Weekendpret 1.5

()

Mia heeft een nichtje, Christian heet ze. Zij wil graag een weekend komen en aangezien wij haar erg leuk vinden gaan we graag op haar vraag in.

“Ik neem wel mijn vriendje mee. Is dat goed?”

Ze is weliswaar meerderjarig, maar toch nog maar net, en we willen zeker geen gedonder met de broer van Mia. Daarom.

“Weten je ouders dit?” vraagt Mia aan Christian.

“Van Rob, ik geloof van niet. Maar papa weet er van.” Antwoordt ze aarzelend.

“Oh, Zit het zo. Nou ja, ik moet niet zo zeuren. Hij is van harte welkom!”

Die vrijdagavond komen Christian en Rob aan. Rond 19:00 uur hadden we afgesproken en stipt op tijd gaat de bel. Ik doe open en word door Christian hartelijk begroet.

“Oom Leo!” Roept ze, want ze weet dat ik daar een hekel aan heb.

“Wat nou ‘oom’”, zeg ik quasi boos, “dat ga je berouwen dit weekend! Rob, welkom, en weet waar je aan begint. Deze meid is aller verschrikkelijkst!”

Rob moet lachen, blijkbaar heeft hij al het een en ander ervaren.

Christian is een nicht van Mia, bijna 19 jaar oud en rossig haar. Niemand weet hoe ze daar aan komt, want het komt bij Mia helemaal niet in de familie voor. Ik ken Christian al heel lang en heb haar zien uitgroeien tot een prachtige vrouw. Rob boft maar met haar.

We gaan aan tafel en het wordt een gezellige maaltijd.

Na afloop helpt Rob Mia met het afruimen en Christian en ik zitten te praten.

Als Mia en Rob uit de keuken komen, ziet Rob er verhit uit. Blijkbaar hebben zij het ook over seks gehad. Het is trouwens het favoriete onderwerp van Mia. Ze houdt er van om jongens zo ver te krijgen dat zij een bolle broek krijgen. En geloof me, ze kan er wat van.

Het wordt een gezellige avond en Rob en Christian komen over het onderwerp los. Ze vertellen en vragen. Na middernacht stappen ze op om naar bed te gaan.

“Vergeet je geen condoom?” Plaagt Mia.

“We gaan ‘het’ niet doen.”, stottert Christian en weg zijn ze.

Door al dat gepraat over seks ben ik aardig geil geworden. Ook Mia heeft blosjes op de wangen. Ze komt naar mij toe en begint over mijn kruis te wrijven. Nu is de erectie al aardig aanwezig, dus er hoeft niet veel te gebeuren om mij helemaal op sterkte te krijgen. Mia doet haar bloes uit en begint mijn broek af te pellen. Terwijl ik haar borsten streel, pakt zij mijn pik en begint deze te likken.

“Doe rustig aan, ik wil niet direct spuiten!”

“Hm…, lekker, ben je zo geil?”

Ze geeft een extra likt over mijn eikel en ik kreun een bevestiging. Ik voel haar tepels harder worden. Heerlijk. Dit vind ik een erg geil moment. Ik draai de tepels voorzichtig tussen duim en wijsvinger. Mia begint met haar kont te draaien. Van dat tepelgedraai krijgt zij altijd ontzettende kriebels in haar kut. Mia rilt.

“Lik me!”

Ik ga op de bank liggen, nadat ik alle kleding uit heb gedaan. Ook Mia doet alles uit. Ik zie haar prachtige memmen. Daar word ik nou geil van. Wat een tieten, heerlijk. Ik voel ze graag en zuigen aan haar tepels is hemels. Mia gaat op mijn gezicht zitten, duwt haar kut voor mijn mond. Ik ruik en likt. Voorzichtig eerst langs de schaamlippen, het puntje van mijn tong naar haar klit. Wat eer goddelijk geur komt er uit haar neukgrot. Ze buigt naar voren en neemt mijn leuter in haar mond. Haar lippen laat ze helemaal om mijn pik glijden, alsof ze mij met haar mond neukt.

Ondertussen weegt ze mijn zak in haar handen. Mijn pik steigert, wil spuiten, maar ik houd het tegen.

Terwijl ik mijn tong dieper in haar kut duw, hoor ik een zachte kuch. Ik kijk omhoog en zie, met een heel rood hoofd, Christian.

“Sorry, oh, wat erg, maar ik wil wat vragen,” stamelt ze.

Mia komt overeind. Ze kijkt geil uit haar ogen en terwijl ze over haar tepels wrijft, zegt ze “Wat wil je vragen?”

“Sorry hoor, oh, kut, wat erg.”

“Wat nou erg, zeg het nou maar, nu heb je ons toch al gezien.”

“Okay, nou, euh… hoe werkt het met een c… con… euh, condoom?”

“Hm…, zijn jullie ook bezig? Heerlijk. Nou, weet je wat, haal Rob, dan zal ik het jullie laten zien.”

Mia knipoogt naar mij. Ze heeft blijkbaar een geil plannetje bedacht, dat zie ik aan haar geile ogen. Terwijl Christian Rob gaat halen, streelt Mia met een vinger haar kut.

“We laten haar eens even wat zien.” Zegt ze. Ze weegt haar tieten in haar handen en pakt mijn pik. Nog even snel doet ze mijn lul in haar mond en met haar andere hand vingert ze haar kut.

Christian en Rob komen schuchter binnen, maar Mia wenkt ze.

“Kom hier en kijk. Eerst moet je zorgen dat de lul goed hard is, anders verlies je dat ding direct.”

Ze neemt mijn pik in haar hand en begint tergend langzaam met haar tong rondjes te draaien over de eikel. Ik sidder er van, wat een heerlijkheid. Het is wel extra geil dat er toeschouwers zijn. Christian komt er bij zitten. Ze heeft de indruk dat ze nu leuke dingen gaat leren. Mia laat haar zien hoe zij het doet.

“Hier, probeer zelf,” zegt ze.

Christian kijkt even naar mij en Rob. Rob knikt en ik kan alleen maar kijken.

Dan neemt Christian de pik over en doet Mia na. Ik zie het puntje van haar tong naar mijn eikel gaan. Ik kreun als de tong mijn lul aanraakt. Christian draait de rondjes en ineens zie ik dat ze de lul helemaal in haar mond neemt.

“Kijk uit met je tanden,” kreun ik.

Christian knikt en gaat werkelijk volleerd aan het pijpen. Jezus, wat een natuurtalent.

“Wat is dit lekker!” Roept ze.

Mia heeft onderhand Rob er bij gehaald. Zij heeft zijn broek uit gedaan en is bezig zijn lul op oorlogssterkte te krijgen. Ik zie dat Rob de memmen van Mia te pakken heeft en als verwacht steigert zijn pik daarvan enorm omhoog.

“Ik kom,” zucht hij. Mia zet het pijpen in een hogere versnelling en het kreunen verraadt dat Rob gaat spuiten. Ik zie hoe Mia de pik tegen haar tieten houdt en Rob kromt zijn rug en giert er over. Het sperma spuit op de geile borsten en Mia kreunt van genot.

“Heerlijk, zo veel zaad!” Roept ze.

Christian heeft gekeken en loopt naar Rob. Ze pakt zijn klaargekomen lul en drukt haar prachtige lijf tegen hem aan.

Mia staat op en ontdoet Christian van haar nachthemd.

Ik zie nu haar borsten en mijn pik springt op van genoegen. Wat een heerlijke tieten heeft ze. Die wil ik zeker vasthouden. Ook zie ik dat ze mooi rood schaamhaar heeft. Ze is echt een geile roodharige.

“Kom, Christian, we gaan verder met de les.” Zegt Mia.

Christian komt er weer bij en Rob gaat zitten. Hij zucht van genot. Terwijl het sperma op Mia ’s tieten zit, knielt ze naast me op de grond. Ze pakt nog even mijn lul en zuigt er nog even op.

“Nu het condoom”, zegt ze. Ze pakt er een en laat Christian zien hoe ze het moet doen.

“Nou, doe er maar omheen.”

Christian pakt het condoom over en rolt hem over mijn pik.

“Oh, ik ben geil,” zucht Christian. Ik voel aan haar kut en inderdaad is deze erg nat. Ik bewerk haar klit. Ze zucht van genoegen. Ik streel haar tieten. Heerlijk, wat een geile memmen.

“Zo, geniet je, tieten koning?”, grinnikt Mia. “Je moet weten dat Leo een echte tieten fanaat is. Als hij tieten ziet, groeit zijn lul.”

Christian lacht. Uitdagend laat ze mij haar borsten goed zien.

“Neuken!” Roept Christian ineens. Ze gaat op me zitten en zakt met haar kletsnatte kut over mijn leuter. Terwijl ze gaat wippen, pak ik haar tieten en bewerk de tepels. Christian kreunt er over.

“Oh wat geil ben ik. Ik wil klaarkomen. Neuk me! Oh, kom, kom, kom.”

Ineens voel ik een siddering door haar heen gaan.

“Ik kom, Godver, Jezus, ik kom. Oh, Ja!”

Met mijn duim glij ik over haar clitoris. Ik voel hoe haar kut klaarkomt. Ze knijpt, draait, rolt met haar ogen, zucht, kreunt, gilt.

“Ja, oh, geil, ik kom…” Ineens blijft ze stil zitten. Ze doet haar ogen open kijkt mij en Rob aan.

“Zo, en dit nog een paar keer. Jezus wat lekker. Rob, je zal echt aan de bak moeten met je geile pik. Mijn kut jeukt en ik wil meer. Eigenlijk wil ik ze allebei in me.”

Ze kijkt naar Mia. Mia knikt.

“Lijkt mij een heel goed idee, wil ik ook.”

Mia pakt de tieten van Christian beet en begint te zuigen.

“Weet je? We laten de heren jou eens enorm naaien en alle zaad moet over je tieten. Voorlopig geen douche meer voor jou!”

Ik kijk Mia aan. Ik verbaas me over deze uitbarsting van geilheid. Dit gaat een leuk weekend worden. Mia staat op en loopt naar de tafel. Ze maakt deze vrij en wenkt Christian.

“Hier, ga op de tafel liggen, het is tijd dat we de heren aan het werk zetten.”

Christian gaat, ze laat mijn pik uit haar kutje glijden en gaat op de tafel liggen. Rob wordt door Mia naar Christian geduwd.

“Nou, ga haar beffen.”

Rob knielt en begint te likken. Als een bezetene gaat hij tekeer.

“Ho, wacht even, Rob,” zegt Mia “Leo, kom hier en laat jouw geile tong aan Rob tonen hoe het moet. Christian, Leo kan beffen als geen ander. Geniet er van en als je klaarkomt, laat het maar gaan. Want klaarkomen met Leo aan je kut is werkelijk zalig. Oh, dat wil ik dus straks. Klaar gelikt worden. Hm…”

Ik ga tussen de zalige benen van Christian zitten.

“Kijk, Rob, deze kut moet je met respect behandelen. Dat jij aan deze geile kut mag komen, is heel bijzonder. Dus voorzichtig er mee.”

Ik laat Rob zien hoe je beffen opbouwt. Voorzichtig laat ik het puntje van mijn tong net aan de buitenkant van de schaamlippen glijden. Ik ruik een combinatie van rubber van het condoom en het geile vocht van een jonge, opgewonden flamoes. Wat een pruim! Voorzichtig zuig ik de schaamlippen in mijn mond. Ik voel hoe Christian rilt. Ik wijs Rob op de reactie van Christian.

“Daar moet je op letten, als je haar likt. Hoe reageert ze. En Christian, als iets niet fijn is, moet je het wel laten weten. Geile praat en aanwijzigen. Dat helpt altijd. Nu jij, Rob.”

Terwijl Rob de kut bekijkt en likt, ga ik naast Christian staan en begin aan haar tieten te zuigen. Haar tepels lijken erg gevoelig en de opwinding neemt toe. Ik merk dat Christian weer gaat klaarkomen Ze kreunt, klemt Rob met haar benen vast op haar kut en ik hoor hoe haar kut nog natter wordt.

Mia heeft de andere tiet in haar mond. Christian wordt nu door drie mensen bewerkt. Dit moet een dijk van een orgasme opleveren. Ineens begint Christian te schudden. Haar hoofd schudt ze heen en weer, ze begint te kreunen en met een toenemende grom komt ze klaar. Rob heeft nu ook een vinger in Christian gestoken en dat heeft zo zijn uitwerking gehad. Het orgasme houdt even aan en dan ontspant Christian volledig.

“God, meid, wat kom jij geil klaar.” Zegt Mia.

“Merkte je hoe groot haar tieten worden bij zo’n orgasme?” Zeg ik tegen Mia. Mia knikt. Ze kijkt mij verlangend aan en wijst naar haar eigen kut.

“Nu ik!” Zegt ze.

“Wat wil je?” Vraag ik, “zullen we je naaien?”

“Hm…, lekker, dan wil ik eerst Rob in mijn kut.”

Rob heeft inmiddels al weer aan aardige erectie staan. Christian klimt van tafel om plaatst te maken voor Mia.

“Niet in haar spuiten hoor,” zegt ze, “ik wil alles!”

Terwijl Mia gaat liggen en Rob zijn pik in stelling brengt, streel ik Christian.

“Weet je, ik word wel heel geil van jou. Wat ben jij prachtig. Ik ben onder de indruk van jouw tieten. Die voelen zo geweldig lekker. Bovendien neuk je alsof je nooit anders gedaan hebt.” Ik heb ondertussen haar tieten in mijn handen en streel ze. Ik voel hoe de tepels reageren.

“Geil?” Vraag ik. Christian knikt.

“Ik wist niet dat mijn tepels zo lekker gevoelig waren. Ik word er erg nat van.”

Ze pakt mijn hand en legt die op haar kut.

“Vinger me!” Kreunt ze en als stimulans maakt ze neukbewegingen.

Achter me hoor ik Mia kreunen. Af en toe geeft ze Rob aanwijzigen hoe hij haar moet neuken. Ook Rob kreunt, maar ik weet uit ervaring dat Mia heel goed in staat is om er voor te zorgen dat Rob niet direct klaar komt. Terwijl ik Christian vinger, zuig ik op haar tepels. Ze kreunt en pakt mijn pik.

“God, ik heb mijn hobby wel gevonden, hoor. Neuken wordt het en ik hoef geen contributie te betalen.”

Ik lach en draai Christian met haar rug naar mij toe.

“Iets naar voren buigen, en je benen wat uit elkaar. Ik ga je neuken, geile nicht!”

Christian kreunt van genoegen als mijn leuter bij haar naar binnen dringt. Ik kijk neer op haar geile kont. Een heerlijke gladde huid, beetje nat van het geile zweet.

Op het ritme van mijn stoten, schudden haar tieten heen en weer. Iedere keer dat ik in haar stoot, kletst het tegen haar kont.

Steunend op de tafel, zuigt Christian aan de memmen van Mia. Mia kreunt bij elke stoot die Rob in haar doet. Ik zie zijn gezicht vertrekken en waarschuw Mia.

“Hij gaat komen, hoor!”

Mia houdt Rob onmiddellijk tegen. Ze duwt hem uit haar en gaat zitten.

“Jezus, Christian, je moet hem echt nu neuken. Zo’n zalige pik. Kom op, Leo, eruit, kom maar in mijn kut. Christian moet nu echt Rob hebben. Straks hebben we het hele weekend geneukt, en dan heeft Rob nog niet in Christian gezeten. Dat kan niet.”

Met spijt trek ik me terug. Zodra mijn pik uit Christian ’s kut floept, rilt ze. Ze gaat recht op staan en pakt Rob ’s pik. Eerst gaat ze hem zuigen, maar na een paar likken houdt ze op. Ze gaat op de bank zitten, benen wijd en wenkt Rob.

“Hier met je lul, neuk me en spuit over me. Ik wil je geil en je zaad. Neuk me.”

Rob zet zijn eikel tegen haar kut en duwt langzaam door.

“Ik ga wel zo spuiten.” Kreunt Rob.

“Graag, over mijn tieten. Oh, dit is zo geil!”

Rob begint te stoten en bij elke haal kijkt Christian Rob recht aan.

“We doen het liefste.” Zucht Christian. “Oh, heerlijk, neuk me en kijk me aan. Ik wil je geile blik zien.”

Rob neukt en kijkt en neukt en kijkt. Dan kromt hij zijn rug, trekt zijn lul uit Christian ’s kut, doet snel het condoom af en begint zich boven haar tieten af te rekken. Christian helpt en likt hem. Een gegrom komt uit Rob ’s keel en dan spuit het sperma op de sproetige borsten. Christian kirt terwijl ze masturbeert. Haar vingers gaan snel door haar pruim. Rob is uitgespoten en gaat van haar af.

“Mia, mag ik Leo nu over me heen?” Vraagt Christian netjes.

Wij hebben ademloos gekeken hoe die twee aan het neuken waren. Mia vingerde zichzelf, terwijl ik met mijn pik speelde. Mia duwt me in de richting van Christian als antwoord. Ik zet mijn lul tegen haar kut en stoot naar binnen. Zo’n strak kutje, heerlijk.

“Kom je gauw klaar, Leo, ik wil jouw sperma voelen en proeven.”

Christian kijkt me geil aan en kreunt.

“Pak je tieten en speel er mee.” Zucht ik, terwijl mijn pik in haar stoot. Christian doet het en neemt haar grote memmen in haar handen. Wanneer ze met haar tepels speelt, houd ik het niet meer.

“Hij gaat spuiten, geil wicht,” zegt Mia. Ze kent de voortekenen.

Ik trek mijn pik uit Christian, verwijder het condoom en houd mijn lul voor haar.

“Zuigen, alsjeblieft,” kreun ik.

Christian neemt die taak heel serieus. Als een volleerde hoer begint ze te pijpen. Ze neukt me met haar mond en tot mijn verbazing neemt ze mijn neukpaal diep in haar mond. Achter in mijn hoofd begint het orgasme. Via mijn rug schiet het naar mijn lul.

“Ik kom…”, zucht ik.

Christian houdt op met pijpen en begint te trekken. Dan komt het. Een enorm orgasme barst los en mijn sperma spuit met kracht uit mijn lul. Alles komt op haar tieten en Christian geniet zichtbaar. De geile avond heeft er voor gezorgd dat er veel zaad is, dus die memmen van Christian zitten onder. Het orgasme zakt weg en ik doe een stap opzij. Mia komt er bij en begint Christian te beffen, terwijl ze het sperma van Rob en mij over de tieten smeert. Vooral de tepels krijgen een behandeling en Christian begint te kreunen.

“Godsamme, ik kom weer klaar…”

Ik ga zo liggen dat ik Mia kan beffen. Dat vindt ze geen slecht plan, want ze doet haar benen verder uit elkaar. Mia komt ook nu snel klaar en de beide vrouwen kreunen en schokken naar een orgasme. Christian gilt het uit en Mia begint te briesen.

“Oh, ja, hm…”

Samen komen ze klaar! Gesteun en gekreun in koor. Geweldig, dit is zo geil.

Ze ontspannen en Christian kijkt naar haar tieten.

“Zo, dus dat is sperma. Geile lucht, zeg.”

“Wat nu als jouw ouders ineens binnen zouden komen?”

Christian lacht.

“Dan konden ze zien wat voor geil meisje ik ben geworden. En daar geef ik dan natuurlijk jullie de schuld van.” Ze laat haar vingers over haar kut glijden. Er komt nog een orgasme aan. Met z’n drieën kijken we er naar en moedigen Christian aan. Ik ga achter Mia zitten en pak haar borsten.

“Hm…, lekker, zeg, wat een ontzettende geile nicht heb jij. Die kut is goud waard.

“Ze moet maar vaak komen,” antwoordt Mia, “want met zo’n uitzicht kriebelt mijn kut in de kortste keren.”

Christian zucht er nog een orgasme uit en Rob streelt haar tieten. Zijn ogen staan geil, maar z’n penis houdt even rust.

“Nou, wat drinken? Vraagt Mia.

Iedereen knikt en ze loopt naar de keuken. Christian zucht nog eens. Ze staat op en loopt Mia achterna. In de keuken hoor ik ze praten en hoor kirrende geluiden. Ik neem een kijkje en zie dat Christian haar sperma tieten tegen de memmen van Mia aanwrijft.

“Wat word ik allejezus geil van jou.”, zegt Mia. Ze begint de tieten te likken.

“Straks meer.” Zegt ze plotseling en stopt met zuigen.

Na wat drankjes besluiten we maar te gaan slapen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *