Nymfomane op bezoek

()

Leon was een stevig gebouwde kerel van 18 jaar. In meisjes had hij niet echt belangstelling, en homo wilde hij helemaal niet worden. Dus lag hij deze vrijdagavond lui voor de tv op de bank met een pilsje in zijn hand, terwijl zijn vrienden een hoop moeite en geld verspilden om in de dorpsdiscotheek indruk te maken op de meisjes. Zelf vond Leon dat maar onzin, die korte relaties gingen alleen maar om seks en maakten je een slaaf van je eigen potentie. Hij wilde net een zakje chips opentrekken toen er aangebeld werd. Hij verwachtte echt geen bezoek, dus opende hij nieuwsgierig de deur.

“Hallo, jij bent zeker Leon” zei het meisje in de deuropening met een vriendelijke glimlach. “Je had toch een contactadvertentie gezet op zoekertjes-web?” lachte ze.

“Ja, maar dat was eigenlijk maar een grapje” stamelde Leon, en in zichzelf verwenste hij het moment dat hij, overmoedig geworden door de site van 4Fingers aan My gevraagd had om een advertentie op het blog te posten.

“Ik heet Marjan” zei ze. “Mag ik binnenkomen?”

“Ja, natuurlijk” stamelde Leon. Ze was echt aantrekkelijk om te zien, en door de natuur goed bedeelt. Leon schatte de leeftijd van het meisje op net twintig. Ze was vrij lang, ongeveer 1.75, lange benen in een strakke spijkerbroek. Onder haar openhangende jack droeg ze een kort t- shirtje, waarbij de blote huid van haar middel boven de rand van haar broek te zien was. Twee stevige niet al te grote borsten drukten met hun tepels tegen de strakke stof. Donkerblond halflang krulhaar en een paar felle groene ogen in een smal maar lief gezichtje completeerden het geheel. Aarzelend pakte Leon de hand van Marjan en zo gingen ze de huiskamer binnen. Nadat ze enige tijd op de bank hadden zitten praten sloeg ze opeens haar arm om zijn nek.

“Weet je, ik doe dit gewoon voor het avontuur, en ik had eigenlijk een lelijke knaap verwacht die zelf geen vriendin kan krijgen,” lachte ze, “maar je valt enorm mee. Zullen we naar boven gaan? Of heb je geen eigen kamer, waar we wat kunnen vrijen?” Leon zat even sprakeloos maar herstelde zich snel.

“Ja, kom maar met me mee, hierlangs naar boven.” En als een ervaren macho leidde hij het aantrekkelijke meisje naar zijn slaapkamer. Hij had een strak gevoel in zijn lendenen door de spanning over de dingen waarvan hij vermoedde dat ze gebeuren gingen.

“Leuke kamer heb je hier,” zei Marjan spontaan toen ze boven op Leons kamer waren aangeland. “En een lekker groot bed!” Leon knikte met een rood hoofd.

“Het is hier wel warm zeg!, vind je het goed als ik wat uittrek?” Vervolgde het meisje met een twinkel in haar groene ogen.

“Eh… ja dat is goed hoor,” stamelde Leon, die niet had verwacht dat een meisje zich zo vrij zou gedragen. In een paar seconden gooide Marjan al haar kleren van zich af en ging ontspannen op het bed liggen. Naakt was ze nog verrukkelijker om te zien en Leon stond met open mond naar haar prachtige lichaam te kijken. Haar borsten waren iets gezwollen en de grote bruine tepels stonden rechtop. Haar omhoogstekende venusheuveltje was slechts licht begroeid met goudkleurige haartjes. Ze had haar benen al iets uit elkaar gedaan zo kon Leon de zachte roze lipjes zien die zich al glinsterend voor hem openvouwden. Leon ’s lul was inmiddels zo groot en stijf geworden dat hij bijna uit zijn gulp barstte en hij haastte zich snel uit zijn kleren. Hij ging naast haar liggen, en meteen kuste ze hem met volle overgave. Hij kneep zachtjes in haar volle borsten en wilde op haar gaan liggen om zijn ongeduldige penis meteen bij haar naar binnen te stoten.

“Ho, wacht even, zo snel gaat dat niet”, fluisterde het duidelijk meer ervaren meisje hem in het oor. “Ik wil er ook wat aan hebben hoor! Dus, laten we eerst even lekker met elkaar geilen voordat je me echt neukt.” Ze kwam overeind en ging met gespreide benen over Leons bovenlichaam zitten, met haar gezichtje naar zijn stijf rechtopstaande paal gericht en haar heerlijke kutje recht voor zijn gezicht.

“Zo, nu zal ik je eens lekker pijpen, terwijl jij dan aan mijn kutje likt, zie je wel, je kunt er zo uit stekend bij. Aa… ah… ha… ja zo, heerlijk, ja! Zo doe je het lekker.” Leon voelde haar poesje opengaan terwijl hij met zijn mond de al zeer vochtige lipjes beroerde. Intussen bewoog Marjan zich voorover en nam Leons kloppende joekel in haar mond. Zachtjes bewoog ze met haar lippen de voorhuid naar achteren en likte met een vochtige tong over de brede paarse eikel. Leon kwam al bijna klaar, zo heerlijk was het zuigende gevoel aan zijn snikkel. Hij had iets dergelijks nog nooit meegemaakt en raakte zeer opgewonden. Wild begon hij zijn onderlichaam omhoog te stoten, zodat zijn staalharde pik geheel in de zuigende mond van het groenogige meisje verdween. Het werd steeds moeilijker om zich te concentreren op het beffen van Marjan ’s hete vagina. Marjan werd ook steeds meer opgewonden en het hete kutgeil liep in stralen over Leons ’s gezicht. – “Als je klaar gaat komen moet je het zeggen hoor,” mompelde ze met haar lippen nog om de dikke lul. “Want ik wil je sperma wel lekker in mijn kutje voelen spuiten.”

“Ik… ik geloof van wel”, stamelde Leon, die inderdaad al de hete golven in zijn van zaad zware ballen voelde stijgen.

“Kom dan maar snel in me”, zei het meisje, terwijl zij van hem afstapte en weer naast Leon op haar rug op het bed ging liggen. Ze spreidde haar lange slanke benen zo wijd als maar kon uit elkaar en hield met twee handen haar nu volledig opgezwollen kutlippen voor hem open, zodat je goed de stijve clitoris en het donkerroze binnen vlees kon zien. Snel kwam Leon nu op haar liggen. Hij kuste haar mond, die heet aanvoelde door het pijpen van zijn gloeiende tampeloeres. Door de zachte handen van zijn nieuwe vriendinnetje geleid bracht hij zijn al van het voorgeil druipende pik tot voor de mond van haar vagina en stootte toen langzaam zijn lul naar binnen. Ze wierp haar hoofd naar achter en kreunde zachtjes. Hij was nu zo opgewonden dat hij na een paar stoten al klaar kwam, een eindeloze hoeveelheid gloeiend sperma perste hij in het kutje van Marjan dat met knijpende spierbewegingen zijn spuitende penis geheel uitmelkte en hem het gevoel gaf dat zijn pik helemaal in haar lichaam naar binnen werd gezogen. Eindelijk hield de lavastroom op en Leon ging uitgeput naast haar liggen. Marjan, die nog lang niet geheel bevredigd was pakte zijn paal en begon er zachtjes aan te strelen en te trekken. Al snel werd hij weer stijf, en Marjan trok hem weer bovenop haar. Deze keer duurde het veel langer, en kostte het hem wat meer energie om klaar te komen. Marjan was nu wel al een paar keer klaargekomen, maar wilde nog wel een poosje doorgaan met deze heerlijke jongen. Zij ging weer boven op hem zitten en begon weer op zijn lul te zuigen; ze duwde hem achterover op zin rug en liet zich op zijn inmiddels weer stijve paal zakken. Leon was nu te moe om zelf te werken, maar Marjan ging er flink tegenaan! Na tien minuten kwamen ze samen klaar, maar Marjan was nog steeds niet tevreden. Ze pakte zijn pik en begon hem weer te stimuleren.

“Zeg, ik kan niet meer!” Zei hij, maar ze was niet te houden. Marjan was nu pas echt door het dolle heen en ze wilde persé nog een keer door deze knaap met zijn enorme lul bevredigd worden. Zolang als ze die pik nog stijf kon houden, zat er nog wel een orgasme in, dacht ze en ruw duwde ze hem weer tegen het bed, zodat ze weer bovenop hem kon gaan zitten. Zo ging het nog een uur door, toen kwam ze voor de zesde keer klaar.

“Vond je het lekker?” Vroeg ze met schorre stem aan Leon, die volkomen uitgeteld op zijn bed lag.

“Eh, ja, ik geloof van wel,” antwoorde Leon met vermoeide stem.

“Nou, graag gedaan hoor,” zei het meisje. Toen gebeurde er iets vreemds. Ze sprong plotseling uit bed, trok snel haar kleren aan en rende het huis uit zonder wat te zeggen. Leon dacht dat hij doodging. Alles deed hem pijn, en als alle vrouwen zo waren, was hij blij dat hij niet elke dag zo’n nymfomaan typetje tegenkwam!

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *