Het dorpsfeest

()

Het was zaterdagmiddag, het begin van de jaarlijkse feestweek in ons dorp. Alles zat mee, het weer was goed, veel mooie mensen en een fantastische sfeer. Al snel kwam door de rijkelijk vloeiende alcoholische versnaperingen de stemming van zinnenprikkelend er snel in.

Mijn vriendin (Veronique) en ik hebben op dat soort gelegenheden niet al teveel oog voor elkaar maar meer voor anderen omdat we een redelijk vrije relatie met elkaar hebben. Zoals ook deze dag weer waren we bezig om menig persoon van de andere sekse heerlijk op te geilen. Dit spel spelen we wel vaker, zodat we aan het eind van de avond samen tot een geweldig climax komen. Wij gaan er altijd vanuit dat we ergens anders honger krijgen maar altijd thuis gaan eten.

Deze zaterdag verliep het met Veronique anders dan normaal, het leek wel of ze mij extra wilde prikkelen. In plaats van het bij opgeilen te houden was ze diverse malen aanwezig in een innige omhelzing met een zeer aantrekkelijke man waarmee ze regelmatig de tongen in een vrolijke dans met elkaar in aanraking lieten komen. Het viel mij op dat er geen gevoel van boosheid over me heen kwam maar dat ik hier gewoon bloedgeil van werd.

Op een gegeven moment kwam hij naar me toe en bood mij een drankje aan. Hij wilde zich verontschuldigen maar hier wilde ik niets van weten. Hij vertelde dat zijn vrouw ook aanwezig was en dat het haar altijd erg opwindt als hij vreemde vrouwen verleidde. Zijn vrouw kwam op dit moment ook in ons gezelschap staan en zij stelde zich voor als Lena, een mooie donkerharige vrouw met een fantastisch figuur en donkere pretoogjes. Inmiddels was Harry weer met Veronique op de dansvloer beland en raakte ik in een fijn gesprek met Lena. Naarmate de avond vorderde nam de geilheid evenredig toe en besloten we bij ons thuis nog een afzakkertje te halen.

Toen we eenmaal thuis waren was het toch allemaal een beetje vreemd, in de kroeg lijkt een en ander toch makkelijker te gaan dan in vertrouwde omgeving. We raakten allen weer aan de praat en het onderwerp kwam snel weer op seks uit. Veronique vroeg aan Lena of ze haar even een handje wilde helpen in de keuken om wat hapjes klaar te maken wat ze ook direct deed. Na 5 minuten kwamen ze weer terug in de kamer met de hapjes, beiden spiernaakt.

Dat dit zijn uitwerking had op ons laat zich wel raden want wij kregen dadelijk een behoorlijke bult in onze broek gekregen van deze vertoning.

Lena was op mijn schoot komen zitten en ik liet mijn blikken eens uitgebreid over haar lichaam gaan. Ze had een paar stevige peervormige borsten met heerlijke tepels erop die al iets aan het verharden waren en een heerlijk kaalgeschoren poesje waar de binnenste lipjes eruit staken. Van Veronique was ik een kaal kutje wel gewend, we zijn allebei liefhebber van orale seks dus op de plaatsen waar overtollig haar zit is het bij ons keurig bijgewerkt. Lena begon zachtjes aan mijn oor te knabbelen en zei hees dat het jaren geleden was dat ze met een vreemde pik in de weer was geweest. Ondertussen was ik ook bijna van al mijn kledingstukken ontdaan en zat ik alleen nog in mijn slip op de bank.

Veronique was intussen Harry ook aan het uitkleden en slaakte opeens een kreetje van opwinding. Toen zag ik ook dat Harry zeer zwaar geschapen was. Met een goede 23cm moest ik in hem toch flink mijn meerdere erkennen.

Ondertussen was Lena tussen mijn benen gekropen en begon heel zachtjes over mijn geschoren ballen te likken. Nadat ze mijn lul diverse malen van onder naar boven gelikt had nam ze hem helemaal tussen haar lippen en begon zachtjes op mijn eikel te bijten. Terwijl ze dit deed begon ze langzaam met haar vinger wat druk te zetten op mijn anus, wat een sensationeel gevoel gaf toen ze haar vinger er tot halverwege in gestopt had.

Deze ervaring was helemaal nieuw voor mij en ik moet zeggen. Wow! Wat voor een ervaring. Ik begon aandrang te krijgen om klaar te komen wat ik nog helemaal niet wilde dus haalde ik haar hoofd tussen mijn benen vandaan en stelde aan iedereen voor om het vervolg in onze slaapkamer voort te zetten.

Op ons zeer grote bed is immers genoeg ruimte voor 4 en is het ook een stuk comfortabeler.

Nu was het mijn beurt om Lena op te warmen. Na eerst haar tepels kogelhard gezogen te hebben was het tijd om die heerlijke lipjes van haar eens te verwennen. Ze was flink vochtig geworden van alle opwinding. En ik liet me haar smaak welgevallen. Langzaam bracht ik en vinger bij haar naar binnen terwijl ik haar klitje stijf zoog, knabbelde en likte. Op een gegeven moment had ik 3 vingers in haar poesje zitten en 1 vinger in haar kontje gestopt aan het gekreun boven mij bleek dat ze het heerlijk vond.

Toen ik een vierde vinger in haar kutje stopte kwam ze schokkend en snikkend tot een orgasme.

Veronique zat ondertussen bovenop Harry en zij begon met een diepe zucht het grote stuk mannelijkheid naar binnen te werken. Dit bleek helemaal geen probleem te zijn en met een slurpend geluid verorberde ze hem tot aan de grote harige ballen. Als een bezetene begon ze op hem te rijden en sloeg allerlei geile woordjes uit.

Lena had op de kast een grote dildo zien staan die ik een keer als grap gekocht had en die nog nooit door ons gebruikt was. Met zijn monsterlijke afmeting van 30cm lang en zeker 6cm dik begon ze ermee te spelen. Ze smeerde het hele geval in met glijmiddel en begon het gevaarte tussen de billen van Veronique heen te wrijven. Na de boel goed ingesmeerd te hebben probeerde ze hem in haar kontje te stoppen. Met een flink wat kracht zetten lukte dit ook nog en schoof ze hem er voor 5cm in.

Veronique gaf een flinke kreet van pijn want haar kontje was nog maagdelijk. Harry bleef zijn gevaarte in haar kutje pompen en na een poosje nam het lust gevoel het over van de pijn.

Lena begon nu te neuken met de grote dildo en Veronique was tot het uiterste gevuld in beide gaatjes. Op Harry had deze extra druk ook zijn uitwerking want deze begon steeds harder te steunen en hijgen. Opeens trok hij zijn gevaarte uit Veronique vandaan en hij spoot zijn zaad in de open mond van Lena, die het meeste hiervan probeerde in te slikken.

Veronique die haar hoogtepunt nog niet bereikt had begon wat tegen te sputteren wat direct opgepakt werd door Lena. Zij begon haar snel te vingeren en schoof steeds meer vingers naar binnen. Met een flinke inspanning stopte ze haar hele hand in haar poesje en ik werd geiler dan ooit.

Op deze avond gebeurde dingen die wij voorheen nooit gedaan hadden. Veronique had het niet meer, van achteren werd ze geneukt met een megadildo en haar poesje werd met een vuist geneukt. Heftig kwam Veronique klaar, het leek wel of haar orgasme ruim 5 minuten duurde.

Nu ik zo door geilheid was bevangen pakte ik Lena beet, zette haar op mijn buik en joeg mijn penis met een ferme beweging tot aan mijn ballen in haar kutje. Soepel en snel begon ik haar te neuken en met mijn mond was ik heerlijk op haar tepels aan het knabbelen.

Harry die ondertussen ook zijn lul weer op lengte had nam plaats achter Lena. Ik dacht dat hij haar in haar kontje zou nemen, maar in plaats daarvan voelde ik zijn penis echter naast die van mij in haar kutje komen. Het kutje werd tot op het uiterste gevuld en wij beukten gezamenlijk in dat lieve kale poesje. Lena haar ogen draaiden van wellust en alsof ze in een cyclus kwam bereikte ze het ene na het andere orgasme.

Op een gegeven moment werd het voor mij ook te kwaad, verkrampt trok ik mijn lul uit zijn benarde positie en spoot mijn zaad tegen de buik van Lena aan. Ook Harry bereikte zijn climax en spoot alles in en over haar kutje.

Uitgeput lagen we daar met zijn vieren op het bed. Na een uurtje gedommeld te hebben zijn we gaan douchen en Harry en Lena vertrokken na met ons telefoonnummers te hebben uitgewisseld. Onze seksuele kennis is na deze avond flink uitgebreid en waarschijnlijk zullen er nog fijne avonturen aankomen.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *