Huis op de heuvel 2.2

()

Zilver en goud

De maan laat een lichtstreep langs haar gordijnen in haar slaapkamer vallen. Suzanne ligt rustig in haar bed te slapen en traag beweegt het witte licht zich over haar lakens heen. De minuten en uren verstrijken maar hoe meer maanlicht op haar valt hoe onrustiger zij er van wordt en uiteindelijk wordt zij er wakker van. Verward kijkt ze op en merkt hoe het licht haar kamer deels verlicht. Ze slaat haar lakens weg, haar lichaam schittert in het zilverachtige licht. Hoewel ze vaker ’s nachts was gaan kijken en de ingang naar de zolderruimte niet had gevonden, had ze het idee om toch nog eens te kijken.

Vanuit het licht stapt ze in het donker en haar hand reikt naar de deurknop. Hij voelt koud aan en ze voelt de spanning oplopen in haar onderbuik. Met een zacht hoorbare klik opent zich het mechanisme en de deur zwaait langzaam open. Het is stil op de gang, niks of niemand is te horen.

Tot haar spijt heeft haar vader besloten om zijn nieuwe vriendin te laten overnachten. Ze is bang om hun wakker te maken.

Omzichtig sluit ze de deur achter zich en loopt zo stil mogelijk over het zachte tapijt op de gang. Als snel vinden haar vingertoppen de naad in de muur. Met een tinteling in haar tepels zweeft haar linkerhand als vanzelf over haar borst en met de andere hand duwt ze tegen het houten paneel. De geheime toegang opent zich en met een snel kloppend hart stapt ze vlot de trap op. De ruimte opent zich als een oude bekende, een warm verwelkomend gevoel laat haar weer een beetje tot rust komen. 

Het maanlicht laat veel spullen oplichten maar verhuld ook veel. Haar blote voeten stappen over de houten vloer en met een schalkse blik kijkt ze naar de houten stoel. De vingertoppen glijden draaiend over haar tepel heen en een golf van lust vloeit door haar heen. Maar ze is hier niet gekomen om te vinden wat ze al weet, ze zoekt iets nieuws. Net als vorige keer loopt ze naar het raam. De vallei is als een sprookje en haar adem condenseert op het glas. Altijd denkt ze dat iemand haar kan zien als ze voor het raam staat en eigenlijk vindt ze dat wel spannend. Ze drukt haar lippen tegen het glas en laat een kus achter in de condens. Ze draait zich om en kijkt nog eens door de half verlichte ruimte. Vanuit haar ooghoek ziet ze iets glinsteren aan de wand en dit laat haar nieuwsgierigheid opbloeien. Ze loopt er naar toe en probeert er naar te reiken. Er hangen veel draden en touwen in de weg en ze kan er maar elke keer net niet bij. Dan pakt ze de touwen en ze probeert er doorheen en overheen te komen. Ze worstelt zich verder waardoor ze steeds meer verstrengeld raakt in de touwen. Het ruwe touw glijdt langs haar benen en billen, om haar armen en langs haar zachte borsten. Dan met een laatste strekking pakt ze het eerste stukje. Het is een bh gemaakt van fijn goud en zilveren kettinkjes. Ondanks het materiaal voelt het licht in haar handen. Om haar handen vrij te maken doet ze snel haar juwelen bh aan. De koele kettingen stelen haar zachte borsten en als ze zich beweegt steken haar harde tepels door het fijne materiaal naar buiten. Nu wil ze het onderstuk ook en ze worstelt verder, de ruwe touwen omsluiten en schuren weer langs haar benen en armen. Eén stuk touw schuurt langs de katoenen stof van haar slipje. Het laat haar schaamlippen door de stof heen zien. Het schuren van het ruwe touw tussen haar benen windt haar verder op. Hoe ze verder ook trekt en worstelt, het wil niet lukken en vermoeid laat ze haar armen even hangen. Zo in de touwen zweeft ze boven de houten vloer. Met een zacht fluisterend geluid valt er iets op de grond en al snel is ze weer uit de touwen om het te onderzoeken.

Ze vindt een zwarte rekbare stof en kijkt omhoog. De duisternis laat niets vrij over waar het vandaan kwam en met het idee om ook de goud en zilveren slip te krijgen doet ze haar eigen slipje alvast uit. Het idee van de ruwe touwen die langs haar warme soepele lichaam gaan trekt haar aan. Maar aan het zwarte pakje zitten ook draden. ‘Misschien kan ik hiermee wel hoog genoeg komen,” denkt ze en ze kijkt gretig omhoog naar het fonkelende juweel wat zo aantrekkelijk dichtbij en ver weg lijkt. Ze trekt de elastische zwarte stof over haar benen en armen en probeert de draden te gebruiken om naar het goud en zilveren slipje te komen. Dit lukt heel aardig maar een van de ruwe touwen duwt haar lippen grof uit elkaar. Het houdt haar tegen en ondanks haar opwinding voelt ze weerstand. Opeens trekken de draden haar naar beneden en is ze gevangen in een web van elastische stof en draden. De draden trekken haar op haar knieën en dan op haar handen. Voorover gebogen op handen en voeten vecht zij de tegen de kracht. Dan komt er van uit de grond beweging maar alleen een schaduw laat zich zien. De zilveren en gouden kettinkjes glijden en ritselen langs haar borsten en laten haar huid tintelen. Hoe meer ze beweegt, hoe gevoeliger zij ervan wordt.

Dan voelt ze een hand op haar billen.

“Wie is daar!” Roept ze maar krijgt geen antwoord, haar stem sterft weg in de duisternis van de zolderruimte. Een hulpeloosheid mengt zich met haar opwinding. Haar vochtige lippen glimmen in het maanlicht en de vreemde vingers vinden haar. Langzaam glijden vingertoppen over haar meest gevoelige plekje. Met grote ogen kijkt ze over haar schouders maar meer dan schaduw en duisternis kan ze niet zien. Een vinger zweeft over haar natte lippen en met de kracht van de draden glijdt ze over de vinger heen. Dan kijkt ze tussen haar benen door over de vloer. Haar juwelen bh weerkaatst het ijle maanlicht en verhullen de details van het donker. Ze voelt de brutale vinger lustig in haar glijden, zoekend langs haar lippen en binnen in haar hete vochtige plekje. De draden aan haar armen trekken haar naar de vloer en haar wang raakt het hout van de vloer. Van een vinger gaat het over in twee vingers en die ontdekken dat ze steeds geiler wordt. De draden trekken haar ritmisch naar achteren en laat de twee vingers in haar verdwijnen. Het warme zoete geil glimt in het maanlicht. Het web van gevangen lust en de onbekende duwt haar steeds een beetje verder. De vingers masseren haar clitoris en ze laat een genotsvolle kreun horen. Meer is niet nodig en de vingers verlaten haar intieme plekje.

Een warme gladde eikel duwt zich nu tegen haar aan. Ze schrikt en haar spieren spannen zich maar de draden trekken haar in een vloeiende beweging over de harde lange paal heen. Ze voelt de druk van de eikel tegen haar lippen en meteen erna glijdt deze langs haar wanden en vindt zich een weg diep in haar. Met grote ogen kijkt ze in de diepte van de zolderruimte. De zachte glans van de houten vloer gaat over in het dansende schaduwspel. De draden laten haar bewegen over de stevige pik die haar vult en vervult. Haar borsten wiegen in hun zilveren en gouden gevangenis en prikkelt haar borsten zo dat het bijna zeer doet. De grens van pijn, lust en opwinding houden haar gevangen in het ritme van de stoten. De duisternis verruilt ze door haar ogen te sluiten en concentreert zich op de dikke harde paal die haar opzweept naar een heerlijk hoogtepunt. Haar natte lippen ontvangen de diepe stoten en laten haar billen schudden. Dan trekken de touwen haar armen samen achter haar rug. De stoten versnellen zich en met haar tepels wild schurend langs de juwelen bh komt haar orgasme sensationeel door haar lijf golven. Ze heeft haar mond open en maakt een klein geluidje met elke stoot die in haar komt en haar over de rand duwt. Haar lippen sluiten zich stevig om hem heen en melken elke druppel die mag komen. De stralen sperma voelt ze in zich spuiten en uitgeput laat ze zich in de touwen hangen. Zwaar ademend ligt ze op de houten vloer. Bijna als vergeten valt het bijpassende zilveren en gouden slipje naar beneden. Met haar rechterhand grijpt ze het vast en laat het delicate juweel door haar vingers glijden. De ruimte is warm en haar mysterieuze partner is weer verdwenen. Het is haar prijs, een gift, van haar onbekende en de nacht valt als een deken over haar heen.

Arjan

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *