Dansen is plezier voor twee

()

Langzaam verlicht de zon door de lichte katoenen gordijnen de kamer. De licht groene tegels op de vloer lijken haast wel een gazon versiert met haar zwarte rokje en rode top. Op de hoek van het crème kleurige nachtkastje ligt haar rode string. Tussen de ficus slingeren haar zwarte pumps. De geur in de kamer is die van haar, een heerlijke zoete parfum die je bedwelmend.

Zij ligt ontspannen op haar rug in het ronde bed op de zwart satijnen lakens. Je gezicht licht diep in het kussen onder haar lange verwarde donkere haar. Ik zie nog net je mooie rode volle lippen kleine bewegingen maken, waarschijnlijk droomt je. Haar armen liggen gespreid naast haar, haar volle borsten glanzen in de zon die langzaam haar gehele lichaam verlicht en warm houd. Aan je buik zie ik de rustige ademhaling, je slaapt nog, je mooie lange benen liggen languit en uitgeteld. Bij je voeten ligt een lege fles met de glazen van de rode wijn. Ik geniet om naar je te kijken, ga in de oude schommelstoel zitten en blijf naar je kijken. Mijn gedachten gaan terug naar de avond ervoor.

Ik was samen met een aantal familieleden uitgenodigd op een zomers tuinfeest. Ik ging op zoek in mijn grote garderobekast naar iets passends. Het werd een wat wijd vallende witte broek, een fel rood overhemd met korte mouwen en deed mijn van nature krullende zwarte haar beetje oppeppen met wat gel. Ik had pas een nieuw luchtje cadeau gekregen, nou die dan maar eens proberen.

Aan de rand van een klein dorp konden we nog net het landhuis zien door de vol begroeide bomen. Het zag er al behoorlijk druk uit, en ja, iedereen had zich aan de kledingscode gehouden. De vrouwen in allerlei felle gekleurde rokken en topjes. Ik was niet de enige man met een witte broek, gelukkig waren de keuzes van de overhemden gevarieerd. De vol begroeide gekleurde bloementuin was sfeervol aangekleed met gezellige zitjes, schommelbankjes fakkels en gekleurde verlichting. Alle tafeltjes waren voorzien van kaarsjes en felgekleurde bloemen. De achterzijde van het huis was gedecoreerd met een mooie muurschildering van een strand met de zee. Het terras was ingericht als een strand. Zelfs het bedienende personeel liep er zomers bij, de dames in een net wat te krappe zwarte bikini en de heren een idem te strakke zwarte zwembroek. Het gevolg; men bleef om de bediening roepen en dus een goed idee van de gastvrouw.

Ik was met wat familieleden daar maar we hadden afgesproken, vanaf hier gaat ieder zijn weg, we zien en horen elkaar wel weer. Ik zag wat bekende zitten aan een tafeltje dicht bij de muurschildering en besloot daar bij te gaan zitten. We genoten van de zwoele zomeravond en de salsa muziek die een vijfkoppige band speelde. We praatten over van alles en nog wat en telkens werden mijn ogen naar een onbekende prachtige verschijning getrokken.

Mooi lange zongebruinde benen aan haar voeten eenvoudige hoge pumps. Mijn blik ging verder. In een geplooide korte strakke rok werden haar ronde volle billen mooi weergegeven. Het bovenlijf met volle borsten werd opgesierd door een rode top. Haar lange zwarte steile haar hing netjes en eenvoudig langs haar ovale gezicht met volle rode lippen. En… wow! Felle sprekende groene ogen. Die vrouw moet ik ontmoeten en een dansje mee maken. Een van de mannen aan mijn tafeltje had dat door.

“He, Arn ga naar haar toe, ze is met Tom en zijn vrouw meegekomen dus een goed excuus, je kent ze en tja, de rest kan jezelf wel en anders doe ik het.”

Nee, dat ging niet gebeuren. Ik stond op en liep naar de tafel bij Tom, de begroeting was vriendelijk zoals Tom altijd was. Het was een warme zwoele avond maar de zweetdruppels op mijn voorhoofd deden bij Tom een plagerige lach op zijn mond verschijnen.

“He, Arn je komt vast niet voor mij, maar voor deze schone dame.”

“Uh” stamelde ik een beetje knullig, “ja, eigenlijk wel” kreeg ik er toch uit.

“Ik had ook niet gedacht dat ze de hele avond bij ons aan de tafel zou kunnen blijven zitten er moet gedanst worden. Dit is Veronique een hele goede vriendin en collega van mij.” Stelde Tom haar voor.

Mijn warme klamme hand was niks vergeleken bij die van haar, maar ja, of dat kwam door mij dat moest ik nog maar even afwachten. Haar lieve lach deed haar rode lippen nog meer spreken en haar fel groene ogen mooi glinsteren in de sfeerverlichting. Ik vroeg haar mee te gaan naar het strandterras om wat te praten en te drinken.

“Nou, drinken kan later,” zei ze met een zachte zwoele stem, “het is nu eerst tijd dat iemand mij eens een beetje salsa leert dansen, de muziek is zo heerlijk, je kunt niet blijven stilzitten ook al ken je de passen niet. Ik heb al een tijd naar de mensen zitten kijken die zo mooi dansen en ik denk dat als jij een goede danspartner bent, jij mij het best kan leren.”

We gingen naar de dansvloer die in het midden van de tuin was omringd door de verschillende terrasjes. Ik voelde mijn zelfvertrouwen weer toenemen. Ze was overgeleverd aan mijn danskunsten en die beheerste ik prima. Ach, ben er mee geboren, al onze feesten bestaan uit dansen en gezelligheid.

Ze wilde de danshouding aannemen maar ik zei dat dit met deze dans zo niet ging. Ze voelde wat gespannen en ik vroeg haar om te ontspannen en me te laten leiden.

Als snel waren we in het ritme van de muziek. Ik had mijn hand op haar rug zij haar handen een beetje stijfjes op mijn schouder. Diverse nummers gingen voorbij en we waren niet van de dansvloer af te slaan. Ik liet mijn handen steeds wat verder zakken, zij deed ze weer omhoog. Ik begon zachtjes de teksten van de liedjes mee te zingen en ik merkte dat ze ook sommige teksten kende. Ik begon de teksten van de liefdesliedjes te vertalen en ik voelde haar ontspannen.

Ondertussen gleden mijn handen over haar strakke rokje over haar volle ronde billen. Dit keer liet ze het toe en gleden haar handen door mijn nek en over mijn rug, zo af en toe gleden haar handen onder mijn blouse, de aanraking van haar zachte handen en de lange nagels over mijn huid gaven mij een rilling door mijn lichaam. Ik merkte dat mijn penis genoot van de aanrakingen, ook Veronique.

“Moeten we afstand houden of dichter tegen elkaar aan dansen” vroeg ze. Onze lichamen raakten plakkerig bezweet van het dansen alsook van de aanrakingen. We besloten een kleine pauze te nemen. We gingen bij het strandterras op de schommelbank zitten en genoten van een glaasje champagne dat door de schaars geklede ober was gebracht. Terwijl ze me vertelde te genieten van het feest, de mensen en vooral de muziek keek ik naar haar glanzende bezwete lijf, haar tepels staken strak vooruit.

“Laten we weer verder dansen” zei ze. Al snel waren we de mensen om ons heen vergeten en werden onze aanrakingen spontaner. Ze begon de knopen van mijn blouse los te maken en ik zei “suave mami” (rustig schat). Tijdens het dansen hield ik haar stevig tegen me aan en haar glimlach verraadde dat ze genoot van mijn hard geworden penis, haar tepels staken tegen mijn borst.

Ik vroeg haar wat ze ging doen na deze avond. Ze had geen plannen en ik vroeg haar of ze nog zin had om nog bij mij thuis wat te drinken en elkaar wat beter te leren kennen, dan zou ik haar later thuis brengen.

“Ja, goed” zei ze “dan zien we wel of er wat komt van thuis brengen.”

Het was al laat en de meeste gasten waren weg. We bleven maar dansen tot de band zei dat ze het laatste nummer gingen spelen. Deze dans heel intens, we hielden elkaar zo stevig vast het leek wel een gevoel of na dit nummer alles over was en we zouden ontwaken uit een droom.

De taxi arriveerde voor mijn huis, ik hield de autodeur voor haar open en we liepen naar de voordeur. Meteen maakt ze een rondje door het huis en komt terug uit de keuken met een fles wijn en twee glazen. Ondertussen heb ik wat salsa muziek opgezet. De broeierige sfeer van het feest verplaatst zich moeiteloos naar de strak ingerichte huiskamer. Ze grijpt me vast en zegt; “kom laten we verder gaan met dansen…. het maakt me zo geil!”

Ze is duidelijk minder geremd dan op het feest. Haar katachtige lichaam beweegt zich soepel en ze leidt mij bijna weerloos naar de slaapkamer waar we verder dansen. Haar ranke vingers trippelen over mijn huid, mijn hand voelt de perfecte gespierde ronding van haar strakke billen. Ze laat zich naar achteren hangen en ze schudt haar hoofd heen en weer op de muziek, haar lange haar waaiert naar de grond. Het zwarte haar als een halo langs haar hoofd, dat door het gedimde flame licht zo mooi te zien is. Ze trekt haar rode top uit en gooit deze op de grond. Met één hand hou ik haar vast achter haar rug en ik voel dat haar lichaam verder opgloeiend. Mijn andere hand laat ik langzaam over haar keel, tussen haar volle borsten glijden en maak masserende bewegingen van de ene naar de andere borst. Ze zijn heerlijk rond en vol. Haar tepels worden al snel hard en ik geniet van dit katachtige zongebruinde lichaam. Langzaam glijdt mijn hand over haar buik en stop bij haar ovaal gevormde navel.

Met wijd open ogen komt ze weer omhoog, zwijgend verleidend met haar lieve lach en die mooie rode volle lippen als verleidingstactiek. Ze begint me te kussen in mijn nek en ik voel langzaam het kippenvel op mijn lichaam komen van genot. Ik voelde dat mijn penis zich weer ontpopte tot een flinke jongen. Tot de stoere knaap die zei wil…

Haar vingers frommelen zich tussen de knopen van mijn overhemd. De knopen gaan open en haar handen glijden over mijn borst. Onze lichamen raakten opnieuw plakkerig bezweet, haar zoete parfum doet mij in een roes raken. Zij werpt mijn overhemd weg, terwijl ik haar rok los maak en deze op de grond gooi.

Daar staat ze in enkel nog haar rode string en haar zwarte pumps, een seksgodin op hakken. We dansen verder en uiteindelijk sleept ze me mee en laat ons op het bed belanden.

“Wacht even, ik haal de wijn.”

Als ik terug kom zie ik dat haar string uitdagend op de hoek van het crèmekleurige nachtkastje hangt, daar ligt ze verleidelijk met haar ene hand onder haar hoofd, de andere op het zwart satijnen kussen, haar harde donkerbruine tepels steken naar voor, haar benen liggen netjes over elkaar en het enige wat ze nog aan heeft zijn haar zwarte pumps. Ik huiver van genot als ik die strakke kuiten boven de enkels als twijgjes zie. Zo mooi…

Als ik op de rand van het bed ga zitten trekt ze me achterover en gaat op mijn buik zitten, ze schenkt twee glaasjes witte wijn in en laat dan langzaam wat wijn over mijn buik uit de fles lopen. Langzaam schuift ze met haar gladde kutje over mijn buik, haar billen raken net mijn eikel, ze masseert zo mijn hele bovenlijf. Ik voel haar billen tegen mijn eikel komen. Ze draait haar lichaam om en dan opeens kijk ik tegen haar gezwollen lippen en uitstekende clitoris, ik geef er een lik over heen. Zij huivert. Dan plaatst ze haar mond over mijn eikel, ik voel hem zwellen en krimpen op het ritme van mijn hartslag die steeds sneller gaat. Haar tong trekt cirkeltjes rond de onderrand van mijn eikel. Ze haalt de voorhuid zover mogelijk terug en begint een tongzoen met het gapende gaatje wat te voorschijn komt, een rilling gaat door mijn pik, raast door de bloedvaten en zo verder door mijn lichaam.

Mijn tong glijdt eerst langzaam en dan snel door en langs haar kutje. Ik zuig op haar klit en haar kutje word maar natter. Mijn handen kneden haar borsten en ik voel de tepels strakker en strakker worden, haar ruggengraat spant zich. Dan gaat ze omhoog en draait zich om. Ze hurkt over me heen en langzaam laat ze haar kutje over mijn eikel zakken, haar schaamlippen gezwollen en gewillig. Rustig wipt ze op en neer, maar al snel neukt ze me harder en wilder. Ik voel mijn pik kloppen en haar kutje steeds natter worden. Ze begint te gillen.

“Ja! O, ja. Ja!” En ze komt klaar. Dan gaat ze omhoog en zegt.

“Ja, jij wou ook komen hé! Maar dat moet nog even wachten.” Oef. Wat een teaser, wat een geil neukdiertje.

Ze begint me opnieuw te pijpen en haar handen glijden mee met de bewegingen van haar lippen, haar tong voelt zo lekker over de gezwollen aderen, ik zie de rode lipstickstrepen over mijn harde lul… Even schrik ik, want het wordt plotseling ijskoud. Ze laat wijn over mijn pik stromen maar haar tong likt het allemaal weer op, mijn ballen zuigt ze droog.

Ik pak haar vast, draai haar met de billen naar mij toe en laat mijn, harde pik in haar anus verdwijnen, centimeter voor centimeter dieper in haar donker gaatje, want ik wil mijn ballen tegen haar billen laten ketsen.

Maar mijn pik wordt stevig vast geknepen door haar kontspieren, wordt harder en harder bij elke beweging die ik maak, dikker ook en zij maakt kreunende geluiden.  “Mm… ja! O, ja, lekker geil!”

Krachtig pak ik haar bij de heupen om mijn lul nog ietsje dieper in haar te drijven… Haar handen kneden tussen haar benen door mijn ballen, ik voel mijn hartslag kloppen in mijn pik en ik kan ook niet anders dan mij overgeven…

“O,ja! Heerlijk. Ik wil dat je het witte warme spul over mijn billen spuit.”

Het grootste deel verdwijnt in haar kontje, maar ik zorg ervoor dat de laatste stralen over haar pracht billen gaan. Het sperma flonkert als edelmetaal op haar jonge huid. Mm… O, ja! Heerlijk! Ik kom ook!”

Bij die ene keer is het niet gebleven het ging maar door totdat ik uiteindelijk vanmorgen wakker werd naast haar! En dacht, ‘ja, dansen is echt plezier voor twee!’

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *