Schoonzus

()

Mijn broer, de mazzelpik is vandaag getrouwd met Anne. Anne is een mooie blonde meid. Alles erop en eraan. Gezond verstand, knap, lief, slank lijf van rond de 1,75m met een lekkere kont en lekkere tieten. Die eigenlijk te groot zijn voor de verhouding van haar lichaam. Anne komt uit een goed nest wat soms wel weer een nadeel is als ze dit laat merken. Maar ja, iedereen heeft wel wat. Maar mijn broer treft het wel met haar.

De hele dag is het mooi weer en de avond is zwoel. Na een aantal dansen en de nodige voorstelling van familie en vrienden begin ik het zat te worden. Klinkt erg afgezaagd maar door mijn werk ben ik gisterenavond te laat thuis gekomen en vanochtend weer vroeg op. De hele dag door het feest en alles erom leiden doet je ook erg vermoeien. En nu ben ik echt bekaf. Maar ik heb een gelukje. Ik heb de sleutel van een kamer van dit hotel. De hotelkamer waar mijn broer en nu mijn schoonzus vannacht slapen. Afgesproken was dat ik de deur op een kiertje zou zetten en de sleutel op de tafel zou leggen. Dus nu kan ik even op de bank een tukje doen en dan weer fris en fruitig verder feesten. Op een moment schrik ik wakker.

“Zo alstublieft,” hoor ik een stem zeggen en de deur gaat open.

“Dank u,” hoor ik Anne zeggen en gelijk strompelt mijn broer binnen. Met een plof komt hij volgens mij op het bed terecht.

“Geen probleem hoor,” wordt er weer gezegd!

“Nou toch bedankt,” hoor ik Anne zeggen en de deur dichtdoen.

“Tjonge jonge hoe kan jij nou de sleutelpas kwijtraken.” Geen antwoord van mijn broer natuurlijk en ik zeg ook niets. Waarschijnlijk heeft ze me nog niet eens gezien.

“Lekker valt hij ook nog in slaap,” hoor ik Anne mopperen. “En nog op de bank ook.”

‘Shit’ denk ik bij mezelf.

“Ik krijg je wel wakker,” gaat Anne verder. “Wacht maar af.” Ze loopt richting de badkamer en draait een kraan open. Ik kom overeind en wil opstaan.

“Oh je bent toch wakker,” hoor ik Anne zeggen en zie haar in de deuropening waar ze een glas water neerzet. “Nou zoals ik je heb beloofd.” Voor ik het besef trapt ze haar schoenen uit en loopt ze naar me toe. In het donker blijft ze naast me staan en laat haar sluier vallen. Gelijk erna stapt ze over me heen en komt op de bult in mijn broek zitten. “Hm…,” kreunt ze zacht. “Een is in ieder geval wel goed wakker.” Doordat ik nog geen vaste relatie heb is het even geleden dat ik lekker gewipt heb. En zo heb ik dus binnen een poep en een zucht een paal in mijn broek. Soms erg vervelend zoals nu. Gelukkig herkent Anne me niet wat ook logisch is gezien het bijna aarddonker is. Het enige licht wat binnenkomt, komt vanuit de badkamer. Onze moeder had dat vroeger ook al problemen om ons uit elkaar te houden. Als wij expres onze namen niet zegden als ze belde. De vraag was dan ook altijd met wie ze sprak. Qua uiterlijk lijken we ook erg op elkaar en zie je duidelijk dat wij broers zijn. En zoals onze zusjes wel, zijn wij niet eens een tweeling.

Anne zit wiegend en schuivend op mijn stijve te dansen. De knoopjes springen in het rond als ze mijn overhemd open trekt. Gelijk erna voel ik hoe ze mijn riem en broek open maakt. Te geil laat ik haar doorgaan. Trekkend schuift ze onderuit en neemt uiteindelijk mijn lul in haar mond.

“Uhmm… Jezus,” mompel ik door het heerlijke gevoel rond mijn lul en mezelf nu helemaal niet meer wil verraden. “Oh… Anne lekker!”

“Beetje verkouden schat,” zucht Anne tussen het pijpen door?!

“Ja… h…,” kreun ik zacht en begrijp dat ze het nog steeds niet door heeft. Helaas kom ik te snel klaar. Anne blijft door zuigen en slikt alles door.

“Hm… mm,” zegt ze een beetje smakkend. “Het smaakt anders. Zal wel door de drank komen.” Ze zucht tevreden en kussend komt ze verder over me heen liggen. Ze rekt zich uit om het leeslampje op het tafeltje aan te doen. Gelijk pak ik haar beet en kus haar in de nek. “Geen lampje aan,” zegt ze vragend en haar hoofd opzij draait om mij nog meer haar hals te geven. Kussend en zacht likkend in haar hals voel ik hoe ze over mijn borst wrijft. “Lekker,” zucht ze en laat een hand in mijn broek verdwijnen! Kussend vanuit haar nek en hals ga ik naar haar grote tieten. Ik kneed en wrijf over haar tieten en voel hoe ze bekneld zitten in de jurk. Kussend en likkend over het decolleté zoek ik de kleine knoopjes op haar rug.

“Laat maar,” zucht Anne en gaat weer zitten. Rijdend over mijn slappe pik voel ik een bewerkt stuk stof over mijn eikel schuren. Langzaam wordt mijn lul weer stijver en harder. “Hm…,” kreunt Anne zacht bij mijn oor en erin bijt. “Ik wil nu meer!” Gelijk voel ik hoe ze opwipt en haar jurk omhoog gooit. Na enig gerommel en half staan krijg ik van Anne een stukje stof op mijn gezicht. Gelijk dringt een kleine geur en een warm vochtig stukje door en weet ik dat dit haar slip is. Met een hand houd ik het stukje stof tegen het licht vanuit de badkamer en zie een witkanten string. Gelijk voel ik hoe Anne mijn lul pakt en haar natte kutje in begeleidt. “Oh…,” kreunt ze als ze loslaat en aan een stuk verder doorzakt over mijn stijve. “Oh… Hij lijkt… Oh… groter!” Zacht wipt ze verder. “Oh… Jack, kreunt ze en bijna had ik geroepen dat ik Mike ben. “Oh… Ja! Jack. Ja… Oh… Ja… Oh… dit is… Oh, toch wel oh… een oh… huwelijks ah… nacht. Jezus Jack! Ik kom… mm… Oh! Ja!”

Wild rijdt ze op mijn lul met haar jurk omhooghoudend tegen het vocht wat ik langs mijn ballen voel lopen. Steeds harder en sneller blijft ze pompen. Op en neer, heen en weer. De bank kraakt aan alle kanten, het lampje op het tafeltje staat gevaarlijk boven mijn hoofd te rammelen op zijn voet. Ik kneed haar grote tieten nog steeds gevangen in haar trouwjurk met weet ik veel wat eronder.

“Oh… Jack…” hijgt ze. “Oh! Kom je oh… nog een keer! Ik oh… hou dit niet oh… vol Jack!” Ik pak haar been en voel gelijk dat ze nog een nylon aan heeft. In een beweging laat ze zich van mij afrollen. Gelijk nadat ik ook ben gaan zitten laat ze zich achterover op de bank vallen en trekt haar jurk omhoog.

“Kom schat,” hijgt ze en mij aan mijn hand over zich heen trekt. “Neuk je vrouwtje schat!” Gelijk voel ik dat ze weer aan mijn lul trekt en mijn zak kneed. “Oh… Jack ik weet niet wat je op hebt. Maar oh… ja… ah…” kreunt ze zwaar als ik mijn lul in haar stoot. “Je bent geweldig schat. Kom oh… kom oh… kom schat. Oh… kom neuk oh… je vrouwtje schat! Oh… oh… ho… oh… ja… ah!” Met een krampachtige beweging en klemmende benen om mijn middel voel ik hoe ze weer een vloed van vocht uitstoot als ze klaarkomt. “Oh… schatje,” hijgt ze. “Dit is twee!”

Ik stop en laat mijn lul uit haar drijvende kut glijden. Gelijk kniel ik tussen haar benen waarbij Anne gelijk haar benen over mijn schouders legt en mij naar haar toe trekt. “Bef me kutje kaal,” hijgt ze en zonder excuus laat ik mijn tong tussen de druipende kutlipjes door glijden. “Lik me!” Met mijn tong over haar al kale kutje en een duim draaiend over haar klitje ligt ze al snel weer te stuiteren en te kreunen. Aan mijn haren trekt ze me nog verder tussen haar benen. Ik moet even adem halen en zie in het vage licht wat ik al voelde. Haar spierwitte kousen zitten vast aan een jarretel waarvan twee bandjes al los zijn. Ik pak een been en maak Anne duidelijk om deze op de rugleuning te leggen terwijl ik het andere been zover mogelijk de andere kant op duw. “Oh… schatje toch,” kreunt Anne als ik mijn tong en een wijsvinger zo diep mogelijk in haar kutje duw. “Ik oh… scheur zo in twee. Ik oh… kan niet verder! Likkend en vingerend tussen de wijd gespreide benen van Anne bedenk ik ineens dat ik mijn schoonzus ligt te naaien. Bij dit moet ik even lachen.

“Wat oh.. is er,” hoor ik Anne gelijk vragen?

“Kramp,” zucht ik diep!

“Kom,” zucht Anne diep. “We gaan het bed testen!” Gelijk laat ze haar benen zakken en duwt mij weg. Ik besef dat mijn broer op het bed ligt en mag Anne niet daar laten komen.

“Nee hier,” mompel ik kuchend en ondertussen Anne voorover over een stoelleuning duw!

“Oké lief,” kreunt Anne. “Drank maakt je echt anders. En blij dat ik ermee ben!”

“Ja, lekker he,” kuch ik overdreven.

“Morgen gaan we wat halen voor dat kuchje van je,” zucht Anne die achter haar rug mijn pik masseert die aan het verslappen is terwijl ik haar knoopjes los maak. “Lukt het schat?” Als bewijs laat ik de zware jurk van haar schouders glijden. Voor me staat mijn kersverse schoonzus in een soort wit korset met jarretelbandjes waar de brede randen van haar witte kousen aan vastgeklemd zijn. Ik heb even de grootste moeite om mij te bedwingen. Het gevoel van haar hand om mijn inmiddels stijve en dan wat ik voor me zie is toch ook wel erg lekker. Zacht duw ik met mijn stijve tegen haar billen en pak haar bij haar grote tieten. Een soort van lint houdt de voorkant van het korset bijeen en op de achterkant een witte veter. Zacht trek ik het lint los en schuif mijn hand erin. Een tepel en gelijk een diepe zucht van Anne. Mijn stijve wordt tussen haar billen in begraven en ik duw mijn andere hand op haar andere tiet. Zelf trekt Anne het lint nog verder los. Draaiend met haar billen lijkt het alsof mijn stijve nog harder wordt.

“Schat,” kreunt Anne. “Blijf je mijn tieten kneden of ram je jouw lul nog in me!” Hierop til ik een been hoog op en zak gelijk iets door mijn benen. Met mijn andere hand stuur ik mijn eikel tussen de soppende kutlipjes van Anne in. Dan ram ik zoals Anne vraagt mijn stijve diep in haar. Ah! Ja! Ha… gilt ze en laat zich voorover vallen. “Ah… Ja… Ha… Ja! Harder! Ja… Ah!” Ik pak haar ander been ook op en hangend met haar lijf op de leuning van de stoel en haar beide benen in mijn armen neuk ik Anne hard achterlangs. De witte kousen draaien rond haar benen en de eerste ladders kruipen erin. Bij iedere stoot glijdt de ladder verder. Ah… Jack,” kreunt Anne. “Neuk me dieper! Ja! Zo… Ja… Oh, ja!” Haar kousen en de jarretelbandjes begeven het en ik kom diep in haar klaar.

“Oh Jack eindelijk! Kreunt Anne en op haar knieën hangend aan de leuning op de grond zakt. “Ik… ik kan niet meer. Mijn kutje doet er pijn van!” Ik til Anne op en leg haar op de bank en moet ook even uitblazen. Mijn broer boft maar met zo ’n lekkere geile vrouw. Naast me hoor ik Anne zacht snurken en ik sta op.

Drie weken later belt Anne mij op.

“Kom je een hapje eten,” vraagt ze. Jack komt niet thuis. Nou ja vanavond laat pas. En eh… Lief van je!

“Maar ik heb wat anders,” lieg ik.

“Hé, verdorie jammer,” zegt Anne weer en ik hoor dat ze echt teleurgesteld is!

“Nou eh… weet je,” zeg ik dan toch. “Ik schuif wel wat!”

“Ja echt,” roept Anne!

“Ja, echt. Hoe laat mag ik komen,” vraag ik.

“Wanneer jij wilt,” zegt ze. “Euh, ja rond vijven is het eten klaar. Doei!” En gelijk hangt ze op. Rond half vijf bel ik aan bij het huis van mijn broer en nu mijn schoonzus. Anne doet open en loopt gelijk weer weg nadat ze mij een zoen op mijn wang heeft gegeven. “Het eten is bijna zover,” roept ze! Een strakke spijkerbroek met een blouse erop en paard-rijlaarzen trekken mijn aandacht. “Bevalt het,” vraagt ze lachend en kijkt gelijk achterom. “Ik voelde je ogen bijna in mijn kont prikken!” Als de onschuld zelf lach ik alleen maar.

“Het eten is klaar. Kom je Mike,” roept Anne na een paar minuten vanuit de keuken! Tijdens het eten is het doodstil en na afloop help ik Anne mee met opruimen. Onder de koffie kijkt ze me over haar dampende mok aan.

“Mike,” zegt ze twijfelend. “Ik eh ik.. Je hebt nooit gezegd wat je van mij vindt! Ik bedoel… eh. Ik kom vanuit een ander milieu en eh. Ik bedoel eh we verschillen en… Ik heb af en toe het gevoel dat jij er mee zit. Of is het iets anders?!

“Eh… pff… nee joh,” zeg ik overbluft. “Ik vind je mooi en lief. Wat ik verder vindt maak toch niet uit. Je bent getrouwd met mijn broer.”

“Ja dat klopt,” glimlacht ze en aan haar trouwring draait. “Hoe was het voor jou?! Vond je het een geslaagde dag?” Even terugdenkend aan het hete avontuur met haar moet ik lachen.

“Ja, het was een zeer geslaagd feest.” Stil drinken we verder. Anne staat op om haar mok nog eens te vullen. Stilzwijgend staart ze voor zich uit als ze staat te wachten tot het schuim op haar koffie gereed is.

“Ik heb je wel weinig gezien,” zegt ze dan ineens en kijkt mij daarbij strak aan. Met een vinger veegt ze door het schuim op haar koffie. Mij nog steeds strak aankijkend steekt ze haar vingertop vol schuim in haar mond en overdreven zuigt ze erop. Ik moet even slikken. “Of niet Mike,” vraagt ze weer. “Heb ik je gezien of niet?”

“Ik weet niet waar je heen wil Anne,” zeg ik half liegend. “Wat wil je?” Ik zet mijn mok ook onder het koffieapparaat. “Wat bedoel je Anne?” Anne komt voor me staan. Ik wil weg draaien maar Anne pakt het aanrechtblad beet en trekt zich strak tegen mij aan. “Ann hou op,” roep ik. “Dit kan niet.”

“Hm…,” zegt ze zacht en ruikt in mijn nek.

“Stink ik uit mijn nek,” zeg ik in de hoop onder de situatie uit te komen.

“Nee,” zegt Anne en likt gelijk over mijn wang. “Je smaakt wel anders!” Grote felle flitsen schieten over de raamkozijnen. “Jack,” roept Anne fel en gelijk gaat ze zitten! Jack komt binnen en kust Anne en begroet mij ook met een schouderklop. “

“Leuk je te zien Mike,” zegt Jack. “Heb jij mijn plaats ingenomen aan de tafel? Is er nog wat over schat?”

“Ja,” antwoordt Anne en staat op om een kliekje uit de koelkast te trekken. Dit was een mooie redding voor mij denk ik. Anne kijkt me nog een paar keer kwaad aan. Voor de rest van de avond ben ik veilig.

Dagen gaan voorbij waarbij ik aan de keukenscene denk en dan weer aan de bewuste huwelijksnacht. Dit is de andere kant van Anne. Een kant mooi en lief. De andere kant sluw en zo geil als boter. Steeds weer denk ik hoe, wat waar. Alles blijft dagen, weken, maanden in mijn hoofd spoken. Dan eindelijk krijg ik rust. Maanden misschien driekwart jaar later zitten mijn broer en schoonzus aan de tafel. Ze zijn gekomen om met me te eten en de verjaardag van onze tweelingzusjes te bespreken. Jack is op het idee gekomen om met zijn allen een dag ergens heen te gaan en dan daar een gigantisch feest te geven.

“Ja,” zegt hij. “Ze worden niet ieder jaar vijfentwintig en bij een kwartje hoort een groot feest.” Anne en ik knikken instemmend en vinden dat we dit door moeten zetten. Voor de plannen op tafel liggen gaat de telefoon van Jack. “Sorry,” zegt hij als hij de telefoon sluit. “Ik moet nu direct weg.” Jack is arts in een ziekenhuis en heeft nu dus weer een oproep. “Mike kan jij Anne thuis afzetten?”

“Eh… nee, ja,” zeg ik en gelijk hoop ik dat Anne alles is vergeten. “Dank je Mike,” zegt Jack en geeft Anne een zoen. “Wacht maar niet op mij schat! Het wordt een latertje!”” “Ik loop even mee,” zegt Anne terwijl ze opstaat en nagestaard door mij achter Jack aan loopt. Toch ziet ze er weer lekker uit denk ik bij mezelf. Een donker blauwe jurk met stippeltjes erop heeft ze aan. Een grote brede band hangt losjes om haar middel maar legt wel het accent op de juiste punten. Donkere blauwe half hoge hakken tikken op de hardstenen vloer. Ik zie dat het nieuwe zijn. Een lichtkleurige glans over haar kuiten verraadt dat ze een nylon aanheeft. Mijn pik begint alweer te steigeren.

“Zo,” zegt ze op een bepaald toontje als ze terug gelopen komt. “Waar waren we gebleven?” Ik wil opstaan omdat ik de bui al voel hangen.

“Zitten,” schreeuwt Anne fel terwijl een been over mijn benen slaat en zich op mijn knieën laat vallen. “Volgens mij waren we nog niet klaar!”

“Wat bedoel je,” zeg ik en wil Anne van me af duwen die zich op haar beurt aan de rugleuning achter me vastklampt. “Ik weet ni…” Anne drukt haar mond op de mijne en gelijk voel ik haar tong naar binnen schieten. “Mm… ja,” zegt ze en haalt haar neus op. “Hetzelfde smaakje en hetzelfde luchtje hebben je nu verraden!” Vreemd kijk ik haar aan maar weet donders goed wat ze bedoelt. “Kom op Mike,” roept ze hard en staat op om snel nog even in de bult in mijn broek te knijpen. Ze blijft me aankijken en ik hou me zo onschuldig mogelijk waar ze waarschijnlijk intrapt.

“De avond tijdens het trouwfeest,” zegt ze op een verwijtende toon! “Op de bruiloft van je broer. Waar was jij ineens?”

“Even weg,” zeg ik rustig! “Even weg! Briest Anne! “Even weg! Je hebt de hele tijd liggen slapen.”

“Dan…, zeg ik nu even verbaasd?!

“Ja, en ik vond het heerlijk,” gilt ze hard!” Even is het stil. “Ja Mike,” zegt ze iets rustiger. “Ik had je zien vertrekken. Na een tijdje heb ik je opgezocht en zag je liggen pitten op de bank in onze kamer. “En toen…”

“Toen dacht je. Ik voer Jack dronken en wip zijn broer,” zeg ik. “Super gespeeld Anne. Echt super. Oh! Jack ik weet niet wat je hebt en blablabla!”

“Ja… en nee” Mike, zegt Anne nu ineens met vochtige ogen. “Ja! Je broer is lief en goed voor me. Maar soms…”

“Ja wat,” zeg ik nu op mijn beurt en sta op. “Ik heb mijn broer in de zeik genomen maar verder niemand. En… oh… Jezus! Wat… Wat kan jij goed toneel spelen. En dan…” Anne staat te snotteren en ik merk dat het menens is. Ze huilt of is dit ook toneel. Ik moet toegeven dat ze alles goed gespeeld heeft. Ik maar denken dat ze me niet door had.

“Anne waarom dan,” vraag ik en geef haar een tissue?”

“Je broer eh… eh…,” zegt ze na een hele tijd stilte waarin je duidelijk ziet dat ze denkt. Wijzend naar de inmiddels verdwenen bult in mijn broek. “Hij euh… Tja erg lullig. Eigenlijk niet maar euh.. je weet wel?”

“Oh Jack krijgt hem niet overeind,” zeg ik nu erg verbaasd.

“Ja!” Roept Anne hard en nog harder in tranen uitbarst. “En als hij wil dan!” Met duim en wijsvinger maakt ze een gebaar als zijnde van een maataanduiding. “Oh…, roep ik nog meer verbaasd!” Mijn broer heeft dus een kleine pik die soms ook nog eens weigert. Daar komt het uiteindelijk op neer. Toen Anne mij die avond zag liggen heeft ze Jack gedrogeerd en van de situatie gebruik gemaakt. Alleen hoopte ze dat ik het spel op mijn onwetendheid ook zou meespelen. Dus toen ze zo hard zijn naam riep en kreunde, wist ze voor honderd procent zeker dat hij niet wakker zou worden. Haar plan was dus perfect uitgevoerd. Wat een rund ben ik om erin te trappen. Maar ja wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, zeggen ze! Beduusd zit ik weer op mijn stoel en Anne komt bij mij staan.

“Sorry Mike,” zegt ze! “Ik heb jou en mijn man bedrogen. Nogmaals, sorry!” Ze wil weg lopen maar ik pak haar beet en trek haar op mijn benen. “Oh Mike,” roept ze verschrikt. “Wat doe je nou?!”

“De schade inhalen,” zeg ik en leg mijn handen op haar buik. “Dit wordt de laatste keer! En zo niet… jammer voor Jack maar ik ben te geil om mijn kans te laten schieten. Wie weet wanneer ik weer kan.” Ik kus Anne in haar nek.

“Nee Mike,” roept Anne en pakt mijn achterover hangend bij mijn hoofd. “Dit kan niet Mike!” Ze blijft zitten en draait haar hoofd en kust me terug. Van kusjes gaan we snel over in tongzoenen. Anne draait zich om en zit dwars op mijn benen. Tongend voel ik hoe ze mijn knoopjes los trekt. Ik maak op mijn beurt haar riem los en gelijk erna het ristje onder haar arm. Mijn broek gaat open en ik voel hoe haar nagels rondjes om mijn ontblote eikel draaien. Anne laat zich onderuit op de grond zakken en draait zich tussen mijn knieën. Mijn broek trekt ze verder los en met een klein wipje is mijn broek en boxershort onder mijn ballen getrokken. Met lange halen glijdt ze met haar hand rond mijn keiharde staaf. Rustig en stevig glijdt ze vanaf mijn zak omhoog om dan een klein rondje rond mijn eikel te maken en weer terug. Ze buigt voorover en hapt mijn stijve naar binnen. Bijna volledig verdwijnt mijn lul in haar mond. Even kucht en proest ze even als ik een zetje geeft.

“Dieper, hijgt ze?!”

“Lekker,” zeg ik en veeg een paar plukken haar uit haar gezicht. Met een rustige en diepe buiging van haar hoofd voel ik mijn lul diep in haar mond verdwijnen. Steeds sneller en makkelijker gaat het haar af. Haar jurk heb ik al onder haar armen weten te krijgen en schuif nu haar bh-bandjes van haar schouders af. “Uh… mm…, hijgt Anne als ik haar tiet kneedt en meteen de sluiting van haar bh losmaakt. “Uh… mm! Lekker,” hijgt ze om gelijk even naar adem te happen en mijn hand op haar tieten duwt. “Kneed alsjeblieft mijn tieten?” Al trekkend neemt ze mijn lul weer diep in haar mond terwijl ik flink in haar tieten kneedt en geniet van het lekkere strakke gevoel rond mijn lul.

“Oh… Anne,” roep ik wanneer een orgasme aan zit te komen. “Ik oh… ga zo… oh… komen!” Anne stopt met pijpen en begint met twee handen mijn lul en zak te kneden en te trekken. “Oh… ja… Anne,” roep ik als de eerste klodder uit mijn exploderende lul spuit! Anne opent gelijk haar mond en vangt het meeste op. Likkend maakt ze mijn eikel schoon en komt weer op mijn benen zitten. “Lekker,” hijgt ze en neemt een slok koude koffie. “Bah koud!”

“Lekker bah koud,” zeg ik lachend en duw Anne zacht van mijn benen.

“Even een nieuwe inschenken!” Met een hand mijn broek optrekkend pak ik haar beker koude koffie om een nieuwe in te schenken. Anne komt naast me tegen het aanrecht staan en kust mijn arm. “Weet je zeker dat dit de laatste keer is,” zegt ze vragend en onder mijn arm doordraait. “Voor mij hoeft het niet!” Zich tussen mij en het aanrecht persend kijkt ze me aan. “En?” Vraagt ze weer en trekt mijn broek open?” Langzaam duwt ze mijn broek verder omlaag en daarna met een harde ruk mijn eikel ontbloot. “Ik…” zegt ze en kijkt omlaag terwijl ze erg stevig mijn lul harder trekt. “Ik… zou het zonde vinden. Ik bedoel… Wij samen… puur seks he! Of niet?!”

Het gevoel van haar zachte handen strak om mijn paal is toch echt wel heerlijk. En wat we toen die nacht hebben beleefd was ook lekker. Maar ze is wel mijn schoonzus. Wie interesseert zich dat nou denkt het duiveltje in me. Het is gewoon een lekker geil wijf. Een kakwijf wat graag een paal wil. Wat boeit het nou dat ze je schoonzus is. “Neuken?” Zeg ik. “Dat is zo!”

“Wat is zo Mike,” vraagt Anne en blijft rustig doortrekken?!”

“Niets, het is zo lekker!”

“Nou precies Mike,” zegt Anne zacht bij mijn oor. “Wil je met me neuken?!” Ik pak haar beet en laat haar op het aanrechtblad zitten. Met een beweging zijn haar grote tieten bevrijdt uit de half omlaag hangende bh en jurk. “Oh, ja! Mike,” hijgt Anne als ik gelijk haar tepels knijp en zuig. “Oh Ja… ah zuig mijn tieten Mike. Kneed mijn speentje Mike. Oh! Mike ik word zo geil. Oh… Mike zo… oh… geil!” Aan mijn haren trekkend stuurt ze me van tiet naar tiet en duwt ze hard in mijn gezicht. Als ze zo doorgaat stik ik nog. Een mooie dood toch! Haar benen slaat ze om mij middel en klemt zich vast. Ik til haar op en leg haar op de keukentafel. Mijn beker valt met een doffe plof op de grond.

“De deur,” schrikt Anne!

“Neen, mijn beker,” zeg ik en stop toch even. “Ik doe de deur wel op slot!” Anne kijkt me aan en lacht als ik met mijn broek op mijn knieën de deur op slot draait. “Zo we zijn veilig,” zeg ik en strompel terug. Anne lacht en laat zich languit over de tafel zakken. “Kom op,” kreunt ze gemaakt. Ik ga tussen haar benen tegen de tafel staan en trek haar schoen uit. De andere zijn we op de weg van het aanrecht naar de tafel al verloren. Gelijk legt ze haar been op mijn schouder en trekt me langzaam voorover. Gelijk schuift ze met haar handen over de gladde nylon omhoog naar de rand van haar jurk. Wrijvend trekt ze haar jurk verder omhoog. Een zwarte plakrand zit aan de dunne glans kous. Ik lach en wrijf over de rand. “Bevalt je wel he,” zeg Anne die haar jurk verder optrekt en een vinger in haar mond steekt. “Wil je dit vaker?!”

“Hm… mm…, zucht ik en wrijf als een klein kind over de kousenrand. “Lekker geil!”

“Dit is nog lekkerder,” zegt Anne en duwt haar vinger uit haar mond onder haar jurk. Kom maar!” Langzaam duw ik haar jurk omhoog geholpen door Anne terwijl ze met haar hand onder haar jurk ligt te wrijven. “Oh… een lekker kaal kutje,” zucht ik en voor me zie hoe Anne met haar vingers over haar klitje en tussen haar kutlipjes door draait. “Vanochtend voor jouw… Ah… kaal gemaakt,” kreunt Anne als ik mijn vinger in haar natte doos duw. “Oh… Nee je pik! Ik wil… oh je pik voelen!” Ik trek Anne naar me toe en gelijk draait ze zich om op haar buik. Met een hand tussen ons in stuurt ze mijn eikel tussen haar lippen in. “Ah… ja!” Kreunt ze hard als ik in haar door duw. “Ah! Lekker Mike. Ah! Ja! Ah… Harder Mike!”

Ik pak Anne bij haar middel en trek me nog verder in haar. Anne op haar beurt holt haar rug nog verder en legt een knie op de tafelrand. “Oh… Ja…,” hijgt Anne. “Dieper Mike! Oh dieper Ja!” In de spiegeling van het keukenraam zie ik de tieten bij ieder stoot heen en weer schudden. Steeds harder en dieper lijk ik in Anne door te dringen die op haar beurt de hele buurt bijeen lijkt te gillen. “Oh… oh… oh… oh! Ho… Mike… oh… ho! Ja! Ah!” Gilt Anne en kerft haar nagels in de tafel als een vloedgolf langs mijn ballen spuwt.

“Draai je om,” hijg ik en laat mijn lul uit Anne glijden! Gelijk draait Anne om en plant ik mijn lul weer diep in de openstaande kier van Anne. “Oh! Oh! Oh… Ja… ha… hijgt Anne gelijk weer en ligt direct te stuiteren. “Ik… oh… kom weer!” De tieten van Anne schudden heen en weer en haar heerlijk lange benen weid gespreid op mijn armen laten mij ook komen. Puffend en steunend blijft Anne zo liggen en ik hang half tegen de tafel met mijn nog kloppende lul diep in haar.

“En,” hijgt Anne. “Laatste keer? Om af te leren!”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *