Zonnen met buurvrouw Ria

()

 Het was weer een mooie dag in juli. Ik had een paar dagen vrij genomen om wat klusjes in huis te doen en mijn echtgenote Tina was voor drie dagen naar haar moeder in een andere stad. Het was een wolkeloze hemel en een temperatuur van 25 graden. Ik ben zelf 40 jaar en een liefhebber van seks. Ik heb wat dat betreft de juiste vrouw getrouwd want Tina is ook een liefhebber en ook wel in om te experimenteren, wat we ook regelmatig doen.

Ik was boven in de logeerkamer, die aan de achterkant van het huis is gelegen, bezig met het ophangen van een nieuwe gordijnrail en gordijnen. Ik had het plan om na deze klus lekker buiten in te gaan zonnen in onze door hagen omgeven tuin.

We hadden een buurvrouw van 35 jaar, Ria genaamd, die sinds een jaar weduwe was. Ze had nog een goed figuur met een behoorlijke voorhoede en een stevig kontje. Tijdens de gezamenlijke koffie uurtjes had ik wel in de gaten gekregen dat ze ons beiden ook wel leuk vond.

Ik was bijna klaar met de klus toen ik mijn buurvrouw naar buiten zag komen in bikini met badlaken. Zij spreidde dit badlaken uit en begon zich in te smeren. Haar hele lichaam kwam aan de beurt inclusief haar forse borsten en na haar benen werd haar bikinibroekje losgeknoopt en kwam ook haar venusheuvel aan de beurt. Toen ze haar benen wat uiteen deed om de binnenkant van haar dijen in te smeren zag ik dat ze een geheel gladgeschoren poesje had.

Ik zag dat ze daarna moeilijke toeren uithaalde om haar rug en stevige billen in te smeren. Mijn raam stond open en ik floot bewonderend naar haar en vroeg of ik haar kon helpen. Ze keek verschrikt en trok snel haar bikinibroekje op. Toen ze keek waar het gefluit vandaan kwam en mij zag staan wenkte ze en gaf aan dat ze de poort achterom open zou maken. Ze wist dat mijn vrouw voor een paar dagen weg was en liet zich deze gelegenheid dus niet ontgaan. Ik liet haar weten dat ik het klusje af zou maken en binnen 5 minuten bij haar zou zijn.

Ik trok mijn werkbroek uit en ook mijn slip en trok een ruim zittende bermuda aan. Liep naar beneden en nam uit de koelkast nog gauw een flesje witte wijn en twee glazen mee en ging achterom naar haar toe.

Zij had een tweede badlaken tevoorschijn gehaald en dat naast het eerste uitgespreid. Ze vroeg me eerst haar rug in te smeren met zonnebrand, wat geschiede. Ze had ook haar topje weer aangedaan. Ook had ze een klein tafeltje achter de beide badlakens geplaatst en ik schonk de twee glazen vol met wijn. We proosten en dronken wat en kletsten over koetjes en kalfjes. Ze vroeg of ze mij ook in moest smeren en dat gebeurde. Ze knielde naast mijn ligbed en begon met mijn armen en nek en rug. Daarna moest ik mij omkeren en smeerde ze mijn gezicht borst en benen in. Ze keek me glimlachend aan en liet toen haar hand door de pijp van mijn broek naar boven schuiven om mijn dijen in te smeren. Hierna volgde ook de andere dij en door de opgebouwde spanning van de massage was er in mijn bermuda ook een zekere spanning opgebouwd wat ze ook zag. Ze vroeg me of ze deze spanning nog kon verhogen en ik knikte waarna ze haar hand over mij dij naar boven liet gaan en daar mijn onbehaarde ballen ontdekte. Ze masseerde mijn ballen genotvol en zag dat de spanning in mij bermuda nog verder werd opgebouwd en wel zodanig dat de paarse/roze kop van mijn penis zichtbaar werd.

Ze keek mij aan en zei dat de opgebouwde spanning fors was toegenomen en dat er een behoorlijk stuk gereedschap was verborgen in mijn bermuda. Ik kon niets anders dan dit beamen en zei dat ze gerust dit gereedschap uit mocht pakken als ik ook iets bij haar uit mocht pakken. Ze knikte bevestigend en trok mijn bermuda uit waarna mijn 20 cm groot stuk neukgereedschap tevoorschijn kwam.

Ze pakte mijn paal beet en begon de voorhuid zachtjes heen en weer te schuiven. Ik bracht mijn hand naar haar rug en maakte het strikje van haar bikini topje los en trok. Een paar volle en stevige borsten kwamen tevoorschijn met reeds gezwollen forse tepels en ik nam een borst  in de hand en kneedde deze zachtjes. Ook de tepel kwam aan de beurt voor een zachte massage en ik voelde die nog verder groeien onder mijn vingers. Ik draaide zo dat ik met elke hand een borst kon masseren. Ik voelde dat ook hier een spanning werd opgebouwd. Ze was ook wat steviger met mijn neukstaaf aan het werk gegaan en gaf ook mijn ballen een heerlijke massage.

Ik liet een hand naar beneden gaan en maakte ook haar bikini broekje los en ging op zoek nar haar lustgrotje. Als reactie deed ze haar benen uiteen. Ik voelde een gladgeschoren huid en daarna haar kutlipjes. Er droop al wat kutvocht naar buiten ten teken dat ze behoorlijk geil was. Ik opende haar kutlipjes en voelde meteen al een gezwollen klitje. Ik liet een vinger in haar geile kut glijden en voelde dat er ruimte was voor meer. Dus volgde een tweede vinger. Dit liet haar niet onberoerd en ik voelde dat ze met haar onderlichaam bewoog met haar klitje over mijn vingers.

We keken elkaar aan en ik vroeg of ze hier op het gras verder wilde gaan of dat we naar binnen gingen. Ze koos voor binnen en pakte haar bikinistukjes op en ik mijn bermuda en volgde haar naar binnen en naar boven naar haar slaapkamer. Op de trap liep ik achter haar en de ronde stevige billen schudden zachtjes op en neer. Op haar slaapkamer stond een king-size bed. Ze nam plaats op de rand van het bed. Ik knielde voor haar en liet mijn handen over haar dijen glijden en duwde haar benen wijd uit elkaar. Ik liet mijn hoofd tussen haar dijen zakken en likte aan haar kutlipjes en daarna ging ik met mijn tong van onder naar boven over haar geopende schaamlippen en over haar klitje. Ze pakte als reactie mijn hoofd vast en drukte dit nog steviger tegen haar klitje zodat ik daarop kon zuigen en met mijn tong bewerken. Ook liet ik mijn tong steeds weer in haar neukgrotje schuiven wat tot gevolg dat haar kutgeil begon te stromen en dat ik zoveel mogelijk in mijn mond nam en doorslikte. Het smaakte heerlijk. Nu maakte ik mijn vinger nat in haar hutje en zette deze op haar sterretje en liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden en bewoog deze langzaam op en neer. Ze slaakte kreetjes en liet weten door te gaan daar ze bijna klaarkwam. Ik zoog nog een keer stevig op haar klitje en beet er zachtjes in terwijl ik ook mijn vinger in haar kontgaatje stevig doordrukte. Het gevolg hiervan was dat ze met haar benen om mijn hoofd keep en onder het slaken van zachte kreetjes stevig klaarkwam. Ik likte haar kutje lekker schoon waar zij zichtbaar van lag te genieten.

Toen pakte ze me beet en liet me languit op het bed plaatsnemen. Ze ging geknield naast me zitten en zette haar handen langs mijn schouders en liet haar bovenlijf zakken zodat ze met haar tepels mijn borst kon masseren, Ze kuste mijn tepels en beet er zachtjes op wat schokgolven naar beneden liet gaan naar mijn stijve neukpaal. Ze liet een hand naar beneden gaan en pakte mijn lul beet en schoof de voorhuid langzaam op en neer. Met haar andere hand masseerde ze mijn ballen. Even later liet ze haar hoofd verder naar beneden gaan en likte mijn kale balzak en nam een voor een mijn ballen in haar mond en liet deze langzaam in haar mond ronddraaien terwijl ze met haar andere hand mijn lul masseerde.

Hierna liet ze haar mond over mijn kale eikel zakken en liet haar tong door mijn plasgleufje glijden. Dat maakte me nog geiler. Ik zei even te stoppen en greep haar grote tieten beet en nam een van de tepels in mijn mond en zoog stevig op deze tepel terwijl ik met mijn andere hand de stevig in haar tepel kneep. Dit ontlokte haar een kreetje doch niet van pijn, zoals ze zei. Dus liet ik mij niet onbetuigd en beet eerst met mijn lippen en toen met mijn tanden zachtjes en steeds een beetje harder op haar tepel. Ik voelde waar de grens werd bereikt en liet toen weer los.

Ze boog zich weer naar mijn lul en liet haar mond over mijn lul zakken zover als dit kon. En hij ging helemaal naar binnen tot aan de wortel. Ik voelde de spieren van haar keel mijn eikel masseren. O, wat was dat geil. Ze trok weer terug en zoog een poosje aan mijn lul terwijl ze met haar mond op en neer ging. Hierdoor kwam mijn neukpaal weer op volle oorlogssterkte. Ik tilde haar mond van mijn lul en zij dat ik zover was. Ze ging met haar knieën elk aan een kant op mij zitten en nam mijn lul tussen haar borsten en ging zo op en neer. Telkens kwam mijn grote eikel tussen haar grote borsten tevoorschijn. Dit was een geil gezicht.

Ze kwam nu omhoog nam m’n lul in de hand en plaatste die tegen haar kut en wreef hiermee over haar klitje. Zo geilde ze zichzelf weer op. Ik legde mijn handen op haar heupen en tilde haar een beetje op en liet zo haar nog natte kut over mijn neukpaal zakken. Ze bereed mij even en ik voelde mijn ballen tegen langs haar dikke schaamlippen schuren.

Ik vroeg of ze ok op haar hondjes geneukt wilde worden en dat wilde ze wel. Ze ging op haar knieën zitten en ik daarachter en schoof mijn lul weer in haar kut. Ik boog ook voorover zodat ik ook haar tieten kon masseren terwijl ik in en uit haar stootte. Ik wilde het even weer rustig aan doen en pakte haar heupen vast en bewoog haar langzaam voor en achteruit. Ze liet me weten dat ze hiervan genoot doch wilde wel wat forser worden geneukt. Ze liet me weten dat haar man haar ook wel eens in haar kontje neukte. Dit liet ik niet voorbij gaan. Ik stak twee vingers in haar natte kut en vingerde haar even tot mijn vingers nat genoeg waren. Daarna eerst een vinger naar binnen en daarna, na wat oprekken twee en zelfs nog een derde. Ze werkte zelf mee door naar achteren te bewegen. Nog even mijn neukpaal in haar natte kut gestoken en toen tegen haar inmiddels tot ster gegroeide anus. Ik liet m’n neukpaal langzaam naar binnen schuiven tot mijn ballen tegen haar kut kwamen. Na enige keren rustig op en neer bewogen te hebben ging het tempo omhoog en zij deed driftig mee. Ze had zelf een aantal vingers in haar kut gestoken en wreef hiermee driftig over haar klitje. Ik voelde dat mijn zaad in mijn ballen opborrelde en ze liet weten ook weer klaar te komen. Na nog enige keren mijn lul diep in haar anus te hebben geramd voelde ik dat haar kutspieren zich ook weer samentrokken en we kwamen samen met de nodige oh ‘s en ah…ha ‘s lekker tot een orgasme. Ik liet me op haar rug zakken en kneep nog een keer lekker in haar tepels wat haar klaarkomen nog verlengde.

Hierna gingen we naar haar badkamer om te douchen. Ze had een ruime douchecabine meer dan geschikt voor twee personen en ook met een douchekop met een verstelbare straal van smal en hard naar breed en zacht. Nadat we beiden nat waren nam ik het douche schuim ter hand en zeepte haar grote borsten in die daarop direct weer reageerden door weer lekker stevig te worden. Ook haar tepels werden door mij tussen duim en wijsvinger genomen en lekker rondgedraaid en zachtjes in geknepen. Deze opwinding had tot gevolg dat Ria ook een handvol doucheschuim nam en mijn neukpaal en mijn ballen inzeepte en lekker masseerde. Ze voelde ook dat dit tot gevolg had dat mijn lul weer op volle oorlogssterkte kwam. Mijn handen gleden over haar buik naar beneden en duwden haar kutlippen vaneen en met duim en wijsvinger kon ik haar klitje beetpakken en rolde en kneep hier zachtjes in. Ik voelde dat zij haar spel met mijn lul intensiveerde en ook mijn ballen zalig masseerde. Ik gaf haar een zoen op haar mond en deze ging open en we gaven elkaar een intensieve tongzoen.

De douche had ons inmiddels schoongespoeld en ik pakte de douchekop in mijn hand en veranderde de straal langzaam van breed en zacht naar smal e hard. Dit, terwijl ik de straal van haar borsten naar beneden liet komen naar haar geile neukgrot.  Ze deed zelf haar kutlippen uit elkaar zodat de harde straal op haar klitje terecht kwam. Dit had tot gevolg dat ze bijna klaar kwam.

Hierna knielde ik voor haar neer en ze legde een been over mijn schouder zodat ik het werk van de douchestraal af kon maken met mijn mond en tong en haar tot een heerlijk orgasme bracht en haar kutsappen rijkelijk liet vloeien en die door mij met veel smaak werden opgelikt.

Staande gaf ik haar weer een ferme tongzoen en zij kon zo haar eigen geilheid proeven. Ik stelde haar voor deze geilheid te mengen met mijn sperma en vroeg of ze me wilde pijpen zodat ik in haar mond kon klaarkomen. Ze liet zich op haar hurken zakken met haar rug tegen de douchewand en ze nam mijn neukpaal ter hand en gaf er kleine kusjes op en trok mijn voorhuid naar achteren en liet haar tongpuntje door mijn plassleufje glijden. Toen liet ze haar mond verder over mijn lul glijden tot aan mijn ballen. Ondertussen masseerde ze met haar keelspieren mijn eikel. Dit was zo geil dat ik mijn neukpaal zelf terugtrok om niet meteen klaar te komen. Ik begon met een rustig tempo mijn lul in haar mond heen en weer te schuiven terwijl Ria heerlijk mijn ballen masseerde. Het tempo werd door haar verhoogd wat tot gevolg had dat er in mijn zak iets begon te borrelen. Ria voelde dit ook en nam hem opnieuw geheel in haar mond en masseerde mijn eikel opnieuw met haar keelspieren. De reactie laat zich raden. Ik spoot een eerste lading direct in haar keel die direct werd doorgeslikt. Ze gaf ook mijn lul wat meer ruimte en er volgden nog drie a vier spermaspuiters in haar mond die moedig werden doorgeslikt. Ik trok haar overeind en liet mijn tong in haar mond verdwijnen die het geil van ons beiden goed door elkaar mengde. Ook haar tong nam hieraan deel.

We hebben ons opnieuw gewassen en afgespoeld en daarna trok ik mijn bermuda en zij een oversized T-shirt dat zij vanuit de slaapkamer had meegenomen. Ik haalde de fles wijn die we in de koeler gezet hadden naar haar woonkamer en schonk nogmaals de glazen vol en namen plaats in de zithoek samen op de bank

Ria vertelde me dat ze de eerste keer na het overlijden van haar man weer seks had gehad en het was haar goed bevallen. Ik vertelde haar dan mijn vrouw Tina en ik een vrij goed seksleven hadden en ook wel eens een parenclub hadden bezocht en daar ook ervaringen op hadden gedaan met trio’s met zowel twee mannen als twee vrouwen en dat mijn vrouw de ervaringen met een andere vrouw in mijn bijzijn goed was bevallen. Ria had nog nooit zulke ervaring gehad maar had er in het afgelopen jaar wel eens van gedroomd in bed als ze zichzelf aan het vingeren was en dat had het klaarkomen geen kwaad gedaan.

Ik stelde voor om, na terugkomst van mijn vrouw, te bekijken of ze dat met Ria wilde. Ik was er van overtuigd dat dit geen probleem zou opleveren.

Ik nam voor die dag afscheid van Ria en sprak af dat ze volgende morgenavond bij mij koffie zou komen drinken en dan zouden we wel zien wat er daarna nog gebeurde.

Dat voor een volgende keer.

Basje

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *