Eerste keer

()

De deurbel ging. Wie kon dat zijn? Mijn ouders en mijn zus waren op vakantie en ik was alleen thuis. Het was een zalige periode, twee weken had ik het huis voor mij alleen en kon ik doen wat ik wilde. Het was een avond in juli, en het was een hete dag geweest. Zoals wel vaker gebeurd na een plotse warme dag, was het beginnen onweren. Het was flink afgekoeld door de regen, en er was zelfs hagel gevallen. Ik deed de deur open, en daar stond ze dan, Veronique, helemaal doorweekt en bibberend van de kou.

Veronique had bij mij in de klas gezeten maar nu we op een andere universiteit zaten waren we elkaar wat uit het oog verloren. Ik had vroeger wel een oogje op haar gehad, maar ik was toen te verlegen om er tegen haar iets van te zeggen. Hoewel mijn vrienden niets in haar zagen, voor mij was ze altijd het knapste meisje van de klas geweest. Voor mij was ze perfect. Veronique was vrij klein, maar had een goddelijk lichaam. Als hobby deed ze turnen, en dus had ze slank en lenig lichaam. Haar kontje was erg strak, ik werd er haast door gehypnotiseerd wanneer ik haar nastaarde als ze over de speelplaats stapte. Haar borstjes waren niet al te groot, ik schat zoiets van een B-cup, maar staken fier vooruit. Ze had lang ravenzwart haar, en ik vond haar het knapst als ze het in een staart deed, en je haar slanke hals zag. Verder had ze een smalle mond, een leuk neusje en de prachtigste ogen die twinkelden als ze opgewekt was. Ik had haar al twee jaar niet meer gezien en nu stond ze plotseling aan mijn deur, drijfnat en rillend van de kou. Ze zag helemaal bleek, en haar ogen waren rood en niet alleen nat van de regen.

“Hey Arnulf! Sorry, dat ik zo kom binnenvallen, maar ik was juist met de fiets op weg naar huis toen dit rotweer losbarstte,” vertelde ze me. “Kan ik hier even schuilen?”

“Euh… ja, dat is goed,” antwoordde ik, en ik ging snel een handdoek halen. “Zou je niet snel willen douchen om wat op te warmen?”

“Nee, dat hoeft niet,” antwoordde ze, “ik bedoel, vinden je ouders dat wel ok?”

“Daar hoef je je geen zorgen over te maken, die zitten nog tot volgende week in Italië. Het is echt geen probleem.”

“Goed dan,” zei ze opgelucht, “Ik bevries bijna”. Dat zag ik aan haar stijve tepels die door haar natte T-shirt heen priemden. Het was een prachtig uitzicht. Haar kleren waren kletsnat en plakten tegen haar lichaam, waardoor de rondingen van haar lichaam extra benadrukt werden. Veronique was nu net als ik eenentwintig en een echte vrouw geworden. Ik toonde haar de badkamer en gaf haar zeep en shampoo.

“Zoek maar iets uit om aan te trekken in de kleerkast van mijn zus.”

“Bedankt Arn, dat is een goed idee,” zei ze, en ze trok de deur van de badkamer dicht. Beneden kon ik het niet laten om me voor te stellen hoe Veronique haar natte kleren zou uittrekken en onder de douche de warme waterstraal over haar naakte lijf zou spoelen. Ik werd erg opgewonden van die gedachten, en dat voelde ik ook in mijn broek. Ik wilde niet dat als straks Veronique naar beneden kwam, ze er iets zou van merken, dus ik ging snel wat koken om aan iets anders te denken. Ik maakte een snelle pasta met tomaat en basilicum. Het was bijna klaar toen Veronique de keuken binnenkwam.

“Hm…, dat ruikt hier lekker.” Ze had een wit jurkje van mijn zus aangetrokken en zag er echt prachtig uit.

“Heb je zin om mee te eten? Er is toch genoeg.”

“Mm… ja, daar kan ik moeilijk aan weerstaan. En het ziet er toch niet naar uit dat het snel zal stoppen met regenen” antwoordde ze. We gingen aan tafel zitten en ik was zeer blij dat ze het eten lekker vond. We praten en lachten wat met dingen van vroeger, en opeens was het al half tien. Er viel een ongemakkelijke stilte die ik wou verbreken, dus zei ik.

“Moet je uw ouders niet iets laten weten waar je bent?” Onmiddellijk versomberde haar gezicht.

“Nee, dat maakt voor hen toch niet uit.” Opnieuw viel er een stilte, tot Veronique voorzichtig zei. “Ik was daarstraks thuis weggelopen. Mijn ouders hadden weer een heftige ruzie zoals ze er de laatste tijd wel veel hebben. Ik kan het echt niet meer aanhoren. Ik word er knettergek van. Al dat geroep en getier. En als ik in de buurt ben krijg ik ook een hele lading verwijten over mij heen. Dus ga ik wat rondfietsen tot ze uitgeraasd zijn. Vandaag was ik juist vertrokken toen het begon te onweren. Ik wou nog niet naar huis en ik herinnerde mij dat jij in deze straat woonde, dus belde ik hier aan… “ Opeens stond ze recht en liep ze naar de voordeur.

“Ik had jou niet moeten lastigvallen. Bedankt voor de douche en het eten, je had dat niet moeten doen. Ik had hier niet moeten komen.” Ik liep haar achterna en zei.

“Hey, het is graag gedaan. Ik vond het heel leuk dat je hier was”. Ze draaide zich om en de tranen sprongen in haar ogen.

“Waarom ben jij zo lief tegen mij? De laatste tijd krijg ik alleen maar verwijten naar mijn hoofd geslingerd, alsof ik de reden ben dat mama en papa ruzie hebben. Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik …” Ik nam haar in mijn armen en liet haar uithuilen. “Ssscht, het is ok… Blijf nog even. Ik vond het juist zo leuk dat je hier was. Laten we samen een film kijken ofzo?” Veronique nam me wat steviger vast en haar lichaamswarmte tegen mij gaf me een gelukzalig gevoel. Ik zou haar wel uren hebben kunnen omhelzen. Toen zette ze een stap achteruit, wreef de tranen uit haar ogen en met een flauw glimlachje zei ze.

“Ok dan. Ik ben het beu om altijd maar triestig te zijn. Let’s have some fun.”

We gingen samen in de zetel zitten, ik ontkurkte een fles rode wijn, en samen keken we naar ‘In Bruges’, een echt hilarische film vol zwarte humor, maar ook een mooi liefdesverhaal. Tijdens de film kwam Veronique steeds dichter tegen mij aangekropen. Op een bepaald ogenblik kwam er een seksscène in de film, en Veronique begon te giechelen en keek mij aan.

“Dit vind je zeker wel opwindend om naar te kijken?”

“Bwa, ik weet ni” antwoordde ik ongemakkelijk.

“Die jongeheer in je broek lijkt er anders wel zeker van.” Nu werd ik knalrood en Veronique proestte het uit. “Haha, het is niet erg, het is toch maar normaal. Ik word ook opgewonden als ik zo’n knappe acteur als Colin Farrell naakt zie.”

“Echt?” Stamelde ik.”

“Ja, echt,” antwoordde ze met een ondeugende glimlach, “maar het verschil tussen jou en mij is dat ik niet zo zit te staren, zoals jij al doet sinds we samen in de klas zaten.” Nu werd ik mogelijk nog roder. Ze kwam terug dichter naar mij toe gekropen. “Op school heb ik nooit veel in jou gezien. Maar je bent veel veranderd sinds we elkaar de laatste keer zagen. Van een slungelige jongen ben je een echte gentleman geworden, na alles wat je voor mij vanavond gedaan hebt.”

“Veronique, ik …”

Maar ze liet me niet uitspreken want haar lippen vonden de mijne in een kus die eeuwig leek te duren. Veronique keek me recht aan met die prachtige ogen van haar waarin ik pretlichtjes zag fonkelen.

“Arn, dit voelt zo juist. Waarom hebben we dit nooit eerder…” Nu was ik degene die haar onderbrak en haar terug vol op de mond kuste. Mijn hand gleed door haar zachte haren terwijl haar tong mijn mond binnenglipte. Ik had al wel eens gekust, maar het had nog nooit zo intens gevoeld. Ik trok haar dichter tegen mij aan en haar hand gleed over mijn rug naar beneden en glipte onder mijn T-shirt. Veronique onderbrak onze kus om snel mijn T-shirt uit te trekken, en toen besefte ik het. Ze wil meer dan alleen kussen! Bij die gedachte gierde de adrenaline door mijn lichaam.

Nu duwde ze me zachtjes op mijn rug en kwam op mijn kruis zitten. Het witte jurkje trok ze langzaam naar boven waardoor ik nu haar slanke benen en haar strakke billen kon zien. Ik wreef langzaam over die zachte benen terwijl Veronique het jurkje nu helemaal uittrok. Ze had enkel nog een slipje aan en zo kon ik haar prachtige borstjes bewonderen. Ze staken fier vooruit en haar lichtbruine stijve tepeltjes vroegen erom om aan te zuigen. Maar ze duwde mij terug op mijn rug, kuste mij innig op de mond en ging daarna met haar kussen naar beneden, op mijn hals, mijn borst, mijn buik tot ze aan mijn broek kwam. Ze knoopte ze los en trok ze snel uit. In mijn boxershort zat nu een grote bobbel die er bijna uit barstte. Met een geile blik keek Veronique naar mij en liet ze mijn jongeheer ontsnappen. Die stond nu fier rechtop, en toen ze hem aanraakte trilde heel mijn lijf. Daarna nam ze hem ook nog eens in haar mond en ik wist niet meer wat ik voelde. Terwijl Veronique mij steeds sneller begon te pijpen bleef ze mij aankijken, mijn hart bonsde furieus en ik hield het niet lang vol.

“Ik ga komen,” waarschuwde ik haar, maar ze bleef gretig verder pijpen. Een diepe kreun ontsnapte mij en mijn warme lading kwam in haar mondje terecht. Ze slikte alles door en likte mijn pik helemaal schoon. Ze kuste mij opnieuw en ik voelde haar stijve tepeltjes op mijn borst drukken.

‘Nu is het mijn beurt om jou te verwennen,’ dacht ik, draaide haar op haar rug en begon net als zij af te dalen. Ik nam haar stevige borstjes in mijn handen en cirkelde met mijn tong rond haar tepels, en zoog er hard aan. Ik ging verder naar beneden langs haar buik, rook even aan haar slipje en langs de binnenkant van haar dijen kuste ik haar tot aan haar tenen. Toen besloot ik dat het moment gekomen was om haar slipje uit trekken, waar Veronique gewillig mee instemde. Haar prachtige kale kutje glinsterde van het vocht en haar lipjes stonden ietsjes open. Ik kuste terug de binnenkant van haar dijen en kwam langzaam dichterbij haar genotsgrotje. Ik hield mijn mond een klein beetje boven dat prachtige poesje en ademde er zachtjes op. Veronique hield het niet meer en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Toen mijn tong haar clitoris vond sidderde haar hele lichaam en ik ging verwoed door met likken en zuigen, tot ook zij begon te kronkelen van genot. Trots ging naast haar liggen omdat ik haar had laten klaarkomen.

“Nooit gedacht dat het zo lekker was,” zei ik tegen haar.

“Wacht maar tot je dit hebt gevoeld,” antwoordde ze en ze ging bovenop mij zitten en wreef met haar kutje over mijn pik, die ondertussen weer beenhard was geworden.

“Het is mijn eerste keer” zei ik. Veronique beet zachtjes in mijn oor en fluisterde.

“Ik help je wel. En maak je geen zorgen, ik neem de pil.” Nu liet ze zachtjes mijn eikel haar poesje binnendringen dat bijna droop van het vocht, en een warm en gelukzalig gevoel overviel mij. Dit was in niets te vergelijken met masturberen, het gevoel was duizendmaal intenser. Steeds sneller ging Veronique op en neer en steeds harder begon ze te kreunen tot ze het niet meer kon houden en haar kutje zich samentrok. Uitgeteld ging ze liggen, maar ik zat nog vol energie. Ik opende haar benen en dreef mijn pik terug naar binnen.

Ik greep haar stevig vast en keek recht in haar ogen. Sneller en sneller ging ik, en ik voelde haar borstjes heen en weer wiebelen. Veronique ’s ogen draaiden weg, en ze leek helemaal van de wereld. Ze beet op haar lip en begon te jammeren.

“Ja, zo, ja” was het enige dat ze nog kon uitbrengen. Plots begon ze onhoudbaar te schokken en kneep haar kutje mijn pik samen. Ik hield het ook niet langer en met een laatste stoot dreef ik mijn warme sappen haar lichaam in. We omhelsden elkaar en niet veel later vielen we in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker van het eerste zonlicht. De gouden gloed overspoelde Veronique ’s goddelijke lichaam. Ze opende haar ogen, en glimlachte naar mij. Ik was de gelukkigste man ter wereld.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *