Weekendpret 3.5

()

Sinds gisteravond is Mia’s nichtje Christian bij ons te logeren. Ook Christian ’s vriend Rob is mee. Christian is een roodharige vrouw, iets wat apart is, want binnen de familie komt het helemaal niet voor. Voor Christian is dat trouwens geen bezwaar. Zij is een werkelijk prachtige vrouw, met sproeten in het gezicht en op haar prachtige grote borsten.

Gedurende de hele avond hebben wij met Christian en Rob over seks gesproken. Christian vroeg van alles en nog wat, tot aan geile details aan toe. Nadat zij gingen slapen, hebben Mia en ik onze geilheid geuit en we lagen net in 69-standje toen Christian ons stoorde met een vraag over het gebruik van condooms.

Mia nodigde Christian uit om Rob er bij te halen en dan zouden ze een demonstratie krijgen.

Dit liep uit op een geil avontuur met z’n vieren.

Vanmorgen na het ontbijt kreeg dat alles een vervolg. Mia had bedacht dat zij door Rob en mij geneukt zou worden. Dat wij (mannen) Christian onderhanden zouden nemen zodat wij onze hele lading sperma op Christian zouden spuiten. Het uiteindelijke doel is om Christian volledig onder het sperma te krijgen.

Nu is het niet eerlijk verdeeld. Kunnen vrouwen kort na elkaar meerdere orgasmen krijgen, wij mannen kunnen dat veel lastiger. Nu vind ik het wel een mooi gezicht wanneer een vrouw in al haar geilheid enorm klaarkomt. Heerlijk. Vooral als ze het zelf doet. Een vingerende vrouw die klaarkomt, is een heel geil gezicht! Mia trakteert me geregeld op dat uitzicht.

We hebben allemaal de neukpartij van vanmorgen aardig in de benen zitten. Christian ligt op de bank na te genieten. Het sperma dat Rob en ik op haar hebben gespoten, begint wat op te drogen. Alle kleding ligt nog verspreid over de vloer sinds gisteravond. Na het gesprek hebben we geen kleding meer aan gehad.

Ik heb uitzicht op twee mooie, naakte vrouwen. Hun borsten hebben dezelfde omvang: groot, een lekkere hand vol, ofwel een mooie cup C.

“We kunnen straks wel even naar het bos toe.” zegt Mia. “Lekker even uitwaaien. Gaan we daarna even boodschappen doen voor een eiwitrijke maaltijd.”

Iedereen is het er mee eens.

“Ik ga me even douchen. Ik zit onder.” Zegt Christian.

“Maar dat is nu juist de bedoeling. Laat alles er maar lekker op zitten.”

“Dan worden mijn kleren wel vies.”

“Trek maar wat van mij aan, of we wassen het daarna, want tegen de tijd dat jij het weer aantrekt, is het wel droog.”

Christian vindt het prima. Ik kijk hoe zij haar kleding van de grond af pakt. Wat een heerlijk gezicht. Terwijl ze loopt, wiegen haar tieten geil makend op en neer. Mijn lul begint zich er mee te bemoeien. Christian ziet het en lacht.

“Vind je me lekker?” Vraagt ze.

“Nou, eerlijk gezegd wel. Vooral jouw borsten. Hm…, daar word ik dus heel geil van.”

“Nou, straks mag je weer hoor. Ik word bij de gedachte alleen al, nat. Hm…, het kriebelt. Wanneer wij morgen naar huis gaan, kan ik vast niet meer gewoon lopen. Helemaal rauw geneukt. We moeten dit vaker doen, hoor, zo’n geil weekend. Als ik dit trouwens mijn ouders vertel, schrikken ze zich een beroerte.”

De gedachte daaraan doet haar lachen. Ze neemt een tiet in haar hand en begint er mee te spelen. Mijn lul groeit. Een andere hand gaat naar haar kut. Met haar vingers tast ze haar pruim af en heel gemakkelijk glijdt er een vinger naar binnen. Dit is echt een zaligheid om naar te kijken.

“Jezus, geil ding!” Roept Mia, die net binnen komt. “Moet je weer! Kijk nou eens naar Leo, heeft hij weer een stijve. Nou, kom op, bewaar het maar voor straks.”

Mia heeft zich inmiddels aangekleed. “Ik heb maar geen slip aangedaan. Het voelt heerlijk mijn blote kut is deze broek.”

Ik zoek mijn kleren en begin me ook aan te kleden. Mijn boxer haalt het niet, die wordt door Christian onderschept.

“Okay, dan niet.”, zeg ik en trek mijn broek aan, T-shirt, sokken en schoenen.

“Klaar!” Ook Rob is klaar.

“Is nu het wachten op Christian? Sjonge, jonge. Dat moet straks wel even aangepakt worden, Leo.”, zegt hij.

“Had jij het niet vanmorgen over een dildo? Daar wil ik het wel mee proberen.”, zegt Christian onder het aankleden. Haar BH laat ze af dus haar tieten deinen lekker in haar T-shirt heen en weer.

De wandeling is heerlijk. Het weer is prachtig en nadat we boodschappen hebben gedaan, belanden we op een terras. We bestellen witte wijn voor de meiden, de mannen houden het op bier.

Mia vertelt dat ze opgewonden wordt, wanneer ik een biertje heb gehad.

“Die geur is heel erotisch,” zegt ze.

“Nou, dan bestel ik er nog maar een.” Grinnik ik.

Het wordt heel gezellig en tegen vijven gaan wij huiswaarts.

We trekken een fles wijn open en ik ga vast het eten voorbereiden. Mia komt kijken of ze moet helpen. Ik ga naar haar toe en omhels haar. Ze begint te zoenen en ik tong haar terug. We staan zo even lekker samen, wanneer Christian binnen komt. Nu trekken we ons daar helemaal niets van aan. Dat lijkt me niet nodig wanneer je iemand 7 keer naar een orgasme hebt geneukt. Christian haalt wat uit de koelkast en loopt terug. Bij ons gekomen, blijft ze staan. Ze kijkt hoe wij zoenen, slaat dan haar armen om ons heen en begint mee te zoenen. Mia en ik stoppen, kijken Christian verbaasd aan.

“Ik vind het zo prettig bij jullie. Wie had nu gedacht dat ik zonder enige schaamte mijn kut zou laten zien en neuken door jullie. En het voelt allemaal zo goed. Echt heel vertrouwt. Dank jullie wel. Ik heb heel veel geleerd dit weekend. Ik ben benieuwd of mijn moeder het aan me merkt. Ik denk het wel, want zij merkt echt alles.”

“Bezorgt?” Vraagt Mia. “Ik wil best met haar praten, hoor, ze is tenslotte mijn schoonzus.”

“Nee, dank je wel. Ik vertel haar er gewoon helemaal niets over.”

Christian geeft Mia een dikke zoen. “Dank je wel, lieve tante.”

Ook ik krijg een zoen. “Dank je wel, lieve oom.”

“Lieve Christian,” zeg ik, “jij doet het echt allemaal zelf. Ook de ontspannen sfeer komt o.a. bij jou vandaan. En het is allemaal heel erg prettig, dat klopt. Maar wanneer je de sfeer gaat verpesten, dan moeten we straks maatregelen nemen.”

Quasi boos voeg ik er aan toe: “Lieve oom! Gr!”

Ik probeer Christian ’s T-shirt uit te trekken en wil eigenlijk ook haar broek losmaken, maar ze gaat er lachend van door.

“Wat een heerlijke meid.” Zeg ik.

“Tja, wanneer je zoiets prachtigs neuken mag, zou ik dat ook zeggen.” Antwoordt Mia. Ik kijk haar aan. Ik neem haar gezicht tussen mijn handen en kus haar voorzichtig op haar mond.

“Lieve Mia, ik hou enorm van jou en daarom vind ik neuken met jou aller zaligst. Ik bedoel alleen te zeggen dat ik Christian een heerlijke meid vind. Ze is enorm spontaan geworden, haar aanwezigheid is prettig, je kan fijn met haar praten. En ja, het is ontzettend heerlijk om haar te neuken. Maar dat was niet de intentie van mijn opmerking.”

Mia heeft mij tijdens mijn verhaal continue aangekeken. Ze doet haar armen om mij heen, trekt mij naar haar toe en zoent. “Ook ik vind haar heerlijk. Zoals zij veranderd is. En ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat ik door haar zo geil zou worden. Ik heb me zelfs afgevraagd of ik lesbisch ben.”

Ik kijk Mia recht in haar mooie, groene, ogen.

“Jij en lesbisch? Jij geen lul meer in jouw kut? Lijkt me echt sterk. Zoals jij gisteravond onder Rob lag te kronkelen. Nee, hoor. Jij bent niet lesbisch, maar wel biseksueel. Want jij kan heel geil kijken, wanneer jij je aan Christian gaat vergrijpen. Ik hou van je en wil je niet kwijt. Dus schroom niet als je met Christian wilt seksen, maar ik weet dat jij het veel te lekker vindt wanneer ik mijn lul in jou schuif.”

“Das waar. Je hebt gelijk. Dat is inderdaad erg prettig. Vooral wanneer ik boven op je zit. Dan bepaal ik het tempo en jij kan dan mooi aan mijn tieten lurken. Gaan we straks zeker doen.”

Ik zoen haar weer. We tongen en ik laat mijn handen langs haar borsten glijden. Ik merk nu pas dat Mia ook geen BH aan heeft. Haar tepels priemen bijna door de stof heen. Wanneer ik wat aandacht aan haar tepels besteed, begint ze zwaarder te ademen. Een zacht kreun ontsnapt. Het liefst zou ik haar nu hier mijn pik laten zuigen, maar het lijkt me beter dat ik een voorraadje opbouw voor straks. Mijn handen glijden naar haar billen en ik voel hoe heerlijk strak haar broek om haar blote kont spant. Wanneer ik de knoop aan de voorkant los maak en de gulp openrits, voel ik haar schaamhaar. Ze heeft het mooi bijgeschoren en mijn vingers zoeken een weg naar beneden. Wanneer ik de klit bereik, huivert Mia even. Ik voel hoe nat haar kut is en mijn vinger glijdt als vanzelf naar binnen. Voorzicht begin ik haar te vingeren. Het hijgen is overgegaan in kreunen. Terwijl ik haar zo vinger, zoekt mijn andere hand haar borsten. Ik neem een tepel door de stof heen, tussen mijn vingers en begin te rollen.

Aan Mia merk ik dat ze dit wel kan waarderen. Ze schokt naar voren en ik hoor hoe ze zachtjes klaarkomt. Ze huivert nog even na en gaat dan weer rechtop staan.

“Heerlijk. Ik ben de hele dag door geil. Ik ben permanent nat. Gaat nog wat worden de komende week. Ik denk dat wij de komende week veel neuken. Nu is het zo dat wanneer ik aan Christian denk, ik kriebels in mijn kut krijg.”

Ik kus haar en ruik aan mijn vingers. De bekende geile geur van Mia’s flamoes zit er aan en ik likt het er af. Mia legt even haar hand op mijn kruis.

“Zo, lekker hard. Straks ga je toch wel je best doen om mij klaar te neuken? Of concentreer je jezelf volledig op Christian?” Mia wrijft nog eens over mijn kruis.

Ik pak nog eens een borst en de tepels reageren direct. “Geil wijf!” Fluister ik in haar oor. “Neuken zul je straks. Met mij! Maar het sperma is voor Christian. Alles in haar gezicht!”

We gaan de kamer in. Rob en Christian zitten dicht bij elkaar. Rob ’s hand ligt op een tiet van Christian en aan de rode koontjes te zien, hebben ze er al aardig zin in.

“Zo, zitten jullie elkaar op te geilen? Hou wel nog wat over voor straks. Zullen we trouwens buiten gaan zitten? ’t Is mooi weer.”

Ik open de tuindeuren en ga lekker in de zon zitten. De fles wijn staat op tafel en ik schenk in. We proosten op een geile avond en drinken.

Het eten is een succes geworden. We hebben heerlijk gegeten en de spullen worden naar de keuken gebracht. Het erotische spel is begonnen. De vrouwen schuiven zo dicht bij ons langs dat de borsten ons raken. Dan ineens een hand op het kruis. Ik zet koffie en wij zitten lekker buiten in de avondzon.

Christian trekt haar T-shirt uit en gaat vol in de zon. Ook haar broek gaat uit en geheel naakt zit ze te zonnen. Rob volgt haar voorbeeld. Mia komt terug uit de keuken en ziet de twee samen in de zon.

“Das een goed idee.” Zij trekt ook haar kleding uit. Dan begint ze aan mij. Shirt uit, broek uit. Klaar. Mijn lul springt naar voren en Mia gaat direct door de knieën. Ze neemt mijn pik in haar mond en begint te zuigen. Christian is opgestaan en neemt de pik van Rob onderhanden. Onze neuklatten staan binnen de kortste keren strak rechtop, klaar voor hun taak. Mia haalt de dildo uit de slaapkamer en zet deze trillend tegen mijn lul. Christian kijkt naar de dildo.

“Wat een gigantisch ding!” Haar ogen glimmen. “Die wil ik straks wel een proberen.”

Dan gaat de bel.

“Kut!” Roept Mia. “Das pas echt klote.”

Ze laat mijn lul los en zoekt haar kleren. Snel kleden wij ons aan. Met een nog stijve pik, loop ik naar de voordeur. Ik zie dat het kwart over 8 is, tja, wel tijd voor bezoek. Wanneer ik open doe, zie ik Ronny en Nadine staan.

“He, kijk nou! Jullie hier?”

“Ja,”, zegt Ronny, “we waren in de buurt en hebben jullie al zo lang niet meer gesproken.”

“Kom er in.”, zeg ik. “We hebben een logeetje.”

“Oh, nee. Dan gaan we weer.” Zegt Nadine.

“Ben je gek,” zegt Mia, die er bij gekomen is, “kom gezellig binnen. We gingen net aan de koffie.”

Iedereen stelt zich voor en al snel zitten we aan de koffie. Vanuit een ooghoek zie ik de dildo staan en blijkbaar heeft Nadine dat ook gezien.

“Wat een gezellig ding.” Zegt ze en pakt ‘m onder de tafel vandaan. Haar ogen schitteren. Christian krijgt een kleur en Mia kucht.

“Och, waren jullie gezellig bezig?” Zegt Nadine. “Dat is natuurlijk ook wel heel prettig. Volgens mij hebben we gestoord, Ron.”

“Nou, ja, storen,” zucht Mia, “maar jullie kunnen natuurlijk meedoen.”

Ik kijk op. Wat zegt Mia nou!

“Lijkt me geen gek idee.” Zegt Nadine. “Ik wil jou wel eens van dichtbij zie.” En ze kijkt Christian recht aan. Door het T-shirt heen, zie ik dat Christian ’s tepels hard worden. Nadine pakt een borst en begint door de stof heen, Christian op te geilen. Ronny kijkt verlegen om zich heen. Nadine heeft ondertussen Christian ’s T-shirt uit gedaan en heeft zich volledig op haar tieten gegooid. Ze zuigt aan de tepels, terwijl ze, op haar knieën, haar eigen memmen in de handen neemt. Rob, Mia en ik laten ons niet onbetuigd en snel zijn de kleren uit. Ik loop naar Nadine en begin onder haar rok te voelen. Mia heeft zich op het kruis van Ronny gestort en zijn stijve pik komt al snel tevoorschijn.

Ik voel hoe de kut van Nadine nat wordt en wanneer ik haar rok omhoog schuif, zie ik een prachtig achterwerk. Een natte plek in het kruis van haar slipje verraadt de graad van geilheid. Volgens mij is ze volledig neukbaar. Ik doe haar slip uit en zie hoe haar kut openstaat en smacht naar een harde lul. Ik bied de mijne aan.

Terwijl ik zo in Nadine glijd, zie ik hoe Mia Ronny helemaal dol zuigt. Hij plukt geil aan haar memmen, terwijl hij haar in haar mond neukt. Hij briest en snuift. Mia stopt met zuigen.

“Als je spuiten gaat, moet je dat op Christian doen. Zij is nieuw in seksland en moet volledig ingespoten worden.”

Nadine hoort wat Mia net vertelde. “Ik had direct door dat ik jou moest hebben. Oh, lekkere geile meid. Ron, kom en neuk haar!”

Ronny neemt de paar stappen naar Christian met een enorme pik in zijn handen. Nadine doet een condoom om zijn pik. Christian gaat op de knieën en Ronny steekt zijn lul pardoes in Christian. Deze gilt even en dan neemt Ronny haar hard van achteren. Zijn ballen kletsen tegen Christian ’s kont, zijn neuklat glijdt soepel Christian binnen en aan het hijgen van haar te horen, staat Christian op het punt van klaarkomen. Ook Ronny begint te grommen. Hij trekt zijn lul uit Christian, doet het condoom eraf. Christian draait zich om en begint hem af te trekken. De eikel zuigt ze af en toe naar binnen.

“Oh, ik kom!” Gromt Ronny. “Oh, zuig me leeg. Zo lekker, en geil als jij bent.” Hij pakt haar tieten in zijn handen en terwijl Christian zijn pik zuigt en mijn zijn ballen speelt, frunnikt hij geil aan haar memmen. Dan komt zijn climax. Het sperma spat uiteen op Christian ’s voorhoofd. Klodders zaad spatten in haar mooie, rode haar. Haar handen rukken de pik af en een derde lading spat op haar tieten uiteen. Verrukt kijkt Christian naar het resultaat. Zachtjes kust ze de pik en deze krijgt nog een lik na.

“Wow, dat was lekker. Al lang niet geneukt? Zoveel zaad. Heerlijk!”

Ronny kijkt Nadine aan. “Nee, lang niet geneukt. Maar wat ben jij geil. Heerlijk.”

“Ga jij maar zitten en kijk hoe ik geneukt wordt door Rob.” Nadine laat mijn pik uit haar kut glijden en loopt naar Rob en laat hem zitten op een stoel. Zijn harde lat staat rechtop en Nadine laat haar natte kut over die pik heen zakken. Rob zucht.

“Ook voor jou geldt, spuiten doe je op of in Christian. Begrepen.” Nadine kijkt Rob streng aan. Hij knikt en begint op Nadine ’s tieten te zuigen. Ze heeft wel niet zoveel als Christian en Mia, maar haar tepels mogen er zijn. Deze staat hard en geil. Bij ieder zuig, kreunt Nadine. Ze voert het neuktempo op en binnen een paar halen begint ze enorm te hijgen.

“Oh, kut, geil. Ik kom. Neuk me met die lange lat. Neuk me kut.” Haar hoofd schudt heen en weer en dan gooit ze haar hoofd achterover. “Gr…, ach, ik kom!” Trillend, sidderend komt Nadine klaar. Rob zet alles op alles om het orgasme van Nadine te rekken. Dat lukt goed, want de huivering begint opnieuw. “Oh, Jezus, ik kom nog een keer!”

Dan valt ze naar voren, over Rob heen.

“Moet jij ook spuiten, lieverd?” Vraagt Nadine.

“Graag!” Stamelt Rob. Nadine stapt af en Rob gaat naar Christian. Zij zit al verlekkerd af te wachten, speelt met haar kut. Ze heeft inmiddels de dildo gevonden en neukt zichzelf met die kanjer in haar kut, terwijl ze haar klit met een natte vinger bewerkt. Rob gaat voor haar staan en begint zich af te trekken. Hij kromt zijn rug en Christian komt naar voren om het zaad op haar borsten op te vangen. Wanneer Rob spuit, spat het zaad op Christian ’s lichaam. Blij ontvangt ze het zaad en ze neemt de eikel in haar mond. Terwijl Rob nogmaals spuit, vangt Christian het met haar mond op. Ze proeft eens goed en slikt het zaad door. Geïnspireerd door dat geile gezicht, spuit Rob ook nog wat in Christian ’s haar.

Ik heb me inmiddels weer bij Nadine aangesloten. Zij ligt op haar rug op de grond en ik heb mijn lul langzaam in haar kut laten glijden. Nadine is enorm nat en het soppende klinkt door de hele tuin. Bij iedere beweging kijkt Nadine mij recht aan. Haar tieten deinen heen en weer en ik zie in haar ogen dat ze gaat klaarkomen. Het orgasme barst los en knijpend met haar kut, zuigt ze mijn pik als het ware af. Haar ogen rollen en als een dier gromt ze. Ze schudt, ze krabt, ze knijpt. Kortom: ze komt klaar. Ook ik voel wat komen, en maak me snel los van Nadine. Ik ga voor Christian staan en bied haar mijn lul aan. Ze neemt hem in haar handen en gaat me langzaam aftrekken. Iedere keer als de eikel tevoorschijn komt, zuigt ze. Dit is een heel apart gevoel. Het zaad wil naar buiten, maar een vinger in mijn kontgaatje voorkomt dat ik klaarkomen. Het gaat bijna zeer doen. En dan trekt Christian de vinger terug. Het orgasme barst los. Het zaad spuit krachtig naar buiten, recht op haar borsten. Een grote hoeveelheid zaad verlaat mijn lul en bedekt de memmen van Lida. Het is zoveel, dat het naar beneden druipt. Ik sta te trillen op mijn benen. Christian kijkt naar de oogst en verzucht. “Zo, dit is wel heel veel. Geil, zeg!”

Dan zet ze enthousiast de dildo weer aan en laat deze in haar kut glijden. Mia knielt bij haar neer en zuigt haar klit. Het orgasme is oorverdovend. De nog natte dildo verwisseld van kut en Mia bewerkt nu haar eigen kut. Ook zij komt enorm klaar. We kijken elkaar aan en lachen.

“Godver…, zo geil!” Roept Nadine, en ze pakt Ronny ’s lul.

“He, geile bink, van nu af aan gaan we weer neuken!”

Ronny knikt tevreden.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *