Baaldag

()

Ik zat vandaag een beetje te balen. Ik had voor een hele dag verschillende activiteiten voorzien maar deze nacht was er tijdens het slapen een bericht binnengelopen dat heel mijn zorgvuldig ingedeelde dag tot een puinhoop maakte. Je weet wel. Soms brengt een stom steentje dat loskomt een heel lawine op gang en daardoor was mijn hele dag verziekt. Daarom zat ik maar een beetje in het rond te chatten. Op die manier was ik in contact gekomen met een jonge meid. Ze was 18 jaar en het weekend op bezoek bij haar vriendin in Vilvoorde. Haar vriendin was echter ziek geworden en nu verveelde ze zich. Ze kon alvast op mijn sympathie rekenen omdat we gelijkaardige ervaring hadden.  Na wat over algemene dingen gekletst te hebben en een paar foto’s heen en weer gestuurd gingen we dan maar live op de cam. Ze zag er uit om te stelen en het praatje ontwikkelde zich van koetjes naar kalfjes een beetje flirterig naar echt wel wat ondeugender. We hadden beide zin om naakt te gaan voor de cam maar een beetje voorzichtigheid bleven we toch in acht nemen. Je weet nooit wat er met het live optreden online gebeurt.

Maar ze vertelde wat over haar fantasietjes en ik vertelde wat over mijn bdsm ervaringen. Zei liet mij weten het wel spannend te vinden om eens een man te kunnen domineren en ik merkte dat ze nog slechts met één hand zichtbaar had. Ik heb haar gevraagd of ze dat echt meende. Vol overtuiging vertelde ze mij hoe geil ze het zou vinden als een man haar voetjes zou likken. Als ze hem vast zou mogen binden. Ze ging er duidelijk van blozen en af en toe schokte ze een beetje ongecontroleerd in beeld. Het idee maakte mij ook bloedgeil. Voor zo’n jong ding zou ik “alles” doen. Van nature ben ik Dominant en bepaal ik graag zelf wat er gebeurt. Maar, ik vind het ook heerlijk om mij af en toe volledig over te kunnen geven aan een ander. Mijn ervaring met afspraken die te mooi zijn om waar te zijn is dat ze dus ook meestal niet waar zijn. Maar nu ik haar zo live en duidelijk zag geilen was een afspraak heel snel gemaakt en twintig minuten later stond ik voor hun deur.

Een leuke slanke meid deed de deur open. Ze had een strak minuscuul spijkerrokje aan, schoentjes met een hakje en een leuke vlotte blouse en voor zover ik kon zien geen bh over een stel kleine fijne borstjes. Ik moest haar snel en stil naar boven volgen en ze stuurde mij direct de slaapkamer in. In de slaapkamer zag ik een groot bed met daarnaast een nachtkastje en aan het voeteneind een kast met spiegel die de hele wand vulde. Ze wees dat ik op bed moest gaan zitten. Haar vriendin lag beneden ziek op de bank zei ze. Ze schonk wat Cola voor mij in en ze vroeg mij naar verschillende dingen die ze met mij zou kunnen doen. Ik kon wel merken dat ze hierover wel gefantaseerd had maar nog geen enkele ervaring had. Ik had verteld dat ik een rustige en geduldige man ben en dat ze mij alles mocht vragen en alles met mij mocht uitproberen.

Ze gebood mij om mij uit te kleden. In no time lagen mijn kleren keurig opgevouwen op het nachtkastje en stond ik naakt voor haar. Ze bekeek mij eens goed. Ze wreef door mijn borsthaar en speelde even met mijn half stijve lul. Ze leek mij wel tevreden met wat ze zag en voelde. Zonder dat ik het in de gaten had pakte zij daarna mijn ballen en kneep stevig in iedere bal en vroeg of het pijn deed. Ik gaf aan dat het wel meeviel en kneep direct harder. Ze was duidelijk mijn grenzen aan het zoeken en ze was ook voor zichzelf aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk was. Met een glimlach keek ze mij aan ondertussen steeds harder knijpend tot er een pijnlijk grimas op mij gezicht verscheen.

“Vind je dit fijn” vroeg ze terwijl ze lief bleef glimlachen. Ik kon niet veel anders dan knikken. Daarna pakte zij mijn penis en trok de voorhuid een paar keer van voor naar achteren. Ze ging op de rand van het bed zitten. Ik moest knielen van haar en haar schoenen uittrekken. Vervolgens moest ik haar voeten kussen. Zeer zorgvuldig deed ik mijn werk. Ondertussen vroeg ze mij of ik dat vaker gedaan had en hoe ik het vond om te doen. Met een beetje een betrapt gevoel antwoordde ik dat ik dit wel vaker had gedaan en wel fijn vond om te moeten doen. Ze zou mij deze middag nog een aantal keren dit soort vragen stellen. Toen ze het voldoende vond mocht ik opstaan en bekeek ze mij nog eens goed. Ze gebood mij op bed te gaan liggen en verdween om even later met een paar panty’s weer terug te komen. Ze bekeek mij eens goed. Ze vond het wel grappig mij daar zo te zien liggen, een volwassen man wachtend op wat zou komen. “Doe je ogen dicht” gebood ze mij. Met de panty’s bond ze mijn handen aan het bed. Ze bond ook iets voor mijn ogen. Ik zag niets en kon mij ook nog maar beperkt bewegen. Mijn oren waren extra gespitst.

Ik hoorde dat mijn Meesteres haar rokje met slipje uittrok en daarna volgens mij ook haar blouse. Wat had ik haar nu graag kunnen zien. Haar mooie jonge strakke lichaam, haar kleine tietjes en ik fantaseerde hoe haar volgens mij gladde jonge kutje eruit zou zien. Ze kwam weer op bed zitten. Ik voelde haar zachte jonge handen over mijn lichaam strelen. Ze streelde overal maar bleef van mijn geslachtsorgaan af. Wat had ik graag dat ze daar ook mee speelde. Mijn tepels streelde ze wel. Hierbij maakte mijn lul een hupje van vreugde. Door haar aanraking werd mijn lul net even wat harder en kwam net even wat strakker te staan. Ze vond dit wel een grappig gezicht. Daarom begon ze met haar tong zacht om mijn tepels te draaien. Heerlijk was dat. Ik zag niets maar daardoor waren mijn zenuwen extra alert en genoot ik nog meer van iedere aanraking. Plots beet ze zacht in mijn tepel. Ik kon een kreunen niet onderdrukken en ook mijn pik reageerde direct.

“Vind je dit lekker” vroeg ze quasi verbaasd. Gezien mijn automatische reactie kon ik dit moeilijk ontkennen. Direct voelde ik haar tanden weer stevig in mijn tepel en nog een keer en nog een keer. Au, oei, auw kreunde ik en zeker niet zo zacht meer als de eerste keer.

“Je vindt dit toch lekker slaafje” zie ze lachend.

“Ja Meesteres, ik vind dit heerlijk Meesteres. Bedankt hiervoor Meesteres.” Nog heel even speelde ze met haar vochtige tong met mijn tepel. Mij in spanning latend of ze weer zou bijten. Dat deed ze niet. Ze ging weer verder met strelen tot ze op mij kwam zitten. Ik voelde haar kutje over mijn lul en mijn buik omhoog gaan. Eenmaal boven mijn hoofd pakte ze mijn hoofd en ze duwde het tegen haar jonge kutje aan.

“Verwen je Meesteres maar eens”. In gedachten zag ik dat ze met haar onderlichaam vlak voor mijn gezicht zat. Automatisch stak ik mijn tong uit. “Lik me, slaaf. Jij wilde toch zo graag een Meesteres verwennen. Doe dan nu je best maar eens slaaf”, spoorde ze me aan. “Steek je tong in mijn kutje” commandeerde ze. “Lange halen slaaf, dat vind ik lekker”. Ik bewoog braaf mijn tong van onder naar boven. Wat smaakte ze lekker, maar wat graag had ik ook wat meer van haar gezien. “Lange halen slaaf” wees ze mij weer op mijn taak. Vol overgave ging ik verder tot mijn hoofd naar beneden werd geduwd en mijn Meesteres ging verzitten. Toen ze mijn hoofd losliet beroerde mijn tong haar bilspleet. Ik begon te likken.

“Je tong in mijn poepgaatje, vooruit!” Spoorde ze mij aan. Ik zocht haar rozet en duwde mijn tong ertegen. Toen ze tevreden was draaide ze weer om. Ze schoof haar kutje weer over mijn gezicht. “Nu mijn klitje, zuig eraan, speel ermee, o…oh… ho”. Met mijn tong zocht ik haar klitje en rolde ik dit tussen mijn lippen en ik merkte dat ze begon te draaien met haar bekken. Mijn Meesteres kreunde zacht. Dit gaf mij een goed gevoel. Ik likte die heerlijke kut van mijn Meesteres en fantaseerde hoe ze er naakt uit zou zien. Mijn pik was keihard. Mijn Meesteres werd steeds natter en natter, met dit smeermiddel en mijn speeksel zoog ik nog intenser aan haar heerlijke jonge kutje. Ze begon steeds meer met haar heupen te bewegen en ze schokte steeds heviger. Ik bleef haar klitje zoeken en verwennen. Heftig kreunend en schokkend kwam ze klaar. Ik likte als een braaf slaafje door.

“Achteruit met je kop, slaaf”, klonk het strenge bevel van mijn Meesteres aan mij. Zo streng had ik ze nog niet gehoord, ze vervolgde gelukkig met “dit was goed slaafje”.

Dit had ze even nodig gehad vertelde ze mij. Van de kennismaking en het spelen met mijn lichaam en mijn reacties daarop was ze al best wel geil geworden bekende ze mij. Nu wilde ze weer verder met de verkenning van de mogelijkheden die een slaafje bood. Ze verliet de kamer en liet mij alleen gebonden en geblinddoekt achter. Even later kwam ze terug.

“Ik heb een beloning voor je bij me”. Ik begreep niet direct wat ze bedoelde maar dat duurde niet lang. Al snel voelde ik mijn tepels weer. Ze plaatste op iedere tepel een wasknijper. “Omdat je dit zo lekker vind slaafje”.

Ze ging boven me zitten en zakte langzaam over mijn penis. Warm en zacht schoof mijn pik diep in haar jonge strakke kutje. Ze liet hem diep zitten en wreef met haar schaambeen over mijn lijf om zo haar klitje extra te stimuleren. Mm… mm… Wat een heerlijke beloning. Ik probeerde mijn kont op en neer te bewegen, zodat mijn eikel ritmisch in haar bewoog. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om één vinger tegen mijn kontgaatje te zetten. Langzaam duwde ze tegen mijn sluitspier en dwong ze haar vinger in mijn anus. Ze moet gevoeld hebben hoe mijn lul hierop reageerde. Tot mijn groot verdriet stond ze op en verliet ze weer de kamer. Oh… wat gemeen! Mijn handen waren nog gebonden, ik kon geen kant op. Mijn pik stond strak omhoog, kloppend, smekend als het ware om weer aangeraakt te worden. Maar waar was mijn Meesteres nu. Oh… wat was ik geil.

Hoewel het wachten een eeuwigheid leek hoorde ik haar niet heel veel later weer binnenkomen. Zonder pardon duwde ze iets ronds tegen mijn anus. Zonder moeite gleed dit ding naar binnen.

Nu deed ze mijn blinddoek af en ze maakte mijn handen los. Nu zag ik haar heerlijke jonge lichaam. Ze gebood mij op handen en knieën. Mijn kontje was gevuld met een houten pollepel merkte ik nu. Braaf ging ik op handen en knieën naast haar zitten. Haar slipje stopte ze in mijn mond en op mijn tepels zette ze weer wasknijpers. Zo moest ik achter haar aan de slaapkamer uit naar de kamer. Op de bank in de kamer lag haar vriendin voor tv totaal uitgeteld te snurken. Ik moest stilletjes aan haar geshowd worden. Ondanks de ze dus niets wist van wat we uitvoerden moest ik met de pollepel in mijn kont kwispelen als een hond. Behoorlijk opgewonden door deze vernedering stond mijn pik weer zo stijf als mogelijk. Ik kwam bijna ter plaatse klaar in de wetenschap dat haar vriendin elk moment haar ogen kon openen en het spektakel zou zien. Ik fantaseerde tijdens de show dat haar vriendin mij als Meester zou beschouwen. Oh… Wat zou ik haar laten kreunen!

Terug op de slaapkamer kreeg ik mijn beloning. Mijn Meesteres ging op haar handen en knieën voor mij zitten.

“Laat nu maar eens zien hoe jij je Meesteres gaat belonen Slaaf. Ik wil die grote pik van je in me voelen.” Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik ging achter haar zitten zette mijn penis tegen haar kutlipjes. Wat zag ze er heerlijk uit. Ik duwde langzaam naar voren. Mijn Meesteres kreunde al direct hevig. Ze moedigde me aan.

“Kom op slaaf, in één keer erin. Neuk je Meesteres zo hard als je kan slaaf.” Wat had ze een lekker kontje en wat was ze geil. Ik zette me schrap en liet mijn penis zo hard als ik kon in haar kutje verdwijnen. Ze kreunde heftig van genot. Elke keer dat ik met mijn ballen tegen haar kontje kletste gaf mijn Meesteres kreten. Het was heerlijk mijn harde pik in haar strakke kutje te voelen. Ik pakte met twee handen haar haren vast en trok. Mijn Meesteres begon nog harder te kreunen en geile taal uit te slaan.

“Goed zo slaafje, neuk me hard, zo hard als je kan. Harder, harder! O… ho… ah… ja… ho… ja! Schreeuwde ze het uit en ze kwam heftig klaar. Ze kreunde heftig en riep. “Goed zo slaafje, zo moet het. Neem je Meesteres maar flink te grazen!” Met deze woorden kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn sperma het condoom in.

“Ah… ja… ho… ja” riep mijn Meesteres. Weer kwam ze klaar. Ik haalde mijn penis uit haar kutje en bekeek haar geile glinsterende kut. Ze ging op haar rug liggen en wilde meer. “Lik me slaaf” commandeerde ze me.

Met het condoom nog om mijn lul pak ik met twee handen haar lekkere kontje vast en begon zachtjes aan haart natte clitje te likken in een trage acht-beweging. Ik zag haar hoofd naar achteren hellen van genot terwijl mijn tong grotere cirkeltjes begon te maken. Ze begon zelf met haar tepeltjes te spelen, zacht en dan eraan trekkend als ze eraf moesten. Mijn Meesteres kreunde zacht en duwde haar kutje omhoog. Mijn tong ging in en uit haar jonge strakke kutje. Mijn Meesteres begon geiler en geiler te worden. Ze trok haar kutje helemaal open. Ik stopte twee vingers in haar kutje. Door haar geilheid was ze kletsnat en kon er nog een vinger bij. Wat een enorm soppend geluid gaf dat. Ik duwde mijn vingers eerst heel diep in haar kletsnatte geile grotje, om ze vervolgens zachtjes in haar kutje heen en weer te bewegen. Ik bewoog sneller en harder mijn vingers in en uit haar kutje. Ze kwam plots overeind en zette ze met haar nagels krassen in mijn rug. Ze begon luid te kreunen en ze kwam heftig klaar. Ze klemde haar benen tegen elkaar en liet mijn hand pas even later weer los.

Na wat gelachen te hebben om het condoom om mijn slappe lul verzekerd ze me dat ze genoten had van haar slaafje en dat ik mij aan mocht kleden. Ze bedankt mij met een kus. Zo’n baaldag wil ik dagelijks meemaken.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *