Een meid met ’toebehoren’

()

Veronique stond onder de douche en spoelde de laatste zeepresten van haar lichaam. Vierentwintig was ze nu, en nog steeds had ze het best naar haar zin alleen in haar flatje in een rustige buurt aan de rand van de stad.

Ze stapte onder de douche vandaan en bekeek zichzelf in de spiegel. Wat ze zag beviel haar eigenlijk best: een lang, slank lichaam met halflang donkerrood haar, een schitterende lach, stevige grote borsten met mooie donkerrode tepels die geen beha nodig hadden, een platte buik en mooie, slanke benen. Als ze overdag haar borsten beroerde, dan werden haar tepels snel hard en priemden ze door de dunne stof van haar bloesje. Al heel vaak hadden diverse mannen en jongens geprobeerd het met haar aan te leggen, maar verder dan een kusje na een avondje stappen had ze het nooit laten komen. Niemand begreep eigenlijk waarom zo’n mooie jonge vrouw geen vriendje had en steevast alles wat verder ging dan wat frunniken afwees.

Veronique werkte bij een grote verzekeringsmaatschappij in het centrum van de stad en op haar werk waren genoeg mannen, die het met haar probeerden aan te leggen. Ze voelde een grote behoefte aan meer dan wat oppervlakkig contact met hen, maar er was iets wat haar er van weerhield een relatie aan te knopen met een man. Hoewel ze er heel gewoon uitzag, was ze toch iets anders dan andere vrouwen. Op de plaats waar bij andere vrouwen de dijen bij elkaar komen groeit meestal wat haar, maar bij Veronique zat daar iets heel anders. Precies boven haar kutje groeide een heuse penis, met afmetingen waar een man trots op zou zijn. Erg blij was ze niet met het lichaamsdeel waar de natuur haar ongewild mee bedeeld had, en daarom had nog nooit iemand haar, behalve haar ouders en de dokter, naakt mogen zien. Zelfs vroeger op school was het nooit gebeurd, dat iemand haar pik had gezien. Nog nooit had ze er met iemand over durven praten en ze schaamde zich ervoor, dat ze een penis had. Logisch dat ze zich zelden in bikini of zwempak op het strand of in het zwembad vertoonde, want met zulke nauwsluitende kleding kon je de bobbel in haar kruis goed zien, en dan kon je alleen maar tot de conclusie komen, dat daar meer zat dan een lekker sappig kutje. Alleen een strakke spijkerbroek verhulde haar pik voldoende om niet op te vallen, maar als ze eens in een leuk jurkje over straat liep fantaseerde ze wel eens, wat de mannen die haar nakeken zouden denken als ze wisten dat er onder dat jurkje een echte pik zat…

Enige tijd later kreeg Veronique op haar werk een nieuwe vrouwelijke collega. Ze heette Bea en was een vijfentwintig jarige blondine, met een opgeruimd karakter en veel gevoel voor humor. Bea werkte sinds kort in de stad en woonde ook alleen. De twee vrouwen voelden zich al snel tot elkaar aangetrokken en het duurde niet lang of ze gingen regelmatig samen uit eten, naar de bioscoop, of ze gingen ‘s avonds bij elkaar op bezoek. Bea vond Veronique erg aardig en begon zich af te vragen waarom ze intussen nog geen vriendje of man had, en op een avond dat ze bij haar op bezoek was durfde ze haar te vragen waarom ze eigenlijk alleen woonde.

Eerst wist Veronique niet zo goed wat ze daarop moest antwoorden, maar toen bedacht ze dat ze nog nooit iets over haar probleem aan iemand anders had durven vertellen, en dat ze Bea toch wel zeer vertrouwd begon te vinden. Nog nooit had ze zoveel voor iemand gevoeld als nu voor haar, en ze barste in snikken uit toen Bea haar begripvol aankeek. Ze sloeg haar armen om Bea heen en snotterde met haar kin op Bea’s  schouder, dat ze haar iets bijzonders te vertellen had.

“Wat is er dan met jou aan de hand? Is er iets ergs met je gebeurd, of zo?”

“Nee”, zei Veronique, die intussen haar tranen gedroogd had “Het is iets heel anders. Ik zal het je laten zien, maar je moet niet schrikken van me alsjeblieft.”

“Natuurlijk niet” zei Bea. “Daar zijn we toch vriendinnen voor!”

Veronique ging staan en deed de sluiting van haar broek open. Ze trok de rits naar beneden en deed haar broek uit. Daarna liet ze voorzichtig haar slipje zakken en toonde Bea daarmee het volle zicht op haar penis.

“Dit is waarom ik nog nooit iets met een man heb durven beginnen” zei ze tegen Bea, die met open mond naar haar vriendin zat te kijken.

“Ben jij een man? Waarom heb je me dat niet eerder gezegd?”

“Nee” riep Veronique, “kijk alsjeblieft even”. En ze tilde haar pik op, zodat Bea haar kutje kon zien. “Ik ben geen man, maar een vrouw met een penis en een vagina.”

Bea wist niet wat ze moest zeggen, liep op Veronique af en sloeg haar armen om haar heen.

“Nu begrijp ik waarom je nog nooit iets met een man hebt gehad” zei ze zachtjes en ging weer zitten. Veronique veegde de tranen uit haar ogen en ging ook weer zitten. Bea vroeg; “ik heb nog nooit zoiets gezien. Hoe kom je daaraan?”

Veronique vertelde, dat ze zo geboren was en dat haar ouders gelukkig zo verstandig waren geweest om haar niet te laten opereren, maar haar de penis te laten behouden en hoe ze zich altijd had geschaamd voor haar dubbele geslachtsdelen.

Bea vroeg een beetje opgewonden; “kun je dan ook op beide manieren opgewonden raken, ik bedoel kun je dan ook een stijve pik krijgen en tegelijkertijd een nat kutje krijgen?”

“Ja, ik kan op twee manieren opgewonden raken, en ik kan ook klaar komen als een vrouw en als een man.”

“Komt er dan ook sperma uit je pik?” Vroeg Bea, die intussen een beetje opgewonden begon te worden van wat ze zag en hoorde. Veronique antwoordde bevestigend.

“Ik heb het net zo snel niet goed gezien. Mag ik nog een keer kijken en misschien even voelen?”

“Ja hoor, ga gerust je gang”.

Bea ging op haar knieën voor haar op de grond zitten en sloot haar hand voorzichtig om de pik van Veronique. Die begon tot haar verbazing onmiddellijk stijf te worden en richtte zich op, terwijl Veronique zachtjes kreunde. Bea begon haar vriendin zachtjes af te trekken en voelde heel opgewonden met haar andere hand aan Veronique ’s kutje, dat intussen drijfnat geworden was.

Langzaam duwde Bea twee vingers in de kut van haar vriendin terwijl ze door ging haar af te trekken. Veronique kreunde diep en Bea boog voorover, sloot voorzichtig haar lippen om de glanzende eikel en begon haar te pijpen. Meteen duwde Veronique haar pik diep in de mond van Bea, en haar onderlijf begon zachtjes schokkende bewegingen te maken. Bea liet de pik van Veronique tussen haar lippen op en neer gaan, en Veronique kreunde nog harder. Al snel spoot ze met een enorme kreun haar lading sperma in de mond van Bea die intussen diep met haar vingers in Veronique ’s kut zat. Bea was intussen ook vreselijk geil geworden en nadat ze alle sperma ingeslikt had begon ze het kutje van Veronique fanatiek te likken. Veronique had maar een paar tellen nodig om opnieuw klaar te komen, en dit keer stroomde het geil uit haar kut over Bea’ s lippen. Voor Veronique was het de eerste keer dat ze seks had met een vrouw. Met een wazige blik keek ze Bea aan.

“Dat was zo heerlijk, ik ben nog nooit zo fantastisch klaargekomen, lieverd.”

Dat was voor Bea het teken om op te staan en haar broek, bloes, beha en slipje uit te trekken. Veronique deed haar bloes en beha ook uit, en de twee naakte vrouwen omarmden elkaar daarna teder.

Bea had nog niet eerder met een vrouw gevreeën, maar nu ze met Veronique samen was merkte ze dat ze dit heel prettig vond. Opgewonden kusten de twee elkaar op de mond en Bea legde haar handen om de volle borsten van haar vriendin. Veronique voelde met een hand aan het kutje van Bea, dat intussen zeiknat was geworden en merkte, dat ze weer een stijve begon te krijgen. Ze vroeg Bea om op de bank te gaan liggen. Dat deed ze en verwachtingsvol vroeg Bea aan Veronique.

“Wil je me nu met die heerlijke pik van je neuken, alsjeblieft?”

“Dat zou ik heel graag willen”, zei Veronique en ze duwde zachtjes de benen van Bea uit elkaar. Ze ging op haar knieën tussen Bea’ s benen zitten, pakte haar stijve pik beet en bewoog hem met de glanzend donkerrode eikel op en neer tussen Bea’ schaamlippen. Die kreunde van opwinding en stak een hand uit om aan Veronique ’s borsten te voelen. Haar tepels waren hard en staken recht vooruit. Ook Bea tepels verhardden zich en beide vrouwen kreunden van genot. Toen duwde Veronique haar pik langzaam dieper in de kut van Bea, tot ze er tot aan de wortel in zat en ze begon Bea met langzame bewegingen te neuken.

“Oh…” kreunde Bea en ze voelde hoe de dikke pik van Veronique diep in haar kutje op en neer bewoog. “Wat is dat lekker, schat, wat een fantastische lul heb je!” En ze masseerde met beide handen de borsten van Veronique, die daardoor steeds dichter bij haar hoogtepunt begon te komen. Bea bewoog haar onderlichaam in de maat van de stoten van Veronique ‘s pik en voelde hoe het in haar onderbuik begon te kriebelen.

“Ja… ja… ha… ja” riep ze uit, en schokkend met haar hele lijf voelde ze hoe haar kutje verkrampte onder de stoten van Veronique ‘s pik. Het was of haar poes in brand stond, en op hetzelfde moment kwam ze op een fantastische manier klaar terwijl Veronique op het zelfde ogenblik ook haar hoogtepunt bereikte en kreunend een lading sperma in Bea’ s drijfnatte kutje liet exploderen. Hijgend en steunend vielen de beide vrouwen in elkaars armen en kusten elkaar innig op de mond.

“Dit had ik nooit zelfs durven dromen,” stamelde Veronique terwijl haar enorm stijve pik langzaam verslappend uit Bea’ s kutje gleed.

“Nee” zei Bea, terwijl ze Veronique ’s tepels om beurten kuste, “ik had nooit gedacht, dat ik op een vrouw zou vallen, maar met jou weet ik nu wel beter, lieverd”.

Vanaf die dag waren de twee onafscheidelijk, en ze zouden nog heel veel seksavontuurtjes samen maar ook met anderen beleven. Een vrouw met een kutje en een penis is toch eigenlijk de meest ideale combinatie die je je kunt voorstellen?

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *