Nachtvissen

()

Ik en mijn buurman Willem, vinden het heerlijk om als mannen onder elkaar lekker te gaan vissen. Het fijnste vinden we het nachtvissen op karpers. Lekker ‘s-avonds beginnen, dan de hele nacht doorgaan en de volgende dag weer naar huis.

Het was een mooie zaterdag ergens in het voorjaar, het zonnetje straalde lekker en het was ongeveer 20 graden. Willem en ik hadden dit weekend afgesproken om te gaan nachtvissen en we waren de hele ochtend al druk in de weer om alles voor te bereiden en spullen bij elkaar te zoeken. We gingen rond vijf uur ’s middags richting het parkje wat we uitgezocht hadden voor ons visnachtje. We vonden een mooi plekje tussen twee struiken met een goed uitzicht op het meertje voor ons, ruim voldoende om onze stretchers neer te zetten en ons kleine legergroene tentje op te zetten.

Na een halfuurtje lagen de hengels uit en gingen we ons kleine tentje opzetten en de stretchers uitklappen zodat we erop konden gaan liggen. Omdat het nog steeds zulk mooi weer was hadden we alle twee onze T-shirts uitgedaan en liepen we lekker in onze kort broek te rommelen en te genieten van de zon.

Na een kleine pauze op onze stretchers gingen we alle spullen rondom ons opruimen zodat het er netjes en verzorgd uitzag en niemand kon zien dat wij daar met een tentje zaten te vissen achter de struiken. Na een uurtje, hadden we alle twee al beet gehad en Willem had al een kleine karper gevangen. Plots hoorde we wat gefluister en gegiechel naast ons op ongeveer 3-4 meter afstand. We dachten dat het een stel wandelaars waren die langsliepen en schonken er verder geen aandacht aan en bleven ons concentreren op onze hengels. Na een half uurtje hoorde we weer gegiechel en een beetje gekreun en was onze aandacht weer afgeleid. Nu wilde ik wel eens weten wat voor geluiden het allemaal waren en langzaam en stilletjes ging ik staan. Naast ons tentje zag ik door de struiken een stelletje liggen.

Ze hadden een groot kleed neergelegd en lagen naast elkaar op de grond. De jongen lag op zijn zij met zijn rug naar ons toe en het meisje lag op haar rug naast hem. Omdat het zulk mooi weer was waren beide lekker luchtig gekleed en had de jongen al de knoopjes van het meisje d’r bloesje en haar bh los gemaakt.

Terwijl ik stond te kijken ging het meisje even rechtop zitten om haar blouse en bh helemaal uit te doen en kon ik haar gezicht zien. Ik herkende haar als het buurmeisje,

Christel, bij ons uit de straat van Afghaanse afkomst. We maakten regelmatig een praatje met haar ouders en ook Christel zeiden we altijd vriendelijk gedag. Ook zag ik dat ze regelmatig wegreed in een lesauto en dus bezig was voor haar rijbewijs.

Terwijl ze rechtop zat kon ik haar mooie borsten bewonderen en was gelijk jaloers op haar vriendje dat hij met zulke borsten mocht spelen. Haar hele lichaam was natuurlijk mooi lichtbruin gekleurd en dus ook haar lekkere borsten.

Haar vriendje vond dat blijkbaar ook want hij kon niet wachten tot ze weer was gaan liggen en lag lekker aan haar tepels te strelen die recht naar voren staken. Al snel deed ook de jongen zijn T-shirt uit en ging hij op haar liggen. Na even gleed hij weer van haar af en trok haar minirokje naar beneden gevolgd door haar minuscule string en deed zij bij hem zijn broek naar beneden.

Christel draaide met haar billen naar mij toe, ging in standje 69 op de jongen liggen en begon hem lekker te pijpen. Christel had heerlijke lichtbruine ronde billen, veel mooier dan de meeste andere dames die vaak spierwitte billen hadden. Ik kon vanachter de struiken goed zien dat de jongen aan haar kutlippen aan het sabbelen was en af en toe haar kittelaar likte. En al snel kwam Christel tot een orgasme.

Christel gleed van de jongen af en ging naast hem liggen en vroeg haar te neuken. De jongen kroop op haar en ramde zijn stijve lul in het natte kutje van het meisje onder hem. Na een aantal stoten vroeg ze de jongen even te stoppen want ze wilde een ander standje. Ze zei dat de jongen op het kleed moest gaan liggen en zij zou dan boven op hem zitten.

Nu ging Christel met haar gezicht richting de struiken zitten en kon ik haar mooie borsten weer bewonderen die lekker heen en weer schommelde op hetzelfde ritme als dat zij aan het neuken was.

Plotseling kraakte er een takje en keek Christel mij verschrikt recht in de ogen aan en zag dat ik mijn stijve lul stond af te trekken. Ik legde mijn vinger op mijn mond ten teken dat ze niet moest schrikken en ging gewoon door met aftrekken. En geloof het of niet maar Christel ging weer door met neuken van haar vriendje mij ondertussen geil en vragend aankijkend. Ze genoot van de onverwachte situatie.

Ik maakte in gebarentaal duidelijk dat ze zich moest omdraaien en zich moest laten neuken in haar kontgaatje. Christel knikte begrijpend, maar ging voorlopig nog even door want ze kwam bijna klaar door het neuken van haar vriendje.

Ondertussen was Willem naast mij komen staan en zag nog net dat Christel klaarkwam en zich ging omdraaien. De jongen onder haar vond alles best en draaide zich om en wachtte af hoe Christel hem weer zou gaan neuken. Christel ging met haar rug richting het gezicht van de jongen op zijn lul zitten en liet hem eerst nog even in haar natte kutje glijden.

Al snel deed ze haar billen iets omhoog en geleide de lul in haar andere gaatje. Ze liet zich zachtjes achterover zakken totdat de lul helemaal tot zijn wortel in haar anus zat. Hierna bleef ze even zitten om te wennen aan de lul in haar kont en keek geil richting onze kant door de struiken. Ik stak mijn duim omhoog en gebaarde dat ze langzaam moest gaan neuken en de jongen even moest afleiden.

Christel trok haar benen nog iets verder omhoog waardoor haar kutje een beetje open ging staan en wij vrije inkijk hadden vanachter de struiken. Ze draaide haar hoofd richting de mond van de jongen en begon hem lekker te tongen. Nu kon ze dus niet meer zien wat wij achter de struiken deden, maar dat kan je natuurlijk wel raden.

Willem en ik deden beide onze broeken uit en stapte naar voren. Ik kroop voorzichtig tussen de benen van de jongen en Christel om hem niet aan te raken. Ik drukte mijn lul tegen de kutlippen van Christel en liet ik mij in één keer op het geile stelletje vallen. Daarbij schoot mijn lul helemaal in het geile kutje van mijn buurmeisje. Christel kreunde en de jongen onder haar schrok zich wezenloos maar al snel had hij in de gaten dat Christel wist wat er ging gebeuren.

Willem ging bij het hoofd van het buurmeisje staan en vroeg of ze hem wilde pijpen. Hij had zijn vraag nog niet gesteld of Christel had zijn lul al tot halverwege ingeslikt en pijpte dat het een lieve lust was. Ik neukte haar lekker in haar natte kutje en leunde helemaal op haar heupen waardoor ik zeker wist dat de lul van de jongen onder haar helemaal in haar kontje zat en ik hem helemaal in haar kutje duwde.

Christel kreunde dat mijn lul veel groter was dan haar vriendje en dat ze bijna opengescheurd werd. Ik zei dat ze maar lekker moest genieten en ging gewoon door met neuken.

De jongen onder haar begon het toch een beetje benauwd te krijgen en ik stelde een ander standje voor. Willem ging op het kleed liggen en ik dirigeerde Christel op zijn lul en duwde haar voorover. Ik pakte mijn lul en duwde mijn eikel tegen het kleine gaatje van haar kontje. Christel kreunde dat ze hem daar niet kon hebben want ze had al moeite genoeg met zo’n grote lul in haar drijfnatte kutje. Ik tilde haar billen iets omhoog waardoor de lul van Willem weer uit haar kutje gleed en duwde eerst mijn lul weer in het drijfnatte kutje van ons buurmeisje.

Na een paar flinke halen trok ik hem weer terug én smeerde al het aanwezige kutgeil rond haar anus-gaatje en duwde opnieuw mijn eikel tegen het kleine sterretje. Christel jammerde, maar ik drukte gewoon door en mijn eikel schoot naar binnen.

Ik liet haar even wennen aan de omvang van mijn lul. Na een paar tellen duwde ik haar billen weer naar beneden en Willem geleide zijn lul weer in het kutje van Christel. Ik begon nu langzaam te bewegen en bij iedere beweging naar beneden gleed mijn lul wat verder in haar kontgaatje.

Christel kreunde nu constant van genot en smeekte om nog meer. Haar vriendje kwam bij haar hoofd staan en Christel deed alleen haar mond open en de jongen begon in haar mond te neuken. Op een gegeven moment duwde ik uit volle kracht op de billen van Christel en voelde dat mijn lul nu helemaal tot het einde in haar strakke kontgaatje zat. Door het gewicht was het zeker dat Willem ook zijn lul helemaal in het kutje van het buurmeisje had zitten en begonnen Willem en ik in een snel tempo te neuken.

Christel kon het tempo niet meer bijhouden en liet de lul van haar vriendje uit haar mond schieten en kwam enkele keren achter elkaar klaar. Na een tijdje voelde ik ook mijn zaad in mijn ballen borrelen en gaf Willem een seintje dat ik klaar ging komen. Willem was ook zover en tegelijkertijd spoten we beide gaatjes van het meisje vol met ons warme zaad. Het vriendje van Christel was ook zeer geil geworden van het gekreun van zijn vriendin en trok zich boven haar af en spoot zijn sperma tegen haar mond en gezicht wat Christel smakelijk oplikte.

Veel tijd om na te genieten hadden we niet want twee van onze piepers van onze hengels gingen af ten teken dat we beet hadden. Willem en ik snelden dus weer naar ons visstekje, het buurmeisje en de jongen uitgeput achterlatend.

We gingen in ons blootje onze hengels ophalen en haalde alle twee een mooie karper binnen. Toen we hiermee klaar waren gingen we nog even kijken of het buurmeisje er nog was, maar deze was ook al vertrokken en pakten wij onze broeken en deden deze weer aan.

Met Veronique hadden we afgesproken dat zij tegen schemering nog even een paar broodjes zou komen brengen en een nieuwe thermoskan met koffie om in de nacht wakker te blijven. Willem en ik lagen nog steeds te genieten van de zomeravondzon en van het neukavontuurtje met ons buurmeisje.

Op een gegeven moment zagen we Veronique fietsen aan de overkant van het meertje en zwaaide we naar haar om aan te geven waar we precies zaten. Veronique zwaaide terug ten teken dat ze ons gezien had en na een paar tellen kwam ze langs de struiken naar ons tentje gelopen.

Veronique had een strak T-shirtje aan waardoor haar tepels duidelijk zichtbaar waren en een korte minirok. Veronique vond dat we een leuk beschut plekje hadden gevonden en geen last zouden hebben van pottenkijkers. Ik wist niet wat Veronique bedoelde maar dat werd al snel duidelijk.

Veronique ging voor onze stretcher staan en omdat het zonnetje nog steeds lekker scheen deed ze haar T-shirt uit. En ik verslikte me bijna. Veronique had onder haar T-shirt een kwart-cup bh aan die alleen haar borsten aan de onderkant steun geven en haar tepels helemaal vrij laten. Aan haar tepel-piercing had ze een klein gewichtje gehangen waardoor haar tepels hard geworden waren en iets naar beneden getrokken werden. Nu begreep ik haar opmerking van daarnet, ze wilde gewoon geneukt worden door Willem en mij.

Als een ware striptease ging ze haar minirokje uittrekken en wiegde lekker met haar heupen. Nu stond ze vlak voor ons te heupwiegen met alleen haar string en haar kwart-cup bh aan en keek naar onze broeken waar weer flinke bulten in zaten. Ze knielde tussen de stretchers en stak bij ieder een hand in onze onderbroeken en begon geraffineerd onze stijve lul te masseren.

Willem en ik pakten beide een borst en begon deze ook te strelen en trokken zachtjes aan de tepel-piercing. Na even deden Willem en ik onze broeken uit. Veronique maakte het laatste stukje van haar striptease nog af, trok op erotische wijze haar string uit en dook tussen de benen van Willem om hem als eerste te pijpen.

Even later kwam Veronique bij mij op de stretcher op handen en knieën zitten en begon mij ook op geraffineerde wijze te pijpen. Willem stond ook op en ging achter Veronique staan en stak zijn lul in het ondertussen nat geworden kutje van mijn vrouw.

Als teken dat ze het lekker vond probeerde ze mijn lul helemaal in haar mond te nemen en zoog mij heerlijk af en neukte mij met strakke lippen in haar mond. Ondertussen speelde ik wat met haar bosten en tepels die onder handbereik van mij waren. Na even zo geneukt te hebben werkte Veronique zich iets omhoog, ging op mijn lul zitten en vroeg smekend aan Willem of hij zijn lul in haar lekkere strakke kontje wilde steken en haar hard wilde neuken.

Ik vond het heerlijk zo door mijn eigen vrouw geneukt te worden en speelde nu met mijn mond en lippen met haar tepels en zoog en beet hier zachtjes aan.

Na een tijdje begon het al een beetje schemerig te worden stelde ik voor om een petroleumlamp aan te steken. Willem ging weer op zijn stretcher liggen. Terwijl ik het petroleumlampje aanstak was Veronique achterover op Willem zijn leuter gaan zitten en had haar benen wijd opgetrokken als uitnodiging voor mij.

Als verrassing voor Veronique pakte ik nog een paar gewichtjes uit mijn viskoffer om deze ook nog aan de tepelpiercing te hangen. Ik vroeg Veronique rechtop te gaan zitten en haar handen in haar nek te houden. Ik verzwaarde de tepelpiercing met een aantal gewichtjes waardoor haar tepels nu strak naar beneden werden getrokken. Ik zei dat ze weer verder kon gaan met neuken en ging even voor haar staan om te kijken hoe haar borsten heen en weer gingen tijdens het neuken en met de gewichtjes eraan. Door het gewicht slingerde haar borsten ritmisch heen en weer, van links en naar rechts en op en neer.

Ik duwde Veronique weer achterover en Veronique trok haar benen weer omhoog waardoor haar geile kutje weer open ging staan. Door het schaarse licht van het petroleumlampje zag je het kutgeil glinsteren tussen haar dijen en op de dijen van Willem die alweer een tijdje onder haar lag met zijn lul in haar strakke kontje.

Ik ging op Veronique liggen, ramde mijn lul in het drijfnatte kutje en neukte in snel tempo. Door het gewicht aan haar tepels werden haar borsten helemaal opzij getrokken en bengelde nog steeds heen en weer op het tempo van mijn neukbewegingen.

Willem pakte de gewichten van haar tepels en trok deze weer helemaal omhoog waardoor haar tieten als kleine peertjes omhoog stonden. Om Veronique nog verder op te geilen liet hij alle gewichten in een keer los en vielen ze weer aan de zijkant haar tepels weer naar beneden trekkend.

Veronique kreunde als een geile snol en smeekte om meer. Willem herhaalde zijn oefening enkele malen en Veronique was al twee keer klaargekomen voordat wij haar kutje en kontje volspoten met ons warme zaad.

Nadat we even uitgerust hadden kleedde Veronique zich weer aan en ging rond middernacht naar huis, ons achterlatend op ons visstekje.

We hadden afgesproken dat de volgende ochtend de andere buurvrouw het ontbijt zou komen brengen.

Sonja (de vrouw van Willem) was meestal tijdens onze seksavontuurtjes brutaler dan Veronique, dus wie weet wat voor verrassing zij voor ons had.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *