Showtime

()

Hallo, ik ben Arnulf. Ik ben vijfendertig jaar oud en getrouwd met een schat van een vrouw, Veronique. Ons seksleven is niet slecht, maar soms wil ik meer. Ik vind het heerlijk om behalve onze vrijpartijen (meestal drie of vier keer in de week) te masturberen. Soms met een verhaal van 4Fingers of seksboekje voor de inspiratie, maar ook regelmatig bij een pornovideo, of gewoon op basis van een fantasie. Ik ben niet kieskeurig; ik vind een “nette” fotoserie in de Playboy net zo opwindend als een hardcore video. Aanleiding: Vandaag is het lekker weer, 20 graden en mooi zonnig. Ideaal weer voor een neukbeurt in de vrije natuur. Nu moet je niet denken dat ik meteen Veronique meesleur de hei op en daar een nummertje ga liggen bouwen. Nee, dat is spijtig genoeg vandaag niets voor Veronique. Maar er zijn zat mensen die dat wel doen en ik weet aardig waar en wanneer ze dat doen. Vorige week nog zag ik een stel tekeergaan op de achterbank van zo’n grote Amerikaanse Hummer AS. Waarschijnlijk een zakenman met z’n secretaresse of zo, want hij was zeker twee keer zo oud. Ik heb niet veel kunnen zien want de ramen sloegen helemaal dicht, maar wat ik niet kon zien heb ik er bij gefantaseerd. Het was fantastisch, ik ben heerlijk klaargekomen net als zij overigens.

Een tijdje geleden heb ik een stelletje homo’s betrapt. Toen ik in de gaten kreeg dat het twee kerels waren wilde ik er direct vandoor gaan, maar mijn nieuwsgierigheid won het. Ik moet zeggen dat het me niets lijkt om in mijn achterste genomen te worden, maar die gasten kunnen wel ontzettend goed pijpen zeg. Ik kwam er toch maar mooi klaar bij, en dan heb ik alleen nog maar gekeken.

De wandeling: Ah, kijk eens aan er staan maar liefst 7 auto’s op de parkeerplaats. Die rode Renault en grijze japanner zijn van hondeneigenaren die hier dagelijks wandelen. Er staan er echter ook een paar die hier alleen overdag komen met mooi weer, goede kans dat er vandaag wat bij zit. Ik ga maar eens links naar die dichte begroeiing. Daarachter zijn wat kleine open plekjes waar je een aardig uitzicht op kunt hebben. Ik sluip zo stil mogelijk tussen de struikjes door, voorzichtig om niets of niemand op te schrikken. Ik geloof dat ik geluk heb; iets rechts van me hoor ik stemmen. Ik leg de laatste paar meter heel behoedzaam af, kijk voorzichtig door een grote struik en prijs mezelf gelukkig. Ik zie een jong stel in het gras zitten onder een grote eik.

Hij is een jaar of vijfentwintig, heeft donkerblond lang haar en is heel atletisch gebouwd. Z’n bovenlichaam is al ontbloot en hij is net bezig z’n spijkerbroek los te maken. Zij is waarschijnlijk iets jonger en adembenemend mooi. Ze staat in haar slipje voor de jongen en houdt haar borsten vast. Die zijn groot en stevig, ze is slank en heeft kort blond haar. Onder haar slipje gaat een heerlijk stevig kontje schuil. De jongen gooit z’n spijkerbroek achteloos achter zich en trekt z’n slip uit. Z’n stijve pik springt tevoorschijn; bijna twintig centimeter met een knalrode eikel. Het meisje gaat op haar knieën voor hem zitten en bukt zich voorover. Voor zover ik kan zien pijpt ze hem nog niet maar likt ze z’n eikel. Hij vindt het best in ieder geval want hij heeft z’n hoofd achterover en houdt zijn ogen dicht en mond open. Ik heb het trouwens ook naar mijn zin want ik heb mijn stijve jongeheer in mijn hand en streel hem langzaam. Het meisje begint de jongen nu echt te pijpen, ik kan haar mond niet goed zien maar de manier waarop ze haar hoofd op en neer beweegt zegt genoeg, ze is goed. De jongen zegt dat ze rustig aan moet doen omdat hij anders al klaar komt en het meisje verlaagt haar tempo. Ik kan zien dat ze met een hand met de jongen z’n ballen speelt, de andere heeft ze in haar slipje gestoken. Het gaat de jongen nog te snel naar zijn zin zo te zien, want hij pakt het blonde meisje zachtjes bij haar haar en bepaalt het tempo waarmee ze hem pijpt. Ik verlaag mijn tempo ook, ik wil niet te snel komen want waarschijnlijk valt er nog heel wat te zien. Na verloop van een paar minuten heeft de jongen er kennelijk genoeg van want hij laat z’n meisje los, dat direct opstaat. Ze trekt haar slipje uit en legt dit zorgvuldig op een bundeltje kleren dat er al lag.

De jongen kijkt verlekkerd hoe het meisje met gespreide benen boven hem gaat staan. Net als ik heeft hij zijn lul zelf in de hand genomen en speelt ermee. Aangezien ik schuin achter het meisje in de bosjes zit kan ik haar kutje niet zien, maar haar kontje is nog lekkerder dan ik al dacht. Het meisje staat uitgebreid te masturberen vlak voor die gozer z’n snuit, ik fantaseer de details er direct bij; slanke vingertjes die op en neer bewegen in dat heerlijke blonde poesje. Hm…, ik wou dat ik het kon ruiken van deze afstand. Ho Arnulf, wel opletten die jongelui zitten ook niet stil.

Ze knielt neer op die knul en die steekt z’n lul nu in dat natte kutje. Ik zie dat heerlijke gespreide kontje en als ze omhoog beweegt zie ik die stijve lul in en uit bewegen, wat een geil gezicht. Ik ruk nu zelf ook een stuk harder aan mijn pik. De jongen speelt met haar prachtige borsten terwijl het meisje nu in een hoog tempo op en neer rijdt. Die gozer laat die meid al het werk doen, ik kan hiervandaan zien dat haar rug nat is van het zweet. Die meid heeft wel een goede conditie want ze weet van geen ophouden. Dan begint de jongen ineens te kreunen en steunen, het meisje veert omhoog zo van z’n lul af. Ze pakt de stijve met twee handen beet en trekt hem in een paar seconden klaar. De jongen kreunt en gromt terwijl hij de ene portie zaad na de andere over het meisje haar borsten spuit. Dat is voor mij ook voldoende, ik schiet mijn kwakje in de struiken en heb de grootste moeite om daar geen geluid bij te maken.

Terwijl ik zit na te genieten hoor ik het meisje iets zeggen wat lijkt op “Ik ook nog”. De jongen ligt nog steeds op z’n rug en het meisje zit nu gespreid op zijn gezicht. Gelukkig heeft ze zich eindelijk omgedraaid en kan ik nu ook haar voorzijde zien. Haar grote borsten glimmen van het zaad en dansen op en neer terwijl ze zijn mond berijdt. Het kost de jongen niet veel tijd om zijn vriendinnetje naar het hoogtepunt te helpen. Binnen de minuut slaakt ze een paar hoge gilletjes en geniet van haar orgasme. En verder: Tijd voor mij om er van tussen te knijpen, ik prop mijn natte leuter terug in mijn broek en kruip snel weg langs de route die ik gekomen ben. Ik loop nog even een rondje door het bos om tot rust te komen en te genieten van het wel erg lekkere weer tot ik het tijd vind om te gaan.

Bij de parkeerplaats aangekomen stappen die twee jongelui net in een Peugeot 205. Op het moment dat ik in mijn eigen auto stap, draait het meisje haar raam open en zegt. “Heb je genoten van de show? Wij wel!” En weg zijn ze.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *