Dame vanbuiten; hoer vanbinnen

()

Alles was geregeld, Karine liep snel naar de douche ze was net 5 min wakker en voelde de spanning in zich. Het was een heerlijke spanning. Halfweg de veertig was ze nu, alles voor elkaar, een mooie job met veel verantwoording en leidinggevend, heel mooi huis met man en kinderen, mooie auto enz. Wat viel er nog te wensen?

Ja, haar droom, de droom die ze al jaren had, ze was met Bert getrouwd en wilde dat dit zo bleef, samen hadden ze het best goed alleen jammer dat Bert alleen recht op en neer wilde en niet openstond voor de wensen die Karine diep in zich had. Ze wist dat het niet bespreekbaar was wat ze in stilte wilde.

Onder de douche bekeek ze zichzelf en was trots op haar lichaam, ze controleerde nog snel haar kutje of alle haartjes verdwenen waren en toen ze constateerde dat dit zo was besloot ze zichzelf als voorschot eerst even klaar te maken. Ze nam de douchekop in de rechterhand en deed haar kutlipjes met de linkerhand uit elkaar, hoe vaak en hoe lekker was ze zo al niet klaar gekomen? Het duurde dan ook niet lang of bij de gedachten aan de afspraak kwam ze heerlijk met een onderdrukte kreun klaar.

Nu nog passend kleden. Ze keek in de kasten en besloot, ik kleed me passend bij de afspraak. Gekleed in kousen en mantelpakje trok ze in kleur bijpassende pumps aan. Ze voelde de kriebels. Naakt onder het mantelpakje liep ze naar beneden en zorgde voor het ontbijt. Ze had haar besluit genomen. Terwijl Bert de krant nog las keek ze op haar horloge en vond dat het tijd was te vertrekken. Immers, altijd rond 7:30 uur vertrok ze. Dus dat deed ze nu ook. Bert snel een zoen gevend, liep ze naar de garage en startte de auto. Met kriebels in haar buik draaide ze de weg op, wetend dat Bert dacht ‘die is tot vanavond laat op haar werk’. Maar, ook wetend dat ze op haar werk een vrije dag genomen had. Ze merkte dat ze snellere reed dan normaal, ze moest er om lachen. Het was voor haar de bevestiging dat haar onderbewustzijn hier echt aan toe was. Na ruim 100 km begon haar hart te kloppen, het was nog 20 km en wow, wat spannend allemaal. Er kwam twijfel maar ja ze had het stel waar ze naar onderweg was uitvoerig gezien en gesproken op MSN en ze wist ja die twee weten exact wat ik wil. Maar, o wat spannend. Ze had haar wensen zo duidelijk kenbaar gemaakt en het stel voelde in de MSN zo goed aan wat ze wilde. Karine maande zichzelf tot kalmte en keek op de GPS hoe ze moest rijden. Inderdaad, het was gemakkelijk te vinden. Met een kloppende keel stopte ze de auto voor het huis, ze keek snel nog even in de spiegel en dacht ‘kom meid ga er voor, dit is je droomafspraak’. Het was 8:45 uur het klopte qua tijd want de afspraak was tussen 8 en 9 uur. Ze liep snel het pad naar de voordeur op en belde aan en in een laatste gedachte ‘meid geniet en laat het over je heen komen’ zag ze de deur opengaan en daar stond de blonde dame die ze al gezien had via MSN. En oei!

Wat was dat duidelijk, Karine had aangegeven het spannend te vinden direct bij binnenkomst als hoer en slet misbruikt te worden, het stel had afgesproken dat de vrouw zich passend aan haar wens zou gedragen. De vrouw stelde zich vriendelijk voor en zei.

“Ik ben slet Veronique” en gaf Karine een warme kus op de mond. Tot haar schrik voelde ze dat Veronique brutaal onder haar mantelpakje tastte met een glimlach op haar mond zei ze, “even controleren.”

Karine vond het heerlijk dat deze mooie blonde vrouw zo spontaan was en er ging een rilling door haar lichaam toen de vrouw met één beweging een vinger tussen haar schaamlippen liet gaan. De blonde vrouw likte langs haar vingers en knipoogde naar Karine.

“Kom meisje dan stel ik je mijn Eigenaar voor.”

Het was Karine direct weer duidelijk, dit stel beleefde SM wel op een heel ander vlak dan veel andere, ze voelde de trots van de vrouw die zei ‘ik stel je aan mijn Eigenaar voor’. Ja, deze vrouw straalde uit dat ze ook een verantwoorde job had en toch kon ze zo trots zeggen dat ze eigendom was van haar Dominant. Karine voelde de warmte van de vrouw, deze vrouw was een vrouw die bewust omging met haar slavin zijn, niet een volgzaam slavinnetje omdat haar Dominant dit wilde, nee Karine voelde, deze vrouw was overtuigd slavin van binnen uit.

Veronique ging Karine voor naar de kamer ze keek in de ruime kamer waar Hij zou zijn en keek op dat moment recht in de ogen van de man die ze al gezien had via MSN. Nu voelde ze weer dat het een rustige maar zeer zelfbewuste man was. Ze dacht het al gezien te hebben via de webcam maar nu in RL was het nog beter voelbaar. Hij gaf haar een hand.

“Hallo, ik ben Arn” en gaf haar een kus op de mond. Vreemd ze had de kus niet verwacht bij het voorstellen. Maar het voelde zo natuurlijk aan, al voor hij haar lippen raakte wist ze dat hij niet haar wang zou kussen maar haar lippen. Als vanzelf wilde Karine haar lippen al openen maar ze voelde aan dat hij haar ‘slechts’ een kus op de lippen wilde geven. Het voelde goed en hoe vreemd ook erg vertrouwd aan. Hij deed twee stappen terug.

“Laat me je bekijken, draai je twee keer om.” Karine deed wat hij vroeg en draaide twee rondjes, ze voelde zich op een heerlijke manier bekeken. Ze zag dat Veronique discreet op passende wijze stond te kijken en zag aan haar gezicht dat ze heel ontspannen was en Karine leek aan te moedigen. Nadat ze zich twee keer had omgedraaid keek Arn haar recht in de ogen en vroeg rustig.

“Ben je er klaar voor of wil je eerst koffie drinken?” Karine ’s antwoord was spontaan en oprecht.

“Neen, Meester dank je voor uw aanbod, maar ik ben er klaar voor.”

Ze schrok dat ze het woordje Meester gebruikte maar zag aan Arn dat dit geen probleem was. Hij knikte rustig.

“Slet pak mijn bezit voor vandaag eens passend uit.” Hij nam plaats op de bank en ging ontspannen kijken wat er volgde. Veronique kwam achter Karine staan en fluisterde.

“We gaan er samen voor vandaag, laat jezelf gaan, nu mag je de slet en hoer zijn die je al zo lang wilt zijn.” Veronique vouwde de armen van Karine naast haar lichaam en zei; “laat ze daar maar even.”

Ze ging achter haar staan zodat Arn een goed zicht had op de voorkant van Karine. Hoewel Karine geen ervaring had met SM wist ze dat ze naar de grond diende te kijken. Het hoofd iets gebogen deed ze instinctief wat ze dacht dat passend was. Ze hoorde Veronique fluisteren.

“Goed zo, zo dien je inderdaad je hoofd te buigen.” Trillend van de heerlijke spanning voelde Karine hoe Veronique haar armen om haar lichaam liet gaan en handig de knoopjes los maakte. Ze voelde hoe haar borsten uitgepakt werden en het schoot door haar heen dat niet veel mensen in haar leven haar naakt hadden gezien. Maar het maakte haar allemaal niets meer, ze voelde zich veilig en vertrouwd bij dit stel dat als enige op de wereld wist wat haar donkere verlangens waren en die nu deze verlangens zouden doen uitkomen. Veronique hielp haar uit het bovenstuk van het mantelpakje. Daar stond ze dan half naakt en het voelde heerlijk. Veronique streelde liefdevol over de zijkanten van haar borsten, ze raakte niet eens de tepels aan maar Karine voelde hoe hard ze werden. Ze hoorde Veronique fluisteren.

“Mm…, hier gaan mijn Eigenaar en ik vandaag echt van genieten.” Karine voelde hoe de ervaren handen subtiel maar heel opwindend met haar borsten bezig waren en hoe vreemd maar ook heerlijk het was dat voor het eerst in haar leven een vrouw met haar borsten speelde. Karine hoopte dat Veronique met haar tepels zou spelen want ze voelde zich zo geil worden, maar nee, Veronique begon de rok van het mantelpakje open te maken en voor Karine het in de gaten had lag de rok aan haar voeten. Ze voelde zich trots worden, ja dit lichaam mocht er echt nog wel zijn en ja deze twee mensen mochten er vandaag alles mee doen waar ze zin in hadden want dat was haar droomwens.

Ze schrok, ze had het niet eens gemerkt, maar Veronique was ook geheel naakt, ze voelde de harde tepels in haar rug en op slag voelde ze zich geil worden. De eerste vrouw die haar naakte lichaam op deze wijze tegen haar lichaam liet gaan. Veronique streelde met twee handen over haar buik en ging al snel naar beneden. Ervaren was ze zeker. Rustig maar heel bewust opende ze met de vingers van haar linkerhand de schaamlippen van Karine en met de vingers van de rechterhand streelde ze haar clitje. Karine voelde een rilling door haar lichaam gaan, deze vrouw wist echt wat ze deed. Ze sloot haar ogen en liet zich meeslepen met haar gevoel. Het duurde niet lang of Karine voelde dat ze klaar ging komen, ze wist ‘ik ga nu klaar komen’. Maar op dat moment hoorde ze Veronique in haar oor fluisteren.

“Nee schat, onze Meester heeft je er nog geen toestemming voor gegeven.”

Karine schrok. Ze was door het liefkozen Arn helemaal vergeten en er kwam een schaamte over haar dat ze zich zo ongegeneerd door een vrouw had laten strelen waar een man bij was. Maar Veronique fluisterde.

“Ontspan je maar, het is goed,” ze hoorde het Veronique rustig en bewust zeggen en Karine stond er versteld van hoe deze vrouw haar aanvoelde. Veronique vroeg zacht, “ben je er klaar voor dat ik je aan mijn Eigenaar aan zal bieden?”

Karine wist ‘ja, dat is zoals het zijn moet,’ ze knikte slechts. Veronique draaide om Karine heen en ging voor haar staan en gaf Karine een lieve en zachte tongzoen. Karine genoot van de tongzoen maar Veronique brak die al weer af en nam Karine aan de hand. Samen liepen ze naar Arn die rustig zat te kijken. Veronique ging voor Arn staan met Karine aan de hand naast zich.

“Meester, mag ik U deze hoer ter gebruik en misbruik aanbieden?” Karine voelde kriebels. Dit was de eerste keer dat iemand haar hoer noemde en ze was er ook nog eens heel trots op.

“O, even een voorproefje is wel lekker. Hoer, kniel nu.”

Karine deed direct wat hij van haar verlangde en knielde voor Arn op de grond. Tot haar schrik was Arn wel erg direct. Hij trok zijn huiskamerbroek naar beneden en zei alleen maar; “ga je gang en laat me eerst maar eens voelen of je kunt pijpen.” Karine voelde zich kleuren tot achter haar oren. Bert pijpte ze nooit die wilde dat niet, onervaren als ze was wilde ze de al harde paal in een hand nemen en hem kussen en likken, maar ze hoorde Arn zeggen.

“Nee, zonder je handen.”

Geschrokken trok ze haar hand weg en ze begon de paal te likken en te zuigen. Het duurde maar even en ze hoorde tot haar schrik Arn zeggen.

“Slet komt er eens bij, deze hoer moet nog heel veel leren, doe het eens voor.” Ze zag dat Veronique direct reageerde en naast Karine kwam, ze fluisterde.

“Goed kijken.” Tot haar grote verbazing zag ze dat Veronique de enorm grote paal in zijn geheel in haar keel kon krijgen. Ze werd onzeker, dit zou ze nooit kunnen. Even later zag ze dat Arn een klein tikje op het hoofd van Veronique gaf en vol verbazing merkte ze weer hoe goed deze twee mensen elkaar aanvoelde. Veronique keek Karine aan en Karine hoorde Veronique zeggen.

“Toe maar schat ook jij kunt dit, doe je best om onze Meester te plezieren. Karine voelde hoe eerlijk Veronique het meende en dacht ‘hier ga ik voor,’ maar het duurde niet lang of ze moest kokhalzend de moed opgeven, zo diep als Veronique deze grote paal in haar keel kon krijgen zou ze zelf nooit kunnen. Ze voelde hoe Arn een hand op haar hoofd legde.

“Je hebt je best gedaan, Veronique zal het je later vandaag leren het beter te doen.” Karine voelde zich verward, mislukt maar ook weer warm van zijn woorden. Arn gaf zonder woorden aan dat het pijpen hoe kort het ook duurde genoeg was. Karine keek onzeker naar Veronique die met een glimlach zei.

“Onze Meester wil nog niet geil worden of klaar komen, sta nu op.” En zelf stond ze ook op. Karine haastte zich om naast Veronique te gaan staan. Arn zei tegen Veronique.

“Koffie.” Veronique snelde weg om koffie te halen. Arn keek ongegeneerd naar haar lichaam.

“We gaan je vandaag nog wel meer leren dan pijpen alleen.” Karine wist niet wat ze moest doen en gelukkig stond Veronique al snel met koffie voor Arn. Deze nam de koffie aan en zei.

“We gaan naar boven.” Veronique nam Karine aan de hand en voerde haar mee naar boven. Tot haar verbazing gingen ze echter niet naar de slaapkamer maar opende ze een duidelijke als ‘speelkamer’ ingerichte kamer. In de hoek stond een hoekstoel, Arn nam er in plaats.

“Slet laat jij deze nieuwe hoer eerst eens klaar komen zodat ze meer ontspannen is.” Karine schrok en wist niet wat te denken, hoezo Veronique? Ze dacht dat Arn met hun tweeën zou spelen. Maar voor ze bewust was wat er allemaal gebeurde merkte ze dat Veronique haar een stel boeien had omgedaan en ze hing met de armen omhoog aan het plafond. Veronique keek Karine aan en zei zacht.

“Laat het over je heen komen schat.” Toen met gebogen hoofd.

“Wil de Meester dat ik eerst een voorspel doe of direct mijn opdracht uitvoer.” Arn was heel duidelijk in zijn antwoord.

“Het voorspel komt in de volgende ronde, maak deze hoer eerst ontspannen.” Veronique kwam voor Karine staan, nam haar hoofd in de handen, kuste haar op de mond en zei rustig.

“Nu mag je wel klaar komen, ik zal het je gemakkelijk maken om intens te voelen.” En voor Karine wist wat er gebeurde merkte ze dat Veronique haar een blinddoek had voorgedaan. Karine kreeg niet de kans er langer over na te denken, voor ze wist wat er gebeurde voelde ze de tong van Veronique over haar klitje gaan. Een rilling liep over haar rug ze werd voor het eerst in haar leven door een vrouw gelikt. Veronique gebruikte nu ook haar vingers en Karine stond er versteld van hoe ervaren deze vrouw was. Voor ze besefte wat er allemaal gebeurde reageerde haar lichaam al door spontaan klaar te komen. Karine voelde hoe haar lichaam voor haar geest er aan toe was al aan het klaarkomen was. Een kreet kwam uit haar keel en ze merkte voor het eerst in haar leven dat klaarkomen zowel geestelijk als lichamelijk kon. Dat het lichaam kon reageren zonder de geest. Ze voelde hoe haar kutje samenkneep, natter en natter werd en ze schreeuwde het uit van genot. Het bleef maar duren, ze voelde zich slap worden en ze hing in de boeien aan het plafond te genieten van pure wellust. Langzaam voelde ze haar orgasme wegebben. Ze kwam weer tot haar positieven Ze hing slap in de boeien en voelde niet eens dat de boeien in haar armen sneden. In de verte hoorde ze Veronique.

“Meester mag ik haar alstublieft nu ook in bezit nemen?” Ze hoorde Arn antwoorden. “Ja, dat mag.” Karine had geen idee wat Veronique bedoelde, ze was immers toch al klaar gekomen. Maar het duurde niet lang, voor ze wist wat Veronique bedoelde. Veronique ging achter Karine staan en Karine voelde tot haar grote schrik dat Veronique een voorbinddildo omgedaan had. Veronique trok het hoofd van Karine aan de haren iets achterover en ze hoorde Veronique zeggen.

“Zo nu ga ik je neuken en tot onze hoer maken.” Ze voelde hoe geil Veronique geworden was. Het lichaam van Veronique was strakker en ze werd harder en ruwer. En ze werd grover in haar taalgebruik. Karine voelde hoe Veronique ruw achterlangs haar kutje begon te neuken met de voorbinddildo. Op hetzelfde moment trok ze net als bij de kennismaking met een hand haar kutlipjes uit elkaar en met de andere bewerkte ze haar klit. Echter, deze keer niet zacht en liefdevol maar nu ruw en hard. Karine voelde zich hoerig en geil worden, ja nu werd ze echt gebruikt. Ze voelde dat Veronique haar lusten aan het botvieren was, ze voelde het aan de ademhaling van Veronique en de wijze van hard neuken. De vingers van Veronique gingen ruw over haar klit en ze hoorde Veronique.

“Kom hoer, laat je neuken als een echte hoer met je geile hoeren- kut. Laat onze Meester maar eens zien hoe twee geile teven neuken. Kom maar op, laat je neuken door me, voel je hoeren- kut maar eens nat worden.”

Karine voelde zich gebruikt door Veronique en werd steeds geiler, in een flits ging het door haar heen dat Arn kon zien hoe ze beide ongegeneerd aan de gang waren. Hoe ze door een vrouw geneukt werd. Dit maakte haar nog geiler en ze voelde tot haar verbazing dat ze nu al weer op het punt stond klaar te komen in deze onmakkelijke houding. Ze voelde dat Veronique ook op het punt stond klaar te komen en dat maakte Karine nog geiler, en ja, daar kwam ze nog een keer. Ze voelde haar orgasme opkomen en op dat moment hoorde ze Veronique schreeuwen.

“Kom op hoer! Laat horen dat je klaar komt. Niet stilletjes klaar komen, laat onze Meester horen dat jij hoer die je bent, klaar komt.”

En Karine wilde het laten horen, hier geen kinderen en Bert die seks alleen stilletjes wilde, nee hier mocht ze laten horen dat ze geil was en laten zien dat ze zich hoerig voelde. Ze hoorde zichzelf roepen, ja slet neuk me, neuk mijn hoeren- kut met die dildo. En weer kwam ze klaar, diep en intens en met een geil en hoerig gevoel en ja dat was wat al jaren haar verlangen was. Ze had het gevoel dat ze bleef klaar komen, ze hoorde Veronique roepen.

“Meester ik neuk deze hoer en kom zelf ook klaar, Meester ik kom klaar met deze goedkope hoer, O Meester ik kom klaar.” En ze voelde dat Veronique slap tegen haar aan kwam hangen. Ja, dat was echt heerlijk, Karine was voor het eerst klaar gekomen door een vrouw en dat zelfs twee keer direct achter elkaar. Karine hing in de boeien en was nog aan het nagenieten toen ze opschrok van Veronique haar woorden. Voor de woorden tot haar doordrongen had Veronique Karine al van het plafond los gemaakt en hoorde ze Veronique zeggen, op je knieën slet, de Meester wil zich in je klaar neuken. Karine schrok, hoezo? Zich in haar klaar neuken, hoe dan, ze kon het niet zien, maar dat was al niet meer nodig. Ze voelde de harde grote paal van Arn tegen haar lippen, deed zonder nadenken haar mond open en voelde dat Arn haar mond begon te neuken. Ze hoorde Arn geil roepen.

“Slet lik mijn ballen en kont terwijl deze hoer me pijpt.” Het wondt haar op dat Veronique de ballen en kont van Arn likte, ze kon het wel niet zien, maar het idee vond ze super geil. Ze merkte aan Arn dan Veronique haar werk vol overgave deed, hij ademde steeds sneller en voor het eerst was er een man die haar mond puur voor zijn eigen genot gebruikte en dat maakte dat ze zich heerlijk misbruikt voelde. Ze voelde dat het niet meer lang zou duren. Arn neukte haar mond nog steeds en ze voelde dat hij zo klaar ging komen. Arn riep.

“Wie van jullie twee zuigt me leeg want ik ga klaar komen.”

Karine hoorde zichzelf mompelen. “Ik.” Ze kon met die enorme paal niet praten, maar dit wilde ze echt, ze wilde dat hij in haar mond klaar zou komen. Ze hoorde Veronique gesmoord zeggen.

“Die hoer Meester, die hoer.” Karine hoorde Arn zeggen.

“Hoer? Weet je het zeker?” Karine knikte zo goed en kwaad het kon van ja en op dat moment voelde ze hoe Arn diep in haar keel spoot, ze stikte er bijna in maar o wat was dit geil. Ze voelde zich hoerig en gebruikt worden, op dat moment voelde ze de vingers van Veronique langs haar kutje gaan en ze was intens gelukkig. Helaas nam het orgasme van Arn af, maar ze was enorm trots dat ze elke druppel binnen had weten te houden. Arn trok zich terug en zei.

“Nu eerlijk delen samen.” Veronique kwam snel omhoog en voor Karine wist wat Arn bedoelde voelde ze de tong van Veronique tussen haar lippen en begonnen ze een geile tongzoen om het sperma van Arn samen te delen. Ze hoorde Arn zeggen.

“Ieder haar eigen kut strelen.”

Karine kon niet wachten en greep snel naar haar kutje en schrok hoe nat ze was. Ze voelde dat Veronique al weer aan het klaar komen was en voor ze het wist was ze zelf ook al weer bijna zo ver. Maar net voor ze klaar kwam zei Arn.

“Stop! Dadelijk de rest.”

En Veronique stopte midden in haar orgasme abrupt. Karine schrok van zoveel discipline en bewonderde Veronique voor haar zo direct reageren. Met tegenzin stopte ook Karine want ze voelde dat het niet lang meer zou hebben geduurd dat ze tegen al haar eigen gewoonte in zelfs voor een derde keer in zo’n korte tijd klaar gekomen zou zijn. Ze zakte sloom in elkaars armen en zo kwamen Veronique en Karine samen even op adem. Toen ze beide weer op adem waren nam Karine voor het eerst het initiatief en kuste Veronique vol op haar mond en zei.

“Dank je dit was heerlijk.” Ze zag de ogen van Veronique glinsteren die zei.

“Jij hoefde toch pas om 21:00 uur weer weg?” Karine keek gelukkig naar Veronique en wist we hebben nog ruim 10 uur om te spelen en ze wist dat ze deze dag nog heel veel meer zou beleven.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *