Over dromen, realiteit en realistische dromen

()

Op een dag krijgen we een uitnodiging van Kris en Nel, dat ze een groot feest gaven voor de familie en vrienden. Daarom gingen mijn vrouw (Veronique) en ik (Arnulf) een paar dagen later kleding kopen voor dit feest. Wat we toen allemaal hebben meegemaakt vertel ik je hier.

We lopen een modezaak binnen en kijken wat rond, mijn vrouw ziet al iets leuk hangen en loop direct naar de rekken met feestjurken. Ik kijk nog even rond. Er komt een mooie jongedame naar me toe die vraagt of ze mij kan helpen. Ik kijk haar aan en glijd met me ogen langs haar hele lichaam, o wat is ze mooi. Ze heeft een mantelpakje aan en haar jasje is los zodat ik ook door haar doorzichtige bloes kan kijken. Ze dracht een pushup BH en haar tieten staan recht omhoog. Ik krijg spontaan een bult in me broek en draai iets van haar weg zodat ze het niet ziet. Ik zeg tegen haar.

“Mijn vrouw zoekt een feestjurk, en die staat al achter in u winkel.”

Ze loopt naar achteren en ik loop achter haar aan. Ze draagt een strakke witte broek en ik kan zien dat ze een string draagt. Ik word zo geil van dit schouwspel dat ik maar gouw op een stoel ga zitten.

Monique (zo heet de winkeljuffrouw) help mijn vrouw om een paar mooie feestjurken uit te zoeken en ze lopen samen de paskamer in. Ik begin te fantaseren van wat er allemaal achter dat gordijn kan gebeuren.

Mijn vrouw kleed zich volledig uit en Monique help haar de nieuwe jurk te passen. Ze komen samen het kleedhokje uit en showen de nieuwe feestjurk. Veronique ziet er goddelijk uit en Monique vraag wat ik er van vind. Maar ik weet geen woord over me lippen te krijgen, Monique vraagt; “Wil je de andere jurken ook zien” en ik knik sprakeloos ja.

Ik fantaseer verder over wat er in de paskamer gebeurt.

Ik ga even kijken. Ik doe het gordijn opzij en zie dat Monique achter Veronique staat met het gezicht naar de spiegel. Veronique staat al weer in haar ondergoed en Monique gaat met haar hand over haar BH en borsten. Ze wrijft zacht en knijpt zacht in Veronique haar tepel. Ik zie Veronique de ogen sluiten van genot en ze wrijft zelf met een hand over haar onderbroek. Veronique laat haar hand in haar onderbroek glijden. Monique doet de BH van Veronique opzij en pak nu haar blote tieten in haar handen. Veronique begint neukbewegingen te maken. Met haar kont duwt ze tegen Monique aan. Monique draait Veronique om en neemt de tepels om beurt in haar mond. Mijn pik kan ik bijna niet in me broek houden.

In eens gaat het gordijn open. Ik zat te dromen op de stoel.

Monique en Veronique komen samen weer showen en Monique vraag wat ik er van vind. Ik kijk naar Veronique en zie dat ze een mooie jurk aan heeft tot boven haar knieën. Ik vind deze jurk wel heel mooi maar wil eigenlijk nog niet weg en ik vraag of ze nog meer jurken hebben, en ja hoor ze gaan samen weer de paskamer in. Ik ga weer verder met me fantasie. Waar was ik ook weer! O ja.

Monique had Veronique haar tepels tussen haar lippen en zoog er aan. Veronique begon zacht te kreunen en Monique dwaalde met haar andere hand in de broek van Veronique. Veronique ging steeds sneller heen en weer met haar onderlichaam. Monique likte haar vingers af. Hm… nou, ik ken die geur, die is zo lekker. Monique schoof de onderbroek van Veronique naar beneden en begon Veronique te likken tussen haar benen. Veronique liet wat vocht lopen en Monique likte alles op en slikte het door. Veronique kwam met een gil klaar die je door de hele winkel kon horen.

Het gordijn ging weer open en daar stond mijn vrouw in een hele mooie feestjurk die ik het mooiste vond. Haar tepels staken door de stof heen en ik kon zien dat ze wel geil geworden was van Monique. Veronique besloot om deze jurk te kopen. Bij de kassa vraagt Veronique aan Monique of ze ook voor mij een mooi pak zou hebben. Monique antwoorden direct, “ja, natuurlijk mevrouw.”

Monique liep naar me toe, pakte mijn hand vast en trok me mee naar de herenafdeling. Daar aangekomen laat ze mijn hand los. Dit vind ik jammer want het gaf wel een erotisch gevoel, een vreemde vrouwenhand vast te houden.

Veronique en Monique zochten een driedelig pak uit en liepen met me naar de kleedkamer.

Veronique keek nog even rond terwijl Monique met me de paskamer in liep. Ik kleedde me uit en wilde de nieuwe broek van me pakken en aantrekken. Maar dat ging niet want Monique had deze broek al vast. Ze bukte en deed mijn onderbroek naar beneden waar mijn half stijve piemel uit mijn broek omhoog kwam. Monique pakte mijn pik beet en begon me direct te pijpen. Mijn penis werd groter en groter, ik wilde kreunen maar dat kon niet. Ik maakte neukbewegingen in haar mond. Ze beet bijna in me pik, zo voelden het. Maar ik stond gewoon in haar mond te spuiten. Monique kwam naar boven en kuste mij op mijn mond en het sperma liep nu ook langs mijn mond. Ik pakte mijn zakdoek en veegde Monique haar mond schoon.

Ik kleedde me aan en showde het nieuwe pak voor mijn vrouw. Deze vond het gelijk mooi maar de pijpen van mijn broek waren veel te lang. Monique bukte en paste mijn broek af zodat deze korter gemaakt kon worden. We liepen naar de kassa en mijn vrouw betaalde.

Na twee dagen was me broek klaar en ik ging alleen me broek halen. Monique herkende mij gelijk en kwam naar me toe gelopen.

“Loop even met me mee je broek hangt achter.” Ik liep achter haar aan ze had nu een korte rok aan en een inkijk blouse. Ik kreeg al weer een stijve bij de gedachten dat ik haar nu wel eens wilde pakken.

“Pas even je nieuwe broek dan kan ik even kijken of ze goed zit.” Ik liep naar een pas kamer en trok me broek uit, ik wachtte even met het aantrekken van mijn nieuwe broek in de hoop dat Monique de paskamer binnen zou lopen. Tijdens het wachten, en de gedachten bij Monique begon ik me af te trekken in de paskamer.

Mijn pik stond stijf naar voren toen het gordijn open ging. Monique liep naar me toe en gaf me een tongzoen. Ik draaide Monique om, duwde haar voorover, trok haar rok omhoog en haar onderbroek naar beneden. Ik stak met een zucht terwijl Monique geil kreunde mijn pik in haar kut. Mijn eikel is al lekker nat, ik begin direct met het neuken. Ik maakte lange halen in en uit. Ik pompte en er kwam een zuigend geluid uit haar kut. Monique kneep haar kutlippen samen, ik voelde dat goed, mijn eikelhuid werd daardoor meer heen en weer getrokken over me eikel wat me snel deed klaar komen. Ze ging rechtop staan. Ik ging op me knieën voor haar op de grond zitten. Ze hield haar rok omhoog zodat ik haar kut kon likken. Ze was helemaal kaal geschoren tussen haar benen en ik lik aan haar kut. Mijn eigen sperma liep uit haar kut en ik likte alles op. Ze duwde haar kut stevig tegen me mond. Ze maakte een soort neukbeweging. Haar heupen gingen heen en weer en haar kutje kwam daardoor zo hoog dat ik ook haar kontje kon likken. Ze pakte me hoofd beet en duwde mijn mond nog steviger tegen haar kut.

Na een paar wilde schokken kwam ik klaar. Ik kleedde me aan en liep de paskamer uit.

Na een paar dagen kon ik het niet meer houden en liep weer naar de zaak waar Monique werkte. Ze was een klant aan het helpen en ze knipoogde naar me. Ik liep door de winkel en kwam bij de lingerie afdeling. Ik ging op me knieën voor de rekken zitten en zocht een mooie string uit voor Veronique.

Ineens word ik om mijn rug geklopt door Nel. Die staat samen met Monique achter me. Monique vroeg wat ik van Nel de rok en blouse vindt. Ik stotterde en zij tegen Nel dat dit een mooie sexy rok was. Nel liep terug en Monique bleef even bij mij staan. Ze keek naar de string die ik in mijn hand had en zij; “die is wel erg klein.”

Ik keek haar aan en vroeg of ze hem even wilde passen maar Nel kwam er al weer aan. Monique liep met de kleding voor Nel naar de kassa terwijl ik nog even met Nel bleef praten. Nel pakte ineens de string beet en zij; “Die is mooi.”

Ik vraag Nel of ze hem even wil passen voor Veronique en Nel lachte.

“O! Ja hoor, dat wil ik wel even doen voor jou, lekkere jongen.” We lopen samen naar de paskamer en sluiten het gordijn. Nel trekt haar rok omhoog en wil de string over haar onderbroek aan doen.

“Neen!” Roep ik. “Eerst even je slip uit doen.”

Nel kijkt me geil aan, bukt voorover en doet haar slip uit. Ze heeft een bos met schaamhaar die ik graag eens weg wil scheren. Ze pakt de string, trekt deze aan, gaat recht op staan en tilt haar rok omhoog zodat ik goed kan zien hoe de string zit. Ik buk en zeg tegen Nel, dat haar schaamhaar onder de string vandaan komt.

“O, ja? Zeg Arnulf, lieverd? Wil jij dat voor mij even scheren voor het feest aub?”

Ik knik en zeg dat ze deze string van mij mag houden.

We spraken de volgende dag bij haar thuis af en ik zou de scheerspullen meebrengen.

We liepen naar boven en Nel trok haar broek uit. Ze had geen onderbroek aan en haar kut was al nat van het idee. Ze ging op het bed liggen en ik smeerde behoedzaam haar haren in. Ik scheerde haar kut en schaamstreek helemaal kaal. Nel ging rechtop zitten en zei; “Dit heb je gouw gedaan Arnulf.”

Ze wreef met haar hand over haar lippen en stak een vinger in haar kut. Ze begon zichzelf te vingeren voor mijn ogen en ik raakte opgewonden van het aanzicht. Ik kon niet wachten tot ze klaar kwam, trok snel mijn broek uit en duwde Nel achterover op het bed. Ik stak mijn stijf geworden pik in haar kut. We neukten en kwamen lekker klaar.

De volgende dag was het familiefeest. Veronique en ik aangekomen op het feest wachten in de lange rij om Nel en Kris te feliciteren. Eindelijk waren wij aan de beurt en ik gaf Nel een stevige zoen op haar mond, ik pakte haar dijen beet en trok haar onderlichaam tegen me aan zodat ze wist dat ik nog geil was. Kris merkte niets omdat hij net Veronique een zoen gaf.

Na een tijdje begon het echte feest met dans en muziek. Ik danste met Veronique en door haar mooie kleding moest ik aan de paskamer denken. Ik kreeg weer een stijve en dat merkte Veronique, die haar onderlichaam tegen me aandrukte.

Ineens begon de band met ‘Lang zullen ze leven, enz…

Ik en nog een aantal gasten namen Kris en Nel op de schouders. Ik had Nel op me schouder samen met Tim. Mijn hand legde ik op Nel haar been en gleed langzaam met mijn hand langs haar been omhoog onder haar rok. Ik voelde haar string en streelde er over. Haar kut had ik gisteren geschoren en voelde helemaal glad aan. Ik duwde haar string opzij en stak een vinger in haar kut. Veronique die tegenover mij stond zag het gebeuren. Nadat het lied afgelopen was lieten we Nel en Kris op de grond zakken. Veronique liep naar me toe, pakte mijn hand en stak de vingers in haar mond. Ze keek me aan en zei;”Dat deed je zeer geraffineerd bij Nel lieve Arnulf.” Ze likte mijn vingers af en gaf me een zoen.

Een week na het feest belde Nel naar Veronique of we foto’s komen kijken. Na een paar dagen spraken ze af. Toen we de koffie op hadden kregen we sterke drank van Nel en ze legde het fotoalbum voor ons neer. Ik en Veronique keken naar de foto’s. Ze waren zeer duidelijk.

Toen kwam ze met een stapeltje foto’s die niet in het boek waren geplakt. Dat waren foto’s van op onze schouders, en je kon goed zien dat ik met mijn hand onder haar rok zat. De derde foto was dat Veronique mijn vinger in haar mond nam en Nel vroeg aan Veronique of ze het lekker vond. Veronique bloosde en zei; “Ja het was nogal zoet.”

Nel en Kris vroegen of ik en Veronique mee naar boven gingen. Boven aangekomen gingen we ons gezamenlijk uitkleden en hebben die avond partnerruil gedaan.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *