Gaan met je banaan

()

Ik ben met Veronique op een avond in de stad en we lopen door een steegje waar leuke winkels zijn. In een zijsteeg zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien.

“Even kijken?” vraag ik. Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien een nieuw winkeltje waar seks artikelen worden verkocht. Eerst lopen we er voorbij, maar Veronique houdt me tegen.

“Kijk, ze verkopen ook lingerie! Zullen we gaan kijken?” vraagt ze. Ik ben verrast, maar had het wel verwacht. Ze wordt altijd geil als ze lingerie zien. En ze is vaak dan ongeremd als het zo uitkomt. Zo hebben we wel vaker in seksshops of in darkrooms van seksbioscopen seks met mannen. Veronique heeft een lekker figuur, ondanks dat ze rond de 35 is. Het is een geile stoot.

We lopen de winkel binnen. Het is allemaal nieuw en goed verzorgd. Er is een rek met kleding en Veronique rommelt in de rekken. Ik heb de gelegenheid even verder in de winkel te kijken en zie verschillende seksbladen en films die te huur zijn. Achter in de winkel hangt een gordijn voor een opening die toegang geef tot de kleedkamers, zo denk ik. Veronique tikt me aan en heeft een en ander gevonden. Ze heeft al van de eigenaar gehoord dat er paskamers zijn en wil achter het gordijn gaan. Ik ga met haar mee en zien achter het gordijn inderdaad een paar half afgesloten ruimten die geschikt zijn gemaakt als pashokjes en ook een ingang van een klein zaaltje waar de eigenaar een aantal stoelen en bankjes heeft opgesteld om films te kunnen kijken. Ik hoor het al, er wordt flink te keer gegaan in de films en ik kijk even om het hoekje van de ingang van het filmzaaltje. Ik zie een paar mannen zitten, die zitten te kijken naar een geile pornofilm. Ik word al een beetje opgewonden en voel in mijn kruis een onrustig gevoel ontstaan.

Ondertussen heeft Veronique zich omgekleed en ze ziet er in haar lingeriesetje wel heel erg sexy uit. Ze heeft een klein zwart behaatje aan en staat in een pikant strak slipje dat diep tussen haar billen zit voor me. Ik zei tegen haar dat ze er mooi en lekker uitzag en wenkt haar naar me toe! Ze wil eerst niet komen, maar na te hebben aangedrongen steekt ze ook haar hoofd om het hoekje van het donkere filmzaaltje. Ze kijkt net op het moment dat een vrouw in de film een man aan het pijpen is en we zien dat de man haar hoofd helemaal tussen zijn benen dringt en de vrouw aan zijn anus gaat likken. Ze wil zich terugtrekken en weer terug gaan naar haar pashokje, maar ik houd haar tegen. Ik fluister in haar oor.

“Laten we even gaan zitten, ik vind het leuk om even samen te kijken!” Ze stribbelt een beetje tegen, maar met een duwtje van mijn kant gaan we naar binnen en gaan samen in het duister op een bankje achteraan zitten.

We kijken naar de film en ik zie dat Veronique een beetje onwennig naar het doek kijkt en ziet hoe de vrouw in de film nu van meerdere kanten werd belaagd door mannen met grote naakte en harde penissen en dat ze even later ook anaal een stevige pik te verduren krijgt, die diep in haar kont een en weer stoot.

Ze drukt zich een beetje tegen me aan en wil eigenlijk weg gaan, maar ik houd haar op haar plaats en voel haar een beetje trillen. Doordat ze een beetje schaars gekleed is, dacht ik dat ze het een beetje koud heeft en streel haar over haar schouders en rug. Plotseling wendt ze zich naar mij toe en voor dat ik het wist wat ze wil legt ze een hand op mijn broek en kust me en dringt met haar tong in mijn mond.

“Wat een geile film, wordt je daar geil van?” fluistert ze. Ik knik en mijn pik werd plotseling snel hard en stijf in mijn broek. Ze drukt met een hand in mijn kruis en kijkt om zich heen. Er is niemand te zien en ze kijkt nog eens naar mij. Ze maakt mijn broek los en wurmt mijn hard geworden pik door de gulp van mijn onderboek en begin me af te trekken. Ze rukt aan mijn pik en buigt zich naar me toe en neem hem in haar mond. Ik druk nu haar hoofd naar beneden en pers mijn pik zo diep mogelijk in haar hete mond. Ik voel mijn zaad al naar boven borrelen, maar weet me te beheersen om niet al meteen klaar te komen. Door ons gestommel hebben we toch de aandacht getrokken van de mannen die verder op in het zaaltje zitten. Twee van hen zijn al dichterbij komen zitten. Veronique stopt met pijpen en komt weer overeind zitten. Ze ziet dat de twee mannen dichterbij komen en drukt zich helemaal tegen me aan en wil vervolgens opstappen en weggaan. Ik houd haar tegen en gebaar hen wat dichterbij te komen. Ik ben zelf een beetje biseksueel en raak er opgewonden van als ik mannen zie die zich zelf bevredigen. Veronique speelt het graag mee en zo ook weer vandaag.

“Pijp me nog even,” zeg ik en trek mijn broek nu naar beneden. Veronique neemt mijn pik weer in haar mond en pijpt mij en haar hoofd gaat op en neer. De mannen halen nu allebei hun dikke pikken uit hun broek en komen bij me staan. Ik pak een van die pikken vast en begin er aan te trekken. Het is een mooie lange lul van een vrij jonge vent. Ik masseer zijn eikel en plotseling voel ik hem verharden en dan komt de jongste man al klaar. Ik kan het nog net afwenden anders had hij over mijn kleren gespoten. De jonge spuit over de grond en verwijderd zich en de volgende staat al met zijn pik voor me. Ik kan me niet beheersen, nu ik ook zelf diep door mij vrouw wordt gepijpt en neem hem in mijn mond.

Veronique komt weer overeind zitten en ziet met verbazing hoe de man in mijn mond staat te stoten. Ze streelt de man over zijn naakte billen en neemt het tussenstuk van de pik die in mijn mond steekt tussen haar vingers en masseert de penis. Dan neemt ze hem uit mijn mond en trekt hem af. Ik streel haar rug en neem de pik weer over en houd hem voor haar mond. Ze doet haar mondje open en daar schuift een vreemd pik haar mond in. De man houdt haar hoofd vast, maakt een paar ongecontroleerd bewegingen en komt klaar. Net op tijd kan ze de penis uit haar mond halen, maar ze kan niet voorkomen dat er een dikke straal zaad op haar net nieuw behaatje beland. We moeten er samen om grinniken en even later als de man weg is gegaan lopen we terug naar de pashokjes.

Om het hoekje lopen we bijna tegen een ander binnen gekomen jong stelletje aan, dat meteen doorgaat naar het filmzaaltje. Het meisje is rond de twintig, een blondje en de man een buitenlander, zo zie ik het even gauw. Veronique wil zich gaan verkleden, maar ik houd haar tegen.

“Ik wil nog even terug en kijken wat dat stelletje doet?” stel ik voor. Ik zie dat ze nog steeds opgewonden is en druk mijn zin door.

“Ik wil het zien, kom op!”

We lopen terug en tot onze verassing is het stelletje met elkaar aan het vrijen geslagen en daar ook heel actief in. Zij zit voor hem op haar knieën en pijpt hem, terwijl zijn broek op zijn enkels zitten. Tot mijn verbazing staan er al weer drie nieuwe mannen, vlakbij het pijpende meisje die openlijk aan hun pik staan te rukken. Het zijn stevige palen zo te zien want de mannen laten hun harde stengels door hun hand glijden en het zijn alle drie stevige kerels, nog vrij jong en goed gebouwd.

De man die gepijpt wordt wenkt de mannen naderbij en wijst op zijn vriendin.

“Je kunt haar wel pakken hoor, ze is gewillig vandaag!” Hoor ik hem zeggen en Veronique klemt zich tegen me aan.

De eerste man neemt achter haar plaats, schuift haar rokje omhoog en trekt haar broekje naar beneden. Ze stopt even met pijpen en kijkt achterom en ik zie haar kijk naar de man achter haar die zijn broek nu naar beneden heeft gedaan en zijn grote penis richting haar naakte achterkant brengt.

“Hier! Wel met een kapotje werken, hoor!” Het meisje reikt hem een condoom aan, die de man na enig frummelen over zijn stevige erectie rolt.

Ik streel Veronique over haar rug, ze heeft nog haar lingeriesetje aan. Terwijl ik dat doe ontmoet ik bij haar billen aangekomen een hand van een man die dicht bij ons staat en die al een hand op de lekkere billen van Veronique heeft gelegd. Ik kijk haar aan en zie dat ze een beetje met haar ogen draait. Ze wordt er dus geil van, flits door mijn hoofd. Precies op het moment dat de achter het meisje geknielde man zijn lange pik in haar steekt en op haar begint te neuken voel ik dat de man naast Veronique zijn hand tussen haar benen brengt. Ik merk dat ze zich aanspant en even heen en weer beweegt, haar benen verslappen, ze valt tegen me aan en knijpt hard in mijn hand.

Op dat moment glijdt ook mijn vingers door haar bilspleet en merk dat de man nu nog dichter tegen haar komt staan en zijn vingers in haar kutje laat glijden. Ze kijkt me aan en haar ogen gloeien en haar lippen wijken even uiteen en ik pers mijn mond over haar mond en we tongen elkaar. Ik kijk langs haar heen en zie de man die het meisje neukt.

Mijn penis haal ik uit weer mijn broek en Veronique trekt me af terwijl de man die nu helemaal tegen haar aanstaat haar kutje vingert en ik haar geile kontgaatje binnendring met mijn wijsvinger.

Veronique knikt naar het meisje en we proberen nu met zijn drieën een beetje dichter bij hun te komen. Ik zie de man die het meisje neukt haar bloesje om hoog schuiven zodat haar naakte rug en billen goed zichtbaar zijn. Steeds dichterbij komend trekt Veronique nog steeds aan mijn harde pik, terwijl de andere man haar vingert en ik met een vinger het kontgaatje van Veronique vul.

“Spuit maar lekker over haar heen, toe maar, joh. Dat vindt je toch zo lekker? Lekkere spuiten tegen zo’ n geil, jong ding!” Lispelt Veronique in mijn oor, terwijl ze de man toelaat haar lekker in haar kut te vingeren. Ze staat er met wijde benen bij en trekt aan mijn pik, die nu steeds harder wordt.

Wat een geil gezicht. Die geile teef die genaaid wordt en ik die erbij sta te kijken, terwijl Veronique me aftrekt en zelf gevingerd wordt. Ik haak mijn wijsvinger nog wat dieper in het kontje van Veronique. Hiervan word ik opeens zo geil en heet dat ik mijn zaad op het moment dat ik klaar kom over het neukende meisje haar rug en billen spuit. De man die het meisje neukt kwam vrijwel meteen ook klaar en trekt zich uit haar terug. Hij trekt het condoom van zijn pik en leegt het op haar billen.

Het meisje trekt haar hoofd iets omhoog van de penis die nog steeds in haar mond steekt en ik zie in een waas dat de vriend die zij pijpt nu ook aan zijn gerief kwam en haar in haar gezicht spuit.

“Zo geile slet, hier heb je mijn kwak op die geile kop van je! Ik spuit het op je snoet!” Hij gebaart nu naar de andere mannen die er bij staan.

“Hier jongens, pak die condooms en -gaan met je banaan -.”

De mannen pakken de condooms, ritsen de pakjes open en rollen de condooms over een paar harde pikken. Een van de mannen pakt het meisje, veegt het zaad met een hand van haar rug, rolt haar om en neemt tussen haar benen plaats en brengt hij zijn staalharde pik voor kutje en ik zie dat hij zijn lange harde penis in haar kut stoot. Het meisje beweegt soepel met hem mee en ze slaat haar slanke benen om zijn heupen en trekt hem verder over haar heen.

“Neuk me maar lekkere beer! Geile pik! Mijn kut brand van geilheid. Pomp me kut in flarden. Neuken!”

De man beweegt zich vliegensvlug over haar lichaam en ik zie hoe ze samen naar een orgasme werken, terwijl haar vriend op zijn hurken bij haar zit om haar aan te sporen zich te laten neuken.

“Lekker hé, slet. Neuk maar lekker met die vreemde kerel. Dat vind ik toch zo geil Laat je maar neuken, geil wijf! Als hij klaar komt gaan die andere kerels ook over je heen! Lekker neuken met je geile kut!”

Ik hoor de kletsende stoten van vlees op vlees als de man op het naakte meisje ligt te neuken.

Ik ben nog steeds bezig met Veronique en de man, die nu voluit de kut van Veronique aan het vingeren is. De man heeft zijn knoertgrote geile pik uit zijn broek gehaald en gebaart dat Veronique zijn pik in haar hand moet nemen om hem af te trekken. Ze kijkt me aan en ik knik naar haar. Dan gaat ze los en neemt de lange pik in haar hand en rukt hem met lange halen af. Ik sta er bij te kijken en pak een condoom van de grond en rits het pakje los. Ik ga bij mij vrouw staan en rol samen met haar een condoom over de trillende penis van de man. Veronique bukt naar voren en pijpt de man en knijpt zachtjes in zijn ballen.

Ik pak Veronique bij haar schouders beet en draai haar met de buikzijde naar me toe en steek mijn tong in haar mond. Ik trek haar slipje naar beneden en gebaar de man achter haar te komen en trek haar billen uit elkaar. De man komt bij haar staan en begrijpt wat ik wil. Hij gaat achter Veronique staan en brengt zijn harde penis bij haar kont. Hij is lang, dik en keihard. Ik denk dat het goed zal gaan. De man likt spuug in zijn hand en ik zie dat hij zijn pik, waarover het condoom strak is getrokken vochtig en glad maakt. Veronique verzet zich en ik pers opnieuw mijn tong in haar mond en pak achterlangs de lange pik van de man en druk met mijn wijsvinger in haar kontgaatje. Ik sis in haar oor.

“Nu moet je meewerken geile sletje van me! Nu kun je niet meer terug!”

“ Gaat die hele pik van die man in mijn kutje! Dat kan niet hoor! Wil je dat ik me in mijn kutje laat neuken door een ander? Word je daar heet van? Ik voel me al helemaal nat worden! Wil je die pik in mijn kut?” Ze zoent me weer diep en zucht dan diep en gromt.

“Toe maar! Laat die vent me maar pakken Ik wil geneukt worden en dat je ernaar kijkt!” Ik vinger haar geile kut nu stevig en ze kreunt van genot als de man achter haar voorlangs bij haar tieten pakt!

“Gr… Ah! Ik ben je geile slet. Pak me maar.” Kreunt ze en haar kutsap maakt mij hele hand nat. Ik neem de grote pik van de man, veel langer en dikker dan de mijne, in mijn hand en breng zijn erectie tegen haar kutje aan. Ze voelt heet en gewillig aan en ze zet haar benen verder uit elkaar. Ik laat hem in haar kutje komen en de man stoot diep in haar kut. Ik hoor haar kermen en een beetje tegenstribbelen, maar houd haar stevig vast. Zijn harde pik glijdt met een stoot helemaal diep in haar kut en de man gaat nu stoten! Elke stoot vangt Veronique op die nu hijgend in mijn armen hangt. Haar hoofd beweegt op en neer en het zweet staat op haar voorhoofd en ze stoot hoge gilletjes uit en haar tietjes slingeren en ze krijgt haar eerste orgasme en we voelen nu hoe het sap uit haar spleet vloeit. Dan trekt de man zich terug en ik kijk de man die achter haar staat in zijn ogen en knik tegen hem.

Veronique hijgt en trilt zachtjes. Ik streel haar en ze wordt wat rustiger. Ik steek nu drie vingers in haar kontje om haar los te maken en als ik ze weghaal steekt de man zijn vingers ook in haar reet en trekt haar gaatje goed open! Zo maken we haar anus losser en naar een poosje haar kont samen te hebben gevingerd pak ik haar arm en leidt die achterlangs naar haar billen. Ik laat haar de pik van de man vastpakken en leidt nu samen met haar de stijve penis naar haar kontgaatje. Door haar hand beweegt de eikel zich naar haar openstaande kontgaatje en dan drukt zijn eikel tegen haar aarsje.

“Laat hem maar in je kontje! Je kunt hem hebben!” Sis ik in haar oor.

“Ja, ik voel hem. Au! Wat een dikke lul, zeg! Oh ja, ah, wat een geile, dikke pik! Ja man, neuk mijn kontje maar! Gadverdamme, stoot hem er maar in” Kreunt Veronique, die er nu helemaal voor gaat! De man drukt nu door en zijn eikel prikt nu door haar sluitspier en na een stoot glijdt zijn harde penis bij haar naar binnen, in haar reetje! Ik laat mijn vinger nu rond zijn pik glijden en voel dat haar sluitspier gespannen om zijn erectie klemt. We leggen onze handen op haar heupen en de man drukt nu zijn erectie verder in haar anus. Ik zie hem naar beneden kijken, naar haar billen die nu wat achteruit steken en over zijn pik schuiven.

“Wat is hij lang! Oh, wat gaat hij diep!” Kreunt Veronique.

“Wat een lekker strak kontje, meisje, je kontje lijkt wel een jonge meiden kut, zo strak!” Kreunt de man, die achter haar staat en haar nu bij haar schouders vast pakt en tegen haar op neukt. Ik sper haar dikke stevige billen verder uit elkaar en de man komt nog dichter op haar staan. Zijn strakke, gespierde buik stoot tegen haar kont op. Ik kijk langs haar trillende billen en zie door de lengte van zijn pik haar kontje over zijn pik glijden. Stoot na stoot neukt hij haar reetje en steeds sneller gaat hij in en uit haar gaatje. Ik laat haar een beetje los uit mijn greep en ze buigt zich zelf voorover en ondersteunt zich door met haar handen op haar knieën haar kont nu verder naar achteren te steken. De man versnelt nu zijn stoten en pookt grommend zijn lange lul in het kontgaatje van Veronique. Ik zie nu hen samen voor me staan. De man stotend in de reet van Veronique en zij voorovergebogen zijn harde stoten in haar kontje opvangend. Dan zie ik de man briesend en hijgend zich tegen haar aan persen en zich in haar klaar neuken. Veronique slaakt een langgerekte oerkreet en haar lange haren zwiepen heen en weer tegen haar bezwete gezicht. Ze loopt helemaal rood aan en haar wangen zijn opgeblazen. Haar onderlichaam trilt en ze verstapt met haar benen om zich in evenwicht te houden als de man bijna klaarkomt.

Het is niet onopgemerkt gegaan want er komen nu meer mannen bij ons staan. De man staat nu over haar heen gebogen en neukt nu heel fel in haar kont. Ik kijk achter hem en zie zijn ballen op en neer flitsen en ik zie het vocht van Veronique uit haar kut op de grond komen. Hij geeft haar nog één harde stoot en trekt zijn pik uit haar. Veronique glijdt nu op haar knieën en hij trekt zijn condoom van zijn pik, draait Veronique met een slag naar zich toe, houdt haar hoofd vast en trekt zich met drie rukken af. Dan spuit een lange straal zaad in haar gezicht

“Hier geile slet, geile hoer, hier is mijn zaad” Een felle straal spuit in haar gezicht. Ik houd mijn hand voor zijn lul en een volgende straal komt in mijn hand en laat het over de tieten van Veronique lopen.

Ik help Veronique weer op de been en druk haar voorover tegen de zitbank, want een volgende man neemt nu Veronique vol in haar kut. Ze schudt heen en weer en het zaad van de eerste man spettert van haar tieten af. Een volgende man gaat naast haar op het bankje zitten, rolt een condoom over zijn stijve lul en steekt zijn pik naar voren die nu helemaal vanaf zijn buik omhoog torent. Veronique maakt zich van de man achter haar los en stapt naar de man toe en gaat over hem heen zitteen en laat zich over zijn pik zakken.

De man stoot naar boven toe en neukt haar even later fel in haar kut en ik zie hoe haar kut zich over zijn pik hen en weer glijdt. Ik manoeuvreer me achter haar kont en laat mijn broek nu op mijn enkels zakken. Steunend met mijn handen op haar rug schuif ik mijn weer harde pik voor haar anale opening en laat mijn harde pik in haar open geneukte kont glijden, diep in haar reet en geef haar de volle laag. Ze geeft een gil, als ik haar penetreer en beweegt zich over de pik onder haar heen en stoot zich ook op tegen mijn pik.

Ik trek mijn harde lat uit haar en gebaar tegen de ene man die erbij staat en heel snel aan zijn pik sjort. Ik zie hoe hij over zijn dikke eikel een condoom rolt.

“Pak haar, naai haar in haar lekkere kont!” De man neem mijn plaats in en naast hem staand pak ik zijn harde lul en leidt hem naar haar geile kontgaatje. Ik beweeg zijn stramme penis die nogal krom staat over haar kontgaatje en dan stoot de man naar voren en drukt zijn eikel in haar kontje. Om hem te stimuleren wring ik een vinger tussen zijn billen steek een vinger in zijn reet.

“Paren met die slet en spuit haar kont maar vol!” De man verstrakt als zijn kromme pik diep in haar kont staat en na een paar minuten stoten komt ook hij klaar en kreunend leegt hij zijn ballen in haar kont. Hij trekt zijn condoom eraf. Ik zie uit zijn naakte eikel nog een golf zaad over haar billen spuiten en nog een kwak spuit tot op haar rug.

Ook de man onder Veronique komt nu al stotend bijna in haar geile kut klaar. Ze klautert van hem af en gaat voor hem zitten en biedt haar tietjes aan. Ze rolt zijn condoom af en trekt hem nu met een paar flinke rukken af. Hij komt klaar en spuit het over haar tieten heen en spuit zo ver dat hij ook in haar gezicht een kwak dumpt! Het drupt langs haar neus en ze likt het af als het langs haar mondhoeken oplaag druppelt.

Het meisje zit na een stevige beurt te hebben gehad onderhand twee mannen te pijpen, die na elkaar in haar mond klaar komen. Een paar andere mannen nemen haar even later en haar kut en beurtelings in haar kont. Ik heb Veronique op haar rug op een bank gelegd en haar benen open gelegd en er zijn die avond nog wel zeker vier mannen geweest die haar hebben gepakt.

De vriend van het meisje is ook over haar heen geweest en het meisje heeft haar een aantal keren klaar gebeft. Ik heb het meisje nog in haar reet genaaid terwijl ze Veronique beft en haar vriend, die onverzadigbaar is en enorm potent heeft me in mijn kont genaaid.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *