Rustig winkelen

()

Met de roltrappen gaan we naar de bovenste verdieping. Veronique draagt alleen een kort rokje met een split en niets eronder. Och, niemand kent ons hier. We lopen rond bij de schoenafdeling. Er zijn nagenoeg geen klanten. Ik ga alvast verderop zitten om naar Veronique te kijken hoe ze af en toe iets pakt wat hoog staat of zodanig bukt dat ik haar blote kontje zie. Een lust voor het oog. Ik zie in de hoek een knappe, goed geklede zwarte verkoper staan die ook in de gaten heeft dat Veronique geen slipje draagt, ook hij ziet haar kontje. En Veronique heeft hem ook opgemerkt. Veronique laat hem steeds meer en vaker iets zien en glimlacht naar hem. Hij loopt naar Veronique toe en begint een gesprek. Hij wijst iets aan wat onderop staat waardoor ze beiden door de knieën moeten waardoor Veronique ’s rok omhoog schuift en dat was natuurlijk net zijn opzet. Hij pakt een schoen en geeft hem aan Veronique. Ik zie hoe hij tussen Veronique’ s benen probeert te kijken. Veronique wijst naar iets waardoor hij naar het magazijn moet. Veronique neemt met haar benen iets uit elkaar plaats en hij gaat even later voor haar zitten.

Hij pakt Veronique’ s voet en zet deze op zo’n schuin krukje en streelt met zijn andere hand haar been net boven de knie. Hij richt zijn hoofd op en ziet Veronique’ s kale kutje. Zijn hand gaat ondertussen langzaam omhoog. Het is de gewoonste zaak van de wereld dat verkopers aan de benen van vrouwen zitten. Hij zet Veronique’ s ene been nu op de top van het krukje en het andere been iets meer opzij zodat haar benen nog verder uit elkaar staan en zijn hand onder Veronique’ s rokje kan verdwijnen. Hij moet nu met zijn vingers in Veronique kutje zitten. Het is blijkbaar zijn bedoeling om Veronique te laten klaarkomen. Hij houdt het kennelijk ook niet meer want hij gaat wat verzitten en doet zijn rits open zodat zijn lul naar buiten springt. Veronique buigt voorover en speelt met zijn lul. Ogenschijnlijk zijn ze nog steeds met de schoenen bezig en er is niemand in de buurt. Hij fluistert wat en hij knikt naar de hoek waar hij eerst heeft gestaan. Waarschijnlijk doet hij een voorstel om met hem mee te gaan en ik kan wel raden waarom. Een lekkere blonde mokkel die alleen is en die haar geile kutje zomaar laat betasten, die moet te neuken zijn. Veronique kijkt hem aan, kijkt op haar horloge, zucht wat en gaat wat verder onderuit zitten. Maar er komen klanten aan. Veronique maakt aanstalten om op te staan, doet haar rok goed en loopt weg, een duidelijk opgewonden verkoper achterlatend die zijn lul weer in zijn broek steekt.

Veronique gaat richting roltrappen terwijl ze nog een keer achterom kijkt en naar hem glimlacht. Hij blijft Veronique nastaren, ruikt aan zijn vingers en in zijn broek zie ik een hele grote bobbel. Op de roltrap haal ik Veronique weer in en ze geeft toe dat ze het een hele leuke knul vindt, dat hij in het bezit was van een hele dikke, lange lul en dat ze best een beschuitje met hem zou willen eten. Daarom mocht hij even door gaan en haar kut aanraken, ook omdat ze weet dat het mij enorm op zou geilen. We lopen tegen sluitingstijd nog langs de diepvries die achteraf in de winkel stond.

Veronique buigt over de diepvries om wat te pakken. Ze doet het zo dat haar rokje naar boven schuift en dat er een gedeelte van haar kontje zichtbaar is. Er is niemand in de buurt.

“Bedoel je dit, wordt jij hier nou zo geil van,” fluistert Veronique.

“Blijf zo even staan dan kom ik naar de andere kant om daar vandaan te kijken.” Het duurt even, ik moet omlopen omdat ze dozen en karretjes in het gangpad hebben neergezet. Om de hoek aangekomen zie ik Veronique nog steeds voorover staan maar vlak achter Veronique staat de schoenenverkoper recht in haar kut te kijken.

Hij was kennelijk uit het magazijn gekomen. Ik blijf staan en kan haar niet meer waarschuwen. De knul kijkt om zich heen, ziet niemand en loopt naar Veronique toe. Veronique zegt.

“Kom dan, doe dan wat, ik kan zo niet blijven staan.” Veronique denkt dat ik het ben.

Hij steekt zijn handen uit en doet Veronique rok tot aan haar middel omhoog. Hij stopte zijn vingers in haar kutje, laat zijn broek zakken en ik zie nu ook dat hij zeer groot geschapen is. Centimeters langer en veel dikker dan normaal, met een knots van een paarse eikel. Hij gaat recht achter Veronique staan buigt door zijn knieën en mikt zijn enorme zwarte paardenlul recht voor Veronique’ s kut en langzaam zie ik deze naar binnen glijden. Hij stopt even en duwt dan al die centimeters lul zacht door totdat hij aan zijn ballen toe in haar kut zit. Ik hoor Veronique diep ademhalen, ze moet het voelen dat het een ander is.

“Oh, wat voelt ie groot aan,” kreunt ze en beweegt haar kut heen en weer zodat zijn lul met elke beweging dieper in haar verdwijnt. Veronique kreunt en gromt onder het geweld van zijn paal. Bijna helemaal eruit om hem dan weer met geweld erin te beuken. Ik sta te kijken hoe zijn 23 centimeter grote lul in de kut steekt. Veronique heeft er duidelijk plezier in want ze blijft maar naar achter toe stoten om die lul dieper en dieper in haar kut te krijgen.

“Ik ga klaarkomen op jouw lul ik voel het.” Schokkend kom Veronique inderdaad klaar, hangend over de diepvries.

Dan kijk Veronique opzij en ziet mij in het gangpad staan. Verwonderd kijk ze mij aan, kijkt achterom en ziet die knul die verstrakt, hij komt klaar terwijl Veronique mij nu glimlachend aankijkt. Hij trekt terug en loopt snel het magazijn in. Als ik bij Veronique aankom zit ze wijdbeens op de grond bij te komen en ik zie zijn sperma naar buiten druppelen.

Met een brede smile vraag ik Veronique. “Gaan vrouwen daarom zo graag winkelen?”

“Jij slaagt spijkers met koppen schat.”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *