Ontluikende liefde 2.2

()

“Je moet naar Mia toegaan, en vertellen dat je verliefd op haar bent, anders maak je van je leven een hel, geloof me.”

Ze wilde hier niet verder over nadenken, en probeerde zich met alle macht te concentreren op het in model brengen van Janhi’s haar, maar kon niet verhinderen dat, terwijl ze het haar in stekeltjes omhoog zette, dat de waarheid van het gezegde tot haar doordrong.

“Dat kan ik niet.” Antwoordde ze.

“Denk je dat jullie nu gewoon nog vriendinnen kunnen blijven, dat je haar verhalen over haar vriendjes kunt verdragen?” Vroeg ze genadeloos. “Of ben je van plan haar op te geven, haar nooit meer te zien, en nooit te weten te komen of zij misschien ook iets voor jou heeft gevoeld?” Janhi’s woorden sneden diep in haar ziel, en op dat moment had ze alles willen geven om de tijd terug te kunnen draaien, om gewoon weer verder te kunnen gaan met haar leven, onwetend. Maar dat kon niet, de brug achter haar was ingestort, en er was maar een weg overgebleven; rechtdoor.

“Ze zal nee zeggen.” Zei ze zacht tegen Janhi, een stil verwijt omdat zij het was die haar gevoelens had ontleed.

“Dat weet ik zonet nog niet.” Zei ze “Volgens mij weet zij al heel lang dat je iets voor haar voelt.”

Inderdaad. Mia had regelmatig toespelingen gemaakt dat ze dacht dat Veronique lesbisch was, het incident van gisteren maar een van de vele voorbeelden. Maar Veronique had dat altijd van de hand gedaan als plagerijtjes, omdat ze niet zoveel van jongens moest hebben.

“Ze lijkt me iemand die van de dingen des levens geniet.” Zei Janhi weer, en Veronique was verbaasd, omdat zij gisteravond precies hetzelfde had gedacht. “Misschien kan ze ook van jou genieten.”

Eindelijk iets wat logisch klonk, zelfs waarschijnlijk. Mia zou waarschijnlijk niet afwijzend staan tegenover een lesbische relatie, al was het alleen maar uit nieuwsgierigheid. Ze ontspande zich; ze had haar keuze gemaakt. Ze zou het aan Mia vragen. Ze concentreerde zich weer op Janhi’s haar. Het zwarte haar glinsterde van de gel en het stond stekelig overeind. Met een paar halen maakte ze het geheel af, en merkte dat ze nu een lichte tinteling in haar buik voelde bij het zien van Janhi’s mooie verschijning. Het stond haar echt leuk, en Veronique wenste half, dat ze ook zulk haar had. Toen, in een opwelling, pakte ze een nieuwe klont gel uit de pot, en kneedde die door haar eigen haar heen totdat dat eveneens glinsterde. Met haar handen streek ze haar haar nu naar achteren, en glimlachte bij het zien van het resultaat. Ze voelde zich nu erg mooi, en ze kreeg zin om Janhi te gaan verleiden. Ze legde haar hand op Janhi’s schouder, en duwde het bandje van de bh van haar schouder af. Janhi legde haar hand op de hare.

“Bewaar dat maar voor Mia.” Zei ze zacht. Veronique beheerste zich, maar was nog steeds geil. Het vooruitzicht om Mia te verleiden wond haar ook op. Ze deed alsof er niets gebeurd was.

“Zullen we de foto’s gaan maken?” Vroeg ze.

“Laat de foto’s maar zitten, je krijgt het setje van me cadeau, op voorwaarde dat je het een keer voor Mia aantrekt.”

Ze trok het slipje en de bh uit, en trok haar eigen kleren weer aan, en merkte nu weer hoe fijn het lingeriesetje van Janhi had gezeten.

“Wil je een tasje erbij?” Vroeg Janhi alsof ze een gewone klant was. Veronique knikte, en pas toen ze weer bij de voordeur van de winkel was, durfde ze te zeggen: “Dank je wel, Janhi, voor alles.” Toen sloot ze haastig de deur achter zich.

De gure wind was gedraaid, en veranderd in een warm avondbriesje toen Veronique naar de camping terug liep. Ze had eten gehaald, hoewel ze als het aan haar lag vanavond niet aan eten toe zouden komen. De strandboulevard was heel anders dan het dorpje waar ze net was geweest, en hoewel het laatste in de toeristische-gids stond vermeld als een bezienswaardigheid, en het ontegenzeggelijk een pittoresk plekje was geweest, miste het de grandeur, de vrolijkheid, de losbandigheid van de boulevard waar ze nu liep, en terwijl de wind licht door haar glinsterende haren blies gaf ze haar ogen goed de kost.

Het eerste waar ze natuurlijk naar keek waren de vrouwen, maar hoewel ze Janhi aantrekkelijk had gevonden, en van Mia en Nikita dacht dat ze hun aantrekkelijk vond, viel het haar tegen; ze had half gedacht dat alle vrouwen haar wel een beetje zouden opwinden. De meesten deden haar echter niks, afgezien van een mooi meisje dat ze topless over het strand had zien lopen. Ze merkte nu ook dat veel mannen haar met enige begerigheid aanstaarden, en dat wond haar ook wel op; nu ze voor zichzelf had bepaald dat mannen haar niets deden, leek seks met hun veel onbelangrijker, en ze nam zich voor om zich toch een keertje flink te laten neuken. Haar gedachten gingen weer naar Mia, en ze leek te zweven als ze aan haar dacht. Hoe had ze ooit dit gevoel kunnen onderdrukken? Ze begon na te denken over hoe ze het aan Mia zou vertellen. Ze overwoog eerst een voorzichtige strategie, maar verwierp die vrijwel meteen. Mia hield van onverwachte dingen. Ze wilde Mia eigenlijk het liefst op de grond duwen en met haar mond het bericht overbrengen, maar ze wist dat ze dat nooit zou durven. Misschien moest ze gewoon maar een ansichtkaart sturen met ‘Ik ben lesbisch en ik wil je.’ Ze giechelde, er zat een zekere humor in. Ineens trok iets links in haar gezichtsveld haar aandacht. Ze stopte even. Daar, in een zijstraat, een uithangbord. Ze had de oplossing gevonden.

“Welke naam zei je?” Vroeg de man van de tattoo shop ongelovig aan haar. Hij was fors, zijn hoofd kaalgeschoren, en met zijn baardje om zijn mond en zijn vele piercings zag hij er vervaarlijk uit. Maar hij zei het op olijke toon, en de schittering in zijn ogen verraadden een goed gevoel voor humor.

“Mia.” Herhaalde ze, een brutale blik in haar ogen, terwijl ze hem haar linker borst aanbood.

“Goed, jij je zin, meisje.” Zei hij gewillig. Het plaatje wat ze had uitgezocht, een rood hartje met een banier ervoor waar de naam van de geliefde in kon, lag als voorbeeld naast hem. “Kom “es kijken, Fred, deze meid heeft tenminste smaak.” Fred, die er minstens zo vervaarlijk uitzag als de kale man, kwam er nieuwsgierig bijstaan.

“Zo, wie is de gelukkige?” Vroeg hij aan de kale man. Deze keek even op. “Mia” antwoordde hij.

“Mia?” Vroeg hij aan haar. Ze knikte bevestigend. “Ik kan je geen ongelijk geven.”

“Is ‘t een beetje een lekker ding?” Ze glimlachte alleen maar, maar zag zijn blik over haar borsten gaan, en bedacht dat hij waarschijnlijk nu over haar aan het fantaseren was. Het wond haar wel op.

Toen ze op de camping aankwam, drong het pas tot haar door wat ze gedaan had; als Mia haar niet zou willen, zou ze met de gebakken peren zitten met die tatoeage. Maar dat paste wel, bedacht ze; ze zette immers ook al haar gevoelens en haar vriendschap op de waagschaal. De tatoeage was hierbij vergeleken niet meer dan een symbool voor het risico wat ze nam. Ze hoopte dat het een symbool van haar liefde zou kunnen worden. Bij haar tent aangekomen gooide ze de tassen met boodschappen op de grond, en ging in de tent liggen. Geen Mia te zien. Mooi, kon ze zich even omkleden.

Ze trok haar kleren uit, en schoot haar rode bikini en slip aan. De bikini bedekte tot haar tevredenheid niets van de tattoo, die boven op haar borst zat. Ze schoot haar regenjas aan, en kroop weer uit de tent, alleen het tasje met het lingeriesetje meenemend. Toen ze de deur van het camping café opendeed, trof ze daar zoals verwacht Mia aan, druk in gesprek met een jongen van haar leeftijd. Ze onderbrak haar gesprek echter meteen, en stoof op haar af.

“Waar heb jij gezeten.” Vroeg ze meteen. Veronique kon echter de woorden niet vinden om een antwoord te vinden, ze was te geobsedeerd met Mia’s verschijning. Ze was gekleed in haar beige wollen trui, met daar onder haar zwarte badpak. Maar haar blonde haar was nu donkerrood geverfd. “Vind je het leuk?” Vroeg ze stralend.

“Ja…” Antwoordde ze weinig enthousiast. Ze vond het eerlijk gezegd prachtig staan, maar ze had het gevoel dat de jongen aan de bar, waar ze zoeven mee had zitten praten er iets mee te maken had. En ja hoor; “Veronique, dit is Peter, Peter, dit is Veronique.” Hij glimlachte vriendelijk naar haar toe toen hij haar de hand schudde, en Veronique kon wel janken. Alles was voor niets geweest als ze haar hart al aan hem gegeven had. “Peter, vind je het goed als wij even gaan praten als meiden onder elkaar?” Vroeg Mia. Peter knikte, en Mia nam haar vriendin bij de arm het café uit.

Zodra de deur achter hen dichtsloeg begon Mia te ratelen over hoe leuk Peter wel niet was. En dat hij haar had verteld meisjes met rode haren heel opwindend te vinden, en dat zij daarom voor hem haar haren had geverfd. “Boven en onder” voegde ze daar met een ondeugende blik aan toe. “Maar jij hebt ook iets met je haar gedaan.” Zei ze, terwijl ze door Veronique’s glinsterende haar streelde.

‘Ja, boven en onder’ dacht Veronique bitter.

“Leuk” zei Mia, en Veronique zag in haar ogen een lichte schittering. Ze keek nog eens, maar het was nu weg. Meer was ook niet nodig. Het had haar een vonkje hoop gegeven, en met de hoop kwam moed.

“Ik moet jou ook iets vertellen…” begon ze voorzichtig. “Maar onder vier ogen.” En ze gebaarde naar het toiletgebouwtje van de camping. Mia was ongebruikelijk stil geworden terwijl ze naar het gebouwtje liepen, en Veronique voelde de moed in haar schoenen zakken. Ze gebaarde Mia een van de douchecabines binnen te gaan, en pas toen ze zich verzekerd had dat de deur op slot zat, keek ze haar vriendin aan. Deze keek terug met een ongeduldige blik. Toen ze eindelijk met het laatste restje van haar zelfbeheersing haar jas van haar schouders gooide, haar blik nederig naar Mia’s voeten gericht, om haar de tatoeage te tonen, bedacht ze dat ze zich nog nooit zo had gevoeld; ze speelde roulette met haar gevoelens, en ze achtte haar kansen niet geweldig. Maar, toen ze opkeek, en haar donkerblauwe blik de lichtgrijze van Mia ontmoette zag zij de angst, de minachting en de vervreemding niet die zij verwacht had. Enkel begrip, en oprechte liefde. Het verwarde haar, zozeer zelfs dat toen Mia zich licht voorover boog, haar lippen tegen die van Veronique probeerde te drukken, zij haast instinctief Mia wegduwde, maar toen, toen de realiteit haar geest binnen sijpelde, gaf zij zich over aan een volle en intense kus, langer dan zij ooit eerder had meegemaakt, en beter, want hiervan kon ze genieten, geen schuldgevoel, geen zeurderig stemmetje; alleen de sensatie van het gehemelte van de ander, de diepe, warme adem die uit Mia’s neusgaten tegen haar gezicht aanblies en voelde als een intieme streling, de textuur van haar lippen, en, nu ook, twee handen die zich voorzichtig om haar heen sloten.

Toen het dromerige gevoel wat haar had beheerst sinds Mia haar zo lief had aangekeken wegebde, een eeuwigheid, maar nog te kort, zo leek het, merkte ze dat ze instinctief haar handen om Mia’s schouders had heengeslagen. Ze drukte zich nu tegen de ander aan, en gaf zich, terwijl de dromerigheid weer aan kwam golven, over aan een gevoel van duizelingwekkende blijdschap, wetend dat zij nu eindelijk kon genieten. De ontdekking Eindelijk had ze nu de kracht gevonden om zich los te breken van de tongzoen, en aan Mia’s hunkerende lippen en liefdevolle blik te zien was het nog niet genoeg.

Ze voelde Mia’s handen over haar welgevormde billen glijden, als om haar uit te nodigen voor een volgende intimiteit. De lichte streling veroorzaakte een milde tinteling die nieuw was voor haar, althans op die plek. Ze voelde zichzelf langzaam maar zeker geil worden, en bracht haar handen nu naar de borsten van Mia. Deze wilde haar wollen trui uittrekken, maar Veronique gebaarde haar het ding te laten zitten. Met haar twee handen begon ze nu de borsten van haar vriendin te strelen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe het zachte wol zou aanvoelen op Mia’s borsten, en voelde haar eigen tepels warmer worden. Mia’s tepels kon ze natuurlijk niet voelen door het dikke materiaal heen, maar een blik in haar ogen vertelde haar dat zij net zo geil was als zijzelf. Ze voelde de handen van haar vriendin over haar dijen en billen glijden, en spinde haast van tevredenheid. Ze voelde aan dat Mia nu heet genoeg was voor de volgende fase, en stond haar nu toe haar trui uit te trekken.

Ze had gelijk gehad over de tepels van Mia; ze priemden zowat door de dunne stof van het strakke zwarte badpak heen. Haar machtige borsten leken beklemd in het nauwsluitende pak, en Veronique liet haar handen er weer overheen glijden. Ditmaal klemde ze beide tepels vast met haar duim en wijsvinger, en begon zachtjes te knijpen. Haar vriendin kreunde, haar ademhaling werd dieper, zodat je bij elke inademing haar bovenlichaam omhoog zag komen. Veronique begon haar knijpkunst op de ademhaling af te stemmen, knijpend als de borsten omhoog kwamen, loslatend als ze uitademde. Dit ging zo door, en Veronique zag dat haar vriendin nu met haar ogen gesloten lag te genieten van haar vaardige handen. Ze likte gulzig haar lippen, en leek deze geile massage nog urenlang vol te kunnen houden. Veronique was echter geenszins van plan nog uren door te gaan met dit spelletje.

Toen Mia weer inademde, trok ze ineens uit alle macht aan de tepels. Mia schrok, en slaakte een kreetje van genot. Ze had bijna een orgasme gehad. Veronique zette nu haar scherpe nagels bovenin het badpak om een kleine inkeping te maken. Toen scheurde ze met beide handen het pak van boven af open, de geile borsten van Mia bevrijdend. Mia legde haar handen op die van Veronique, en samen trokken ze het badpak open als een conservenblik, tot Mia volledig naakt was, en met trots haar lichaam toonde, inclusief het geverfde schaamhaar. De douchecabine, die bestond uit een muur met zwarte tegeltjes waar de sproeikop aan vast zat, en drie houten schotten, was opgedeeld in de cabine zelf, en een klein compartiment waar kleren konden worden opgeborgen. Veronique trok zich nu hier terug, en deed het tasje van de lingeriezaak open. Ze was verbaasd toen ze, naast het setje een klein flesje massageolie aantrof. Er zat een briefje aan vast: “Veel plezier. Liefs, Janhi.”

‘De schat’ dacht ze bij zichzelf, terwijl ze zich, ontdaan van haar oude bh en slipje, grondig begon in te smeren.

“Waar blijf je nou?” Klonk het ongeduldig vanuit de douche.

“Geduld is een schone zaak; je wordt er alleen maar heter van.” Gaf ze gevat repliek. Toen haar hele lichaam glansde als een botergeile paling, trok ze het setje aan. Ze had nu geen spiegel nodig om te weten dat ze eruit zag als de natte droom van West- Europa, en stapte, met het flesje in haar hand de cabine in. Mia’s mond viel open van geilheid en verbazing, en stapte op haar toe, haar mond wijd geopend, haar dunne tong gretig naar buiten stekend. Ze duwde Mia van zich af.

“Kronkel voor me.” Sprak ze geil, terwijl ze Mia het flesje in haar hand drukte. Mia’s grijze ogen spuwden vurige vonken van uitdagende ongehoorzaamheid bij het horen van het bevel, maar ging mee in het spel van haar vriendin. Terwijl haar linkerhand vanaf haar heupen via haar buik naar haar borsten toe gleed, en deze begon te kneden alsof ze deeg waren, begon ze met haar andere hand over haar roodbehaarde venusheuvel te glijden, terwijl ze Veronique nog steeds uitdagend aankeek.

Veronique voelde haar tepels hard worden, en gaf nu ook toe aan de drang tot masturbatie. Ze had het wel eens eerder gedaan, alleen, maar het gevoel was niet te vergelijken met de geile krampen die ze kreeg toen haar vingertoppen haar bijna kale heuvel beroerden. Mia was nu met beide handen haar borsten aan het kneden, haar blik een van onderdanige geilheid, haar tong gleed over haar volle lippen. Toen deed ze twee stappen achteruit, zodat ze onder de douchekop stond. Ze draaide zich om, zodat ze met haar rug naar Veronique toestond, en terwijl ze met haar ene hand nog steeds ruw haar weldadige borsten masseerde, draaide ze met de andere hand de kraan open, zodat een koude straal over haar heen spoot. Met een hand aan de kraan hangend begon ze nu met grote kracht haar vagina te bewerken met haar hand.

Haar mooie billen schokten op de maat die door haar vingers werd gedicteerd, en Veronique moest zich met alle macht inhouden om niet naar haar toe te lopen en ze te strelen. ‘Nog niet’ dacht ze ‘laat haar eerst maar eens tonen hoe hitsig ze wel niet is.’ Veronique zag dat Mia bijna een orgasme bereikte, maar net op tijd de vinger uit haar spleet trok. Rustig draaide ze nu de kraan dicht, en draaide zich weer naar Veronique toe; haar blik glazig, haar natte donkerrode haren een plakkerige omlijsting voor haar mooie ovale gezicht.

Langzaam ging ze nu op haar knieën zitten, haar borsten fier vooruit, haar tepels twee roze knopjes op haar gouden lichaam. Toen pakte ze eindelijk het flesje met olie, en begon haar nek, haar schouders, haar armen in te smeren. IJverig en doelbewust smeerde ze, en hoewel haar lichaam al flink nat was van de douche, schonk de olie haar lichaam een parelmoerachtige glans die niet opdroogde. Bij haar borsten aangekomen bleef ze langer dan nodig was, en terwijl ze haar tepeltjes kneep dat het een lieve lust was, boog ze haar hoofd en schouders naar achteren, haar lenige lichaam gekromd als een brug. Haar vaardige handen zeilden nu over haar buik, deze veranderend in een parelmoer glanzend bijna-wasbordje.

Veronique was nog steeds aan het toekijken, langzaam in haar slipje haar gezwollen klit masserend, maar wel steeds alert om niet te vroeg tot een orgasme te komen. Haar borsten zaten nu te krap in het bh-tje, dat zoeven perfect gepast had, alleen haar tepels, die aanvoelden alsof ze statisch geladen waren, ontsnapten aan het traliewerk van zijde wat haar maagdelijke bollen omsloot. Toen ze Mia’s handen weer naar haar kutje zag glijden, besloot ze zichzelf niet langer te dwingen tot dit eenzame genieten. Ze trok nu het slipje en bh- tje uit, knielde naast Mia, en liet haar handen over Mia’s heerlijke dijen glijden.

Deze richtte zich op, en voor een kleine eeuwigheid staarden ze elkaar met een blik van eeuwige verliefdheid aan. Raakte Mia met haar vingertoppen Veronique’s gezicht aan, een druppel op de gloeiende plaat die haar wang was. Zij deed hetzelfde bij haar vriendin, en merkte dat deze minstens zo warm was als zijzelf. Ze bewoog haar lippen iets uit elkaar, haar mond klaar voor een intense tongzoen, maar Mia stak alleen haar tongetje naar buiten, en beroerde daarmee de lippen van Veronique. Veronique’s tong gleed nu ook naar buiten, en de dames gaven zich over aan een geil zwaardgevecht met hun tongen. Toen bewoog Veronique haar tong naar de geil omhoog staande knop die Mia’s linker tepel was. Toegewijd begon ze er aan te zuigen, en begon met haar handen Mia’s andere borst en haar klitje te masseren.

Mia kreunde, en weldra voelde Veronique een dunne vinger bij haar binnenglijden. Ze begon nu te kneden en te zuigen dat het een lieve lust was, haar tepels striemden tegen Mia’s buik, en ze voelde nu een orgasme aankomen. Mia begon nu ook steeds krampachtiger te schokken, en ze hoopte dat ze tegelijkertijd zouden komen. Ze kwam, maar niet voordat Mia was gekomen met een schreeuw waarvan ze nog dagen schor zou zijn, en die aantoonde dat haar orgasme vele malen feller was geweest.

Veronique haalde haar vinger uit Mia’s vochtige druipsteengrot en stak hem in haar mond om het geil van haar vriendin te proeven. Mia, nog steeds buiten adem, maar al weer aardig bijgekomen van haar orgasme, duwde haar echter ruw op haar rug en begon met haar tongetje haar klit te bewerken met een felheid die Veronique voor bovenmenselijk hield.

Vrijwel onmiddellijk voelde ze de krampen van haar tweede orgasme door haar lichaam scheuren. Een witheet vuur verspreidde zich vanuit haar kruis, en het leek haar alsof de hele douchecabine baadde in een onaards fel wit licht. Het orgasme bleef aanhouden, de laatste restjes energie uit haar lichaam gebruikend, totdat het haar leek alsof het nooit zou ophouden. Maar toen het begon weg te ebben, greep ze met alle macht haar borsten, pogend om het onbeschrijflijke genot zo lang mogelijk vast te houden. Het mocht niet baten, en toen haar tijdsbesef begon terug te keren, merkte ze dat ze ongemakkelijk lag, en dat de vloer van de douchecabine koud en nat was.

Maar het kon haar niets meer schelen, want Mia lag alweer bovenop haar, haar tong tot een kelk van Veronique’s eigen geilvocht gekromd. Toen ze het mengsel van haar vaginale sappen en Mia’s speeksel proefde, bedacht ze dat ze Janhi een keer moest bedanken voor haar advies.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *