Het betere werk

()

8 Stemmen

Veel gezinnen wonen in van die uit de grond gestampte Vinex wijken. Net buiten de grote stad. Nette straatjes, pas aangelegde tuintjes, overal kinderspeelplaatsen, meestal een grote Albert Heijn midden in de wijk, redelijk nieuwe openbare scholen waar de kleuters naar toe gebracht worden door hun moeders, met van die speelplaatsen waar de dames in de ochtend elkaar tegen komen, wat kletsen en soms met elkaar gaan koffie drinken of soms hebben ze gewoon haast omdat ze snel naar hun parttime baantje moeten.

Van die dames die wat bij willen verdienen om net even dat extra’s te kunnen doen, om net even wat makkelijker te kunnen leven, om net even iets langer naar Spanje te kunnen gaan of niet alleen in de zomer op vakantie te kunnen, maar ook om een keer extra naar de wintersport te kunnen.

Margot, is zo’n dame. Parttime baantje op een advocatenkantoor waar ze ‘licht’ administratief werk doet. Was eigenlijk al moeilijk genoeg om zo’n baantje te krijgen, want laten we eerlijk zijn. Welke werkgever neemt een dame aan die met kinderen zit, met een oppas en die eigenlijk al te lang uit het arbeidsproces is. In ieder geval heeft Margot na lang zoeken toch zo’n baantje kunnen vinden.

In de ochtend brengt ze haar twee kinderen naar de kleuterschool en daar komt ze de andere moeders tegen. Deze keer heeft ze iets meer tijd en ze staat even gezellig bij te kletsen met een aantal andere dames. Gaat over alledaagse dingen, maar ook over nieuwe auto’s, de nieuwe keuken die besteld is, een serre die gebouwd wordt en meer van dit soort zaken. Margot staat het een beetje tegen. Zij kan dat soort dingen niet, simpelweg omdat haar man geen wereldbaan heeft. Weliswaar is het een slimme jongen, met een goede opleiding, maar op de een of andere manier lukt het hem niet om door te groeien in zijn werk. Of dat nu aan omstandigheden ligt, of dat hij niet met zijn baas overweg kan, of een gebrek aan ambitie weet ze niet. Ze is eigenlijk niet in staat om de vinger op de zere plek te leggen. Hun verdere leven is eigenlijk goed; ze praten veel, hebben ondanks een druk leven met kinderen genoeg tijd om een beetje romantiek in hun leven te houden, gaan regelmatig op vakantie, het ontbreekt hun eigenlijk aan niets. Een leven om niet ontevreden over te zijn en toch, toch knaagt het aan Margot dat anderen het schijnbaar beter hebben, meer dingen kunnen doen.

Dagen worden weken, weken worden maanden en het leven rolt verder, de dagen vliegen voorbij. Over tijd, begint het toch meer te knagen bij Margot. Ze praat daarover met haar man Tibo, die het niet begrijpt want ze doen toch alles wat ze willen? Ze kunnen zich toch alles veroorloven?

Dan op een dag komt Tibo thuis en vertelt haar dat ze binnenkort een bedrijfsfeest hebben. Het jaarlijkse bedrijfsfeest waar iedereen wordt geacht op te draven met zijn partner. Deze keer, vertelt Tibo, heeft het bedrijf een duur hotel afgehuurd, is er een diner-dansant met allerlei artiesten. Tibo moet duidelijk moeite doen om Margot er van te overtuigen dat ze eigenlijk niet weg kunnen blijven. De dag erna staat Margot weer bij de kleuterschool en weer moet ze allerlei verhalen aanhoren van vriendinnen over wat ze allemaal doen, wat ze allemaal hebben gekocht en zo meer en daar besluit ze om het lot een handje te helpen.

Tijdens het avondeten zegt Margot dat ze wel mee zal gaan naar het feest en Tibo is direct verheugd. De feestdag breekt aan. Margot is in de badkamer. Ze neemt een douche, scheert zich, doet de make-up en kleedt zich dan verder aan. Vrouwelijk, sensueel, beetje mysterieus, sexy maar niet te. Ze bekijkt zich even en is dik tevreden over wat ze ziet. Even later komt Tibo de badkamer in lopen en ziet zijn vrouw staan. Hij fluit even naar haar. Ze grijnst. “Kom, we gaan anders komen we nog te laat en ik wil niet de laatste zijn die binnenkomt.” Ze gaan naar de auto, stappen in en rijden dan weg, nog even zwaaiend naar Opa en Oma die zich ook verheugen op de avond, maar dan een avond vol met leuke dingen die ze gaan doen met de kleinkinderen.

Uurtje later rijdt Tibo de parkeergarage van het hotel in, parkeert en even later lopen ze het hotel in. Een groot bord wijst de weg, vertelt hen waar ze moeten zijn. Ze lopen een grote zaal in. Tafels zijn super gedekt, de wijn staat er al, zachte muziek op de achtergrond en overal groepjes mensen die met elkaar staan te lachen, te praten. Tibo en Margot komen binnen en Tibo ziet direct al wat collega’s. Ze lopen er heen en iedereen stelt zich voor. Dan wordt Margot voorgesteld aan Gerard. Ze geeft hem een hand, lacht vriendelijk.

“Dag, ik ben Margot, prettig kennis te maken.”

“Ik ben Gerard, aangenaam.” Ze bedenkt direct dat deze man de chef is van Tibo. Ze lacht iets vriendelijker naar hem, beweegt zich iets vrouwelijker, maar maakt het nu nog niet te gek. Ze gaat het lot helpen, maar ze mag en kan niet te hard van stapel lopen. Toeval wil dat Gerard aan dezelfde tafel als Tibo en Margot is ingedeeld en als ze gaan zitten om aan het diner te beginnen, zorgt Margot er voor dat ze ‘onopvallend’ naast Gerard komt zitten. De mensen genieten van het eten, van de wijn, van de gezelligheid en kletsen over van alles en nog wat. Margot zorgt ervoor dat ze in gesprek raakt met Gerard en een gezellig gesprek ontwikkelt zich. Ondertussen ziet ze dat Tibo met zijn andere collega’s plezier heeft en zich niet bewust is van het gesprek tussen Margot en Gerard en de blikken die zij uitwisselen. Regelmatig kijkt Margot hem verleidelijk aan, gaat verzitten, gunt hem af een toe een glimp van haar lichaam en langzaam aan bouwt ze de spanning op. Ze draagt een mooie blouse op een wikkelrok, haren losjes over haar schouders, bijpassende pumps. Ze weet hoe ze eruitziet. Gerard begint langzaam aan mee gevoerd te worden in het spel wat Margot is gaan spelen. Ondertussen genieten ze van het eten, de wijn en het dessert. Tijdens het eten heeft Margot zo af en toe Gerards been aangeraakt onder de tafel, daarbij niets zeggend, alleen een blik. De tafels worden leeggemaakt en de eerste artiest wordt aangekondigd. Margot staat op, kijkt even naar Tibo, die nog steeds zit te kletsen met zijn collega’s.

“Even naar het toilet, ben zo terug”. Gerard knikt en ziet Margot weglopen. Hij kijkt haar na en voelt de spanning verder toenemen. Paar minuten later komt ze terug lopen en Gerard ziet haar aankomen. Ziet hij het goed? Haar blouse is iets verder open gemaakt. Heel subtiel paar knoopjes los. Ze gaat zitten en ze vervolgen hun gesprek. Ze praten over van alles en nog wat, maar ook over carrières, promoties waar ze subtiel duidelijk maakt dat het toch wel tijd dat Tibo een betere baan moet krijgen. Gerard knikt. Tijdens het gesprek raakt ze onder de tafel zijn been aan, nu iets langer dan eerst. De artiest begint ondertussen aan een volgend lied en mensen staan op om te dansen. Tibo draait zich, kijkt naar Margot met een blik van “Je wilt toch niet dansen he, je weet dat ik dat niet kan”. Margot lacht naar hem, draait zich om. Onmiddellijk hoort ze Gerard vragen of ze wil dansen. Margot knikt, staat op en neemt de hand aan die Gerard haar aanbiedt. Ze gaan de dansvloer en beginnen aan een foxtrot. Tijdens de dans drukt Margot zich voorzichtig wat steviger tegen Gerard aan. Hun lichamen bewegen mee met de dans en op de tonen van de muziek. Ze kan voorzichtig voelen dat Gerard al aardig opgewonden is geworden en zo af en toe ziet ze dat hij in haar blouse kijkt, waar hij nu tot de ontdekking is gekomen dat ze een prachtige kanten bh aan heeft met halve cups. Hij kan het niet helemaal zien, maar toch is de glimp voldoende om zijn opwinding verder te doen toenemen. Dan is de foxtrot afgelopen en een volgende dans begint. Ze zwieren over de vloer en zo af en toe, plaatst Margot haar been tussen de benen van Gerard en drukt voorzichtig maar toch stevig met haar dijbeen tegen zijn kruis. Het is duidelijk dat Gerard niet veel meer nodig heeft en klaar is voor het ultieme zetje van het lot. Margot glimlacht naar Gerard en hij glimlacht terug. De dans is afgelopen en ze lopen terug naar hun tafel. Daar aangekomen, draait Margot zich om, kijkt Gerard aan.

“Moet even naar het toilet”. De blik die ze daarbij geeft is dusdanig veel betekenend dat Gerard alleen maar knikt. Margot beweegt zich weg van de tafel, kijkt heel even om en ziet Gerard twijfelen. Een bijna niet waar te nemen blik wordt richting Gerard geworpen. Gerard ziet het, kijkt steels om zich heen maar gaat dan langzaam achter Margot aan, die nu de zaal uitloopt en rechts af gaat. Gerard loopt de zaal uit en ziet net nog Margot achter de garderobe deur verdwijnen. Gerard ziet niemand verder, loopt naar de deur, doet hem langzaam open, gluurt naar binnen en ziet Margot staan die met haar rug naar de deur staat. Hij loopt op haar af, nadat hij de deur goed heeft dichtgedaan en afgesloten. Langzaam loopt hij in haar richting. Beiden weten wat er gaat gebeuren. Hij legt zijn handen op haar heupen. Langzaam bewegen zijn handen omhoog. Margot draait haar hoofd half om “Je weet wat ik wil he, voor Tibo”. Gerard knikt alleen maar. Zijn handen bewegen zich verder omhoog en nemen haar stevige borsten beet, maken dan langzaam één voor één de knoopjes los en even later maakt hij de voorsluiting van haar bh los. De handen nemen haar borsten stevig beet, kneden ze, masseren ze, nemen dan haar tepels beet en trekken er zachtjes aan terwijl hij zich nog steviger tegen haar aan drukt. Margot begint zachtjes te kreunen als ze zijn warme mond in haar bek voelt, als ze voelt dat hij zachtjes kusjes in haar nek geeft.

Ze zet haar handen tegen de muur en geniet van de handen die haar borsten beet hebben. De handen bewegen naar beneden, trekken haar wikkelrok open die zachtjes tussen hun in op de grond schuift. Gerard merkt dan pas dat ze geen string aan heeft en laat zijn hand tussen haar benen glijden. Direct laat hij een vinger bij haar naar binnen glijden, voelt haar warmte, haar vochtigheid, haar opwinding en merkt dat ze zich naar achteren drukt, stevig tegen hem aan. Zachtjes wrijft hij over haar clitje, vingert haar snel, diep, ruw en Margot begint te kreunen, te steunen zachtjes vragend om meer. Ze laat een hand tussen hen in glijden en probeert met een hand zijn broek open te ritsen, waar ze voelt dat er iets om ruimte vraagt. Even laat Gerard haar los, maar dan hoort ze een rits open gaan en bijna direct voelt ze een harde paal tegenhaar kontje gedrukt worden, de harde pik glijdt tussen haar billen door en dan in een keer dringt hij diep bij haar naar binnen. Ze kreunt, zet zich schrap tegen de muur en ontvangt hem gewillig. Gerard stoot diep en hard naar binnen, grof neemt hij haar. Hij laat zich volledig gaan en is door alle opwinding die al de hele avond aan het opbouwen was snel de controle kwijt. Neemt haar borsten beet en stoot als een wildeman in haar soppende, druipende kutje.

Margot heeft haar ogen dicht, mond wijd open, duwt zich bij iedere stoot hard naar achteren en laat het over zich heen komen. Gerard gromt zachtjes, kreunt, stoot dieper en harder en komt dan gigantisch klaar. Ziet zowat sterretjes voor zijn ogen als hij zich volledig ontlaadt. Margot ontvangt het, komt zelf dan ook verkrampend klaar, rilt, schudt en voelt de golven zaad naar binnen gepompt worden. Druppels lopen langs haar benen. Gerard verslapt, trekt zich dan terug en nahijgend staat hij achter Margot. Margot draait zich dan om, kijkt Gerard aan en zakt dan langzaam op haar knieën. Als het lot dan toch geholpen moet worden, dan maar “all the way”? Daarbij weet ze precies wat iedere man graag wil. Ze neemt de half verslappende pik in haar hand en begint dan rustig haar hand op en neer te bewegen terwijl ze Gerard strak aankijkt. Die kijkt haar ook aan, met vertroebelde ogen, nog na puffend van wat hij net beleefd heeft. De hand beweegt sneller op en neer en Margot voelt het vlees verharden. De pik komt overeind, ze kijkt Gerard en schuift dan haar mond langzaam over het harde vlees. Bijna gulzig neemt ze het harde vlees diep in haar keel. Haar tong draait rondjes om de eikel, met haar tanden bewerkt ze het vlees, terwijl ze tegelijk hard zuigt. Sneller gaat haar hoofd op en neer en Gerard heeft geen idee wat hem overkomt. Voelt hoe Margot haar handen op zijn billen legt, ze stevig vasthoudt en dan een vinger in zijn kontje drukt. Gerard schrikt, beweegt hard naar voren en neemt Margot diep in haar mond terwijl hij weer ongelooflijk klaarkomt. Hij had nooit geweten dat het voor hem mogelijk was om dit twee keer achter elkaar mee te maken, maar nu is het zo ver. Schokkend, verkrampend, grommend komt hij klaar en deponeert zijn warme sperma diep in het mondje van de vrouw van zijn collega. Ze kijkt hem aan, slikt alles door, een druppel loopt langs haar mondhoeken. Gerard kijkt nog een keer en doet dan in alle stilte zijn kleding goed en glipt dan de ruimte uit. Margot volgt even later en in de zaal aangekomen ziet niemand aan hen wat er gebeurd is. Later op de avond gaan Margot en Tibo naar huis en Tibo zit vol met verhalen over wat er allemaal gebeurd is die avond.

Paar dagen later komt Tibo thuis. Met een gigantische smile en een flinke bos bloemen vertelt hij dat hij een andere baan heeft. Margot lacht, is blij. Tibo vertelt dat hij was binnengeroepen door Richard zijn directe baas die hem vertelde dat hij promotie kon maken. Na een lang gesprek had Tibo de nieuwe positie aanvaard. Margot kijkt hem aan.

“Maar Gerard was toch je baas?”. Tibo kijkt haar verbaasd aan.

“Gerard? Haha… wel nee joh, Gerard is een van de medewerkers van de postkamer.”

Boudewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *