De puinhoop

()

‘Wat een puinhoop zeg’, moet ik die ochtend gedacht hebben. Ik kwam mijn redelijk grote slaapkamer binnen en zag links en rechts cd’s, boeken en cd-roms liggen. Net op het moment dat ik de spullen bij elkaar wil zoeken, gaat de bel. Snel rende ik naar beneden en opende de deur, waar twee vrienden stonden, de lange John en de o zo prachtige Ingrid.

Ingrid is een mooie brunette van 21 jaar. Ze is niet echt groot maar haar borsten des te meer. Terwijl ze me voorbij loopt op weg naar de woonkamer, kijk ik neer op haar strakke T-shirt, wat ze op deze mooie zomerse zaterdag droeg. John schudt me de hand en begint meteen over de voetbalwedstrijd van afgelopen woensdag. Ik ken John al jaren. Ikzelf ben 24 en hij is drie jaar jonger, maar ziet voor zijn leeftijd een stuk ouder uit. En John weet ook wel dat ik geil op Ingrid…

De koffie pruttelt, de lepeltjes staan recht in de koffiemokken en John en Ingrid nemen plaats op de bank. Tijdens het inschenken van de koffie hoor ik de herrie van mijn slaapkamer: de stereo. Hoe ik de deurbel überhaupt heb kunnen horen wordt me een raadsel, want zelfs Ingrid merkte meteen op dat die muziek zo hard staat. Ik zei met een grijns.

“Loop maar even mee naar boven, dan helpen jullie maar even mee met de kamer opruimen.”

John gaat voorop de trap omhoog en Ingrid volgt. Tactisch genoeg, wacht ik nog even met de trap oplopen, zodat ik de prachtige vormen van Ingrid ’s billen kan volgen. Boven aangekomen, begint Ingrid meteen in mijn cd-rom collectie te snuffelen, terwijl John plaatsneemt op mijn bed.

“Wat is dit nou weer?” Vraagt de verbaasde Ingrid, die met een geil cd-rom schijfje naar me zwaait. John fronst. Op het schijfje staan, ‘pak ‘em beet, vijfhonderd geile foto’s van amateurs, die zich, net als ik, maar al te graag met seks bezig houden.’

“Wat staat hierop?” Vraagt Ingrid, terwijl ik in haar ogen kan zien dat ze zelf goed weet wat erop staat.

“Laat eens zien.” Ik ruim mijn bureau een beetje op en start de computer. Ik start de schijf op en terwijl ik dat doe, voel ik al dat er iets staat te gebeuren. Ik laat Ingrid zitten op de bureaustoel en John en ik schuiven ernaast. Weer kijk ik naar die prachtige tieten, waarvan ik zag dat de tepels hard werden. Wat een geil wijf ook eigenlijk. Een tiental foto’s flitsen voorbij en ik hoor haar zuchten.

“Oh, dat lijkt me ook lekker zeg,” zegt ze als er een foto voorbij komt, waarop te zien is dat een mooie blonde griet genomen wordt door een man of vijf. Spontaan schiet er 19cm lul in mijn broek omhoog. Ik kreeg me toch een geile gedachte.

“Nou,” zei ik, “Vijf is wel erg veel, vind je niet? Wat dacht je van… (knipoog naar John)… twee mannen..?” John schiet in de lach, maar merkt snel dat ik het meen. Waarom niet? Ingrid draait zich naar John toe en glimlacht.

“Lijkt me wel geil, John. En je weet dat ik het met een extra man in bed wil.” John bedacht zich nog even, maar voor hij en ik het wisten, zat Ingrid al met alleen haar bh en stringetje aan op mijn bureaustoel. Het zal me wel een natte plek worden op die stoel, want haar kutje scheen door het slipje heen. Ik kon me ook niet meer houden en stond op en ging achter Ingrid staan. Ik sloeg m’n armen om haar heen en kuste haar in d’r hals. John was intussen het kletsnatte slipje van Ingrid aan het ontdoen, en kuste haar heerlijke poes. Ik wist niet wat me overkwam, maar besloot er maar van te genieten. Kon ook niet anders, want zo’n geile griet als Ingrid kom ik nergens meer tegen. Ingrid begon hevig te kreunen toen John haar poes begon te likken als een bezetene. Haar benen waren ver gespreid en haar bh was inmiddels drie meter verderop beland. Ik trok mijn spijkerbroek uit en liet mijn boxershort zakken. Mijn T-shirt trok ik in een snel tempo uit en mijn paal stond natuurlijk fier overeind.

Terwijl Ingrid het hoofd van John dicht tegen haar kut aanhield, begon ze me heerlijk te pijpen. Met lange en korte halen, zoog ze aan m’n pik, die volgens mij nu nog langer was dan normaal, als-ie stijf is. Mijn god, wat lekker. Ik kon haar John ook zien, dat-ie ervan genoot. Dat zijn eigen geile Ingrid aan mijn lul zat te zuigen. Ik ben honderd procent hetero, maar ik moet zeggen, dat het me ook opwond, hoe John er van genoot. Ingrid kwam klaar. Zelfs de buren moeten het gehoord hebben. We klommen alle drie, inmiddels helemaal uitgekleed, op mijn bed.

Ingrid ging op haar rug liggen en spreidde opnieuw haar benen. Ik ging voor haar zitten en keek recht in die heerlijke neukgrot van haar. Haar klitje lag keihard tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wilde eigenlijk meteen gaan neuken, maar ze zei meteen: “Bef me! Bef me helemaal gek!”

Ik bukte om bij haar poes te komen en proefde de heerlijke kutsappen. Ik begreep ook meteen dat de rollen werden omgedraaid, want John’s lul werd gulzig in haar mond genomen. John mocht trouwens ook niet klagen qua lengte van zijn neukstaaf. Maar dat weerhield Ingrid niet om de hele 20cm in haar mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om haar klitje, haar schaamlippen en soms duwde ik mijn tong in haar neukgaatje. Ik voelde gewoon hoe haar spieren in haar benen begonnen samen te trekken. Weer kwam ze gillend klaar, tegelijk met John, die met grote bogen zaad over haar gezicht klaarkwam. Dit zullen ze wel vaak geoefend hebben, dacht ik nog.

“Ik wil je neukpartijtje niet verpesten,” zei John, “want ik laat jou wel neuken. Laten we geen risico nemen, dat we allebei ons lekkere Ingrid neuken, dus pak jij haar maar.”

Hoe is het mogelijk dat iemand die zo geil is als John, toch nog zo’n verstandige opmerking kan maken. Maar ik had ook geen zin om hier nog over na te denken en voor ik het wist lag ik op mijn rug in haar natte poes te pompen.

Haar handen zette ze op mijn borst en ik voelde haar nagels in mijn huid drukken. John zat er geamuseerd naar te kijken maar daar raakte ik langzaam aan gewend. Haar grote tieten zweefde boven mijn borst. Ze strekte zich uit naar achteren en zet haar armen op mijn bovenbenen. Ik zie hoe mijn pik in haar poes verdwijnt en haar klitje dat recht vooruit steekt. Dan heeft John een idee: DP. Dubbele Penetratie.

Ingrid weet nog niet of ze dat wil, maar we weten haar gauw over te halen. Ik blijf zo liggen en Ingrid ook. Dan kruipt John achter Ingrid en dringt z’n dikke lul zonder aarzelen in haar kont. Ik kijk Ingrid aan of ze het lekker vind maar haar mooie ogen kijken me zo aan, alsof het lijkt dat ze nog meer wil. Ik voel John’s benen en zelfs zijn lul als ik weer diep in haar poes stoot. Dit duurt zo’n vijf minuten als ik met een enorme kracht voel dat ik klaar ga komen. Ik probeer me in te houden maar gelukkig red John me. We melden allebei Ingrid dat we ons zaad over haar heen willen spuiten. Snel gaat ze in op de rand van het bed zitten. We knielen naast Ingrid en met beide handen trekt ze ons af.

“Kom maar jongens! Kom maar lekker over m’n gezicht klaar. Spuit dat hete zaad over m’n tieten!” Voordat ze het woord ‘tieten’ zei, spoot ik met een enorme kracht mijn hete zaad over haar grote tieten. Vlak na mij kwam John, die ook niet flauw was met de hoeveelheid zaad, ondanks dat hij een kwartier daarvoor ook al klaargekomen was.

Heerlijk uitrustend op het bed en met de lekkerste sigaret die ik ooit gerookt had, spraken we meteen af, om dit nog regelmatig te doen. Want wat zal ik daarna nog vaak van haar mooie lichaam genieten. Dit is trouwens allemaal echt gebeurd. En mijn slaapkamer is nog steeds een puinhoop…

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *