Zo zie je ze niet meer…

()

Op twintig minuten rijden van ons huis is het Ter Kamerenbos. Zondags lopen daar veel mensen met hun gezinnetje te kuieren, doordeweeks zie je er bijna niemand, dan kun je er uren dwalen. Omdat het zo mooi weer was besloten mijn vrouw en ik om daar donderdags een stukje te gaan lopen. Het was mooi weer en we hadden alle tijd, niets bijzonders het gebeurde wel meer dat we even een korte wandeling maakten.

Zij had een zomerjurkje aan en brutaal als ze was had ze er niets onder aan. Ik droeg een korte broek en een T-shirt. We kenden de weg en al snel kwamen we op een plekje waar het doodstil was. Wij gingen zoals gewoonlijk op het bankje zitten en luisterden naar de stilte.

“Ik moet plassen” zei ze. Ze stond op keek om zich heen, zag niets en deed haar jurk uit via de strip methode dus lekker langzaam. Het wond mij wel op en mijn lul begon al te groeien. “Speel er maar vast mee terwijl ik plas, ik kom zo bij je”. Haar urine kletterde tegen de boomstam terwijl haar jurk naast mij op de bank lag. Terwijl zij mij aankeek trok ik mij langzaam af. Toen ze de laatste druppels er uit had geperst stond ze op en kwam naar mij toe. “Ik zal het van je overnemen”, zei ze en pakte hem beet. Ik tilde mijn kont op en ze trok mijn broek uit. Nu zat ik op de bank met een stijve lul terwijl zij voor mij op haar knieën zat. Haar mond kwam dichterbij en ja hoor even later verdween mijn lul in haar warme mondje en begon ze te pijpen. Ik pakte haar hoofd en hield haar zo vast, ze kon geen kant meer uit maar dat wilde ze toch al niet. Ik zag in mijn ooghoeken een beweging en even later zag ik een jonge knul door de bosjes naar ons kijken. Ik deed net alsof ik hem niet zag. Ondertussen pijpte mijn vrouw lekker door en ik voelde hoe mijn sperma mij al snel zou verlaten om in haar gulzige mondje terecht te komen maar nu wilde ik dat niet.

Ik liet haar nu op de bank languit liggen met haar kut richting de knul op, zij wist nog van niks. Ik stond bij haar hoofd en stopte wederom mijn lul in haar mond terwijl ik haar vingerde. Het kon nu niet anders of de knul moest dit kunnen zien. Zij trok haar benen op zodat ik mijn vingers gemakkelijker in haar kut kon steken. Ik keek omhoog en zag die jongen van een jaar of achttien nu duidelijk staan. Hij was naar voren gekomen nieuwsgierig wat er zou gebeuren. Ik knikte met mijn hoofd dat hij dichterbij kon komen wat hij dan ook deed terwijl ik door bleef gaan om mijn vrouwtje te vingeren. Nog steeds niets zeggend trok ook hij zijn broek uit en een ferme jongens-lul sprong tevoorschijn.

“Houdt je ogen dicht dat maakt het spannender” zei ik tegen haar terwijl ik mij terug trok. De knul zat als een bezetene aan zijn lul te trekken maar ik gunde hem wel een pleziertje. Nu heeft mijn vrouwtje in het verleden wel eens meer bewezen dat zij, mits zij de man leuk vindt, niet vies van een andere man is. De knul ging nu op mijn plaats staan zodanig dat zijn lul voor haar mond lag.

“Pijp maar weer” zei ik. Ze stak haar hand uit om te voelen waar mijn lul was maar ik zei “neen, dat niet. Alleen je mond gebruiken”.

“O.k.” was haar antwoord en deed haar mondje open. Hij keek mij aan, ik knikte en hij liet zijn lul in haar mond glijden. Hij verschilde niet veel met die van mij. Verwoed begon zij weer te pijpen terwijl ik van een afstandje toekeek maar wel met mijn lul bleef spelen. Ik ging naast de jongen staan. Die stond te trillen op zijn benen. Het kon niet lang meer duren eer hij haar mondje vol zou spuiten. Maar, dat mocht hij niet, je weet het tegenwoordig niet meer. Ik vertelde nogmaals dat ze niet haar ogen open mocht doen voordat ik het haar vertelde en dat ik over haar gezicht zou klaarkomen. Zij begon zichzelf te vingeren en ik zag de knul verstrakken, die begon klaar te komen, ik trouwens ook. Hij trok hem uit haar mond gaf er nog een paar rukjes aan en spoot gelijk met mij zijn kwakkie op het gezicht van mijn vrouwtje die nu ook klaar lag te komen. Die knul bleef spuiten, ongelooflijk wat kwam er veel uit. Een dubbele portie sperma op haar knappe gezicht. Haar ogen, mond en ogen zaten onder.

Nog steeds met haar ogen dicht draaide ze een beetje en was duidelijk op zoek naar mijn lul om hem zoals gewoonlijk verder schoon te likken. Ik knikte naar de knul dat hij weg moest gaan. Dat deed hij ook en al snel was hij tussen de bomen door verdwenen.

Nadat mijn lul was schoon gelikt en zij ook weer wat was bijgekomen kon ze haar ogen weer opendoen voor zover dat ging. Ik had het spiegeltje uit haar tasje gepakt en hield het voor haar gezicht terwijl ze nog op de bank lag.

“Allemachtig, wat heb jij veel gespoten zeg, ik bleef maar sperma voelen” terwijl ze haar gezicht schoon maakte. “Het was leuk en lekker, kunnen we wel meer gaan doen” en dat vond ik ook.

Op de terug weg zagen wij een jonge knul joggen, hij kwam ons tegemoet, het was hem, ik wist het wel, mijn vrouw niet. Hij keek ons aan en zei. “Goedemiddag, mijnheer en mevrouw” en liep verder.

“Wat een aardige, leuke jongen, zo zie je ze niet meer.”

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *