Zij ‘doen’ elkaar

()

Zij doen elkaar ’s kleren uit, zij eerst de zijne, hij dan de hare, tot ze enkel gekleed zijn in prachtig vlees. Hand in hand stappen ze naar het bed. Hij gaat achter haar staan en legt zijn arm rond haar middel. Langzaam laat hij zich achterover glijden op het bed, haar over zich heen trekkend, zodat ze bovenop hem komt te liggen, naakt aan naakt, rug aan borst. Zijn geslacht rekt zich wellustig tussen haar billenhelften en spint draden van begeerte in de holte van haar rug. Wanneer ze omhoog kijken in de spiegel boven hen, zien ze een paartje dat op een vreemde maar toch zo vertrouwde manier op ze lijkt en hen uitnodigend toelacht. Het is alsof haar borsten geen deel uitmaken van haar lichaam, maar er bovenop drijven als broze bellen die uit het diepst van haar wezen naar de oppervlakte zijn gerezen. Ze lijken wel gigantische ballonnen, dichtgeknoopt aan haar tepels, deinend op het zachte getij van haar ademhaling in afwachting van de storm.

Zij legt haar handen op de zijne en legt ze over haar borsten. Ze heeft er zoveel van dat ze nooit handen genoeg hebben om ze allemaal te omvatten. Met vereende handen verzamelen zij ze over haar bovenlichaam, drukken ze samen, tillen ze op tot in hun hoogste toppen, om ze tussen hun onmachtige vingers te moeten laten glijden als kostbaar zand. Ongeduldig geworden laten haar handen de zijne in de steek bij die onmogelijke maar o zo prachtige taak. Haar vingers zwerven over haar lichaam, langs middenrif, navel, buik en dijen inzoomend op het middelpunt van haar wezen. Tussen haar benen tekent ze een kleine spleet, die ze met behoedzame vingers open pulkt, tot ze uiteindelijk haar benen wijd open gooit in een majestueus kan-me-niet- verdommen- gebaar en hem haar intiemste vruchtvlees toont, haar kut.

Dat gave vrouwenlichaam scheurt nu opeens voor hem open aan de naad in een caleidoscoop van inwendige landschappen, een oneindige reeks bloemen die zich openen en hem meevoeren naar haar vurig bloemhart van vervoering. Zij komt overeind en gaat schrijlings over hem heen zitten. Ze grijpt zijn geslacht in beide handen. Wortel en tak grijpt ze het en steekt het de hoogte in. Ze tilt haar achterste van zijn borst en laat zich bekken wentelend vast op die immense schroef. Winding na winding wordt hij in de groeven van haar geslacht geperst en pas wanneer hij helemaal is verdwenen in die schouw van vlees, laat ze zich achterover kantelen, zodat ze als voorheen bovenop hem komt te liggen, naakt aan naakt, rug aan borst. Met gretige handen reikt ze tussen haar dijen en streelt zijn ballen omhoog tegen zijn geslacht. Ze volgt zijn schacht met een vinger tot waar die in haar verdwijnt en net daar, tussen haar geheimste plooien, raakt ze dat magische druppeltje kwikzilver, dat zij in beweging brengt en dat haar in beweging brengt. Allereerst slechts daar, net een druppel die midden in het kalme water van haar lichaam valt en dat gladde oppervlak slechts op die plek in beroering brengt, maar dan in steeds bredere kringen tot in de verste uithoeken van haar lijf gaat uitdeinen en weer wegsterven.

Maar naarmate zij zich steeds sneller gaat aanraken, volgende de golven elkaar steeds vlugger en vlugger op, haar lichaam de kans niet meer gevend tot rust te komen, tot heel haar wezen in beweging is, tot heel haar wezen beweging is. Ze lijkt wel een hulpeloze rijder op een wild geworden paard, dat met haar in volle galop naar haar climax raast. Wanhopig klampt ze zich vast aan de zadelknop van zijn geslacht, met alle macht grijpt hij haar bij de borsten om te beletten dat ze afgeworpen wordt. Maar niets kan baten. Ze moet loslaten. Ze wordt de hoogte in geslingerd, de rug krommend, armen en benen van zich weggooiend, tot ze uiteindelijk beland in de armen van haar orgasme en ze uitbarst in wel duizend lachen. Terwijl haar meest intieme lippen nog steeds nahijgen, draait ze zich bovenop hem om. Tussen hun lichamen in delen ze zijn geslacht en haar borsten. Haar lange gladde haar valt langs haar wangen en de zijne, hun gezichten afzonderend in een klein universum waar enkel hun monden bestaan. En ze zoenen. In de wereld daarbuiten dalen zijn vingers af langs de kloof van haar ruggengraat. Hij splitst de helften van haar billen.

Zijn vingers strelen de binnenkant van haar dijen, de buitenkant van haar geslacht. Op handen en knieën komt zij overeind en schuift ze over hem een, eerst haar keel en dan haar borsten langs zijn kussen strelend. Haar borsten lijken uit haar oksels te vloeien, de tepels net doorzichtige druppels die van de uiteinden druipen maar zich omtoveren in harde kristallen wanneer hij ze tussen de lippen neemt. Langzaam glijdt ze vooruit tot haar bekken zich over zijn gezicht bevindt. Dan recht ze het bovenlichaam, haar dijen onder zijn hoofd duwend als een oorkussen en hem het open boek van haar geslacht aanbiedend. Zijn tong leest haar lippen, vermenigvuldig t zich rond haar druppeltje kwikzilver, dat zich, telkens wanneer hij dat met zijn tongtipje beroert, van het gehemelte van haar kut lijkt los te maken. Haar hele geslacht smelt onder zijn mond, wordt vloeibaar, bron van liefde waaraan hij zich laaft. Hoog boven hem, van tussen haar borsten, kijkt ze hem aan en hijgt, steunt kreunt, bidt schreeuwt gilt kermt woorden van genot, die enkel hij kan ontcijferen.

Op het ogenblik dat de dam van haar orgasme breekt, perst ze zijn hoofd zo diep mogelijk in die bres waarlangs haar genot onstuitbaar over hem spoelt. Wanneer het stormtij van haar climax is weggeëbd, draait ze zich om, nog steeds over hem neerzittend, maar naar zijn voeten gedraaid. Zijn handen stevig op haar achterste, splijt hij haar billen als twee helften van een perzik, de geheime pit ontblotend in haar rijpe vruchtvlees. De zoete vezels van haar geslacht likkend. Niet langer tevreden passief te blijven, buigt ze zich voorover. Haar borsten wegen kwetsbaar op zijn lichaam. De kaarsen van haar tepels schroeien zijn huid. Met haar lange haren streelt ze, nee geselt ze zijn buik, dijen en geslacht, dat nog groter wordt als tevoren, als het ware reikhalzend naar haar gezicht. Zij zuigt zijn ballen in haar mond, een voor een, knibbelend aan hun tere huid. Hij opent de ogen en in de spiegel staart hij zichzelf aan van tussen haar gigantische billen. Haar haren zijn uitgewaaierd over haar rug en zijn dijen. Alsof ze voelt dat hij haar aankijkt, glijdt ze zijwaarts van hem af, haar haren over haar schouder weg borstelend en hem een lange zwoele blik toewerpend door het gordijn van haar wimpers. Ze neemt zijn geslacht in haar handen. Ze weeft haar handen rond de schacht, ontschorst zijn pik en onthult de brandende tip.

Ze tuit haar lippen naar hem, haar tong rond ze krullend en bevochtigend. Haar tong rood. Haar lippen rood. De nagels van haar vingers rood. De tip van zijn geslacht rood. Uiteindelijk neemt ze hem in haar mond en vormt zijn geslacht daarmee om in een reuzenriet dat zij in zijn lichaam heeft gestoken om er alle lust alle begeren alle liefde die hij voor haar voelt naar buiten te zuigen. Onweerstaanbaar bruist zijn liefdesvocht omhoog door die immense buis. Op het ogenblik dat het naar buiten begint te gutsen, laat ze hem uit haar mond glippen en regenen zijn sappen neer op haar gezicht als pure dauw. Met mond en lippen vergaart hij zijn nat op haar gezicht en biedt het haar aan op zijn tong. Ondertussen hoopt zich een nieuwe golf van lust op als een knoop in zijn buik en die dwingt zich een weg naar buiten, zich omvormend in prachtig vlees van begeerte, dat zich recht tegen zijn buik als een gigantisch uitroepteken. Hij neemt plaats om zijn knieën en nodigt haar tot zich uit. Zij weeft zichzelf rond hem heen, haar lippen rond de zijne, haar armen rond zijn hals, haar dijen rond zijn lendenen, haar geslacht rond het zijne. ‘Met deze ring huw ik jou’, fluistert ze hem in de mond en glijdt de ring van haar geslacht rond de vinger van het zijne. Ze duwt zijn bovenlichaam achterover zodat hij niets anders hoeft te doen dan toe te kijken hoe de Mooie Dame Zonder Genade hem neukt.

Ze neukt hem goed en hard. Met zweet beregend gezicht en nat bedauwd lijf neukt ze hem. Met dansende tieten en wuivend haar neukt ze hem. En alle mannen die ze ooit geneukt heeft, neukt ze op dit ogenblik in hem. En alle problemen neukt ze de wereld uit en alles krijgt zin en alles valt op zijn plaats door die meest elementaire daad van alle: vrouw neukt man. En het bed waarop ze neuken en de kamer waarin ze neuken en het huis waarin ze neuken en de planeet waarop ze neuken en het hele neukuniversum alles draait rond hen en zij draait rond zijn pik die het centrum van alles is. Eindeloos strelen de wanden van haar geslacht langs zijn schacht terwijl zij rijst en daalt en rijst en daalt en rijst en daalt over hem heen. Soms laat ze hem bijna uit haar glippen en draait de hoepel van haar geslacht rond de tip van zijn pik, maar meest neukt ze hem rechttoe rechtaan. Ze neukt fundamenteel. Een laatste maal al hijst ze zich zo hoog mogelijk in de mast van zijn geslacht, en laat zich vervolgens met een razende vaart langs zijn schacht naar beneden suizen, zijn kwetsbare ballen verpletterend onder het gewicht van haar billen. Tegelijkertijd haalt ze de trekker van haar orgasme over en valt stuiptrekkend op hem neer.

Zonder haar te verlaten draait hij haar op de rug en begint in haar te bewegen, de nog smeulende vlam van haar climax alweer aanwakkerend. Met gestrekte armen, haar benen hoog over zijn schouders rukt hij in haar op, zich enkel terugtrekkend om weer verder in haar te kunnen oprukken. Hij voelt hoe heel zijn lichaam in het hare wordt getrokken. Voor de tweede maal wordt alle lust alle passie die hij voor haar voelt naar de uiterste punt van zijn wezen gezogen, tot hij daar zo verzadigd is met liefde dat hij het niet langer in zich kan houden. De knop van zijn geslacht bloeit open en hij vloeit in haar over. En zij, die daar al die tijd op had liggen wachten, vloeit over in hem.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *