Wat ik niet kon vermoeden

()

Op een mooie zonnige middag zat ik in de tuin bij mijn beste vriend Dieter. Dieter en ik kenden elkaar al van de middelbare school en daarna hebben we samen gestudeerd. Nu we begin 30 zijn heeft onze vriendschap nog niets aan kracht ingeboet. Ook niet door de vele vriendinnen die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen. Alhoewel ik het toch nooit echt leuk heb gevonden dat hij Veronique “kreeg”. Ook ik had een oogje op haar.

Dieter en ik zaten samen met Veronique, zijn vrouw, in de tuin koffie te drinken en wat te praten over koetjes en kalfjes.

Veronique was een aantrekkelijke blondine met bruine ogen en kort haar. Ze was gekleed in een zwarte bikini met daarover half- open een lichtblauw overhemd van Dieter. Ze zag er zeer opwindend uit. Dieter en Veronique kregen tijdens hun studententijd een relatie. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze voor hem had gekozen en niet voor mij. Of wist ze niet dat ik toen verliefd op haar was? Dat kon toch bijna niet.

Plotseling ging de telefoon. Dieter griste zijn mobiel uit zijn borstzakje alsof hij op het belletje zat te wachten. Het gesprek was kort en eindigde met “Ik kom er zo aan.” “Sorry, jongens, ik moet weg, dat krijg je als eigen baas” zei Dieter en weg was hij.

“Dat gebeurt nu zo vaak. Uren blijft hij weg,” verzuchtte Veronique.

“Hoe kan hij nu zo’n mooie vrouw lang alleen laten,” vroeg ik ironisch.

“En dan nog wel met zijn beste vriend!” Antwoordde Veronique schalks. “Jij nog wat drinken?” Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze de glazen en liep naar de keuken. Ik keek haar na. Veronique was nog steeds een mooie vrouw. Slanke benen met lekkere stevige billen, een sensuele mond en naar verhouding grote borsten. Het leek alsof ze voelde dat ik naar haar keek, net of ze met opzet draaide met haar kontje. Ik verzonk in gedachten: ‘Ach… had ik toen maar, jaren terug op dat feest…”

Ik schrok op toen Veronique terugkwam met twee flesjes bier. Haar borsten schommelden toen ze terugliep naar haar stoel. Toen ze me het flesje aanreikte zag ik dat ze haar bikini had uitgedaan. De bovenste knoopjes van haar blouse waren los en ze gunde me een blik op haar gebruinde borsten. Ik slikte.

“Proost” zei ze en ze nam een slok uit het flesje, daarna likte ze langs de hals-rand. “Proost” en ik nam gauw een slok. ‘Ik droom toch niet? Het lijkt net of ze me hier zit op te geilen’ dacht ik bij mezelf.

Ze trok haar benen op en zette haar hielen bij elkaar op de rand van het zitgedeelte van de bank. Ze zat met de knieën van me af en ik zag haar mooie benen. Ik begon het warm te krijgen.

“Mag ik je een vraag stellen?”

“Ga je gang”, antwoordde ik.

“Waarom heb jij eigenlijk geen nieuwe vriendin, na Nadia?”

De directheid van de vraag overviel me en ik verslikte me bijna in mijn bier. Veronique zag het.

“Het verbaast me, zo’n leuke vent als jij.” Daarbij keek ze me recht in mij ogen om vervolgens me van top tot teen op te nemen.

“Nadia was heel bijzonder, we hadden het heerlijk samen in alle opzichten. Maar ja, uiteindelijk voelde ze zich toch meer aangetrokken tot een vrouw. Ze wilde dat niet combineren met een relatie met mij.” Het verbaasde me dat ik dit zomaar aan haar kon vertellen. Nadia had me deze mededeling zo’n jaar geleden gedaan en was vervolgens vertrokken. Voor welke vrouw wist ik nog steeds niet.

“Bovendien,” vervolgde ik “hebben mijn vrienden, en met name Dieter, inmiddels alle mooie vrouwen ingepikt.”

“Nou ja gepikt”, zei ze, “ik kan nog wel wat hebben hoor.” Ze keek me aan met een geile blik.

Ze ging voor me staan en knoopte langzaam haar blouse verder open. “Volgens mij ben jij een echte borstenman” zei ze en ze duwde haar stevige bollen in mijn gezicht.

Ik twijfelde even, maar toen ze langzaam haar borsten heen en weer schudde kon ik me niet meer bedwingen. Ik drukte ze tegen elkaar met mijn handen en begon haar tepels om beurten te likken. Ik beet zachtjes in haar harde knoppen en draaide ze rond tussen duim en wijsvinger.

‘Ja, ik ben een borstenman,’ dacht ik bij mezelf. Ze kreunde zachtjes en fluisterde.

“Ga eens staan.” Ik stond op. Veronique trok mijn poloshirt over mijn hoofd. We keken elkaar in de ogen en onze monden raakten elkaar. Onze tongen stoeiden, haar handen streelden mijn rug. Ik trok haar blouse over haar armen omlaag en ging met mijn nagels over haar ruggengraat Ik streelde haar billen en drukte haar onderlichaam dichter tegen me aan. Onze monden maakten zich los.

“Oh Veronique ik..”

“Stop… stil maar…,” fluisterde ze, “niets zeggen.” Ze zoende mijn hals, haar handen streelden mijn schouders en daarna mijn rug. Mijn handen gingen via haar billen over haar buik omhoog naar haar borsten. Ik ‘woog’ ze met mijn handen om ze daarna te verwennen met mijn duimen over haar tepels. Veronique streelde mijn borst en mijn tepels. Die zijn zeer gevoelig. Ze likte aan mijn linker tepel en zoog zachtjes. “Hm… lekker.”

Terwijl ze met mijn tepels speelde knoopte ze mijn broek los. Ze trok de broek gelijk met mijn slip op mijn enkels. Ik stapte eruit. Ze drukte haar harde tepels tegen mijn borst en met haar linkerhand streelde ze mijn zak en ballen. Langzaam schoof ze naar beneden. Haar harde tepels streelden mijn lijf. Een heerlijke sensatie. Ondertussen bleef ze mijn tepels masseren met haar duim en wijsvinger. Ik had veel fantasieën over Veronique gehad, maar dit overtrof alles. Ze ging verder naar beneden en nam mijn harde paal tussen haar borsten. Ik drukte ze bij elkaar en maakte voorzichtig stoot bewegingen. “Ja… ah, toe dan,” spoorde ze me aan en ze kneep daarbij in mijn tepels. Ik stootte harder en mijn pik zwol verder. Oh… wat was dit lekker. Het leek alsof ze precies wist wat ik lekker vond. ‘Die Dieter boft,’ dacht ik bij mezelf.

Ze liet zich op haar knieën zakken en begon mijn paal te likken. Ze nam mijn eikel tussen haar warme lippen en zoog mijn paal dieper haar mondje in. Met haar linkerhand kon ze nog net mijn linker tepel strelen, haar rechterhand kneedde mijn ballen. Ik nam haar harde tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze rond. Ze pijpte me op het ritme van mijn draaien. Precies zoals ik het graag had. Mijn pik begon te kloppen.

“Oh! Veronique, ik ga komen,” kreunde ik. Ik wilde me terugtrekken, maar ze liet het niet toe. Ze legde haar handen op mijn billen en begon me sneller en harder te pijpen. Ik greep me vast in haar korte haren en na een paar korte felle stoten kwam ik klaar. Mijn zaad spoot haar mondje in en ze slikte. Mijn pik klopte na en ze kneep ook de laatste druppels eruit. Ze zoog en likte mijn eikel schoon. Ze keek omhoog en haar ogen glimlachten.

Veronique liet zich achterover vallen en in het gras. Goddelijk lag ze daar. Veronique, de vrouw waar ik altijd naar had verlangd. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en duwde zachtjes haar benen uit elkaar. Ik streelde met mijn nagels de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde. Ik had voor het eerst uitzicht op haar kutje. Geschoren, met aan de bovenkant nog een plukje haar. Prachtig. Haar geil druppelde op haar lipjes. Mijn nagels gingen wat harder over haar dijen. Ze kreeg kippenvel. Mijn armen schoven onder haar benen door over haar buik richting haar borsten. Ik zoende en likte de binnenkant van haar linkerdij. Ik gaf een kusje op haar kutje en begonnen haar borsten te kneden. Mijn tong ging door haar lipjes en over haar clitje. Ze sidderde even.

“Oh…ho… lekker,” fluisterde ze. Ik zoog aan haar clitje. Daarna gleed mijn tong weer door haar speeltje. Ik trok zachtjes aan haar tepels. Ik neukte haar met mijn tong en nam haar clitje vervolgen tussen mijn lippen. Ik wisselde af en speelde met d’r clitje. Veronique begon zwaarder te ademen en heftiger te kreunen. Het puntje van mijn tong flitste over haar clit en ze begin te schokken. Haar spieren spanden zich en ze drukte haar benen bij elkaar. Mij hoofd zat klem, maar ik bleef likken.

“Ja… ah, oh… ja… ha… mm…” Even later ontspande ze en trok me aan mij haren naar haar toe.

“Lekker”, fluisterde ze, “bedankt.”

“Jij ook bedankt” zei ik zacht. Haar hand gleed richting mijn pik. Die was inmiddels al weer hard geworden.

“Ik vind het zeer opwindend een vrouw te bevredigen,” zei ik.

“Ik weet het,” antwoordde ze. “Als je me wilt neuken, moeten we naar binnen, want daar liggen de condooms.”

Voordat ik van verbazing was bekomen, was ze al bijna in het huis.

Ik liep snel achter haar aan. Ik begreep er niks van. Ze was altijd enigszins afstandelijk tegen me geweest en nu verleidde ze me, de beste vriend van haar man. Waarom? Kwam ze tekort bij Dieter? Toen ik haar slaapkamer binnenkwam zat ze op haar knieën met haar benen wijd. Ze lachte naar me.

“Kom maar mannetje, ik weet wel wat jij wilt.”

Ik stond aan de rand van het bed. “Hm…, die moet nog wat harder” en ze begon me te pijpen. Ik kneedde haar heerlijke tieten. Ik voelde haar tepels verstijven. Ze stopte met pijpen en vroeg me te gaan liggen. Ze nam een condoom uit het nachtkastje en maakte de verpakking open.

“Sorry, Arn, maar ik gebruik geen pil en ik wil geen kindjes.”

“Maakt niet uit, antwoordde ik. Routineus rolde ze het condoom over mijn paal. Vervolgens ging ze schrijlings op mij zitten, pakte mijn pik leidde hem naar binnen. Even stopte ze toen ik helemaal in haar was en daarna begon ze zachtjes te rijden. Ze sloot haar ogen en rechtte haar rug. Op die manier zat ik zo diep mogelijk in haar. Haar tieten priemden naar voren. Ze versnelde wat en haar prachtige grote borsten deinden. Ik pakte die heerlijke prammen.

“Ik zei toch, een borstenman,” kreunde ze. Met haar linkerhand streelde ze mijn buik. Haar rechterhand speelde met mijn ballen. Ik duwde mijn duim tegen haar clit aan. Ze kreunde opnieuw en begon me sneller te neuken. Want dat was het, zij neukte mij op een manier die ik het liefste had. ‘She’s the boss,’ flitste door mijn hoofd. Ze zette haar handen naast mijn schouders. Haar borsten bungelden voor mijn gezicht heen en weer. Ze liet mijn paal bijna uit haar kutje gaan om hem vervolgens weer diep in haar te laten dringen. Ik pakte haar billen en verhoogde het tempo nog wat. Ze begon sneller te ademen, haar mond open en haar ogen gesloten.

“Hm… mm… lekker,” smoorde ze. Haar tong ging langs haar lippen. Ik trok haar billen wat uit elkaar en sloeg erop. “oh… ja… ha… ja…, toe dan.”

Met mijn wijsvinger streelde ik haar aarsje. Ik duwde mijn vinger zachtjes in haar kontgaatje. Haar kutje spande zich en met een gil kwam ze klaar. Ik stootte nog twee keer en toen liet ze zich uitgeput op me vallen.

“Oh Arn, wat lekker. Ik wist dat het lekker zou zijn met je, maar dit…”

“Ik ben nog niet klaar met je wijfje,” fluisterde ik. “Ooit heb ik mijn kans laten lopen, maar gebeurt me geen tweede keer.”

“Toen op het feest bedoel je?” Veronique keek me tegelijk vragend, uitdagend en geil aan.

“Ga eens op je handen en knieën,” zei ik. Ze deed wat ik vroeg. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn pik opnieuw in haar natte spleetje. Ik trok haar aan haar heupen naar me toe. Haar borsten schommelden. Wat een heerlijk geil gezicht. Nu eindelijk neukte ik haar in plaats van omgekeerd. Ik neukte met lange rustige halen. Ik wilde lang genieten van haar, van Veronique, de vrouw die ik heimelijk al zo lang begeerde. Bij elke stoot gaf Veronique wat tegendruk door haar kontje naar achteren te duwen. Ik trok haar billen wat van elkaar en streelde met mijn duim langs haar kontgaatje. Ik masseerde het gaatje en duwde mijn duim voorzichtig naar binnen.

“Oh ja… Arnulf, neuk me alsjeblieft in mijn kontje.” Ik trok mijn pik uit haar kutje en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kontje achteruit en langzaam schoof het topje van mijn eikel naar binnen. Ik pakte haar heupen en trok haar voorzichtig verder over mijn paal. Toen ik helemaal binnen was wachtte ik even. Langzaam begon ik te stoten.

Hijgend en kreunend zei ze; “Arnulf, ah…ah…ho…oh, het nachtkastje.”

Ik trok het deurtje open en zag een enorme dildo liggen. Ik begreep wat ze wilde. Ik pakte de dildo en hield hem voor haar natte poes. Toen ik hard in haar kontje stootte, duwde ik de dildo in haar natte kutje. Ik neukte haar met lange halen in haar kontje en met snelle bewegingen neukte ik met de dildo haar kutje. Ze gilde, kreunde, vloekte en smeekte. Het leek alsof golven van orgasmen door haar lijf sidderden. Ik hield het ook niet lang meer.

“Oh Veronique, wat lekker… ik ga komen,” kreunde ik.

“Nee, wacht nog even… Ik wil dat je het echt lekker hebt.” Ze trok de dildo uit haar kutje en schoof naar voren. Mijn keiharde paal floepte uit haar kontje. Ze pakte het condoom en rolde het van mijn pik.

“Kom… tussen mijn tieten,” hijgde ze. Ze ging op haar rug liggen en ik ging schrijlings over haar heen zitten. Ik legde mijn pik tussen haar borsten. Ze duwde haar borsten bij elkaar en ik begon met lange halen te stoten. Steeds als mijn kloppende eikel boven haar borsten uitkwam, probeerde ze er even aan te likken. Het was net of Veronique mijn seksvoorkeuren kende. Mijn pik begon te kloppen en na een paar stoten kwam ik klaar. De klodders spermakwamen over het gezicht van Veronique en in haar haar. Ze kneep de druppels uit mijn eikel en likte hem schoon.

“Oh, Veronique dat was zalig, zo lekker heb ik nog nooit gevreeën.”

“Ook niet met Nadia,” vroeg ze, maar de vraag drong nauwelijks tot me door. Ik liet me naast haar op het bed vallen.

“Had ik maar doorgepakt op dat feest,” verzuchtte ik.

“Nee Arnulf, dat was niks geworden” hoorde ik haar zeggen.

“Maar waarom nu dan wel? Omdat je tekort komt bij Dieter?” Vroeg ik verbaasd en een beetje beledigd.

“Wil je het echt weten?” Vroeg ze zacht.

“Natuurlijk wil ik het weten.”

“Ik ben de vrouw waarvoor Nadia je heeft verlaten” zei ze. Ik staarde haar verbijsterd aan.

“Ze heeft me verteld over jullie vrijpartijen, wat jij deed om het haar naar de zin te maken en ze heeft me alles verteld over je voorkeurs plekjes en zo. Ze is niet weggegaan omdat het vrijen niet goed was. Om de een of andere reden kon ze je niet delen, denk ik.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik had geneukt met de vrouw van mijn dromen, op een manier die ik nooit had durven dromen en ze blijkt mijn concurrent op liefdesgebied te zijn. Ik staarde voor me uit. Veronique pakte mijn hoofd tussen haar handen en zoende me.

“Ik heb het hier van tevoren met Nadia over gehad, ze wilde graag dat ik dit deed. En ik wilde het ook graag. En het was heerlijk.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik ben de kamer uitgelopen, heb mijn kleren uit de tuin gepakt en ben weggegaan.

Nadien is er nog een hele geschiedenis gevolgd en daar vertel ik een andere keer misschien over.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *