Pakket voor een vosje

()

Het is ’s avonds zeven uur. Het is donker op straat en snel zal het Kerstmis zijn. De bomen hebben hun bladeren al lang geleden laten gaan. Ik kijk door het raam en zie dat ze rondloopt in haar woonkamer. Ik tuur en denk dat ze een glas warme thee heeft gemaakt, na een glimp van haar te hebben gezien verdwijnt ze weer uit het zicht. Ze is gaan zitten en kijkt tv… denk ik.

Het begon allemaal een paar weken geleden. Ik had gezien dat het huis al een tijdje leegstond en toen kwam zij daar wonen. Bij het uitladen van de verhuiswagen had ik haar al gezien en was bijna gestruikeld over mijn eigen schoenen. Ze had lief gelachen, of had ze mij uitgelachen? Ik denk liever dat ze me toelachte met haar mooie mond en lieve half korte haar. De lichte sproetjes op haar wangen en de lichte kleur van haar huid, ze zijn me nog steeds bijgebleven, zelfs de kleuren van haar sjaal. Ik keek later eens hoe ze in haar nieuwe huisje bezig was en na een tijdje keek ik steeds vaker vanachter mijn raam naar haar. Wat ze doet, wie op visite is en wat ze kijkt. Tv kijken doe ik bijna niet meer, ik heb mijn eigen soap. In mijn leven is alles donker, ik wil niet gesnapt worden. Ik twijfel wel eens of ik niet een beetje raar ben…

Katrien komt thuis van haar werk. Haar nieuwe huis bevalt haar prima, na een relatief korte tijd heeft ze zich helemaal gesetteld. De buurt is ook gezellig en het begon allemaal wel goed ook. Ze glimlacht nog als ze terug denkt aan hoe die malle jongen over zijn eigen voeten struikelde toen hij haar zag. Ze gaat zitten op de bank en pakt haar boek. De werkdag heeft haar vermoeid en nu wil ze gewoon even rust. Dan gaat de deurbel en verstoord staat ze op. Het is de postbode en hij heeft een pakketje in zijn handen. “Pakketje mevrouw,” en hij overhandigt het meteen. Ze pakt het aan en meteen krijgt ze het elektronische apparaat onder ogen en ze tekent. Weg is hij. Snel en gehaast springt de jongen weer in de wagen en spurt hij er vandoor. Ze kijkt naar het pakketje en …

“Dat is helemaal niet voor mij!”

Ze leest hardop, “MEVR. VERHOEVEN” zucht en sluit de deur.

“Lekker hoor, en nu mag ik dat zeker weer terug sturen?” Achteloos gooit ze het pakketje op een tafeltje bij de ingang. Ze verdwijnt in de keuken en begint eten te maken want later komt er bezoek.

Het pakketje was op tijd en ze heeft het aangenomen! Je kunt niet begrijpen hoe blij ik ben. In mijn fantasie heeft ze het al uitgepakt en ligt ze op haar kamertje er mee te spelen! Met een stijve heb ik moeite om te blijven zitten op de bank. Na het aannemen van het pakketje heb ik haar niet meer gezien in de woonkamer. Nieuwsgierig kijk ik naar het huis. Ik denk hardop “Misschien moet ik een nachtkijker kopen?” Dan toch maar niet, dat is toch wel heel raar maar het geheime leven is spannend. Dan ben ik toch een echte… voyeur! Ik lach om mezelf.

De deurbel gaat weer en Katrien snelt naar de deur. Haar vriendin zou langskomen en gelukkig is ze een beetje op tijd. Maartje lacht zoals altijd vrolijk en na een knuffel stapt ze naar binnen.

“Ah, wat een weer zeg. Ik ben blij dat ik niet compleet nat ben geworden.”

“Ik was al bang dat je niet zou komen.” Bij het uittrekken van haar jas ziet Maartje het pakketje. “Hé, je hebt post!”

“Dat is niet voor mij hoor, ik heet geen Verhoeven.” Katrien loopt al richting de woonkamer.

“Ben je niet nieuwsgierig? Het is nog wel een ongemarkeerd pakje!” Ze lacht en zegt, “dan weet je het wel!”

Maar Katrien kijkt haar wat koddig aan. “Weet ik wàt wel?”

“Dat is toch altijd zo met van die seks artikelen?” Dan grist Maartje het pakketje mee van het tafeltje. “Als jij niet gaat kijken dan kijk ik wel!”

“Hoe weet jij dat allemaal?” Gooit Katrien er nog bovenop maar Maartje luistert al niet meer. Haar behendige vingers ritsen het papier weg en al snel staan ze oog in oog met een heuse vibrator.

“Ik zei het toch!” Roept Maartje overtuigd maar Katrien krijgt er de slappe lach van. De meiden staan midden in de woonkamer. Maartje zet de vibrator aan en Katrien bloost er van. Dan zegt Maartje, “Ach meid wat ben je heerlijk onschuldig,” en houdt de vibrator tegen de tepel van Katrien aan.

Schuchter draait die weg en zegt vlug. “Leg dat ding nou maar weg! We gaan eten, hoor.”

Na een laatste plaagstoot zet Maartje het ding op de kast. Snel gaan ze eten en ze praatten over van alles. Niet veel later is het eten op en stappen ze samen op de fiets, ze gaan naar de bioscoop.

Ik kon mij ogen niet geloven! Daar in het midden van de kamer had dat andere meisje gewoon die vibrator in haar handen. Ik was even verward en teleurgesteld dat ze het pakketje niet eens uitgepakt had en nu ligt het op de kast. Dan start ik de computer, ik meld weer aan en nu heb ik contact. De vibrator is niet zomaar, die heb ik stiekem gestuurd. Het is een speciale, met camera. Als ik verbinding heb kan ik horen wat ze zeggen. Stil kijk ik naar de beelden van het plafond en luister ik naar de stemmen. Ik masturbeer en in gedachten zie ik haar onder de douche staan, het warme water glijdt over haar soepele lichaam en haar ranke vingers glijden overal waar ik ook wil glijden. De warme straal verwarmt haar borsten en laat haar tepels stijf worden. Traag daalt de warme straal af naar beneden en glijden de slanke vingers langs haar lippen en geniet ze intens.

Dan zijn ze weg, de deur is dicht getrokken en de lichten zijn uit.

Ik kan niet slapen.

Katrien komt laat thuis en knipt de lichten aan. Na even tv gekeken te hebben poetst ze haar tanden en gaat lekker naar bed. Door de drukte van de avond vat ze de slaap niet. Bovendien kruipt elke keer weer die gedachte terug naar de voorgrond. Dat roze ding, zou Maartje zo iets hebben? Ze durfde het niet te vragen. Dan staat ze op, haar lange T-shirt dient als pyjama. In het vage licht dat nog in de kamer valt, duwen haar borsten scherpe vormen door het shirt heen.

Al enigszins opgewonden stapt ze de trap af naar beneden. Het licht laat ze overal uit. In de woonkamer ziet ze al meteen dat hij er nog ligt. Het warme kleed kriebelt aan haar voeten. Nog even twijfelt ze maar dan pakt ze hem toch op van de kast. Vlot loopt ze er mee naar boven, naar de veiligheid van haar slaapkamer. Met de gordijnen goed gesloten zet ze een klein nachtlampje aan. Ze gaat in kleermakerszit op haar bed zitten en geïnteresseerd bekijkt ze alle kanten en draait aan de onderkant om hem aan te zetten. Ze trekt haar shirt uit en pakt de vibrator weer vast. Met het puntje duwt ze tegen haar al stijve tepels aan. “Hm…”, en glijdt van de ene tepel naar de andere. Dan laat ze hem even door haar handen glijden. Haar slipje glijdt uit en ze spreidt haar benen. Langzaam laat ze de vibrator over haar lippen glijden en bijt nu even op haar lip. Ze laat zich achterover vallen op het bed en geniet nu meer en meer. Haar vrije hand reist naar boven en vind haar stijve tepel en duwt haar borst zacht maar stevig omhoog. Met de trillende staaf tussen haar benen wordt ze al snel opgewonden.

‘Wat een geil speeltje is dit…’ denkt ze. Snel trekt ze de dekens over zich heen en kroelt van genot. De punt van de staaf laat ze van haar gevoelige lippen glijden naar haar navel en geniet vervolgens van de trillingen in haar borsten. Met alleen de punt van de vibrator glijdt ze naar beneden en zet deze vol op haar gezwollen clitoris. Ze ademt even scherp in en bijt op haar onderlip door het genot wat haar nu meeneemt.

De computer piept aan. Ergens ver op de achtergrond hoor ik het gedraai van de harde schijf. Het duurt even voor ik weet waar ik ben. Ik ben koud en pijnlijk verdoofd, ik ben namelijk in slaap gevallen achter mijn computer. Na even wazig over mijn pijnlijk koude armen en rug te hebben gewreven kom ik met een schok tot de ontdekking dat de vibrator aan staat. Een golf van adrenaline duwt alle oppervlakkige dofheid ver naar achteren. Ik knip het scherm aan en bekijk de applicatie. Tot mijn opperste verbazing zie ik een vrouwenborst. De ronding is perfect en de tepel ziet er uit om heerlijk in je mond te nemen en er super zacht aan te zuigen. Het beeld laat nu zien dat de vibrator naar een andere plek gaat. Snel maak ik het scherm groter en geniet nog van een welgevormde navel. Maar hier wordt niet gestopt. Dan glijdt de punt naar beneden en zie ik haar vochtige lippen. De druk in mijn broek wordt pijnlijk groot en ik leid mijn stijve naar de vrijheid. Met mijn rechterhand trek ik mijzelf af en voel ik het geil in mijn hand lopen. De vibrator duwt haar lippen schijnbaar moeiteloos opzij en duikt langzaam in haar geile spleetje. Ik zie dat ze zich verder bevredigt met haar vrije hand. Het geheel wind mij ontzettend op en ik voel al snel mijn hoogtepunt dichterbij komen. Ritmisch laat ze de vibrator in haar natte kutje glijden en haar vingers glijden snel heen en weer over haar clit. Ik zie haar buikspieren aanspannen en bijna meteen kom ik spuitend klaar. Een diepe kreun echoot koud door het kleine kamertje.

Met haar slanker vingers stuurt ze de vibrator langs haar gladde natte lippen. Het ritme duwt haar naar een heerlijk orgasme toe en net als ze op haar hoogtepunt is hoort ze op de achtergrond een lange kreun. Terwijl ze de vibrator naar buiten laat glijden en nog op de extatische golven deint, kijkt ze om zich heen maar het is stil. Haar hartslag suist in haar oren en haar lichaam is nog heet. Langzaam komen haar gedachten uit bij een, tot nu toe, onmogelijke conclusie.

Ze voelt zich bekeken… dan komt de schok snel tot haar, ‘de vibrator!’ Haar hartslag schiet weer omhoog en het idee is opwindend en schokkend tegelijk, iemand keek naar haar en genoot mee. Wat stiekem… en geil. In tweestrijd blijft ze even liggen en minuten verstrijken.

Dan krijgt ze een idee en sluipt met de dekmantel van de duisternis naar beneden. Niet veel later staat ze weer in haar slaapkamer. Ze pakt de vibrator en knipt vol het licht aan. Ze staat poedelnaakt in haar kamer met een masker van een vos op. Twee stoute glimoogjes kijken nu speels naar haar roze vibrerende vriendje. Als snel ontdekt ze de slim verdekte lensjes. Dan zegt ze met een zachte zwoele stem.

”Dag stoute jongen.” Ze zweert dat ze iemand kan horen slikken van verbazing en schok. Dan stapt ze op haar bed en ze blijft staan. Haar lichaam lijkt wel licht te geven en sensueel laat ze de vibrator over haar mooie soepele lijf gaan. Van haar borsten glijdt deze naar haar tong en van haar tong reist deze naar haar vochtige roze lippen. Rustig zakt ze door haar knieën en gaat op haar bed zitten. De vibrator duwt tegen de matras en glijdt weer moeiteloos bij haar naar binnen. Zo neemt ze de vibrator langzaam en diep. Haar gedachten spelen met het idee dat ze nu compleet zichtbaar is. Ze is nu zo nat en opgewonden geworden dat ze al bijna komt. Ze laat zich dan ook even op haar handen en knieën zakken en de vibrator mag even wat nieuws proberen. De natte glibberige staaf drukt ze op haar anus en voorzichtig duwt ze hem naar binnen. Steeds een beetje verder en verder, de trillingen laten haar kronkelen op haar bed. Ze gaat helemaal op in haar exhibitionistische spel. Met haar vrije hand steekt ze twee vingers in haar kutje. Met een steeds wilder wordend ritme berijdt ze de staaf. Haar heerlijke borsten hangen vrij en schuren over het zachte materiaal van haar matras.

Met open mond van verbazing en een pijnlijke stijve van de geiligheid zie ik de vibrator in haar anus verdwijnen. Het beeld van haar natte zachte lippen laat mij zweven in mijn hoofd. Ik grijp weer mijn ontzettend stijve pik vast en masseer mijn gevoelige ballen. Het geil loopt al boven de eikel uit en smeert de eerste strelingen. Het lijkt wel of mijn eigen pik diep in haar verzonken zit, ik word helemaal duizelig van het idee. Nu glijden er twee heerlijke slanke vingers in haar glimmende kut. In gedachten wil ik haar proeven met mijn tong. Die natte zachte kut helemaal met mijn tong te voelen en haar geil proeven om dan vol die vibrator in haar kont laten glijden tot ze kermend, kreunend en hijgend niets anders meer wil dan klaarkomen. Alle gedachten overspoelen mijn gezwollen eikel. Mijn ballen slaan barbarisch heen en weer tegen mijn hand. Het is alsof ik haar orgasme kan voelen en terwijl ze voor mijn ogen komt spuit ik weer ongegeneerd.

Ze komt tot rust, haar gevoelige borsten drukken in haar zachte matras. De stilte en de rust lijken zonder tijd te verstrijken. Dan pakt ze de vibrator van het bed en gaat weer op haar knieën zitten. Met een intense blik kijkt ze naar de vibrator, glimlacht en met een hoorbare klik zet ze hem uit.

Arjan

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Pakket voor een vosje”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *