Weekendpret 2.5

()

Na een bewusteloze nacht (door drank en seks slaap je goed) worden we wakker van het geluid van de douche. Blijkbaar zijn Christian en Rob al wakker.

Ik kijk naast me en zie hoe Mia tevreden voor zich uit kijkt.

“Waar denk je aan?” Vraag ik.

“Aan gisteravond. Jezus, wat was dat lekker. Christian en Rob zijn een sterke aanwinst in seksland.” Mia kreunt van genoegen. Ze rekt zich uit waardoor haar borsten op een heerlijke manier uit komen. Ik kijk naar haar en zie de tepels hard op haar memmen staan. Ik leg mijn hand op een tiet en voel hoe de tepel reageert.

“Geil?” Vraag ik aan haar?

“Hm…, dit voelt wel lekker. Mijn kut voelt aan of er een heel leger doorheen gegaan is.” Ze moet lachen. “Straks wil ik weer. Ik wil Christian helemaal hebben. Rob en jij zullen haar nog maar eens goed moeten bewerken. Zag je hoe ze lag te genieten? Wat een ontzettend geil mens. Wat een lijf. Prachtig. Ik hoop dat Rob haar goed weet te bedienen.”

Mijn hand glijdt over Mia ’s buik en ik voel met mijn vingers hoe haar vagina vochtig is.

“Weer of nog steeds nat?”

“Nee, joh, weer.”

Mijn mond zoekt een tepel en begint te zuigen. Terwijl mijn vinger voorzichtig over de schaamlippen wrijft, groeit mijn penis en geeft kopjes aan de dij van Mia. Mia kijkt me aan.

“Weet je? We wachten nog even. Ik wil straks door Rob en jou genaaid worden, daarna moeten jullie Christian van jetje geven en haar weer helemaal onderspuiten. Want dan kan ik met Christian aan de gang. Ik wilde dat gisteravond nog, maar was eigenlijk veel te moe. Maar nu lijkt me dat wel wat. Laten we eerst ontbijten. Doe er maar een paar eieren bij.” Mia stapt uit bed en loopt naakt naar de kamer. Ik ga er ook uit en in de kamer zie ik Christian zitten. Ze gloeit er van.

“Zo, lekker geslapen?” Vraag ik.

“Hm…, heerlijk. Vanmorgen heeft Rob nog even het beffen geoefend. Op jouw aanraden heb ik hem precies verteld hoe en waar. Zo, hij kan het, hoor! Hebben jullie me niet gehoord?”

Mia glimlacht. Christian staat op. Onder haar nachthemd zie ik haar prachtige borsten heen-en-weer wiegen. Mijn lul begint te groeien. Ze gaat tegenover mij staan en pakt mijn handen. Pardoes legt ze die op haar borsten. Haar tepels reageren fel, evenals mijn pik. Terwijl ik haar tieten betast, neem Christian mijn pik in haar handen.

Mia ziet het gebeuren en zegt. “Ik wilde straks eigenlijk door Rob en Leo genomen worden. Ze mogen niet spuiten omdat ze daarna jou moeten naaien. Daarna spuiten ze op jouw borsten en dan kunnen we eindelijk afmaken waar we vannacht in de keuken aan begonnen.”

Christian knikt instemmend. “Goed plan.” Ze knijpt in mijn lul en laat mij nog even met haar tieten spelen.

Christian is het nichtje van Mia. Ze is 19 en is samen met haar vriend Rob dit weekend bij ons. Christian heeft prachtig rood haar, bijbehorende sproeten op gezicht en borsten en pracht rood schaamhaar. Alleen al naar haar kijken is een genot, laat staan dat je, zoals ik gisteren, je lul in haar mag steken.

Nu is het niemand in de familie duidelijk hoe Christian aan het rode haar komt, niemand binnen de familie heeft het.

Ik ken Christian al vanaf haar 4e jaar en heb haar zien uitgroeien tot deze mooie, erotische vrouw. Ik voel het dan ook als een voorrecht dat uitgerekend zij hier nu zo aan mijn pik zit te trekken.

Terwijl Christian aan mijn lul zit te friemelen, komt Rob binnen. Zijn haren nog nat van het douchen, kijkt hij naar de geile handelingen van Christian. Mia kijkt naar Rob en herhaalt wat ze zojuist tegen Christian heeft gezegd.

Rob knikt. Het lijkt hem wel wat. Dat is overigens aan zijn boxershort wel te zien. Er komt een fraaie bobbel in te staan. De geur van het ontbijt dwarrelt door de kamer. We gaan aan tafel. Christian tegenover Rob en ik zit tegenover Mia. We hebben lekkere broodjes en de koffie geurt zalig.

Ineens schuift Christian haar stoel naar achteren. Het nachthemd gaat uit en we kijken allemaal naar de stijve tepels op haar fraaie borsten. Ze pakt een komkommer van tafel en verzucht. “Dit heb ik altijd al willen doen.”

Ze gaat wijdbeens zitten en ik zie dat haar kut er al opgewonden uit ziet. De schaamlippen zijn opgezwollen, haar klit staat fier omhoog en haar kut staat een beetje open, klaar om er iets in te ontvangen. Christian zet de komkommer tegen de buitenkant en drukt het ding langzaam in haar geile flamoes.

“Zo…”, steunt ze, “Christus, dit voelt heel apart…!”

Ze haalt de komkommer door haar kut en voert het tempo op. Ik zie hoe de komkommer nat is, als deze naar buiten komt. Rob is opgestaan en staat achter Christian. Hij heeft haar tieten in zijn handen genomen en is deze aan het kneden. Hij laat zijn boxer zakken en zijn pik kijkt fier omhoog de kamer in. Hij gaat naast Christian staan, zodat zij zijn pik in haar mond kan nemen. Al pijpend neukt ze zichzelf met de komkommer.

Mia en ik bekijken het hele tafereeltje. Mia heeft onderhand haar tepels tussen haar vingers genomen en is deze aan het stimuleren. Ik doe expres nog helemaal niet, maar voel hoe de spanning in mijn kruis toeneemt. Een heerlijke belofte groeit tussen mijn benen: dat wordt straks enorm spuiten!

Ik kijk gebiologeerd naar Christian. Ik zie daar een mooie, geile vrouw die zichzelf en haar vriend enorm aan het verwennen is. En ze heeft daarbij geen enkele schaamte. Wat een verschil met gisteravond toen zij aan het begin zo schuchter vertelde en vroeg.

Door al dat gepraat over seks gisteravond, waren Mia en ik aardig opgewonden geworden en nadat Rob en Christian naar bed waren gegaan, lagen wij dan ook in standje 69 elkaar op te geilen. Tot Christian ineens achter ons stond met een vraag over condooms.

Mia heeft haar toen uitgenodigd Rob te halen en we hebben met z’n vieren het gebruik van condooms behoorlijk geoefend. Christian heeft daar duidelijk haar lessen in geleerd, nu ik haar hier zo bezig zie met de komkommer. Ook het pijpen heeft ze aardig in de vingers, hoewel, meer in de mond. Ik voel het in mijn eigen pik, wanneer ik haar zo bezig zie.

Inmiddels heeft Mia nog een komkommer uit de keuken gehaald en zij heeft zich op de grond geposteerd. Wijdbeens ligt ze daar, zichzelf met de komkommer neukend. Aan haar geluiden te horen, is het orgasme in de buurt. Haar memmen lijken groter te worden, de tepels staan hard omhoog. Ze kromt haar rug en vanuit haar keel hoor ik een gegrom, dat kenmerkend is voor haar klaarkomen.

“Oh, ik ben zo geil!” Steunt ze. De komkommer haalt ze snel door haar kut. Haar flamoes is zo nat, dat ik het hoor soppen. Geile geluiden op een mooie zaterdagmorgen. Een vrouw op de grond aan het masturberen met een komkommer en een andere op een stoel die ook nog eens haar vriendje pijpt. Opnieuw ben ik onder de indruk van de geilheid die Christian uitstraalt.

Rob neemt Christian bij de hand. Hij gaat op de bank zitten.

“Gisteren heb ik jou hier geneukt, nu wil ik dat je mij afrijdt!” Zegt hij. Zijn pik staat fier omhoog en Christian gaat over hem heen zitten. Van tafel pakt ze een condoom en schuift deze over zijn erectie. De handigheid waarmee ze dat doet, verraadt een duidelijk oefenen. Via haar billen pakt zij Rob ’s lul en zet deze tegen haar vagina. Met een zucht laat zij zich zakken en het soppende geluid van een lul in een natte, geile kut hoor ik heel duidelijk.

Ik ga naar Mia. Zij heeft zich, na haar orgasme, op haar buik gedraaid en kijkt naar de verrichtingen van Christian. Mijn lul is tamelijk stijf en hard. Ik ga over Mia’s billen zitten en begin haar rug te masseren. Ik vermijd expres haar kont. Dat achterwerk is zo geil makend dat ik het nog niet aandurf om haar daar te masseren. Ik ga verder naar beneden, haar dijen, kuiten, voeten. Ondertussen is Mia op haar knieën gaan zitten. Ze spreidt haar benen een beetje en vraagt of ik dichterbij wil komen. Ook ik pak een condoom en pak mijn leuter in.

Met mijn lul in een gepast trotse houding, ga ik naar haar toe. Als vanzelfsprekend koppel ik aan. Mijn lul glijdt gemakkelijk Mia in. Pikkemans wordt met een prima, warme vochtigheid ontvangen. Mia zucht en begint haar kont heen en weer te bewegen. Met de kop van mijn lul voel ik hoe de baarmoedermond de eikel stimuleert. Mia doet haar reet naar achteren en ik krijg de mogelijkheid om mijn pik krachtig in haar te rammen. Als een dier neuk ik haar op z’n hondjes. Haar tieten slingeren bij iedere stoot. Lucht ontsnapt met een zucht uit haar longen. Ik voel hoe een orgasme in de kut zich opbouwt en een weg naar buiten zoekt. Vanuit haar buik begint Mia te kreunen en te steunen en gierend ontsnapt het orgasme aan haar mond. Ik moet mijzelf enorm beheersen want wanneer Mia klaarkomt, geeft dat een waanzinnig gevoel in mijn pik; zoals die kut kan knijpen en masseren.

Langzaam, mij eigenlijk veel te langzaam, zakt het orgasme af. Mia rilt, haar tieten schudden, dikke, geile tepels staan recht op haar memmen, kwijl komt uit de mond gerold en haar kut sopt er over. Ik trek me uit haar terug.

Op de bank horen we hoe Christian naar een hoogtepunt neukt. Ik ga op Mia liggen, mijn pik ligt lekker in haar bilnaad. Samen kijken we hoe Christian klaarkomt. Tot mijn verbazing weet Rob zich enorm te beheersen. Hij kneedt Christian ’s tieten, zuigt op haar tepels, zet zijn duim op haar klit en veroorzaakt op die manier een prachtige klaarkomsymfonie. De geluiden die Christian maakt tijdens het klaarkomen…, hm…, geweldig. Alleen op dat geluid spuit je al je zak leeg. En wanneer je dan ook nog eens de overgave ziet waarmee zij haar orgasme laat komen, is niet-spuiten ineens topsport geworden.

“Godver, geil, neuken, kut. Naai me, neuk me, neem me, spuit me helemaal onder. Neuk, dikke lul, hengst, kom, neuk!”

Liederlijk geil, zo te zeggen. Christian ’s tieten dansen op en neer. Ze briest er over. Dan gaat het over in een lange kreun, en ze begint te gillen.

“Ja, ja, ja, ik kom… klaar! Oh!”

Ze valt voorover en drukt Rob bijna plat tegen de bank. Ze rolt van hem af. Zijn pik floept uit haar kut en Christian kijkt bewonderend naar Rob.

“Je hebt niet eens gespoten, kanjer”, zegt ze. “Oh heerlijk, nu kun je over me heen spuiten. Ga voor me staan, ik wil je pijpen.”

Rob gaat staan, terwijl Christian zich nestelt op de bank. Ze haalt geroutineerd het condoom van zijn pik. Haar prachtige, grote borsten drukt ze tegen de neuklat van Rob. Ze klemt met haar handen de tieten om zijn pik en gaat hem zo neuken. Iedere keer wanneer de eikel boven de tieten uitsteekt, geeft ze een lik.

Rob geniet van de aanblik en legt zijn handen onder de tieten.

“Oh, kom hier met die zalige memmen.”, zegt hij geil. “Ik wil zo spuiten.”

Terwijl hij de tieten blijft vasthouden, neemt Christian de pik in haar mond. Voorzichtig sluiten haar lippen om zijn eikel en tergend langzaam zuigt ze de lul naar binnen. Ze voert het tempo op en Rob laat weten dat hij op het punt van spuiten staat.

Mia worstelt zich onder mij vandaan en gaat naast Rob staan. Zij biedt haar borsten aan. Rob neemt dit dankbaar aan en begint de tepels te likken. Hij neemt Mia ’s tieten in zijn handen. Mia gaat met haar vingers naar zijn tepels.

En dan gebeurt het. Rob begint te schokken. Hij pakt het hoofd van Christian en laat haar zijn pik oraal neuken. Hij gromt, kromt zijn rug en roept: “Ik kom klaar!”

Christian laat de pik ontsnappen en net op dat moment spuit Rob zijn eerste lading pardoes in het gezicht van Christian. Zij schrikt er even van maar wanneer de geur van sperma in haar neus dringt, klaart ze op. Ze begint zijn lul af te trekken en een tweede lading komt op haar tieten terecht. Met kracht komt er nog een derde en vierde lading.

Terwijl zijn orgasme wegebt, kijkt Christian verheerlijkt naar Rob ’s pik. Met een hand voelt ze het sperma op haar tieten. Rob laat zich zuchtend zakken; zijn knieën zijn slap geworden. Zijn lul staat nog strak en het gevoel van het orgasme blijft nog wat nahangen.

Zodra Rob zit, neemt Mia Christian van hem over. Zij laat Christian op de grond plaatsnemen. Als Christian op haar rug ligt, gaat Mia op haar liggen. Haar tieten glijden door het sperma op de memmen van Christian. Ze schuift en glijdt.

“Ik moet ook nog Leo hebben”, verzucht Christian. “Ik wil ook zijn kwakje op mijn tieten!”

Mia knikt. “Dat gaat helemaal goed komen,” zegt ze.

Ik kijk naar de geile meiden en zie uit mijn ooghoek dat Rob ’s pik gewoon rechtop blijft staan.

Mia is begonnen aan de tepels van Christian te zuigen. Rob staat op en zet zich tussen de benen van Mia. Hij doet een condoom om en richt zijn pik op haar pruim.

“Doe je kont omhoog en laat me binnen.”, zegt hij. Mia gehoorzaamt en zijn pik glijdt haar kut binnen. Mia kreunt van genoegen.

“Heerlijk zo’n net klaar gespoten lul in je kut. Zalig dat geile mannetje van jou.” Zij kijkt Christian aan. Deze wenkt mij. Ze werkt zich onder Mia uit, spreidt de benen. Ze gooit mij een condoom toe en wijst alleen maar naar haar kut. Ik begrijp haar wens en zet mijn harde lul tegen haar kut. Dan druk ik door. Christian kreunt. “Een lul die nog moet spuiten in je kut is ook erg lekker.”

Mia begint te lachen. Christian heeft haar ogen gesloten en geniet van mijn neukwerk.

Ik kijk Christian aan en fluister. “Hé, geile meid met je natte kut. Ik wil je eigenlijk helemaal vol spuiten.”

Christian doet haar ogen open en ik begin haar hard te neuken. Mijn pik stoot in haar, en op het ritme wiegen haar liggende tieten heerlijk heen en weer. Bij ieder binnen dringen rollen de ogen van Christian iets weg. Deze meid is ontzettend heet, botergeil en enorm nat.

Wanneer ik voel dat ik klaarkom, trek ik me terug. Ik ga op mijn knieën naast Christian zitten en wijs met mijn lul naar haar tieten. Terwijl ik me aftrek, ligt Christian te vingeren. Samen komen we klaar. Christian trekt haar knieën op tijdens het orgasme. Ik voel hoe het sperma een weg naar buiten zoekt. Een enorme lading spat met kracht op haar tieten uiteen. Een twee lading richt ik op haar gezicht. Zo geil om dat sperma op haar gezicht te zien druipen! Nog een kwak spuit ik in haar mooie rode haar. Ik zak achterover. Dit was werkelijk heerlijk. Maar wat wil je ook. Je zal je pik maar in zo’n heerlijk 19-jarig meisje mogen stoppen en vervolgens je lading midden in haar gezicht spuiten. Christian zucht nog eens. Met haar vingers smeert ze alle sperma naar haar mond en ze likt het sperma van haar lippen.

Rob zit met zijn leuter nog steeds in Mia en hij neukt haar hard van achteren. Ook de memmen van Mia wiegen op het tempo en opeens vertrekt het gezicht van Rob.

“Oh, ik ga komen…!” Kreunt hij.

Christian staat snel op en trekt Rob ’s lul uit Mia. Snel het condoom eraf en ze neemt hem in haar mond en begint te pijpen. Rob neukt gewoon door en wanneer hij het op een spuiten zet, richt Christian de eikel op haar tieten. Nu zat het meeste sperma al op Christian ’s huid, nu komt er toch nog wat bij. Je kan aan Rob goed zien dat hij klaarkomt. Zijn gezicht vertrekt in een grimas en plotseling komt het zaad naar buiten. Christian vangt het op met haar borsten en kijkt tevreden naar het resultaat.

“Jezus, wat lekker!” Roept ze. Zuchtend staat Rob op en loopt naar de gang om te plassen. Ik ga naar de keuken om koffie bij te zetten.

Wanneer ik terug komen met verse koffie, zie ik dat Mia en Christian bezig zijn om het verse sperma over Christian te smeren.

“We moeten straks maar eens de dildo er bij halen,” zeg ik tegen Mia, “Vind je ook niet?”

Mia knikt. “Lijkt me goed.”

Christian kijkt op en merkt op dat ze nog nooit een dildo heeft gebruikt.

“Nou, dan ga je wat beleven!” Roept Mia enthousiast. “Ik heb er een, daarvan vliegt je haar in de fik, zo geil!”

“Gelukkig hebben we nog even.” Zegt Christian. “Weet je? Ik ben sinds gisteren al 7 keer klaargekomen. We moesten dit maar vaker doen. Dit is echt fijn!”

Rob komt terug en samen drinken we koffie. We besluiten gewoon lekker naakt te blijven en kunnen ons zo af en toe nog eens aan iemand vergrijpen.

“Kijken jullie wel eens porno?” Vraagt Christian ineens.

“Hoezo? Wil jij wat zien?” Vraag ik.

Christian knikt.

“Heb je wel door wat er sinds gisteren allemaal gebeurd is? Na het eten gisteren zat jij nog schuchter te praten over een p… eh… likken. Nu zit je hier met je vingers er in je blote kut, te vragen naar een pornofilm! Ik moet zeggen dat ik werkelijk bewondering voor je hebt. Zo snel als jij je schuchterheid hebt af gegooid. Maar ik moet erbij zeggen dat jij wel een heel geile uitstraling hebt. Je sproeten op je gezicht en borsten zijn erg opwindend. Godver, wat een geil wijf ben jij!”

Christian lacht trots.

“Maar het is hier allemaal niet zo moeilijk. Toen ik jullie gisteren per ongeluk op de bank bezig zag, vond ik het heel vervelend, maar geil tegelijk.”

Ik loop naar de kast. Wij hebben zo’n 15 porno’s. Ik pak ze en leg ze op tafel. Christian bekijkt ze. Ik zie dat haar wangen blosjes vertonen. Wanneer ze alle dvd’s bestudeerd heeft, pakt ze er één.

“Deze lijkt me wel wat,” zegt ze. Nu heeft ze toevallig wel onze favoriet gepakt. Het is een dvd over een enorm orgie in een of andere achtertuin, met zwembad, vijver, en ontzettend veel geile mensen. De film bestaat uit 3 delen. Helaas hebben wij er maar een.

Wanneer ik de film op zet, gaat Christian er lekker voor zitten. Bij de eerste beelden gaat het al direct hard toe. Ze kijkt gebiologeerd. Haar handen zoeken tieten en kut en binnen de kortste keren zit ze, al porno kijkend, zichzelf te vingeren. Het lijkt of de wereld om haar heen verdwenen is. Rob pakt een tiet en begint te zuigen. Christian vingert stug door en wanneer op de film het eerste sperma rondvliegt, zit Christian te schokken van het orgasme in haar kut. Haar kut is waanzinnig nat, Rob ziet een heel andere Christian en zijn pik staat al weer recht voor uit.

Ook hij kijkt naar de film en trekt zich af. Opeens gaat hij op zijn knieën op de bank naast Christian. Hij begint het ruktempo op te voeren en dan spuit hij zijn sperma opnieuw op Christian ’s tieten.

“Zo, dat is wel heel geil zo’n film. Die moeten wij ook maar, Rob”, zegt Christian.

“Dat terwijl men zegt dat porno niets voor vrouwen is,” zegt hij.

“Nou, ik vind dit wel leuk en wanneer je tegelijkertijd vingert of neukt, is het helemaal lekker. Nee, ik huur er wel eens een paar. Dan neuken we ons helemaal suf.”

Rob glimlacht bij de gedachte.

“Lijkt me goed. Nodigen we ook jouw ouders uit.”

Hij lacht, terwijl Christian hem op zijn borst slaat.

“Gek, doen we.” Ze kijkt nog wat naar de film en dan staat ze op.

Langzaam loopt ze naar de gang.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *