Eerste kerstdag

()

Het is eerste kerstdag en ik was bij mijn vriendin uitgenodigd om daar gezellig de kerst door te brengen. ‘s Morgens rond 11 uur reed ik naar haar toe en begon met het zetten van koffie. Mijn vriendin was nog boven bezig met zichzelf op te maken. Na het zetten van de koffie kwam ze naar beneden in een mooi glitterjurk, haar netjes in model, en hoge laarzen. Onder het jurkje droeg ze een glanzende panty. Ze weet dat ik ontzettend geil wordt van een vrouw die panty’s draagt en ze had het speciaal voor mij gedaan. Na de koffie ging ik naar de keuken om haar te helpen met het klaarmaken van lekkers op tafel. Rond half één zou namelijk een goede vriendin met haar vriend ook komen kerst vieren. Tijdens het klaarmaken van de hapjes kon ik het niet laten om haar lekker over haar billen en borsten te strelen, hetgeen haar niet onbewogen liet. Ze zuchtte en kreunde lichtjes maar ik had zoiets van; nee. Nee, ik ga je lekker uitdagen en plagen. Op haar beurt liep ze telkens langs me en kneep speels in mijn inmiddels harder wordende lul; ook zij was aan het uitdagen.

‘s Middags kwamen haar vriendin en vriend aan en het was super gezellig. Haar vriendin had een kort zwart rokje aan met zwarte panty’s (of kousen)en hoge laarzen. We kletsten en kwamen op een gegeven moment steeds uit op het onderwerp seks. Nu moest ik me inhouden omdat mijn vriendin toch iets preutser daarover is dan ik. Na verloop van tijd ging ik even naar de keuken om af te wassen en ineens kwam Lisa erbij. “Zal ik je even helpen?” Vroeg ze me, hetgeen ik niet afsloeg. We kletsten wat verder in de keuken gedurende de afwas en ineens zei ze.

“Dus… jij vindt seks op aparte plekken spannend omdat je betrapt kan worden?”

“Heu… ja,” zei ik, “het geeft een ultiem genot omdat je weet dat je betrapt kan worden”.

Ik was klaar met de afwas en bukte me om wat onderuit de kast te pakken en ineens voelde ik twee handen op mijn billen richting mijn kruis strelen.

“Wat doe je nu” zei ik. Waarop Lisa antwoorde.

“Sssst… geniet maar. Ik geil al heel lang op je want mijn vriend geeft me niet wat ik wil”. Ik liet Lisa enigszins begaan en toen ik de schaal gepakt had kwam ik omhoog. Ze kneep me in mijn inmiddels keihard geworden lul en maakte trek bewegingen. “Mm… mm…” kreunde ik zachtjes waarop ze met één hand in mijn tepels kneep.

“Ouw! Lisa, je maakt me geil,” fluisterde ik.

“Mm… lekker,” zei ze, kwam voor me staan en gaf me een tongzoen. Onze tongen worstelde met elkaar en terwijl ik haar zoende, gleed mijn hand over haar billen onder haar rokje en kneep zachtjes in haar billen. Lisa kreunde licht waardoor ik zoiets had van; mm dat vindt ze lekker. Vanaf haar billen gleden mijn handen over haar dijen richting haar benen waarbij ik het niet kon laten om met mijn vingers langs haar inmiddels nat geworden kutje te strelen. Tijdens het strelen constateerde ik dat ze een gat in haar panty had en geen slip droeg.

“Zo, dus jij bent ook lekker geil”, zei ik tegen Lisa.

“Dat klopt Ron”, fluisterde ze, “ik heb dit aangetrokken in de hoop dat jij die keiharde pik in mijn kutje stopt”. Nou dat liet ik me geen tweede keer zeggen dus ik draaide Lisa om, trok haar rokje omhoog en liet haar voorover buigen. Terwijl ze voor me gebogen stond had ik een mooi uitzicht op haar billen gehuld in panty. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en stak hem langzaam in haar zeiknatte kut.

“Auw… heerlijk, neem me zachtjes,” fluisterde ze, “neuk me lekker”. Met rustige halen bewoog mijn pik in haar natte kut en zo nu en dan trok ik hem eruit om hem er ineens diep bij haar in te stoppen.

“Aa… ah… ho… lekker zeg, ik ga zo klaarkomen”, fluisterde ze.

“Kom maar lekker klaar, ik spuit je lekker vol”.

“O ja, geef me je zaad maar, spuit mijn kutje maar lekker vol”. Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad met kracht in haar kut spuiten.

“Oh… ho… wat lekker zeg, heerlijke geile vent”. Ik trok mijn lul eruit. Lisa bukte en nam mijn lul in haar mond en likte hem schoon. Omdat we beiden zo in elkaar opgingen hadden we niet gemerkt dat mijn vriendin in de deuropening stond en ondertussen zichzelf zat te vingeren. Ineens zei mijn vriendin.

“Mm… dus, jullie wassen af en verwennen elkaar zonder mij erbij te halen?” Enigszins stamelend en met een rode kop zei ik.

“Heu… ja, we waren beiden geil en van het één komt het ander”.

“Je hoeft je niet te verontschuldigen,” zei Kat. Ik heb Lisa enige tijd terug verteld hoe en waar jij geil van wordt, we hadden dit opgezet. De enige die van niets weet en druk met zijn telefoon bezig is, dat is haar vriend”. Kat kwam op mij af en begon me te zoenen, terwijl Lisa nog lekker aan mijn lul aan het lurken was. Kat bukte ook en begon ook mijn lul te zoenen en te likken. Twee geile vrouwen die aan mijn lul zaten, heerlijk dat gevoel en mijn lul kreeg ook niet de kans om slap te worden. Ik trok mijn vriendin omhoog en kneedde haar borsten. Haar tepels zijn zeer gevoelig en ik weet dat ze dan zin krijgt. Zacht kneep ik in haar tepels en met mijn andere hand schoof ik tussen haar benen. Ik merkte dat mijn vriendin geen slip aanhad en kousen had aangetrokken. Terwijl we zoenden, vingerde ik haar dusdanig dat ze begon te spuiten. Haar sap spoot over Lisa haar gezicht en op mijn been. Lisa likte afwisselend aan mijn eikel en aan Kat haar klitje. Dit werd voor mijn vriendin teveel en ze smeekte me om haar te neuken. Ik zette haar op het aanrecht en plantte mijn keiharde lul voor haar natte kut. Ik stootte mijn lul diep bij haar naar binnen en terwijl ik haar wat sneller nam, zat Lisa aan de tepels van Kat te sabbelen. Zo nu en dan haalde ik mijn keiharde pik uit Kat haar kut zodat Lisa deze kon schoonlikken. Na enige tijd kwam Kat wederom spuitend klaar en dat maakte bij mij het beest in me los. Ik begon harder te stoten en terwijl ik haar neukte stopte ik mijn vingers in Lisa haar natte kut. Al na een paar minuten voelde ik dat ik klaarkwam en toen ik het zei riepen ze beiden “spuit in onze monden. We willen je zaad proeven”. Ik trok mijn lul eruit en als twee hongerige leeuwinnen zogen ze om beurten aan mijn lul. Het duurde niet lang of ik spoot met dikke stralen mijn sperma in hun monden.

“Zo,” zei Kat, “dit was een voorproefje deze week gaan we uitgebreid met ons drietjes verder”. Geil maar voldaan gingen we weer richting de woonkamer alwaar de vriend van Lisa nietsvermoedend nog met zijn telefoon zat te spelen.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *