Chantage

()

In de laatste weken voordat het bedrijf van start ging was het vooral voor het personeel afwachten. Het was dan ook onvermijdelijk dat de verveling begon toe te slaan. Iedereen was klaar voor de grote dag en het aftellen was begonnen. Vooral op de klantenservice woog dit zwaar. Men zat te wachten op de telefoontjes van de eerste klanten die pas over anderhalve week zouden komen. Het personeel verdreef de tijd voornamelijk met lezen en internetten. Vooral de chatboxen waren erg favoriet en er waren dagen dat hele chatboxen alleen gevuld waren met ons personeel. Nadat er over het internet nogal wat vunzige teksten heen en weer gestuurd werden die direct met het bedrijf in relatie gebracht konden worden werd er besloten om het internetten te verbieden.

Op een avond werkte ik nog laat door en zag dat op de klantenservice nog iemand zat te werken. Ik liep erheen en zag dat het Linda was. Linda was een jong meisje van zo’n jaar of vijfentwintig met helder groene ogen en kort zwart haar. De meeste mannelijke collega’s vielen stil als ze langs liep en keken haar slanke maar goed gevormde lichaam na als het door de gang schreed.

“Hoi Linda, wat ben je zo laat nog bezig?”

“Oh, ik ben nog even een brief aan het typen en omdat ik thuis geen computer heb doe ik het maar hier”. We maakten even een praatje voordat ik weer weg ging. In mijn kantoor aangekomen zag ik dat ze driftig zat te typen en herinnerde ik me dat ik helemaal geen brief op haar scherm had zien staan. Ik vermoedde dat ze zat te chatten en besloot zelf ook eens een kijkje te nemen op de favoriete chatbox van 4Fingers van ons personeel. Snel had ik de site gevonden en logde in. Bingo! Er zat iemand op de site met de naam ‘Linda’. Contact was snel gemaakt en ze vertelde me dat ze zo ongelofelijk geil was en dat ze eigenlijk op zoek was naar een afspraakje. Ik praatte zo een tijdje verder met haar en het gesprek werd steeds erotischer. De beschrijving die ze over zichzelf gaf leek akelig veel op het meisje dat zo’n twintig meter verderop achter een computer zat. Ik vroeg haar of ze een foto van zichzelf had en of ze die aan me wilde mailen.

“O.k., komt eraan”. Ik ging naar mijn mail en ja hoor. Daar was ie dan. Een foto van Linda liggend op bed terwijl ze zichzelf vingerde. ‘Mooi’ dacht ik. ‘Het spel kan beginnen’. Ik printte de foto uit op onze nieuwe kleurenprinter en gewapend met dit velletje papier sloop ik de kantoorruimte in. Toen ik achter haar opdook en haar op haar schouder tikte schrok ze zich rot.

“Oh, je laat me schrikken”.

“Je zit toch niet te chatten hé Linda?”

“Nee, hoor. Ik ben net klaar met mijn brief en wou net naar huis gaan”. Ik klikte de tekstverwerker weg en het chat scherm kwam tevoorschijn op haar monitor. Linda kreeg een rode kleur en keek naar beneden.

“Je weet dat het echt niet meer kan hé Linda”.

“Ja, ik weet het” zei ze bedremmeld.

“Waarom doe je het dan?” Ze zei niets en bleef naar de grond staren. “Je weet dat we dit verboden hebben omdat de meest vunzige zaken over het net gebracht werden”.

“Maar ik heb helemaal niets vunzigs gedaan” zei Linda. Dat waren er maar een paar” “Linda, ik zou je graag willen geloven maar volgens mij… ben je zo geil dat je nu elke pik zou willen verslinden.” Linda schrok zichtbaar. Dit waren dezelfde woorden die ze zonet nog had gebruikt. Verward keek ze naar me op. Het was duidelijk dat ze niet wist hoe ze moest reageren. Enerzijds wist ze dat ze betrapt was, anderzijds wist ze nu niet hoeveel ik wist en dit citaat was wel al te toevallig. Voordat ze kon reageren legde ik de uitgeprinte foto op het bureau en liet haar er even naar kijken. Nu was haar verwarring helemaal compleet. Ze begon te stotteren en te stamelen.

“Dat,… maar,…. Ik eh…”

“Breng jezelf nu niet in nog meer moeilijkheden door allerlei leugens te verzinnen Linda. Je krijgt twee keuzes van me. Of je komt morgenavond bij mij thuis langs om je straf in ontvangst te nemen en daarmee is de boel dan af. Of je ik publiceer deze foto op het netwerk zodat iedereen die morgenochtend zijn computer opstart je recht tussen je benen kijkt. Je hebt 15 minuten om te beslissen. Kom me zo vertellen wat het zal zijn” Ik liep weg naar mijn kantoor zonder om te kijken. Na een paar minuten kwam Linda aanlopen. Ze klopte op de deur die open stond en kwam het kantoor binnen.

“Als ik morgenavond bij je langskom krijg ik dan mijn foto terug?”

“Misschien. Maar, als je niet langs komt dan zorg ik dat iedereen hem ziet”.

“Dan kom ik morgenavond bij je langs om de foto op te halen”.

“En om je straf in ontvangst te nemen?”

“Ja” zei Linda zachtjes.

“Zeg het!”

“En om mijn straf in ontvangst te nemen” zei ze zachtjes. Het scheelde niet veel of ze barstte in tranen uit zag ik.

“O.k., morgenavond om zeven uur op dit adres” ik gaf haar een briefje met daarop mijn adres geschreven. “En zorg dat je er stipt om zeven uur bent. Je kunt gaan”. Met gebogen hoofd liep ze weg. De volgende avond wachtte ik haar op. Ik had mijn spulletjes klaar liggen en zette alle klokken tien minuten vooruit. Zo wist ik zeker dat ze te laat zou komen… Om stipt zeven uur ging de bel. Ik liep naar de deur en opende deze. Linda stond in de deuropening en ze keek me aan met haar grote groene ogen.

“Je bent te laat”.

“Nee, nee, kijk maar op mijn horloge, precies zeven uur is het”.

“Niet op mijn klok. Je had me moeten vragen hoe laat ik het had. Als je niet wilt is het ook goed hoor. Maandag publiceer ik je foto wel en daarmee is ook de kous af, ik heb meer te doen dan vunzige meisjes zoals jij te straffen”.

“Nee, alsjeblieft” Ik zag dat alle moed haar in de schoenen zonk. Linda had zich alle moeite gedaan om hier op tijd aan te komen, ze had zelfs nog een blokje om het huis gelopen en had enige tijd voor de deur staan wachten.

“Je moet dit wel echt willen Linda”.

“Ja, ik wil dit echt” zei ze.

“Wat wil je echt Linda?” Het bleef stil. Toen ik aanstalten maakte om de deur weer dicht te doen stamelde ze: “Ik wil echt gestraft worden”.

“Voor deze keer zal ik een uitzondering voor je maken. Kom binnen” zei ik met mijn meest vriendelijkste glimlach. Ik deed de deur achter haar dicht en nam haar jas aan. Ik ging haar voor naar de woonkamer waar ik op de bank ging zitten. “Blijf daar maar staan. Ik wil je eerst eens goed bekijken. Je weet wat er vanavond gaat gebeuren nietwaar?”

“Ja”

“Wat dan?”

“Je gaat me straffen”

“Waarom?” “Omdat ik heb geïnternet”.

“En omdat je me hebt laten wachten”. Luister Linda, je bent een slimme meid dus je zult wel al uitgedokterd hebben dat vanavond en vannacht je lichaam van mij is. Dat wordt je straf, je zult mij vannacht plezieren”.

“Ja, dat weet ik”. Wat Linda niet vermoedde was dat dit anders zou uitpakken als ze ook maar had kunnen dromen. “Goed, kleed je maar uit. Ik wil je helemaal zien”.

Linda begon zich uit te kleden en legde haar trui op een stoel. Ze had een mooie bh aan die haar kleine borsten bedekte.

“Die bh mag ook uit en je slipje ook”. Na even stond ze spiernaakt voor me en keek me aan. Ik stond op en liep naar haar toe.

“Wat wil je dat ik …”

“Stil! Vanaf nu spreek je alleen als ik je wat vraag. Heb je dat begrepen?” Ze keek me geschrokken aan. “Praat je zonder mijn toestemming dan maak je het alleen maar erger voor jezelf. Draai je om”. Ze draaide zich om en ik kon haar slanke rug zien. “Nu zet je voeten wat uit elkaar en buk voorover zodat je met je handen je enkels vast kunt pakken.” Linda pakte haar enkels vast en bleef zo staan. Op deze manier had ik een schitterend uitzicht op haar kut en kont. Ik zag dat ze zich duidelijk schaamde zo te moeten staan. Ik ging op de bank zitten en keek zo even naar haar. “Dus dit is de kut die zo geil is”. Ik stak mijn hand uit en drukte een vinger tussen haar lipjes in. Linda sprong overeind.

“Wat wil je nu eige… WAT DOE JE?!!”

“Ik zei dat je zo moest blijven staan! Heb ik je gevraagd om rechtop te gaan staan?” “Nee, maar ik heb geen…”

“Luister, dit is de laatste keer dat ik dit zeg: Je doet precies wat ik zeg of je kunt weer gaan en geloof me, morgenochtend kijkt iedereen die zijn computer aan zet op het werk recht in je kut. Nou, wil je blijven, buk dan voorover!” Linda bukte voorover. Ik drukte met mijn vinger van achteren tegen haar kutlippen. Langzaam wrikte ik mijn vinger naar binnen en voelde haar warme kut zich om mijn vinger sluiten. Ik wreef heen en weer en voelde dat het al een beetje vochtig werd. Tergend langzaam zocht ik de weg naar haar klit en begon die te bewerken. Na even hoorde ik haar ademhaling af en toe schokken en begon ze haar kont te bewegen. “Blijf stil staan”. Ik trok mijn hand terug en zette een vinger tegen haar kontgaatje.

“Nee alsjeblieft” zie Linda.

“Wat heb ik je nou net gezegd? Ik zei nog zo dat je je klep dicht moest houden. Nu moet ik er iets aan doen want ik wordt doodziek van dat gezeur van je. O.k., ga maar op je knieën zitten”. Linda deed wat er van haar gevraagd werd en knielde op de grond. “Blijf zo zitten totdat ik terug ben!” Ik liep de kamer uit en ging naar boven. Ik pakte een set leren boeien en een mondknevel met een miniatuur penis aan de binnenzijde. Ik had gedacht deze pas later te gebruiken maar nu Linda haar mond niet kon houden moest ik hem maar meteen gebruiken. Toen ik weer in de kamer was zat Linda daar nog steeds geknield. Ik pakte haar armen en deed de boeien om haar polsen.

“Je doet me toch geen pijn hé?”

“Toch praten hé?” Ik haakte de boeien met een mini karabijnhaak aan elkaar en pakte ook een stuk touw. Met deze bond ik haar enkels aan elkaar vast. Ik verwonderde me erover dat Linda zo gewillig was. Ik pakte de knevel en duwde hem in haar mond. Met het tuigje bond ik deze achter haar hoofd vast. Toen ze zo vastgebonden voor me zat bleef ik even naar haar staan kijken. Ik zag dat ze met grote ogen naar me keek, zich afvragend wat er ging gebeuren. “Eerst zal ik je moeten straffen omdat je praatte ondanks het verbod dat ik je gegeven had.” Uit de kast pakte ik een zweepje dat ik zelf gemaakt had van een hele streng leren veters. Hij is vaker al erg effectief gebleken. Ik liep met de zweep op Linda af die steeds groter ogen kreeg. Dit had ze duidelijk niet verwacht. “Vijf zweepslagen krijg je.” Direct liet ik de zweep met kracht op haar neerkomen. PETS! Linda schreeuwde in haar knevel en haar lichaam krulde zich op. PETS! Met kracht kwam de zweep op haar dijen terecht een rode streng achterlatend. Ik speelde met de zweep die ik langzaam over haar lichaam liet dwalen. Kietelend aaide ik met de zweep over haar gezicht. Ik tilde de zweep op en zag dat Linda ineen kromp. Achter haar rug hield ik de zweep in de aanslag om toe te kunnen slaan. Toen ze voorzichtig keek waar de klap bleef liet ik de zweep weer naar benden suizen. PETS, PETS, PETS!

Linda probeerde nu weg te kruipen maar ook de laatste slagen troffen haar weerloze lichaam. Ik zag dat haar huid nu behoorlijk rood begon te kleuren en legde de zweep op de bank neer. Ik knielde naast het hulpeloze meisje en pakte haar bij haar haren vast. “Dit was omdat je mijn bevelen niet opvolgde. De volgende keer wachten er 30 slagen! Heb je dit begrepen?”

Linda knikte driftig en ik zag dat er tranen in haar ogen stonden. “Ga plat op je buik liggen”. Linda deed wat haar gevraagd werd en ik bekeek haar billen van boven. Uit de kast pakte ik een dildo en ging op haar benen zitten. Eerst spoot ik wat glijmiddel op de dildo en vervolgens plaatste ik de dildo tussen haar bilnaad tegen haar sterretje. Ik drukte top tegen haar gaatje aan en begon voorzichtig druk uit te oefenen.

“Mm…, mm…” schreeuwde Linda in haar knevel. Langzaam vond de top zijn weg naar binnen en ik zag hoe haar gaatje zich langzaam om de dildo sloot. Langzaam draaiend verdwenen de eerste centimeters in haar maagdelijke kontje. Plotseling duwde ik met kracht de halve dildo naar binnen. Linda schreeuwde in haar knevel alsof ze geslacht werd. Nu begon ik de dildo steeds sneller heen en weer te bewegen. Linda begon te spartelen maar kon geen kant op omdat ik op haar benen zat.

Linda’s geschreeuw verstomde na een tijdje en ging over in een zacht gesnik. Ik stopte en trok de dildo uit haar kontje. Zo liet ik haar liggen terwijl ik naar boven ging om mijn badjas aan te trekken. Toen ik weer terug kwam zat ze rechtop en keek naar de vloer. Ik deed haar knevel af Ze keek me smekend aan terwijl ik op de bank ging zitten.

“Kom hier” zei ik. Ze probeerde naar me toe te komen maar dat ging nogal moeilijk met haar enkels vastgebonden. “Kruip maar. Zorg dat je geen spoor nalaat op mijn vloerbedekking want je lekt uit je kont”.

Linda werd rood van schaamte terwijl ze zich naar mij toe sleepte. Toen ze aan mijn voeten zat sloeg ik mijn badjas open en pakte mijn inmiddels keiharde paal. Met mijn andere hand pakte ik Linda bij haar haren vast en trok haar richting mijn kloppende paal. “Omdat je je zo goed gehouden hebt krijg je een beloning”. Ik maakte haar knevel los en hield mijn paal voor haar gezicht. “Likken!” Linda deed haar mond open en nam mijn eikel in haar mond. PETS! Ik sloeg haar in haar gezicht. Linda schrok zichtbaar en kromp ineen. “Heb ik je gevraagd om me te pijpen?”

“Ja maar…”

“Ik zei: Likken! Je geeft een vinger en mevrouw neemt de hele pik. En nu likken!” Linda begon mijn stijve te likken alsof haar leven ervan af hing. Heerlijk met dat tongetje over die keiharde paal. Ik ging achterover liggen en genoot ervan. Na een tijdje duwde ik haar weg, ik pakte haar bij haar hoof en zei: “Dat heb je heerlijk gedaan Linda. Ik heb ervan genoten.” Ik gaf haar een kus op haar volle lippen en duwde mijn tong in haar mond. Ze beantwoordde mijn kus en mijn tong kronkelde zich langzaam om haar tong heen. Na even duwde ik haar weg en stond op. Ik liep naar het dressoir en haalde een gigantische dildo van plexiglas met een grote voet uit een van de deurtjes tevoorschijn.

Linda ‘s ogen werden heel groot terwijl ze naar me keek.

“Je gaat toch niet…, dat kan ik niet… ik…”

“Rustig maar. Nee, ik ga je hier niet mee neuken” Gerustgesteld keek ze naar me. “Je gaat jezelf hiermee neuken” zei ik.

“Maar hij is veel…”

“Nog één woord en je krijgt dertig zweepslagen” Ik zag dat ze op haar lip beet en voldaan liep ik naar haar toe. Ik zette de dildo neer in het midden van de kamer en maakte haar enkels en handen los. “Ga er maar op zitten. Ik wil zien hoe je jezelf neukt”. Linda keek naar het monsterachtige ding en liep er naar toe. Ze zette aan elke zijde van de dildo een voet neer en ging door haar knieën. De bovenkant van de dildo drukte tegen haar kut aan. Langzaam wrikte ze de top van de dildo naar binnen. Ik zag hoe haar gezicht zich vertrok in een grimas. De dildo was gigantisch en rekte haar strakke kut uit tot de grens. Langzaam zag ik het ding naar binnen glijden. Ze wrikte en wrikte totdat centimeter voor centimeter het ding naar binnen gleed en Linda ‘s lichaam op het koele plexiglas gespietst werd.

“Maak me trots. Ik wil dat je hem er helemaal in stopt”. Linda begon op en neer te bewegen om zo het ding verder in haar kut te krijgen. “O.k., en nu wil ik dat je jezelf vingert. Laat die vingers van je maar over je klit gaan”. Linda begon langzaam en twijfelend haar klitje te strelen terwijl ze de dildo neukte. Als snel begon de natuur haar werk te doen en begon ze zwaarder en zwaarder te ademen.

“Stop!” zei ik. Ik liep naar haar toe en pakte haar stevig bij haar polsen. Met het touw bond ik deze weer aan elkaar vast en met een voet schoof ik een krukje dichterbij zodat ik het andere einde van het touw aan een haak aan het plafond vast kon binden. Linda hing nu half in het touw met de dildo nog half in haar kut. Met een ander touw bond ik haar enkels stevig aan haar bovenbenen vast zodat ze op haar knieën steunde terwijl de dildo nu voor driekwart in haar inmiddels kletsnatte spleet zat. Uit mijn dressoir met speeltjes pakte ik een trilvlinder die ik vastgespte en op haar klit zette. Met een klik zette ik het apparaatje in werking.

Linda ‘s lichaam reageerde er direct op. Ze begon meteen te kreunen en ja hoor, na even begon haar lichaam te schokken. Het eerste orgasme diende zich aan. Ik ging nu voor haar staan en pakte mijn paal vast.

“Mond open” zei ik kortaf. Ze opende haar mond en direct duwde ik mijn kloppende pik naar binnen. Langzaam begon ik haar in haar mond te neuken. Na even voelde ik hoe Linda klaarkwam. Haar hele lichaam schokte terwijl ze nog steeds op de plexiglazen dildo zat. Ik voelde ook dat ik klaar ging komen en pakte nu Linda ‘s hoofd vast en schoof deze over mijn stijve paal. Na even kwam ik met kracht klaar en spoot mijn warme zaad in haar mond. Linda schrok maar kon verder niets doen. Stevig drukte ik haar hoofd tegen de basis van mijn spuitende pik aan en bleef zo even staan. Toen ik na even mijn paal uit haar mond haalde zag ik een straaltje zaad langs haar kin druipen.

“Ik ga me even opfrissen Linda”. Terwijl ik weg liep zag ik dat ze haar volgende orgasme kreeg van de trilvlinder. Ik liep naar boven en ging op bed liggen en ging een boekje lezen. Toen ik na zo’n driekwartier weer beneden kwam hing Linda slap in de touwen. Ik maakte de touwen los, zette de trilvlinder uit en pakte haar in mijn armen. Linda was in de drie kwartier wel tien keer klaargekomen vertelde ze me later! Die avond is ze vrijwillig bij me blijven slapen en de dagen daarna zijn we nog erg actief geweest.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *