Zondags kwartet

()

Zondagavond halfacht in de vooravond. Lekker vroeg om er een spetterende avond van te maken. Mijn kleine geile sletje in een heerlijke doorzichtige jurk met zwarte kousen en doorzichtige zwarte body met open kruisje eronder aan. Joke en Johan voor de deur. Joke in een kort zwart jurkje wat al uitging toen ze amper binnen waren. Een heerlijk zwart doorschijnend topje waar haar prachtige, stevige tieten doorheen te zien waren en een zwarte doorschijnend stringetje wat haar lekkere kaalgeschoren kutje amper verborgen hield met ook zwarte kousen aan.

Joke en Johan waren nu voor de derde keer bij ons, en de eerste twee keren waren al supergeil verlopen. Joke heeft een prachtig lichaam. Mooi slank en een zeer onschuldig, supermooi gezichtje met lange donkere haren. We gingen meteen op de matrassen voor de haard liggen en alle vier waren we al botergeil. Joke en Veronique begonnen elkaar al heftig te tongzoenen en Johan en ik streelden de twee geile meiden lekker. Ik nam meteen de tieten van Joke onderhanden en Johan aaide lekker over de billen van Veronique, terwijl die twee meiden bleven tongen. De hand van Veronique gleed via Joke ’s buikje haar broekje in en streelde haar natte kutje. Eén vinger duwde ze in haar neukgrotje en met de andere vinger masseerde ze Joke ’s hard geworden klitje.

Johan trok mijn Veronique ’s jurk uit en begon haar kutje te likken door de kruisloze body heen. Joke kreunde zachtjes door het vingeren van Veronique en Veronique kreunde wat heviger door het beffen van Johan. Ik begon Joke ’s tepels te likken die daardoor keihard omhoog gingen staan. Joke maakte zich los, trok haar topje en stringetje uit, maar hield haar kousen aan. Dat vinden Johan en ik altijd geil om te zien. Joke trok mijn short uit en begon mijn inmiddels keiharde lul te pijpen. Eerst heerlijk zachtjes, maar toen steviger en sneller. Johan en ik hebben onze schaamstreek ook helemaal kaalgeschoren. Dat is eerder regel dan uitzondering in dit wereldje.

Joke nam mijn ballen in haar mond en terwijl Veronique stevig gebeft en gevingerd werd door Johan, trok ze aan mijn keiharde pik. Zo lekker, de ene geile slet die je aan je ballen zuigt en likt en de ander die je aftrekt. Johan stond op en duwde zijn keiharde paal in de mond van mijn schatje. Ik stond bijna op springen en gleed tussen de benen van Joke. Haar klitje stond flink naar voren en ik trok haar heerlijke lipjes uit elkaar. Haar prachtig roze kutje was nu wijd open gesperd en nat van haar eigen geil. Ik begon met mijn tong over haar klitje te likken en duwde twee vingers in haar natte spleetje en smeerde haar knopje met haar eigen kutvocht in.

Shit, wat smaakte haar kutje lekker. Mijn twee vingers vonden haar g-plekje. En terwijl ik aan haar klitje likte en zoog, maakten mijn vingers haar neukspleet nog natter. Ik drukte stevig tegen haar g-plekje, wat als een soort sponsje aanvoelde. Steeds heviger en sneller gingen mijn vingers op en neer en Joke begon steeds harder te kreunen.

“Oh… oh ja, sneller, oh… dit is lekker… oh… ik ga komen, ga door, ga door!” Ik voelde haar kutspieren samentrekken. Een teken dat haar orgasme eraan kwam. Bij Joke wist ik, door de eerdere keren, dat het dan extra geil wordt wanneer je ineens je vingers uit haar kutje trok omdat ze dan spuitend klaarkomt. Dat deed ik nu dus ook en een heerlijke straal kutsap spoot me recht in mijn mond terwijl ze hevig schokkend klaarkwam. Haar warme vocht smaakte heerlijk. Een beetje zoet. Ow…shit, dat was pas lekker., zei ze.

Ondertussen was Johan mijn meisje aan het vingeren en likken terwijl ze op haar knieën zat. Die kreunde nog harder en wanneer zij spuitend klaarkomt, dan zet maar een duikbril op. Ze schreeuwde het werkelijk uit van genot en een keiharde straal spoot uit haar kut. Joke was mij alweer heerlijk aan het pijpen en Veronique riep tegen Johan.

“Ik wil dat je me keihard neukt!” Veronique pijpte Johan pik weer keihard en deed een klaargelegd condoom om de paal van Johan. En terwijl Joke mij pijpte, begon Johan Veronique keihard te neuken. Ik lag, terwijl ik gepijpt werd, te kijken hoe mijn eigen geile teefje geneukt werd door een andere vent. Johan hield het niet lang meer en spoot zich al kreunend helemaal leeg.

Hierdoor werd Joke nog geiler en zei tegen mij dat ze ook een stevige neukbeurt wilde. Ik deed ook een condoom om en Joke ging op haar knieën zitten. Ik keek recht tegen haar heerlijk natte kutje aan wat ze openhield terwijl ik mijn staaf naar binnen duwde. Met mijn vinger masseerde ik haar strakke kontgaatje. Mijn sletje lag me uithijgend van de neukbeurt aan te kijken, terwijl ik de vrouw van Johan aan het neuken was.

“Ouw schatje,” zei ze “wat een geil gezicht!” Mijn lul stond op springen en af en toe stopte ik even om mijn orgasme uit te stellen. Maar Joke begon toen weer zelf met haar kutje over mij paal te rijden, terwijl ze haar kutspiertjes aanspande. Ik hield het gewoon niet meer en kwam keihard schreeuwend klaar. Uitgeput, met mijn lul nog in haar spleet, bleef ik op haar rug liggen uithijgen. Mijn pik werd slapper en gleed uit haar heerlijke neukgrotje. Heftig tongzoenend kwam ze op mijn schoot zitten. We bleven elkaar lekker strelen en Veronique begon de tieten van Joke heerlijk te strelen en aan haar tepels te zuigen. Johan en ik deden de condooms af en gingen naar boven om de rubbersmaak van onze pikken te wassen.

Toen we terug de kamer inkwamen lag Joke, Veronique heerlijk te beffen en te vingeren. Veronique kreunde luid. Joke pakte uit haar tas een paarse vibrator en duwde die zachtjes in het kutje van Veronique. Johan ging achter Joke zitten en duwde zijn inmiddels weer stijf geworden pik bij zijn eigen sletje naar binnen. Ik ging naast Veronique ’s gezicht zitten die meteen aan mijn lul begon te zuigen. Wat een geil gezicht. Johan die Joke neukte, Joke die Veronique gek maakte met haar vibrator en tong en Veronique die mij weer pijpte. Even later stond Johan op en kwam ook naast Veronique ’s gezicht zitten. Veronique begon ons nu om en om te pijpen. Joke ging keihard met de vibrator op en neer in Veronique ’s drijfnatte kutje. Ik stond op en ging op mijn rug tussen de benen van Joke liggen. Haar heerlijke kutje boven mijn mond.

Joke zakte wat door zodat ze bijna op mijn gezicht zat en ik begon haar spleetje heerlijk te likken en te vingeren. Veronique stond op en begon mij, terwijl ze op haar knieën zat keihard te pijpen. Johan ging op dezelfde manier tussen de benen van Veronique liggen zoals ik bij Joke lag en Joke nam weer de paal van Johan in haar mond. Dit was een prachtig rondje. Ik Joke beffen en vingeren, Joke aan de pik van Johan aan het zuigen en likken, Johan die mijn Veronique aan het beffen was en Veronique die mij weer pijpte.

Joke begon weer luid te kreunen en te roepen dat ze ging komen. Ik voelde rond mijn vingers haar kut weer samentrekken ten teken dat ik mijn vingers eruit moest trekken. Werkelijk een flinke straal kutsap spoot me recht in mijn gezicht en mond. Mijn hele gezicht was zeiknat. Gulzig slikte ik haar zoete sap door en duwde mijn vingers opnieuw in haar kut. Weer trok ik even later mijn vingers eruit en opnieuw spoot er een golf van geil sap over mijn hele gezicht. Ik moest echt met een handdoek mijn gezicht afdrogen.

Veronique stopte met mij te pijpen en likte Joke ’s kutje helemaal schoon. Johan ging op zijn rug liggen met zijn pik recht omhoog. Joke liet zich over zijn paal zakken en begon haar eigen vent keihard te neuken. Een condoom was nu niet nodig. Veronique nam de vibrator en ging weer op haar knieën zitten en schreeuwde tegen mij dat ze ook geneukt wilde worden. Ik duwde mijn paal bij haar naar binnen en ondertussen masseerde zij met de vibrator haar keihard geworden klitje. Veronique was die avond pas enkel via haar g-plekje klaargekomen, maar nu wilde ze via haar klitje. Mijn lul ramde ik er zo diep in als ik kon en Veronique begon steeds harder te roepen.

“Oh… ja… ha… neuk me, neuk me… dieper, dieper!”

Johan hield het niet langer meer en spoot zijn eigen lekkere meid helemaal vol terwijl Joke ook heftig klaarkwam. Ze kwam omhoog en een stevige straal kutsap, vermengd met het zaad van Johan spoot uit haar kutje op de buik van Johan. Veronique en ik hielden het ook niet lang meer en tegelijkertijd kwamen we heftig klaar. Dikke stralen zaad spoot ik in haar grotje en Veronique schreeuwde zo hard, dat de buren het wel gehoord moeten hebben.

Heerlijk voldaan lagen we alle vier spiernaakt op te matrassen na te genieten. De meiden hun zwarte kousen nog steeds aan. Joke speelde nog wat met de pikken van Johan en mij en Veronique was lekker aan het tongzoenen met Joke. We namen nog wat te drinken en bleven elkaar nog een tijdje lekker strelen… een einde aan onze derde geile avond samen. Maar zeker niet de laatste.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *