Eerste clubbezoek

()

Ik ben een paar keer naar een parenclub geweest, maar dit verhaal gebeurde 2 jaar terug tijdens mijn eerste bezoek aan sauna club Paradise in Brussel.

Vrijdagavond, het is rot weer, nat en koud maar ik wil nog wel uit, maar waarheen? Eerder die dag had ik gechat met een stel dat altijd in parenclubs kwam. Ze hadden zulke geile verhalen verteld over een club in Brussel dat ik dat ook wel wilde meemaken. Eenmaal besloten dat het dat moest worden, moet ik me eerst maar eens scheren en douchen. Het is nog erg vroeg 7 uur en de club is open tot 3 uur dus tijd genoeg.

9 Uur stap ik de club binnen en word geholpen door een mooie slanke vrouw met volle borsten. Ze is een vijftiger en de jaren staan haar goed en de lingerie met kort rokje ook. “Bent u bekend met de club” vraagt ze. Nee dus.

“Nou kijk, U krijgt van mij een sleutelbandje voor een kluisje en een handdoek en als U dan hier terug komt laat ik U alles wel even zien, het is toch nog rustig”.

Ik ga op zoek naar mijn kluisje, kleed me snel uit en sla de handdoek om en meld me bij de spannende vrouw.

“Kom maar schat, laat ik alles wel even zien.”

Ik zie nog net dat ze knipoogt naar haar manlijke collega. Ze leidt me rond, eerst naar een grote ruimte, we lopen over de dansvloer met links allemaal zitjes en rechts een videoscherm waar net een man een heerlijke pijpbeurt krijgt.

“Nou da’s geen half werk” zegt ze lachend. Ze loopt door naar de bar besteld wat te drinken voor ons beide.

“Proost, van het huis, op een gezellige geile avond.” Terwijl we praten kijk ik rond en zie een paar of 4,5 bij de zitjes, twee meiden met zes mannen er omheen naast ons bij de bar.

“Is het altijd zo rustig.”

“Nee, zeker niet. Maar ik denk door het slechte weer dat mensen er niet uitwillen, maar dit is ook niet alles hoor, boven zijn ook nog mensen.” Ze wordt gewenkt door haar collega.

“Je moet maar even alleen op verkenning ik moet weg, misschien kom ik je nog tegen,” zegt ze met een mysterieus glimlachje en weg is ze. Ik hoop van wel. Ik kijk naar rechts en zie in de ruimte naast de bar een heel groot bed met een stel erop dat in 69 ligt. Ik ben benieuwd naar de rest en loop terug. Bij de deur staat een man in pak.

“Waar zijn je collega’s” vraag ik. Hij maakt me duidelijk dat hij geen collega’s heeft en dat ik ben gefopt, het is een stel dat heel vaak hier komt legt hij uit. De geile donder, nu ga ik zeker op verkenning. Ik loop door een smalle lange gang en kom in een donkere ruimte waar een sling hangt, aan weerskanten zijn een soort hoerenkamertjes met glazen wand en van binnen afsluitbare deuren. Er staan twee mannen te kijken naar een stel dat binnen een show weg geeft.

De mannen zijn een ook een stel denk ik want ze staan te vrijen en spelen met elkaars lul. De vrouw uit de kamer doet de deur open en laat ze binnen en met ze vieren gaat het er geil aan toe. Ik blijf nog even kijken en raak aardig opgewonden. Tijd om verder te gaan er moet een sauna zijn en zwembad. Even terug kun je omhoog, ja daar is het zwembad en een Turkse- en gewone sauna, douche, voetbad.

In het voetbad zit een, echt gitzwarte, negerin met haar benen wijd haar roze kutje te bewerken met haar vingers waarbij ze door een blanke man wordt geholpen en aangemoedigd wordt.

“Is het lekker schat… het ziet er zo geil uit je roze natte kutje… lik je vingers eens af en proef jezelf eens.”

Ze gehoorzaamt gelijk en likt haar natte vingers gretig af.

“Oh… wat ben ik geil, wil je me kutje proeven.” De man steekt zijn tong in haar doos en zij reikt naar zijn lul. Ook hier word ik niet rustiger van mijn lul staat stijf en maakt een aardige bult onder de handdoek.

Maar waar is dat andere stel. Dan hoor ik gekreun van… boven… je kunt nog hoger. Ik ga erop af en terwijl ik langzaam een smalle trap op loop hoor ik vanuit een soort darkroom.

“Ja! Ga zo door, rij die met die natte kut over mijn staaf.”

Daar is de vrouw met haar zogenaamde collega, ik kan ze nog net zien. Ze liggen op matrassen, de ruimte is redelijk groot en ze zijn er alleen, nou ja ik ook dus. Haar grote borsten heeft ze vrij gemaakt en ze zit boven op de man. Het korte rokje is hoog opgeschoven en een lekkere billenpartij lacht naar mij.

Voorzichtig streel ik haar billen om te kijken of ze het toelaat.

“Oh…, we hebben bezoek, kom maar schatje doe je handdoek eens weg, dan kan ik je bewonderen.”

Zonder omhaal pakt ze mijn kale lul en begint mijn ballen te likken. Haar man kreunt instemmend en zegt.

“Zuig er maar goed aan slet, lik die ballen.”

Ik kreun van opwinding en geilheid. “Ah… ha… ho… lekker.” Met mijn hand kan ik net bij haar kut komen en voel hoe een enorme lul diep in en uit haar kut verdwijnt.

“Lekkere brutale vingers zeg, wrijf eens lekker over mijn clit”. Ja… ja! Ja… zo… oh, dat doe je lekker schat.

Ik haal mijn lul bij haar weg en ga door de knieën en met beide handen begin ik haar clit te bewerken het wordt een aardig natte boel maar de handdoeken doen hun werk. Dan wil ze veranderen, ze komt van de man af en knielt voor hem nu pas kan ik zie hoe groot hij is, wat een paal je zou bijna weglopen. Haar mond gaat langs zijn paal op en neer en naar zijn ballen het lijkt er zelfs op dat haar tong over zijn anus glijd. Ik hoor hem goed zuchten en kreunen.

“Ah… ha… ga door, hoer, lik me en bied je kont goed aan, goed omhoog met die kont, pak maar hoor ze kan ertegen.”

Ja, dan moet ze er aan geloven. Ik pak een condoom uit een mandje en schuif hem om, neem achter haar plaats en zet mijn kloppende lul tegen haar aars. Langzaam schuift mijn lul in haar kont.

“Ja… oh… ja… ha… ja… ga door, dieper, hij zit in mijn kont schat! O… oh… ha… ja! Wat lekker!

“Goed zo slet, laat je maar goed door neuken”. Haar kut sappen stromen langs haar benen alles is glad geil en glibberig, het is heerlijk. Ze kreunt.

“Ik wil meer, schuif jij je paal eens in mijn kut ik wil helemaal gevuld worden.”

De man gaat verliggen en schuift onder ons door en dan voel ik alsof er een lul bij gestoken wordt in haar kont, zo groot is de lul en zo dun is de wand tussen kut en kont. “Ja… ja… ho! Ja… ho… ja… ja, duw door, ah! Ik wil hem helemaal, ja pompen, neem me diep, gebruik me, ik ben een slet en zo geil!

Jezus, wat is dit geil ik voel die lul langs de mijne gaan, haar kut is zo nat en de stuipen van haar kut en kont kneden mijn lul naar een hoogtepunt. Wild schokkend gilt ze.

“Ga, door! Ik ko… kom… klaar!”

Ieder van ons pompt nog een paar keer en spuiten dan onze ladingen leeg. Hijgend vallen we neer.

De vrouw is het eerste weer op adem en fluistert.

“Bedankt, dat was een tijd geleden dat ik zo lekker door geneukt ben.”

Ik kijk op mijn horloge, het is pas 12 uur dat word nog leuk…

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *