Een lieve collega

()

Het is een mooie warme lente avond als ik m’n pc afsluit, Lindsey m’n vrouw is voor haar werk een week in Italië en elke avond maken we er een spelletje van elkaar op te geilen.

Lindsey is een 36 jarige meid met licht bruin haar grijs groene ogen, een beetje molliger op de juiste plaatsen maar met een heerlijk strak kontje welke ze vaak in een strak rokje laat zien, en met een lekkere 85d van tieten. Ook weet ze goed hoe een man gek te maken zo heeft ze mij net bloed geil gekregen, m’n paal staat fier in geef acht als ze zegt -ik ga afsluiten je moet nog drie dagen wachten lieverd van me-.

Godver nu zit ik hier met een joekel van een stijve m’n pik is nu niet bepaald klein hij is zelfs met zo’n negentien bij zes centimeter; vrij groot te noemen. Dus ik besluit om een eindje te gaan joggen om een beetje af te koelen. We wonen in een landelijk dorpje en ik besluit om in de natuur zelf te gaan lopen ver weg van alle huizen.

Ik geniet van de rust en het uitzicht van het zacht glooiende landschap en de verschillende kleuren, bomen met hun witte bloesems, velden met gele bloemen, terwijl ik ondertussen probeer om mijn pik in toom te houden en niet aan Lindsey haar heerlijk geschoren kutje te denken dat ze aan het bewerken was met haar vibrator. Een eindje voor mij begint er iemand te stappen, als ik korter bij kom start ze ook terug met lopen.

Terwijl ik op dezelfde afstand blijf bekijk ik haar, ik schat haar rond 1.6 m, half lang bruin haar, gebruinde huid haar kledij verraad een heerlijk kontje dat ik gefascineerd aanstaar, mijn jongeheer die eindelijk tot rust aan het komen was begint door het schouwspel terug tot leven te komen als ze plots stopt en terug overgaat in stappen draait ze haar even om.

Als ik dichter kom merk ik dat het mijn lieve collega is Lutfiye van klantendienst, een jonge dame van Perzische afkomst vierentwintig lentes jong maar het was me nog nooit opgevallen dat ze zo een heerlijk lijf had. Ik begroet haar en stap gelijk met haar mee.

“Hoi Lutfiye wat doe jij hier jij woonde toch in de stad?”

“Ja, maar ik ben pas begonnen met start to run en iemand rade me deze plek aan omdat het hier rustig is en geen autos komen” zegt ze terwijl ze me ondertussen bekijkt van kop tot teen haar blik blijft rusten op m’n duidelijk zichtbare bobbel.

“En jij? Woon jij hier Baudewijn?

“Ja, hier vlak bij. Ik kom hier vaak lopen om tot rust te komen”

“Wel dat tot rust komen heeft meer nodig dan enkel lopen” terwijl ze tegen me komt staan en me bij m’n pik vastpakt “daar heb je hulp voor nodig” knipoogt ze.

Vrolijk maar verbaasd kijk ik haar aan. Diep bruine ogen kijken mij recht aan, mijn hand gaat richting haar kontje wat stevig aan voelt, haar tieten voel ik priemen tegen me.

Is dit dat braaf meisje van klantendienst? Dat verlegen besje die rood wordt met elk grapje over seks?

“Had je dit niet verwacht dat ik zo zou zijn Baudewijn?” Terwijl haar hand in m’n broek verdwijnt om mijn mannelijke trots vast te pakken.

“Nee niet echt, jij die brave Lutfiye zo een geile slet? En dan nog vallen op een oudere man?”

“Je moest eens weten hoe vaak mijn kutje nat word als jij bij me staat. En nu is het mijn beurt geile vent! Mijn beurt om eens heerlijk geneukt te worden door jou”. Haar hand verkent m’n paal, kneed m’n geschoren ballen en haar vingertoppen strelen m’n eikel. Ik kan een kreun van genot niet onderdrukken. “O… wacht maar je kreunt nu al”.

Ik grijp haar vast en geef haar een vurige tongzoen die Lutfiye hevig beantwoord we strompelen de bosjes in m’n broek onderweg ergens achterblijvend net zoals haar bloesje. Haar tieten zien er zo stevig uit, dewelke ik een voor een in mijn mond neem  haar tepels reageren onmiddellijk al likkend zuigend en knabbelend op haar tepels verkennen mijn handen haar hele lijf haar rug, buik, benen, kontje, geen enkel plekje ontsnapt aan mijn strelende handen, ondersteund door haar goedkeurend gekreun en gezucht , besluit ik om haar natte Perzisch kutje te plagen. Als ik dichterbij kom voel ik haar warme spleet, het voelt zo zacht aan, enkel een klein streepje er vlak boven voel ik haartjes, al strelend word het natter en natter tussen haar zalige benen, m’n vingers dwalen over haar kutje, strelen haar lipjes, kneden haar clitje tot ze heerlijk kermend klaar komt. “O… ja… oh… ho… ja! Zo… ik ko… kom” kermt Lutfiye ik voel ze rillen op haar benen. Nu duwt ze me weg. Haar hand omklemt strak mijn keiharde pik een druppel voorvocht parelend op mijn eikel.

“Nu is het mijn beurt” en tergend traag gaat ze richting mijn pik als ik haar adem voel op mijn eikel slokt ze ineens als een hongerige leeuwin mijn pik in haar mond en met haar hand kneed ze mijn ballen terwijl haar andere hand ritmisch mee beweegt met haar mond over mijn staaf, haar tong voel ik overal, op mijn eikel, over mijn lul, ik grijp haar haren vast, Jezus jij geile slet zuig maar zuig m’n zaad eruit. Door mijn geil gepraat begint ze harder en harder te pijpen.

“O… ja… oh… zuig m’n pik maar leeg geile slet… o… ja… ho… ja… ja… oh… ho” ik voel m’n ballen beginnen te borrelen mijn paal trekt krampachtig samen en met felle stralen schiet m’n zaad uit m’n pik recht in haar mond de laatste stralen laat ze op haar gezicht terecht komen.

Snel geeft ze me een zoen en gaat dan op handen en knieën zitten haar kontje uitdagend achteruit duwend begint ze zich zelf klaar te vingeren. Door haar heerlijke kutje te zien ga ik achter haar zitten m’n hoofd tegen haar kutje en begin haar ruw te likken en te vingeren mm… wat smaakt ze heerlijk als ik haar sterretje lik gaat het gewillig open als het mijn tong voelt. M’n tong zit overal op haar clitje dat groter geworden is, in haar kutje druipend van haar geile sappen gulzig probeer ik alles op te likken, wat smaakt ze heerlijk. Haar kreungeluiden worden luider en luider tot ze schreeuwend klaarkomt en haar kutsappen lopen langs haar benen af.

“Toe neem me ram je paal in me neuk me”. Door haar uitnodigende taal zet ik me achter haar m’n eikel raakt net haar grot en met een duw glijd mijn neukstaaf in haar. “Mm… oh… ja… neuk me hard maak me je slet, ja!”

Harder en harder ram ik m’n paal in haar gleuf  m’n handen omklemmen haar tieten. Samen beginnen we harder te kreunen onze orgasmes komen als een plots opkomend onweer luid kreunend komen we beide klaar, haar hete druipende kut wordt geblust door mijn spuitende pik haar hele kutje wordt gevuld. Hijgend blijven we zitten haar neukgrot nog gevuld met m’n half stijve pik, zaad druipend uit haar kut geven we elkaar een heerlijke tongzoen we besluiten om bij mij thuis vlug onder de douche te gaan. Samen lopen we naar mijn huis met m’n zaad nog aan haar gezicht.

Thuis aangekomen toon ik haar een grote inloopdouche waar ze gretig gebruik van maakt met haar kontje uitdagend achter uit besluit ik om Lutfiye in haar kontje heerlijk te nemen bij wijze van afscheid. Heerlijk traag en diep neuk ik haar sterretje terwijl het water langs ons heen loopt neuk ik haar.

“O… ja, geef me je pik. Neuk m’n kontje ja… oh… ho… ja!” Met lange diepe halen neuk ik haar kontje. Jeetje deze teef is zo geil. “O… ja! Zo! Je kontje is heerlijk”. Ik voel haar kontje spannen rond mijn harde genotsstaaf als ze haar clitje mee bewerkt word haar gekreun luider. M’n ballen beginnen terug te koken als ik haar tieten vast pak spuit ik haar kontje onder hevig gekreun vol het laatste druppeltje zaad verdwijnt in haar hongerig kontje. Hijgend blijven we even staan genietend van elkaar en het kletterende water en geven elkaar een heerlijke tongzoen.

Geloof me dat onze samenwerking er een heel nieuwe dimensie heeft bijgekregen.

Baudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *