De verfrissing

()

Het was maandag morgen. Ik schonk mezelf een kop koffie in, zwart met suiker, was m’n vaste recept, toen Mia ons kantoor binnen stapte.

“Hallo” zei ze zacht.

“Goed weekend gehad” riep ik. Het werd al weer warm binnen. Juni was nog niet in aantocht maar het zou vandaag weer over de 30 graden worden.

“Ja, heerlijk” hoorde ik haar zeggen. Ik proefde de koffie en draaide me om. Toen bleef ik even staren. Mia stond gebogen over haar bureau om het beeldscherm in te schakelen. Ze droeg een jasje met daaronder nauwelijks zichtbaar een kort rokje. Door haar gestrekte houding tekende haar blote bovenbenen goed af.

‘Wat een fraai uitzicht’ dacht ik nog.

Tijdens de middagpauze was het rustig op kantoor. De meeste collega’s waren naar buiten gegaan om van het mooie weer te genieten. Het was zeer warm en drukkend. Mia en ik puften en smachtte om koelte. We zaten er wat losjes gekleed bij. Mijn overhemd en stropdas waren iets open en de overhemdsmouwen waren opgerold.

“Het wordt nu toch wel erg warm” zei Mia, en vanachter haar bureau staande trok ze haar jasje langzaam uit. Ik keek naar haar en onze ogen fixeerde. Ze onthulde een fel rode bloes zonder mouwen. De twee bovenste knoopjes van haar bloes waren los. Ze hing haar jasje over haar stoel. Toen ze zich weer naar me toe draaide om te gaan zitten staken een paar stijve tepels door de bloes duidelijk af. Ik staarde naar haar borsten en voelde een erectie bij me opkomen. Mia, keek me recht in de ogen en zag wat mijn aandacht had getrokken. Haar ogen gingen naar de V van haar bloesje terwijl ze haar handen door haar haren streek. De bloes spande zich nu heel strak om haar borsten. Ik hoopte vurig dat de knoopjes het zouden begeven. Langzaam zakte ze in haar stoel. M’n lul reageerde vrij heftig op deze subtiele erotische vertoning en stond, niet gehinderd door het ontbreken van een slip, als een paal in m’n broek. Ik besloot om Mia te laten zien wat ze bij me teweeg had gebracht en liep in haar richting. Met een bobbel in m’n broek kwam ik pal naast haar staan. Mia had me al zien aankomen en draaide zich in haar stoel iets naar me toe. Met papieren in haar hand geklemd streek ze vlug en haast onmerkbaar voor de andere collega’s langs m’n lul. Eerst omlaag en toen weer omhoog. Plotseling liet ze de papieren vallen. Ik hurkte naar beneden om ze op te rapen maar vlug schopte ze de papieren onder haar bureau. Ze keek me schalks aan.

“Oh jee, wat dom van me” en rolde haar stoel iets naar achteren. Ik moest op handen en knieën ver onder haar bureau door om alle papieren op te rapen. Juist toen ik terug wilde kruipen voelde ik iets puntigs en hard langs me zaadballen wrijven. Ik keek onder me en zag hoe de pump van Mia m’n geslachtsdelen streelde. Wat een lekker gevoel. M’n lul begon nog stijver te worden.

Nu zag ik ook dat ze me met haar stoel gevangen had. Ik kon niet meer onder haar bureau vandaan komen. Met moeite kon ik me in de kleine ruimte omdraaien. Eenmaal omgedraaid keek ik pardoes tussen haar benen. Mia ging iets verzitten en deed haar benen plotseling ver uit elkaar. Haar korte rokje schoof omhoog en tot m’n verrukking zag ik dat ze geen slipje aanhad. Haar hand kwam van boven het bureau en haar vingers zochten hun weg naar haar schaamlipjes. Op twintig centimeter afstand was ik getuige hoe ze zich heerlijk begon te vingeren. Mijn lul stond nu op springen van deze vertoning. Haar schaamlipjes waren sterk gezwollen en op haar vingers spiegelde zich vocht af. ‘Wat was ze al lekker geil geworden’ dacht ik en maakte geen enkele aanstalten om uit deze ‘gevangenis’ te ontsnappen. Met haar beide vingers ging ze diep in haar kutje. Ik hoorde zowaar soppen, zo nat was ze nu.

“Oh…” hoorde ik haar zuchten. Plots ging de deur van het kantoor open en 3 collega’s stapte binnen.

”Hallo. Lekker gegeten?” Hoorde ik Mia zeggen. Zichzelf intussen nog steeds met een vinger bespelend.

“Heerlijk” hoorde ik een van hen zeggen maar zag alleen drie paar benen voorbij gaan.

Even later klonk het dichtbij.

“Heb je de regressieanalyse al af?” Vroeg onze directeur aan haar. Mia d’r vingers verdwenen snel uit haar geil besmeurde kutje en pakte wat papieren van haar bureau. ‘Dat wordt een plakkerige analyse’ bedacht ik en besloot haar werk over te nemen. Mia voelde ineens hoe een vinger langs haar schaamlippen ging.

“Hier is de… heu… hm… analyse” zuchtte ze luid toen ineens twee vingers in haar natte kutje gleden en haar opwinding verder aanwakkerde. Ik hoorde hem weglopen.

Een tweede collega kwam naar haar toe. ‘Verdomme, wat is die meid populair’ dacht ik en stopte nu nog een vinger in haar kutje. Mia was kletsnat en ik vingerde er heftig op los. Lily kwam vlak naast haar staan. Ik herkende haar lange slanke benen. Mia rolde haar bureaustoel verder onder het bureau. Ze wilde blijkbaar niet dat Lily getuige kon worden van ons heimelijk avontuurtje. Nu schoof ze ook haar billen naar het randje van haar stoel. Ik besloot dat het nu tijd was om wraak te nemen voor wat ze me deze middag had aangedaan.

Ik ging met m’n knieën verzitten en drukte m’n mond nu vol op haar natte schaamlippen. Mijn tong ging diep in haar kutje. Mia voelde met een rilling hoe mijn tong zich in haar bewoog en hoe haar kittelaar werd gemarteld.

“Goede film was dat gisteren op VT4 vond je ook niet?” Zei Lily. Mia voelde hoe mijn tong haar overmeesterde. Ze voelde een orgasme heel snel nader bij komen en toen…

“Oh mijn god. Heu… Ja, ja…” hijgde ze luid en haar benen drukte m’n hoofd krampachtig vast. Ik stikte bijna van deze wurggreep. Wat een kracht heeft die meid tussen haar dijen.

“Wat heb jij ineens?” Hoorde ik Lily vragen. “Ben je niet lekker?”

Ik likte ondanks de wurggreep geestdriftig verder en Mia schokte met heel haar lichaam op haar stoel. Toen het schokken ophield opende ze langzaam haar benen. Ze was kletsnat en ik likte al haar geil uit haar kutje. Wat smaakte ze heerlijk.

“Oh, ik ben duizelig” verklaarde Mia tegen Lily. “Ik moet even naar het toilet om me op te frissen.” Ze rolde haar stoel naar achteren, stond op en trok snel haar rokje goed. Wankelend zag ik haar van haar bureau weglopen. Met het geil op m’n lippen en m’n lul op het punt van spuiten hield ik me doodstil. Ik wachtte even totdat ook Lily zich had verwijderd.

Vlug kroop ik vanonder het bureau en snelde naar het dames toilet. Ik klopte zachtjes op de vergrendelde deur en riep. “Mia?” Het slot gaf de deur vrij en ik opende de deur.

Daar zat ze op de WC. Haar gezicht was nog rood van haar orgasme. Ze had haar rode bloes verder open geknoopt en speelde met haar borsten. Ze waren groter dan ik me had voorgesteld. Haar harde tepels toonde hoe geil ze nog was. Vlug sloot ik de deur achter me en opende m’n broek. Mia haalde m’n paal tevoorschijn.

“Oh, je hebt geen slip aan” hijgde ze en keek me gelukzalig aan. Ze boog naar voor en opende haar mond. Ik keek naar beneden en zag slechts haar hoofd. Ik voelde hoe haar warme mond zich ontfermde over m’n verwaarloosd lid. Ik werd gretig gepijpt. Mia maakte smak en zuig geluidjes en ging als een verschrikking te keer. Ik greep haar hoofd met beide handen maar ze ging onverminderd door.

“Mia, stop, ik ga spuiten” zei ik hijgend. Mia hield in en wende haar hoofd schuin omhoog. Ze keek me aan. De eikel van m’n lul werd geplaagd door haar tong. Wat een geil gezicht.

“Kom maar op met dat zaad” zei ze likkend en pijpte me nu in een hoog tempo verder. ‘OK meisje, ik spuit je hele grote mond vol.’ Dacht ik.

Ik voelde m’n zaadstrengen spannen. Ik greep haar hoofd goed vast en neukte met heel m’n lendenen nu haar mond met lange harde slagen. Toen gebeurde het. Mijn ballen zwollen op, m’n neukstaaf begon te kloppen en m’n hele lijf begon te schokken. De aders in m’n hoofd klopten als een mokerhamer. Het sperma werd onder hoge druk door m’n lul geperst. Mia, voelde aan de kloppende lul dat het er aan zat te komen maar ze pijpte gewoon door. Warme spermastralen spoten in haar keel en vulde haar mondje.

“Mm… hm…” hoorde ik haar mompelen. Ze hield haar hoofd schuin zodat ik kon zien hoe ze alles doorslikte. Ze kneep haar ogen dicht van genot.

‘Wat een klasse wijf is het toch’ bedacht ik. Ik perste de laatste stralen uit m’n lul. “Aa…hm…” kreunde ik. Het duizelde voor m’n ogen en gelukkig kon ik even tegen de WC deur leunen. Mijn lijf bleef naschokken. Mia zoog me helemaal leeg en likte m’n lul helemaal schoon. Geen druppel zaad werd verspild.

Ze kwam weer rechtop op de WC. Voldaan glimlachend knoopte ze haar bloesje dicht.

“Mia! Is alles goed met je?” Klonk het ineens van achter de deur. Lily was blijkbaar ongerust waar ze zo lang was gebleven. ‘Hoe lang had ze daar al gestaan’ dacht ik. Plotseling stond Mia op en trok haar rokje om haar middel. Ze duwde me opzij en nog voor ik het in de gaten had opende ze de toiletdeur.

“Ik ben weer helemaal opgefrist” riep ze in het voorbijgaan tegen Lily. Lily had haar hand voor haar mond van verbijstering en keek naar m’n bungelende en natte na-glinsterende lul.

“Heb je ook een verfrissing nodig?” Vroeg ik haar “Je ziet hoe Mia er van is opgeknapt.”

“Straks misschien…” sprak ze zwaar hijgend van opwinding en smeet de deur van het toilet met een klap dicht.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *