Lusteloze Peter

()

Lusteloos keek Pieter uit het raam en zag hoe de wolken laag overdreven terwijl een koude motregen zachtjes naar beneden drensde. Hij was al ruim een week moederziel alleen in huis want zijn ouders waren met vakantie en hij had het niet zien zitten om mee te gaan.

De eerste dagen was het stralend weer geweest en met een paar vrienden had hij heerlijk rondgezworven, dan weer op het strand en zeilen op het meer waar ze zich best vermaakt hadden en ook wel een paar kennisjes opgedaan die echter nu ook aan verre stranden lagen, dus viel er weinig te beleven op deze sombere dagen. Om een uur of tien, zat hij mokkend naar wat muziek te luisteren en een blaadje te lezen, ging de bel. Toen hij had opengedaan stormde de buurvrouw als een wervelwind naar binnen en vroeg of hij zin had in een kopje koffie. Opgewekt praatte ze honderduit en in het voorbijgaan pakte ze het blaadje wat hij had zitten in lezen en bladerde het wat door.

“Zo, zo, ik merk dat je niet meer het kleine ventje bent van een paar jaar geleden,” en met een ondeugende blik in haar ogen vervolgde ze. “Kom maar mee, anders lees ik dit eerst uit voor je koffie krijgt.”

Het was voor hem een aardige onderbreking dus liep hij met haar mee en gezellig zaten ze een uurtje met elkaar te kletsen. Ze vroeg hem uit over de wijze waarop hij zijn dagen doorbracht en met een veelbetekende glimlach in haar ogen zei ze: “Je zal wel geen moeite hebben om met aardige meisjes om te gaan, hè?”

“Ach, we gaan wel eens leuk stappen maar om nou te zeggen dat het ’t einde is, nee…, dat valt meestal tegen.”

Gretig ging ze hier verder op in met de vraag.

“Wat vind je dan wel het einde?”

Een blos kleurde zijn wangen en met een schouderophalen bleef hij het antwoord schuldig, waarop ze begrijpend knikte.

“Ja, ja, dat vertel je zelfs je ouders niet, hè? Dat kan ik me voorstellen. Het is voor mij ook nog maar kort geleden.”

Ze ruimde de kopjes op en schonk een biertje voor hem in waarna ze naar boven ging om de wasmachine aan te zetten, want het huishouden ging door. Even later hoorde hij zijn naam roepen en liep naar de trap om te vragen wat er aan de hand was. Hij zag haar niet toen ze vroeg.

“Ach, zou je me even willen helpen?” Hij dacht dat er wat met de wasmachine was en liep naar de badkamer om te zien dat ze daar in elk geval niet was. Ze riep hem nu toe vanuit de slaapkamer en toen hij daar binnen stapte zag hij haar staan in een minuscuul dun slipje en haar handen op haar rug om het eveneens zeer kleine behaatje los te maken. Aarzelend bleef hij staan en staarde naar haar bekoorlijke verschijning terwijl ze zei: “Joh, ik krijg dat ding niet los, wil jij het even doen?”

Hij wriemelde aan de sluiting en op het moment dat hij het los had deed ze haar schouders naar achteren waardoor haar stevige borsten nog meer spanden en het gevalletje als het ware van haar afsprong. Verward bleef hij staan toen ze zich omdraaide en haar harde tepels liet zien.

“Toe nou, zeg, daar schrik je toch niet van? Dat boekje wat je thuis aan het lezen bent, liegt er ook niet om.” Ze greep zijn handen en legde ze op haar harde punten.

“Voel eens hoe stevig dit is.”

Pieter zou geen gezonde jongen zijn geweest als zijn vingers niet voelend samentrokken. Giechelend trok ze haar buik op en enigszins hijgend.

“Oh, dat is lekker, zeg… ik voel het helemaal in mijn warme nestje,” terwijl haar handen inmiddels de onvermijdelijke zwelling in zijn broek gevonden hadden en strelend de spanning in zijn lul opvoerde. Ze stapte opeens spontaan uit haar slipje en trok schaamteloos haar kutlippen uit elkaar. “Kijk eens knul, het is helemaal nat door jouw opwindend knijpen in mijn tieten.”

Instinctief liet hij een vinger over haar gezwollen klitje spelen om daarbij te zien hoe zijn buurvrouw haar ogen dicht deed en met een wellustige trek op haar gezicht zijn strelingen onderging. Haar handen waren nu actief bezig om zijn gulp open te maken en zijn steenharde lul uit zijn broek te pellen. Toen zijn eikel vol en rood kloppend in haar hand rustte riep ze uit: “Oh… wat een fijne stamper is dit zeg, die zou ik eens best willen voelen” en ze voegde eraan toe. “Joh, we zijn nu al zover gegaan, kleed je gauw helemaal uit, dan gaan we lekker verder om het helemaal af te maken…, dat wil je toch ook wel, hè?”

Pieter die de geile stormen onweerstaanbaar door zijn lijf voelde trekken en zijn lul in haar handen voelde opzwellen had geen aansporing meer nodig en stond in de kortste tijd met een agressieve opsteker voor haar terwijl zijn handen over heel haar lichaam dwaalden wat ze met zichtbare wellust onderging, ondertussen zijn zak zachtjes knedend in haar ervaren handen. Hoewel Pieter wel eens met naakte meisjes had gespeeld en door hen was afgetrokken, had hij nog nooit echt geneukt en dat was duidelijk merkbaar, want hij maakte absoluut geen aanstalten om zijn leuter in haar warme en verlangende kutje te steken. Op een gegeven moment had zij dat dan ook goed door en vroeg.

“Je hebt nog nooit een lekker heet vrouwtje genaaid, hè?”

Hij schudde zijn hoofd en kromp meteen in elkaar onder een bemoedigende kneep in zijn ballen.

“Dan zal ik je lul nog eens extra opwarmen, waarna je hem zo diep mogelijk in mijn kutje moet leegspuiten.”

Ze kwam nu overeind en legde hem op zijn rug zodat de harde rode staf dwingend omhoog stak en sloot haar lippen over de eikel waar al een paar sliertjes geil uitliepen. Met langzame halen liet ze zijn lul tot achter in haar keel verdwijnen terwijl haar tong strelend om zijn eikel speelde. Machteloos in haar mond en handen kronkelde hij heen en weer.

Ze voelde nu maar al te goed dat hij op het punt stond af te gaan als een maanraket ging snel op haar rug liggen met wijd gespreide benen en trok haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar terwijl ze riep.

“Kom jongeman, we zijn allebei zover, steek hem er gauw in.”

Pieter staarde in de vuurrode drijfnatte opening die voor hem opengesteld werd en onder haar aanmoediging legde hij zijn harde eikel tussen de hongerige schaamlippen.

“Smeer hem er maar lekker door” zei ze en wees op de geildruppels die uit zijn lul kwamen. Met een wilde blik in haar ogen wipte ze haar onderlichaam naar hem omhoog.

Nu vatte ze zijn middel en trok hem behoedzaam naar zich toe, er voor oppassend dat hij niet werd afgeschrikt. Pieter voelde hoe zijn paal hemels glad naar binnen gleed en tot de wortel werd opgenomen in haar rijkelijk met geilslijm gevulde neukgang. Nu hij zo diep mogelijk in haar was doorgedrongen en voelde hoe haar ietwat volle buik vochtig warm van de lusten tegen de zijne aandrukte, brak de stier in hem los. Hij rukte zich verblind van hartstocht van haar los en begon in driftige pompbewegingen zijn lul in haar te stampen.

Met een kreet van gelukzaligheid leunde zij nu achterover en strekte haar armen hoog boven haar hoofd ten teken dat zij zich helemaal aan hem overgaf en liet gretig zijn jeugdige felheid over haar heen komen. Ze kneep haar getrainde kutspieren krachtig samen om een zo groot mogelijke wrijving te krijgen en deed haar best om hem bij te houden, want eenmaal op gang bleek hij een natuurlijk neuktalent te zijn. Nou was dat niet zo moeilijk, want wanneer ze bijvoorbeeld in een trein of bus zat kon ze zich door zich sterk in te beelden dat een dikke lul in haar kut zat, zelf spontaan klaarkomen wat al te vaak tot gevolg had dat haar naaste passagier bezorgd vroeg: “Bent u ziek?” Waarop ze dan met half gesloten ogen, om de geilheid te verbergen antwoordde: “Nee hoor, het gaat alweer.”

Gretig nam ze waar hoe het moment dat Pieter in haar zou exploderen vlug naderbij kwam. Zijn bewegingen werden al minder regelmatig en hij voelde een opzwepende prikkel uit zijn hoofd naar beneden dalen tot in de top van zijn lul. Met welbehagen zag ze zijn ogen een glazige uitdrukking krijgen en zijn mond open vallen, ten teken dat zijn spuit er aankwam en Pieter die zijn hele bestaan geconcentreerd voelde in zijn zwellende eikel kreunde, machteloos gevangen in haar pulserende kut.

“0h… 0h… oh, ha…,” en spoot schokkend zijn geil diep in haar.

Ook zij, die hem scherp waarnam en zichzelf had voorbereid op de ontlading liet nu alle remmen los en sidderde onder de door haar lendenen rondtrekkende orgasmenkrampen.

Enige minuten later drukte zij hem met een moederlijke glimlach van zich af en rolde hem op zijn rug zodat zijn halfslappe en nog nadruppelende lul tegen zijn buik hing. “Dat was lekker, hé? Maar er is nog meer wat ik je wil laten voelen.”

Hij stamelde dat hij nooit vermoed had dat het zo geweldig kon zijn en bleef vermoeid liggen toen haar ervaren handen zijn kloten opnieuw onder handen namen. Zachtjes kneedde ze zijn ballen, één in elke hand en zijn lul schokte alweer met felle stootjes omhoog. Toen de top bereikt was boog ze zich voorover en nam, alsmaar zijn ballen knedend, de gevoelige eikel in haar mond en liet haar tong geil om het genotspiertje spelen. Gevangen in de vaart der lusten voelde hij hoe de geile spanning weer toenam en hij kon nog maar aan één ding denken… de allesoverheersende genotvolle spanning in zijn onderlijf. In haar heerlijk zuigende mond spande zijn lul zich alweer voor de volgende lustexplosie.

Nu bleek zij een heel andere vrouw te kunnen zijn, want met een heersende blik bekeek ze de jongeman die in haar handen weerloos kronkelde onder de genotslagen die zij hem toebracht en vlak voordat hij aan de uitbarsting toe was ging ze wijdbeens over hem heen zitten en bracht zijn lul in haar nog druipende kut en bereed hem als een vurig paard. Hoog opgericht sloeg ze haar onderlijf keer op keer omlaag en pende zichzelf steeds weer vast tot hij met een rauwe kreet zijn zaad opnieuw in dikke stralen tot in haar baarmoeder spoot.

Nu was zij bewust iets later, en hoewel hij kreunde; “Nee, nee, niet meer…” ging zij nog even door terwijl ze met een wellustige blik op hem neerkeek om even later tot een daverende explosie te komen.

Met opgetrokken lippen, zodat haar tanden als bij een roofdier zichtbaar werden liet ze de lusten, opgewekt door zijn stijve dikke lul in haar kut, door zich heen wervelen en ging helemaal op in de lustkrampen tot ze vermoeid en werkelijk suf geneukt over hem heen viel.

Ze trok zich met een zuigend geluid van zijn stamper en keken samen hoe een golf geil uit haar spleet op zijn buik droop. Met glinsterende ogen bewoog ze zich heen en weer boven hem zodat zijn hele buik nat werd om daarna neer te zakken en lekker nagenietend haar nog openstaande kut over hem heen te wrijven. Glimlachend keek ze hem daarbij aan.

“Goh, wat is dat lekker met jou, dat had ik eerder moeten weten.” En ze streek hem liefkozend door zijn haren.

Even later gingen zij beiden naar de badkamer om zich onder de douche op te frissen, want ze waren beiden bedekt met zweet en geil. Lachend wasten ze elkaar en hadden uiteraard de meeste aandacht voor elkaars genotbrengende lustorganen. Dat bleek niet gauw zonder gevolgen te blijven, want de veerkrachtige lul van Pieter bleek nog voldoende energie te hebben om weer stijf naar boven te wijzen onder haar strelende handen. Ook zij bleek nog niet aan het einde van haar geile Latijn te zijn en toen ze haar ene been op het krukje zette was hij er als de kippen bij om zijn leuter schuin omhoog weer tot het einde toe in haar kut te steken.

Opgewonden door deze derde en nieuwe stand herhaalde zich het ritueel en beukte hij er lustig op los tot ze samen krimpend van genot elkaar omklemden en hij nogmaals kans zag een niet onaanzienlijke lading geil naar binnen te spuiten.

Nu was Pieter echter wél volledig leeggespoten en verslapte zijn lul al snel tot een aandoenlijk klein gerimpeld slangetje. Zij bleek echter nog wel een spelletje te willen spelen en vroeg.

“Zeg lieverd, ik zou het leuk vinden als jij mijn kut nou eens lekker schoonlikte.”

Wijdbeens ging ze voor hem staan en trok haar schaamlippen ver uit elkaar. Pieter die nu in geen enkel opzicht meer geplaagd werd door verlegenheid knielde voor haar neer en begon met lange halen zijn tong door haar spleet te bewegen. Genietend voelde ze de intieme strelingen over haar klit en veerde verrast op toen hij zijn tong ook nog eens diep naar binnen stak. Nu bleek dat de vrouw toch in de liefde het sterkst was want nogmaals hijgde ze hem toe.

“Ja…, vlugger likken,” en met een diepe zucht kwam ze nog eens klaar onder de lustbrengende strelingen van zijn tong.

Even later waren ze allebei aangekleed beneden en schonk zij hem nog een biertje in. Met pretlichtjes in haar ogen zei ze.

“Tegen niemand zeggen, hoor…, maar het was overheerlijk.”

Hij grijnsde haar begrijpend toe terwijl hij die ochtend héél wat wijzer geworden. “Bedankt voor de koffie en de lessen. Ik hoop nog eens meer op de koffie te worden uitgenodigd.”

Wat ze hem prompt beloofde.

Moegestreden maar totaal bevredigd ging hij terug naar zijn eigen huis met de zekerheid dat het hem die week niet aan hitte zou ontbreken.

Ben

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *