Vrouwenlust

()

De wekker maakte haar die ochtend precies om 9.00 uur wakker. Vandaag zou ze eens lekker aan haar scriptie werken. Zoveel werk was het niet meer, maar ja, die laatste loodjes. Haar meeste studiegenoten waren ondertussen afgestudeerd en het uitgaansleven werd minder. Over drie maanden wou Mia ook eindelijk afstuderen en op zoek gaan naar een baan. Na uitgebreid douchen en ontbijten en koffie drinken met wat huisgenoten, zette ze om 10.00 uur haar computer aan. Omstreeks 14 uur kwam ze er achter dat het vandaag weer niet zou lukken. Misschien moest ze maar even naar het centrum gaan. Met de metro was ze in een kwartiertje in het centrum. Na wat verschillende schoenenwinkels bekeken te hebben bedacht ze dat ze wel wat nieuw ondergoed kon gebruiken. En even later stond ze bij de winkel op de lingerie afdeling. Mooie setjes, dat wel, maar wel wat prijzig voor een gemiddelde student. Ze draalde wat langs de rekken en had niet in de gaten dat ze bekeken werd door een vrouw. Deze vrouw zag een meisje van begin 20 met halflang blond haar, blauwe polo en spijkerbroek en eigenlijk wel een beetje een ‘balorig’ type.

“Probeer dit setje eens” zei de vrouw tegen Mia. Mia keek op en zag een vrouw met een setje in haar hand staan. “75 B schat ik in”. Mia beaamde dat dit klopte en keek naar het setje. “Passen kost niets”.

Het was een zwart setje, een doorschijnende, kanten beugel BH met de bandjes aan de zijkant, een hoog uitgesneden slip en om het compleet te maken zat er ook een jarretelgordel bij. Mia aarzelde maar de vrouw keek haar recht in de ogen en zei nogmaals.

“Passen kost niets en volgens mij zal het je erg mooi staan”.

Ze twijfelde nog een moment en zei toen “passen verplicht inderdaad tot niets”.

De vrouw lachte. Mia was niet klein met haar 1.70 maar deze vrouw was nog wel een stukje groter en ook breder. Om in BH maten te praten, ze schatte haar in op 85 D. Haar leeftijd zal ergens rond 35 jaar liggen. Mia nam het setje en samen togen ze naar de paskamer. Deze is ruim opgezet bij de winkel en Mia ging een paskamer binnen terwijl de vrouw een stoel in de ruimte ervoor nam. Mia hing het setje op een haakje en begon zich uit te kleden. Het was een merkwaardige situatie. Een vreemde vrouw die haar lingerie aanpraatte die ze zelf nooit zou hebben uitgezocht. Een sport BH is immers veel functioneler. Net toen ze haar oude BH had uitgedaan, ging het gordijn op een kiertje. “Even kijken of je nog hulp nodig hebt” zei de vrouw. Hoewel Mia dit ontkende, bleef de vrouw kijken. Ze zag een meisje met stevige ronde borstjes met parmantige bruine tepeltjes. Mia voelde zich begluurd.

“Zonder BH zie je er ook mooi uit”. Mia keek in de spiegel en voelde haar tepels wat harder worden. Beide vrouwen zagen dit, maar zeiden er niets over. Vlug deed Mia de BH aan. Deze paste precies.

“Nu nog de slip”. Mia gaf zich over en deed nu ook haar broek en onderbroek uit. Het was een verwarrende, maar ook speciale situatie. Mia voelde dat ze geen kleding aan het passen was, maar haar lichaam liet zien aan een vrouw die daar blijkbaar belangstelling voor had. Passen kost niets en verplicht ook tot niets, dacht ze nog eens. Hoewel je bij het passen eigenlijk je onderbroek met aanhouden, snapte ze dat de vrouw haar liever in haar blootje zag. Mia vond dit toch ook wel spannend. Het setje paste als gegoten. Wel moest haar bikinilijn nog wat bijgewerkt worden, maar voor de rest zag ze er goed uit. “Wat vind je ervan?” Vroeg Mia.

“Je ziet er erg lekker uit en het setje past goed. Draai je nog eens om.” De vrouw bekeek Mia ‘s billen en die waren stevig en rond. Hoewel Mia nog iets verlegen was, genoten ze beiden van de situatie. “Als je mee gaat thee drinken, dan betaal ik het” zei de vrouw. Tot haar eigen verbazing zei Mia “OK”. In de metro stelden ze zich aan elkaar voor. De vrouw heette Anja en had aan haar scheiding een appartement overgehouden. In de metro keken ze elkaar nog eens diep in de ogen en lachten naar elkaar. Mia wist niet wat haar overkwam. Het was een keurige flat en met de lift gingen ze naar de 17de verdieping. Anja opende de deur en liet Mia eerst naar binnen gaan. In de hal pakte Anja Mia ‘s handen en draaide haar tegen de muur. Mia kon niet meer weg. Anja had de armen van Mia vast en kwam dichterbij. Mia deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Mia aarzelde eerst, maar na enkele momenten begon ze ook hartstochtelijk terug te zoenen. Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze überhaupt maar aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen.

Anja genoot ook en liet langzaam een hand zakken om die onder de polo op zoek te laten gaan naar die lekkere borstjes. Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Anja speelde er zachtjes mee. Mia liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. Ze voelde Anja ‘s hand naar haar rug gaan en in een ogenblik was haar BH los. Dit heeft ze vaker gedaan, schoot door haar heen. Een echte lesbienne dus. Maar wat gaf het. Het was genieten. Anja ‘s been wreef langs het kruis van Mia en langzaam werd het hier vochtiger en vochtiger. Anja ‘s rechterhand liet de borstjes in de steek en langzaam bewoog de hand zich naar beneden.

“Handen omhoog” zei Anja en Mia deed dit. Met een beweging ging haar polo en BH uit. Nog steeds stond ze daar, in een halletje van een onbekende flat met haar rug tegen de muur. Anja ‘s mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen. Haar rechterhand wreef tussen Mia ‘s benen. Mia begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Anja kreeg zonder veel moeite de rits naar beneden. De knoop kostte wat meer energie, maar om de spijkerbroek naar beneden te krijgen lukte slecht.

“Beloof me om in het vervolg een rok aan te doen” fluisterde Anja in Mia ‘s oor.

Mia kon de gevolgen nog niet helemaal overzien, maar ze zei “ja… ah…”

Met beide handen kreeg Anja ten slotte de spijkerbroek naar beneden. Mia schopte haar schoenen uit en daar stond ze helemaal naakt voor een bijna onbekende vrouw. Het gaf haar een ontzettend gevoel van opwinding. Met haar middelvinger begon Anja in het natte kutje van Mia te spelen. Mia ‘s kittelaar was flink opgezwollen en binnen een minuut kwam Mia klaar op een manier zoals haar nog nooit was over komen. Ze schokte met haar hele lichaam. Anja bleef met haar spelen en Mia was totaal ‘out of control’. Anja hand ging weer terug naar haar hele schaamstreek en het zoenen verhevigde weer. Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar.

“Anja, dit was geweldig” fluisterde Mia.

“Ik wist wel dat een mooie meid als jij dit lekker zou vinden. Zullen we aan de beloofde thee gaan”. Dat vond Mia een goed idee. Daar stond ze helemaal naakt, terwijl Anja nog geheel gekleed was. “Doe je nieuwe setje maar aan, ik heb nog wel wat netkousen die mij toch te klein zijn. Dan zal ik even thee zetten”. Anja leidde de naakte Mia naar de woonkamer. Deze was strak ingericht. Een zwarte houten vloer met zwart lederen bankstel. De muren waren rood geverfd. De lampen waren roestvrij staal of zwart. Enkele schilderijen met vrouwelijk naakt hingen aan stevige haken aan de muur. Gewaagd maar stijlvol.

“Achter die deur vind je de slaapkamer. In de grote kast vind je de netkousen wel. Dan ga ik aan de thee” Anja gaf Mia een pats op haar linker bil. Mia keek lachend om en ging naar de slaapkamer. Ook hier dezelfde kleurstelling en een groot kingsize bed. Mia trok de kast open. Het eerst wat haar opviel was een stapel seksboekjes. Eigenlijk dacht ze dat die meer voor mannen waren, maar Anja kon het blijkbaar wel waarderen. De garderobe in de kast zag er gevarieerd uit en al gauw zag ze een mandje met kousen. De eerste netkousen waren veel te groot, de tweede pasten precies. Ze had het setje weer aangedaan en bekeek zichzelf in de spiegel. Hier stond een andere Mia. Niet meer het bedeesde koormeisje, maar een femme fatale met een hoerige uitstraling. Het was goed dat anderen haar niet zo zagen, maar eigenlijk was ze best trots op zichzelf. Ze vond een stel naaldhakken en die maakte het plaatje af. Zo liep ze naar de kamer toe.

“Goed zo meisje, wat zie je er lekker uit”. Even bloosde Mia maar toen moest ze het beamen.

“Ik had nooit gedacht dat ik er zo uit zou kunnen zien” zei Mia.

“Laat je nog eens goed bekijken”.

Mia draaide zich langzaam rond en streelde met haar handen haar lichaam. Dit had ze wel eens in een film gezien. Alsof het een striptease was, ging Mia met haar rug naar Anja staan. Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Anja. Anja keek verlekkerd naar dat strakke kontje.

“Kom eens hier, dan kan ik je nog eens aanraken”. Mia liep op Anja af die ondertussen op de bank zat. Vlak voor Anja bleef ze staan, met haar kruis op ooghoogte. “Trek eens langzaam uit” ordonneerde Anja. Mia luisterde en pakte met beide handen haar slip beet. Gelukkig had ze eerst de jarretelgordel aangetrokken en daarna haar pikante onderbroek. Anja zag tussen de blonde haartjes het rosse van het iets openstaande kutje. Met beide handen pakte ze de billen van Mia en trok haar naar haar toe. Haar tong verdween tussen haar benen. Met een grote zwiep werd Mia op de bank gegooid. Anja keek niet op of om, maar likte en proefde de jonge studente. Zalige lange halen, van haar plasgaatje tot haar kittelaar. Mia begon onmiddellijk weer met haar heupen te draaien. Snel, veel te snel kwam ze weer klaar. Ze wou haar benen samendoen omdat ze dacht dat ze gek werd. Anja was echter sterker en hield met haar handen Mia ‘s benen wijd. Toen werd ze echt gek. Na enkele minuten stopte Anja, kuste Mia op haar mond en ging thee inschenken. Half versuft lag Mia op de bank. Terwijl Anja van het uitzicht genoot op het malse kutje, kwam Mia weer bij.

Met, “je thee wordt koud” bracht Mia weer bij haar positieven. Ze pakte haar thee en ging lekker tegen Anja zitten. Die streelde haar door haar haar en zakte daarna langzaam af naar de Mia ‘s billen. Met haar linkerhand kneep Anja in haar linker bil. “Je bent een lekker geil ding” fluisterde Anja in Mia ‘s oor.

“Jij maakt me zo geil, want dit is me nog nooit overkomen. Niet met mijn drie vriendjes en ook niet met de zeven onenightstands.

“Misschien horen we wel bij elkaar”.

“Ik wil in ieder geval nog meer ontdekken met een vrouw als jij”.

“Zullen we dan afspreken dat jij mijn meissie bent en ik jouw vrouw”.

“Ja, mevrouw” zei Mia en keek Anja in de ogen.

“Meissie, je moet nu gaan. Wanneer kom je weer?”

“Past het vrijdagavond?”

“Goed 18.00 precies, in een rok zoals je beloofd hebt”. Mia kleedde zich weer aan en nam haar nieuwe setje mee in het winkeltasje. Bij de uitgang drukte Anja haar een flesje in haar handen. “Wil je hier je schaamhaar voor mij instoppen?” Mia realiseerde zich dat dit geen vraag was en zei dat ze het zou doen. De laatste tongzoen en een kneep in haar tiet en Mia stond buiten.

Die nacht kon Mia slecht in slaap komen. Zij, met een vrouw, die 15 jaar ouder was of meer. Maar wat een seks en wat een ervaring. Ze streelde zich zelf door haar schaamstreek en dacht aan de haartjes die er af moesten. Behalve een lange jurk voor het “bal” had ze helemaal geen rok. Moest ze die ook nog aanschaffen. Gelukkig had ze wel een leuk pikant setje. Ze realiseerde zich dat er iets totaal nieuws in haar leven gebeurde. Vermoeit, maar voldaan, viel ze in slaap. De volgende ochtend om negen uur werd ze wakker. Ze voelde zich nog wat plakkerig, en wilde zich juist daarom niet douchen. Toen ze in de gemeenschappelijke keuken kwam van haar studentenflat zaten er drie huisgenotes koffie te drinken. Ze keek anders naar de meiden dan gisteren. Ze lette op hun borsten en figuur. Hierin stond een vrouw van achtentwintig met een kaal kutje. Heel onschuldig merkte ze op dat in de Fleur wel veel geschoren vrouwen stonden. Dit werd beaamd en Mia merkte op dat indien de Fleur een afspiegeling van de Belgische vrouw was, twee van de vier aanwezige dames een kaal kutje moesten hebben. Schoorvoetend gaf Sacha toe dat zij zich om de twee dagen schoor. Ze vond het mooier en hygiënischer, en haar vriendjes waren enthousiast en ze had hier ook veel meer orale seks. Mia gaf aan dat ze er ook over dacht en met een knipoog gaf Sacha aan dat ze er wel bij zou willen helpen. Ze veranderden van onderwerp maar Mia wist genoeg. Voordat Mia de stad in ging, op zoek naar een rok, ging ze even bij Sacha haar kamer binnen. Ze kreeg een kort inkooplijstje mee en ze spraken af dat het die avond zou gebeuren. In de stad vond ze in een tweedehands zaak een kort zwartleren rokje. De prijs viel mee en bij winkel vond ze nog een zwarte doorkijkblouse. Ze vond dat ze gezien mocht worden, althans door Anja en ze wou alles doen om haar te plezieren. ‘s Avonds klopte Mia op Sacha ‘s deur. Ze zag dat Sacha haar kamer sfeervol had gemaakt. Kaarsjes en wierook en op haar bed had ze enkele kussen gelegd. Sacha was de eerstejaars en nog geen achttien. Rood haar en een bleke, sproetige huid. Een uur in de zon en Sacha was knalrood. Niet al te groot, en met ronde billen en borsten en een slanke taille had ze een zeer vrouwelijke uitstraling. Sacha was nu gekleed in een zijden duster en liep op blote voeten.

“Je voelt je vast beter op je gemak als we beiden bloot zijn” zei Sacha terwijl ze haar duster open liet vallen. Mia keek vol bewondering naar haar mooie lichaam. Hoe kon het dat ze plotseling in aanraking kwam met vrouwen die zoveel lef hadden en dingen deden waarvan zij altijd had gedacht ‘Dat doet een vrouw niet’. Haar ogen gingen van boven naar beneden en bleven steken bij het kale spleetje. Zoals ze zo stond waren er geen schaamlippen te zien en was het een echt kinderlijk spleetje.

“Je hebt gelijk” mompelde Mia en begon zich uit te kleden. Iets langzamer en speelser dan ze ‘s avonds voor het slapengaan deed. Ze liet Sacha genieten van het zicht op haar lichaam, maar niet meer. Ze had natuurlijk Anja in haar hoofd en voor haar deed ze het. Sacha wist dit niet en genoot van het schouwspel. Toen Mia helemaal naakt was liep ze op haar af en aaide haar door haar haar.

“Je zou me scheren” zei Mia.

“Goed, ga maar op mijn bed liggen met je benen wijd. Zodat ik er goed bij kan” zie ze met een knipoog. Mia deed wat haar gezegd werd. Sacha begon eerst met een schaar de haartjes kort af te knippen. Plotseling dacht Mia aan het flesje wat ze van Anja had gekregen.

“Wil je de haartjes opvangen en voor me bewaren?” Sacha werd nieuwsgierig en informeerde wat de bedoeling was van het bewaren van haar schaamhaar. Met enkele niets zeggende antwoorden hoopte Mia de vragen te pareren, maar vergeefs. “Voor wie doe je het?” Vroeg Sacha en toen kon Mia er niet meer omheen. “Niet verder vertellen nog, maar het is voor mijn vriendin. Ik zal je later meer vertellen, maar nu nog niet.” Mia keek naar Sacha en zag het verbaasde gezicht.

“Ik vind je er heel verleidelijk uitzien en als ik nog geen relatie had zou ik graag met je spelen, maar ik weet niet wat mijn ‘lover’ er van vindt, dus helaas.” Sacha was iets teleurgesteld, maar ging verder. Na het kort afknippen kwam de scheerkwast te voorschijn en zeepte ze Mia ‘s kruis lekker in. Met het driedubbele scheermes werd de zeep en de haarrestjes verwijderd. De venusheuvel was al gauw glad als een biljartbal. Natuurlijk gaf de omgeving van de schaamlippen iets meer problemen. Sacha ver excuseerde zich toen ze Mia ‘s schaamlippen zachtjes naar links trok om rechts te kunnen scheren. Stiekem genoot Sacha hiervan. Toen de linkerkant aan de beurt was pakte Sacha eerst een schaaplipje. Het zicht op het spleetje was erg opwindend. Mooi egaal roze, een flinke kittelaar, en een strak plasgaatje. De schaamlippen zelf waren 3 a 4 cm lang en natuurlijk zalig om zacht mee te spelen. Sacha bedacht dit wel, maar deed het niet. Ze zou haar kans vast nog wel krijgen. Zorgvuldig verwijderde Sacha alle haartjes. Ze spoelde het af met een nat washandje, waarna ze alles zorgvuldig met babyolie insmeerde. Met grote draaiende bewegingen toucheerde ze hier Mia ‘s gehele genotstreek. Mia lag er met haar ogen dicht en even dacht Sacha het zachtjes draaien van haar heupen waar te nemen. Dit was het moment dat Mia haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam.

“Laat eens zien hoe het geworden is” zei ze terwijl ze voor de spiegel ging staan. Sacha ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. “Aan de ene kant voel ik me weer een klein meisje, maar aan de andere kant een lustobject wat genomen moet worden.”

“Ik zou het graag doen, maar ik geloof dat iemand je in haar macht heeft” antwoordde Sacha.

“Ja,” beaamde Mia “ en dat voelt ontzettend goed. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur.”

Sacha sliep die avond onrustige en speelde drie keer met zichzelf voor ze in slaap viel.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

***************

VROUWENLUST – 2.3

Om precies 18.00 uur belde Mia bij Anja aan. De hele dag was ze onrustig geweest. Vanmiddag was ze tien keer naar de WC geweest. Ze had een halfuur naakt voor de passpiegel gestaan in verschillende verleidelijke poses, drie keer had ze haar setje met kousen aan gedaan en de hele dag had ze gekke kriebels in haar buik. Hier stond ze nu, nerveus en hunkerend, voor de deur van een vrouw die ze nog maar drie dagen kende. Gekleed in een zwart setje, jarretels en kousen, een zwart leren rokje en een doorschijnblouse. Ze had een lange jas aangetrokken om gekleed over straat te gaan. Anja deed glimlachend open.

“Welkom meissie, kom binnen.” Anja was gekleed in rood leer, een bustier, een half lange rok en laarzen. Mia kwam verder, hing haar jas op en aarzelde even.

“Loop maar verder en dan zal ik je eens goed bekijken.” Anja kon even niet van Mia afblijven en kneep haar in haar bil. Toen Mia zich lachend omdraaide werd dit gevolgd door een lange tongzoen. Voor het eerst ging Mia ‘s hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier met inhoud van Anja.

“Straks mag je met mij spelen, maar ik wil je eerst inspecteren. Wil je daar voor mij strippen?” Anja wees naar het kleed voor de bank, waarop ze zelf ging zitten. Met een glas witte wijn zat ze klaar om van de jonge studente te genieten en te controleren of ze haar opdracht had uitgevoerd. Ze was in ieder geval wel in een rok gekomen en die blouse mocht er ook zijn. Mia deed wat haar gezegd werd, langzaam, met haar handen haar hele lichaam aaiend, deed ze kledingstuk voor kledingstuk uit. Haar tepels stonden weer stijf van de opwinding en tussen haar benen voelde het ook iets vochtig. Een vrouw van de wereld bekeek haar, strak in het rode leer, nippend aan haar witte wijn werd ze bekeken en beoordeeld. Zou zij straks ook met het lichaam van deze vrouw mogen spelen? Als laatste ging Mia ‘s slipje uit. Ze was met haar rug naar Anja gedraaid. Terwijl die genoot van haar billen, ontdeed Mia zich van dit laatste kledingstuk. Voorzichtig draaide ze zich om, zakte door haar knieën, liet zich achterover rollen en spreidde haar benen. Anja had zo een prachtig uitzicht op haar kale kutje, die van opwinding al iets geopend was. Anja applaudisseerde en zei.

“Goed gedaan meisje, je hebt een glaasje witte wijn verdiend.” Anja schonk in en Mia kwam naakt op de bank zitten. Ze proosten en keken elkaar daarbij diep in de ogen. “Ik zal het flesje even pakken” Anja nam het flesje in ontvangst en keek goedkeurend naar de haartjes. “Je bent een schatje, kom eens lekker tegen me aan” Mia deed dit en hun monden vonden elkaar weer. “Maak maar even los” zei Anja toen Mia weer haar borsten op zocht. Mia deed dit en er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. Hierop bevonden zich kleine torentjes. In haar linker tepel had Anja een piercing, een ringetje. Mia begon er enthousiast mee te spelen. Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Anja niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Mia door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog. “Vind je het leuk, zo’n piercing?” Vroeg Anja.

“Ja, dit maakt het spelen met borsten wel extra leuk.” Ondeugend trok Mia er voorzichtig aan. “Je krijgt ze ook nog wel, maar nu nog even niet.” Mia wist niet wat ze hiervan moest denken. Anja deed haar rok iets omhoog en haar benen wijd. “Er wacht nog iets om ontdekt te worden, meissie” fluisterde Anja.

“Ja mevrouw” antwoordde Mia terwijl haar hoofd naar beneden ging. Nu keek ze voor het eerste recht in een kut; en wat voor een. Bijna helemaal kaal, maar op Anja ‘s venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan vijf centimeter lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Mia ‘s duim en een snee van kittelaar tot plasgaatje wel een decimeter. Anja pakte Mia ‘s hoofd en trok deze naar haar spleet.

“Proef maar lekker”. Mia wist nog niet of ze daar aan toe was, maar ze had al geen keuze meer. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Anja naar binnen te gaan. Lange halen brachten Anja in beroering, terwijl Mia de zoute sensatie van een kut proefde. Anja trok Mia ‘s hoofd bijna naar binnen en Mia kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Anja klaar en liet ze Mia los. Terwijl Anja aan het bijkomen was, bestudeerde Mia verder haar kut. Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Anja ‘s magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Anja ‘s schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Anja ‘s buik en borsten. Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Anja kwam weer bij haar positieven en zei Mia om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Anja een goed zicht had tussen haar benen.

“Vinger jezelf” commandeerde ze en dit liet Mia zich niet twee keer zeggen. De vrouwen beloerden elkaar en Anja ging verder met haar wijntje. Ze gaf Mia wel goed zicht op haar eigen lichaam. Mia genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Anja, ook de gedachte dat ze Anja net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed. Mia ‘s kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Mia ‘s hoogtepunt liet niet op zich wachten. Anja vleide zich naast Mia en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Anja zich op de Mia ‘s borsten en billen concentreerde. Anja nam een slok witte wijn en gaf het mond op mond door aan Mia.

“Heb je honger?” Vroeg Anja na een poos en toen Mia dit beaamde gingen ze aan tafel. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen. Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Anja had er echt werk van gemaakt. Mia lustte geen vis, maar at alles smakelijk op. De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Anja ‘s grote teen had Mia ‘s kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Mia vertelde hier over Sacha en Anja wou alle details horen. Toen Mia de versierpoging van Sacha beschreef en Mia ‘s reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Anja bepaalde wat goed voor Mia was. Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Anja rechterhand hield Mia ‘s linkerborst de hele nacht vast.

Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede. Maar met lekkere broodjes, jus d’orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker. Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Mia zou om 11.00 weer vertrekken want ze hockeyde op zaterdag altijd.

“Speel eerst nog eens met mij, voor je vertrekt” commandeerde Anja. Mia liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Anja nog eens. Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Anja naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog. Anja ‘s machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht. Schokkend en grommend kwam ze klaar. Mia genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Anja ‘s lichaam.

‘s Avonds om 17.30 belde Mia weer aan. Ze had thuis een gedoucht en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg Mia de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na. Anja was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond.

“Goed zo, schatje, nu moet je even zo blijven zitten. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw. Begrepen?” Mia snapte het niet helemaal, maar zei.

“Ja”.

“De volgende keer ga je over de knie, begrepen?”

“Ja, mevrouw” zie Mia gedwee.

“Goed zo, meissie.” Anja deed Mia eerst een halsband om en daarna een zwarte blinddoek. “Als je stoppen wilt, moet je halt zeggen. Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Begrepen?” Weer klonk het gedwee

“Ja Mevrouw”. Even later ging de bel. Dit maakte Mia nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger.

“Lekker ding is het niet?” Vroeg Anja aan de andere vrouw.

“Zeker een mooi, jong lichaam waar je nog veel plezier aan kun hebben.”

“Geil is ze ook” en toen richtte Anja zich weer tot Mia. “Even staan gaan meissie, zodat mijn bezoek je even kan bevoelen.” Weer klonk een.

“Ja mevrouw” en Mia deed wat haar gevraagd werd. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

“Zeker een lekkere aanwinst, ik ben jaloers op je.”

“Ga maar weer zitten meissie” Ze ging zitten en voelde dat er iets aan de halsband werd vastgemaakt. De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende.

“Benen verder wijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Anja, houd de ketting iets strakker”. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen. Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een camera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Anja. Anja had dit gepland dus Mia moest er maar van genieten. Met dit in gedachten werd ze relaxter en begon het spannende van de situatie in te zien. Een vreemde vrouw had haar betast, met toestemming van Anja en beiden genoten ze van haar lichaam.

“Is het goed, Anja, dat ik nog een paar kut-foto ‘s maak voor mijn kutcollectie” vroeg de onbekende vrouw.

“Natuurlijk, ze is er helemaal voor jou”. Mia kon niet anders doen dan luisteren en afwachten.

“Op het kleed liggen, kleine” zei de vrouw op gebiedende toon “en wel met je benen wijd”. Mia kende de kamer wel een beetje en vond op de tast het kleed. Hier ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen voor de onbekende vrouw. Die nam plaats om enkele close ups van haar vrouwelijkheid maken. Haar kut leek iets op een grotje met een gordijntje ervoor. Haar binnenste schaamlippen zaten boven tegen elkaar en vormden een dakje boven haar kittelaar. Halverwege haar kutje waren ze op zijn verst uit elkaar. Hier zat een knikje in haar lipjes en van daar naar beneden ging het min of meer verticaal. Wederom werden er enkele foto’s gemaakt.

“Ik kan het niet laten, Anja, mag ik?”

“Goed, dan geniet ik wel van het schouwspel”. De onbekende liet dit een twee keer zeggen en begon Mia te likken. Mia wist niet wat haar overkwam, maar had er zeker geen bezwaar tegen. Een lange puntige tong speelde met haar en omdat ze toch al genoot van de vreemde situatie, begon al snel haar onderlichaam mee te draaien. Geleidelijk kwam haar orgasme dichter bij. Vlak voor Mia ‘s hoogtepunt stopte de tong abrupt. Anja had de onbekende vrouw in een bil geknepen en zei.

“De afronding komt later wel. Het is tijd voor je om te gaan.”

“Jammer, maar wie wat bewaart heeft wat.”

“Zo is dat. Ik ben benieuwd naar de foto ‘s”.

“Je zult ze gauw hebben.” Anja leidde de onbekende vrouw naar de deur. Ondertussen kreeg Mia de opdracht om op het kleed te blijven liggen. Met een lange tongzoen nam Anja afscheid van de onbekende vrouw. Anja ging naast Mia op het kleed liggen. Anja deed de blinddoek af.

“Hoe gaat het met je?”

“Ik beleef, sinds ik je ken, meer spannende dingen, dan de afgelopen twee jaar bij elkaar.” Glimlachende keken de dames elkaar aan.

“Ik weet wel wat goed voor je is.” Mia kon niets anders dan toegeven.

“Ja Mevrouw, dat weet u misschien wel beter dan ikzelf.” Anja draaide zich op Mia en hun tongen vonden elkaar weer. Na een lange kus ging Anja ‘s mond op zoek naar Mia ‘s borsten en zoog op beide tepels. Haar linker hand vond Mia natte kutje en haar wijsvinger begon rondje te draaien over kittelaar. Toen Mia hierop reageerde, kroop Anja tussen haar benen. Ze likte Mia en proefde speeksel van de andere vrouw en geil van Mia. Met beiden handen kneedde ze stevig de billen van Mia. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, Mia kreunde het uit.

Anja schonk twee glazen witte wijn in. Ze besloten een pizza te eten en zochten de bank weer op. Mia, naakt op haar halsband en kousen na en Anja in rood leer gekleed. Het gesprek ging over koetjes en kalfjes, maar wel voornamelijk over Mia ‘s leven. Haar studie en scriptie kwam aan de orde en ook het gebrek aan voortgang hierin. Sacha en de meiden van het studentenhuis werden uitgebreid besproken evenals het hockeyteam. De pizza werd op de bank opgegeten. Anja zetten een DVD op ‘Lesbian hot stuff’ was de titel. Het begon onschuldig met twee meiden die elkaar likten. Er werd veel commentaar geleverd op de acteerprestaties en de lichamen, maar ondertussen genoten ze wel. In de derde scène kwam een hevige getatoeëerde en gepiercete dame in beeld. In beide tepels had ze een dubbel piercing en haar kut bevatte 7 ringetjes, 6 in haar binnenste schaamlippen en een door haar kittelaar. Mia kroop naar Anja en het commentaar werd minder. Mia zocht de linker tepel van Anja en begon voorzichtig met haar ringetje te spelen. In de scène werd nu een geblinddoekt meisje binnen geleid en ze mocht zich voorover buigen op een tafel. Haar handen werden eerst vast gebonden. Daarna werden haar enkels elk aan een tafelpoot vastgemaakt. Mia kroop nog dichter tegen Anja aan maar haar ogen waren gefocust op het beeld. De spanning werd opgebouwd en de gepiercete dame speelde met haar nagels op het vastgebonden lichaam. Het beeld ging richting de kont van het meisje. De close up van haar aars en kutje werd verstoord door een wijsvinger die richting de anus ging. Na enig draaien verdween de vinger in het kontje en werd ze gevingerd in haar anus. Anja ‘s hand ging naar Mia ‘s kruis en bespeurde hier een zekere opwinding. De scène ging verder en met een zweepje werd eerst zacht gespeeld op het vastgebonden meisje. Het meisje vroeg de dame haar beloning te geven. De zweep knalde op haar billen, en nogmaals en nogmaals. Het meisje mompelde na iedere zweepslag “thank you”.

Mia was stil en voelde zich zeer opgewonden worden. Anja merkte dit onmiddellijk en glimlachte. Haar inschatting van Mia was goed geweest. De striemen waren duidelijk te zien op de billen van het meisje.

“Daar mag ze trots op zijn” zei Anja. Mia knikte. De gepiercete dame deed een voorbind dildo om. Het meisje pijpte de dildo en ondertussen werd haar rechterhand los gemaakt. Met deze hand kon het meisje haar eigen kutje beroeren, wat ze voorzichtig deed. De dame liep om de tafel heen en begaf zich naar de rode billen. Met beide handen betastte ze die en trok ze verder uit elkaar. Ze boog zich voorover en begon de anus van het meisje te tongen. Mia wist niet wat ze zag, dingen waar ze nog nooit over nagedacht had, maar die haar mateloos intrigeerden en opwonden. Het meisje dat nog steeds voorover op tafel lag, begon steeds meer te bewegen. De dame kwam overeind en plaatste de dildo tegen haar anus en met een paar stootjes gleed die naar binnen. Met lange halen ging de dame op en neer. De bewegingen van het meisje werden heviger, mede omdat ze zich met haar eigen vrije hand vingerde. Het meisje en Mia kwamen beiden op het zelfde moment met een luid gekreun klaar. Anja ‘s hand had slechts lichte bewegingen gemaakt in Mia ‘s schede, de opwinding van de DVD deed de rest.

“Ik geloof dat ik nog veel kan leren” zei Mia.

“Ik zal er voor zorgen” kreeg ze als antwoord.

Na nog een glaasje wijn gingen ze naar bed. Anja liet zich uitkleden door Mia en ging daarna op haar knieën op bed liggen. Grote, ronde billen keken Mia aan.

“Lik mijn reet!” Ordonneerde Anja en Mia ‘s deed wat haar gezegd werd. Haar tong proefde en bevochtigde Anja ‘s bilnaad. Ze proefde een lichte poepsmaak en zweet, maar het was Anja ‘s poep en zweet. Al snel begon ze zich te concentreren op Anja ‘s aars en probeerde met haar tong naar binnen te gaan. Dit lukte slechts beperkt, maar Anja genoot er niet minder om. Ondertussen pakte ze een vibrator uit haar nachtkastje en gaf deze aan Mia om deze met haar mond te bevochtigen. Mia nam de vibrator bijna geheel in haar mond en maakte pijpachtige bewegingen.

“Nu is hij wel klaar voor mijn kut. Zorg dat ik ook klaar kom!” Mia zette de vibrator aan en masseerde Anja hiermee. Meer in haar snee dan in het gaatje. Haar duim verdween in Anja en met de vibrator stimuleerde ze Anja ‘s kittelaar. Mia voelde hoe haar duim werd omklemd door samentrekkende bodembekkenspieren en niet lang daarna gromde Anja het uit. Na een korte rustperiode stond Anja op en liep naar de kast. Ze pakte een zwarte voorbinddildo en handig deed ze de riempjes om. Ze ging zitten op een stoel en ze gooide Mia een condoom toe.

“Er om doen en pijpen, meissie!” Iets onhandig scheurde Mia het condoom open en deed het op de dildo. Ze rolde het af tot halverwege. “Helemaal afrollen, meissie!” Mia hield de dildo met het condoom met haar linkerhand vast en gebruikte de andere hand om het condoom helemaal af te stropen. Haar lippen bewogen zich eerst over de eikel, maar al snel verdween een groot deel van de dildo in haar mond. “Je tong gebruiken en je lippen iets toeknijpen. Zo’n dildo wil wel wat voelen.” Mia mompelde.

“Ja mevrouw” en ging verder. Na een minuut of vijf kreeg Mia de opdracht om op haar rug op bed te gaan liggen. Dit hoorde ze graag, want het pijpen was vermoeiend en waar het pijpen van een dildo toe leidde begreep ze niet. Anja kroop op Mia en de dildo verdween in haar kutje. Met haar volle gewicht lag Anja op Mia en tongzoende haar. Vanuit haar heupen bewoog Anja de dildo op en neer in Mia. Anja ‘s onderbuik schoof over Mia ‘s kale venusheuvel. Mia begon zwaarder te ademen en draaide mee. Op dat moment gleed Anja van Mia af. Op haar zij lag ze naast Mia en vroeg haar om zich om te draaien. Anja pakte Mia ‘s been en trok die over zich heen. De dildo verdween achterlangs in haar kutje. Doordat de benen van Mia uit elkaar waren, kon Anja gemakkelijk Mia ‘s kittelaar bewerken. Beide dames draaiden met hun heupen en in deze houding kwam Mia gemakkelijk klaar.

“Goed zo meissie, morgen verder.” De rest van de avond brachten ze zoenend en strelend door.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

***************

VROUWENLUST – 3.3

Na een ontbijt met koffie, croissants en jus d’orange kreeg Mia 50 Euro. “De seksshop aan de binnenweg is open en ga daar maar 20 condooms halen.” Mia slikte, een seksshop binnen, dat had ze nog nooit gedaan. “Niet aarzelen meissie, over anderhalf uur moet je terug zijn”. Mia kleedde zich aan en ging op weg. Met de metro op zondag duurde het wel even. Anja ging aan het bellen. Toen Mia bij de seksshop aankwam aarzelde nog steeds, maar eigenlijk had ze geen keus. Ze liep ging naar binnen waar het wel ruim was, maar enigszins bedompt rook. Een stel dertigers was bij de lingerie bezig en diverse heren van verschillende leeftijden zochten tussen de literatuur en de video’s het een en ander. Iedereen keek haar aan. Ze kon iets anders zeggen dan.

“Goedemiddag allemaal” en dit werd met wat gebrom beantwoord. Ze liep naar de toonbank en zei net iets te brutaal.

“Twintig condooms alsjeblieft.”

“Wat voor” kreeg ze als antwoord van een iets verlopen veertiger.

“Stevig, voor gewoon gebruik, dus ik denk Durex” blufte Mia en dit werkte. De condooms werden discreet verpakt en Mia verliet de winkel. Buiten kon ze trots ademhalen, ze had het gedaan. Net binnen het anderhalf uur belde ze weer bij de flat van Anja aan. Ze werd binnen gelaten door een onbekende vrouw.

“Bea is de naam en Anja heeft je uitgeleend aan mij. Je zou alles doen wat ik vroeg heeft Mevrouw gezegd.” Mia wist niet wat haar overkwam, maar achtte Anja hier toe in staat. Bea was een negerin van rond de veertig, vrolijke ogen en rondingen zoals negerinnen die wel vaker hebben. “Kleed je uit, meissie” zei Bea kort. Het “Meissie” overtuigde haar en ze kleedde zich uit. Bea liep langzaam om haar heen en keurde haar.

“Je kutje en oksels moeten nog geschoren worden want dat is niet meer glad. Ga maar op tafel liggen.” Mia kon niet veel anders dan de opdracht opvolgen en deed wat haar gevraagd werd. Behendig werd ze van haar stoppeltjes ontdaan. “Eigenlijk moet je hoofdhaar ook nog anders, maar dat zal ik binnenkort wel met Anja regelen. Doe je zwarte setje aan met netkousen en zorg voor een lekker geurtje.” Na een kwartiertje presenteerde Mia zich voor Bea en ze werd goedgekeurd.

“Wat je gaat doen, is de wens van Anja” zei Bea terwijl ze Mia aankeek. “Trek een jas aan, pak de condooms en ga mee.” Beneden stond een Mercedes waar Mia in moest stappen. Bea ging achter het stuur zitten en ze reden weg. Na een klein halfuurtje reden ze Antwerpen binnen en ze stopte bij het ‘Glazen straatje’ straatje. Mia schrok, allemaal mannen die langs ramen liepen waar dames zich zo aantrekkelijk mogelijk presenteerden. Zij zou toch niet als prostituee aan de gang moeten. Bea zei dat Mia haar moest volgen en halverwege de Glazen straatje pakte zij een sleutel uit haar tas. Ze maakte een deur open en Mia ging haar achterna een gangetje door. Toen gingen ze een kamer binnen. De gordijnen waren dicht en naast een stoel en een bed stond er alleen nog een kaptafel.

“Vijftig Euro voor een halfuur. En meestal betekent dit pijpen en neuken. Altijd een condoom gebruiken en niet zoenen. En denk er aan, dit is Anja ‘s verzoek. Zijn er verder nog vragen?”

“Mag ik weigeren?” Vroeg Mia.

“Jij mag weigeren, maar je moet minimaal 500 Euro verdienen voor Anja vandaag. Ik kom over een uurtje even langs om te kijken hoe het gaat.” Bea ging weg en Mia plofte op het bed neer. Ze keek naar de condooms en bekeek zich zelf in de spiegel. Nog niet zo lang geleden was ze trots op haar hoerige uiterlijk, nu was ze een hoer. Ze stond op en schoof het gordijn open en keek op een nieuwe manier naar mannen. Alle soorten liepen er, jong en oud, zwerver en zakenman, Turks en Hollands, knap en lelijk. Een Turk van rond de 55 klopte op haar raam.

“Hoeviel?” Vroeg hij.

“Honderd”

“Te doer” en liep verder. De volgende man die stopte was een neger van rond de 25. “Vijftig voor pijpen en neuken” zei Mia. Ze werd van top tot teen aangekeken en werd goed bevonden. Mia drukte op een knopje en enkele ramen verder op ging een deur open. Mia sloot het gordijn en deed de deur naar de gang open. De neger kwam binnen en begon gelijk Mia ‘s billen te bevoelen. Mia knoopte onhandig de broek van de neger open en pakte zijn jongeheer. Het pakken alleen al maakte hem stijf en Mia pakte een condoom.

“Zonder condoom” zie de neger.

“Zo werkt het hier niet” zei Mia “met of anders mag je vertrekken.”

“OK.” en Mia stroopte het condoom af, iets handiger dan de avond ervoor bij de dildo. Op haar knieën ging ze voor de neger zitten en begon hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgegrepen en heftig op en neer bewogen. Mia klemde haar lippen stevig om de staaf en in enkele tellen kwam de neger klaar. Mia ‘s werd losgelaten.

“Nu nog neuken” zei de neger verlekkerd. Mia kleedde zich uit.

“Gooi het condoom daar maar in en was je piemel eens” zei Mia. De neger deed dit en Mia pakte het volgende condoom. Met meer ervaring werd deze omgedaan, hoewel de paal minder hard was dan daarvoor. Mia ging op haar rug liggen en de neger kroop op haar. Mia ‘s hand leidde zijn lul naar haar kutje en wachtte. De neger begon te neuken, maar overtuigend was het niet.

“Wat mankeert eraan” zich niet realiserend dat een gemiddelde man toch minder viriel is dan een vrouw kan zijn.

“Je bent te wijd” zie de neger, want het lag natuurlijk niet aan hem. Mia begon haar spieren aan te spannen en dit werkte verrassend goed. De paal werd weer hard zoals het hoort en de neger kwam licht zwetend en hijgend klaar. Mia hielp hem met het zich terugtrekken en zorgde dat het condoom mee naar buiten kwam.

“Het was lekker, schatje” zei de neger terwijl hij zich aan kleedde. Mia deed haar setje weer aan en waste zich snel iets.

”Ik krijg nog 50 Euro” zei Mia.

“Sorry, geld vergeten” zei de neger en vertrok. Daar stond ze dan, bijna afgestudeerd als juriste, verkleed als hoer en net getild door haar eerste klant. Dit was nooit aan de orde geweest in haar studie. Vernedert, maar ze zou Anja wat laten zien. Mia ‘s nieuwe strategie was, eerst betalen, een orgasme en sneller de deur uit. Het gordijn werd weer open gedaan. Die dag werd ze geneukt door 4 turken, 3 negers, 1 chinees, 2 Duitsers en 5 Belgische mannen. Om 10.30 had ze wel een schrale kut, maar ook 600 euro en het bewijs dat ze het kon. Een wat vreemde man tikte op haar raam.

“Alleen neuken, achterlangs, wat kost dat?” Ze werden het eens op 50 euro en de man kwam binnen. Hij betaalde en Mia moest zich uitkleden. Hij deed zijn rits open en een stijve kwam te voorschijn. Mia begon bekwaam een condoom af te rollen. Op dat moment realiseerde ze zich dat het een nep-lul was. Ze keek de man aan en toen pas herkende ze Anja. Ze schoten in de lach.

“Jij mag zonder” zei Mia en Anja nam haar zoals de dag er voor. Achterlangs en ze vingerde Mia hierbij tot ze klaar kwam.

“Dit was de 16e keer dat je me vandaag genomen hebt, ik ben 4 keer bijna klaargekomen, maar nu echt. Dank je, Anja” en ze overhandigde het geld. Gearmd liepen Mia en Anja naar de Mercedes. Bea zat achter het stuur en reed hun weer naar huis. Toen ze de woonkamer betraden was die veranderd. Na enkel ogenblikken realiseerde Mia zich dat het nieuwe schilderij de foto was die onlangs was gemaakt. Mia geblinddoekt, maar gelukkig kijkend, aan de lijn van Anja. Haar borsten staken parmantig vooruit en haar kale kutje was goed zichtbaar. Anja zat stoer in het leer en keek trots naar de fotograaf. Even was het slikken voor Mia maar ze zag dat dit portret klopte. Toen kreeg ze van Anja een kus in haar nek en er werd haar een leren riem omgehangen. In de spiegel zag ze dat er een medaillon aan hing. Toen ze goed keek, zag ze dat het medaillon bestond uit haar eigen schaamhaar in hars gegoten. Toen ze Anja kuste om haar te bedanken, zag ze pas dat Anja een zelfde medaillon omhad, maar dan aan een stevige gouden ketting. Dit werd Mia even iets teveel en ze pinkte een traantje weg. Anja drukte haar tegen haar borst en aaide haar haar. Het enige wat Mia kon zeggen was.

“Ik hou van je”. Bea verklaarde Anja en Mia die avond tot meesteres en slavin. Er werd geproost. Later proosten de dames verder op de nieuwe ervaring van Mia. Mia vertelde uitgebreid over haar ervaringen van die dag. Van de neger die haar tilde, de 70 jarige Turk die alleen maar wou kijken en zakenman die eigenlijk alleen maar anaal wou. Hij had niet in de gaten dat hij haar achterlangs in haar kutje neukte en gaf haar een fooi van 20 euro. Het leukste vond ze de kennis van mannen die ze had opgedaan. Dat was in geen boek te lezen of te leren.

Geleidelijk ging Mia steeds meer tijd door brengen op Anja ‘s flat en na een 2 weken kwam het onderwerp ter sprake of Mia niet in zou trekken. Anja vond dit voorlopig goed, want Mia moest nog wel leren, en haar studie afmaken, maar dat was van een heel andere orde. Mia beloofde om een goede leerling te zijn en Anja gaf aan haar waar nodig streng te behandelen. Beiden wisten dat dit het beste bij hun relatie paste en ze zich ieder in die rol het prettigste zouden voelen. Mia werkte hard aan haar scriptie, deed het huishouden, schoor zich om de twee dagen, kookte en werd regelmatig door Anja met een opdracht naar de slaapkamer gestuurd. De ene keer om zich hoerig aan te kleden, de andere keer voor een striptease en dan weer naakt met de benen wijd op bed te gaan liggen. Spelenderwijs was Mia een keer over de knie van Anja gegaan en daar had ze flink rode billen aan overgehouden. Ook had ze met diverse speeltjes kennis gemaakt, maar hier hoorden nog geen zweepjes toe. Mia leerde genieten van een vrouwenlichaam, maar genoot ook van het zich verleidelijk presenteren en opgeilen van Anja. Het hockeyen bleef Mia doen en na een paar weken gaf Anja aan dat ze wel eens mee wou. Kijken met wat voor lekkere dingen ze op het veld liep. En zo gezegd zo gedaan. Mia moest even wennen aan het idee.

Tot nu toe was dit wereldje helemaal niet op de hoogte van haar nieuwe leven. Het was haar teamgenoten natuurlijk wel opgevallen dat ze haar schaamhaar was kwijt geraakt, maar dat wees nog niet op een lesbische verhouding met een oudere dame. Maar Anja besliste en zo geschiedde. Het was een mooie dag en Anja genoot van de meiden in hun rokjes. Mia was een van de oudste en de jongste was zeventien. Natuurlijk zagen de meeste er goed uit, maar Anja ‘s oog ging naar drie meiden speciaal. Een Aziatisch meisje met lang zwart haar, die later Jin bleek te heten. Een struise, Vlaamse meid met stevige billen en dikke borsten (Hilde) en een lange, slanke negerin met prachtige donkere benen (Flora). Vlak voor de rust verdween Anja weer. Ze wist even genoeg. Toen Mia die avond thuis kwam hoorde Anja haar helemaal uit over die drie meiden. Of ze vriendje hadden, hoe ze er naakt uitzagen en of ze merkte dat die meisjes wel eens naar haar of anderen keken. Flora bleek een feestbeest te zijn die altijd pikante setjes onder haar spijkerbroek droeg. Ze versleet de vriendjes in hoog tempo en was altijd bezig met haar volgende project. Hilde was rustig en eigenlijk een saai type. Van vriendjes was niets bekend en ze lette ook niet op als er iemand van de meiden naakt voor haar stond. Ze was eigenlijk iets bleu en dus gemakkelijk voor de gek te houden. Jin was een stiekemerd. Rustig en altijd lachend, maar ondertussen hield ze alle meiden in de gaten en sinds Mia geschoren was leek het wel of ze vaker toevallig gelijk onder de douche stonden.

Het kwam doordat Anja er op doorvroeg dat Mia dit patroon herkende. Volgende week moest Mia tot actie over gaan en Jin mee naar huis nemen. De week duurde lang, beide dames geilde op de gedachte aan Jin. Hoewel Mia nog niet wiste hoe ze het moest aanpakken, wist ze ook dat ze er niet onderuit kon, Anja eiste dit namelijk van haar. De volgende week was Mia al vroeg op de hockeyclub aanwezig en gelukkig was Jin ook een van de eersten. De meiden babbelden wat en Mia reageerde enthousiast op de verhalen van Jin. Hiermee kwam Jin verder los en de meiden lachte wat af. Tijdens het omkleden maakte Mia de eerste gewaagde opmerking.

“Je ziet er goed uit Jin vooral in dit zwarte setje.” Jin bloosde en bedankte Mia voor het compliment. Mia lette goed op tijdens de wedstrijd en speelde een aantal keren meer dan normaal de bal naar Jin. De wedstrijd werd gewonnen met 7 – 3 en Jin had 2 keer gescoord. Dat was uitzonderlijk. De stemming van het hele team was goed, maar die van Jin en Mia na afloop toch nog iets beter. De meeste meiden gingen snel naar de bar, maar Mia en Jin treuzelden wat met het douchen en het plan van Mia liep gesmeerd. Mia liep naakt Jin voorbij en raakte haar per ongeluk op haar bil. Jin lachte!

Toen Mia in de douche ruimte stond kwam Jin er aan. Een fijn meisje met een vriendelijke lach, kleine borstjes en een klein streepje schaamhaar.

“Je ziet er verleidelijk uit, Jin” zei Mia. Ze schrok dat ze het gezegd had, maar Jin lachte weer.

“Kijk jij naar meisjes” was de reactie en Mia beaamde dit.

“Maar wel alleen naar mooie vrouwen”.

“Wie was die vrouw, die vorige week met je mee was.”

“Dat was Anja, mijn vriendin, wij wonen samen”

“O la, la” siste Jin.

“Wil je mijn rug inzepen” vroeg Mia en Jin deed dat met genoegen. Mia draaide zich om en begon Jin even te zoenen. De meiden pakten elkaars billen en zoenden hevig. Al was de deur van de kleedkamer niet open gegaan was hier een heftige vrijpartij ontstaan, maar nu werden ze gestoord. Hilde was wat vergeten en ze vroeg of de meiden al bijna klaar waren.

“We komen er zo aan was de reactie.”

“Wil je een keer bij ons langskomen” vroeg Mia en Jin wou dat wel.

“Vandaag past mij wel” zei Jin.

“Leuk” antwoordde Mia. Een uurtje later begroette Anja Jin. Jin en Mia waren wat nerveus, maar Anja nam het initiatief. Mia werd beloond met een tongzoen en een kneep in haar billen. En dit pal voor de ogen van Jin.

“Vind je Mia ook zo’n lekker ding?” Vroeg Anja en Jin moest dit beamen. Mia kreeg de opdracht om voor thee te zorgen en Jin en Anja namen plaats op de bank. Ze keuvelde wat over de inrichting en het hockeyen, maar dit was redelijk onschuldig. Toen de thee geserveerd was vroeg Anja of Jin wel voor een beetje privacy was. Jin antwoordde omdat ze dacht dat Anja de gordijnen wou dicht doen (hoewel op de 17de verdieping het binnenkijken wel mee valt).

“Ja, pottenkijkers hebben we niet nodig.” De dubbelzinnigheid van haar opmerking realiseerde Jin zich niet. Anja pakte een blinddoek en deed die Mia voor. Ze zette een zacht muziekje op en vroeg Mia zich mooi uit te kleden en nam weer plaats naast Jin. Mia begon zich langzaam uit te kleden, draaiend met haar lichaam en haar borsten en billen als topstukken te presenteren. Ze wist niet wat de reactie van de kijkers waren, maar wist wel dat ze bekeken werd. Die gedacht wond haar op. Omdat de muziek wat luider werd, konden Anja en Jin praten, zonder dat Mia dit hoorde.

“Heb je wel eens van haar gedroomd” vroeg Anja. Jin bloosde, het antwoord was ja. “Geeft niet hoor het is zo’n lekker ding, maar jij mag er ook zijn. Anja schoof naar Jin toe en legde haar hand op een van Jin ‘s kleine borstjes. Beide tepels schoten naar voren en Anja boog zich voorover om Jin te tongen. Jin opende haar mond en sloot haar ogen. Ze voelde Anja ‘s tong in haar mond en beantwoordde dit met haar kleine tongetje. Handig knoopte Anja Jin ‘s witte blouse open en zag haar zwart kanten BH. De priemende donkere tepeltjes smeekten om aandacht en Anja rolde ze om de beurt tussen haar vingers.

“Doe je broek eens uit” fluisterde Anja en Jin deed dit onmiddellijk. Anja vroeg Mia haar blinddoek af te doen en wees op Jin ‘s kutje. Mia kroop tussen Jin ‘s benen en begon haar te likken. Haar schaamlipjes stonden al open en Mia genoot van de smaak. Bij de eerste streling begon Jin al met haar heupen te draaien. Anja bleef Jin zoenen en met haar borstjes spelen. Jin wist niet wat haar overkwam, maar ze genoot en voelde zich geleidelijk tot een hoogtepunt komen. Toen haar orgasme kwam kreunde ze het uit en sloot haar benen zodat Mia even klem kwam te zitten. Ook Anja en Mia genoten van het kleine Aziaatje.

“Heb je wel eens een kutje gelikt” vroeg Anja aan Jin.

“Nee, maar ik denk dat dit niet lang meer zal duren” antwoordde Jin glimlachend.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *