwen niet graag hebben. Linda zou graag Marc ‘s vrouw ontmoeten en tegen middernacht gaan ze naar hem thuis waar Renate op hem wacht. Ze is verrast nu al Linda te zien. Marc had zijn vrouw vertelt over zijn ontmoeting met Linda in de file, maar zij had niet verwacht dat ze mee zou zijn gekomen met Marc. Linda vindt dat Renate een beeldschone vrouw is, zoals Marc haar verteld had. Ze merkt ook op dat Renate geen beha draagt onder haar kleedje met spaghetti- bandjes. Toch staan haar borsten mooi recht, een mooie vorm van volle borsten en een slanke lijn.

De vrouwen kunnen direct goed met elkaar opschieten en na een paar glazen wijn komen ze losser. Renate laat het ontvallen dat Linda gerust mag blijven slapen bij hen in hun grote bed (eentje van 2m bij 2m). En dat wil Linda maar al te graag! Marc is zo’n knappe gast die met zijn open karakter en uitbundige lach haar in zijn greep heeft. Marc draagt Renate naar boven en legt haar op het grote bed. Ze kussen elkaar hevig. Linda helpt Renate met uitkleden en Marc zijn handen glijden over het lichaam van Linda en hij trekt haar weinige kleren uit. Linda kijkt eerst naar Renate met vragende ogen. Renate zegt dat Linda haar man mag uitkleden als ze dat op een erotische manier doet! Zo te zien hebben ze er plezier in hoe Linda haar best doet hem op een erotische manier uit te kleden.

Marc kan zijn erectie niet verstoppen. Linda haar handen wrijven langzaam over zijn licht behaarde borst en sexy buikje. Gaan dan verder door naar zijn kruis om zijn grote, rechte penis en zijn gespannen teelballen heel heet te maken. Marc heeft een verleidelijk kontje om in te bijten. Linda haar klitje is ondertussen een stevig hobbeltje geworden en haar spleetje is kledernat, heet van verlangen. Haar tepels staan rechtop, evenals die van Renate, die gespannen toekijkt hoe Marc en Linda elkaar hevig tongzoenen en elkaar stevig omarmen. Renate streelt Linda die tegen haar aanstaat. Haar vingers gaan op zoek naar dat vurig klitje van Linda en verdwijnen dan in haar hete spleetje. Speels likt Renate de sappen van haar vinger af. Heerlijk! Marc geniet ervan gepijpt te worden door Linda terwijl zijn vrouwtje zijn teelbellen masseert. Zo’n verwenning door twee vrouwen, dat had hij nooit durven dromen!

Renate ligt op een dik pak kussens genietend te spelen met Linda haar borsten. Ze streelt ze zachtjes en masseert ze dan stevig. Ook haar tepels krijgen een grondige beurt. Met spijt denkt ze eraan dat zij zelf geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel, want ze zou graag mee willen genieten. Ze zou zelf nog eens graag gevingerd, gelikt en bereden willen worden. Nog eens zo heerlijk hard klaarkomen. Gelukkig kan ze ervan genieten anderen te zien vrijen en klaarkomen, en van het feit dat er ook aan haar gedacht wordt tijdens zo’n hete momenten. Linda en Marc zoenen haar hevig, strelen haar voortdurend, masseren haar borsten en tepels … Renate streelt het poesje van Linda en masseert haar klitje.

“Wat een dikke knobbel, zèg! Jij staat wel heet, hoor!” Denkt ze luidop en steekt haar andere vinger in Linda haar spleetje dat drijfnat is. Haar verlangen hiernaar was groot. Linda komt boven Renate staan en wil blijkbaar gelikt worden door haar. Linda pijpt ondertussen Marc en masseert zijn teelballen, maar dat tongetje van Renate op haar klitje maakt haar enorm wild. Ze voelt dat ze het niet lang meer zal kunnen uithouden. Ze ademt zwaar en kreunt luidop. Linda kan zich nog enkel aan Marc rechtop houden terwijl ze klaarkomt met een kronkelend lichaam.

“Nu is het Marc zijn beurt!” Roept Renate vol plezier. De twee vrouwen vallen hem aan, ook al is Linda nog niet helemaal bekomen van haar orgasme. Ze bewerken zijn penis met hun vlijtige tongen en volle lippen. Zijn teelballen hebben een stevige massage te ondergaan. Zijn handen strelen de beide vrouwen en hij masseert hun borsten. Lang kan hij het niet uithouden en zijn gekreun maakt de vrouwen nog gekker. Hevig met zijn lichaam kronkelend en kreunend stort hij zijn warme zaad uit op de gezichten van de zegenvierende vrouwen. Ze kijken hem lachend aan en kijken dan naar elkaar.

Linda kust Renate zacht in haar hals en gaat zo langzaam richting haar mond. Tongzoenend strelen de vrouwen elkaar over het hele lichaam, masseren stevig en dan weer zacht elkaars borsten. Dit nieuwe voorspel doet Marc zijn penis weer in omvang toenemen. Hij zou nu graag Linda eens penetreren, want dat is iets wat hij al lang niet meer heeft gedaan. Eigenlijk al niet meer sinds Renate haar ongeval. Renate weet dit en merkt zijn drang hiernaar op. Hij kijkt haar en Linda vol verlangen aan. Beide vrouwen kijken eens naar elkaar en Renate ziet dat Linda er ook naar smacht. Renate gunt het haar man en haar nieuwe vriendin graag. Ze knikt met lachende oogjes naar hen beiden. Marc ‘s vreugde kan niet meer op en zoent haar liefdevol en heel dankbaar.

Beide vrouwen liggen naast elkaar als hij hen beiden masseert en streelt. Hij zoent hen om beurt en geniet van het mooie zicht dat hij heeft op de twee vrouwen. Renate grijpt de benen van Linda vast en legt ze in spreidstand. Ze maakt haar vingers nat met haar speeksel en wrijft dan over het poesje van Linda die hiervan geniet. Dan is Marc ‘s beurt en hij speelt eerst met zijn penis aan Linda haar spleetje. Hij daagt haar uit tot ze hem smeekt haar te penetreren. Om dit te benadrukken trekt ze Marc tegen zich aan en grijpt stevig zijn kontje vast. Renate is achter Marc gaan liggen en begint zijn teelballen zachtjes aan te raken, te strelen en te masseren.

Zachtjes duwt hij zijn knaller in Linda tot deze helemaal in haar verdwenen is. Hij voelt hoe krachtig haar vaginale spieren zijn penis omklemmen. Rustig op en neer gaande bewegingen worden gevolgd door krachtig diepe stoten. Renate kruipt terug naar boven en gaat naast Linda liggen. Renate speelt met Linda haar borsten en tepels die zeer stijf en hard staan. Ze streelt haar lichaam en zoent haar zachtjes. Linda haar handen gaan op zoek naar Marc zijn teelballen die gespannen zijn van deze hevige belevenis. Ze geniet enorm van zijn penetraties. Dit alles maakt Marc zo opgewonden dat hij voelt dat hij zijn zaad voor de tweede keer moet uitstorten. De diepe penetraties volgen elkaar sneller en krachtiger op. Zijn hele lichaam kronkelt en hij heeft zichzelf niet meer onder controle. De vrouwen worden wilder en zijn teelballen trekken samen. Krachtig spuit hij het spleetje van Linda vol en valt uitgeput op haar neer. De beide vrouwen kijken elkaar glunderend aan.

“Nu nog Linda haar finale”, zegt Renate op een verleidelijke toon. Ze kruipt tussen Linda haar benen en met een natte vinger en een zachte tong bewerkt ze Linda haar vurige hobbeltje en spleetje. Snel ligt Linda te hijgen en te kronkelen met haar lichaam. Marc masseert haar borsten en knabbelt aan haar tepels. Linda perst haar benen toe terwijl Renate haar hoofd er nog tussen zit. Ze krijgt een volledige black-out! Renate moeten lachen en geniet evenzeer van dit fantastisch klaarkomen. Ze ervaart het een beetje alsof ze zelf klaarkomt.

Voldaan en genietend kruipen de vrouwen naast Marc. Hij ligt nu ingesloten tussen het vrouwelijke schoon, zijn beeldschone en nog steeds hevige vrouw en Linda die zijn lang gekoesterde droom waarmaakte. Nog wat napraten, lachen en elkaar zacht strelen. “Beter afronden kan niet”, denkt Marc, en kust beide vrouwen nog eens uit volle dank voor dit onvergetelijke avontuur.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *