Buurmeisje

()

Het is warm, echt een zomerdag waarop je eigenlijk niet wilt werken. Maar ja, wat moet, moet… Ik ben op weg naar een bespreking in de buurt van Utrecht, dus pak en stropdas aan. Airco in de auto dus ook… Onderweg gaat mijn mobieltje af. Liam, lees ik op het display. Ik neem het gesprek aan, luister naar zijn vragen en probeer zo goed mogelijk antwoord te geven. Ik had nog e.e.a. voor hem uitgewerkt op papier, en heb dit toevallig bij me. Ik stel dus voor om dat bij hem af te geven als ik klaar ben met mijn meeting. Dat kan, maar hij is er zelf een paar dagen niet, dus of ik Louise maar even gezelschap wil houden. Dat laat ik me geen twee maal zeggen, Louise gezelschap houden eindigt meestal op een heel prettige manier!! We nemen afscheid, ik hang op, en met een smiley op mijn gezicht rij ik verder naar mijn bespreking. Ik kan mijn gedachten er af en toe niet helemaal bij houden, maar gelukkig wordt deze snel afgewerkt, en na een uurtje zit ik alweer in de auto, nu op weg naar Louise.

Na een klein half uurtje rij ik de straat in, zet mijn auto aan de kant, pak de spullen en loop naar de voordeur toe. Door de ramen zie ik dat Louise in de achtertuin bezig is; de bel zal ze dus niet horen. Ik besluit om even achterom te lopen en haar zo te verrassen.

Ze is druk bezig met de tuin, zie ik als ik omloop. Ik loop zachtjes het tuinpad op zodat ze me niet hoort, leg de papieren voor Liam op de tuintafel en kijk naar haar. Ze ziet er weer heerlijk uit, haar lichaam licht gebruind door de zon, haar lekkere blonde koppie er vrolijk bovenop. Vanwege de warmte is ze schaars gekleed; ze draagt een kleine bikini die net haar tepels bedekt en het broekje mag eigenlijk ook die naam niet hebben. Ze staat gebukt voorover, haar kontje strak gespannen in het kleine broekje, en zonder dat ze het hoort loop ik naar haar toe. Ik steek mijn hand uit en laat mijn vingers langs haar bilnaad glijden. Van schrik komt ze met een klein gilletje overeind. Als ze ziet dat ik het ben, verandert haar gezicht op slag van boos naar blij verrast.

“Hugo, rotzak, wat laat je me schrikken!” Samen lachen we. We omhelzen elkaar en geven elkaar een zoen op de mond. Ondertussen laat ik mijn handen over haar mooie en gladde billen glijden.

“Je ziet er weer heerlijk begeerlijk uit, Louise. Echt weer om in te bijten!” De daad bij het woord voegend bijt ik zachtjes in haar bovenlip. Ik vertel de reden van mijn bezoekje, en plof op de tuinbank neer. Louise voorziet me intussen van een koud biertje, en komt naast me zitten. Mijn jasje heb ik intussen al uitgedaan, als Louise mijn stropdas pakt en deze voorzichtig losmaakt. Ook de bovenste vier knopen van mijn overhemd moeten eraan geloven. Terwijl ze die losmaakt glijdt één hand onder de stof door over mijn borst. Ze vindt een tepel en knijpt er plagerig in. Ik kijk haar lachend aan, en zeg.

“Is Liam weer even een paar dagen niet in de buurt? Kan wel merken wat dat met je doet…” Plagerig knijpt ze wat harder in mijn tepel en geeft me een zoen op mijn mond. Als vanzelf beantwoord ik haar zoen, en onze tongen vinden elkaar opnieuw zonder moeite. Terwijl ze intussen mijn bloes verder losknoopt, laat ik mijn handen over haar schouders langzaam naar haar borsten glijden. Louise zucht lichtjes onder de aanraking. Met een kleine beweging wip ik haar borsten uit de kleine stoffen omhulling, en laat de tepels zachtjes tussen mijn vingertoppen rollen. Terwijl ik dat doe word mijn aandacht getrokken door een beweging van de coniferen die tussen de tuin van Louise en Liam en hun buren staan. Als ik nog eens goed kijk zie ik een meisje of jonge vrouw, dat zie ik niet goed, half verborgen in de struiken staan.

Louise heeft me mijn overhemd intussen uitgetrokken, en laat zich languit achterover hangen, haar hoofd op mijn schoot. Haar tepels zijn al een beetje gezwollen, en prikken zo gaatjes in de lucht. Eén been hangt langs de bank op de grond, het andere heeft ze opgetrokken, en leunt tegen de rugleuning. Mijn rechterhand heeft nu alle ruimte om haar van haar gezicht tot haar bovenbenen te strelen. Terwijl ik dat doe kijk ik naar de reactie in de struiken. Het meisje staat er nog steeds, ik kan haar met en klein beetje moeite redelijk zien. Ik laat mijn vingers langs Louises been in haar slip glijden en begin zacht haar kutlipjes te masseren. Ze reageert meteen zoals ik hoopte, en trekt het broekje aan de kant, zodat ik nu vrij spel heb. Intussen houd ik de coniferen goed in de gaten. Het meisje staat er nog steeds, en moet nu precies kunnen zien wat ik met Louise doe. Langzaam laat ik mijn vingers in haar kutje glijden, en heel rustig vinger ik haar. Al snel is ze kletsnat, en ze ligt te hijgen op mijn schoot. Ik zie dat de bewegingen in de struiken ook wat heftiger worden, dus ze ziet goed wat ik met Louise doe

Zachtjes zeg ik tegen Louise wat ik net zie, en ze vraagt meteen vooral niet te stoppen. Ook zij wil zien wat er verder gebeurt… Met één hand kneed ik Louises borsten, met de andere geef ik haar klitje en haar poes een heerlijke vingerbeurt. De wetenschap dat we bespied worden geeft alles een extra geile lading, en al snel voel ik dat Louise klaarkomt.

Met mijn linkerhand wuif ik naar het meisje dat ze moet komen. Ze schrikt, voelt zich betrapt, en staat meteen stil, denkend dat ik haar dan niet meer zie. Maar ik gebaar opnieuw dat ze moet komen, en schoorvoetend komt ze tevoorschijn. Ze komt dichterbij en staat nu in de volle zon, zodat ik haar nu goed kan bekijken. Het meisje blijkt een jonge blonde vrouw van ongeveer 19-20 jaar te zijn, maar is wat tenger van bouw. Ook zij draagt een bikini, zodat ik haar vormen goed kan zien. Haar borsten zijn niet erg groot, ze heeft een slanke taille, en kleine, maar toch stevig ogende billen. In het bikinibroekje ontdek ik behalve een lichte welving ter hoogte van haar venusheuvel ook een vochtige plek. Al met al ziet ze er best lekker uit. Verlegen staat ze ons aan te kijken. Zowel Louise als ik lachen haar vriendelijk toe.

“Hoi, Elise!” Begroet Louise haar. Elise glimlacht terug, en zegt zachtjes.

“Hallo.” Ik stel me voor en steek haar mijn hand toe. Zachtjes pakt ze hem beet en schudt hem. Ze heeft gladde vingers, vrij lang, en dat geeft haar handen iets slanks.

“Weet Liam dit wel?” Vraagt ze Louise. Die lacht en stelt Elise gerust. Ze vertelt dat ik een goede vriend ben waar ze al vaker een “feestje” mee hebben gebouwd, en dat Liam op de hoogte is van mijn bezoekje vandaag.

“Tja, ik dacht al,” zegt ze. “Wat is daar aan de hand?” Louise is intussen weer gaan zitten en Elise neemt plaats naast haar. We kletsen wat, en al pratend slaat Louise haar arm om Elise heen. Die vlijt zich gewillig tegen Louise aan, met haar gezicht vlakbij Louises rechter tepel, die nog steeds hard op haar borst prijkt. Louise streelt door haar haar, en drukt het meisje wat dichter tegen haar aan. Elises lippen raken haar borst, en als vanzelf openen haar lippen zich iets, zoeken de tepel, vinden hem en zacht begint ze eraan te zuigen. Ik buig me voorover, en neem de linker tepel tussen mijn lippen. Zachtjes bijt ik erin, zuig eraan en laat mijn tong eroverheen glijden. Naast me is Elise met een soortgelijke behandeling bezig. Terwijl we samen Louise verwennen kijken we elkaar aan. Allebei laten we Louises tepels los en als vanzelf kussen we elkaar. Onze tongen draaien zachte rondjes om elkaar heen. Terwijl we zoenen hoor ik Elise zacht zuchten. Dan richten we ons op Louises mond, en geven elkaar tegelijk een heerlijke zoen.

Louise stelt voor om binnen verder te gaan. We staan op en met aan elke kant een mooie vrouw loop ik met ze door de openstaande schuifpui naar binnen, door de kamer naar de trap. Ik laat de vrouwen voorgaan als we naar boven lopen, naar de slaapkamer. Daar aangekomen wordt ik meteen door beide dames vastgepakt en vakkundig uitgekleed. Terwijl Louise als laatste mijn overhemd uit trekt ontdoe ik Elise van haar bovenstukje. Haar broekje heeft ze in geen tijd op de grond liggen en ook Louise staat al snel naakt naast ons. Ik had het inderdaad goed gezien, Elise heeft kleine borsten met bolle tepelhoven en mooie kleine tepels. Zacht streel ik ze, ze voelen heerlijk zacht en stevig aan, heel anders dan die van Louise. Die zijn groter, en voelen ook zacht aan maar toch anders. Maar ik krijg niet de kans om er lang mee te spelen, want ik wordt door beide vrouwen op het bed geduwd. Nog voor ik iets kan doen hebben ze allebei bezit van me genomen. Louise spreidt mijn benen en gaat er op haar knieën overheen zitten, zodat ik geen kant op kan, en Elise heeft mijn armen klem onder haar benen; haar kutje zweeft boven mijn gezicht en staat een beetje open. Ze heeft zich op een klein streepje na helemaal geschoren. Ze is al een beetje opgewonden, haar lipjes glimmen en beetje.

Terwijl ze zo boven mij zweeft, kijkt ze naar Louise. Die heeft zich voorover gebogen en likt langs mijn al stijve lul. Met haar handen masseert ze mijn ballen. Ook Elise buigt zich nu voorover, en ook zij begint mijn lul te likken. Terwijl ze dat doet drukt ze haar kutje tegen mijn lippen. Ik proef haar vocht, het is wat zoetig van smaak. Ik open mijn mond en begin haar te beffen, probeer (zonder hulp van mijn handen nog steeds) haar overal te likken. Haar klitje wordt al gauw harder en komt iets onder het kapje vandaan, zodat ik er nu beter bij kan. Als ik mijn tong er driftig overheen laat gaan hoor ik haar steunen. Dan voel ik hoe mijn lul in een mond verdwijnt. Ik kan niet zien van wie, maar het voelt heerlijk!

Na enkele ogenblikken wisselen de vrouwen elkaar af, en ik voel een andere mond om mijn pik. Ik voel dat ik diep naar binnen wordt gezogen, dan weer wordt losgelaten, en opnieuw diep naar binnen glijd. Zalig! Mijn tong likt Elises drijfnatte kutje van onder tot boven, en dringt zo ver als het kan in haar neukgaatje door. Haar kreunen en steunen wordt heftiger, en ik voel dat ze weer overeind komt. Ook Louise komt overeind, en begint hard op het meisje haar tepels te zuigen. Dat is net teveel voor haar en schokkend en hijgend komt ze klaar op mijn mond. Ik zuig zo goed en kwaad als ik kan al haar geil op, het is zo lekker dat ik er dronken van zou willen worden, maar het is zoveel dat mijn gezicht nat is van haar kutsap.

Dan wisselen de dames van plaats, en nog steeds mijn armen en benen beperkend in hun bewegingen gaat Louise met haar warme poes boven mijn gezicht zitten. Elise neemt weer met haar handen bezit van mijn nu staalharde lul, en begint me rustig met draaiende bewegingen af te trekken. Louise drukt haar gleuf uitnodigend naar me toe. Ze is bloedgeil, haar kutlippen staan al helemaal open en ik kan zo haar neukgaatje inkijken. Ze glimt van geiligheid, en plagerig geef ik haar korte likjes langs haar lipjes. Ze protesteert en drukt als vergelding haar kruis stevig tegen mijn gezicht, zodat ik geen lucht meer krijg. Om haar zover te krijgen dat ik weer kan ademen begin ik haar driftig te beffen. Ook bij haar dring ik in haar honingpot door met mijn tong. Dan komt ze iets omhoog, ik heb weer lucht…

Meteen neem ik mijn kans waar en zuig haar harde klit stevig tussen mijn lippen, er tegelijk met mijn tong tegenaan tikkend. Ze is zo geil dat dit net genoeg is om ook haar te laten komen, en opnieuw drink ik het heerlijke geil van een mooie vrouw. Elise heeft intussen mijn pik in haar mond genomen en sabbelt eraan alsof het een lolly is. Hoewel het heerlijk is kan ik merken dat ze dit nog niet vaak heeft gedaan. Ook Louise ziet het, en geeft aan dat ze het even voor zal doen. Ze neemt Elises plaats over, en knielt tussen mijn benen. Nu zijn mijn armen en benen weer vrij om te bewegen. Ik kom wat omhoog, en steun op mijn ellebogen zodat ik goed zicht heb op Louise. Mijn lul glijdt in en uit haar mond, haar tong kronkelt zich om mijn gezwollen eikel. Ze is zo lekker, kan dit zo goed, ik geniet met volle teugen. Elise zit naast mij op haar knieën en kijkt met een geile blik in haar ogen mee.

Ik laat mijn vingers intussen met haar kutje en kontje spelen. Dan buigt ook zij zich voorover en neemt het van Louise over. Eerst sabbelt ze wat aan de eikel, zacht met haar tong langs het toompje, en dan laat ze mijn lul in haar mond zakken. Ik voel en zie dat ik al diep in haar mond zit, maar blijkbaar is het niet diep genoeg naar haar zin. Ik voel dat ze een slikbeweging maakt en zie dan mijn lul nóg verder in haar mond verdwijnen. Aan mijn eikel voel ik hoe strak haar keel is. Dan, terwijl ik niet dieper meer kan, maakt ze korte neukbewegingen met haar hoofd. Dit is zo strak en geil, dat ik moeite moet doen om niet meteen te spuiten. Elise komt omhoog, naar adem happend, draait haar gezicht naar me toe en vraagt of dit beter was…! Ik geef toe dat dit echt zalig was, en dat ik niet kan wachten op het vervolg. Ze tilt een been omhoog, laat het aan mijn andere kant op bed neerkomen en richt haar glimmende poes op mijn rechtopstaande lul.

Dan laat ze zich zakken, en als vanzelf zakt ze in één keer over me heen. Met haar volle gewicht leunt ze op mijn schaamstreek, en kantelt haar bekken naar voor en naar achter, zo met kleine bewegingen mijn pik masserend. Louise maakt van de gelegenheid gebruik om tussen mijn wijd gespreide benen te gaan liggen, en likt in een beweging zowel mijn ballen als Elises geile kut. Het duurt niet lang voordat Elise weer schokkend tot een hoogtepunt komt. Ik voel haar sap over mijn ballen naar mijn bilspleet lopen. Ze laat zich van me afglijden, en op het moment dat mijn paal uit haar natte spleet floept, heeft Louise hem alweer in haar mond genomen. Ze geniet zichtbaar en hoorbaar van de smaak van Elises geil en mijn voorvocht. Dan is het ook haar beurt om haar neukgrotje te vullen met mijn kloppende pik.

Terwijl ze me geil aankijkt, pakt ze mijn lul vast en leidt hem naar haar poel van genot. Ze wrijft de eikel langs haar lippen heen en weer, wat meer tijd nemend als ze bij haar klitje aankomt. Ze is zo vreselijk nat dat haar vocht langs mijn pik over haar handen loopt. Dan laat ze zich over me heen zakken en begint me te neuken. Eerst langzaam en sensueel, genietend van elke millimeter vlees dat elkaar aanraakt, dan sneller en met langere halen. Bij elke stoot is het geluid te horen van haar lijf dat tegen het mijne aan kletst. Ik speel intussen met haar gezwollen tepels, draai en trek eraan, en masseer haar tieten. Ze kreunt harder en harder. Ik gebaar Elise om op mijn gezicht te gaan zitten want ik wil haar geil opnieuw proeven.

IJverig begin ik haar kut te likken, Louise en Elise geven elkaar een heerlijke geile tongzoen en spelen met elkaars borsten. Het gehijg van beide dames wordt heftiger en windt ook mij vreselijk op. Ik geef aan dat ik op het punt sta klaar te komen en dat ik het hun beiden wil geven, maar Louise wil per se mijn zaad diep in haar kut ontvangen. Dan, na nog een paar stoten houd ik het niet meer, en kreunend laat ik mijn sperma in haar vloeien. Ook Louise laat zich nu gaan en met kleine gilletjes drukt ze haar poes hard tegen me aan en komt ook klaar. Tegelijk druk ik mijn tong diep in Elises kut-gang, en voel dat ook zij heerlijk haar zoveelste hoogtepunt bereikt. Mijn gezicht is helemaal nat van het geil dat allebei de vrouwen al over me heen hebben laten lopen, en ook mijn kruis drijft. Louise laat zich hijgend links van me op bed zakken. Ik sla teder mijn arm om haar heen en trek haar tegen me aan.

Elise laat zich tussen Louises benen zakken en begint haar kut te likken. Smakkend likt ze het mengsel van Louises geil en mijn zaad dat uit haar kut loopt op, tot er niets meer uitkomt. Ze kruipt omhoog en geeft Louise een tongzoen zodat zij nu ook haar geil en mijn zaad proeft. Dan gaat Elise rechts van me liggen en ook haar trek ik tegen me aan. Ik geef ze allebei een welgemeende tongzoen, en vlak boven m’n gezicht kussen ze elkaar opnieuw. Ik til mijn hoofd een beetje op, en al snel zijn we gedrieën verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Dan leggen ze hun hoofd op mijn schouders, en terwijl ze zacht mijn nu verslapte lul strelen genieten we samen nog even na van een heerlijk triootje.

Bonux

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *